Ruská Premier Liga - souhrn 28. kola

07.11.2009, 14:00, aktualizováno 08.11.2009, 19:02
Komentáře a souhrny
O majiteli ruského titulu začíná být pomalu jasno. Spartak v sobotu prohrál v Samaře a nabídl šanci Rubinu, který trestal. Kazaň v neděli porazila CSKA a dvě kola před koncem má na čele tabulky čtyřbodový náskok. Za třetím místem vykročil výhrou nad Těrekem Zenit, naopak FK Moskva ztratil.

FK Chimki - Tom Tomsk 1:3

07.11.2009 12:00

Góly: 14. Aleksandr Antipenko - 24. Valerij Klimov, 31. Alexandar Radosavljević, 79. Goran Maznov

Chimki v ruské lize už potřinácté v řadě prohrály, v utkání 28. kola je proti Tomsku dostal do vedení útočník Antipenko, hosté však gólově odpověděli třikrát a definitivně si tak zajistili prvoligovou identitu i pro příští rok.

Protože oběma týmům prakticky o nic nešlo, našlo si na zápas cestu zoufale málo diváků. V 15. minutě se Chimki dostaly do vedení, centr Starkov na zadní tyč zakončil hlavou v pádu Alexandr Antipenko. Trenér hostů Valerij Nepomnjaščij byl s průběhem úvodních minut nespokojen natolik, že stáhl ze hřiště viníka úvodní branky Ivanova. Sibiřané mohli vyrovnat hned vzápětí, ale střelu Radosavleviče zázračně zlikvidoval Komarov.

Tomsku se nicméně zvrat ještě v prvním dějství podařil, jak už bývá letos tradicí, obrana Chimek si vybrala špatnou chvilku a lacinou brankou pokořil brankáře Komarova záložník Tomičů Klimov. Ve 32. minutě Tomsk vedl 2:1, střední obránce Jokič se překvapivě objevil v roli útočníka, unikl ofsajdové pasti, na jeho následné zakončení sice Komarov stačil, ale na dorážku Radosavleviče už byl krátky.

Po změně stran už Tom Tomsk diktoval tempo hry a třetí úder zasadil domácím v 78. minutě Goran Maznov. Makedonec si přebral krásný pas z hloubi pole a v nájezdu na Komarova se nemýlil.

Více informací k zápasu

FK Rostov - FK Saturn 1:2

07.11.2009 14:15

Góly: 20. Igor Lebeděnko - 38. Marko Topić, 53. Andrej Karjaka

Saturn potvrdil, že se mu proti Rostovu dlouhodobě daří, na jeho hřišti zvítězil 2:1. Domácí dostal do vedení Lebeděnko, hostům se ale díky brankám Topiče a Karjaky podařil obrat.

První minuty zápasu byly nudné s mnoha nepřesnostmi. Diváci se alespoň pobavili nad pádem sudího Bezborodova, kterého přivedl do rozpaků dribling Lebeděnka. Jako první se probudil Rostov, hlavička Akimova jen těsně minula branku hostů. V 19. minutě dokonce Rostov otevřel skóre, střela Ahmetoviče se odrazila do tyče k nohám Lebeděnka a ten vstřelil svou třetí branku v této sezóně, navíc svému bývalému klubu. Saturn byl první poločas bezzubý, z jediné povedené útočné akce ale dokázali hosté skórovat. Topič zakončil přihrávku Němova na zadní tyč a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Začátek druhého, stejně jako závěr prvního poločasu, vyšel Saturnu. V 54. minutě, po spolupráci Topiče s Karjakou padla druhá branka hostů, dal jí druhý jmenovaný. V 68. minutě málem vyrovnal domácí tvůrce hry Alexandr Pavlenko, ale z dvaceti pěti metrů trefil pouze břevno. Zahrozil i útočník Saturnu Marko Topič, ale tentokrát se brankář Chotějev vyznamenal. V závěru zápasu se nic důležitého nestalo a hosté si z horké půdy Rostovu odváží všechny tři body.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Spartak Moskva 2:1

07.11.2009 15:00

Góly: 11. Martin Stranzl (vl.), 14. Anton Bober - 90. Alex Meschini

Spartak Moskva si nepohlídal úvod zápasu a dvakrát lacině inkasoval ze dvou totožných standardních situací. Ve zbytku zápasu se hosté marně snažili dobývat obrannou tvrz Samary, snížit se podařilo až v devadesáté minutě Alexovi. Pokud zítra proti CSKA Rubin Kazaň vyhraje, jeho náskok na čele se zvýší na rozdíl čtyř bodů.

Oba týmy vedli do zápasu jako kapitáni Češi, na straně hostů Martin Jiránek a na straně domácích Jiří Jarošík, který v této funkci nahradil zraněného Ruslana Adžindžala. První minuty zápasu nic nenasvědčovaly tomu, že by měla být pro Spartak domácí Samara rovnocenným zápasem. V rozmezí 11. až 14. minuty ale přišlo něco nečekaného, Samara ze dvou podobných standardních situací dvakrát skórovala. Nejprve před dotírajícím Kollerem špatně trefil míč Stranzl a dal si vlastní branku a poté udělal neuvěřitelnou hrubku brankář Džanajev, když neudržel v rukou nepovedený centr Bobera.

Spartak ve zbývajícím čase utkání čekal složitý úkol, dobývat zahuštěnou obranu Samary a to se hostům nedařilo. Neviditelný byl nejlepší střelec ruské ligy Welliton, Brazilec na sebe upozornil jen brutálním faulem na Leiltona, za který dostal žlutou kartu. Až v závěru poločasu Spartak začal těžit z tlaku i šance, v té největší proti Alexovi včas vyběhl Lobos.

První šance po změně stran vznikla z levačky Alexe, který tvrdou bombou nadělal pořádné starosti brankáři Lobosovi. Spartaku opět nezbývalo nic jiného než dobývat v deseti bránící Křídla, hosté pro změnu na rozdíl od prvního poločasu začali hrozit z protiútoků, jeden z nich málem zakončil Adamov, na poslední chvíli jej zastavil Džanajev. O aktivitu směrem dopředu se v dresu Spartaku snažil Martin Jiránek, bývalý český reprezentant dvakrát nebezpečně zakončoval hlavou. V závěru utkání vznikly tři zapamatování hodné momenty. V 87. minutě zachránil Samaru Lobos po střele Stranzl, z protiútoku ve vyložené šanci selhal Koller a nakonec, v devadesáté minutě, snížil na 1:2 Alex Raphael Meschini povedenou střelou na zadní tyč. Na víc se hosté nezmohli a vidina titulu se jim vzdaluje.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - FK Moskva 3:3

07.11.2009 16:30

Góly: 69. Georgij Džiojev, 73. Dramane Traoré, 82. Haminu Dramani - 29. Aleksej Rebko, 35. Martin Jakubko, 87. Aleksej Rebko

Neuvěřitelný zápas viděli diváci v Krasnodaru! Hosté do poločasu vedli o dvě branky, přesto málem prohráli. Vyrovnávací branku vsítil Rebko v 86. minutě, jen tři minuty po vedoucí brance domácích. Žlutozelení se i tak nevzdali, ale zápas na svou stranu již nestrhli.

Přitom v úvodu utkání to na žádné drama nevypadalo. Měšťané diktovali tempo a rychle udeřili. Česnauskis přešel přes několik protihráčů a namazal Rebkovi, který se nemýlil. Domácí se nestačili ani vzpamatovat a prohrávali o dvě branky, když rychlý průnik Samedova zakončil Jakubko.

Ani dvoubrankový náskok hlad hostů po gólech neukojil. Nejprve po krásné akci neuspěl Jakubko, o pár minut později selhal slovenský útočník podruhé. První poločas tak skončil 2:0 pro hosty a nikdo na stadionu nepochyboval, že ve svém koncertu budou pokračovat i po krátké přestávce.

K úžasu všech nastoupili domácí do druhé půle jako polití svěcenou vodou a hosty musel několikrát zachraňovat Ževnov. Ani ruský gólman ale nestačil na prudkou hlavičku Džinojeva, který vykřesal naději. Vyrovnání přišlo o pár momentů později, když chyby obrany hostů využil Traore.

Krasnodar v tu chvíli hrál jako o život a po právu se ujal vedení. Obrovskou chybu Ževnova potrestal Draman a stadion vybouchnul nadšením potřetí. Jenže hosty nepoložilo ani promrhán dvoubrankového náskoku. Tři minuty po vedoucí brance domácích se míče ujal Rebko a možná definitivně rozhodnul o osudu domácích.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Rubin Kazaň 0:2

08.11.2009 12:00

Góly: 66. Alejandro Domínguez, 89. Aleksandr Bucharov

Rubin Kazaň porazil v Lužnikách domácí CSKA Moskva a vypadá to, že obhájí titul v ruské lize. O vítězství Kazaně 2:0 se po změně stran postarali přesnými trefami Domínguez a Bucharov.

První poločas mnoho zajímavého nenabídl, více ze hry měli domácí, ale přes pevnou obranu Kazaně se jim nedařilo prosazovat. Asi největší vzrušení přinesla špatná malá domů obránce Rubinu Salukvadzeho, kterou před dotírajícím Dzagojevem na poslední chvíli odkopl do zámezí brankář Ryžikov.

Ve druhém poločase hrál Rubin Kazaň o poznání aktivněji a už tolik nehleděl na defenzívu a pro CSKA se otevíraly postupy do otevřené obrany. První gólovou šanci utkání spálil Maazou, který v útoku Armějců nahradil vykartovaného Tomáše Necida. Reprezentant Nigeru obral o míč zadáka Kazaně Navase, ale pokus o obstřelené vystihl Ryžikov a střelu mu vyrazil na roh. Následující útok CSKA byl ještě nebezpečnější, Dzagojev se dostal za obranu Kazaně a akci vyšperkoval přihrávkou na Maazoua, ten ale ve vyložené pozici nastřelil obránce Popova, míč se opět odrazil k Dzagojevovi a ruský mladík z úhlu střílel jen do boční sítě.

Domácí nakonec byli za marnotratnost potrestáni. Tvůrce hry Kazaně rozehrál standardní situaci tak povedeně, že na ní byl brankař Akinfejev krátký. Mistr mohl zasadit CSKA ještě druhý úder, roh Domíngueze našel hlavičku Bucharova, ale urostlý útočník hlavou minul.

Trenér Kazaně Kurban Berdyjev poté stáhl ze hřiště Kasajeva a Domíngueze, které nahradil Bystrovem a Sibayou. Psychika CSKA byla po inkasovaném gólu na bodu mrazu a útoky domácích postrádaly nápad. V závěru utkání odstranil všechny otazníky Alexandr Bucharov, když z protiútoku chytře přehodil brankáře Akinfejeva a zvýšil na konečných 2:0.

Pokud Rubin Kazaň porazí v příštím kole Zenit Petrohrad, obhájí titul v ruské lize.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Dinamo Moskva 2:4

08.11.2009 12:30

Góly: 37. Rustem Kalimullin, 85. Ricardo Baiano - 2. Adrian Ropotan, 14. Aleksandr Keržakov, 53. Dmitrij Kombarov, 75. Aleksandr Keržakov

Útočník Dinama Moskva Alexandr Keržakov se konečně opět střelecky probudil a jeho dvě branky sehrály významnou úlohu k dosaženému vítězství na půdě Spartaku Nalčik 4:2.

Dinamo bylo od prvních minut lepším týmem a záhy se dostal do vedení, skóre otevřel rumunský záložník Adriana Ropotan. O několik minut později ale Nalčik málem vyrovnal, z dvaceti tří metrů nastřelil tyč útočník Kalimullin. Ve čtrnácté minutě vedli hosté o dvě branky, Keržakov si naběhl na přední tyč a nedal brankáři Radičovi šanci.

Snížit mohl Nalčik ze sporné penalty, ale exekutor Asildarov si vylámal zuby na Šuninovi. Zkorigování stavu se ale domácí přeci jenom dočkali, Leandro míč minul, ale za ním stál připravený Kalimullin a rozvlnil síť.

Ve druhém poločase přidalo Dinamo další dvě branky, jejich autory byli Dmitrij Kombarov a opět Alexandr Keržakov. Spartak Nalčik ale nevzdal a v závěru dostal hosty pod obrovský tlak, z něhož ale vytěžil pouze úpravu kosmetickou úpravu skóre na 2:4, zdálky propálil Šunina Ricardo Lago.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Těrek Groznyj 2:0

08.11.2009 14:45

Góly: 26. Fatih Tekke, 39. Rizvan Ucijev (vl.)

Zenit Petrohrad se po vítězství 2:0 nad Těrekem Groznyj vrátil na třetí místo, před svými konkurenty má nyní dvoubodový náskok. Hrdinou zápasu se stal turecký útočník Fatih Tekke, který dal obě branky domácích.

Zenit hostil na svém stadionu Těrek Groznyj, který v posledních týdnech působí odevzdaným dojmem. Herní projev Čečenců se nezměnil ani na stadionu Petrovskij. Zenit Petrohrad měl od prvních minut drtivou převahu, která vyvrcholila úvodním gólem Tekkeho, centr Radka Šírla dopravil Turek hlavou za záda bezmocného brankáře hostů Dikana. O třináct minut později měl Tekke prsty v dalším gólu, po jeho střele si dal Ucijev vlastní gól. Hosté se za celý první poločas neprosadili do šance.

Po změně stran Zenitu stačil i profesorský výkon, aby si v poklidu pohlídal dvoubrankové vedení. Domácí přidali ještě třetí gól, ale ten sudí Baskakov pro faul neuznal.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Amkar Perm 1:0

08.11.2009 17:00

Góly: 90. Dmitrij Syčev

Lokomotiv Moskva v neuvěřitelně emotivním utkání porazil Amkar Perm 1:0 a posunul se na čtvrté místo ruské Premier Ligy. Pro domácí se utkání nevyvíjelo dobře a vypadalo to, že Perm si odveze bod. Většinu druhého poločasu hrál Lokomotiv v deseti, v 85. minutě Syčev neproměnil penaltu, ale tentýž hráč v nastavení z přímého kopu uvedl stadion Lokomotiv do extáze...

Proti Lokomotiv se postavil jeho bývalé trenér Rašid Rachimov, který byl v průběhu léta ve funkci odvolán a nahrazen nynějším koučem Loko Jurijem Sjominem. První poločas mnoho zajímavého nenabídl, v první dvacetiminutovce zápasu byl aktivnější hostující Perm, který hrozil především ze standardních situací Drinčiče. Lokomotiv se začala probouzet uprostřed prvního poločasu a přispěl tomu i návrat tvůrce hry Wágnera po zranění, Brazilec nahradil v průběhu prvního dějství zraněného Glušakova.

O chvíli později se mohl Wágner za ovace domácích tribun odvděčit gólem, ale jeho střele po rohovém kopu postrádala větší přesnost. Co se týče Permu, ten za celý první poločas branku domácích vážněji neohrozil.

Po změně stran viděli diváci úplně jiný zápas, Lokomotiv se málem dostal do vedení, ale Cocis nestihl rohový kop mířící na zadní tyč. Poté Lokomotiv zabrzdilo nečekané vyloučení Charlese, brazilský záložník dostal v 57. minutě druhou žlutou kartu za taktický faul uprostřed hřiště.

Perm poté začal tahat za delší konec, dobrou šanci spálil Pejev. Čím se zápas blížil ke konci, tím byl vypjatější a žluté karty přibývaly každým okamžikem. Deset minut do konce bylo doslova bláznivých, v pokutovém území byl faulován Syčev, sám postižený vzal zodpovědnost na sebe, ale střela se mu nepovedla a Usminskij byl hrdinou...Lokomotiv se přesto nevzdal, bojoval, rval se o vítězství. A nakonec byl odměněn.

Přímý kop z dvaceti metrů si postavil smolař minulých okamžiků Dmitrij Syčev a dělovkou poslal míč za záda Usminského! Lokomotiv gólem v nastavení vyhrál 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň28185559:2159
2.Spartak Moskva28174758:2855
3.Zenit Petrohrad28148646:2650
4.FK Moskva28139638:2448
5.Lokomotiv Moskva28139638:2948
6.CSKA Moskva281441042:2846
7.FK Saturn281261035:3742
8.Dinamo Moskva281161129:3439
9.Křídla Sovětů Samara281061230:3636
10.Tom Tomsk28981126:3735
11.Těrek Groznyj28961331:4333
12.FK Rostov287101126:3631
13.Spartak Nalčik286111130:3129
14.Amkar Perm28781324:3629
15.Kubaň Krasnodar285101322:4825
16.FK Chimki28242219:5910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (70)

Přidat komentář
stas87

snad bude anzhi ci sibir dostojnejsim superom ako letos chimki

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuju, letošní Chimki jsou tragédi. Bez peněz do ligy nelez.

Jsem zvědav, kde skončí Blatnjak, to je šikovný hráč, měl dobrou sezónu.

Zachvíli startuje šlágr soboty Samara - Spartak, už se nemůžu dočkat. Snad Alex opět přesvědčí, že je letos nejlepší a Welliton si upevní vedení v tabulce střelců...

Reagovat
stas87

to ta asi sklamem ale budem priat viacej samare a titul do tatarstanu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to se Spartakem vypadá zle nedobře, Samara vede 2:0, teď udělal obrovskou chybu Džanajev.

Reagovat
smazaný uživatel

Co predvadi letos chimki to je strasna ostuda... rek bych, ze je vidime letos naposled. Jestli klub nezanikne hned, tak po tom co se propadne nejnizsima ruskejma soutezema. Jenom doted nechapu stavdu moderni areny pro takovej klub jako je Chimki....

http://www.landscrona.ru/forum/uploads/post-3-1257639849.jpg - vcerejsi navsteva 450 divaku, i to se mi zda moc ...ostuda ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

že by se Spartaku rozklepaly kolena z titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě,kde jsou ti zaslepení obdivovatelé Spartaku.... titul dneska pohřbil Stipe Pletikosa,to byla hrubka tak do IV. třídy .

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ho mám v Rusku nejradši...

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal Džanajev.

Reagovat
smazaný uživatel

Pletikosa nechyta uz tak rok, mas v tom peknej bordel...

Reagovat
smazaný uživatel

Stipe tam už dlouho nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak škoda, na tom oraništi v Samaře jim to dnes nešlo. Samara dala z ničeho dva góly, hlavně druhou branku si gólman Džanajev za rámeček nedá, to byla obrovská chyba. Samara se pak logicky stáhla a Spartaku se nedařilo překonat jejich obrannou tvrz, gól Alexe přišel moc pozdě.

Tento zápas asi rozhodl o titulu, který získá Rubin Kazaň. Pochybuju, že by Spartak dokázal v posledním kole vyhrát na hřišti Zenitu Petrohrad, ten proti nim bude hrát jak o život...

Reagovat
smazaný uživatel

Dzanajev jestli nebyl koupenej, tak nevim ...vysledek Spartaku fakt mazec. A vzhledem k tomu, ze CSKA zatim dneska vypada, ze by mohlo nad Rubinem i vyhrat, tak jeste bude zajimavej konec ligy..

Reagovat
honziss

Bomba, tak pojďme Loko na pohárové příčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin dnes opět využil svoji silnou zbraň - produktivitu. Zatímco CSKA vyložené šance spálilo, hlavně Maazou, Kazaň dnes vytěžila z minima maximum. Domínguezovy standardky budou Rubinu příští rok chybět, zahrál to výborně a právě branka 1:0 se ukázala jako rozhodující. Poté už CSKA přestalo hrát a Kazaň to s přehledem dovedla k vítězství.

Titul bude ve správných rukou, letos byli opět nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Porad se potvrzuje to, ze letosni sezonu CSKA pro*ralo hlavne kvuli tomu ze jim chybi kvalitni hrotovej utocnik jako byl Vagner.... Maazou, Guilherme, Necid, Jesus... to proste nejsou utocnici pro muzstvo s nejvyssima cilema. Sam Dzagojev s Krasicem na to nestacej.

...a gol Bucharova byl fakt paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Maazou a Guilherme pro mužstvo jako CSKA v budoucnu útočníci budou, mají velký potenciál, ale zatím fakt ne...Vágner Love je někde jinde, to je zabiják...

Ani Dzagojev ještě nedorostl, není to ten hráč, který by uměl táhnout mužstvu, když je ve srabu, on vedle sebe zatím ještě potřebuje kvalitnější hráče, aby jeho talent vynikl a ty teď nemá, tak hraje dost průměrně, na můj vkus ztrácí moc míčů...Stačilo, kdyby zůstal Žirkov, jsem přesvědčen, že by mělo CSKA minimálně o pět bodů víc, ten dělal na hřišti rozdíly...

Reagovat
herbage

Už je to potvrzené, že Domíguez půjde pryč?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl jasně, že chce v zimě odejít z Ruska. Ale jak se říká, jen idioti nemění názory, třeba ještě nějaká šance, že zůstane, je.

Reagovat
herbage

Pro RPL by to byla velká škoda. Ale svým způsobem si za to může Kazaň sama. Nabídla mu smlouvu jen na jeden rok. Nebo on na delší dobu nechtěl? Nicméně on má jedinečnou šanci jít zadarmo kam sám chce a zájem o něj bude vskutku obrovský. Myslím, že by mu mohla sedět nejvíc asi PD. V Bundeslize by mi taky nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl, už před sezónou jim říkal, že zimě chce odejít. Jednoznačně nejlepší by pro něj bylo Španělsko, nejreálněji asi vypadá přestup do Espanyolu. V úvahu připadá i Itálie. V Německu by ho byla škoda.

Reagovat
herbage

A to proč? Třeba takový Hamburk či Brémy by mu seděli, byl by tam hvězdou a neopřijdou mi to horší kluby, než Espanyol. Do Serie A by mi taky pasoval, ale kam? On potřebuje být hlavní hvězdou týmu. V AC by podobného hráče potřebovali, ale nevím, jestli by se tam chytil. Ve Španělsku by mohl klidně do Sevilly, Atlética, Villarrealu či Valencie, všechno to jsou pro něj skvělé volby. Asi se shondem, ež do PD by nejlépe pasoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku i Itálii se bude cítit mnohem lépe po nefotbalové stránce i lépe po fotbalové stránce, ligy to jsou kvalitnější než německá.

Reagovat
herbage

Co Alex, te ve Spartaku zůstane? Nerad bych, aby skončil jako Carvalho. Jestli máte všech pět pohromadě, tak ho kupte(Barcelona), protože to je hráč, co dokáže dělat rozdíly

Reagovat
smazaný uživatel

Alex zustane... to teprve az se Spartak objevi treba v poharech, tak si Evropa vsimne, ze i v RPL sou takovy borci

Reagovat
smazaný uživatel

O Alexe s Wellitonem bude rvačka...

Reagovat
herbage

Hm, tak o titulu asi jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Premier ligu nesleduju, ale asi začnu, jestli je alespoň polovina zápasů tak kvalitních jako dnešní duel mezi CSKA a Rubinem!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta horni polovina urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurs na CSKA dneska

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo treba v 90. minute ne.

Reagovat
smazaný uživatel

dříve to tak nebylo, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

to nebejvalo no, ale ted sou takovyhle nesmyslny kurzy u vseho. skoda

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou zadny nesmyslny kurzy, ale obycejny kurzy pro zivy sazeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

co je na tom tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
smazaný uživatel

no pekny

Reagovat
Shevchenko

Poprvé v životě jsem vyhrál 2x zasebou.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja jalovej, jako vzdy, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

V Cerkizove se teda dejou veci ...rezba jak ma bejt, jsem zvedavej kolik hracu zustane na hristi a jak dlouho zustanou na lavickach oba treneri

Reagovat
smazaný uživatel

penalta.... a Syčov nepromenuje - drama pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec v 93. minute fantastickou ranou z primaku Syčov rozhoduje .... fantastickej zapas a takovy vule a emoci - super zazitek tohle jsem u nasich milionaru z Gazpromu dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

A já byl na nudném futsale...

Reagovat
Heretic

Loko

Reagovat
honziss

Lokoooooooooo! Wow, paráda!

Reagovat
Shevchenko

DIMITRIIIIIIIIIIIIJ SYČOOOOOOOOOOOOV !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal si na zapas? to musela bejt slusna porce adrenalinu ne? ....hracum Loko respekt za tu bojovnost co predvedli a po zapase za ty emoce a pristup k fanouskum - parada

Reagovat
Shevchenko

To víš že jsem koukal. První poločas nic moc, druhý Loko začlo dobře a pak redka, už jsem byl přesvědčený, že to bude 0:0, navíc když to je Amkar. Ale ten konec se jim fakt povedl, po té penaltě jsem si myslel, že si půjdu něco píchnout. Podobné emoce jsem zažíval ve čtvrtek při zápasu Genoy a Twente (Sculli v 93., Stoch v 89.).

Reagovat
smazaný uživatel

A v tuhle chvili je slavny CSKA bez poharu a pred nima jeste derby se Spartakem....

V derby se bude na co tesit, Spartak bude bojovat o posledni sanci na titul a CSKA o posledni sanci na pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně si přeju, ať letos CSKA poháry nehraje, alespoň se vedení nad sebou zamyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze hrat nebude, tlaci se tam vic tymu. Armejci sou jalovci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak včera sem za litr vsadil TOMSK 2 a nezklamali hošíci sibiřský

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ten Tomsk máš nějak rád. Vyhrát s Chimkami, to musí být povinnost pro každé mužstvo v Premier Lize, jinak tam nemají co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak přiznávám mám je rád ,ale včera sem jim věřil a příští kolo, dám na ně zase doma s rostovem

Reagovat
smazaný uživatel

Rostov je celkem tragický, to by mohlo vyjít. I když nevím, Tomsk už má zajištěnou záchranu, tak nebude mít takovou motivaci, zatímco Rostov ještě jistotu nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

tu porážku s lokomotivem si budou chtít u fanoušků napravit,i když sem se díval, tak ten Tosmk hrál dobře, po většinu zápasu lepším týmem,ale proti golu byl výborný Guilherme za Lokotku , Železničáři vytěžili s minima maximum, takže ted by to mohlo vyjít..Rostovu dochází celkem dech už

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem videl sestrih, tak na zapasu Tomsku me zaujaly jenom prazdny tribuny (podle me i tech oficialnich 420 divaku je moc... by voko bych tipoval spis tak 50) a dalsi trapnej vykon Chimek. Ty hraci uz chodej zapasy jenom odchodit a protrpet - snad jenom Antipenko se jeste snazi neco predvadet a hraje o angazma v nejakym (i na pristi rok) ligovym klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou Chimki jeden velký omyl, je sranda si zpětně číst sebevědomá vyhlášení Sarsaniji.

Reagovat
Shevchenko

Tak poslední kola budou fakt vypjaté, LM přeju Zenitu, EL Lokomotivu. Jinak rozhoduje skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak podobně bych si to taky přál. 1.Rubin, 2. Spartak, 3. Zenit, 4. Lokomotiv, 5. FK Moskva.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to byl fantastickej zaver - a Genusov u toho komentare malem prisel o hlas

Reagovat
smazaný uživatel

Lokomotiv fandím mu, doufám že porazí v přištím zápase Dynamo, když jo, má velkóu šanci na 4 flek , tedy na Evropskou ligu pěkný to byl gól .

Forza Loko!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele