Premier League v kostce (25. kolo)

10.02.2016, 13:40
Názory a komentáře
Budu citovat Garyho Linekera: Je pětadvacáté kolo a my jsme v šoku, že lídr tabulky vyhrál zápas? Leicester City už dávno není jen kometka držící se krátce na nebi, než se zřítí dolů. Teď už na pětibodovém stupínku hrdě trůní na špičce Premier League. Na hřišti Manchesteru City potvrdili Foxes svoji úžasnou formu a zvítězili 3:1.

Citizens se tak propadli až na čtvrté místo - vklínily se před ně oba o titul bojující londýnské celky - Arsenal a Tottenham. Kanonýři ukončili čtyřzápasovou sérii bez vítězství, když porazili Bournemouth na jeho hřišti. Kohouti zase v malém městském derby udolali nejtěsnějším možným výsledkem Watford.

V neděli se v šlágru kola utkala Chelsea s Manchesterem United a oba trápící se celky braly po bodu, když v samém závěru utkání Blues vyrovnali na 1:1. Zápas nicméně nese hořkou pachuť zranění Kurta Zoumy, které si vyžádá hráčovu půlroční pauzu.

V boji o udržení se pak konečně začalo něco dít. Po minulém kole, kdy všechny čtyři nejnamočenější týmy - tedy Aston Villa, Sunderland, Norwich a Newcastle - prohrály, se tentokrát bez bodu obešli pouze zoufalí Kanárci. Ti prohráli už popáté v řadě. Shodou okolností proti Aston Ville, jež se naopak chytla stébla. Vyhráli i Magpies, kteří unikli ze sestupových vod; Sunderland pak remizoval v Liverpoolu.
Zápas 25. kola: Manchester City vs. Leicester

Hned první zápas pětadvacátého kola měl ten největší zvuk - a v žádném případě nezklamal. Setkal se druhý s prvním v tabulce; jenže na hřišti to tak příliš nevypadalo. Leicester totiž Manchester City přejel na plné čáře, byť k tomu nepotřeboval nikterak vysoké procento držení míče. Takřka dokonalá defenziva, rychlé protiútoky a kvalitní standardky - to byl ten správný recept na vytvoření trháku v čele ligy.

Už po dvou minutách hry otevřel skóre hrdina zápasu Robert Huth, když mu u toho asistovala druhá hvězda klání Riyad Mahrez. Po změně stran se Leicester prosadil opět záhy, tentokrát Lišáci uspěli po zmíněném protiútoku, jež vedl Kanté a nádherně zakončil právě Mahrez. Třetí gól dal z rohu zase Huth, tentokrát však po centru Fuchse.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 25. kola: Riyad Mahrez

Jako první v letošní sezóně dosáhl dvojciferného číslo v obou hodnotách produktivity - gólech i asistencích. První gól připravil Huthovi, druhý dal sám. Po přihrávce Kantého si nejprve snadno přehodil Otamendiho, aby rychlou přešlapovačkou udělal sparing-partnera i z Demichelise. Rána slabší pravou nohou přesně k tyči dílo dokonala.



Zákrok 25. kola: Ben Foster

Porážce 1:0 od Newcastlu sice nezabránil, proti další Mitrovićově střele však Ben Foster z West Bromwiche dokázal, že ze svých kvalit na brankové čáře nic neztratil. Útočník Magpies byl v malém vápně asi tři metry od brankáře, ten mu však vystavil stopku fantastickým reflexivním zákrokem.

Nejlepší zákrok 25. kola? Ben Foster!

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 9. únor 2016


Hráč 25. kola: Robert Huth

Nepřekonatelná skála v obraně, vražedná zbraň v útoku. Robert Huth byl klíčovou postavou Leicesteru v utkání na hřišti Manchesteru City, které Foxes vyhráli 3:1. Německý stoper v první řadě vstřelil dvě branky ze standardních situací - k tomu si navíc na jedničku s hvězdičkou odvedl i svoje defenzivní povinnosti. Zblokoval tři střely, pětkrát vyhrál vzdušný souboj a devětkrát odpravil míč z nebezpečných prostor. Ne nadarmo si od serveru WhoScored.com vysloužil známku 9.28.



Břídil 25. kola: Simon Mignolet

Liverpool neprožívá šťastnou sezónu. Topí se uprostřed tabulky, kvůli drahým vstupenkám mu fanoušci odchází z ochozů během utkání - a ještě k tomu podepsal novou smlouvu s gólmanem, který si ani neumí postavit zeď. Simon Mignolet čelil proti Sunderlandu dvěma střelám a obě skončily třepotajícím se míčem v jeho síti. Především u první pak belgický brankář vyhořel. Zaprvé si špatně postavil zeď, zadruhé pak přesnou, nicméně nikterak razantní střelu z přímého kopu nebyl schopen vyrazit. WhoScored.com jej "ocenil" známkou 4.24.



Sestava 25. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Osm střel pochytal, na jedinou nestačil. Ani heroický výkon Heurelha Gomese nepomohl Watfordu k bodům, vynesl mu však místo v sestavě kola. Jediný, kdo ho překonal, byl tottenhamský Kieran Trippier, jenž vedle vítězné branky navíc celý zápas neúnavně piloval lajnu. Opačné problémy měl Christian Fuchs z Leicesteru, jenž proti Man City především perfektně bránil. Gólovou asistenci z rohu si však ujít nenechal.

Fuchs má v sestavě kola hned tři spoluhráče - tím prvním z nich je zároveň Hráč 25. kola Robert Huth, o jehož výkonu se dovíte výše v článku. Stoperskou dvojici s ním tvoří Jores Okore, který už v lednu předváděl výtečné výkony a byl v ideální sestavě měsíce. Nyní zahrál skvěle proti Norwichi, který i díky jeho práci vyšel gólově naprázdno. Okore odpravil hned 14 míčů směřujících k brance Villans - jednou dokonce míč vykopával z brankové čáry.

Z Aston Villy se do ideální jedenáctky dostal i Idrissa Gueye, který předvedl dokonalý výkon v srdci zálohy Villans. Zákroků, kterými přímo přerušil útok soupeře, si totiž připsal nevídaných 13. Podobně dobře zahrál i N’Golo Kanté, jenž vedle 12 přerušení navíc nahrál na gól. Odlišnou úlohu, avšak rovněž perfektně zvládnutou, dostal v utkání Newcastlu proti WBA Jonjo Shelvey. Režii hry zvládl parádně a nahrál na jediný gól zápasu.

Ofenzivu sestavy kola dnes po delší odmlce vyztuží Riyad Mahrez, který utkání s Manchesterem City rozhodl gólem a asistencí. Branku a skvělý výkon k tomu má za sebou Aaron Lennon, jenž výrazně pomohl Evertonu vyplenit půdu Stoke City. Z útočníků byl o víkendu jednoznačně nejlepší Roberto Firmino. Brazilec měl na svědomí oba góly (1+1) Liverpoolu a byl prakticky u všeho, co zavánělo nebezpečím.
Statistické okénko 25. kola

- přesně před rokem byl Leicester poslední v tabulce, o dva měsíce později zahájil svůj great escape, který skončil suverénní záchranou; od té chvíle Foxes odehráli 34 ligových zápasů - 22 jich vyhráli a jen třikrát odešli z utkání poražení (získali tak 75 z maximálního počtu 102 bodů)

- Victor Wanyama se v utkání Southamptonu proti West Hamu nechal vyloučit za hloupý faul na Dimitriho Payeta; stal se tak prvním hráčem, který dostal už třetí červenou kartu v jedné sezóně, od Wese Browna v ročníku 2013/14

- Manchester City stále platí za jednoho z největších favoritů na zisk titulu, k úspěchu však musí začít vyhrávat zápasy se svými hlavními konkurenty; ze sedmi vzájemných utkání proti týmům z TOP 6 nedokázali ani jednou zvítězit (3 remízy, 4 prohry)

- Jonjo Shelvey si při vítězství Newcastlu proti WBA připsal už druhou asistenci v dresu Magpies; stačily mu na to čtyři zápasy - ve Swansea přitom na tutéž porci potřeboval utkání hned šestnáct

- Norwich prohrál důležitý záchranářský zápas na hřišti Aston Ville 0:2; je tak stále jediným celkem v Premier League, který mimo svůj stadion ještě neudržel čisté konto


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (332)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Usty si s nami zahráva. No a teraz pravú zostavu kola

Reagovat
smazaný uživatel

To bránění Zabalety při prvnim gólu je "fantastický"

Reagovat
diastan

A celá obrana při gólu Mahreze, udělal to sice neskutečně, ale dost mu to usnadnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Usty, kolikrát byl hráč NUFC v sestavě kola? Wijnaldum a Sissoko při porážce Norwiche a pak jednou Janmaat a Elliot tuším?

Reagovat
smazaný uživatel

to tě vůbec nemusí zajímat, fantomas by ti vysvětlil, že jsi zralý na lěčebnu

Reagovat
smazaný uživatel

však mám svou hodinu na internetu, za chvíli musím zas na pokoj

Reagovat
Mada

Reagovat
Usty

Georginio Wijnaldum – 3

Fabricio Coloccini – 2

Rob Elliot – 1

Chancel Mbemba – 1

Daryl Janmaat – 1

Jonjo Shelvey – 1

A v měsíční zatím nebyl ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. dík Do měsíční se dostane Shelvey po tom co o víkend zničí CHelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Firmino ten bude skvely.....Mignolet zasluzene bridil

Reagovat
iamek

Bez DDG ? Usty je kosoctverec.

Reagovat
Usty

ok

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
FUnk

tohle kolo gomes> ddg> thibo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Mignolet. Hon na čarodějnice. První gól byla prostě dobře umístěná střela na kterou si sáhnul a druhý totální propadák "obrany" Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak dobře umístěná střela? tu zeď si postavil jako totální idiot. Tam stál na správne pozici snad jen jeden hráč

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

přes tu zeď bych to trefil dobře i já

Reagovat
smazaný uživatel

Nevděční scouseři, no. O tomhle gólu se bavit nechci, ale pod těžkou palbou je tu hromada hráčů poolu. Milner třeba poslední zápasy svoje odvedl, Lucas není rozhodně tuto sezonu kámen úrazu, Henderson není k ničemu a Benteke - no, řekněme, že kvalitu v sobě má. Naopak oblíbenci Can, Moreno a Sakho jsou pravidelně jedni z nejhorších na hřišti, ale kritika na ně tolik nedopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik zápsů liverpoolu si viděl? Mignolet chytá fakt hrozně. Kritika Lucase je trochu přehnáná s tím souhlasím, nicméně rozhodně by ho chtělo nahradit někým spolehlivějším. Can je ještě mladý, o toho bych strach neměl. Benteke je pomalý a v systému, jakým liverpool hraje působí jako maják. Do toho týmu vůbec nezapadá, navíc jeho sebevědomí šlo hodně dolů, takže je schopný promarnit obrovské množství příležitostí. Moreno je slabý v bránění. Co se Sakha týče, tak se divím trpělivosti fans Liverpoolu, protože často o něm mluví jako o kvalitním hráči, který se potřebuje rozehrát. Nu, ja si za ta léta co v tom týmu je nepamatuji, že by hrál nějak nadstandardně. Porci zápasů už má za sebou taky hodně, tak je otázka jak on s tou kvalitou na tom ve skutečnosti je.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci až tak mluvit o individuální kvalitě hráčů. Já mluvím o tom, že někteří z vašich hráčů to odnáší mnohem víc, než zaslouží. A že jiní, kteří si to zaslouží přinejmenším stejně, takovou čočku nedostanou. Nahradťe si Lucase, Lallanu, Milnera, prosím. Ale oni jsou pro hodně lidí nejhorší na hřišti, i když nejhorší zrovna nejsou. A Can, kterej je v záloze už čtvrt roku fakt příšernej, je ok, ten se rozehraje? Já věřím tomu, že z něj hráč vyroste, ale teď je fakt na facku a určitě si o něj místní chátra neotírá hubu zdaleka tolik, jako třeba o Milnera.

Reagovat
fff

Can, ktory od cca od novembra do janura bol pravidelne v top3 nasich najlepsich hracov hraje priserne? Aha ok. Vidiet, ze ten tim moc nesledujes.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si všímám něčeho jiného, než ty...

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Tak Tebe tu vadi, ze kritiujeme hracov, ktori hraju zle a na druhej strane mame kritizovat Cana, ktory bol cca 2 - 3 mesiace pravidelne medzi nasimi najlepsimi hracmi? Stracam sa ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty už ztracený jsi. Já prostě žádný dlouhodobě nadstandartní výkony od Cana neviděl - vlastně od asi doby, kdy začal hrát v záloze. Měl pár lepších zápasů, kdy dal gól, nebo nahrál, ale od začátku sezony permanentně drží míč moc dlouho, všechno řeší složitě, na 2-5 doteků, když se rozhodne jít dopředu, tak míč ztratí a je z toho brejk a v poslední době už ani neběhá a nebrání.

Reagovat
fff

Nevravim, ze hra svetovo. Ale teda ten Tvoj popis je absolutne mimo, ale ok.

Ale v ramci timu patril suverenne k najlepsim hracom a preto budeme kritizovat najma hracov, ktori hraju od neho horsie. Navyse Can ma stale iba 21 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Já nehodnotím jeho kariéru, ani potenciál. Já hledám důvody toho, proč se nedaří. Schválně se zaměř na to, co píšu a pusť si náhodně pár zápasů z této sezony, třeba i vítězných. Zaměř se na to, co ti píšu a uvidíš to. Já mluvím o tom, že kritika dopadá třeba na Lucase, kterej má samozřejmě svoje chyby a není jich málo, ale tuto sezonu není z těch nejhorších v týmu - spíš hraje tak nějak pořád to, na co má.

Reagovat
fff

Pises vela a tak, ale nejak tomu chyba pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ti tu pointu najdu jo? Pusť si znova pár zápasů a dívej se na Cana, na to, kolikrát ztratí míč náběhem do dvou, tří obránců, než aby včas přihrál. Dívej se, kolikrát je z toho brejk, jestli se v té záloze nabízí, když nemá balon. A pak mi nezapomeň napsat, že je mu 21 a že Lucas ani toho hráče neobejde jako DMko.

Reagovat
fff

Can patril posledne cca 2-3 mesiace k nasim najlepsim hracom, co sme tu pisali viaceri. To neznamena, ze hral perfektne, ale hral dobre. Dakujem za vtipnu poznamku s Lucasom, ano presne to mu tu vycitame vsetci, ze nevie obist hraca ...vobec nie to, ze je pomaly, nedostupuje hracov, vyklusava a hlupo fauluje. Vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu pointu nenajdeš, ani se zvýrazňovačem, viď? Kritizujte Lucase, jak chcete. Ani já si nemyslím, že hraje zvlášť dobře. Ale Can je v některých ohledech minimálně stejně špatný. Však squawku všichni znáte, tak si tam nalámejte Cana s Lucasem a podívejte se, jestli je Lucas o tolik horší, když už se vám nechce sledovat ty zápasy znovu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Vzdavam sa

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

tady už je povoleno úplně všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

s tym koncom suhlas hra to na co ma a preto je kritizovany pretoze to je malo

Reagovat
kiwwi

tak na jednu stranu vytiahnes Mignoleta s tym, ze robi najviac chyb a na druhu stranu chvalis Cana, ktory tych chyb urobil len o jednu menej

Reagovat
fenixLFC

jezis ty si si zas nasiel jednu statistiku a tu budes davat furt dokola

Reagovat
fff

A je to iba cisto o chybach? Co to je za uvazovanie. Mignoloet mimo toho, ze robil chyby priamo veduce ku golu je neisty v sestnastke, ma zlu rozohravku a poslednu dobu je tragicky aj pokial ide o strely.

Can tiez robil chyby, ale mmo toho skratka v tych mesiacoch patril k nasim najlepsim hracom, co sme sa tu viaceri zhodli.

Snad nie je tak tazke to pochopit.

My Mignoleta nekritizujeme len a len preto, ze robil chyby, ktore priamo viedli ku golu. Ale aj mimo toho hra velmi, velmi zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

a zakroky ktorymi vas podrzal samozrejme neratas

Mignolet je jasny traged, to je jasne, ale toho Cana precenujete

Reagovat
fff

To, ze raz za cas obcas chyti je fajn, to je potom uplne v pohode, ze takmer vsetko ostatne robi zle. A to, ze nieco chyti iba obcas, sak to staci. Ok.

Chlapi smola, nemozme Mignoleta kritzovat. Ved obcas daco chytil.

Reagovat
kiwwi

ty si pribrzdeny? Ja neobhajujem Mignoleta

Reagovat
fff

Poznamky o tych chybach a o tom, ako mu neuznam, ze obcas daco chyti vobec nesmeruje k tomu.

Reagovat
kiwwi

nie

Reagovat
fff

Ok potom moja chyba, ked som si to tak vysvetlil .

Ale kazdopadne nesuhlasim s tym, ze Cana precenujeme. Nehra perfektne, to vobec, ale v tom obdobi fakt patril k nasim najlepsim hracom. A je uplne logicke, ze budeme kritizovat Mignoleta, ktory tuto sezonu dlhodobo patri k tomu najhorsiemu co mame.

Reagovat
fff

A potom ten prvy odsek nema ironicky podton .

Reagovat
Melda

Musím souhlasitbs Mancinim.Ani mě se Can poslední sobou nelíbí a z té zálohy jeden z nejhorších.Dopředu ztrácí a dozadu na to se.e.

Reagovat
fenixLFC

evidentne

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší na tom je, že tyto hráče není kým nahradit. Ty přestupy jsou kapitola sama o sobě. Mladíci takovou kvalitu jako třeba v Manchesteru nemají. Já scouser nejsem, ale Liverpool rozhodně patří mezi týmy, které dlouhodoběji sleduji. Je škoda, že ten tým dopadl tak špatně. Ono v podstatě už když vyhráli ligu mistrů, tak tam nebyli kdoví jací top hráči.

OT:

Mancini je podobojí? WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou ve srabu dlouhodobě, ale kolikrát bych řekl, že si to dělají sami. Kdyby fakt drželi nějakou koncepci a neměli tak komický přestupy, tak se přece nemůžou se svýma prachama potácet za Stoke, West Hamem, atd. I když hodně asi dělá ten tlak na hráče. I ti, co nějakou kvalitu mají, tak tam najednou začnou vypadat o třídu hůř...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že jak Rodgers tak Klopp hrajou podobný fotbal ve smyslu rychlého přechodu do útoku, a hry do šířky. Problém je, že odešel Sterling a Suaréz. Nepochopitelná je zejména náhrada Suaréze právě Bentekem, za co je odpovědný Rodgers. Benteke prostě vůbec nesedí do rychlé hry, kterou se snaží Liverpool praktikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, no. Na to, co bude chtít hrát Klopp, si ještě počkám. Zatím vidím z jeho rukopisu akorát ten pressing, ale taky mám pocit, že především v té útočné fázi hráči vůbec nevědí, kde je jejich pozice. Když letí míč do vápna, nikdo v něm není. Když získají balón, jediný hráč v pohybu je ten, co ho má

Reagovat
fenixLFC

vsetkych co si vymenoval su v sucasnosti hrozni, rozdiel je len v tomz e nikeotri su hrozni furt...a moreno oblubenec?

Reagovat
smazaný uživatel

cca do odchodu rodgerse ho tu vedlo v kolonce těch "lepších" nemálo z vás

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš - a já vidím na tom hřišti ještě horší případy, který vy nějak přehlížíte/omlouváte. Moreno byl tady minimálně do nástupu Kloppa jeden z těch oblíbenějších. A to měl během sezony nějaký dva, tři lepší výkony, jinak pořád hrál tužku.

Reagovat
fenixLFC

aj na predchadzajuci koment-cely cas co je u nas sa o nom hovori to iste, ze bol viac menej dobry dopredu (aj ked to sa meni unho furt to je pravda) ale dozadu je hrozny a totalne tupy, nevie branit ani nic. Oblubeny mi tu teda nikdy neprisiel to neviem z ktorého prsta si si vycucal. Mozno vychadzas z toho ze sa tu trvrdilo ze je lepsi ako enrique ale inak tu moc chvaleny nebol.

Co sa tyka prehliadania-u nas je tolko márnych hracov ze je zbytocne spominat vsetkych az na posledne obdobie bol objektivne najhorsi milner a benteke na vynimky. moreno slabota, clyne priemer, sakho v prdeli po zraneni, lovren sa jakz takz spamatal. clyne priemer, lucas neprida nic, can streida famozne obdobia so slabými, hendo po tych zraneniach je tuto sezonu vacsinou na facku. firmino slaby nastup ale postupne si zvykol na ligu, mignolet vacsinou totalna bieda...takze, koho tu my preboha ospravedlnujeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že nemáte kritizovat. Říkám, že když vidím váš zápas, tak nemusím ani otevírat komentáře, abych věděl, že nejvíc plivání tu bude na Lucase/Milnera/Bentekeho. A že to tak bude plus mínus bez ohledu na to, jestli zrovna měli lepší nebo horší zápas.

Reagovat
fff

CO je hlupost.

XY krat sme ich pochvalili, ked hrali fajn. To, ze skratka a jednoducho ja tych zapasov minimum uz neovplyvnime.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Klíč bude v tom "skratka a jednoducho". Možná se na to díváte trochu "jednoducho". Opravdu bych ti doporučil podívat se na ty vaše "lepší" hráče ve více zápasech znova a trochu podrobněji. Že jim to, co dělají blbě, v první půli sezony párkrát vyšlo a teď jim to nevychází, neznamená, že hráli líp, než ostatní. Hráli blbě celou dobu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Free_player

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ale venujem Ti par slov. Druhy gol mu nikto nevycita.

Prvy gol si najprv absolutne zle postavil mur a nasledne uplne priemernu strelu nechytil, bol tam aj vcas a preslo mu to medzi rukami jak keby boli z pudingu.

Odkedy je u nas urobil najviac chyb, ktore viedli ku golu, posledne mesiace nedokaze ani len chytat strely (s vynimkou penalt proti Stoke).

Kritika jeho, Bentekeho a Lucasa je uplne na mieste. Tak isto Lallani. Poslednu dobu aj Sakha. Aj Milnera ... a tak.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kua vy ste tu vsetci najlepsi ...vsetci odbornici ,najlepsi futbalisti na svete ...ja len cudujem,ze co tu vsetci robime a nehrame ten fodbal a nekopeme do tej lobdy gol sa dal chytit z toho priameho kopu....ale trafil to aj tak paradne

Reagovat
fff

etrafil to nijako uzasne paradne. Z pohladu toho kam to slo, ok, ale nebolo to prudke, v pohode pohodicke sa tam stihol brankar presunut a ason priemerny brankar uz to musi chytit. Byt to prvy jeho taky gol, tak povieme ok stane sa .... ale nie po tom, co dlhodobo predvadza.

Reagovat
smazaný uživatel

ako jasne,ved pisem,ze chytit sa to dalo,ale ak neurobis chybu,nedostanes gol ....a ukaz mi muzstvo na svete,ktore ma skoro 50:0 ....kazdy jeden gol je niekoho chyba...ved sa nic take nestalo....ide o nas chlieb? ako fajn fandime kazdy svojmu,len zase odtial-potial netreba to prenahat....okrem nenavisti voci Man United,ta je nesmrtelna a vecna

Reagovat
fff

A co mu tu nadavame do kktov, preklliname jeho zenu a deti a do woodoo babky stuchame lopatou? Nie. Tak jake odtial potial. Hra konsky kkt, vadi nam, to je cele.

Reagovat
smazaný uživatel

priznaj sa,ze si nepovedal,tak to je kkt,ked dostal ten gol z priameho kopu :D

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Nepodarilo sa mi vyrobiť bábiku Lallany.

Reagovat
fff

Zober hocijaku a pripevni k nej mikrofon akoze furt dava rozhovory, to bude dostatocna identifikacia.

Reagovat
ManUnited

Opomenutí Davida je doufám jen vtip..

Reagovat
fajdax

Kde je DDG?

Reagovat
Busby babes

Adam Johnson ‏@AdamjohnsonWoo 1h1 hour ago Gosport, England

Once again it's a sad time to be called Adam johnson

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Xamir Masri?

Reagovat
diastan

Má to čím dál trapnější a to jsem si říkal, že si na to třeba časem zvyknu

Reagovat
Mastný Chobot

$ sa mu tam nedalo vytlačiť

Reagovat
Ligter

ten je ale hnusný

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zdiela kadernika s trenerom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Boyband, 90. roky.

Reagovat
SunFells

To už měl když hrál Arsenal se City, tam vypadal jak úplná lesba.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
havrys99

Xindl Mentální

Reagovat
smazaný uživatel

OT: House of Cards - stojí za shlédnutí?

Reagovat
vladis271

samozrejme, deset z deseti IGN.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vysla druha serie, dal jsem ji za den. Absolutni top.

Reagovat
smazaný uživatel

no do politiky moc nejsem, ale hodnocení sou skvělý, tak se na to asi mrknu snad to nebude nudit, i když obsazení vypadá luxusně

Reagovat
Mastný Chobot

keď aj do politiky moc nie si, tak po tom budeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ten seriál není zase tak úplně jen o politice, je to skvělé i pro lidi, co se o ni nezajímají.

Reagovat
vodka

co z toho, kdyz treti je takova nijaka...

Reagovat
Mastný Chobot

lebo je bez Kate <3

Reagovat
fenixLFC

bez tej novinarky? chvalabohu, absolutne mi nechyba

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Nemám rád ten ksicht.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsi nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo sorry.... Kate je někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Však je jen kvůli čtvrté...

Napsal bych něco, ale nebudu spoilovovat

Reagovat
smazaný uživatel

První série absolutka. Pak už to jde dolů

Reagovat
Mastný Chobot

najviac

Reagovat
Heisenberg

Určitě, doporučuju i britskou původní verzi.

Reagovat
TopinB

První a druhá série fantastické, ale třetí jsem se dodíval až před dvoma týdnama

Reagovat
Lacko_Boh

2 diely pred koncom prvej serii som to vzdal

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ja po dvou z druhe

Reagovat
smazaný uživatel

tak první díl byl top, díky všem

Reagovat
vladis271

Vedelo sa, že Firmino bude Kloppovi svedčať. Teraz už len predať ostatných 10 hráčov a nakúpiť nových 10.

Reagovat
smazaný uživatel

ako kazdy rok.

Reagovat
fff

Raz sa nam to uz musi podarit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak so zahranicnym trenerom to budu hned ine posily

Reagovat
fff

V to vsetci dufame. Snad. Ak to nezmeni ani Klopp ... tak uz neviem co dalej s nami .

Klopp je pre nas perfektny. Nevravim, ze je perfektny on, ale pre nas je. Nic lepsie nas nemohlo stretnut. A ak ani to nebude stacit na uspech, tak fakt uz neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

ako teraz naivne necakam, ze v lete pride polka bundesligy ci co alebo ze kazdy jeho prestup bude topka, ale dufam ze nim skoncilo to preplacanie priemerakov z PL

Reagovat
fff

Nikto necaka od neho okamzity uspech, aj ked samozrejme sa tu najdu retardi, co to tu LFC fandom budu podsuvat.

Ale skratka dufame, ze nam da spravny smerom, zacat veci robit dobre a nie okamzite uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Firmino, outinho, Sturridge ... to bude parada. Este v lete Gotze, Volland, ojojoj .

Inak vcera Origi ... jak sa mi pacil pred zranenim, vcera zas posobil drevene ako na zaciatku roka. Snad sa do toho zase dostane.

Reagovat
SunFells

Mahrez je šéf.

Reagovat
SunFells

Snad se mu nestane totéž co Ramseymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bude mít výpadek formy, ale půjde o to ho podržet. Podobně jako Ramseyho.

Reagovat
SunFells

Tož Wenger Ramseyho drží snad víc než by si zasloužil. Ale u Mahreze určitě no, akorát pokud zůstane v Lesteru, tak se o flek asi zas tak bát nemusí ani při výpadku.

Reagovat
Mastný Chobot

to sa nemusí ani Ramsey v Arsenale

Reagovat
SunFells

Pravda, to by musel gólem obětovat Wengera, aby tomu bylo jinak

Reagovat
J0EL

Wenger nas ho naucil pekne hejtovat

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Pigeon

Vynechání DDG je jasný fail. Nikdy do toho extra nemluvím, ale to je fakt pochybení

Mahrezův gól je pěkný, ale přece jen z hlediska efektnosti a způsobu řešení bych zvolil Lingarda. Skvělá pohotová reakce a precizní práce s míčem.

Reagovat
SunFells

precizka

Reagovat
Ligter

a že prý Tottenham. to je spiknutí proti United tady na EF

Reagovat
kiwwi

toho Gomeza by som tam kludne aj nechal, ale Lingardov gol bol urcite gol kola...to zakoncenie bolo fantasticke

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

S Lingardem souhlasim, ale videl jsi aspon highlights z TOT-WAT?

Reagovat
Pigeon

viděl, zákroky tam těžší měl, ale vždyť on ty míče vyrážel nesmyslně a tak tak, ještě k tomu po jeho zákrocích ty míče zůstávaly kolem pětičky, měl štěstí, že tam nikdo na dorážku neměl. Celkově mi zákroky DDG přišly složitější, jelikož šlo o silnější střely, takže více reflexivní a co si pamatuju, tak je David vždy vyřešil tak, že míč šel do bezpečí.

Reagovat
Pigeon

ty těžší v první větě není myšleno jako porovnání s DDG

Reagovat
fenixLFC

nie je, gomez v tom zapase predviedol viac nez ddg vo svojom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

jasný fail

Reagovat
smazaný uživatel

pice by ma zaujimalo kolko z vas videlo zapas tottenham watford

Reagovat
vladis271

http://www.bbc.com/sport/football/35541353?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_match_of_the_day&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Ako sa vôbec dostane k takým peniazom? Asi len narodiť sa do strašne moc gigabohatej famílie a potom pokračovať v biznise, byť v nom šikovný a ešte ho rozširovať.

Reagovat
SunFells

Velice pěkný brankářský souboj mezi Courtoisem a De Geou

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo zaujimavy zapas, co ma dost prekvapilo. Ocakval som cistu nudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podlehl natlaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Kieran Konečně ukazuje co v něm je. Kyle to bude mít přes něj hodně těžké, protože ty centry jsou prostě nebe a dudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kieran to ma cez Walkera tazke, podla mna je Walker jednicka na RB u Pochettina.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je jednička Walker, pro Kierana hraje do karet, že těch zápasů hrajeme hodně a má šanci se ukázat, což dělá víc než dobře. Proti city bych nechal hrát Tripiera, když je v laufu.

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba řešit jedničky a dvojky podle mě. Trippier je prostě lepší do zápasů, ve kterých dominujeme, ale v neděli tam čekám (a chci) Walkera, který je jasně lepší obránce. Je ale na místě ocenit ten progres, který udělal Trippier od začátku sezóny, kdy byl v obraně naprosto tragický a živě si vybavuju, jak si ho vodili hráči Qarabagu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Gareth Bale 11

Do zavřený obrany je Kieran ale skvělá volba. Je fajn mít úplně dva odlišný beky.

Reagovat
salami

hlavně máte i to samý nalevo, to jsou příjemný starosti

Reagovat
Free_player

Walker je rozhodně lepší v osobních soubojích navíc hraje dost do těla což bude proti City lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mi to zmazali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsi plakal?

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/vl4mTYI.jpg

hmm Liverpool najdrahsie listky na zapasy (bezna cena listka v prepocte pernamentka:pocet zapasov)

za nimi Spurs, Chelsea, Arsenal a my

Saints tiez niesu lacni

Reagovat
smazaný uživatel

Za kvalitu sa musi priplatit vzdy

Reagovat
SunFells

Teixeira tu kvalitu teda neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
SunFells

Též si to myslím.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Saints docela lichva no.

Reagovat
Heisenberg

Zajímavá situace je i s venkovníma lístkama, na Arsenal se oprávněně kydá, ale hostující fanoušky (pochopitelně kromě top 5) oproti tomu, kolik účtují oni nám, tak neodírá.

https://sheworedotnet.files.wordpress.com/2016/02/untitled.png

Včera fanoušci BVB na hřiště naházeli tenisáky kvůli cenám lístkům za venkovní zápasy, holt když jsi fanoušek lepšího týmu, tak si připlatíš i venku.

Reagovat
SunFells

Na Arsenal se sice oprávněně kydá, ale i tady si můžeš všimnout, že tu reputaci předražených mají nezaslouženě sami, nebo téměř sami. Přitom s nejnovějším stadionem.

Reagovat
kiwwi

takze my vam davame listky za 45 libier a vy nam za 64? Spiny jedne gunnerske

Reagovat
Mastný Chobot

nemáte chodiť na Emirates, aj tak vás tam nikto nechce

Reagovat
kiwwi

64 pounds to watch Giroud? Or Arteta as your captain? Fok off!

Reagovat
SunFells

Toho Artetu tam neviděli ani domácí fanoušci a to měli víc příležitostí

Reagovat
j_mrazik

To jsou šílený pálky.

Reagovat
kiwwi

ja neviem, ale mne to pride v pohode, ja by som to za tu permicu dal aj teraz a to nemam ani zdaleka anglicky plat

znami davali 450 za posraty Slovan na KHL

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Tomanatura

Zas tak hrozne to neni, kdyz to prepoctes na zapasy. Jen te Arsenal je k smichu

Reagovat
kiwwi

Však to ma Arsenal ešte lepšie ako Spurs alebo Chelsea

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Erdovec

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Villans na tú biedu taká suma

Reagovat
smazaný uživatel

Ohľadom tých cien, koľko krát za sezónu chodíte na zápasy? Nemá to nič spoločné s tými cenami, len tak orientačne sa pýtam.

Reagovat
smazaný uživatel

Žít v Liverpoolu, mám hodně jednoduchou volbu 27 vs 46

Reagovat
fff

Takze v Londyne by si nefandil Spurs, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam za ty prachy aspoň něco uvidíš. U vás je to James Milner a kapitán Henderson za 77 liber. Fok of

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nie si Bruce, kto si?

Reagovat
fff

*Henderson, ktory kope loptu do muru ak mame byt presni

Reagovat
smazaný uživatel

Nám škodí menší kapacita WHL, to tlačí ceny lístků nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, Chelsea a Spurs v rozmezí 3 liber. Jako je to průser ty ceny na WHL, snad je to reakce na nabídka/poptávka, kdy současná kapacita prostě hrubě neodpovídá poptávce. Pořád doufám, že s novým a větším stadionem se ty ceny sníží.

Reagovat
Erdovec

jj Levy vypadá na ten typ, který po stavbě stadionu za xxx peněz sníží cenu lístků

Reagovat
Erdovec

teda, ještě nevím, jestli to má pod palcem on, ale stejně je to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Ze existuje 35 000 lidi ochotnych platit tyhle ceny jeste neznamena, ze jich bude i 60 000. Tyhle ceny, o kterych ted diskutujeme, jsou nejaky prumer. Ona prvni rada od hriste je na kazdem stadionu a cim vic jich pridavas, tim horsi ta mista jsou. Ten prumer klidne muze jit dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

cena = jedinný hledisko? neděláš ty náhodou někde ve státní správě na investičnim?

Reagovat
Zaschrona

To je fakt silenej rozdil ale. Ale taky to koresponduje s tim, ze mame v prumeru jedny z nejchudsich fanousku mezi PL kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemoth wtf? Jestli měli takovéhle ceny i v Champu, tak fanoušci asi budou hodně věrní

Reagovat
smazaný uživatel

Malý stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, mají fakt hodně malý. Ale stejně, Swansea s Watfordem mají taky malé stadiony, ale ceny jsou přiměřené.

Reagovat
fenixLFC

lenze aj tie timy maju skoro dvojnasobne vacsi stadion ako AFC

Reagovat
salami

měli

Reagovat
kvasha16

nema najdrahsie Arsenal a Spurs kedze u nich je ta cena uvedena na mensi pocet zapasov?

Reagovat
kiwwi

neviem co je na tom take zlozite, ale berie sa priemerna cena pernamentky/pocet zapasov a vyjde ti cena, ktoru bezny pernamentkar zaplati za jeden zapas - posledny stlpec

Reagovat
kvasha16

ved tomu rozumiem, ale myslim napriklad tu hviezdicku pri Spurs, pod taboulkou je napisane ze hviezdicka znamena 21 zapasov, to znamena ze uvedene sumy pri Spurs su za 21 zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co ine by to malo znamenat?

Reagovat
kvasha16

ak to znamena ze uvedene ceny su za 21, resp. 26 zapasov, tak pri prepocte na celu sezonu su permice u Spurs a Arsenalu tym padom najdrahsie nie?

Reagovat
kiwwi

WTF?

Reagovat
Mastný Chobot

WTF?

uvedomuješ si, že za sezónu nehrá klub 38 domácich zápasov, že?

Reagovat
Mastný Chobot

*v lige

Reagovat
kvasha16

nejak mi to uz nepali po tom skuskovom

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Na aký menší počet zápasov?

Reagovat
salami

Bournemouth je taky celkem drahej, navíc tyhle ceny měli už v Champu

Reagovat
kmotor corleone

10.02.2016 15:17 - Diaby by mohl debutovat za Marseille

Marseille ve čtvrtek čeká utkání Coupe de France s Périgourdins de Trélissac, proti němuž by mohl za Olympique na trávník vyběhnout i Abou Diaby. Ten od svého letního příchodu z Arsenalu laboroval se stehenním svalem, nyní už by měl být znovu plně fit.

z coho ten clovek zije, ak dostava prachy za odohrane minuty?

Reagovat
Mastný Chobot

tak má za kamarátov lovatých futbalistov, možno spáva a býva u nich. Keď je teraz v Marseille, možno býva u Nasriho rodičov.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by dostával peníze jen za odehrane miunty?

Reagovat
kvasha16

nikto z MU a len jeden hrac Spurs? usty

Reagovat
smazaný uživatel

OT: keď je teraz ten futsal... Keby sa najlepší technickí futbalisti sveta (Ozil, Iniesta a pod.) rozhodli, že chcú zmenu a zo dňa na deň sa rozhodli hrať futsal, jednoznačne by boli najlepší futsalisti sveta alebo vďaka futbalovým návykom by strácali na úplnu futsalovú špičku?

Reagovat
kiwwi

takeho Iniestu si tam predstavit viem, ale aj tak by sa neradili k spicke - aspon nie hned zo zaciatku

naj technicki futsalisti maju podla mna lepsiu techniku ako naj technicki futbalisti

Reagovat
Kokesh

Co to je za kravinu? Futsal neni zadny street fotbal, nebo hra 1 vs 1 kde delas jenom paradicky. Je to stejne profesionalni sport jako fotbal. Jedni jsou technicky na TOP urovni ve futsale, druzi ve fotbale.

Reagovat
kiwwi

technika nerovna sa klucky ty vole

Reagovat
Kokesh

Nerikej ty komik, tak potom jsi jeste vice mimo.

Reagovat
kiwwi

este viac ako ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Byli by tam top, takovej Neymar s Messim by si to vodili. Vzdyt futbalisti jsou vetsinou borci co zacinali s fotbalem, ale neprosadili se tak aby je to uzivilo. U nas treba jedni z nejlepsich hracu futsalu jsou Resetar, kterej hraje fotbal za Pardubice ve 2. lize a Belej zase hraval za Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

*futsalisti

Reagovat
Erdovec

myslím, že za nějaký čas by TOP byli, zatímco futsalisti by se ve fotbale nechytali

Reagovat
kiwwi

to je na druhu stranu tiez pravda...z futbalistu by sa urcite skor stal futsalista ako naopak

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

no neviem teda, futsalista je zvyknutý robiť veci na pol metri štvorcovom, keby mal zrazu 10x viac miesta, tak s tým má menej problémov ako futbalista naopak

Reagovat
kiwwi

not a chance...futsalista by bol na tom ihrisku strateny...

Reagovat
Bayern +

Totálne stratený. Kamarát jeden z najlepších hráčov celoslovenskej futsalovej ligy, technik neskutočný a príde do 5. ligy veľkého futbalu a je naprosto priemerák v priemernom tíme.

Reagovat
Ligter

on si ale neuvědomí spíš tu možnost pracovat s prostorem (tzn. rozhled, jiné načasování, naplánování přihrávky, kooperace dejme tomu s tempem hry apod.), kdybych to měl říct prozaicky

Reagovat
SunFells

By ten prostor nedokázal využít jak fotbalista a to, co je zvyknutý robit ve futsale, by ve fotbale těžko aplikoval, to je úplně jiný svět. Viděl jsem pár lidí fušovat do obojího a i jejich herní projev se v jednotlivých sportech moc neshodoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně pamatuju některé fotbalisty ve škole při futsale, jak si každého mazali na chleba a za celou hodinu jim nikdo nedokázal sebrat míč z nohy, ale ve fotbale to pak nikam nedotáhli. U některých to fakt vypadalo, že budou další Ronaldinhové, ale pak člověk vyroste a pochopí, že vrcholový fotbal je prostě úplně něco jiného.

Reagovat
Miguel19

To je tak ve všech sportech no. Ten vrcholový sport je tak náročný, že s vždy prosadí tak jeden, dva jedinci ze třídy..

Reagovat
r.mrazik

To se nedá no...kamarád hraje futsal za repre a velký hrál max kraj

Reagovat
Bayern +

Asi tak. V priestore úplne stratený.

Reagovat
j_mrazik

Nabídky ale měl, jednoduše nechtěl pryč. Nebyly tam ty ambice, i když je to talent jak kráva.

Reagovat
r.mrazik

tak mohl klidne do sokolova nebo tak...ale sel do toho futsalu no

Reagovat
Rarášek

Rešetár

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mateo16

najlepší technickí futbalisti sveta Ozil

Reagovat
SunFells

opravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedenie lopty alá Walcott. Pohyb asi ako Giroud. Vynahrádza to prehľadom a skvelým načasovaním a citom pre prihrávku ale k tým naj technikom sa neradí a to teda vôbec ... Veď už len v Arsenale sú technickejší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Asi né.

Reagovat
Darren Fletcher

na top technicku spicku by nemali, tam je to vsetko v inej rychlosti a este viac o ovladani lopty. ale nasu futsalovu repre by mohli potrapit :-D

Reagovat
Darren Fletcher

sranda z jednej diskusie

Interesting... In Iran we have the "problem" that most of our youngsters rather play futsal instead of football (we have 1 million registered footballers, and 11-12 million registered futsal players). This makes us good at futsal, but in football we are still an average team.

http://forums.bigsoccer.com/threads/how-good-would-futsal-players-do-in-football.543564/

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

Peťo, pls.

Reagovat
Darren Fletcher

uz som sa pytal, od ktoreho z Pavlov to mas? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Od ziadneho. Pred rokmi si tu daval tvoj FB / niekto druhy ho sem postol..NeviemUš

Reagovat
Darren Fletcher

ja nemam FB

Reagovat
smazaný uživatel

ale mal si.

Reagovat
Darren Fletcher

nikdy :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem, mal som ta v zozname, kt. som pred tyzdnom otvoril... urcite z diskusie niekde na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Fotky co si fotil(?) boli na fb stránke myslím mfk Košice alebo podobne

Reagovat
Darren Fletcher

ani to nie. jedine nejaky clanok mozno som napisal

Reagovat
Kucka

tady ještě porovnání s mistrovskou sezonou Atletů http://twentyminutereads.com/2016/02/04/secrets-of-the-italian-4-4-2/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://thespursreport.wordpress.com/2016/02/09/deep-dive-an-analysis-of-the-size-of-premier-league-clubs-and-why-spurs-and-aston-villa-show-bigger-isnt-always-better/

Dobrej blázen, spočítal zaměstnance klubů PL.

Villa a Sunderland zřejmě trpí přezaměstnaností. Když ty kluby zaměstnávají o 200 víc lidí, než konkurence, už se to musí na financích projevit. A v případě sestupu tam zřejmě hodně lidí o práci přijde. Možná i to je podstata té "očisty v Champu".

Zajímavé citace:

Newcastle’s headcount is low given size of stadium, in particular. This may in large part be a legacy of the club’s previous relegation in 2009, when 150 staff, or a third of the “off-pitch” workforce, were laid off. Newcastle haven’t increased headcount considerably since returning to the top flight. Should it really require 192 more people to run Sunderland than Newcastle?

United earn about £455,000 per employee. Three randomly chosen comparisons: shirt sponsor GM (Chevrolet) earns about £496,000, kit supplier Adidas £187,000, training gear sponsor Deutsche Post (DHL) is £80,000

Reagovat
Mastný Chobot

Most chances created in the Premier League this season:

Özil: 100

Silva: 44

Mahrez: 41

wow

Reagovat
smazaný uživatel

kde si nechal Eriksena

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen 76

Payet 64

A pozor - Albrighton 45

Reagovat
smazaný uživatel

albrighton mi pirjde dost nedoceneny v porovnani jake se peji ody na vardyho, riyada a kanteho

Reagovat
smazaný uživatel

Ma holt asi pech, ze ze sanci, ktere vytvari Mahrez padaj goly, zatimco z tech co udela on nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet taky slušný, na to jak dlouho marodil

Reagovat
smazaný uživatel

však on to kopíruje z nějakého zavšiveného Arsenal fan twitteru, kde si píšou, co chtějí

Reagovat
smazaný uživatel

zavšiveného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, tak to bude unfollow

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

A Silva daleko míň odehranejch minut.

Reagovat
smazaný uživatel

100 pekná kktina ... veď toľko šancí Arsenal nemal za celú sezónu. To sa asi počíta ak prihrá dopredu v okolí súperovej 16ky alebo neviem ...

Reagovat
Mastný Chobot

nie, ráta sa to ako prihrávka, ktorá bezprostredne predchádza strele alebo šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on prihrá na polke Flaminimu a tomu jebne a pokúsi sa vyslať ten svoj smrteľný projektil, skončí to v rohovej zástavke a Mesutko vytvoril šancu. Dobrá logika

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to, a predsa nikto nebol schopný urobiť to viackrát, ako Mesutko

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, kerej jinej vůl by nahrával Flaminimu...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

táhněte někam do gay baru s Mesutkem, Depaykem, Matičkou apod.

Reagovat
Darren Fletcher

Shawinko

Reagovat
Lacko_Boh

mikelinosko prestan

Reagovat
Mastný Chobot

dame radsej seks

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

FSG

další zápas by se mohlo odejít v 9. minutě, aby prodali Bentekeho (#9)

Reagovat
fenixLFC

ja hlavne neviem ako si vysvetlit tu cast kde zrusili kategoriu zapasov...pretoze ked to vsetko stanovia tak ze sa cena za drvivu vacsinu zapasov zvysi tak to je fail

Reagovat
Spalovač šancí

Vedení udělalo chybu, že nenapálilo ty lístky za 89 liber. Odchod v té fázi zápasu by nikdo za protest nepovažoval ...

Reagovat
Salfovic

A nebo na 88 liber.

Reagovat
Nikikrew

Super zostava, dobra praca Usty . Nabuduce ale tam pls daj Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ten už má o tři nominace mín než by měl. Whoscored ho asi nedocenil.

Reagovat
Usty

Ani neměl důvod.

Reagovat
Nikikrew

Mozno nie ale v tomto kole som si ho vedel uplne predstavit nakolko bol znova strojcom vitazstva

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak jo?

Reagovat
Rudnevs

Huth a Fuchs

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že ta malá pikantnost, že Fuchs znamená liška a hraje v týmu the foxes, je tu všeobecně známa a jen já jsem zase opožděn(?)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele