Ruská Premier liga - souhrn 5. kola

16.04.2011, 13:54, aktualizováno 18.04.2011, 16:57
Komentáře a souhrny
Zenit vyhrál v Permu a vede tabulku společně s CSKA, které porazilo Rubin. Nedaří se naopak Spartaku, který jede s prázdnou z Machačkaly. Krasnodar remizoval v Samaře, druhý krasnodarský tým Kubaň si připsal proti Rostovu už třetí výhru. Těrek remizoval s Dinamem, tři body má Lokomotiv. V pondělní dohrávce Nalčik podlehl Tomsku...

Spartak Nalčik - Tom Tomsk 1:2

18.04.2011 15:00

Góly: 87. Igor Portnjagin - 3. Pavel Golyšev, 11. Đorđe Jokić

Díky vítězství nad Spartakem Nalčik v pondělním utkání pátého kola ruské Premier Ligy se Tomsk posunul z posledního místa tabulky. Na dně se ocitl Spartak, poprvé od roku 1986.

Na začátku zápasu měli převahu fotbalisté Spartaku, ale ve třetí minutě tomský klub provedl protiútok, který se proměnil v gól. Pavel Golyšev zareagoval na pas z hloubi pole a elegantně přehodil branáře Fredriksona. Domácí mohli skoro ihned vyrovnat, jenže nezrealizovali útok jeden na jednoho. A prakticky vzápětí Tomiči dokázali vstřelit druhý gól. Jevgenij Baljajkin odcentroval z přímého kopu, Jokić se odpoutal u vzdálenější tyče a poslal míč do brány. V desáté minutě Tom vedla 2:0.

Brzy se mohlo skóre opět zvýšit a opět u toho byli hosté. Charitonov totiž upadl v pokutovém území. Jak se následně ukázalo, měla se pískat penalta. Ovšem rozhodčí ukázal hráči žlutou za simulaci. Po této situaci se iniciativa vrátila na kopačky domácích. Svou šanci promarnil Leandro, který vyslal kousavou střelu z hranice šestnáctky. Míč odskočil před brankářem a trefil tyč. Minutu nato měl Spartak další šanci ke zlepšení stávající situace. Roman Koncedalov poslal Portňagina jeden na jednoho, jenže ten střílel z příliš ostrého úhlu a balón přeletěl bránu.

Ve druhém poločase se hra nudnější nestala. Tom se uzavřela před pokutovým územím, ovšem nepřestala podnikat protiútoky. A právě hosté měli první šanci druhé pětačtyřicetiminutovky. Charitonov vystřelil z hranice brankoviště a gólman nejistě vyrazil míč před sebe. První byl u míče Kovalčuk a jeho střela byla nepřesná.

Po několika minutách mohl David Siradze snížit stav na 1:2. Po diagonální přihrávce si zpracoval balón na hrudi, jediným pohybem obehrál obránce a vystřelil. Bohužel míč proletěl kolem tyčky. Deset minut před koncem začal obrovský nápor na bránu Tomi. Zprvu Pilipčuk vystřelil z dvaceti metrů a trefil tyč. U dorážky byl první Koncedalov, ale nedokázal obehrát Pesjakova. Vzápětí se na bránu hostů valila druhá vlna a tentokrát kulatý nesmysl skončil v bráně. Naneštěstí pro domácí nebyl gól uznán, protože rozhodčí viděl faul na brankáře. Pesjakov hrál famózně, ale udržet čisté konto se mu nepodařilo. Tři minuty před koncem se Portňagin stal tím nejúspěšnějším ve skrumáži u branky po rozehrávce rohového kopu a vstřelil branku. Tomsk si však jednogólový náskok udržel a zvítězil v Nalčiku 2:1.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Spartak Moskva 2:1

17.04.2011 17:30

Góly: 29. Jan Holenda, 75. Benoît Angbwa - 6. Dmitrij Kombarov

Spartak sice v Machačkale vedl, ale domácí i díky gólu Jana Holendy skóre otočili a i nadále pokračují v dobrých výkonech. Naopak Spartak se krčí na předposledním místě tabulky.

Spartakovci na nic nečekali a do utkání vlétli jako uragán. V šesté minutě vybojoval na levém křídle balon Welliton a přihrál před bránu na volného Dmitrije Kombarova, který přesnou ranou do šibenice otevřel skóre zápasu - 0:1.

Poté se taktovky chopili domácí hráči, ale kromě pár centrů do vápna ne a ne něco kloudného vymyslet. Tuto impotenci protrhl v 29. minutě až Holenda. Podobně jako na druhé straně centroval Lachijalov zleva, ve vzdušném prostoru zaúřadoval český forvard a prudkou ranou hlavou vyrovnal skóre zápasu - 1:1.

Ke konci poločasu se hrálo hlavně mezi šestnáctkami, čísla na výsledkové tabuli nezměnil ani pokus Gadžibekova z dálky, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Do druhé půle vlétli jako uragán pro změnu domácí. V 52. minutě se k přímému kopu z dvaceti metrů postavil kanón jménem Roberto Carlos, jeho jedovatou ránu brankář hostí vyrazil pouze před sebe, kam si nabíhal Lachijalov, ale Dikáň udělil míči facku a ten se odkutálel pryč. Poté se konečně probrali hosté, ale střelecké pokusy z vápna Alexe ani posléze Ariho cíl nenašly.

Co se nepovedlo jedné straně, to se povedlo té druhé, přesněji Anži. Agalarov byl faulován a z dobrých 40ti metrů zahrávali domácí přímý kop, na který si nejlépe naskočil Angbwa a přesnou hlavičkou k tyči otočil utkání v prospěch Machačkaly, Dikáň bez šance - 2:1.

Ke konci utkání se nic závažného nestalo, hráčům tekly nervy a spíš než povely ke hře či pískání gólů vytahoval rozhodčí žluté karty. Jelikož ty skórem nehýbají, tak zápas skončil zaslouženou výhrou domácích 2:1.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Rubin Kazaň 2:0

17.04.2011 14:45

Góly: 27. Mark González, 49. Seydou Doumbia

Fotbalisté CSKA obehráli v Chimkach kazaňský Rubin, když v každém poločase vstřelili po góle. V první půli skóroval Mark González a po přestávce se trefil Doumbia.

První poločas oba týmy odstartovaly opatrnou hrou, jako kdyby vedly špionážní průzkum. Nakonec v 15. minutě CSKA rozjelo výpad, který skončil standardní situací. Střela Gonzáleze k ničemu nevedla, míč proletěl nad břevnem.

Hosté ihned odpověděli svým útokem. Ďaďun se protlačil středem hřiště a běžel sám proti Akinfejevovi, ovšem moskevský brankář vyběhl proti němu a zabránil ve skórování. Nedlouho poté se nakonec dočkal González. Vystřelil zdálky a po odrazu od povrchu se balón ocitl v bráně.

Po vystřídání stran Moskvané přidali další branku. Oliseh vyslal přízemní centr z pravého křídla a Doumbia, který se ocitl sám před brankou, s přehledem svou šanci proměnil. Kurban Berdyjev v naději na změnu nepříznivého stavu poslal do hry Karadenize. A jako po mávnutí kouzelné hůlky se před Akinfejevem zorganizoval velice nebezpečný útok. Ansaldi odcentroval ze standardní situace a Rjazancev trefil břevno.

Na druhé straně se Sluckij také rozhodl vystřídat. Zpočátku Rahimić nahradil Šemberase a o několik minut později Doumbia přenechal místo Vágneru Love. Ovšem domácí nechtěli zvýšit skóre, ale udržet vítězství. Hosté se snažili ze všech sil, avšak žádné nebezpečné situace u brány armějců nevytvořili.

Rubin ale nedohrál zápas v plném počtu. Po druhé žluté kartě opustil hřiště Bocchetti. CSKA tak nedělalo potíže udržet si dvoubrankový náskok. A tak se moskevští fotbalisté dokázali probojovat na první příčku v tabulce Premier Ligy, navíc mají zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Volga Nižnij Novgorod 1:0

17.04.2011 12:30

Góly: 82. Magomed Ozdojev

Lokomotiv porazil dočasného lídra ruské Premier Ligy Volgu, kterou opět čekal neúspěch v Moskvě. Juriji Krasnožanovi se povedla střídání. Ibričić zlepšil útok a Ozdojev vstřelil gól.

Hlavním arbitrem utkání byl třicetiletý Sergej Lapočkin, jehož otec, Sergej Lapočkin starší také dělal rozhodčího v ruské nejvyšší soutěži dlouhou dobu. Lapočkin hned zpočátku zápasu odpískal dva přímé kopy proti Volze, asi pětadvacet metrů od Abajevovy brány, a dvakrát posílal míč Loskov přesně na střelu, jednou Djuricovi a podruhé Burlakovu. V 15. minutě dobrou šanci promrhal Syčev, který z patnáctimetrové vzdálenosti poslal balón nad bránu.

I přesto, že Lokomotiv měl teritoriální převahu, k žádným nebezpečným situacím u brány Volgy nedocházelo. Vždyť ani Syčev s Fallem v pokutovém území soupeře nedostávali důležité míče. Volga bránila svědomitě i přesto, že Tetradze musel ke konci poločasu střídat. Loskov dvakrát trefil Pleşana do nohou a tak Rumun musel z hřiště. Na jeho místo vyběhl Adžindžal, pro kterého to byl třístý zápas v Premier Lize.

Druhý poločas zahájila dobrá rána Jašina, která donutila Guilhermeho ke skoku. Hoste vůbec začali druhý poločas velice aktivně. V 57. minutě si Marcvaladze pro sebe vytvořil dobrou příležitost, když posunul míč podél brány a málem trefil vzdálenější roh svatyně. V tu samou dobu stáhl Krasnožan neviditelného Falla a nahradil ho Maiconem. Za chvíli pak Loskova vystřídal Ibričić, což zvýšilo ruch u brány Abajeva. Hosté obdarovávali domácí tým rohovými a přímými kopy, jenže Lokomotivu se nedařilo je zúžitkovat.

V 76. minutě Abajev během 20 sekund zachraňoval svůj tým před střelami Maicona, Ignatjeva a Syčeva, ovšem minutu nato málem daroval soupeři branku. Nakonec Abajev padl, střídající Ozdojev poslal střelu z dvaceti metrů a balón si to po teči obránce nasměroval přímo do brány. Přesto, že hosté měli deset minut na změnu stavu, nepodařilo se jim to. Lokomotiv zvítězil 1:0.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Zenit Petrohrad 1:3

17.04.2011 10:15

Góly: 90. Ilja Michalev - 19. Aleksej Ionov, 24. Danny, 80. Aleksandr Bucharov

Zenit v zápase 5. kola ruské Premier Ligy porazil Amkar a odčinil tak chybu z minulého kola, kdy se kvůli chybě na soupisce musel zápas s CSKA kontumovat v neprospěch Petrohradu.

Zápas začal tak, jak se předpokládalo, a to velkým náporem Zenitu. Už v 62. sekundě Danny střílel z hranice šestnáctky a Chomutovskij musel zasahovat. Ovšem domácí postupně vyrovnali hru.

Týmy příliš zneužívaly hru vzduchem, avšak jakmile Zenit využil hru po zemi, bylo otevřeno skóre. Keržakov vyslal dlouhý pas, Ionov předstihl obránce a vstřelil svůj první gól v Premier Lize. Dvaadvacetiletý záložník dříve skóroval v pohárové Evropě a vystřílel svému týmu i ruský Superkubok, jenže v ruské lize musel na svůj první gól čekat třicet jedna zápasů.

Hned vzápětí měl Amkar dvě příležitosti k vyrovnání. Ovšem po střele Pejeva míč lízl tyč a druhý Bulhar, Sirakov, si vynutil roh. Domácí z něj ale nic nevytěžili, naopak Danny odstartoval protiútok a přesně z hranice pokutového území poslal míč do rohu brány. O osudu hry bylo fakticky rozhodnuto během čtyř minut. Zajímavostí je, že v minulé sezóně Zenit taktéž vstřelil Amkaru dva góly během několika minut, tehdy se trefil Danny a debutant Kanunnikov. Tehdy se Perm už na nic nezmohla a zápas skončil 0:2.

Po na události bohatém středu prvního poločasu se hra zklidnila a iniciativu převzali domácí. Začátkem druhého poločasu došlo ke střídání. Očividně zraněný Danny opustil hřiště a jeho pozici zaujal Lazović. Vzhledem k tomu, že ve středu čeká Zenit důležitý pohárový zápas s CSKA, se trenér Luciano Spalletti rozhodl stáhnout Husztiho a pak i Keržakova. Poprvé v letošní sezóně se na hřišti objevil Hubočan. Bucharov, který do zápasu zasáhl také po vystřídání, měl po příchodu do hry šanci vstřelit další gól. To by ale musel obehrát Chomutovského. Branku mohl vstřelit i Ionov, avšak trefil pouze tyč. Nakonec vítězství Zenitu potvrdil Bucharov, který se skvěle zorientoval v pokutovém území a překonal brankaře. Hráči Permu však nechtěli dát svou kůži lacino a dokázali aspoň snížit stav na 1:3. Gól vstřelil ukrajinský útočník Michaljov.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Dinamo Moskva 0:0

16.04.2011 16:30

Góly: -

Těreku Groznyj se podařilo rozšířit neporazitelnou šňůru na tři zápasy. V domácím utkání čečenské mužstvo uhrálo bezbrankovou remízu s Dinamem Moskva.

Těrek je typické domácí mužstvo, takže nikoho nepřekvapilo, když se ujal iniciativy. Trpěl však na nedostatek invence v útoku a uchyloval se tak většinou jen ke střeleckým pokusům z uctivé vzdálenosti. Svěřenci trenéra Gullita také často využívali útočniky Tiuí - Mguni. Po jednom takovém útoku Mguni nebezpečné střílel hlavou, brankář Dinama Šunin pokus zneškodnil.

Bělomodří tahali za kratší provaz, probudili se až v polovině prvního poločasu. Po centru Lomiće mohl skórovat Kuranyi, Těrek podržel bdělý Džanajev. O dvě minuty později měl Němec další skvělou možnost, po vyvedeném pasu Sapety vyhrál vzdušný souboj se Zenguem. Zdálo se, že míč letí do sítě, ale nakonec těsně minul svatyni domácích. Pak měl šanci Těrek, z přímého kopu střílel Omeljančuk, ale Šunin nezklamal a vytáhl z rukávu bravurní zákrok. Nezáživný první poločas tak branku nepřinesl.

Ani po změně stran oba týmy vepředu neriskovaly a hrály na jistotu. Jakoby remíza uspokojila oba. Chyběla myšlenka, rychlost, chtíč...Druhý poločas mělo mírnou převahu Dinamo. Hru oživil Ukrajinec Voronin, který se blýskl povedenou střelou, kterou k jeho neštěstí zastavil svým tělem obětavý obránce Ferreira. Rozhodnout mohl patnáct minut před koncem kapitán Těreku Kacajev, který po přihrávce Mauricia běžel sám na branku. V koncovce však selhal. Dinamo reagovalo dalekonosným pokusem Samedova, Džanajev se proti ní blýskl akrobatickým zákrokem.

Závěrečný hvizd sudího doprovázel hlasitý pískot fanoušků, kteří očividně nebyli spokojeni s úrovní utkání a především výkonem svých miláčků z Grozného.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - FK Rostov 2:0

16.04.2011 14:15

Góly: 9. Lacina Traoré, 35. Zelăo

Krasnodarský Kubaň si připsal třetí výhru v sezoně, když dokázal přehrát zatím nevyrovnaný Rostov. Zápas skončil 2:0 a branky vsítili Traore a Zelau.

První vážnější akce zápasu a hned gól ! To je začátek jak se patří. Traore dostal v deváté minutě zápasu dlouhý míč od Tlisova za obranu a z úhlu překonal brankáře hostí Radiče. Ten na jeho ránu levačkou na vzdálenější tyč nenašel recept.

O deset minut později mohl přidat další gól, Corajev kouzlil s míčem u branky a nacentroval přímo před ni, kde byl výše zmíněný fotbalista, který ale míč netrefil úplně, tak jak by si představoval a z celé akce nakonec nic nebylo. Počátek zápasu byl tak v režii domácích, hostující Rostov se dostal k první šanci až po půl hodině hry, když Ivanov zpoza vápna střílel a Budakov zůstal stát jak přikovaný, jenže Olegova střela letěla vedle. Co se nepovedlo hostům, to se povedlo Kubani o tři minuty později. Corajev kopal rohový kop, který na přední tyči přizvedl Kulik a v bezprostřední blízkosti Radičovy svatyně stál Zelau, který neměl s uklizením balonu mezi tři tyče sebemenší problém.

O pět minut později bežel na Radiče sám aktivní štírek Corajev, ale gólmana hostí nepropálil, a tak první půle skončila spravedlivou výhrou domácích 2:0.

Druhou půli načali lépe hosté, po Česnauskisovo centru se k míči dostal Ivanov, ale nepřesnou střelou bránu netrefil. Poté se hra vyostřila, padalo hodně žlutých karet a v minutě 59. dokonce červená ! Kozlov nestačil v běžeckém souboji na Česnauskise a sundal ho k zemi. Následovala druhá žlutá a logicky i červená karta pro ruského obránce.

Z následného přímého kopu mohli hosté snížit, ale Armaš zastoupil brankáře domácích a míč vykopl skoro z brankové čáry. V této fázi zápasu byli hosté jasně lepší, ale krom střel ze střední vzdálenosti nebo centrů do náruče Budakova se na nic nezmohli. A když ani v 84. minutě nevyšly Corajevovy polonůžky, tak zápas skončil zaslouženou výhrou domách 2:0.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - FK Krasnodar 0:0

16.04.2011 12:00

Góly: -

Křídla Sovětů s Krasnodarem v prvním utkání pátého kola ruské nejvyšší soutěže remizovala. Diváci na stadionu Metallurg neviděli ani jeden gól, i když týmy, které víc bojovaly s povrchem, se snažily ze všech sil.

Hosté se od prvních minut snažili zatápět obráncům domácího týmu, ale k nebezpečným momentům nedocházelo. Samařané se probudili uprostřed první půle, kdy se do útočných aktivit stále častěji zapojoval Mološ a Samsonov tak častěji dostával balóny. Prakticky neviditelný byl Pečnik, proto musela Křídla útočit hlavně prostřednictvím záložníků a obránců. Pár nepříjemných situací musel řešit i M'Bolhi. Ke konci poločasu domácí jen stěží uhlídali Picusceaca, kterého svými přesnými a skvěle načasovanými přihrávkami obdarovával Drinčić.

Do druhé půle poslal Alexandr Tarchanov do boje namísto Abdulfattaha Jurije Kirillova, aby dodal kreativitě střední řady. A prakticky hned po začátku měli Samařané obrovskou šanci ke skórování. Pečnik po průniku do pokutového území patou našel Kirillova, jenže ten i přes skvělou pozici poslal míč nad bránu. Ubírat na tempu domácí nehodlali. Krasnodar odpovídal rychlými protiútoky, v jednom z nich pak v pokutovém území upadl Picusceac. Alexandr Jegorov penaltu neodpískal i přesto, že situace byla nejednoznačná.

Uprostřed poločasu si Křídla vytvořila další velmi nebezpečnou situaci. Vladimír Prijomov zakončoval nahrávku Mološe z přímého kopu. Míč už letěl do vzdálenějšího rohu brány a brankář neměl sebemenší šanci, jak svůj tým zachránit. Ovšem zničehonic se tam objevil Alexandr Amisulašvili a odhlavičkoval balón směrem od brány. Samařané však málem za svou aktivitu draze zaplatili. Na druhé straně se totiž během protiútoku dostal do situace jeden na jednoho Picusceac. Moldavský hráč měl hodně času, ale na M'Bolhiho poslal lehkou střelu a brankář s ní neměl sebemenší problémy. Mološ se ještě snažil udělat něco s nerozhodným stavem, když poslal střelu ze čtyřiceti metrů. Nic se ale nezměnilo, a tak Krasnodar remizoval s Křídly 0:0. Tým z Kubaně zatím neví, jak chutná porážka.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.CSKA Moskva43108:110
2.Zenit Petrohrad53118:610
3.Volga Nižnij Novgorod53028:39
4.FK Krasnodar52304:19
5.Kubaň Krasnodar53026:49
6.Anži Machačkala52213:38
7.Rubin Kazaň52124:37
8.Lokomotiv Moskva52125:57
9.Dinamo Moskva52126:77
10.Křídla Sovětů Samara41212:25
11.Těrek Groznyj51222:35
12.Spartak Nalčik51224:65
13.FK Rostov51137:94
14.Amkar Perm51133:74
15.Tom Tomsk51132:64
16.Spartak Moskva51133:94

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
Robbie

zatím zajímavá tabulka

Reagovat
Hafna

Reagovat
Shevchenko

První tři týmy nováčci. Jinak nepřehánějte to s těma gólama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema mit Petrohrad nahodou jen devet bodu, kvuli ty kontumaci?

Reagovat
stas87

a nema?ved zenit este neprehral,ak neratam tu kontumaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit 10, CSKA 7 bodu, tak asi koukam spatne ,,,

Reagovat
stas87

cska ma odlozeny zapas tusim s volgou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale ty mi nerozumis. Jestli si dobre zpominam, tak byl zapas Petrohrad-CSKA , ktery skoncil remizou, zkontumovan ve prospech rudoarmejcu, tudiz ma CSKA mit o dva body vic a Zenit o bod mene, nez je tady v tabulce. Treba se pletu, rad se necham poucit

Reagovat
stas87

terek-zenit 0:1,cska-amkar 2:0,zenit-anzhi 2:0,cska-kridla-odlozene,nalcik-zenit 2:2.cska-krasnodar 1:1,zenit-cska 0:3,amkar-zenit 1:3 tak ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Těrek - Zenit 0:1

Zenit - Anži 2:0

Nalčik - Zenit 2:2

Zenit - CSKA 0:3

Perm - Zenit 1:3

3 vyhry, 1 remiza, 1 prohra - presne jak je v tabulce. Co furt nechapes? Nevim kdo tu necemu nerozumi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted uz je mi to jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Yes Lokomotiv

Reagovat
smazaný uživatel

golman Kazaně může jít s Gomesem do hospody

Reagovat
smazaný uživatel

zenit znovu za titulem a tajnym pranim je i ctvrtfinale ligy mistru, kadr na to maj urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom přes mrtvolu Amějců

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Sraptak Jen tam toho Karpina nechejte s těma brazilcema, FNL je taky liga

Reagovat
REPLIKATOR

Golenda

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej hráč. Ke konci působení ve Spartě se mi líbil, i v Machačkale hraje dobře. Zaslouženě nechává na lavičce Tardelliho. Nevím, co proti němu pořád kdo má.

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda byl aspoň v GL něco jako Zeher a Libor Došek dohromady, takový šílený hrající mutant.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jasně. Ale pokud se v Asii zlepšil, je to možné, nesleduju ho...

Reagovat
rufus

spanhel má pravdu, poslední půlrok na Spartě před svým odchodem hrál dobře.. není to takový střevo, že by se mu tady mělo každý týden smát tolik lidí..

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda přišel vždy tragikomickej. Tam ve předu běhal jak pometlo a všude vystrkoval lokte

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda chce Veyron evidentně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Holenda do repre!

Reagovat
goodbay

Golenda

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej pohled na posledni misto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele