Ronaldo mě žádal, ať jdu do Juventusu, prozradil de Ligt

10.06.2019, 08:59
Aktuality
Nizozemský obránce Matthijs de Ligt je na letošním přestupovém trhu velmi žádaným zbožím. Asi žádný evropský velkoklub by nepohrdl možností zařadit devatenáctiletého stopera Ajaxu na svou soupisku pro příští sezonu. A do přestupové hry se zapojují všechny zbraně!

Favority na zisk de Ligta jsou podle médií momentálně Barcelona či Paris Saint Germain, hlasitě se však hovořilo i o Premier League či turínském Juventusu. Právě hvězda italského šampiona Cristiano Ronaldo se dostal k de Ligtovi hodně blízko po finále Ligy národů, ve které Portugalci porazili Nizozemsko 1:0.

"Po zápase mě Ronaldo požádal, abych šel do Juventusu. Byl jsem z toho mírně v šoku, takže jsem se jenom smál. Zprvu jsem mu ani nerozuměl," prozradil de Ligt.

Ten se prý zatím definitivně o svém dalším působišti ještě nerozhodl. "Teď mě čeká dovolená. Všechno si důkladně promyslím a zvážím, co je pro mě nejlepší. Teprve pak se rozhodnu. Pro mladého hráče, jako jsem já, je důležité jít do klubu, kde budu moct pravidelně hrát. To je pro mě ta nejzásadnější věc," řekl de Ligt.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (305)

Přidat komentář
technecium

Nesmí nám utéct. Kdyby šel jinam, tak by nás to mrzelo ještě 10 let poté

Reagovat
dextroza_m

No já nevím, stopery máme. Spíš to chce levé křídlo...

Reagovat
technecium

Tohle je vůdčí stoper, který může být nejlepším na světě třeba po celou jednu generaci hráčů. Je to osobnostní typ, který nám absolutně chybí. Typ válečníka a srdcaře, kterýho nemáme od dob Puyola. Když koupíme jeho, nebude nás jednou vůbec trápit odchod Piqueho...

V současné době se to může jevit jako luxus, držet si 4 top stopery, ale za 2 roky bude situace diametrálně odlišná. Za dva roky, bude dobrá náhrada za Piqueho stát 2x tolik, co dneska De Ligt.

Reagovat
SCELO

kamosko ty zase hypeujes moc skoro....

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně srdcaři nejsou.

Reagovat
Rezan

jedině jako kardiaci, ale to by měla odhalit lékařská prohlídka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Toto se nelíbí uživateli Iker Casillas.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Suarez, Roberto, Pique, Busquets jsou co?

Reagovat
pobody's nerfect

teď opravdu nevím, jaký vulgarismus použít

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžký, když vulgarismy spotřebovávají 90% tvé slovní zásoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
valloire

Reagovat
Hany45

hovna

Reagovat
smazaný uživatel

To se stane, když zapomeneš spláchnout a všude ti vyletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hany45

neboj, splachuji....ale v shitcaloně asi ne

Reagovat
TheTopFootbaler

Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcař se nerovná počet odehraných sezón. Jsou v Barceloně, protože na nic lepšího nemají.

Reagovat
ciernyribiz

Messi - urevanec

Suarez - psychopat, simulant

Roberto -

Pique - parodia na stopera

Busquets - simulant

Spolu jsou cirkusanti.

Reagovat
BaggioRoberto

No kdyby tam nebyl Suaréz, tak by se nad tim dalo uvažovat.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
marke7

Souhlasím do písmene. Věřím, že to Barcelona vidí. Záleží, jak to De Ligtovi podají a jestli to vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

podobný nejlepší generační stoper se hypuje každý druhý rok, nějaký kecy o osobnosti, válečníkovi a srdcařovi u 20 letého fracka jsou fakt mimo

Reagovat
Remt

Máš pocit, že De Ligt je obyčejný 20letý fracek jako jiní jeho vrstevníci? Borca, co ve 20 nebo 19 dělá kapitána v Ajaxu bych asi podle běžných měřítek neporovnával

Reagovat
Bady86

Sakho byl v 18 kapitanem PSG

Reagovat
technecium
Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
kiciN

si dal par panaku a uz mu stouplo sebevedomi no, to znam

Reagovat
andrew96

Jsem osobnostní typ v podstatě každý víkend.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
icka

Reagovat
Zark

Reagovat
merlick

komplexne zhodnotenie vsak iba podakoval vsestkym a povedal ze to dokazali spolu

Reagovat
technecium

Ale jakým způsobem. Já když si vzpomenu na sebe v 19ti

Reagovat
Usty

Ono fakt stačí přijít do diskuze jednou za x týdnů, namátkou si vybrat jeden článek - a člověk stejně vždycky zjistí, že největší idiot jsi tu pořád ty

Reagovat
smazaný uživatel

psát to zrovna v diskusi, kde se mihli technecium nebo Zenthuras

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ovečka madridiotů?

Reagovat
David143

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium

Vy jste fakt úplně stejný fanoušci, jako váš Liverpool. Nejuplakanější skvadra na EF Stačí do vás rejpnout a už jste podrážděný jak puchejře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Je pravda, že Lenglet, Piqué A Umtiti je excelentní trojice, ale Umtiti je neustále zraněný a pokud by vám vypadl někdo z první dvojice, nemáte dostatečně kvalitní náhradu. Problém je v tom, že De Ligt není hráč, který by si šel sednout na lavičku. Ideální dvojice by momentálně byla asi Umtiti, De Ligt. Piqué není nejmladší a výkonost půjde dolů. A Lenglet by se buď musel spoléhat na to, že Umtiti se zase zraní, nebo by se spokojil s rolí náhradníka či přestoupil jinam.

Reagovat
technecium

Já to vidím jinak. Systém na tři stopery, záloha bez Busquetse, obecně rychlejší a přímější hra. Ale to se samozřejmě nedá příliš očekávat od Valverdeho.

Reagovat
dextroza_m

Už se těš na 4 4 2 s nejpomalejšíma hráčama... Rakitic, Roberto, Couts... Kdyby ten keket vyměnil tyhle tři na Anfieldě, tak máme dnes LM. (Arthur, Semedo, Malcom).

Reagovat
technecium

Ano, psali jsme to tu všichni před tím zápasem. I Rakitič by v té hypotetické dvojčlenné záloze, kde by musel pokrývat větší prostor a zapojovat se i dopředu i dozadu hrál lépe než teď, kde má striktně určenou roli vedle Buse a ta mu zjevně příliš nesedí.

Reagovat
technecium
Reagovat
celeb

hlavne to chce trenera. Vsak situacia v Barcelone je uplne kriticka! Semedo, ktory bol neustale - bezdovodne v tieni Sergiho Roberta (ktory mal katastrofalnu sezonu), chce ist prec niekam, kde si ho budu vazit, ked bude podavat kvalitne vykony (ktore on uz tuto sezonu podavat vediet.

Prec chce ist aj Couts (chvalabohu), Rakitic sa nevie rozhodnut, Umtiti by aj ostal, ale koleno ma asi v takom stave ako formu. Arthur zacal fantasticky, stale je to zrejme nasa buducnost, ale koniec sezony mu trochu nevysiel - tu zas vinim trenera, ktory ho napriek super vykonom vedel posadit, ci stiahnut - ked to robite dlhsiu dobu, hrac strati sebavedomie. Hlavne ked ostaval do 95. minuty totalne vycerpany Rakitic.

Busq mal najhorsiu sezonu vobec - toto vidim ako hlavny dovod neuspechu v LM (spolu s katastrofalnymi rozhodnutiami Valverdeho, lebo keby sme hrali 442 so Semedom namiesto 433 s Robertom a Coutsom, tak si ten naskok udrzime).

Malcom - je uplne zazrak a ziva voda pre Barcu. Jeho tah na branu je az neprirozdzeny - ano - obcas mu nikto nerozumie, ale on sa bude snazit dovtedy, kym ten gol nepadne. Najviac to bolo vidiet vo finale CdR, ale aj v Klasikach proti Realu. Lenze ten kkt (Val(verde)) ho stavia len vtedy, ked je mu tecie do topanok a zial suhra so zvyskom timu stale nie je idealna. Som presvedceny, ze je to fantasticky hrac, a ak ho pustime, tak to budeme dlho lutovat.

Luis - posledna sezona - pol roka zbytocny hrac, uplne bez formy, katastrofalny. Potom sa na 2 mesiace dostal do formy, aby vzapati isiel niekde medzi tieto 2 extremy. Jeho vek poukazuje na nutnost nahrady.

Ak ostane Valverde, tak by som sa Messimu vobec necudoval, keby zdvihol kotvy. Aspon hostovanie do City, kym nevymenime trenera. Inak by u nas zabil dalsiu sezonu. Frenkie by pod Valverdem sedel na lavicke a striedal v 77. minute Busqa. deLigt - detto. Paberkoval by po Piquem - co je fajn, Pique je stale lepsi stoper - mozno by sme mali zvazit kupit deLigta a nechat ho na hostovani v Ajaxe. Idealne mu davat 1. polrok vela prilezitosti, ale nedat ho na supisku LM a v zime ho poslat do Amsterdamu. Tak by bol aj Piquebauer oddychnuty, aj by sa deLigt za polrok aspon ciastocne zohral s timom, a na dalsiu sezonu by uz mohol byt v zaklade.

Lenze realne - momentalne dL nepotrebujeme, je drahy, chce hrat a my musime nahradit Coutsa, Luisa, Ivana? a dufat, ze budeme moct pouzit mladikov z Bcka ako alternativu Albu, Semeda, ...

Ak ma niekto zodpovedny rozum (cize nie), tak sa zbavime Sergi Roberta, ktory u nas aj tak len trpi a ide kvalitativne nadol. Bol to dobry univerzal 3 roky dozadu, momentalne je to podpriemerny zaloznik a mizerny pravy bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Malcom je vtip?

Reagovat
celeb

bezne davaju vtipy goly v EC. Vtip bola tohtorocna sezona pre Luisa a Coutsa. V CdR bol po Messim najlepsi hrac, ako prisiel na ihrisko 90% utokov slo cez neho, lebo Coutsova strana nebola schopna nic vymysliet, ten to akurat kopal naspat. Po jeho rohu padol gol, vytvoril viacero sanci, vedel najst hraca aj ked to nebol Messi, co je u nas obrovsky problem, lebo ked je Alba, Luis, Arthur, Vidal, ... sam pred brankarom, tak este hladaju obsadeneho Messiho. Ale ak Malcom pojde prec, tak uvidis, ako bude schopny hrat. Na tu mizernu minutaz, co mal u nas hral neporovnatelne lepsie, ako non-stop nasadzovany 160 milionovy Couts, ktory uz teraz vyrevuva, ze sa u nas dobre neciti a ze chce ist prec. BTW: zasmial by som sa, keby ten 'charakter' z Liverpoolu skoncil u MU. By ho na Anfielde roztrhali na kusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže nějak záhadně zapomínáš, že to byl jeden ze tří jeho dobrých výkonů za celou sezonu.

Reagovat
celeb

co je blbost, lebo dobre hral v EC aj CdR. A co bolo z jeho strany horsi vykon, bol stale nad urovnou mizerie Couts, ktoreho tu stale obhajujes. Ci nad urovnou hry Luisa po viac ako polovicu sezony.

Reagovat
Trand

K ty první větě.. Jeffren dával taky gól v EC.

Reagovat
celeb

lenze on v tom EC bol jednym z najlepsich hracov. Jeho jedinym minusom je slaba zohratost s timom, lebo dopredu daval Valverde k Messimu vzdy Suareza (aj ked bol cez pol sezony katastrofalny) a potom jedneho z dvojice Couts (otrasny celu sezonu) a Dembele - ktory bol dobry, ale skleneny.

Malcom dostaval minimum prilezitosti, akurat ked bol zraneny Dembele, alebo ked tieklo Valverdemu do topanok (prehravali sme proti Realu v Cope, LM, ...). Ale ked sa Luis s nadvahou v zime prechadzal po ihrisku a oci z neho boleli, tak bol Malcom bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

To hostování Messiho u Citizens je vtip, ne? To snad nikdo nemůže myslet vážně.

Reagovat
Murena

Tam je těch vtipů mnohem víc.

Reagovat
El-Pistolero-68

Je to blazen.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný nesmysl si vyplodil

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Generalní Gladiator

Je spousta proti-PD je pro něj nejmíň vhodná, valverde a vysoký počet stoperů, z pohledu kvality týmu,konkurence, perspektivy,herního vytížení -je jasný vítěz liverpool...uvidíme

Reagovat
technecium

Nerozumím těm záporům. V PD se hraje náročný poziční fotbal, což jemu problém nedělá, on mívá problém s rychlejšími protivníky. Jestli něco Valverde umí, tak dostávat ze svých stoperů absolutní maximum (progres Umtitiho, Lengleta i loňská životní forma Piqueho). Ano Liverpool je pro něj zřejmě vhodnější. Byla by ale katastrofa, kdyby tam šel. Ten tým by se pak porážel už hodně těžko. Teoreticky bychom mu ale mohli nabídnout lepší peníze a kámoše De Jonga. Pořád věřím, že ho získáme.

Reagovat
Generalní Gladiator

Nemá problém v absolutní rychlosti,kdy si soupeře naváže tělem, ale spíš v prvních 2-3 krocích a hlavně pří rychlé změně směru pohybu..hbití,techničtí hráči,jakých je v PD spousta...PL plná soubojů,vzdušných,tělo na tělo-tam by hned dominoval...netvrdím,že PD nezvládne,jen je to těžší cesta a já doufám,že si ji vybere.

Reagovat
AjaxFans

Taky doufám, že půjde do Barvy.Ale PL by mu seděla taky.Sppekulace je ohledně City,kde by nahradil Kompanyho.

Reagovat
tomasinho

Do Liverpoolu určitě nepůjde.

Reagovat
marke7

Proč myslíš, že ne?

Reagovat
tomasinho

Protože nebude zájem ze strany LFC. Viz poslední článek v PL sekci.

Reagovat
Ferguson6

Tak hovorí sa v súvislosti s ním o City aj Barcelone, takže kto je to my?

Reagovat
smazaný uživatel

To "My" patrí rodákom z Barcelony resp. z Manchestru. Ostatní sú schizofrénici.

Reagovat
Superme

Moc nechápu proč po něm nešel Real a místo toho přivedl Militaa (nic proti němu).

Reagovat
smazaný uživatel

De Light bude chtít hrát a Real asi bude chtít dávat duo SRamos-Varane. Půjde tam, kde bude hrát základ.

Reagovat
Inter Eterno Amore

De Light je kto ?

Reagovat
smazaný uživatel

de Svetlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

En wat is lompe Boer?

Reagovat
smazaný uživatel

Umin tira, úvëa súri súyir antolya! Namárië!

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem se snažil soustředit, abych neudělal tenhle překlep

Reagovat
smazaný uživatel

A to si ani nepísal Alderweireld...

Reagovat
Superme

Na druhou stranu se mi zdá, že základ v obraně by měla být náhrada Ramose - tedy vůdce obrany. Místo toho v Realu nejspíš koupí Mendyho na kraj za neuvěřitelně přemrštěnou cenu a přitom tam mají Reguliona, který prostě horší není. De Ligt je extratřída, dlouho sem neviděl takhle hrajícího mladého stopera.

Reagovat
El-Pistolero-68

Co Eder?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se podivej jaky divadlo se ted kolem De Ligta odehrava. Vazne u nej usilujou minimalne tri kluby, pretahovacky o cene, platu, dohady s Raiolou. Jasne, je to nejvetsi stoperskej talent na svete, ale misto nej se upekl Militao, ktery je dost mozna ten druhy-treti nejvetsi talent za De Ligtem. Oznameny uz v pulce brezna, levnejsi, mensi plat, zadny prutahy. Za me dobrej obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

tiez nemam dobry pocit z Holandana...

Reagovat
Superme

Dobře, ale znovu opakuji - Real by měl řešit náhradu za Ramose. Militao ho nedokáže nahradit jako leader, někdo, kdo tu obranu dokáže řídit. Ale uvidíme, možná se pletu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Důležitý je,ať stihne přípravu, jestli je koupenej v únoru nebo tejden před přípravou je úplně jedno a v dlouhodobém horizontu na to úplně sere pes, rozhodující je valita.

Reagovat
Raul=Real

Rezervu madridského Realu má od nové sezóny převzít Raúl. Bývalý kanonýr však zatím neví, jestli převezme druholigový nebo třetiligový tým, neboť Castilla bojuje v playoff o postup do LaLigy 2. (sport-express.ru)

Reagovat
janinho

Castilla v playoff vypadla len pred 8 dnami. nemozes chciet aby mali uplne aktualne informacie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bola vyrazna posila do obrany, kde Leo uz neni to co bol pred odchodom do AC a Barza to uz zavesil.. naviac ten vekovy priemer nasej obrany je mocny... pod pod pod

Reagovat
Generalní Gladiator

Z toho,co píše,to na vás vůbec nevypadá, ale líbí se mi ronaldův přístup-získat felixe a de ligta by bylo pro budoucnost juve zásadní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Co si o sobě myslí ten Portugalec?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Že je nejlepší fotbalista historie a má pravdu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Pesojen

vždyť není ani nejlepší hráč Ligy národů

Reagovat
smazaný uživatel

Přátelák ani není měřítko. Ale tenhle rok je mimo TOP 10.

Reagovat
ciernyribiz

nie pretoze kral nehral skupinove zapasy, kralovi staci dat 3 goly v semifinale aby bol najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
irik

Reagovat
Bucky

Že je jeden z nejlepších fotbalistů všech dob? Zaslepení "fanoušci" budou mít plnou hubu keců, ale normální fotbalista ví, že je privilegium po boku takového hráče nastupovat. Pro spoustu fotbalistů jsou důležité trofeje, pro některé peníze a pro někoho třeba vědomí, že nastupoval po boku jedné z legend fotbalu. A nic z toho se navzájem nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že půjde do Barcelony hrát vedle té největší legendy fotbalu.

Reagovat
Bucky

Ať už půjde do Barcy nebo Juve, bude hrát s naprostými legendami. Nemá smysl se dohadovat o "největší" legendě, půlka lidí bude říkat jednoho, půlka druhého ani jedna nemůže prokázat, že má pravdu, protože to není nic objektivně měřitelného. Každý je v něčem lepší, než ten druhý a každý hraje v jiných podmínkách.

Každopádně to, že za ním Ronaldo přišel a řekl mu, že o něj stojí jako o spoluhráče, může hrát nějakou roli, ač třeba malou. Fotbalisti jsou takový jen lidi a mají své oblíbence (ať už mezi hráči, kluby) a pokud za Tebou přijde jedna z hrajících legend a řekne, že právě Ty jsi ten jeden stoper na planetě, po boku kterého chce hrát, tak to by měla být pro jakéhokoliv mladého hráče obrovská čest. A co si budeme povídat, lidé se nerozhodují racionálně, ani na téhle úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi mu taky volal a máme faktor Frenkie, který ho určitě taky přesvědčoval. Podle mě je dávno rozhodnutý, jen Raiola čeká na vylepšení nabídky, které se pravděpodobně nedočká.

Reagovat
Bucky

Já si upřímně myslím, že favoritem je pořád Barca, ale v těsném závěsu je Liverpool a možná i Juve. Pro Barcu mluví dřívější prohlášení, Frenkie a celkově renomé klubu. Naopak proti mluví faktor Raiola, který obecně ve Španělsku moc obchodů nedělá a ten ho bude tlačit logicky do Itálie, kde má nejlepší konexe, případně i do Anglie. Na druhou stranu měl teď sám v Itálii problémy, tak třeba to nakonec bude přesně naopak a pletu se.

Překvapit podle mě ale může ještě Liverpool, který by pro něj byl podle mě fotbalově nejlepší. Stabilní tým. Skvělý trenér, který z každého hráče dokáže vytáhnout maximum. Dobrá šance se prosadit do základu. Hra po boku dost možná nejlepšího stopera současnosti a zároveň svého spoluhráče z repre. Velice náročná soutěž, kde se musí jet každý týden na 100%. U Barcy i Juve vidím jak pozitiva, tak negativa. U Liverpoolu mě moc negativ nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu podle mě nepůjde, ale tam by měl určitě jistej základ.

Reagovat
Bucky

Nejspíš jo. Matip třeba ve finále LM ukázal, že se na něj dá spolehnout, ale přednost před rozvojem De Ligta by asi nedostal. Navíc Klopp se nebojí rotace v obraně, takže pod ním by si zahrál určitě až dost. Sám De Ligt pořád opakuje, že pro něj nejdůležitější faktor je to, kde bude hrát a Barca by mu asi musela garantovat odchod jednoho z konkurentů. Přeci jen ta konkurence je tam velká a zároveň je tam velký tlak na okamžité výsledky. Navíc Valverde je poslední dobou pod velkým tlakem a může reálně hrozit, že bude upřednostňovat raději starší a prověřené hráče, než dávat prostor mladému hráči, aby se rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ve finále LM v tom pomalým tempu s minimální nebezpečností Tottenhamu neměl moc práce.

Reagovat
AjaxFans

Ve hře je City, neé Pool

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa nedočká, tá pôjde o dúm dál.

Ak si niekto myslí, že de Ligt pôjde za pár šušňov, lebo FCB, tak sa mýli...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane tolik, kolik si zaslouží. Jestli mu jde jen o prachy, tak půjde do PSG.

Reagovat
exot12

Pokiaľ viem, tak Pelé v Barce nehral a ani nehrá

Reagovat
valloire

Reagovat
icemike

Tenhle? Úplně všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tak udělej! Král se musí poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Kráľ bol iba jeden a volali ho Pelé

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se zjistilo, ze je to senilni curak co neunesl ze je nekdo lepsi.. a tak ho volaji "kral senilnich curaku"

Reagovat
Rezan

to jsi ulít chlapče. Dej si za to facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Bakary3

je to blb...

Reagovat
Fridgiee

Málokdo mele do médií větší bludy než Pelé, na to se ani sjetej Diego nechytá...

Reagovat
Erialdur

To je pravda. Diego nebyl posledně schopen říct ani hlásku.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Rezan

možná trochu přehání a nikdy nelze poměřovat sportovce, kteří nesoutěžili ve stejné éře, ale takhle sprostě nadávat někomu jako je Pelé, to je dost síla.

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle titul nese valloire.

Reagovat
valloire

neber si mě do huby feťáku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čurakem bych ho nenazval, ale zbytek podepisuju

Reagovat
protiproudu

Reagovat
valloire

si totální idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Králové se střídají. Pelé už nehraje, teď je král CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlášení sebe samotného z tebe krále neudělá.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa si de Ligt vymýšľa, alebo tú historku trochu prifarbil. Prečo by ho Ronaldo oslovoval menom Juventusu? Nie je na to predsa kompetentný a žiadať de Lighta o čosi také tesne po skončení finále Ligy je aj na Ronaldove pomery predsa len dosť od veci...

Reagovat
Jandak

spis si myslim ze to byl vtip od nej pokud neco takoveho vubec rekl..

Reagovat
Petrinho17

Veď toto sa deje celkom bežne. Podobných prípadov už bolo veľa

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

"de Lighta"

Reagovat
stas87

A v prvej vete to ma prekvapivo spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommasino

Fišara

Reagovat
jjnovo

"Ronaldo se mě žádal, ať jdu do Juventusu, prozradil de Ligt"

Dobrej češtin

Reagovat
Jandak

google překladač

Reagovat
smazaný uživatel

Fišara to hodí do překladače a jen trochu to upraví.

Reagovat
Anacron

Ty zase hodíš pár náhodných slov do mixéru a pak to píšeš sem. Každý má svůj způsob.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
ttopi

Včera někde psali, že se ho zeptal, zda by nešel do Juventusu, což je rozdíl oproti žádosti. Autor to zkombinoval a vyšlo mu tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě čeká dovolený

Reagovat
patas92

Jak kdyby to psala Jolanda

Reagovat
roman1978

máte jednu otázku - odpovím vám tři

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně vysoko dojdeš

Reagovat
smazaný uživatel

vidím velký špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnej kluk to byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Fišara klasik

Reagovat
ACSMan

Ronaldo si to už plete, chtěl říct United divadlo snů.

Reagovat
nani92

hrozí za toto Juve nejaký Ban? nemôžu predsa len tak oslovovať hráča pod zmluvou, ak kluby ešte nie su dohodnuté, nie?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Veď pod zmluvou je 90% hráčov. To by mali akože čakať kým každému skončí zmluva a až potom osloviť hráča? Apropo, hráč hráča môže volať kam chce.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Mr.Jindros

nemůže

Reagovat
Mr.Jindros

na to všechno jsou samozřejmě pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Za takýchto okolností, by boli pravidlá porušené, len vtedy, ak by sa jednalo o kontakt medzi klubom a hráčom. Toto bol obyčajný rozhovor medzi hráčmi. Ronaldo predsa nemá v žiadnom prípade právomoc ponúkať zmluvy. Všetci by v tom radi videli viacej ako obyčajný rozhovor. Bohužiaľ pre vás všetkých, detektívna zápletka z toho nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorí tu tvrdia také chujoviny, že nad tým rozum zostáva stáť.

Pred pár dňami prebehol transfer Edena Hazarda, hráča, ktorý mal ešte rok zmluvu s CFC. Nikto nevypisoval niečo o porušení pravidiel. A tu sa zrazu vrece roztrhlo s blbými komentmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by hráči nesměli ani mezi sebou mluvit

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se tomu všichni smějí, ale máš pravdu.

Reagovat
wyqinac

v cem ma jako pravdu? tady delate, jak kdyby k nemu prisel a v kapse mel smlouvu a hned mu ji daval k podpisu

Reagovat
nani92

však možno ju mal pod tričkom a chcel ju ukazať v rámci oslavy golu, ktorý žiaľ nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba PL stanovy:

T.3. Any Club which by itself, by any of its Officials, by any of its Players, by its Intermediary, by any other Person on its behalf or by any other means whatsoever makes an approach either directly or indirectly to a Contract Player except as permitted by either Rule T.1.2 or Rule T.2 shall be in breach of these Rules and may be dealt with under the provisions of Section W of these Rules (Disciplinary).

Reagovat
smazaný uživatel

v NBA tomu říkají "tampering"...

Reagovat
smazaný uživatel

je to naprosto normální nelegální čin, který se stává (a bývá potrestán) napříč mnoha sporty, ale tady si to retardi opalcují tak, že pak ještě jsi za blbce ty sám

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti jeden príklad, ktorý urobí z teba retarda. Pogba a Lukaku.

Reagovat
nani92

čo s nimi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba viackrát lanáril Lukakua do United a to mal platnú zmluvu v Evertone. Keď že sú dobrými priateľmi, tak sa tým vôbec ani jeden netajil.

Reagovat
nani92

a za to sme boli spravodlivo potrestaný

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Basically pokud mluvil v tomhle stylu aniž by to Ajax zrovna Juventusu povolil (akceptoval nabídku, nebo nějak jinak) tak by to mělo být nelegální, imo.

Reagovat
Uwe háže buly

Basically

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Zark

Reagovat
Kapřík

Czenglish v katalogovem provedení, homie.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi Prážu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu ty reakce

Reagovat
merlick

davaj si pozor, tu si na tenkej pode myslenia z prelomu 18/19 storocia, vlastenectvo je novym nabozenstvom. Ludia sa musia o nieco opriet bohuzial

Reagovat
merlick

reakcia na scarpa

Reagovat
smazaný uživatel

za kreativitu

Reagovat
Stannis Baratheon

Nebylo to žádné oficiální jednání, že spolu prohodil pár slov fakt neznamená že Juventus ho oslovil.

Reagovat
smazaný uživatel

V případě Ronalda se musí vždy očekávat to nejhorší a nejodpudivější jednání. U něj žádná presumpce neviny neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldo má v Juventuse za úlohu dávať góly a nie kupovať hráčov, takže si môže hovoriť čo len chce a ským chce.

To si ako myslíš, že s Virgilom sa mladý nerozprával o Liverpoole?

Myslíš si, že to v kabíne NL prebiehalo nejak takto? :

Virgil : " Tak čo Maťo, nejdeš k nám?"

de Ligt : " Prepáč Virgil, ale som ešte pod zmluvou, mohli by ste mať z tohoto problémy."

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ani sám neveríš!

Á propos, ako sa vôbec mohol zrealizovať transfer Edena Hazarda, keď mal hráč ešte rok do vypršania zmluvy v CFC?

Hmm, ako???

Reagovat
Generalní Gladiator

Už je toho na něj moc,, nech toho chudáka napokoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák ťa ráno obúval.

Reagovat
Ferguson6

A ty ako vieš, že už neoslovili aj Ajax?

Reagovat
pospec7

Ano hrozi jim ban 8-15 let

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sestoupí do 5. ligy, hráčům se rozvážou smlouvy a už nikdy nenastoupí v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřazení z LM

Reagovat
Acquanni

Jistě, Barcelona dostala 2 roky BAN za to, když její hráči navlékli Fabregase do dresu Barcy

Reagovat
vladino10

Barcelona dostala fabregasa..to bol dostatočný trest

Reagovat
Acquanni

Tak když tam hrál pomalu více snad i v útoku, než na své pozici

Reagovat
nani92

tak Fabregas nič nepotvrdil nie?

Reagovat
Acquanni

What?

Reagovat
nani92

Fabregas nepotvrdil, že ho Pique presviedcal ist do Barcy

Reagovat
Acquanni

Tvl Ono totiž že ho navlékli do dresu Barcelony a Reina zahlásil, že je budoucnosti Barcelony vůbec nebylo neetické, ale že Ronaldo řekl De Ligtovi, že by ho chtěl v Juventusu, to je minimálně křeslo pro CR a aspoň 5 let ban pro Juve, že?

Reagovat
nani92

Reina nebol hráčom Barcelony tvl

Reagovat
Acquanni

Tak, navlékli ho do dresu Pique s Puyolem. Reina tomu ještě přidal, ale ti dva prostě udělali dost neetickou věc. Že Reina nehrál za Barcelonu moc dobře vím. Jenže ty reaguješ na Reinu a úplně vynecháš to, že mu ten dres natáhli dva hráči Barcelony. To byl úplně jiný level neetického jednání od hráče, respektive dvou hráčů. Jen protože teď Ronaldo řekl hráči, že by ho rád viděl v týmu, kde hraje a děláte z toho aféru Kdyby to řekl Ligtovi Messi, tajné nevidíte nic zlého

Reagovat
Acquanni

Navíc mu to Ronaldo řekl mezi 4 očima. Ti dva plus Reina to udělali světu před očima.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mr.Jindros

ban asi těžko, ale nějaké varování či menší pokuticka možná.... nevím přesně

Reagovat
Spalovač šancí

Měl by tak do 25 let vydržet v Ajaxu a pak si jít zkusit angažmá do nějaké lehčí zahraniční ligy. Třeba do dánské, tam bude na očích pozorovatelů z ostrovů. Bude-li mít štěstí, mohl by klapnout Celtic nebo Rangers.

Reagovat
Jandak

jo nebo Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to jako delal? kdyz uz ted ma na to aby sel do top klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč by se měl někde zajebavat jestli mu da nějakej TOP klub šanci hrat porad, tak v tom nevidim problem... horší bude když to bude naopak.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pokud jsem to správně pochopil, tak to byla nepovedená parodie na komentáře o našich hráčích, ať nechodí rovnou do TOP klubů, I když to porovnání je úplně mimo.

Reagovat
Ferguson6

A nejaký český hráč išiel v poslednom čase priamo do top klubu?

Reagovat
Stannis Baratheon

No, tak ono je to dost relativní. Nizozemci, zejména pak v Ajaxu berou jako TOP klub pro přestup opravdu jen tu úzkou špičku, u nás je to přeci jenom trochu jiné. Navíc tu vůbec nejde o to, jestli skutečně přestoupil. Tyto kecy se vynořují i když se jedná jen o spekulací, že se o nějakého našeho hráče zajímají, a může jít klidně o výmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

5-7 jich bylo

Reagovat
Rudnevs

Skôr taká dvojitá paródia na kecy o českých hráčov a zároveň kecy o tom, jak je Eredivisie na úrovni českej ligy... Čiže naopak podarená paródia.

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

"Zprvu jsem mu ani nerozuměl"

jinak chielini a bonucci asi budou nadseni

Reagovat
Ángel di María 22

"Byla to pro mě složitá sezona, ale kontrakt mám až do roku 2023 a jsem v Barceloně šťastný. V příští sezoně určitě budu hrát za ni," řekl Umtiti.

Reagovat
marke7

Hlavně, ať je zdravý.

Reagovat
Visca el barca

Umtiti je top, jedině dobře že zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Skála.

Reagovat
technecium

Co vy bste loni dali za stopera typu Umtitiho

Reagovat
Visca el barca

Však on píše až od přestupů Jovice/Hazarda, to je klasickej fanda úspěchu.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

A ešte keď my niečo nevyhráme..

Reagovat
Visca el barca

To taky

Reagovat
smazaný uživatel

Duo De Ligt - Umtiti bude zabijácký! Sekundovat jim bude Pique, časem ho nahradí Cuenca a Lenglet se prodá.

Reagovat
Superme

Problém je, že Langlet ukazuje, že je lepší než Umtiti. Ale to je jen detailík

Reagovat
technecium

Umtitiho peak je o level výš než ten Lengletův

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Hummelse s Boatengem

Reagovat
AjaxFans

To určitě

Reagovat
smazaný uživatel

přidáme Sanchese

Reagovat
smazaný uživatel

Každú sezónu zažiari nejaký nový mladý stopér, neviem prečo robia z toho taký humbuk....ten čo ho kúpi akurát pekne prerobí

Reagovat
Hokaido

Koho máš třeba na mysli? Mě nenapadá ani jeden, který by se výkony letošnímu de Ligtovi blížil.

Reagovat
Superme

Reagovat
Gazdo

Naposledy si pamatam mladeho Varaneho ked vstupil na scenu

Reagovat
Golasso

"Teď mě čeká dovolená. Všechno si důkladně promyslím a zvážím, co je pro mě nejlepší. Teprve pak se rozhodnu. Pro mladého hráče, jako jsem já, je důležité jít do klubu, kde budu moct pravidelně hrát. To je pro mě ta nejzásadnější věc," řekl de Ligt.

Ať jde do Arsenalu. Pravidelný základ můžu zaručit. Pokud by si chtěl někdy kopnout třeba v záloze nebo na křídle, tak klidně taky, horší už to stejně nebude . Který jiný klub tohle může říct? Jen ať poprosí Ajax, jestli by ho pustili za 30 mega, ať můžeme koupit ještě aspoň nějakého mladíka z Francie.

Reagovat
wyqinac

no je pravda, ze Arsenal stopera potrebuje jako sul.. Tohle by bylo krasny, ale tomu teda moc neverim

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdyby u vás hrál stopera, záložníka i křídlo sám?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Salfovic

A pak, že ten Ronaldův seznam posil neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás by byla nejlepší posila, kdyby Umtitimu drželo koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano si to tam šéfuje už jak Messi v Barce.

Reagovat
mul

alebo ako Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom tam je chvíli. Ten by měl držet hubu a nosit Keanovi pití.

Reagovat
papanegra

Hodil by se do PL, svou postavou a stylem hry. Mohl by vytvořit dlouholetou dvojici s Dijkem jak v LFC tak pro nároďák, který by z toho neskutečně těžil.. Navíc LFC je nyní nejvíc, pro mladé hráče, tak snad..

Reagovat
smazaný uživatel

De Ligta nám neseberete, ale klidně vám dáme Vermaelena. Vedle Van Dicka by to bylo posílení.

Reagovat
AA

Reagovat
vladis271

strašne sa mi tento chlapec znechutil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl jistý přestup do Barcy, tak ano.. Ale jinak je to velký sympaťák a na 19 let skvělý vůdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi strašný koště

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Gazdo

Zaujimave. To ze Hazard a Jovic prestupili do madridu mi ich vobec neznechutilo, ba prave naopak sa na nich dost v La lige tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to nemůže on, ale ta komedie, kterou okolo něj rozehrály média. I pro něj musí být současná situace strašně těžká. Tlaky od klubů, od agenta, od fanoušků, od médií ... v devatenácti letech to musí být záběr.

Reagovat
r.mrazik

hlavne kdyz uz pul roku vi,kde bude hrat...dela si to trouba sam spolecne s agentem

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že príde do Barcelony a že vedenie zase nezaváha. Vidieť ho v jednom tíme opäť spolu s de Jongom... to by bola aká paráda

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych Cristianovi vyhrát LM, ale ta nenávist k Juventusu je natolik silná, že prostě nemůžu.. Každopádně by to pro ně byla skvělá posila do budoucna.

Reagovat
Al Capone

Takže prd, že Cris chtěl v Realu více peněz nebo že šel do Juve kvůli výzvě. On chce moc a tu nemohl mít když je prezidentem Peréz

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Portugalská verze Babiše

Reagovat
Pipo123

Robben

Reagovat
ttopi

Juventus se může ucházet o deLigta, Ronaldo přestup schválil

Reagovat
madridcan

Ja by som ho do Realu bral hned. Pripada mi ako Ramos v devatnastich a klub, ktory ho ziska ma pokoj na 15 rokov v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Navíc hrál Ramos primárně pravého beka.

Reagovat
madridcan

To sa predsa nevylucuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nevylučuje. Proto tam bylo to "navíc". Hlavně jsou to dost jiní hráči.

Reagovat
madridcan

Skor som narazal na liderstvo, lebo sa obavam, ze po konci Ramosa ich tam nikto neda do laty

Reagovat
Ross Geller

Jenže Real koupil Militaa. A De Light by nehrál v základu, když základ má jistý Ramos + tam je Varane a Militao.

Reagovat
Trand

Za tohohle hráč bych zaplatil skoro cokoliv. Získat takovýho skvelyho stopera a popřípadě ještě Ziyecha, to by byla paráda. Bohužel, je jasný, že by k nám nechtěl a za těch 40 mega koupíme fakt možná tak toho Morena. De Ligt si mě neskutečně získal, to je podle mě hráč, na kterým lze postavit obranu na 12 let dopředu. Kdo ho získá bude mít neskutečný štěstí.

Reagovat
Pipo123

19 rokov, mal by ešte zostať v holandsku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to dá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele