Premier League v kostce (33. kolo)

18.04.2017, 00:39
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Klopýtnutí při mistrovské jízdě, nebo snad začátek zázračné pohádky Tottenhamu? Sedmibodový náskok Chelsea na čele Premier League se ztenčil na čtyři body, a to stylem více než symbolickým. Zatímco Blues zcela jednoznačně selhali na hřišti Manchesteru United, Kohouti si ještě dominantnějším způsobem smlsnuli na Bournemouthu.

Old Trafford v neděli hostilo šlágr kola, ale oproti předpokladům hrálo prakticky jen jedno mužstvo. José Mourinho takticky Antonia Conteho jasně převýšil, a díky skvělým vstupům do obou poločasů jeho celek vyhrál 2:0. Lepší byl nicméně celých devadesát minut, vždyť Chelsea se nezmohla ani na jedinou střelu na branku.

Na White Hart Lane to vypadalo podobně, jen ještě o něco jednoznačněji. Bournemouth mohl inkasovat klidně sedmkrát, osmkrát, Kane a spol. ale v zakončení nebyli tak vražední, jak jsme od nich v posledních týdnech zvyklí. Boruc tak lovil míč z branky "jen" čtyřikrát.

Zatímco bitva o titul už přestává být záležitostí jednoho klubu, ve válce o záchranu se toho příliš nezměnilo. Hull i Swansea opět svorně prohrály, zatímco Middlesbrough ani Sunderland nutnou výhru taktéž nevybojovaly. Přesto se díky výsledkům v uplynulém kole máme v závěru sezóny opravdu na co těšit. Už třeba jen proto, že o třetí a čtvrtou pozici se může přetahovat až pět mančaftů.

Arsenal totiž i přes průměrný výkon zdolal právě Boro a s jeho šancemi na účast v Lize mistrů to ještě úplně beznadějně nevypadá. Výhodu však má pouze oproti Evertonu, zatímco Manchester United a v pole position stojící Liverpool a Manchester City jsou na tom pořád nejlépe.
Zápas 33. kola: Tottenham - Bournemouth

Jak jsem zmínil v úvodu, tenhle duel měl vlastně jen jeden účel. Aby ukázal sílu Tottenhamu coby největšího a jediného soupeře Chelsea v boji o titul. Spurs od první minuty dominovali, vytvářeli si šanci za šancí, a přestože Artur Boruc vytáhl dost výjimečných 10 zákroků, skončil zápas jasně 4:0. Prosadil se dokonce i Victor Janssen! Ten navázal na branky Dembélého, Sona a Kanea.


Sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 33. kola: Xhedran Shaqiri

To byla fantastická pumelice. Není divu, že posledních pět gólů v Premier League vstřelil Xhedran Shaqiri zpoza šestnáctky, když mu to takhle pálí. Proti Hullu využil liknavé obrany hostí, z dobrých pětadvaceti metrů napřáhl a vykouzlil nádherný fotbalový moment.


Zákrok 33. kola: Fraser Forster

Southamptonu sice k bodům nepomohl, od Manchesteru City dostal tři góly. Mohlo to však být ještě horší, neboť Leroy Sané už už zakončoval do prázdné branky. Fraser Forster nicméně jeho nájezd minimálním dotekem zlikvidoval. Pochvalu zaslouží i hlavní sudí Neil Swarbrick, který zákrok správně posoudil jako čistý.


Hráč 33. kola: Ander Herrera

Tahle rubrika nemůže mít jiného vítěze. Manchester United zlikvidoval Chelsea v ofenzivě i defenzivě a oběma frontám jasně velel Ander Herrera. Trošku řeckým způsobem osobní obrany vynuloval možná nejlepšího hráče Premier League Edena Hazarda, což už samo o sobě zaslouží velké uznání. Drobný Španěl měl ovšem navíc prsty v obou gólech Red Devils - na první (byť předtím zahrál rukou) fantasticky nahrál Rashfordovi, druhý sám dal.


Břídil 33. kola: Alfie Mawson

V Diegu Costovi, který na Old Trafford neudělal dobře snad vůbec nic a navíc si nesportovním chováním a simulováním koledoval o červenou kartu, měl velkou konkurenci. Španělský útočník však sám o sobě výsledek Chelsea nepokazil. Zato Alfie Mawson vyrobil botu, která Swansea stála zápas a v konečném účtování může mít třeba i cenu pádu do Championship.


Hvězdy 33. kola dle WhoScored.com

1. Ander Herrera (Manchester United) - 9.12
- gól, asistence, 3 obranné zákroky, 4 přerušené akce soupeře, 4 odklizené balóny

2. Roberto Firmino (Liverpool) - 8.97
- gól, 5 klíčových přihrávek, 5 úspěšných průniků, 2 obranné zákroky

3. Harry Kane (Tottenham) - 8.87
- gól, asistence, 5 střel, z toho 4 na bránu, 4 klíčové přihrávky, 2 úspěšné průniky
Ideální sestava 33. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Z psance hrdinou? Liverpool bojuje o Ligu mistrů a Simon Mignolet v posledních týdnech patří k největším tahounům. Zní to skoro neuvěřitelně, ale je to tak. Proti WBA se opět zaskvěl, byť zákroků moc nepředvedl. Oba dva byly ale klíčové a především ten proti nájezdu Phillipse byl prakticky vítězný.

O víkendu se dařilo stoperům. Parádní výkon předvedl Vincent Kompany, který si nominaci zasloužil vítězným gólem i dříve tolik chybějícím vůdčím výkonem v obraně. Excelentně zahrál i Robert Huth, který kvůli dvěma inkasovaným gólům bude možná u kolegů v zahraničí přehlížen. Za celý zápas s Crystal Palace nicméně neudělal jedinou chybu, vyhrával souboje ve vzduchu, skákal do střel a byl téměř vždy na správném místě. A kromě toho dal i gól.

Doplnit je mohl kterýkoli stoper Manchesteru United nebo třeba Jagielka či Matip. Bezchybným a do jisté míry Beckenbauerovským představením je ale předčil Jan Vertonghen. Úžasný na míči, jistý v obraně, nic mu nechybělo. Levou stranu obrany ovládl Leighton Baines, jenž nevídaně podporoval útok Evertonu. Spoluhráčům přichystal hned šest střeleckých příležitostí a jedna se dokonce gólově ujala.

Střed zálohy je tentokrát mimořádně silný. Mousa Dembélé diktoval hru Tottenhamu, opět předvedl svůj "zvířecí" dynamický výkon, nešel obrat o míč a dal důležitý první gól. S balónem na noze kraloval, pokazil jedinou z 65 přihrávek! Pořád to ale nestačilo na fenomenálního Andera Herreru, který je i s Hazardem v kapse naším hráčem kola.

Největší nával byl každopádně již tradičně v ofenzivě. Nedostalo se na Sona ani Eriksena, skvěle zahrál třeba Arnautović nebo Barkley. Přednost ale dostal mimo jiné Xhedran Shaqiri, který kromě gólu a asistence navíc vytvořil řadu šancí i krásnými obloučky do vápna. Výjimečný výkon předvedl Roberto Firmino, středobod veškerého ofenzivního dění v liverpoolském týmu a střelec jediného gólu Reds.

Totéž se dá s drobnými odchylkami napsat i o zbylých útočnících. Harry Kane byl i přes značnou konkurenci v týmu Kohoutů hlavní ofenzivní hrozbou, sbíral dlouhé míče a schopný byl i ve vápně. Patičkou nachystal gól Sonovi a individuálně se prosadil i sám. Marcus Rashford potom terorizoval obranu Chelsea hlavně svou rychlostí a technickou zdatností, jíž využil i u vítězné branky.
Statistické okénko 33. kola

- nemožné se stalo skutečností, Claudio Bravo po sedmi gólech bez jediného zákroku konečně proti střele soupeře zasáhl; dokázal to poprvé od 2. ledna

- Chelsea byla proti Man Utd opravdu impotentní, na De Geu nevystřelila ani jednou; bez střely na branku se naposled obešla v září roku 2007 (taktéž na Old Trafford)

- kdo nic neudělá, nic nezkazí; tím se patrně držel Yohan Benalouane, který coby stoper Leicesteru v utkání proti Crystal Palace rozdal přesně čtyři přesné přihrávky

-West Bromwich proti Liverpoolu nedal gól a natáhnul svoji střeleckou nemohoucnost už na čtyři zápasy; takhle dlouho byli bez branky naposled v dubnu roku 2003

- Sunderland sice opět nevyhrál, ale aspoň ukončil čekání na gól; Wahbi Khazri se trefil přímo z rohu a Black Cats mohli slavit po 701 minutách
Nejvtipnější momenty 33. kola

1. Alberto Moreno


2. Čelo PL a ten zbytek...

3. Firmino to udělal zas

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (220)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

Shaqiri škoda, že se nechytil v Bayernu

Reagovat
Dufan

Shaqiri pěkná rána

Reagovat
xfox88

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Herrera doesn't stop

http://imgur.com/LDRbKdo

Reagovat
Franck

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
icemike

Reagovat
Ligter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
TopinB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ander Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Herrera neměl v obou golech jen prsty, v tom prvním dokonce celou dlaň

Reagovat
Busby babes

komentator rikal, ze prihravku zachytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Doslovne

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azazelo RD

Moreno velmi sportovní chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Vincent Kompany

Reagovat
smazaný uživatel

Ledley King V2.0 v dobrém i zlém.

Reagovat
Bakary3

Co jste říkali včera na Arsenal se 3 stopery vzadu ?

Mně to přišlo docela OK, Holding bude super, vrátí se Chambers a na 3 posty by tak byli Mustafi, Kos, Holding, Gabriel, Chambers, což mi přijde akorát..

A Alexis a Ozil tím získali větší volnost...

Jsem zvědavej, jestli to může být dlouhodobější, ale myslím, že by to mohlo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsi ještě na Mertesackera. Obrana celkem dobrý. Jen tam nesmí docházet k takovým výpadkům jako předvedl Monreal a hlavně Koscielny. Ten gól šel hlavně na jeho hlavu. Ještě bude záležet na tom, jestli najdeme stálou dvojici do středu hřiště. Přišlo mi, že jsme ve středu hrozně početně znevýhodnění, protože často stál Alexis, Giroud a Özil v jedné lajně a Ramsey s Xhakou byli přečíslení. Stopeři tak často neměli komu přihrát. Jinak Ox zazářil a Monreal zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby nehrál Ramsey a třeba by to i šlo

Reagovat
Bakary3

Na toho jsem zapomněl a radši bych asi byl, kdyby se s ním nepočítalo...

Jinak Nachovi by to mohlo sedět, jezdit nahoru dolu, to je to, co on potřebuje a má za sebou přitom ještě obránce navíc...

Ox by v tomhle systému mohl být na lajně boží... Naopak bez Bellerína by se Arsenal asi obešel, a to možná i ve čtyřčlenný obraně, protože tam jsou jeho výkony směrem dozadu teď dost bídný..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Bellerína si nedokážu moc představit budoucnost Arsenalu. Letos je sice slabší než loni, ale prý má něco s kotníkem a proto je i tak "pomalejší" než dřív. Klidně se můžou s Oxem střídat nebo i Ox může do středu hřiště. Monreal moc rychlostně nestíhá a včera měl velké problémy s tím blonďatým Traorem. Vzhledem k jeho věku to už moc nadějně nevidím.

Reagovat
Ondiis

S Traorém by nestíhal asi každý v lize. V drtivé většině zápasu této sezóny podal Nacho velmi dobrý výkon. Náhrada ale bude třeba velmi brzy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho samého Nacha, co já? Protože Monreal byl letos hodně slabý a velká část gólů padla po útoku z jeho strany.

Reagovat
Ondiis

Doufám v to. Pro mě jedna z mála světlých stránek letošní sezóny. Musíš to brát taky s ohledem na situaci. Hraje před ním Alexis, který brání sporadicky. Často má proti sobě dva hráče a přesto si zastane i ty útočné úkoly. Slabý letos byl jen v úvodu sezóny.

Reagovat
SunFells

Monreal zklamal?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě ano. Dopředu prakticky nic nepředvedl a dozadu nebyl neprostupný.

Reagovat
SunFells

Dozadu hrál velice dobře. Dopředu moc vidět nebyl, ale bylo jasné, že nebude hrát vysoko jak Ox, od kterého se naopak ten ofenzivní přínos očekává. Navíc hrál pod Alexisem, kterému mají teď všichni ve zvyku předat balón, aby něco vymýšlel on ...a ten většinou vidí jen dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na ten zapas znovu

Reagovat
smazaný uživatel

jaky vypadek mas na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Alonso vůbec ? Měl by být do víkendu fit ne ?

Reagovat
Miguel19

Snad jo. Zraněný nebyl, jenom mu bylo blbě či co..

Reagovat
nani92

Posral sa z OT

Reagovat
Miguel19

Je to možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Viróza

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford byl o chlup lepsi, nez Herrera.

Reagovat
Rezan

byl báječnej.

Reagovat
blade115

Claudio Bravo po sedmi gólech bez jediného zákroku konečně proti střele soupeře zasáhl; dokázal to poprvé od 2. ledna.

Tohle je prostě neuvěřitelný, marně hledám v paměti horšího gólmana. To už bych si ho brány radši postavil i Otočbýka...

Reagovat
smazaný uživatel

A aj to bola taká propagačná hlavička (tuším Yoshidu) po rohu.

Reagovat
Nikikrew

presne

Reagovat
Mariano13

podľa isport-u videli Tomáša Kuču v Manchesteri .. žeby nejaké jednanie ??

Reagovat
niflheim

Ander poprvé?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Ligter

šedá eminence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

A kolikrát jsi ho tam chtěl mít?

Reagovat
ACSMan

Já už ho dlouhodobě obdivuji. Je to velký přínos, bojuje, technicky je zdatný taky. Akorát někdy ty divadélka no ale když to je ve prospěch tvýho týmu, tak to pak snášíš o něco líp než naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignoletovi konkurencia prospela.

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Xhedran Shaqiri opravdu dobrá rána....

Reagovat
nani92

namiesto Bainesa Young

Reagovat
smazaný uživatel

až se naučí střílet

Reagovat
smazaný uživatel

však bol najdrevennejší z United.

Reagovat
Miguel19

Pogba

Reagovat
Busby babes

to bych nerekl. Young mel slusnej zapas, ale nic extra to nebylo. Finalku zkurvil hodne casto.

Reagovat
Zaschrona

deluded

Reagovat
smazaný uživatel

Carrův a Garyho Wankfest na Spurs:

http://bit.ly/2nY1uja

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
Busby babes

Rumours suggest Harry Redknapp will earn £2m a year at Birmingham City, or about £2.7m after taxes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
spider_8

Reagovat
FUnk

uz podepsal krancjara?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TheAdy

Reagovat
mithro

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jedna technická, učí se Usty průběžně vytvářet graficky tu sestavu nebo to bude Víťa Horák vytvářet do konce věků?

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa je Víťa Horák sympaťák a baví ho to robiť. A načo meniť niečo, čo funguje, 4-3-3 meníš, až keď si v piči úplne.

Reagovat
smazaný uživatel

jo vsak to je to, na co se ptam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ani PL v kostce do konce věků nebude, neboj..

Reagovat
smazaný uživatel

to by me celkem mrzelo, ja to ctu rad

Reagovat
Zaschrona

Usty neni nesmrtelny?

Reagovat
blade115

V srdcích fanoušků Spurs určitě nesmrtelný zůstane...

Reagovat
Usty

to mám radost, tak si to vychutnávej, dokud to jde jinak s grafikou se pomalu učím a asi bych zvládl asi i tohle, jenže by mi to zabralo o dost víc času. a už tak ho ta kostka žere strašný množství

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
eL

V čem děláte tu grafiku?

Reagovat
Usty

photoshop

Reagovat
B3n

Nemá někdo aktuální statistiky Brava ? Jde mi o procentuální úspěšnost zákroků.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

To se tam pocitaly i maly domu jako nebezpecny strely ne ?

Reagovat
B3n

Jak je to starý ? Jinak děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Melo by to byt aktualni, +/- jeden zapas

Reagovat
B3n

Super, dík

Reagovat
mikelinos

Diego Costa na otázku, zda mu Mourinho či Conte pomohli s tím, že je letos na hřišti klidnější: "Upřímně? Zastavil jsem se a zamyslel se, že ve Španělsku jsem hrál stejným způsobem a nic se mi nestalo. Kdežto tady když se na hřišti stane něco, co se stává běžně, kdo dostane stopku na tři zápasy? Já. Kdo opět dostal stopku na tři zápasy? Já. Takže jsem doma, v Londýně, nemůžu hrát a můžu se zbláznit. Chtějí, aby Premier League byla nejlepší liga na světě, ale jakmile se někoho dotknete nebo jdete do souboje o něco tvrději, dostanete stopku na tři zápasy. Pokud je tedy místní kultura taková, pokud vždy hledají v opakovaných záběrech nějakou kontroverzi, i když rozhodčí nic neviděl, řekl jsem si, že už nemohu vynechávat další zápasy. Myslím, že v žádném případě nebylo nutné mi udělat třízápasový trest. Pokud svádíte férový souboj nebo pokud jste útočník bojující míč a vaše ruka nechtěně trefí soupeře, dají vám trest na tři nebo čtyři zápasy. Takže jsem si řekl, že se musím změnit, jelikož v opačném případě bych musel odejít...Z toho důvodu jsem se chtěl na začátku sezony vrátit do Atlética, protože jsem měl pocit, že mě tady nenechají hrát. Byl jsem na hřišti nervózní, protože jsem se bál, že bych v každém okamžiku mohl být potrestán. Podívejte, když mě obránce kopne nebo mi šlápne na nohu, rozhodně po zápase nebudu po nikom chtít, aby se podíval na opakované záběry. Pokud za mnou v průběhu zápasu přijde hráč a praští mě, pak víte, co může následovat, ale pokud mě hráč kopne a rozhodčí to nevidí, pak je to v pohodě."

Už jsme podepsali Lukaka?

Reagovat
Tolstobik

Ferovy souboj Nevim jestli tenhle "clovek" zna vyznam slova ferovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

biologický odpad tento chlapík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To fakt řekl? On je dement. Snad v létě půjde za co nejvyšší dardu a je jedno kam..

Reagovat
mikelinos

*a je jedno kam do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Podzim měl úžasný, dával góly, vyhrával zápasy, na nic si nestěžoval, nepadal, neprasil, prostě dokonalý útočník. Teď je k ničemu, všechno řeší padáním a dožadováním se faulu. Přihrát neumí a góly dávat zapomněl. Takhle nestabilní ňouma je nám k ničemu, změna prostě přijít musí.

A věřím, že v létě bude těch útočníků k mání dost, tak snad to vedení s Contem nepokazí a opravdu se o někoho pokusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlém, ale to že má "povedený podzim" nemění nic na tom, že je to "pako hráč" jak na hřišti, tak mimo.... Jinak už u Atletů se mi líbil, ale to jeho chování, agresivita, oplácení jak "holka" a celkově jeho osobnost je k ničemu, když má v hlavě nic...

Neber to zle, jen mi podobných fotbalistů přijde škoda, Balotelli atd.

Reagovat
B3n

Co víš o jeho chování mimo hřiště ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle chytré dotazy jsou nejlepší Bohatě stačí, že je zapletený do drog, nic víc není třeba psát.

Reagovat
B3n

Dotaz je to naprosto normální, nic špatného v tom nehledej. Jak zapletený do drog ? To čtu asi prvně.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Kopic, nečetl jsem na co reaguješ Mimo nevím nic, ale dokážu si to živě představit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jsem psal komentář i pod kauzu Kopic (nečetl jsem na co mi b3n psal)

Sorry že jsem si to neuvědomil a tobě jsem stál jen za tři

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tripple facepalm byl za tohle: "Mimo nevím nic, ale dokážu si to živě představit". To že je kokot na hřišti ještě neznamená, že doma tříská ženu a brousí starou bráchovi. A naopak hráči, co jdou na hřišti příkladem nemusí být doma žádní andílci. Takhle přesně vznikají předsudky v jakémkoliv směru.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale já nenapsal nic o tom" že doma tříská ženu a brousí starou bráchovi"

Jen si myslím, že má v sobě prostě více agresivity než jiní, může jej vylít např. na reportéry... Ano, mohu se plést, ale na hřišti, kde ho vidí milióny lidí se chová jako prase.

Reagovat
B3n

Naopak, všechny rozhovory apod ukazují spíš na to, že mimo hřiště je Vtipálek, borec, co se stýká s fanouškama, a pomáhá, komu může. Atd.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře v tom případě jsem udělal chybu Pokud je ale na hřišti, názor mám stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pravda, ale mohla by být.

Reagovat
smazaný uživatel

když je to horká palice

Reagovat
Svatej

Vzdyt to byl rozumnej dotaz. Ty tam.neco napises a divis se ze reaguje, wtf.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Kopic, nečetl jsem na co reaguje...

Reagovat
icemike

Kopic, vole, ne Costa

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Kopic, nečetl jsem na co reaguje...

Reagovat
off-olda

Ty jsi úplně vymletej.

Reagovat
blade115

Bude to v létě zajímavý. Buď ať se vzpamatuje a začne hrát jak na podzim, nebo ať co nejrychleji zmizí. Dokud dává góly, tak se mu to dá jakžtakž trpět, aktuálně je ale na pěst, když je do toho ještě na hřišti k ničemu.

Abychom pak v létě nesháněli rovnou dva útočníky. Já už se toho upřímně začínám děsit, tohle ještě skončí nějakým předřazeným Lukakem u nás... A to navíc nemáme k řešení jen hrot, ale hned další dvě pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Šancu by mohol dostať Abraham ako druhý hrot, či?

Reagovat
blade115

Mohl no, ale Chelsea... Když ji nedostal ani 30 megovy Batshuayi, s Abrahamem ani nepočítám...

Reagovat
Whitemedia

Jako měl by, ale vzhledem k tomu, jak to u nás chodí, bych ho raději viděl někde na hostování v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pak že Limberský je hovado.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

jenže v PL se neřeší tvrdá hra , ale prasárny který přesně dělá tenhle zm*d....a nejhorší je že si stěžuje dělá největší prasárny ale sotva se ho dotkne 60 kilovej hráč tak letí na zem...ubožák všechny jeho goly jsou jen náhoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by mě zajímalo, jestli změnil názor i Víťa Srp, který mě tady několikrát přesvědčoval, že Costa je lepší hráč než Lukaku a byla správná volba se ho na jeho úkor zbavit.

Reagovat
masly008

tohle nemohl nikdo myslet vážně,si z tebe jenom dělal prdel.

Reagovat
spider_8

Já si to třeba pořád myslím. Lukaku je sice mašina na góly, ale nedokáže být tak platný i v jiných aspektech hry. Navíc stále není odzkoušený velkoklubem. Costa má teď sice příšernou formu, ale pořád je to hráč, který v posledních letech dotáhl Atletico ke španelskému titulu, poháru, finále LM a v Chelsea má teď našlápnuto k druhému titulu. Lukaku tohle všechno ještě musí prokázat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, věřím, že i Víťa to tak asi pořád vidí. Já na vás nekoukám, takže ani nevím jak špatně teď Costa hraje. Věřím, že je vás víc, co by pořád Costu upřednostnili, bohudík on asi upřednostňuje Čínu

Reagovat
spider_8

Hodně špatně, ale přesto třeba minule proti Bournemouthu stejně zařídil dva góly. Já ani sám nevím, jestli bych ho chtěl prodat i pokud by přiletěla nějaká brutální nabídka z Číny. Mohli bychom sice v podstatě zadarmo vyměnit staršího a labilního Costu za mladšího Lukakua, ale stejně by mi bylo proti srsti zbavovat se rozdílového hráče.

Reagovat
Zaschrona

Kde byl Costa ve veku, v kterem je ted Lukaku? Dlouhodobe zraneni mu zrusilo prestup z Atletica do Besiktase a jen par mesicu pote hlavickoval Limberskyho v EL, zatimco se teprve zacal poradne prosazovat do zakladu.

A teda neni pravda, ze Lukaku neni platny i v jinych aspektech hry. Podstatne se zlepsil a ten vetsi pocet golu letos je i vysledkem toho, ze pocet zapasu, kdy je uplne mimo hru, omezil na mnohem nizsi pocet nez v minulych sezonach.

Reagovat
spider_8

Ok, ale i ty musíš uznat, že Everton vlastně nikam neposunul. Z boje o 7. místo je vlastně furt boj o 7. místo.

Reagovat
Zaschrona

Vloni to byl v podstate boj o zachranu. Najit letos Koeman driv funkcni sestavu a mit nekoho jako Schneiderlin od leta, tak uz letos v pohode bojujeme o LM.

Reagovat
Biozdenda

Já jsem nepochopil toho Firmina. Co že udělal zas? V tom videu se jen na začátku směje a pak nic.

Reagovat
icemike

už zase to vypadlo, že předčasně slavil gol skluzem po kolenou

Reagovat
fenixLFC

myslia si ze znova oslavoval gol este skor ako padol, co sa malo udajen stat aj v nejakom predchadzajucom zapase. mne to vsak tak nepride ale fajn

Reagovat
Usty

Tak to není o tom, že by slavil gól předčasně, ale že reaguje na spálenou šanci tak, že hodí skluz po kolenou :) a dělá to opakovaně právě.

Reagovat
Biozdenda

Aha, díky všem, i když reaguju jen na Ustyho :)

Reagovat
Mr.Mike

já nepochopil Morena zas..čekal někdo že to dá?

Reagovat
mikelinos

Moreno

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Divný spôsob, ako hráčovi ukázať ambície klubu. Keď má už oficiálnu cenu, je len otázkou času, ktorý klub po ňom cez leto siahne a ukáže mu tak tie svoje ambície. Lukaku má na to byť najlepší

My predáme za toľko diega do Číny a budeme na to ešte lepšie

Reagovat
Zaschrona

Jestli prodate Costu za 100 mega, tak logicky se tim padem zvysi i cena Romela. My ho nechceme prodat, my jen stanovujeme cenu tak vysoko, ze ho nikdo nekoupi. Respektive pokud koupi, tak to pro nas bude vyhodne jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

a to podľa akej logiky sa jeho cena zväčší?

Reagovat
Zaschrona

Ponuka a dopyt. Kdyz prodate Costu za 100 mega, vase poptavka po novem utocnikovi vzroste do stratosfery. Zaroven plati, ze nabidka top utocniku je znacne omezena a Lukaku je z nich potencialne dost mozna nejatraktivnejsi. Tim padem logicky jde jeho cena nahoru. A ta cena pujde tak nahoru, jako muzou zakaznici, tedy vy, realne nabidnout. A to bude logicky vic nez 100 mega, ktere dostanete za Costu, protoze vy noveho utocnika potrebujete a prodavajici, tedy my, neni ovlivnen zadnou potrebou toho hrace letos v lete prodavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ako 100 za neho nikto nedá aj keby bol dopyt akýkoľvek a Everton aj tak kývne na prvú ponuku za 80 m. To si môžeš zapísať.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti je smiešne? Toto má byť akože nejaký argument?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najprv sem dáš absurdnú rovnicu ponuky a dopytu týkajúcej sa hráča Evertonu, potom článok, ktorý vychádza z domnienok a ešte sa aj vysmeješ. Super

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

skor ich bude kazdy chciet natiahnut pretoze vedia ze maju sto mega len za jeden prestup

Reagovat
Zaschrona

A to uz maji za Oscara giga penez...

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To peniaze za prestupy sa môžu minúť len na prestupy? Vieš o tom, že Chelsea ide stavať nový štadión, ktorý bude stáť 5 Pogbov?

Reagovat
Zaschrona

A Everton taky... a co s tim Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

A este ten ksicht na zaciatku

Reagovat
J0EL

je to blazon

Reagovat
blade115

Reagovat
Spasitel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se nedivil kdyby mu fans zazpivali dalsi zapas whitney

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kang & Kodos

"I dont speak scottish"

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

31 strartů

1868 minut

0 golu

Reagovat
Usty

tak aspoň 5 asistencí

Reagovat
nani92

dopadne ako Vydra chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Hůř, vydra v Champu aspoň hrál

Reagovat
Coutinho10

OT: Bezfrazi s Páťou Bergerem hodně zajímavý věci a některý i celkem vtipný

http://www.bezfrazi.cz/narvi-to-tam/

a tady ten jeho top gol proti Charltonu https://www.youtube.com/watch?v=xmQkgW9sgJ4&t=9s

Reagovat
cristiano.K.

nejoblíbenější český hráč ever

Reagovat
Coutinho10

u me nevim jestli nejoblibenejsi...to asi ne, ale mam ho rad jinak skvele propojenej fotbalovej zivot se Šmícou...neskutecny...jenom škoda, že se Berger nevratil pak do Slavky za Šmícou...bylo by to symbolicky, kdyby ten titul dali znova společně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

One cock

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

uz to vidim asi popaty ruzne na sitich, ale nechapu to, co mi unika?

Reagovat
vodka

pique zareagoval nejspíš na včerejší výkon rozhodčího u realu a bayernu. souare mu připomněl taky rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle..mozna by bylo dobry, kdyby tam byl ten piqueho koment zobrazenej

Reagovat
B3n

Je. On tweetoval jenom ty tři tečky.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf a proc tweetuje pique tri tecky, resp nechapu tu navaznost na toho rozhodciho

Reagovat
B3n

Easy. Koukal na real, viděl pomoc rozhodčích a neodpustil si "komentář". Souare mu ukázal, že to funguje i naopak.

Reagovat
mikelinos

však jeho koment jsou ty tři tečky

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Prosím vyplňte mi dotazník k bakalářce. Díky

https://www.survio.com/survey/d/I4J9E9D3H2T0R3H6S

Reagovat
kattos

Jako sorry, ale ten Forster byl jasná penalta

Reagovat
vladis271

Jak to vypadá, má Anderlecht šancu, či je to len čakanie na godotta a ja sa môžem venovať ďalej Skins?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele