Ronaldo mě žádal, ať jdu do Juventusu, prozradil de Ligt

10.06.2019, 08:59
Aktuality
Nizozemský obránce Matthijs de Ligt je na letošním přestupovém trhu velmi žádaným zbožím. Asi žádný evropský velkoklub by nepohrdl možností zařadit devatenáctiletého stopera Ajaxu na svou soupisku pro příští sezonu. A do přestupové hry se zapojují všechny zbraně!

Favority na zisk de Ligta jsou podle médií momentálně Barcelona či Paris Saint Germain, hlasitě se však hovořilo i o Premier League či turínském Juventusu. Právě hvězda italského šampiona Cristiano Ronaldo se dostal k de Ligtovi hodně blízko po finále Ligy národů, ve které Portugalci porazili Nizozemsko 1:0.

"Po zápase mě Ronaldo požádal, abych šel do Juventusu. Byl jsem z toho mírně v šoku, takže jsem se jenom smál. Zprvu jsem mu ani nerozuměl," prozradil de Ligt.

Ten se prý zatím definitivně o svém dalším působišti ještě nerozhodl. "Teď mě čeká dovolená. Všechno si důkladně promyslím a zvážím, co je pro mě nejlepší. Teprve pak se rozhodnu. Pro mladého hráče, jako jsem já, je důležité jít do klubu, kde budu moct pravidelně hrát. To je pro mě ta nejzásadnější věc," řekl de Ligt.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele