Premier League v kostce (6. kolo)

23.09.2015, 11:53
Názory a komentáře
I po šestém kole anglické nejvyšší soutěže zůstává na čele Manchester City, který však senzačně podlehl na domácí půdě West Hamu a nechtíc ukončil svou vítěznou sérii. Krizi naopak pomalu přechází obhájce titulu Chelsea, která porazila Arsenal a zároveň se postarala o nejkontroverznější situaci celého kola.

Diego Costa nejprve rukama atakoval obličej Koscielnyho, posléze se vůči němu obořil Gabriel a kohouti se rozešli se žlutými kartami. Stoper Arsenalu však vzápětí úmyslně Costu nakopl a pochopitelně šel pod sprchy. Naturalizovaný Španěl nakonec od FA inkasoval třízápasový trest a na trávníky se vrátí až 17. října. Zaslouženě. Že však vedení soutěže zrušilo červenou kartu Gabrielovi je rozhodnutí přinejmenším pochybné.

Nebyl však jediným červeným hříšníkem. Vyloučeni byli i Cazorla, Kaboul a především Mirallas, nad jehož úmyslným šlápnutím do Barrowa lze jen kroutit hlavou. K vidění však byly i krásné momenty, mezi všemi jednoznačně čněl překrásný gól Matta Ritchieho, který bude bezpochyby patřit k nejlepším z celé sezóny.

Leicester opět neprohrál a zůstává jediným neporaženým celkem ligy. Na první výhru naopak čekají Stoke a dva severovýchodní kluby - Newcastle a Sunderland. Dařilo se naopak Londýňanům - s výjimkou zákonitých porážek Arsenalu a Crystalu Palace shodně uspěly Chelsea, Tottenham, West Ham i Watford. West Midlands derby na hřišti Aston Villy vyhrál West Brom, a to díky gólu kontroverzního navrátilce Saida Berahina.

Zápas 6. kola: Southampton vs. Manchester United

Úplně poslední zápas programu šestého kola byl zároveň tím nejatraktivnějším. V Southamptonu se na hodinu a půl zabydlel Manchester United, který strhující duel vyhrál 3:2. Zápasu toho moc nechybělo; k vidění byla spousta branek, vynikající zákroky, fatální chyby, zvrat v ději a pokus o další obrat.

Zápas také naplnil jeden příběh. Teprve devatenáctiletý Anthony Martial přestoupil do Machesteru United za neskutečných 50 milionů liber z Monaka a většina fotbalových fanoušků si klepala na čelo. Mladík však ve dvou utkáních Premier League vstřelil tři branky a chátrajícího Wayna Rooneyho zatím plnohodnotně nahrazuje.



Gólové sestřihy i prodloužený záznam utkání je případně ke zhlédnuti i zde.

Gól 6. kola: Matt Ritchie

Bournemouth rozhodl o vítězství nad Sunderlandem už v prvních minutách zápasu - po Wilsonově trefě přidal druhý zásah Matt Ritchie, jenž na svoji pumelici dlouho nezapomene. A fanoušci Cherries rovněž. Po rohovém kopu jako vždy čekal za vápnem, a když k němu zalétl odražený míč, neváhal. Zpracoval jej na prsa a fenomenálně ze vzduchu poslal do šibenice Pantilimonovi branky. Báječný fotbalový moment.



Zákrok 6. kola: David De Gea

David De Gea ještě před třemi týdny kroutil hlavou, když jeho vysněný přestup do Realu Madrid groteskně ztroskotal. V neděli však nastoupil ke druhému ligovému utkání sezóny za Manchester United a výraznou měrou se podílel na vítězství v Southamptonu. Úžasný byl především jeho zákrok proti hlavičce Fonteho, při němž musel využít sto procent ze svých reflexů.



Hráč 6. kola: Odion Ighalo

Ne snad že by Newcastle patřil k tvrdým oříškům mezi kluby Premier League, to tedy rozhodně ne. Pro Watford je však vítězství z jeho půdy nesmírně cenným skalpem, dost možná i s ohledem na potenciální budoucí souboj o prvoligovou příslušnost. Hornets šokovali na přestupovém trhu, když přivedli hned několik útočníků, přičemž ve svém kádru měli tři prvotřídní kanonýry z druhé ligy.

Matěj Vydra sice už kope za Reading, ale zbylí dva forvardi jasně potvrzují, že nové posily přišly zcela zbytečně. Kapitán Troy Deeney se proměnil v dvorního nahrávače, zatímco Odion Ighalo pokračuje ve střeleckých hodech. Magpies zničil dvěma trefami, celkem pak ve své první sezóně v Premier League skóroval už čtyřikrát. Obranu Newcastlu navíc terorizoval nejen přesnými střelami, nutno podotknout, že těžkopádné Colocciniho s Mbembou musí z jeho věčných náběhů ještě teď bolet za krkem.



Břídil 6. kola: Younes Kaboul

Každý si někdy vybere den blbec. Obránce Sunderlandu Younes Kaboul se jistě připravoval na ďábelsky rychlého Calluma Wilsona už dlouhé dny před utkání s Bournemouthem, ale bylo mu to k ničemu. Nejlepší střelec ligy z něj třikrát udělal školáka a výsledkem byl jeden gól a dvě žluté karty (a logicky i červená). Kaboul se navíc podepsal i pod druhý gól Cherries, když právě jeho hlavičku z vápna zachytil geniálně zakončující Ritchie.

Za zmínku stojí i to, že cíl našly jen zhruba tři čtvrtiny z jeho 41 přihrávek, což je na stopera číslo vskutku nevalné. V tom jej nepodpořil ani kolega Coates, jenž dokonce zkompletoval necelé dvě třetiny z 35 pasů.

Sestava 6. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Mezi brankáři byl nejlepší David De Gea, který už svůj druhý start v základní sestavě Manchesteru United proměnil v nominaci do ideální jedenáctky. Šesti zásahy, z nichž dva byly famózní, se výrazně zasloužil o těsné vítězství. Na stoperu byl skvělý Kurt Zouma z Chelsea, která mladému Francouzi vděčí za vítězný gól proti Arsenalu i výbornou práci dozadu. V té exceloval i Winston Reid, který se snad ještě větší měrou vynikající defenzivy podílel na senzační výhře Hammers na hřišti Manchesteru City.

Na pravém kraji obrany o víkendu nebyla příliš velká konkurence, a tak se do sestavy kola už podruhé podívá Simon Francis z Bournemouthu. O čisté konto Cherries a výhru nad Sunderlandem se postaral mimo jiné i výbornou prací při neproměněném samostatném úniku Jermaina Defoea. Na opačném pólu defenzivy zářil Alberto Moreno, o parník nejlepší hráč Liverpoolu v remízovém utkání s Norwichem, jenž byl neúnavný především v ofenzivě. Však taky zařídil pro Ingse jediný gól Reds.

Už poněkud stereotypní je nominace Riyada Mahreze z Leicesteru. Tento geniální záložník mi však opět nedal na výběr, když remízu se Stoke zařídil proměněnou penaltou, jejíž předcházející akci založil, a asistencí u druhé branky Vardyho. Naopak poprvé zahrál letos dobrý zápas Cesc Fábregas z Chelsea, který byl suverénním režisérem výhry proti Arsenalu. Totéž se nepodařilo Sadiovi Manému. Ten sice zahrál ještě lépe než Fábregas, ale k bodům to Southamptonu nestačilo.

Největší konkurence byl v útoku, kde se hned tři střelci zapsali do gólové listiny hned dvakrát. A všichni tři tvoří údernou letku v sestavě 6. kola. Nejpříjemnějším překvapením byl výkon Anthonyho Martiala, který v zakončení projevil (skutečně Henryovskou) fascinující chladnokrevnost. Nezastavitelným králem vzdušného prostoru byl v témže utkání Graziano Pellé. Ještě o fous nad nimi však ční výkon Odiona Ighala z Watfordu (čtěte výše).

Statistické okénko 6. kola

- Manchester United porazil Southampton 3:2 a potvrdil svoji neskutečnou efektivitu; z posledních šesti střel na branku v Premier League nastříleli Rudí ďáblové šest gólů

- West Ham vyhrál na hřišti Manchesteru City a dovršil senzační venkovní hattrick (Arsenal a Liverpool); v jediné sezóně se totéž v historii Premier League podařilo jen třem týmům - Evertonu, Manchesteru United a Chelsea

- Sunderland prohrál i v Bournemouthu a potvrdil, že úvody sezón v posledních letech absolutně nezvládá; sérií šesti zápasů bez vítězství načal i sezónu 2014/15 a 2013/14

- Arsenal přišel v derby s Chelsea o dva vyloučené hráče; pouze Everton (80) v historii Premier League dostal více červených karet jako právě Gunners (79)

- není proto divu, že se Wengerovým svěřencům nepovedlo přerušit úděsnou střeleckou formu proti Chelsea; gól jí Arsenal nevstřelil už 482 minut (pět ligových utkání)

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (980)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já myslím, že mohl být v břídilovi kola i aktuální hráče Spurs, jinak spokojenost.

Reagovat
jk

Nedávat moc smysl tvoje věta.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton vs Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe až na ten Soton vs Macnehster City dobrý (už hlášeno)

Jinak bych teda radši viděl třeba Payeta místo Maného (a to ho má tak rád) v sestavě kola už za ten nechutnej dive, co předvedl...

A jen tak naokraj: ManU has the fewest dribbles per game of the top 40 clubs in europe ... Tahle pomalá hra na držení míče je fakt únavná

Reagovat
SunFells

Každý dive proti United je pro tebe asi nechutný, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi uniká?

Reagovat
smazaný uživatel

přišlo mi trefný co napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým smyslu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt to proti United, ani si toho nevšimne, natož aby ti to přišlo nechutný.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je docela pravděpodobný vzhledem k tomu, že sleduju jen málo zápasů mimo United. Každopádně si pořád nejsem jistej, z jakýho předpokladu vycházíš, ale něco mi napovídá, že je zbytečný se ptát.

Každopádně kdybych to video viděl, tak nevidím důvod proč by mě tyhle dive měly v jiných případech dělat nějak dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu proč bych ti měl zdůvodňovat a psát předpoklady, když mi přijde trefný, jak tě Sunfiels utřel a uhodil hřebíček na hlavičku. Vyhazuješ Maneho ze sestavy kola kvůli průměrného diveu a tituluješ ho nechutným....

Reagovat
smazaný uživatel

Každej dive je pro mě nechutný.

Tak příjde ti to trefný jako reakce na mojí osobu, tak mě zajímá v čem se SunFells v tomhle u mě tak hrozně trefil. A to ještě vzhledem k tomu, že simulace odsuzuju vždycky, i u Youngu nebo Januzaje třeba.

Příjde mi úplně normální, že když něco napíšu, tak si to umím i racionálně obhájit a zdvodnit. Ani jedna ze tří vejšek - nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nic to nemění na tom, že kdyby se to nestalo proti United, vůbec tohle nenapíšeš a to on trefil přesně, víc ti to opravdu zdůvodnovat nepotřebuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal bych to vždycky.

Jako vždy ti chybí jakýkoliv argument a naprosto vaříš z vody. Začíná to být ale dost trapný, jelikož se tahle sitauce vážně často opakuje.

Možná by stálo za zhodnocení a zamyšlení tvoje vystupování v místních diskuzích a to především v posledních pár měsícech.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si na jakou prkotinu tu po mne chceš podložený argument? Dost se divím, že ti to stačí takto v diskuzi a nepotřebuješ oficiální vyjádření s razítkem nebo na hlavičkovém papíru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jen vrchol ledovce. Každopádně když o někom vynášíš osobnostní soudy s tím, že se tomu vysměješ a tvrdíš, že to přesně trefil na hlavičku, asi bys měl vědět, proč to říkáš, ne?

Tečka, konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Srsly? Jo trefil to a stojím si za tím a momentálně se strašně bavím tím, jakou prkotinu po mne chceš zdůvodňovat a tvářiš se u toho jako u debaty o osudu lidstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč máš pořád potřebu se s někým hádat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že rád píše vysmívající se smajlíky, alespoň jak to v týhle diskuzi celkově vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš?

Reagovat
kiwwi

toto musel byt nechutny dive pre kazdeho

Reagovat
smazaný uživatel

každý uznaný gól s offsidu je nechutný

Reagovat
smazaný uživatel

To je ve většině chyba rozhodčího ne úmysl hráče. Ani mi to tak nepříjde.

Reagovat
smazaný uživatel

prada ty odkazy na situace primo v textu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul07

Reagovat
Free_player

Reagovat
frank

Reagovat
Zaschrona

umyslnym slapnutim

Reagovat
Fabregas@ole

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt mu sel slapakem primo na kotnik s jistotou, ze mic uz stejne nestihne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vitame pana magora

Reagovat
smazaný uživatel

on už je tu kiwwi?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi blbě vidí?

Reagovat
smazaný uživatel

proč jsi dneska tak zpomalený?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím čím jiným by se měl P. Magor vyznačovat, ale ok.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

máš něco s očima ?

Reagovat
Mada

Fakt se nech už léčit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys snad obhajoval i kdyby mirallas nekomu ukopl hlavu

Reagovat
Zaschrona

Ja se jen smeju tehle absolutne nesmyslne kampani. Kde byl Eurofotbal, kdyz Behrami udelal v 1. kole mnohem vetsi nechutnost?

Reagovat
smazaný uživatel

jaké kampani prosím tě? Já vidím jednu větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň, rly?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz se pomalu blizis te utlocitnosti, kterou tady v posledni dobe predvadeji fanousci tottenhamu, pritom mirallasove lahudce usty venoval vsehovsudy jednu vetu

Reagovat
Zaschrona

Pokud je ta veta absolutne nesmyslna, je i jedna veta o jednu navic nez bylo potreba.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny, kdo tvrdi, ze je nemyslna, je fanda evertonu... nahoda?

Reagovat
fantomas

Absolutne nesmyslna... pritom se tu za tebe nepostavil byt jen jedinej clovek. To uz je celkem slusnej ukazatel toho, ze az tak nesmysla zrejme nebude.

Reagovat
r.mrazik

musis pocitat i Martineze...ale tam je zas takovy,ze kdyby to neplacl Martinez,tak tu zadna "kampan" neni

Reagovat
Zaschrona

Kampan funguje.

Reagovat
Usty

Kampani... zlatej owny, ty vole.

Reagovat
Zaschrona

A ty teda vidis tomu hraci do hlavy, ze v tom byl umysl? Ocividny umysl vypada uplne jinak.

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak si piča nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Docela super noční příprava z našeho (českého) pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Pastrňák 2+0, Hertl 1+1, Krejčí 0+2, Jágr 0+2, Pavelec 0

Reagovat
smazaný uživatel

Na přípravě nezáleží, ale je dobře, že Pasta a Hertl vypadají kvalitně..u Pavelce těžko soudit, ten jde během sezóny dolů, spíš si myslím, že ho Hutchinson vystrnadí a možná dají šanci i Helleybuck

Reagovat
smazaný uživatel

*ovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na přípravě nezáleží? Aha....

Reagovat
smazaný uživatel

V NHL rozhodně ne, tam to nikoho nezajímá, pokud nebojuješ o smlouvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně....

Reagovat
smazaný uživatel

Máš argumenty jak prase, to se musí uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké máš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby Krejčí nebo Jágr neudělali žádné body v přípravě, nikoho to tam zajímat nebude, počkají si na první zápasy regulérní sezóny. Že se daří Hertlovi, je po jeho loňské sezóně dobrým příslibem, jenže příprava a samotná soutěž je úplně něco jiného, je brzo na nějaké soudy. O Pastovi nemá cenu mluvit, to je hráč s obrovským sebevědomím, který ví, že na to má, u něj strach ze syndromu druhé sezóny nemám, protože to má v hlavě srovnané.

A u gólmanů je příprava v hokeji absolutně nepodstatná, tam jde čistě o výhry a statistiky v sezóně, to v NHL na tomhle postu určuje všechno. Pavelec je nevyrovnaný gólman a dlouhodobě jedna z nejslabších jedniček NHL. To není můj výmysl, tak to prostě je. Má části sezóny, kdy chytá velice dobře, jenže pak je najednou 10 utkání slabý. Osobně jsem hodně zvědavý na Hutche, jestli bude chytat jako vloni a Connor po kvalitní sezóně v AHL a senzačním MS dostane stoprocentně šanci taky, takže letos se na Pavelce tlak ještě zvýší.

Příprava má pomoci těm hráčům se rozehrát po létě, to je tak jediné, nikdo z ní odvázaný není. Především jde o pár míst na soupiskách, takže motivaci mají hlavně hráči na hraně. Opory taky dost těch zápasů vynechají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak osobně celou sezónu vždycky sleduju každý den statistiky a jsem potěšen z každého českého bodu nebo výkonu brankáře, ale přípravu jen tak projedu, protože tam fakt o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvláštní, že na všech fandovských stránkách, které sleduji tu přípravu řeší celkem dost, totéž všechny hokejové stránky, kde je naprosto normální zápasový servis a rozbory, docela blázni to takhle dělat, když to tam nikoho nezajímá.

V NHL jako málokde dávají takovou pozornost mladým a právě v zápasech, kdy poprvé nastoupí za svůj nový tým to bývá sledované jako prase. Jasně, ostrým zápasům se to nevyrovná, ale když nad tím přemýšlím, tak z těch sportů co sleduji, se tahle nesoutěžní příprava sleduje v NHL asi nejvíce.

Jinak moc nechápu ten argument, že tam nesledují tolik naše hráče? No jasně, že je nesledují v globále jako my, v konkrétních regionech to pak není absolutně pravda, viz Jágr a Florida, kde je ho všude plno, pomalu jako u nás. Hertl je dlouhodobě jeden z nejoblíbenějších hráčů Sharks, od Pastrňáka si hodně sledují a zápletkia okolo golmanské jedničky je u Pavelce taky dost možná jedno z hlavních sportovních tém\at tam, byť to není přímo jeho jménem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo fandy a média zajímá to, že se zase začíná hrát, ale třeba trenéra nebo manažera opravdu nezajímá, jestli Krejčí teď třeba neudělá ani bod, když pak v prvních pěti zápasech sezóny získá třeba sedm bodů.

Myslím to z toho sportovního pohledu, kdy to pro ty týmy opravdu není nic důležitého. Samozřejmě, média zajímá debut McDavida či Eichela, nicméně je to nic oproti jejich debutu v samotné NHL, a tak podobně. Jinak s tou Floridou nevím, nečtu jejich deníky, ale osobně se mi nezdá, že by to tam bylo číslo jedna, hokej v USA rozhodně není sportem číslo jedna..samozřejmě třeba finále Tampy bylo jiné kafe. Ale jak říkám, nesleduju tamní tisk, tak nemůžu soudit.

Jinak na těch fanouškovských stránkách a tak to samozřejmě řeší, protože konečně se něco děje. Sám jsem za to rád, protože srpen je vždycky neskutečně nudný co se NHL týká.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba u toho Krejčího bych si rozhodně nebyl tak jistý, vzhledem k tomu jakou měl sezonu a jak posílili, mládím, nebyl by první ani poslední, kdo by se začal propadat sestavou a příprava může být várazný vodítko a sednutí si s Pastrňákem jakbysmet.

Proč ne ze sportovního pohledu? Jenom málo týmů tam nemá takový změny, aby si to nepotřebovalo sportovně sedat. Hele nic ve zlém, ale přijde, mi že tu dost vaříš z vody a hlavně o co ti jde. Určitě to nejsou ostrý zápasy, ale zápletek je tam mraky a sledovaný je to ze všech stran dostatečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí bere 7 miliónů dolarů, jen tak se sestavou nepropadne, když byl zdravý byl jasnou oporou, to je názor mimo. A sám Jágr neustále říká, že to jaké bereš peníze je pro pozici v týmu nesmírně důležité. Vodítko to být může, ale nic to neznamená, pak neudělá prvních deset zápasů ani bod a co bude? Příprava se mu povedla, tak v pohodě? Tak to přeci nefunguje.

Nic proti tvému názoru na zajímavost přípravy nemám, ale pro samotnou sezónu to neznamená absolutně nic, absolutně.

Reagovat
smazaný uživatel

huh, ze sportovního hlediska je pro týmy důležitá příprava a trenér a GM to rozhodně nemají v piči, většina týmu má nové lajny a potřebují se aspoň trochu sehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně, spíše něco zkusí, ale za pár zápasů to zase často přehází..spíš jde o to se rozehrát, ideální sestavu za těch pár zápasů nenajdou, to se většinou formuje až v průběhu sezóny. Navíc tam zkouší i hodně hráčů, kteří tam pak hrát vůbec nebudou, takže ono to není jako třeba tady v extralize, kde je těch možností ohledně hráčů mnohem méně a naopak je ta příprava neuvěřitelně dlouhá.

Reagovat
fantomas

Tak jasněže na přípravě nezáleží u Krejčího nebo Jágra, ale pokud se bavíte o Hertlovi s Pasťou, tak to je zas uplně jiná skupina hráčů, kde se na přípravu pochopitelně vyplatí hledět.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, to i píšu, že u nich je to důležitý příslib. Na druhou stranu, nesmí se to přehánět, ono příprava je opravdu něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

takto naňho treba

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Sunerland má jednu z nejtragičtějších defenzív, co v PL pamatuju. Kaboul, O'Shea, Coates, PVA, Brown..jestli s tímhle letos nespadnou, tak už asi nikdy. Na druhou stranu mají dost slušnou ofenzivu. Lens s Defoem a Borinim jsou hodně nebezpeční.

Jinak k sestavě kola, chápu, že je těžké vybrat 11 hráčů z dvaceti mužstev, ale to, že se za šest kol v sestavě neobjevil ani jeden obránce z Tottenhamu je docela zvláštní. O nezmínění Llorise ani nemluvě.

Každopádně pěkná rubrika.

Reagovat
smazaný uživatel

*za šest kol se v sestavě neobjevil jediný hráč Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho zbytku si to zasloužil max Son a Dier, zarážející je, že se tam nedostal nikdo z nejlepší obrany PL.

Reagovat
Usty

To bude nejspíš proto, že se do tý sestavy většinou dostávají obránci, kteří se největší měrou zasloužili o vítězství svýho týmu, většinou heroickým defenzivním výkonem nebo góly/asistencema (Ried 21 clearances, Zouma vítězný gól; z dřívějška, Tomkins, Cresswell, Kolarov, Kompany, atd., atd...)

Že Tottenham drží nuly jako na běžícím páse je super a já to uznávám, bohužel z individuálního hlediska tam nikdo nevyčnívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana funguje dobře jako celek, takže nikdo nemusí svým nadpozemským výkonem zachraňovat co zjebali spoluhráči. A Lloris zatím chytá skvěle, ale nemá tolik práce jako Butland nebo teď DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Herry31

Klidně ať to tak je po celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to myslel.

Reagovat
FUnk

Reagovat
minoLFC

tak idú tam individuálne výkony a nie celok

Reagovat
fantomas

Jednou Mason.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Ta gólová akce byla super, ale jinak to něj nebylo až tak super.

Reagovat
fantomas

Ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed mi přijde dost nevýraznej zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

když porazíte City, tak ti slibuju, že tam někdo bude

Reagovat
smazaný uživatel

I když to bude 5-4 po 4 vlastňácích od každého jednoho obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam může být Kane s pěti góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jenom když budou do devíti minut

Reagovat
smazaný uživatel

remíza nestačí? Liverpoolu se tam dostal obránce za remízu doma s Norwichem

Reagovat
Usty

jestli Walker nahraje na gól, vytvoří další 3 šance a udělá 10 náběhů + bude lepší než zbylých 19 pravých beků, tak tam rozhodně bude

Reagovat
Infernoqt

takže ve skrytu duše říkáš, že ani v sedmém kole nebude jediný hráč spurs v sestavě kola

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si fakt změňte COYS za CMAR - cry me a river

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

ATJDP? To by k vám taky sedělo

Reagovat
Mada

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Pressure mounts on Jose Mourinho as more evidence is handed to the FA indicating he was sexist towards Eva Carneiro. More on @MailSport.

Reagovat
smazaný uživatel

To je komentář proti Mourinhovi nebo pro sexismus?

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je De Geův save lepší než tenhle Llorisův?

https://www.youtube.com/watch?v=nDJiFwDj4qU

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dojem, že ten De Geův zákrok vyhlásila i PL zákrokem kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou taky proti Spurs zaujatí.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se líbí oba, ale De Geův víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klascika kampan proti Tottenhamu na EF . Zase 0 slov v clanku fakt neskutocne .

Este keby autor napisal na konci clanku Harry Kane 6z 0+0 tak to je kludne na trestne oznamenie .

Reagovat
fantomas

Lloris byl muj favorit, převážil názor autora článku no.

Reagovat
r.mrazik

tak on nemel de gea v tom zapase jenom jeden bozi zakrok...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak v tom hodnocení zákroku kole jde čistě jen o jeden

Reagovat
r.mrazik

aha...v tom pripade taky vede de gea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

prostě byl víc "wonder", víc ":O", víc "what the..."

jako tady se nedá nějak přesvědčivě argumentovat, ale De Gea měl ten reflex naprosto úžasnej a mně se líbil nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kampaň.

Reagovat
ElectrickMann

Opravdu neskutečný uplakánek...

Reagovat
Feind

presne kvuli tobe. lidi te nesnaseji a prenasi to na tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares?

Reagovat
kiwwi

je to o vkuse...podla mna je viac skillersky/narocnejsi tento Llorisov, De Geov je viac taky efektnejsi, taky wow

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyhle věci jsou vždy z určité části dost subjektivní

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

protoze tottenham nikdo nema rad

Reagovat
Free_player

těžko hledat na trávnících momentálně většího zkurvysyna než je Costa

Reagovat
Svatej

Costa není v top 11 ?

Reagovat
tunkic

A tipuju, že nebude ani příště

Reagovat
kiwwi

Aston Villa si vyhlédla Colemana

Reagovat
Swarley

McNair taky mimo? ještě ani nezačala zima a už máme zase stopery v prdeli?

Reagovat
kiwwi

co ti poviem, 4 obrancovia v tahu (s tym ze jeden z nich sa pomaly vracia, ale vieme jak to s nim je, ze sa vrati na 2 zapasy )

Reagovat
niflheim

To až škoda, že jsme pustili Jamese.

Reagovat
niflheim

Takový skvělý bulvár nadpis Expressky

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle souhrny sou super

Reagovat
C-M@ster

OT:

Na rugby zápasy, co nejsou v TV, se díváte kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukal normálně na sportlemonu, ale ta kvalita teda nebyla nic moc..teďka za pár minut snad poběží dva zápasy za sebou v ČT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Minister

trapas

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Oh dear...

Reagovat
Free_player

dobrá prcka ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ubozí fanoušci Tottenhamu, jaké překvapení.

Reagovat
jk

Nejsou tohle ty urážky které tak nemáš rád? Nehledě na to, že ta rivalita v UK je trochu jiná než na tom českém písečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne to je jenom zhodnocení ubohosti konfrontačního stylu fandů Spurs, žádná urážka.

Reagovat
jk

No ty budeš ale dedukční eso.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládajú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Co to k*rva je

Reagovat
vladis271

takto sa vyjadrovať o takej peknej slečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf the fuck..

Reagovat
minoLFC

nieje zlá

Reagovat
Mastný Chobot

fúú tá riťka na konci

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Oni mají rádi slzy, tak proto!

Reagovat
mickey mouse

by mě zajímalo, jestli ví co znamená ofsajd

Reagovat
patas92

Mohla je aspoň ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zas plastiků

Reagovat
smazaný uživatel

100x radši budu platic fans, než mít pověst fandů, co neumí nic jiného, než urážet a kopat kolem sebe, tak jak nejenom tady předvádíte

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se už někam podřezat prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi to výrazně posunul k lepšímu

Reagovat
smazaný uživatel

Teskním pro to.

Reagovat
jk

Nesmíš všechny soudit podle sebe ;)

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Real Madrid board member: "Benitez is like Mourinho, but extremelly boring" "Training seasons are like a militar exercise" "Everything is extremelly tactical, he is killing the players"

o chvilu pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to z el confidencialu, o pravosti vážně pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snáď

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi líbíl výkon AFC Bournemouth, West Ham United a Leicester City

Reagovat
smazaný uživatel

OT: NFL diskuze?

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě, ty to tak budeš vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam, čestný pionýrský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a zas bez obrazku.

Reagovat
vrabejka

Benteke out na 2 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Jany, Ancelotti alebo Klopp?

Reagovat
raduinho

Žádný jiný tým v historii Premier League nedostal tolik červených karet jako právě Gunners (79).

Myslím, že to mluví za vše. Řezníci,

Osvobození Gabriela je výsměch.

Reagovat
Zaschrona

Az na to, ze tohle neni pravda... Everton ma 80.

Reagovat
Mastný Chobot

ty to pekne nezvládaš

Reagovat
raduinho

Costův trest beru. Ale Gabrielovi ta stopka prostě měla zůstat. #kampan

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele ma vliv

Reagovat
Ligter

200. pro Martiala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ten Mirallas je fakt magor, znova a pořád dokola nějaký chujoviny.

A jinak Moreno , chopil se perfektně nabídnuté šance.

Reagovat
Zaschrona

porad?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=0DTCzxBgjwM

Legend. Škoda, že fandí zrovna Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

Inac celkom mi je luto autorov tychto podla mna velmi dobrych clankov. Tolko ludi co sa tu stazuje na nezaradenie hraca, nato ze ten brankar mal lepsi save, ten hrac dal lepsi goal, whatever. Samozrejme kazdy ma svoj nazor a ak to napise uzivatel rozumne a konstruktivne, je to v poriadku, ale vadi mi ze sa tu vadi a nadava fakt kvoli podla mna malickostiam . Vdaka za tieto kocky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jsou super...spolu s francouzskou ligou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, ale tohle je proste cilem. Nejakej kreten napise hate a dalsich x kretenu se zacne hadat. Miliarda prispevku, miliarda emoci a miliarda zaminek pro dalsi diskusi, ve ktery to chtej porazeni zase vratit a vysmat se...

Reagovat
Zaschrona

Kritika od ctenaru k tomu holt patri.

Reagovat
smazaný uživatel

no čtenáři jsou silný slovo

Reagovat
r3

Reagovat
mr.Silver

Vi nekdo, jestli jsou spustit streamy na mobilu s Androidem? Kdysi byl Sopcast, ted nevim jestli neco podobneho funguje...

Reagovat
dantetomas

neviem ako na Android, ale na iOS využívam túto stránku: http://www.livesportstreams.tv/en/main

na mobil či tablet viac ako postačujúca...

Reagovat
TopinB

Na androidu to dělám skrz mozillu, podržet na videu a pak spustit skrz video player

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes NLD a ja ani nejako nemám náladu po tej víkendovej Chelsea a strate Coquelina. To bude zas...

Reagovat
dantetomas

OT: Sú tu nejakí hráči PES 2016 na PS4? Nebaví a stále hrať s hráčmi, čo si vyberajú Real, Barcu a Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja online nehrávam, ale tento ročník je mega, takže asi zakúpim origo. Budem ťa kontaktovať my friend. Vyberiem si Newcastle, Aston Villu alebo AC.

Reagovat
FCSL

Joel základ Flamini - Arteta To bude porod

Reagovat
FCSL

Ospina - Debuchy, Mertesacker, Chambers, Gibbs - Arteta, Flamini - Ox, Ramsey, Joel - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale na tohle by ta naše sestava měla stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joel na to nema a dneska to jen potvrdi

Reagovat
Side

Reagovat
Mastný Chobot

Ox - Joel môže byť zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Our team tonight - Vorm, Trippier, Fazio, Wimmer, Rose; Carroll, Dier; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane

Oh boy...

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Walker, Vertonghen, Winks, Alli, Clinton, Son

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana nahání hrůzu. Teda ne že by tam byl jediný špatný hráč, bože chraň, ale vyměnit rovnou kompletní pětku? Poche si věří

Reagovat
Side

Arteta, Flamini Tak to na to čumět snad nai nebudu

Reagovat
Nikikrew

Co tam robi ako Flamini , vidim to na jeho posledny zapas teda v drese

Reagovat
Miguel19

Chelsea Youth ‏@chelseayouth 38s39 seconds ago View translation

Chelsea: Begovic, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Rahman, Mikel, Ramires, Kenedy, Loftus-Cheek, Remy, Falcao.

Reagovat
Miguel19

Chelsea Youth ‏@chelseayouth 13s14 seconds ago

Chelsea subs: Blackman, Hazard, Traore, Djilobodji, Pedro, Matic, Aina.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Ramires bude bolest sledovat, ale snad vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou sa na nich teším. Ramires si ich povodí dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale palec pro Zoumu. Že už má takovou pozici, že ho Mou nechává šetřit v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně je to náš top hráč nejenom na svém postu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ví se rozestavění, dost to vypadá jako 433

Reagovat
smazaný uživatel

spíš 442

Reagovat
I am Mancunian

#MUFC XI: De Gea; Valencia, Smalling, Blind, Young; Herrera, Schweinsteiger; Mata, Fellaini, Pereira; Rooney.

Reagovat
Nikikrew

proti Ipswichu

Reagovat
iamek

Kraje jak jsem psal. Dobre ja. Dobra sestavicka. Akorat bych tam navic rad videl Lingarda nebo Wilsona.

Reagovat
EXoRcIsT

co akoze sa ti nepaci

Reagovat
EXoRcIsT

Pereira

Reagovat
kiwwi

ty jo, nebyt Pereiru, tak je to hanba...kludne tam namiesto Rooneyho mohol byt Wilson a namiesto Matu Lingard

Reagovat
Pagy

Reagovat
I am Mancunian

+ yuong na rb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

když ne dneska tak už nevím, kdy chtěl dát šanci lingardovi a wilsonovi. nevím proč hráli před pár dny za 21 a ne dneska

Reagovat
Makiii

Skoda proste toho Lingarda, kterej mel byt jasne misto Maty, aby si tak odpocinul! A samozrejme Wilsona, co mel byt taky v zakladu... Aspon, ze Memphis a Darmian si odpocnou. U stoperu to bohuzel nejde skrz zraneni. Pereira

Reagovat
wild

zbytocne silna..proste mali hrat mladici, odhliadnuc od vysledku, dnes mali dostat sancu

Reagovat
EXoRcIsT

teraz sa stazujete a keby tam boli mladici a prehrali by sme tak by ste tu zase plakali

Reagovat
iamek

Jsem rad, ze i tohle berem vazne, ale jeden z dvojice Lingard - Wilson tam mel byt. Nejsou ani na lavce.

Reagovat
kiwwi

treba najst rozumny pomer - Johnston, Lingard, Wilson a Pereira kludne mohli byt v zaklade a okolo nich skuseni hraci, resp. mohli byt aspon na lavicke a postupne sa dostat na ihrisko...takto sa mam tesit na koho? LC bol vzdy o mladych a toto sa mi nepaci

Reagovat
I am Mancunian

este by som si aj varelu pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na Johnstona bych zapomněl, ten si dnes mohl taky zahrát...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

to neni pravda...priorita je liga a LM...letos i vzhledem k situaci jsme mohli domaci pohary vypustit a zkusit nasadit mladiky

i diky tomu sli hraci pod Alexem nahoru,protoze hrali...

Reagovat
Infernoqt

Bastiho zatěžujeme nějak moc náš nejlepší hráč ... i ta obrana by potřebovala odpočinout, nelíbí se mi to

Reagovat
iamek

Do obrany neni kdo. Za ctyr hracu obrany vystridal dal. A stred toci dobre.

Reagovat
Infernoqt

jako točí dobře, ale Basti odehraje nejvíc, což by byla největší škoda o něj přijít... jinak, já si představoval Pereiru na SOZ

Reagovat
iamek

To vypada, ze bude Basti sedet v Sobotu. Pokud bude hrat v Sobotu zaklad, tak se zblaznill.

Reagovat
I am Mancunian

takze bude hrat

Reagovat
Infernoqt

ikdyž mohla bejt záloha Schneiderlin - Herrera a Fellaini, křídla Pereira, Mata, hrot je mi jedno,

4-3-3

Basti podle mě dá 60 minut dneska a pak ho vystřídá Carrick a v sobotu základ

Reagovat
Infernoqt

v sobotu si proti brejkovému Sunderlandu dáme zase zálohu Carrick - Basti a za nima je bude jistit Blind, asi tak to bude

škoda toho Darmiana jinak, snad neztratil důvěru, líbil se mi

Reagovat
r.mrazik

Darmian si snad jen potrebuje dost odpocinout...zatim odehral vse

Reagovat
Pagy

pokud by jsme hráli s wilsonem a lingardem + případně pereira, určitě by byl bastian dobrá volba mezi nima, ale takhle tam mohl být klidně schneiderlin. s obranou problém nemám, valencia a young na krajích podle mě tam nebylo co řešit a blind se smallingem by potřebovali orestovat

Reagovat
Infernoqt

ale zase musím uznat, že je pozitivní otestovat Younga na LB, tam by de facto mohl zastoupit Shawa dobře... jen aby se z toho nestal zvyk jako s Valenciou

Reagovat
nani92

fuha..takže ak prehráme, tak týchto všetkých budeme musieť predať?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Vzdyt hrajete skoro v plne palbe kaspare.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger s Pochem se museli domluvit, tohle neni možný, aby oba nezávisle nasadili čistý béčko do derby. A United v plné polní

Reagovat
FUnk

coc je netrapi oproti lvg

Reagovat
habinity

Tak lvg potrebuje trofej...to je jedno aku..ked ju neziska mozno leti dufam ze sa nikto nezrani

..aspon si martial odpocine..rooney by konexne mohol nieco zahrat..lebo hraje na dedine, len rozdiel oproti dedine je taky ze zaraba viac ako 5 tisicova dedina zo starostom

Reagovat
iamek

Sranda cup a jeden odchovanec v nominaci

Reagovat
vrabejka

Jedine pozitivum dnešní sestavy je to že hrají Ings a Firmino, ti jediní nás mužou spasit.

Reagovat
r.mrazik

želvo želvo...ty si koledujes...

Reagovat
Lexi Belle
Reagovat
Nikikrew

Som ani nevedel ze Lalkovic hra za Walsall, nebol nahodou v akadamii Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Vyborne, takze Chelsea leti z micky mouse cupu

Reagovat
smazaný uživatel

V základe Walsallu Lalkovic. To som teda zvedavý ako sa ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som ho raz videl hrať. Nič moc teda...

Reagovat
Miguel19

Se neprosadil ani v Boleslavi

Reagovat
vladis271

Takže Carlo? Prečo nie?

Reagovat
bbbauch

Pretoze Liverpool

Reagovat
vladis271

už sa s tým zmierte konečne. Ak poletí BR (a on poletí) tak príde veľké meno ako Klopp, Carlo...a nepríde žiadny DeBoer alebo nepreverené ovocie z PL, ako sme to robili doteraz.

Reagovat
Kincl

Jaj já na ně vsadim a oni už prohrávaj dva nuly, dobře jim tak

Reagovat
I am Mancunian

aspas teraz aky golik proti barce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jejich první legenda a oni to takhle poserou

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

recesistický klub

Reagovat
iamek

. Fakt slepice.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si udržují svou pověst..

Reagovat
smazaný uživatel

to je spise ale k placi tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

pome, nech sa to tu hemží streamami

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nikikrew

Nema niekto link na Sopacast Spurs Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Dik. Tu stranku mam, nainstaloval som si Sopcast ale ked kliknem na ten link mi to nepusti

Reagovat
Trapper

Loftus, Kenedy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Campbell se ještě neprodal??

Reagovat
Tsigi

pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus hraje jak pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

liverpool link?

Reagovat
mickey mouse

http://www.eplsite.com/stream4.html

jak bude mít někdo něco lepšího, sem s tím

Reagovat
Miguel19

Rémy lépe kurva.

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsey je sfetovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Who needs Pogba, when we have Loftus?

Reagovat
Miguel19

R A M I R E S !!!!

Skvěle Kenedy!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože píská marriner po tech kiksech s newcastlem

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedy Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo stream na United?

Reagovat
Mastný Chobot

Joel je lepší obranca ako Rose

Reagovat
cristiano.K.

Link na lfc?

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron teraz neskutočná lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Celta Barca 2:0

Reagovat
iamek

Snad otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Ha už 3

Reagovat
smazaný uživatel

Remy a Baba zatím hrozní.

Reagovat
tomasinho

Link na MU?

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

pro bráchu

Reagovat
Pigeon

Nějaký stream na United?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem lepší nenašel..

Reagovat
Pigeon

tam se dívám a jediného hráče, kterého s určitostí poznám je Big Fella

Reagovat
Miguel19

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
EXoRcIsT

to je v pici ziadny normalny stream na United

Reagovat
Mastný Chobot

Trippier vyzerá jak keby dostával len vychádzky z basy. Ľudský odpad

Reagovat
Grahf

dajte poriadny stream na united

Reagovat
Side

to bylo co za přímák do piče?

Reagovat
bbbauch
Reagovat
EXoRcIsT

website offline

Reagovat
bbbauch

asi limit, mne to jede, jinej sem bohuzel nenasel, je to bida

Reagovat
Swarley

trochu ruka, ne?

Reagovat
Side

.@m8arteta's free-kick from the left flank into the box is cleared 0-0 (24) #THFCvAFC

Dyť ten centr do vápna ani nedolítl

Reagovat
Mastný Chobot

FLAMINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

MILUJEM TAAAAAAAA

Reagovat
Mastný Chobot

Oxík tiež super

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, to je formicka

Reagovat
Gunner14

Flaminiiiiiiiiiiii

Reagovat
Mastný Chobot

lol, to je môj stream tak popredu?

Reagovat
liquicitizen

tak už so vďaka tebe vedel že ide padnúť gol

Reagovat
Mastný Chobot

neznášam, ked sa toto stane mne a že sa mi to stáva často

Reagovat
Gunner14

Tak já jsem ještě oslavoval , až pak jsem šel sem napsat

Reagovat
captain18

Flam

Reagovat
Nikikrew

Flaminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Nikikrew

uz teraz je z neho legenda

Reagovat
liquicitizen

saints

Reagovat
Minister

Flamsteeeer

Reagovat
smazaný uživatel

lol FLAMSTERRR

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini na CM potažmo na AM

Reagovat
Miguel19

Krajní beci nestíhají, stopeři jenom faulují. Hrůza zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný výkon zatial...

Reagovat
smazaný uživatel

Celta 3:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
liquicitizen

čosiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže vyrážet před sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Goool! Matěěěj.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel to je bojovnosť

Reagovat
mickey mouse

Hery co to je za účes?

Reagovat
cokoliv

Zrovna sem to chtěl napsat, Mariův účes je proti jeho úplně normální

Reagovat
smazaný uživatel

A Oxík super střela.. takhle ať to zkouši furt

Reagovat
Miguel19

Aspas ztrapňuje Barcu. Kdo by to čekal...

Reagovat
Mastný Chobot

neviem sa rozhodnúť, kto bráni horšie... či Gibbs alebo Depussy

Reagovat
Mastný Chobot

ok, už asi viem... Pupuchy

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta

Reagovat
kiwwi

stream na United

https://www.youtube.com/watch?v=yBRutP0ThWs

ale vypnite si zvuk WTF?

Reagovat
iamek

Dobry komentar

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

ale když jsem hledal stream, našel jsem jednotlivě oba tyhle komentáře...tady jsou dohromady...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Hlavne, ze mam asi sto sportovnich kanalu, ale MU nikde . Stream nabidka otresna

Reagovat
smazaný uživatel

to debuchyho branenie

Reagovat
Side

lepší jak Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wenger ho zničil.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je fakt trouba simulantská.

Reagovat
Mastný Chobot

CO TI JEBEEEEEEEE

OSPINA GOOOOOOOOOL

Reagovat
Mastný Chobot

no nič, snad som niekoho potrollil... keď nie, tak nevadí

Reagovat
Side

ten teda byl

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
liquicitizen

yungovinka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

podľa tohto som skôr čakal, že ste gól dostali než dali. Zajo

Reagovat
Mastný Chobot

Joel jak zmizol z obrazu

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta a Flamini už žlutá

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster žlutá

Reagovat
iamek

Rooooooo

Reagovat
Swarley

tohle potřebujeme a proto taky hraje, Wazzenkooo, pojď mi pozavírat všechny ty ukecaný huby

Reagovat
Swarley

pěkně Blinďák

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

přesně ty a podobní, však on vám Wazza ještě ukáže a ještě se budete hezky omlouvat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

ved ja tiež chcem aby sa prebral..ale tie tvoje reči o prebratí proste milujem, lebo vždy ked to o niekom napíšeš tak sa to nevyplní a hlavne to musí ukazať proti rovnocenným superom a nie bruggy,ipswich a pod.

Reagovat
Swarley

jo jo, radši budu celou dobu nadávat a až se bude dařit, tak nahodím pózu, však ok, to se dalo čekat, já jim věřil...

Reagovat
nani92

ak narážaš namna, tak ja som stále veril angelovi, len som to tu nepísal..a ani som nanho nenadával..taktisto rooney

Reagovat
Swarley

je mi to jedno, řeště si to jak chcete

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Ox

Reagovat
pingla

Campbell

Reagovat
iamek

Blind jaky pas

Reagovat
Infernoqt

super přehled

Reagovat
ondris

Ings

Reagovat
tweek

rose debuchyho strasne skoli

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám pocit, že jeho by školil aj Bebé

Reagovat
smazaný uživatel

uplne vyhodene peniaze nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

hezky wazza, hezky blind..

Reagovat
Miguel19

R É M Y !!!

Ramires si to dává

Reagovat
smazaný uživatel

Remy tak tak a ča, jak jednoduché--

Reagovat
smazaný uživatel

Rose si je dává jak cyp, pořád chce někdo Daviese do základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je opravdu lepší obránce. Ale Danny je dneska terorizuje neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

není, už pár měsícu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires si to všetko maže na chleba zatiaľ

Reagovat
Swarley

Tony centr vzduchem, no ty krávo, to jsem neviděl tak 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

ale atmoska je super

Reagovat
Side

kam skákal Debuchy tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič

Reagovat
Mastný Chobot

Ox je absolútne magický

Reagovat
smazaný uživatel

Je uplně jinde, nechápu jak Wenger mohl upřednostnovat Ramseyho na křídle před Oxem.

Ještě kdyby dopiloval to zakončení, tak nejlepší hráč PL.. snad se toho dočkáme

Reagovat
Gunner14

stačí se podívat jak hoří ta pravá strana , at už tam je Campbell nebo OX

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude chyba v bekovi a ne na křídlech.

A Aaron prostě patří do středu, na křídlech jeho místo nevidim.

Reagovat
iamek

Perreira paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je jako ten Kane tak super?

Reagovat
Mastný Chobot

v streľbe mimo bránu z uhlu

Reagovat
smazaný uživatel

Takový horší Beaveue

Reagovat
Error

Fakt nemám rád tyhle góly před poločasem. Už vidím Bradford no.2

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Toto by uz snad sam zabalil Brenton.

Reagovat
iamek

Jak hraje Falcao ?

Reagovat
smazaný uživatel

Má skvělé náběhy, ale nedaří se mu zakončit.

Reagovat
Infernoqt

jo, to známe

Reagovat
minoLFC

Máte nejaký slušný stream, lebo všetky čo som našiel sú na chuja?

Reagovat
Miguel19

Ivanovič je fakt tragéd. Škoda, že Baba je na tom dnes podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy a Arteta Chudak Ramsey, krom Oxe tam nema nikoho, s kym si to to poradne dal

Reagovat
Mastný Chobot

To, že vedieme, je náhoda, ale nesťažujem sa. Záloha nám prepadáva a hrá sa vo vysokom tempe. Dopredu sme toho moc neukázali, ale to sa vlastne aj dalo čakať. Vďakabohu za ten gól, lebo okrem Oxa, ktorý je neskutočný, tam nie je absolútne, absolútne nikto dnes, z koho by išlo nejaké nebezpečenstvo. Chce to podržať ešte 20 minút 0-1 a potom Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhé straně stojí za řeč jenom Rose, možná Eriksen...Kane je úplně v prdeli psychicky.

Reagovat
Mastný Chobot

slabé NLD, no... zase

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my stejně začínáme vždycky hrát až v 70. minutě, tak snad...

Reagovat
EXoRcIsT

do pice uz i ten arabsky streams sekol je mozbne zeby na celom nete nebol jeden pojebany stream na United

Reagovat
iamek

Reagovat
Pagy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

kdyby nekdo chtel rozumny stream (nevim jestli tu uz je...)

http://freefootylive.net/a1/

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

a tebe to ako ide? Error 522

Reagovat
r.mrazik

Sel mi...byl skvely...ale uz nejde

Reagovat
I am Mancunian

Ja som to rozbehal na 5. pokus a potom za 2 minuty sekol

Reagovat
I am Mancunian

liverpool.snad porazi carlisle

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino bol taky tragicky,ci sa zranil?

Reagovat
ondris

nehral dobre, ale podľa mňa skôr problémy po páde na chrbát na začiatku zápasu

Reagovat
minoLFC

zranil sa

Reagovat
Gunner14

Jinak Debuchy,Flamini,Arteta už maj žlutou po poločase a to jsou společně s Giroudem největší kandidáti na redku snad nebudou pokračovat v trendu těch 2 zápasů

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by sme dohrali v 11.

Reagovat
smazaný uživatel

link na arsenal?

Reagovat
Mastný Chobot

http://hdstreams.net/channel-62/

kvalita nič moc, ale si pred ostatnými popredu tak okolo pol minúty

Reagovat
Heisenberg

Hrozný zápas, ale to se dalo s takovou sestavou čekat. Debuchy by měl Roseovi zaplatit jízdu na kolotoči, s takovými výkony nemá na Bellého ani náhodou. Gibbs nehraje tak špatně, jen je vidět, jak moc ho Nacho přerostl. Záloha moc nestíhá, což se dalo se středovou dvojkou čekat, ať si to ale Wenger za léto vyžere. Možností měl dost, sám si zvolil Artetu jako dvojku. Ramsey celkem ujde, Ox velice dobrý, Giroud zas bude potřebovat půlrok na návrat do formy, úplně na pěst.

Reagovat
Garen

fakt peklo tie streamy, do pice ako v stredoveku

Reagovat
iamek
Reagovat
r.mrazik

Uz offline...jdu radeji koukat na raye donovana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Coquelin 8 zápasů 0 golů . Flamini 1 poločas 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini for starting XI

Reagovat
Gunner14

ještě vám tam lupne 2 a at si klidně tendle víkend hraje

Reagovat
Heisenberg

Hraje o novou smlouvu

Reagovat
iamek

Valencia pry odcentroval vzduchem a ja to nevidel . Snad bude gif

Reagovat
smazaný uživatel

Nehorazna tragedia. Tam nie je jeden hrac, co by bol schopny vymysliet nieco, co necaka cely stadion.

Reagovat
I am Mancunian

pozerame rovnaky zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja pozeram LFC Ci si myslel nejakeho hraca Carlisle?

Reagovat
I am Mancunian

len mi prislo, ze opisujes zapas MU

Reagovat
smazaný uživatel

No mohlo mi to dojst

Reagovat
EXoRcIsT

zatial dojmy z polcasu

1 .skoro nic som nevidel lebo tie streami su rok od roku horsie a horsie

2. z toho co som videl Fellaini je totalne nepouzitelny ked nehrame vsetko na nakopavane lopty to keby som tam bol ja tak by som bol do kombinacie platnejsi ako on

Reagovat
Grahf

jaká hra, taký stream no, dnes to platí do bodky.

Reagovat
Side

Giroud je dneska taky parádní, vyhrál aspoň nějakej souboj?

Reagovat
Heisenberg

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Takový mladší lepší Čech.

Reagovat
Side

kde byl Debuchy?

Reagovat
smazaný uživatel

Oklamat Lovrena telom by dokazal podla mna aj Hawking. Sialene.

Reagovat
EXoRcIsT

ta toto ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ospina

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers

Reagovat
Counter

Aspas dneska dva góly Barceloně

Reagovat
Swarley

we really like him..

Reagovat
Counter

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
minoLFC

Ten Bogdan neskutočný traged, to radšej tam nejakého juniora dať do bránky.

Reagovat
smazaný uživatel

JFK

Reagovat
Heisenberg

Klasický Ox

Reagovat
Gunner14

Ten Debuchy to sabotuje ty vole však tam nikdy není vpravo , kam vždycky zmizí ?

Reagovat
tweek

Ox si tam z nich dělá prdel

Reagovat
Miguel19

K E N E D Y !!!!

Loftuuuuuus

Reagovat
Mastný Chobot

ten Giroud, to je vtip

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

V druhém poločase ukážeme charakter a bude to v suchém triku

Reagovat
Miguel19

V 54. minutě začnou kropit trávník

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers

Reagovat
Mastný Chobot

tak nám treba ale, nič nehráme absolútne.

Reagovat
Heisenberg

Chambers>Giroud

Reagovat
Gunner14

Debuchy , Chambers

Reagovat
KnoxXx

Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

Chambeeeeers!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Calum zase vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Calum zase vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers strelecka At ho zkusi misto Girouda

Reagovat
Side

mě mrdne

Reagovat
REPLIKATOR

Chambers zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini na hrot okamžitě

Reagovat
Counter

Hajzl Owen Goal nás zase zradil...

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

chambers najlepsi strelec pomaly

Reagovat
tweek

uplne mi to pripomina zapas z lonske sezony na WHL. hrajem strasnou picu.

Reagovat
Nikikrew

paneboze Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy je na pěst

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne ze reklamy my idu na streame HD a bez sekania ale ked sa zacne zapas vtom momente ide kvalita obrazu doprdele

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

Každopádně Debuchy zatím slušně nezvládá, něco jak owny v diskuzích.

Reagovat
tweek

je strasny

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa uplna

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta to same, vsude pozde

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

wow my máme lobdu

Reagovat
Heisenberg

Letos to bude velice vyrovnaný souboj o střelce týmu mezi Giroudem, Theem, Chambersem a Own Goalem.

Reagovat
Mastný Chobot

Own Goal je prvý jasne, veď aj teraz mu Chambers len asistoval

Reagovat
Heisenberg

Myslíš, že je to stejný Own Goal? Není to jen shoda jmen?

Reagovat
Mastný Chobot

je to on, ale hajzel, už druhý zápas hrá proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Ako to vyzera, nepozeram kedze vsetko seka....?

Reagovat
minoLFC

to sekanie je príjemnejšie než tá hra

Reagovat
Mastný Chobot

keby sme mali 11 Oxov, tak dobyjeme svet

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
Miguel19

Falcao

Reagovat
iamek

?

Reagovat
Miguel19

Hodil záda při přímáku...

Reagovat
iamek

Reagovat
Side

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Heisenberg

Giroud vyhrál souboj, tak se bojuje o základ!

Reagovat
Side

Snad to s Coquem nebude zas tak špatný, protože hrát s tímhle Artetou třeba měsíc, tak zešedivím

Reagovat
Side

Mně připadá, že vůbec neví, která bije, jen se tam motá jak špina v kyblu

Reagovat
Heisenberg

On jako záskok na posledních 20 minut, když potřebujeme kontrolovat hru, není špatný ani teď, ale nechat ho jako dvojku s vědomím, že Coq se může zranit/vykartovat/nepotvrdí formu z loňska mi přijde skoro stejně blbé rozhodnutí jako loni v létě nekoupit stopera.

Reagovat
Mastný Chobot

to je od nás tak zlý futbal, že ani Ramsey nekazí, lebo nemá kedy.

Reagovat
Infernoqt

pěkně Kane, ale to je totálně smůla ala Rooney už

Reagovat
tweek

kane

Reagovat
Mastný Chobot

Harry Kane nám skoro dal gól... ty vole, to už by len chýbalo fakt

Reagovat
Counter
Reagovat
iamek

Ten popisek

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
iamek

Co to hrajem proboha

Reagovat
Nikikrew

Boze moj uz striedaj konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už fakt neni možný.

Reagovat
avicii

Son rozhodne

Reagovat
Counter

Kruci, Townsend dole, Spurs jdou do jedenácti.

Reagovat
Mastný Chobot

Volkota tam daj boha

Reagovat
EXoRcIsT

keby nemal Fellaini vlasy tak si ho clovek pomyli s doskou z baumaxu

Reagovat
smazaný uživatel

jediny neokukany hrac od nas ide dole, skoa

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak neokoukaný, že jsem si ho za celý zápas ani nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott za Girouda a pome na brejky

Reagovat
Heisenberg

Liverpool pořád dokáže překvapit, s takovou sestavou hrát 1:1

Reagovat
Miguel19

Proč Pedro a ne Traoré mg...

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron nádhera

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud giroud

Reagovat
Miguel19

A Matič Ještě Hazard pls...

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio je takovej kudrnatej Kaboul

Reagovat
iamek

Perreira fantazieeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Swarley

wow, nice

Reagovat
EXoRcIsT

Pereiraaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
I am Mancunian

krasa andreas

Reagovat
bbbauch

OOH PERREIRA

Reagovat
kiwwi

PEREIRA!!!

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron od príchodu Alexisa vynikajúci

Reagovat
fff

Gabon's goal machine : Pierre-Emerick Aubameyang's the 1st player to score in each of the opening 6 matches of a Bundesliga season. #BVB

Reagovat
bbbauch

benteke lepsi

Reagovat
kiwwi
Reagovat
iamek

http://hdstreams.net/channel-83/ tady HD bez sekani a anglina

Reagovat
I am Mancunian

tebe ide anglicky ?

Reagovat
smazaný uživatel

trippier s takovou taky bez šance na základ

Reagovat
Heisenberg

Aaron ve druhém poločase famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

chambers je az na ten vlastny super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Rodgers sat slouched in the dugout like a broken man.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa postavil a ide prekvapit, na ihrisko sa chysta Coutinho.

Reagovat
iamek

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gibbo se pomalicku rozehrava

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
kiwwi

jak toto moze dvihnut jak ofsajd preboha....ja to nepochopim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

FLAMINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

CO SI KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

TOTO JE LEGENDARY NOC

Reagovat
tweek

je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D flamini

Reagovat
Side

Reagovat
captain18

Flam

Reagovat
smazaný uživatel

FLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMINIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Nikikrew

Flaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamini na hraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

Reagovat
Gunner14

Flaminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii já vám to psal

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

To je pán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Dostat od Flaminiho takovej gól, tak si to uvážu na klice

Reagovat
smazaný uživatel

pod na hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to joo

Reagovat
Mastný Chobot

kokos, jaký bol kurz, že Flamini dá 2 góly? je vôbec také racionálne číslo?

Reagovat
Wat

Buď vsadils barák nebo nic.

Reagovat
Miguel19

Falcao Tvl Torres se vrátil.

Reagovat
iamek

A hrome Jones a Martialek <3

Reagovat
captain18

He score when he wants

Reagovat
I am Mancunian

martiaaaaal

Reagovat
Mastný Chobot

krása, ako Alexis bojuje vo vzduchu s Faziom o loptu a Giroud 20 metrov za ním kráča a pozerá naňho.

Reagovat
Heisenberg

Flamster si tímto výkonem zasloužil smlouvu na další 2 roky, ani mi nebudou vadit případné následující 2 červené.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini dnes neskutečně brousí lajmu,a ještě přidal 2 kousky,to my,my nejsme vůbec nebezpeční. Dnes asi zasloužená prohra,ale zase to byl souboj "B" týmu,a ukázalo se že lavičku maj kvalitnější dělníci.

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň lavičku, keď už inak máte na každom poste minimálne o triedu lepšieho hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim,máme tak 3-4 posty lepší,víc rozhodně ne

.

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se smát jinam,ja tam tu ironii vidím,tak mi nezbývá než na blbou odpověď reagovat ještě blběji.

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je irónia, len som narážal na vyjadrenia jedného vášho fanúšika, nehnevaj sa.

Reagovat
Side

to by mě fakt zajímalo jaký

Reagovat
smazaný uživatel

Dean > Arsenal

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

No,v dnešním mači jsem napočítal 3,možná 4. Ale nejsilnější možné sestavy,tam je to jiná. Tam dáme s těží 2,přičemž ten druhej je dost vyrovnanej.

Reagovat
Lexi Belle

Nechci nic říkat, ale Spurs ve stínu Arsenalu jsou ta třetí životní jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje životní jistoty jsou mi tak nějak volný,ať už je to to že ti ženská uteče z baráky,nebo že si nenajdeš přitelkyni,ale,tohle j bohužel faktem.

Reagovat
Lexi Belle

Ženský jsou coury, radši si budu do konce života leštit nad Lexi Belle a hrát FIFU a GTA a kupovat si hezký věci

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Načo tam sedí Aina a Traore ak ich tam ani za rozhodnutého stavu nepošle?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedritoooo

Reagovat
Miguel19

Džumanžiiiiii Může si dát do CV minutu za Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Flamini > Lewandowski

Reagovat
Counter

Flamini 2 x Kane 0

Reagovat
J0EL

owny nezvlada potajomky?

Reagovat
avicii

Co robia ze nevyhravame?

Reagovat
nani92

to čo vždy

Reagovat
avicii

Rodgers out

Reagovat
I am Mancunian

bastian kapitan♥

Reagovat
I am Mancunian

Humble from Bastian. Handed the armband by Rooney but immediately looked to give it away. De Gea skipper for final 10 mins♥

Reagovat
Mastný Chobot

De Gea♥

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

Ani nechcem vedieť, kde sa teraz nechádza Flaminiho ego. To budú rozhovory.

Reagovat
Counter

Tottenham Hotspur je jediný tým na světě, kterému dal Flamini v životě dva góly.

Hezky pěkně

Reagovat
Infernoqt

to je ostuda

Reagovat
Nikikrew

Ako som vcera pisal o neskutocnej noci Lewandovskeho tak dnes ho dokonale vymazal Flamini. Nova zmluva na stol a o hned!

Inac Owny to musi byt super pocit ze Vas vyradi Flamini, ach

Reagovat
smazaný uživatel

Vas

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Sračka derby. Ale bylo vidět, kdo z hráčů na hřišti ví, o čem to derby je. Flamini a Rose

Reagovat
Gunner14

He scores when he wants,

He scores when he wants,

Mathieu Flamini,

He scores when he wants

Reagovat
masly008

Reagovat
raduinho

Los je ještě dneska ? Arsenal nebo Carlisle by byl super los

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale ‏@GarethBale11 8m8 minutes ago

GOAL! Great response 1-2!!!

Reagovat
Counter

Hezky to vyšlo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Gunner14

Gunner se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to je na Real no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je jasne načo reagoval,ale pekne sa to hodí

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Perreira ma paradni techniku. Snad dostane trosku prostoru i v dalsich zapasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň na lávce by se konečně mohl objevit i v PL..

Reagovat
Lexi Belle

Tři jistoty. Smrt, daně, a Tottenham ve stínu Arsenalu.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masly008

Reagovat
Heisenberg

'Castle taky v solidní krizi, Tyne-Wear derby bude možná za rok v Championshipu.

Reagovat
I am Mancunian

Steve McClaren's last 21 matches for Derby and Newcastle:

LLDDLLDWDWDDLDLDWLLLL

The three wins: Wigan, Blackpool, Northampton

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/HayleyWright/status/646787108795891713 easy peasy lemon squeezy Flamini mood

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Úplný Reno.

Reagovat
Miguel19

Nakonec pohodová výhra, hra nic moc, ale to se dalo čekat.

Nejlepší hráči jednoznačně Ramires, Kenedy a RLC. Ti dva mladí musí dostávat více prostoru, budou z nich super hráči. Hlavně Kenedy mě docela překvapuje, jak si to hned v Evropě docela dává.

Naopak mě zklamal Baba (ve druhé půli měl ale solidní výlety a dokonce našel i spoluhráče ve vápně) a vlastně všichni obránci. Ale Baba + Ivanovič byli nejhorší.

A Falcao je hroznej průser. Ten hráč je úplně v prdeli. Jakou dob se snažíme zbavit Torrese a pak si sem přivedeme jeho kopii kurva.

Škoda střídání. Traoré si mohl kopnout, klidně i Aina. Ale to bych chtěl moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao má dobré náběhy, ale k čemu to je, když má tak hrozné první doteky, to je až k pláči.

Reagovat
Blasphemer

Liverpool 37 střel a z toho 1 gól?

Reagovat
Gunner14

na pánka zítra jdu ke kadeřníkovi , aby mi tam hodil Flaminiho na hlavu , ve škole máme pár slepic

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

flamini sa po prvom odohratom zapase dokazal dotiahnut na celo tabulky nasich strelcov

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Dejte mu Ramseyho výplatu.

Reagovat
nani92

a Girooudovu poziciu

Reagovat
tunkic

a Wengerův péřovej kabát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Kdy je los ?

Reagovat
minoLFC

hlavne nech padne ešte jeden gol na hocijakej strane, na tú tragediu sa mi v predlžení už nechce pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, že se ten Fazio radši nestřelil...

Reagovat
smazaný uživatel

do hlavy...

Reagovat
nani92

Reagovat
EXoRcIsT

Martiaaal je toto vobec mozne

Reagovat
I am Mancunian

martiaaaaal, co ti jebeeee

Reagovat
Arsenalfan

Flamini>Eriksen +Kane

Reagovat
Counter

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
kiwwi

ten chlapec je nerealny

Reagovat
iamek

Link na Martiala ? Jsem to vypl

Reagovat
kiwwi
Reagovat
iamek

. Zakonceni ma neuveritelne

Reagovat
patas92

A přitom co jsem viděl Monaco, tak měl často se zakončením problém, jinak ve všem ostatním byl skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

takovej horší Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

zas kopíruje Henryho

Reagovat
patas92

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

bohaca ved to je cisty Henry

Reagovat
Side

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

láska je sviňa..celý život hľadáš nového Ronalda a pri tom sa zamiluješ do nového Henryho

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini in the post match. "I'm just doing my job"

Reagovat
Gunner14

Thug life level Flamini

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
EXoRcIsT

nakoniec budeme musiet za Martiala tie bonusy povyplacat uz tuto sezonu

Reagovat
fff

BR

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelne, ze aj proti 4. ligistovi ten tim caka len na to, kedy to tam padne Coutinhovi, ktory keby mohol, tak striela aj z autu. A to tam momentalne hra skoro cela zakladna 11.

Reagovat
Counter

Chybí tomu Aspas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/ArsenalsRelated/status/646788450608283648 asi bude pokuta Ale taky bych se popral o ten dres co tam Flamini hodil

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Hale, počkejte s tím ještě rok Pak to můžete brát cihlu po cihle.

Reagovat
Mastný Chobot

Flamini number one in trending worldwide right now

Reagovat
Mastný Chobot

na twitteri

Reagovat
Gunner14

všude , né jen na twitteri

Reagovat
iamek
Reagovat
iamek

Tak nakonec pohodova vyhra. Nikdo se nezranil, ani se nehralo na maximalni vykon a dost hracu si odpocinulo na vikend. Ted jeste mit dobrej los

Reagovat
Side

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Chcou se na víkend pořádně rozehrát.

Reagovat
Gunner14

Someone call Tottenham a Flambulance .

Reagovat
smazaný uživatel

Suchej

Reagovat
Gunner14

vím

Reagovat
Infernoqt

tam a mokrej ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Arsenalu.

Stalo se přesně to, co jsem čekal - rozhodly chyby Vorma a Fazia. Jinak jsme byli o něco lepší, bohužel si nejsme schopni vytvořit pořádné šance.

https://pbs.twimg.com/media/CPnbu_pU8AA_a2h.jpg Fans Arsenalu ukázali, že i v Anglii se někteří jedinci umí chovat jako zvířata.

Reagovat
Counter

Should be spurs fans taking the 'the game is about glory' signs off the stands, to be honest.

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale A*nalisti by si je dneska taky neměli nosit domů.

Reagovat
Counter

My teď můžeme všechno, protože jsme vyhráli NLD

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co na to FA

Reagovat
Counter

Ne tak je to samozřejmě špatně a ti, co to provedli, jsou prostě nevycválaná hovada. Trest by byl namístě, akorát ideálně ty lidi. Když už nějaký klub, tak Tottenham za nezvládnuté pořadatelství

Reagovat
smazaný uživatel

Pro příště ty bannery napustit aspoň 230V (nebo kolik je to v Británii).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a pozeram ze McClaren si ide svoje paneboze, jakeho debila moze napadnut angazovat tuto atrapu na trenera...to nepochopim

Reagovat
I am Mancunian

Steve McClaren's last 21 matches for Derby and Newcastle:

LLDDLLDWDWDDLDLDWLLLL

The three wins: Wigan, Blackpool, Northampton

Reagovat
smazaný uživatel

a prave my sme s nim museli doma remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

ko mohol trenovat repre, to je horsie este

Reagovat
Gunner14

SHEFF WED v ARSENAL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

MAN UTD v MIDDLESBROUGH , STOKE v CHELSEA , MAN UTD v MIDDLESBROUGH , MAN CITY v CRYSTAL PALACE

Reagovat
Mastný Chobot

*MIDDLESBROUGH v MAN UTD

ale to už píšem dopredu

Reagovat
Counter

Best chance of extra time goes to Carlisle, whose fans had just been shouting Ole! as they passed around Liverpool.

Reagovat
Mastný Chobot

No nič, víťazstvo som nečakal, výhra v NLD je vždy super, ale zápas to od nás bol veľmi zlý. V druhom polčase sme tiekli, až to nebolo pekné. Snáď sa dá Coq dokopy, lebo je to momentálne bez preháňania náš najdôležitejší hráč (neuveriteľný príbeh).

Reagovat
iamek

Tak mame Boro doma. Parada.

Reagovat
cristiano.K.

link na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

vážne ho chceš ?

Reagovat
cristiano.K.

adrenalin před spaním

Reagovat
Counter

Tak na penalty kouknu rád. Hlavně na Lovrena

Reagovat
nani92

no..jeho asi nestihneš

Reagovat
Mastný Chobot

on sa vráti

Reagovat
Mastný Chobot

Lovren skúsene naťahuje čas, aby mohol ísť na penalty

Reagovat
Nikikrew

no ani sa necudujem pri tom zraneni

Reagovat
Miguel19

Ou ty krávo...

Reagovat
nani92

ironické standing ovation?

Reagovat
smazaný uživatel

co sa mu stalo?

Reagovat
Mervin

jako z 51 střel dát jeden gól to je snad nějaký rekord, ne?

Reagovat
Counter

Harry Kane has now failed to score in 626 minutes of competitive action for Tottenham.

Reagovat
nani92

tak ale to nieje jeho chyba že má pod sebou Eriksena..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej z posledních 4 ligových zápasů odehrál 24 minut, no (a v nich si připsal asistenci)

Reagovat
Nikikrew

Flamini > Eriksen

Reagovat
Counter

Jsi teď zbytečně odvrátil pozornost a dal záminku fandům Spurs, aby to odbyli. Máš se ještě čemu učit.

Reagovat
nani92

moja chyba, totttenham som od prvého kola absolutne nevidel..ani en highlighty

Reagovat
eden_h

Dufam ze ma Rodgers na striedacke jatpack a hned jak do*ebu tie penalty odpali zo stadiona do pi*e

Reagovat
I am Mancunian

to by mohol byt namet na novy diel saw

Reagovat
Nikikrew

Liverpool. To som zvedavy na penalty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

Reagovat
eden_h

Reagovat
LGT

Reagovat
raduinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

7 - Carlisle have won seven of their last eight penalty shootouts. Resolve.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

By mohl dát Origi konečně gól.

Reagovat
Mastný Chobot

to čo má tá 10 na hlave?

Reagovat
eden_h

nejde mi stream

Reagovat
Counter

uuuu, luxusně Can

Reagovat
Honza Matoušek

Lallana vychytal Lallanu.

Reagovat
iamek

Velke vitezstvi pro Rodgerse a Liverpool

Reagovat
Counter

Lallana

Reagovat
Mastný Chobot

ryšavý Maďar... to je nechutnosť

Reagovat
raduinho

celkem sympaták

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Counter

Boha, tohle může rozhodnout jedině Lovren.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mastný Chobot

McQueen

Reagovat
Counter

Měl to dát po zemi šouráčkem na druhou tyč a taky by to byl gól...

Reagovat
Counter

Bogdan = ryšavý Buffon

Reagovat
Mervin

ty vole, až na toho jednoho a Cana strašlivě kopané pencky

Reagovat
Honza Matoušek

Tohle je hrozně subjektivní. Tři z těch penalt, kdyby brankář skončil na druhou stranu, by vypadaly jako naprosto suveréní.

Reagovat
Mervin

kdyby...ale kopané strašně amatérsky, ani se nepodívali, co dělá gólman a poslali to do nejvíc na hovno místa

Reagovat
Honza Matoušek

Bogdan > Miňolet

Reagovat
nani92

Bogdan všetkých 5

Reagovat
Nikikrew

Brandon to znova dokazal

Reagovat
Miguel19

Jn, šášo z manéže tvl

Reagovat
iamek

Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Rodgers

Reagovat
Counter

'Character'

Reagovat
Infernoqt

Zrovna tenhle exot to nedá. Si nechá nasrat na hlavu a pak posere i penaltu.

Reagovat
raduinho

Brundon

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej postup by se ani neměl slavit, šílený. Pokud má nějakou sebeúctu, tak by měl dát Rodgers výpověď.

Reagovat
I am Mancunian

outstanding character

Reagovat
avicii

Rodgers odstup

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom triku.

Reagovat
Counter

Takhle se rodí šampioni

Reagovat
Counter

Last time Liverpool scored:

2 goals in a game - May 2015;

3 goals in a game - February 2015;

4 goals in a game - December 2014.

Reagovat
bbbauch

Až taková bída? BR

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Coutinho10

to jako fakt

Reagovat
fff

One goal in 120 minutes of football at home to the team who have conceded the most goals in League Two.

Reagovat
I am Mancunian

tak vy postupite a este budete picovat, ivana na vas

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

milujem tento liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Magatha na Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

staci rodgers. a na veeeeelmi dlho

Reagovat
vrabejka

Brendo ukaz gule a resignuj!!!!!!

Reagovat
Infernoqt

když bude re-signovat, tak to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pytlerLFC

brendan show balls and resign!

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Mata

5 min. · Facebook Mentions ·

Congratulations Andreas Pereira! Great first goal

Reagovat
smazaný uživatel

on je az neznesitelne sympaticky ten clovek

Reagovat
smazaný uživatel

ze popreje spoluhraci? Na socialni siti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ne, že se celkově chová tak, jak chová...

Reagovat
smazaný uživatel

To je len cast toho celeho, musel by si sledovat jeho spravanie no

Reagovat
r.mrazik

Kdybys četl jeho blog,tak víš...

Reagovat
Swarley

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* Odišiel on a Lamps a zrazu tomu kádru přesne tohle chybí.

Reagovat
vladis271

On proste musí letieť. Horšiu formu v lige má snád len Chelsea. Ale čo je horšie celoročná forma je na vypadnutie. Prive%dte toho Carla.

Reagovat
vladis271

Aspas. a ešte ako ich dal, najprv vyjebal s brankárom a pri druhom góle aj s obrancom. U nás si nevedel ani zaviazať šnúrky na kopačkách.

Reagovat
vladis271

Aj Suárez ako krútil hlavou po jeho 2 góle na 3:0. Všetci mysleli, že to je preto lebo prehrávajú 3:0. Ale on určite krútil preto, lebo, že "ci jebe, s týmto chujom som hral a ten by neobišiel ani Koncheskyho."

Reagovat
minoLFC

Krútil hlavou nad tým aké má šťastie, že bude môcť vnúčatám raz rozprávať o časoch keď bol spoluhráčom Iaga Aspasa

https://www.youtube.com/watch?v=5KMq70_nNL0

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna este stale krutil hlavou nad tym, co predviedol, ked prisiel na tych par minut v pamatnom zapase proti chelsea. To sa mne vrylo do pamati navzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo tam toho viac, ale tak toto bolo najlepsie:

https://www.youtube.com/watch?v=iaXlXjOVAko

Reagovat
Swarley

Daniele Rugani patří k velkým nadějím Juventusu, to už by ale nemuselo platit dlouho. Dlouhodobý zájem o 21letého stopera má Arsenal, jenž se podle posledních zpráv chystá aktuálnímu šampionovi Serie A nabídnout 13 milionů liber.

situace se stoperama je taková, že bych do něčeho takového taky šel...Rugani, Laporte nebo Vestergaard...pokud se dá tak těžko sehnat top stoper, tak zkusme někoho koupit s výhledem do budoucna...

Reagovat
Pinturicchio

Neprodejný, právě z důvodu, které sám píšeš.

Reagovat
r.mrazik

no...spis "neprodejny"

Reagovat
Pinturicchio

Ne, neprodejný. Kde by Juve shánělo podobně kvalitního stopera? Na trhu prostě nejsou a Dani nás stál pár šušňů.

Reagovat
r.mrazik

tak me slo o to,ze prodejny je temer kazdy hrac...a Dani neni zatim v te sorte "neprodejnych" typu Messi,Neymar a podobne

navic...i Vidal a Pogba byli neprodejny...Vidal je pryc a Pogba zustal jen proto,ze zustat chtel...

Reagovat
Pinturicchio

Je neprodejný proto, že stopeři nejsou a on je jeden z nejtalentovanějších hráčů na světě, na tomhle postu.

Vidal odejít chtěl, Paul chtěl zůstat, tak to prostě v Juve je. Nechceš za nás hrát? Čau.

Reagovat
r.mrazik

"neprodejny"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Talker

Takže pokud ho bude Arsenal chtít a on bude chtít do Arsenalu, tak bude najednou prodejný...

Reagovat
Pinturicchio

Smekám před tvou inteligencí.

Reagovat
Pinturicchio

(Ale určitě by to nebylo za směšných 13 milionů liber)

Reagovat
alcantara

V Evertone napr., Stonesovi nemoze Rugani ani stucne vyprat. Len ten stoji okolo 100 miliard libier, tam bude tazke dohodnut sa.

Reagovat
Pinturicchio

Prodáme celý kádr a (možná) přijde Stones

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kissak

jsem zvědav kdypak se objeví hláška o vyhazovu McClarena

Reagovat
fff

John Henry & Tom Werner want Rodgers gone, Ian Ayre and Mike Gordon don't. #lfc (Graham Beecroft)

Vieme niekto co je to za chlapika?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

váš manažer, ale v poslední době jeho práce není moc vidět, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa meni v smutny pribeh...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

starecká demencia? Inak si tú tvoju formu strašnú neviem vysvetliť.

Reagovat
Kowe

už se děděk prostě jen moc snaží ale většinou je to vtipný

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Henry a Werner su vacsinovi vlastnici, Gordon ma zhruba 10% a zije v Anglicku a monitoruje LFC viac ako Henry a Werner...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

OT: FIFA16 (PC) klub Czechoslovakian hledá hráče, pokud máš zájem, kontaktuj mne na origin:hack008

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi líbíl výkon AFC Bournemouth, West Ham United a Leicester City.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele