Premier League v kostce (20. kolo)

04.01.2016, 20:15
Názory a komentáře
Na každého přijde dobrý den! Chelsea včera konečně předvedla dobrý výkon i proti silnému soupeři; na hřišti Crystal Palace především ve druhém dějství dominovala a nakonec zvítězila 3:0. Velkou zásluhu na tom mělo "brazilské trio" Diego Costa, Willian, Oscar - všichni tři totiž měli prsty ve dvou brankách. Na čelo, které okupuje Arsenal s dvoubodovým náskokem na Leicester, je to však stále daleko.

Přesto jsou na západě Londýna o poznání optimističtější - Chelsea neprohrála už čtyřikrát v řadě a během těchto utkání získala osm bodů. Víc zvládli v tomto krátkém cyklu uhrát jen Tottenham. Norwich a vedoucí Arsenal. Kanonýři se na vítězství nad Newcastlem značně natrápili a domácí výhru 1:0 musel mnohokrát zachraňovat Petr Čech.

Dva body náskoku jsou pro Kanonýry příjemné, nicméně nejbližší konkurent Leicester viditelně ztrácí dech. Foxes už tři zápasy nedali ani gól a v sobotu nedokázali v domácím utkání porazit ani Bournemouth. A to ani přesto, že jim rozhodčí nesprávně daroval půlhodinovou přesilovku. Simon Francis totiž při zákroku na Vardyho zahrál míč a jeho skluz byl tím pádem zcela famózní.

Cherries každopádně o další bod odskočili od sestupového pásma, kde sídlí zoufalá Aston Villa se Sunderlandem a Newcastlem. Sedmnáctá je Swansea. Na opačném pólu pod zmíněnou dvojicí setrvává Manchester City a Tottenham, dalším pronásledovatelům vévodí Manchester United, který po šesti utkáních bez vítězství konečně vyhrál. Tři body získal i West Ham, jenž navíc u výhry proti Liverpoolu přivítal jednoho z nejlepších hráčů úvodu sezóny Dimitriho Payeta.
Zápas 20. kola: Sunderland vs. Aston Villa

Tyto zápasy budou ostře sledované až zhruba od dubna; přesto se duel předposledního Sunderlandu a poslední Aston Villy dostal na přední strany britských deníků. Utkání nabídlo nejvíc gólů z celého kola, navíc nechyběl jeden fantastický gól, který navíc celý duel velmi zdramatizoval. Vítězně z něj nakonec vyšli Black Cats; ztráta Villans na 19. příčku naopak narostla na propastných osm bodů.

Sunderland do utkání lépe i vstoupil a po půlhodině vedl zásluhou Van Aanholta a tečujícího Richardse 1:0. Opravdová show však začala až po změně stran. Vyrovnání Carlese Gila bylo naprosto oslňující - a to včetně toho, co mu předcházelo. Remízový stav však vydržel jen deset minut a v závěru si střelecké kopačky obul Jermain Defoe. Vítězný a pojišťující gól totiž přišel z jeho dílny.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 20. kola: Carles Gil

Už o něm šla řeč. Carles Gil i Adama Traoré by jistě vyměnili nádhernou branku za nějaký bod pro Aston Villu, nicméně nezaujatí fanoušci Premier League jsou naprosto spokojeni. Traoré předvedl po hodině hry skvostný šedesátimetrový sprint, během něhož se zbavil minimálně dvou protihráčů, načež poslal do vápna výtečný centr. No a na Gilovi už bylo "jenom" vypočítat, kdy se má do balónu akrobaticky opřít a začít slavit.

Willian a Rooney dali o víkendu nádherné góly. Ze všech nejlepší byla ale branka Carlese Gila.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 4. leden 2016


Ve dvacátém kole se s krásnými góly roztrhl pytel, takhle parádně skóroval proti Crystal Palace Willian, luxusní patičku pak vystřihl Wayne Rooney.

Zákrok 20. kola: Hugo Lloris

Francouzský stroj na efektní zákroky začíná pomalu ale jistě vyrovnávat Jacka Butlanda, jenž naši rubriku Zákrok kola zásobuje podobně pravidelně. Hugo Lloris si tentokrát nominaci vysloužil za zákrok proti tvrdé a přesné ráně Muhameda Bešiće, který ze vzduchu napálil míč přímo pod břevno. Trajektorii míče však zkřížila centru Llorisova robinzonáda.



Hráč 20. kola: Diego Costa

Naturalizovaný Brazilec a reprezentant Španělska se velmi přímočaře vrací do své loňské formy. Jemu nejvíc zřejmě prospěla změna manažera, vždyť po příchodu Guuse Hiddinka dal ve dvou utkáních tři branky a na další přihrál. Obrovská změna je ale vidět především v herním přínosu mimo produktivitu. Diego Costa se konečně dostává do vápen soupeřů, bojuje a přestává se chovat zákeřně.

Proti Crystal Palace zahrál zřejmě svůj nejlepší zápas v sezóně. Podle statistiků naběhal přes deset kilometrů, což jen zdůrazňuje jeho zvýšený "work-rate". Smazal však zlozvyk pohybovat se mimo vápno a díky dvěma náběhům rozhodl včerejší utkání ve prospěch Chelsea. Po krásném pasu Fábregase nachystal gól na stříbrném podnose pro Oscara, aby ve druhé půli naopak sám před odkrytou svatyní doklepl do sítě střílenou přihrávku Williana.



Břídil 20. kola: Victor Wanyama

Ronald Koeman byl po utkání svého Southamptonu v Norwichi celý říčný. Důvod? Victor Waynama. Rtuťovitý středopolař nemá pro tvrdý zákrok daleko nikdy, ale většinou u svého počínání přemýšlí. Tentokrát však ebenový záložník dvakrát zajel do soupeřů jako smyslů zbavený a po zásluze okusil teplotu vody sprch na Carrow Road o čtvrthodinku dříve než ostatní. Dlužno podotknout, že teprve po jeho vyloučení se Kanárci dostali k první (a jediné) střele na branku, která rozhodla zápas.

Victor Wanyama je náš břídil 20. kola. Dostal dvě hloupé žluté karty a Southampton bez něj podlehl Norwichi 1:0.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 4. leden 2016


Sestava 20. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Arsenal se proti Newcasltu dlouho zdráhal, naopak v defenzivě to Kanonýrům často hořelo. Naštěstí jim v brance stál skvělý Petr Čech, autor pěti zákroků, z nichž dobré dva, tři stály za to. Čisté konto West Hamu zase pomohl udržet výtečným výkonem James Collins, jenž vedle dalších devíz odvrátil z šestnáctky (či jeho okolí) Kladivářů neuvěřitelných 23 míčů. Totožně výborně zahrál i Kurt Zouma z Chelsea, jenž v letošní sezóně suverénně vyrostl v nejlepšího stopera týmu. Rychlostně a ve vzduchu mu nestačí takřka žádný forvard v Premier League.

Třetí čisté konto z posledních šesti zápasů Bournemouthu měl ze značné části na svědomí pravý bek Adam Smith, objev letošních Cherries. I v utkání v Leicesteru neudělal žádnou chybu, své straně hřiště kraloval a Marc Albrighton byl takřka vynulován. Na levé obraně se výborně vedlo Patricku van Aanholtovi ze Sunderlandu, který vedle dobré defenzivní práce ještě přidal první gól Black Cats.

Uprostřed pole si podruhé vysloužil nominaci záložník Norwiche Alex Tettey, který byl znovu motorem Norwiche, jenž zdolal Southampton 1:0. Canaries dokázali vyprodukovat jedinou střelu, kterou však Tettey nasměroval dokonale přesně. Ještě lepší a pracovitější výkon předvedl Mark Noble, jenž měl velké slovo při výhře West Hamu nad Liverpoolem. V defenzivě byl všude a perfektní, jednou odkopl míč z brankové čáry a navíc krásným centrem nachystal gól Andymu Carrollovi.

Nejlepší hráč Chelsea v letošním zpackaném ročníku nemohl chybět při jednoho z nejlepších výkonů týmu v sezóně. Willian dal Crystalu Palace nádherný gól a u dalšího asistoval. Tentýž přínos měl v utkání Manchesteru United proti Swansea taky Anthony Martial, kterému začíná svědčit spolupráce s Waynem Rooneym. Taky on jeden gól dal a druhý nachystal - a to právě Rooneymu.

V útoku byl o víkendu nejlepší Diego Costa, který také zařídil dvě branky, přičemž měl velký přínos i pro mezihru. O jeho výkonu se více dočtete v rubrice Hráč kola. Jeho kolegou je pro dvacáté kolo Jermain Defoe, jehož gólový přísun potřeboval Sunderland jako sůl. Drobný Angličan se trefil dvakrát, včetně vítězné branky, což se naposled podařilo některé z Černých koček loni v květnu.
Statistické okénko 20. kola

- Wayne Rooney je druhým nejlepším střelcem historie Premier League; jeho gól proti Swansea byl už 188., čímž se odpoutal od doposud druhého kanonýra historie Andyho Colea

- v prvních poločasech se však Manchesteru United stále nedaří; na Old Trafford se Rudým ďáblům nepodařilo skórovat před přestávkou už v devíti soutěžních zápasech v řadě

- Eden Hazard prožívá sezónu, na kterou bude vzpomínat velmi nerad; v utkání s Crystal Palace se zranil a jen dokreslil svoji herní mizérii - vždyť ve všech soutěžích už za Chelsea nedal gól neuvěřitelných 38 hodin a 9 minut

- Stoke City prohrálo na hřišti West Bromwiche 1:2 a jediný gól Potters zaznamenal Jon Walters; střídající útočník byl prvním fotbalistou Stoke od loňského září, jenž dokázal skórovat hlavou

- West Ham v letošní sezóně porazil Liverpool i podruhé, tentokrát doma 2:0; zkompletoval tak vůbec první double proti tomuto soupeři od sezóny 1963/64!


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1246)

Přidat komentář
Whitemedia

Fajnová sestava kola, tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Willian?

Reagovat
D.Drogba

Když už záložníka Chelsea, tak určitě Obi Mikela

Reagovat
Svatej

Je to boží pocit se poprvý a tenhle čánek těšit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Pod svetlom nových udalostí beriem späť včerajšiu debatu s Yusufom ohľadom toho kam by mohol prestúpiť Alli. Či do MU alebo k nám.

Nakoľko je teraz voľný Rafa, a teda potencionálne preberie MU Mourek alebo Rafa, tak nemáme nárok.

Reagovat
smazaný uživatel

hezký a jak s tím souvisí Alli?

Reagovat
smazaný uživatel

Že Alli pôjde do Realu, nie?

Reagovat
kiwwi

nechci vediet Vladove myslienkove pochody

Reagovat
Mastný Chobot

Hitler bol hajzel!

Reagovat
smazaný uživatel

to uz radsej tam ostat nez ist do MU

Reagovat
Hokaido

Nakoľko je teraz voľný Rafa, a teda potencionálne preberie MU Mourek alebo Rafa, tak

Tahle část je v příspěvku naprosto zybtečná.

Reagovat
Busby babes

chapu, ze United nesnasis, ale az tak abys nam pral Rafu?

Reagovat
smazaný uživatel

K vám alebo MU ?

https://youtu.be/r_X80oBwbEw?t=8s

Pobre Bambi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madlucas

lol, to fakt neviete dat fotku cecha v arsenal drese?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to by som si ani nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

bude omluvny clanek, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

bojí se zloby ownyho

Reagovat
nani92

to je len promo na nový článok o Čechovi, kde popisuje rozdiel medzi Arsenalom a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

že řešíte takový chujoviny

v době, kdy se karta Čecha tvořila zkrátka nebyl k dispozici vhodný obrázek z nového působiště... totéž platí třeba i pro Bradyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recik

Huh, víš že jsem si toho ani nevšiml? Příště bude už ve správném dresu. Pokud ti to (vám ostatím taky) způsobilo nějakou trvalou ujmu, máte u mě zmrzku zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
Svatej

Reagovat
Azazelo RD

Vanilkovou, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hokaido

38 hodin a 9 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Zajímavosti o Stoke, týmu kdysi soustředěného na standardky, se ani nechce věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Staré Stoke mi osobně přišlo sympatičtější než to současné. Ten jejich jedinečnej styl, co hráli pod Pulisem byl pro mě pastva pro oči a to beze srandy.

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

sympatickejsie nie ale bola s nimi sranda ako boli jedinecni, to uz stratili

Reagovat
vodka

Reagovat
Free_player

Myslíš to jak Delap házel míče rovnou do brány a to jak aspoň jeden protihráč neodešel po svých ? ... njn začali hrát prostě fotbal

Reagovat
Bayern +

O parník sympatickejšie.

Reagovat
monkej

Rory Delap

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ta Delapova vhazování byla něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

2 minuty utírání balonu, že hodil ten aut. Ať žije plynulost hry. Ale tak pro ně bylo tohle kouskování hry typický. Stopeři soutěžili o to, kdo to kopne výš... tenhle Stoke je mnohem sympatičtější.

Reagovat
Bayern +

Práve naopak. Toto multikulti Stoke vôbec, klasická ostrovná kopaná bola stokrát zaujímavejšia. Teraz sú klub ako každý iný...

Reagovat
Usty

To teda v žádným případě, Stoke se co do techniky a plynulosti hry vyrovná málokterej velkoklub v Anglii. Naopak to, co teď předvádí Pulis (strůjce starýho Stoke) s WBA je opravdu nevzhledné. Jistě, má to tvář, ale pěkně hnusnou.

Reagovat
j_mrazik

Klasickej Pulis no.

Reagovat
fenixLFC

pulisove WBA je este vacsi odpad ako jeho stoke, vo WBA je to len banda prasiat a drevorubacov ktori nie su nicim vynimocni a su vylozene nesympaticki ci uz ako tim hraci alebo sposob hry...stoke bolo aspon vtipne

Reagovat
Usty

50 % gólů hlavou. A zbylá půlka snad ze sračkochumlu po standardkách. Fakt se na ně nedá pořádně dívat... na druhou stranu Pulis prostě nikdy nesestoupí, oni si těch 10-12 výher prostě uhrajou levou zadní.

Reagovat
vodka

WBA momentálně hraje jako Stoke prvního půl roku, pak koupili Etheringtona a Beattieho a to už byla celkem zábava.

Reagovat
patas92

Reagovat
vodka

Reagovat
Bayern +

Ďaleko väčší úspech bolo skončiť v Top 10 s tými kopáčmi ako teraz.

Reagovat
vodka

hm, to ale s pulisem neskončili ani jednou

Reagovat
Bayern +

Tak sa tomu priblížili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

prečo nie v minulej sezóne na to mali Croucha ten teraz nehrá tak majú problém

Reagovat
Swarley

Zidane, Simeone, Luis Enrique, and Gary Neville are managing the 4 biggest clubs in Spain.

tak proč ne Giggs

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

nezáviď, vás třeba taky jednou povede Lucas

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Nebo jina Liverpoolska legenda.. Zrovna ted me napada treba legenda "next year is our year"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to vždycky přebírá po pár zápasech jako interim.

Reagovat
Kopac

neboj,mama ti tento prispevok pochvali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my mame vystarano, a nikde nie je pisane ze lucas by nemal byt dobrym trenerom ak sa nim bude chciet stat... ale to tvoje porovanie trenerov je dost mimo, to len za to ze maju taky vek? nikto z nich nezacal ako prvy tim trenovat velkoklub, guardiola zacal beckom(a to este podla mna je top) simeone ten trenoval pred Atleticom ani neviem kolko klubov, Enrique tiez pred Barcou par klubov a Zidane je este skoro hodnotit aj ked ten tiez aspon 2 roky to skusil v Castille akurat Neville, ale ten siel do Valencie co na zaciatok moze byt ok

Ale hej chcete si ho tam ja si to aj prajem a tesim sa na reakcie po prehrach a pod.

Reagovat
Busby babes

Giggs out. to bude krasnej banner nad Old trafford.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyhadzoval by sa s respektom zasa, ale ved ja sa tesim

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

lucas=giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Já jsem pro každou srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

co az ten Zidane a Gary skonci pruserem?

Reagovat
nani92

tak proč ne Giggs

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

no ne, ti jedini dva, co za sebou maji nejake vysledky toho maji odkoucovano krapanek vic, ze jo. Simeone trenoval 5 let pred Atletikem, Luis Enrique taky mel vic zkusenosti nez prisel k Barcelone.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

s Giggsem můžeme klidně spadnout

Reagovat
SunFells

Klidně můžete

Reagovat
smazaný uživatel

dva krat vtipny Sunfells to nedava ale

Reagovat
SunFells

Jak se z toho zas nemůže dostat

Reagovat
smazaný uživatel

z coho sa nemozem dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

z tvojej vydlackej dieri. miesto vchodu si si tam vytesal sochu Fica a teraz s nou nevies pohnut.

jednoduchost

Reagovat
smazaný uživatel

srandro pls a nauc sa pravopis...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nevies ani pravopis, tak o akej jednoduchosti to hovoris ty hlupacik? tebe fakt neprekaza, ze toto je web, kde chodi tisice ludi a ty si z pomedzi nich jasne najväcsi kokot? vsak daco rob so sebou uz konecne, tri roky si kolko tu prispievas a stale mas vyjadrovanie na urovni nejake debilka, trosku uz zacni zit nejak...a ked nie, tak aspon sa nauc pravopis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Palo zas pomaly s tym najvacsim kktom, tam to nemusi byt tak jednoznacne

Reagovat
Counter

Palike je poslední dobou mnohdy mimo, ale zrovna v tomhle s ním plně souhlasím.

Reagovat
fff

ako mozne to je.

Reagovat
vladis271

Paľo počuj, ty poslednú dobu fakt nezvládaš, keď ťa vytočí aj tento tu.

Reagovat
fff

Sak januar, nema skuskove?

Reagovat
smazaný uživatel

tak neni jediny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

to je reč, to je odhodlanie. Tak to má byť.

Reagovat
smazaný uživatel

s Giggsem kamkoliv

Reagovat
Infernoqt

tak já nevím, jaký další velký klub by ve Španělsku mohl koučovat?

Reagovat
Busby babes

ale tohle je dobry: Madrid are lucky they didn't try to fax Rafa that he's sacked he would have showed up to the press conference nor knowing he's sacked

Reagovat
smazaný uživatel

According to RMC in France, Newcastle are in active negotiations to tie up a six month loan deal for Loic Remy, but former Newcastle manager Alan Pardew is also thought to be interested in taking the French International to Crystal Palace on loan.

Reagovat
Wat

Ten by toho naháněče Shearera posadil hodně rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

keby remy skonci v CP tak realne maju na europu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani Austin by nemusel byt zly ak by mal podobnu sezonu ako v QPR v PL, ale s takymi hracmi ako bolasie, zaha, cabaye, sako(neviem ci hral posledne zapasy hrozne ked stale sedi) ale remy by bol tiez paradny ... ja tak dufam, ze jedno z toho vyjde lebo tip hcp +40 a vitaz Ligy CP sa zatial drzi

Reagovat
fenixLFC

austin remy alebo hocijaky normalny hrotak, nie tie polena typu chamakh, wickham atd. im fakt chybi iba kvalitny hrot....

Reagovat
smazaný uživatel

hej sam som zvedavy kto pride, ja som dost veril aj bamfordovi, ze sa tam chyti skoda

Reagovat
salami

já nevim no, docela s náma vyjebal, navíc je věčně zraněnej, radši koupit Austina a Remyho nechat CP

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je teda Remy o třídu lepší útočník, než Austin. Nicméně si nemyslim, že přijde kdokoli z nich. Ale léto přestupama taky překvapilo, tak schválně.

Reagovat
salami

někdo do utoku přijde, o tom jsem přesvědčenej, ale kdo to bude je teda otázka, Rémy lepší je, ale za pul roku by šel zas do háje a jeho zdraví je fakt problém, vždycky, když ho Chelsea potřebuje, tak je mimo, Austin je v ideálním věku, je loajální, střílí goly taky už několik sezon a je to Angličan, navíc za slušnou cenu, kvalitativně se na Remyho asi těžko dotáhne ale i tak by to byl super posila, nicméně nakonec dorazí rolan z Bordeaux nebo něco podobnýho

Reagovat
QooBo

Chýba tam Mikel

Proti CP bol skvelý

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel bol vynikajúci.

Reagovat
kvasha16

3 by bolo uz vela, by Usty dostal naklad tu

Reagovat
spider_8

Tři jsou tam a ještě Čech nenápadně v dresu Chelsea. Usty dělá co může

Reagovat
kvasha16

aha, som Kurticku nejak prehliadol tak sa opravujem, 4,5 by bolo fakt vela

Reagovat
spider_8

Adam Smith

Nevím, co je to za hráče, ale za to jméno

Reagovat
Mastný Chobot

práveže za to meno

Reagovat
minoLFC

ekonomická?

Reagovat
kvasha16

Chobot studuje pravo myslim, ale so Smithom sa bezne stretnes aj na gympli nie? ked dobre pamatam

Reagovat
Mastný Chobot

študujem aj ekonómiu, no... a na strednej som sa s ním nestretol, možno tá nevraživosť, keď ho musím teraz dobiehať

Reagovat
kvasha16

pockat, studujem, aj pravo aj ekonomiu?

Reagovat
kvasha16

*studujes

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je sikovny, ze stiha 2 skoly naraz.

Reagovat
smazaný uživatel

já měl ten dojem, že je to jen jeden obor, který to má dokupy...

Reagovat
Mastný Chobot

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

a můžeš s tím vykonávat potom právnický povolání?

Reagovat
nani92

môže, ale iba finančné prípady

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý

Reagovat
Mastný Chobot

o tom sa ešte rozhodne, keďže naša legislatíva na to nebola pripravená, de iure ešte nemám ani schválený druhý stupeň napr.

Reagovat
Lacko_Boh

a chcel by si ? Či aj tak by si nemal nervy na koncipienturu? Lebo treba mať aj poistku, eurofotbal uživí dobre ale deťom zaň dom nepostavíš. Vela chlapcov zarevalo..vela.

Reagovat
Mastný Chobot

PJ platí slabo, Kily by vedel rozprávať a rodinu z toho neuživíš, no. Mám v pláne skôr stať sa twitterovým magnátom.

Reagovat
Lacko_Boh

drzim palce. Ja sa chystam na lecplejovú karieru, mam v umysle dostat jednašesku spať na vrchol,tam kam patrí. Alebo točiť vlogy o tom jak pišem na EF. Mam pocit že to moc nepojde ale naučil som sa že sa často mylim takze nadej tu je.

Reagovat
smazaný uživatel

a este aj kino

Reagovat
Mastný Chobot

hej, existuje taký spojený program

Reagovat
vodka

wtf, toho v podstatě ještě nikdo pořádně nepřekonal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja mu to neberiem, ale je skúškové a ja som citlivý na všetko

Reagovat
krigi

Čech a Wilian poprvé v sestavě kola? Trošku divný, když oba podávají nadstandartní výkony (ano, Wilian v Chelsea, která nic nehraje)

PS jsem fanoušek Chelsea, tak hurá do mě :)

Reagovat
Mastný Chobot

krigi

Reagovat
krigi

?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krigi

čekal jsem spíš reakci k sestavě kola

Reagovat
smazaný uživatel

že ťa niekto zhejtuje hej ? Aby si mohol vytasiť nejaké pripravené argumenty...

Tu si zvykaj na freestyle...

Reagovat
krigi

Vím, jak to chodí, někdo si okamžitě řekne: ježiš nějakej fanoušek chelsea, co si myslí...

ale kloudný odpovědi se tady asi člověk nedočká

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne a ne

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou ja uznavam chelsea fanov co sa za to nehanbia aj tych co sa cuduju, ze su v zostave kola cech a willian prvy krat a vsimol si ich nadstandartne vykony, este ked uzna ze chelsea nic nehraje

Reagovat
spider_8

Reagovat
fantomas
Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by vo svojom živote niekedy prihral

Reagovat
smazaný uživatel

Vo vsetkych videach z nice ( ci kde je) ako si to dava nema ani jednu prihravku,same sola, su pekne,ludia slintaju ale prave preto neurobil karieru

Reagovat
Whitemedia

Kariéru neurobil, protože je to líná svině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hraje to jak většina volů fifu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak by byl dobrý kokot, takhle je jenom kokot

Reagovat
Side

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomína mi to mňa

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si hned vzpomněl

Reagovat
Whitemedia

Messsiiiii

Reagovat
Wat

Reagovat
r.mrazik

Skoda ze mu ta stahovacka pred brankarem nevysla napoprve

Reagovat
fantomas

Ono mi to napoprvý přišlo skoro až chtěný, ale nakonec bylo znát, že ho to rozhodilo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem, boží prostě

Reagovat
Rarášek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

iba mne nefunguje video k zakroku Llorisa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní 3 góly. ačkoliv u toho Rooneyho si tak říkám, jestli nebyla nastřelená každopádně Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe, skvelý hráč. Palec hore pre záchranu Sunderlandu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas kola podľa mňa Everton - Spurs.

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas kola by si to zasloužilo, kdyby tam Stones nedělal ve vlastním vápně přešlapovačky a nezdržoval čas

Reagovat
matZz

Simon Francis totiž při zákroku na Vardyho zahrál míč a jeho skluz byl tím pádem zcela famózní. Jako fakt jsem jedinej, kdo vidí faul?

Reagovat
Busby babes

ani ne. nohy mu vzal taky. tou druhou nohou mozna i driv nez mic.

Reagovat
Counter

Holt zaujatý komentář

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Mastný Chobot

OT: akurát som dopozeral 1. sériu The Man in the high castle a bola vynikajúca. Určite to každému odporúčam, výborná atmosféra v každej časti. Pred 15 minútami som to dopozeral, zamyslel sa nad tým a vlastne až teraz som zistil, kto bol man in the high castle. 10/10

Reagovat
nani92

Ďakujem, toto som dnes potreboval

Reagovat
Mastný Chobot

pozri si to, Zayo, šak je skúškové

Reagovat
nani92

však ja som to myslel úprimne, zajtra zahajujem učenie na skúškové vol.7 a potreboval som nový seriál, lebo všetky mám dopozerané

Reagovat
vladis271

SPOILER ALERT

Super, vysvetlíš mi ty, alebo niekto iný ten stupidný záver?

A čo mali znamenať tie filmy po ktorých pátrali (čo boli vlastne filmy z našej reality) s ich alternatívnou realitou? Ja som čakal na vysvetlenie a dostal som len 5 minútovú scénku s adíkom.

SPOILER ALERT

Reagovat
Mastný Chobot

Tiež to stále úplne nechápem, budeme si musieť počkať na ďalšiu sériu. Možno sa z toho vykľuje niečo ako Inception, možno sa človek, ktorý je dobrý a cíti veľký žiaľ nejako dostane do našej reality ako Tagomi (neskutočne sympatická postava inak, by far my fav) na konci, možno naša realita je niečo ako nebo pre tých žijúcich v ich realite a filmy majú nejakú náboženskú symboliku. Rozmýšľam nad tým a neviem, ale mám celkovo z toho veľmi dobrý pocit.

Reagovat
r.mrazik

ten konec byl proste takovy,ze to clovek jednoduse nemuze vymyslet a tvurci si muzou hrat s cimkoli...smejdi

Reagovat
Mastný Chobot

a scéna s Adolfom ma veľmi príjemne prekvapila, nečakal som, že ho tam zobrazia (už pri Heydrichovi som bol príjemne prekvapený).

Reagovat
iamek

Na tom jde neco nechapat?

Reagovat
Busby babes

Madrid used 27 coaches in last 25 yrs. Barça used 14, Bayern 17, Chelsea 18, Milan 18, L/pool 10, Arse 5, MC 16, MU 4 & Sunderland about 200

Reagovat
vladis271

OT:

Práve som dopozeral 2. sériu The Knick

Úprimne ma obišiel hype okolo prvej série. Videl som ju, ale žeby som po nej umieral to nie. Ale 2. séria bola úžasná, neskutočná. A ten záver.

Reagovat
r.mrazik

jsem koukal,ze udelali britaci novou verzi and then there were none a war and peace...jsem na to zvedavej

Reagovat
fenixLFC

zákrokom kola mal byt mignoletov dvojzakrok....

Reagovat
Infernoqt

Adidas chief executive Herbert Hainer says Manchester United's playing style is "not exactly what we want to see".

Reagovat
I am Mancunian

ked ma eda nieco dohnat k vyhodeniu LVG, tak to musi byt toto

Reagovat
r.mrazik

tihle sraci by se nemeli vubec vyjadrovat a at se staraji o prodej kopacek...

Reagovat
Busby babes

presne, co se do toho sere. O co mu jako jde?

to je porad nejaky utoceni a spousty golu...

https://www.facebook.com/defenziva/?fref=ts

Reagovat
r.mrazik

hele...kdyz do sportu zacnou kecat sponzori ohledne krasy hry,tak to jde do prdele...

at se staraji o prachy a o prodej dresu a pripadne fandi...ale aby kritizoval z pozice adidasu? tyvoe...to je uz moc

Reagovat
kiwwi

Nikto nič nekritizoval, skus si to prečítať

Reagovat
r.mrazik

not exactly what we want to see...to je pochvala?

Reagovat
kiwwi

Nie pochvala je We are satisfied

Reagovat
r.mrazik

“Business with Man United is going very well, we sell more shirts than expected,” said Hainer in an interview with German newspaper Suddeutsche Zeitung. “We are satisfied….even if the current playing style of Man United is not exactly what we want to see.”

kopl bych ho do nemeckyho zadku...

Reagovat
salami

tak asi tě zajímá, co předvádí klub do kterýho sypeš miliony, kdo jinej by měl kecat do atraktivity hry než lidi, co do toho cpou peníze, nemístný by to bylo po měsíci, co je trener u kormidla

Reagovat
r.mrazik

mluveni sponzoru do herniho stylu je proste na facku,aby se probrali...neni to jejich prace,at se staraji o svuj obchod a svoji firmu...nikdo je investovat do MU nenutil a kdyby to nedelal adidas,udela to s potesenim jina firma...

takze at se CEO adidasu probere a stara se o svoje veci...

nebo jako se to cele zmeni,protoze se to nelibi nejakymu vyrobci dresu? fuck off...

Reagovat
Busby babes

tak ja to beru jako: neni to uplne styl, ktery bychom chteli videt, ale to uz je vec nekoho jineho...

Reagovat
r.mrazik

OK

Reagovat
Infernoqt

tak oni začínají kecat hlavně kvůli tomu, že příští rok nemusíme být v lize mistrů a oni se bojí o snížený prodej, není to první rýpnutí

osobně nevím, jak je to se smlouvou, jestli nám klesne příjem v případném nezdaru, ale je to zavádějící, jsme v situaci, která by se měla řešit a výhra nad Swansea, byť byla jen o fous, nic neomlouvá

Reagovat
r.mrazik

tak jasne...melo by se to resit...ale nerekl bych ze z duvodu,ze prska nejakej sponzor...nikdo ho to podepisovat nenutil

Reagovat
Busby babes

i tak nemaj co kecat do nejakeho sportovniho smerovani klubu. Ve smlouve urcite budou mit dodatky v podobe snizeni platem pri neucasti v LM atd. To je proste riziko sportu a vubec obecne podnikani, nikdy nemas zarucenej vysledek.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

"This special club has not only a rich history but also a reputation for success. Business with Manchester United is going very well, we have sold more shirts than expected.

"We are satisfied, even if the current playing style is not exactly what we want to see."

Reagovat
Mr.Mike

ten Adama Traoré by nemusel bejt jednou špatnej

Reagovat
jk

3 hráči čukotky, wtf :-o

Reagovat
jk

3 hráči čukotky, wtf :-o

Reagovat
Nikikrew

OT: Co hovorite na film Revenant?

Pre mma donry folm avsak ocakavania boli vyssie. Celkovo herecke vykony a prostredie TOPKA

Reagovat
smazaný uživatel

Do tej legendárnej scénky s tou hnedou obludou sa mi to veľmi páčilo. Ale tá scénka ma fakt dostala a sklamala. Čo sa dialo potom bolo čisté sci-fi

Reagovat
Nikikrew

Tak tak scena je naozaj legendarna Mna teda naozaj vobec nesklamalo, podla mna to bolo perfektne spravene aj zahrane, co sa tyka tych nasledkov tak to mi uz prislo trochu scifi nakolko hlavny hrdina by toto asi nerozdychal

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon hercov bol naozaj parádny. Aj scény boli dosť surové a brutálne a to sa mi páčilo. A maskovanie Toma Hardyho ma hneď v prvej scéne s ním prinútilo rozmýšľať, že odkiaľ (z ktorej psotavy) ten Hardyho hlas vlastne vychádza. Ja osobne som ho vôbec nepoznal.

Reagovat
Nikikrew

Herecke vykony na jednotku, to prostredie tiez super, musela to byt makacka natacat v takych podmienkach co iba pridava filmu.

Hardyho som poznal hned, aj pomoci traileru takze to mi bolo hned na zaciatku uplne jasne

Reagovat
r.mrazik

jeste neslo v kinech...takze bohuzel nevidel...ale tesim se jak svina

Reagovat
FUnk

+ kamera top

Reagovat
Nikikrew

kamera vyborna!

Reagovat
kvasha16

ved je o toho tolko hype ze ten film moze len sklamat

Reagovat
kvasha16

*je okolo neho tolko...

Reagovat
vladis271

4 z 5.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým čechom je to naozaj poriadny amaterizmus...

Reagovat
smazaný uživatel

to ani ne. V angličtině se to používá běžně. Samozřejmě by bylo mnohem lepší vyvarovat se slovních spojení, které se v češtině nepoužívají, ale je to PL sekce tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja špatně četl sorry

Reagovat
smazaný uživatel

už si sa ospravedlnil ale neodpustím si to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

ale no, určite behá niekde po svete nejaký Manhettot

Reagovat
Mastný Chobot

*Mahnettot

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, ale mladé by mohli vzhledem ke krkolomnosti toho jména říkat "The Lane"

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, či by sa urážala, keby jej hovorili Slepica

Reagovat
smazaný uživatel

Tak genetika je neúprosná a po tátovi moc inteligence pobrat nemohla...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lane znie dobre v anglictine

Reagovat
kvasha16

to znie ako nejaky egyptsky faraon

Reagovat
fenixLFC

ako amenhotep

Reagovat
SunFells

Pro Čecha to nezní dobře, ale Britům to přišlo jako pěkné jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se to dost libi nahodou

Reagovat
Counter

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, jak je Costa nominovanej potřetí, Defoe poprvé, přitom mají oba stejnej počet gólů.

Reagovat
Mastný Chobot

haluška

Reagovat
smazaný uživatel

Gaal Fellu urcite nepusti, vsak to je jeho zachranna moznost na vsetky situacie.

Reagovat
kiwwi

Bez náhrady určite nie, ale keby sa teraz kúpil RW tak ho púšťam okamžite bez mihnutia oka

Reagovat
nani92

však ty hej, ale Gaal nie

Reagovat
kiwwi

@talkSPORT: Manchester United captain Wayne Rooney named England Player of the Year

Hahaha

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

vpiči toto.

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

Ale tak ono to bude hlavne za repre no

Reagovat
kiwwi

... Kde prekonal strelecký rekord a ako kapitán doviedol Anglicko na Euro bez straty bodu... A hlasovali fanusikovia

Reagovat
smazaný uživatel

A aj herne to bolo minuly rok o parník lepsie ako u nas.

Reagovat
SunFells

Tam hrál též celkem tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak goly daval

Reagovat
SunFells

Spíš je odmítal dávat

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim za repre za united zrejme uz to nie je ono

Reagovat
SunFells

Šak to myslím, spálil toho za Albion neskutečně hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to jo, ale furt lepsi odmitat a davat nez odmitat a nedavat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mohl rovnou dostat Welbeck..

Reagovat
I am Mancunian

trpezlivost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

jj, prej nepojede na EURO, tak nevim

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
vodka

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fff

Dnes Stoke vonku, velmi tazky zapas s ohladom na ich vykony doma a nase zranenia. Danny samozrejme mimo, Hendo asi tiez ... mozno sa vrati Milner, jupijej.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo za 2 týždne bude druhým najdlhšie slúžiacim hráčom pod Wengerom... Malá hádanka, viete bez googlenia, kto je prvý a kto ešte stále druhý?

Reagovat
stas87

Diaby?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
stas87

Pires?Henry asi nie,ze?Mozno este Seaman.

Reagovat
Mastný Chobot

ani jeden prvý je Djourou

Reagovat
fff

Rosicky a Gibbs ? Od brucha.

Reagovat
Mastný Chobot

nie, ani jeden

Reagovat
fff

Ale chuja Ok Idem dalej ... Flamini.

Reagovat
Mastný Chobot

sú to (aspoň pre mňa) dosť prekvapujúce mená

Reagovat
kiwwi

Chesney?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
kiwwi

Gibbs?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
patas92

Flamini, a ten druhý mě nenapadá

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
patas92

Já myslel, že jsou myšleni jen současní hráči...Tak to bude Djourou, nebo někdo podobný určitě

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Honza Matoušek

Ramsey aspoň jeden z nich

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
Error

Nějaká kravina... Djourou?

Reagovat
Mastný Chobot

ten je prvý, no

Reagovat
Error

Si děláš prdel.

Reagovat
kiwwi

Van Persie

Reagovat
Mastný Chobot

ten druhý? nie

Reagovat
patas92

Reagovat
Honza Matoušek

Jo to můžou bejt i hráči, co už odešli?

Reagovat
Mastný Chobot

áno

Reagovat
kiwwi

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Jak by mohl přeskočit za 2 týdny někoho, kdo ještě neodešel, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Lord?

Reagovat
Mastný Chobot

1. Djourou 3 909 dní

2. Bendtner 3 651 dní

3. Walcott 3 637 dní

Reagovat
smazaný uživatel

to je vizitka dpc

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to, a vy ste pred nami predsa nedokázali ani raz skončiť

Reagovat
smazaný uživatel

my sme solidarni. pri pohlade na takych drevakov sme vam to vzdy s lutostou radsej pustili

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtipu, huhuhaha, Boooze, ty si fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není náhoda, že to dotáhl až mezi ty dvě legendy. Kdyby na to měl, už by 10krát odešel.

Reagovat
Mastný Chobot

Palike05.01.2016 13:22

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
PhilipS

Do toho by se mělo počítat jenom áčko...to by pak bylo jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Clishy?

Reagovat
smazaný uživatel

scumbell?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nick nemam pre nic za nic

Reagovat
smazaný uživatel

... pretoze si hipster, Kub...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua olo kub ma volala len byvalka, kam az siahaju chapadla organizacie?

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorila kup ...?

Reagovat
Mastný Chobot

a on ju volal Nemám

Reagovat
smazaný uživatel

asi tam to zlyhalo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Chelsea with Mikel in starting XI under Guus Hiddink:

Matches:19

Wins:15

Draws:4

Loses: 0 Unbeaten.

Matič asi dohrál.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Usty

Hrozně bych si to přál, snad bude Miki pokračovat v dobrých výkonech i nadále

Reagovat
Mastný Chobot

Mikel je dobrý hráč, konečne ho vie niekto oceniť

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom ho už plastic fans vyhadzovali, že nemá na klub ako Chelsea a vlastne ani na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je průměrný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

místo Lucase nebo Allena bych ho bral hned

Reagovat
TopinB

Já ho mám strašně rád, sympaťák jak sviňa a výkony má neskutečně konzistentní

Reagovat
kvasha16

pri sucasnej Maticovej forme jasny zaklad pre Obiho

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tam chybí Alli, ten jednoznačně dominoval v nejlepším zápase kola...Moc jsem mu nevěřil, ještě k tomu ho hned tlačili do repre.....nožičky jak hůlky, ale technika top uroven a nikdy se nevykašle na souboj.....jinak Tottenham se jeví hodně sympaticky, mladí kluci, ten fotbal má drive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

http://www.express.co.uk/sport/football/631578/Man-Utd-Felipe-Anderson-Transfer-News-Gossip

tak nevim...Mané nebo Anderson? a nebo radeji Bale? nebo vsechny?

Reagovat
I am Mancunian

mane

Reagovat
Busby babes

ten Mane... pred sezonou jsem si rikal jeste proc ne, mladej, talentovanej, treba by to byl dobrej kauf, ale ted... na to ze co ma za sebou (nic) tak to jeho chovani je hodne podezrely... do toho bych nesel.

Anderson... ja bych ted v zime resil maximalne toho stopera a pak treba prodej Kvetaka

Reagovat
r.mrazik

kdyz prodej kvetaka,tak by to chtelo pak uz opravdu utocnika ne?

a anderson by byl na pravou stranu,kterou mame nulovou...bohuzel

Reagovat
Miguel19

Anderson je AM podle mě.

Reagovat
r.mrazik

ja na lazio nekoukam,takze by to rekl spis treba Pipo...ale z dost videi chodi ze strany...asi dokaze zahrat vsechny ty utocne pozice...a nas trapi prave ta prava strana

Reagovat
SunFells

Co o Maného chování víš?

Reagovat
Busby babes

soudim dle tech zvesti co okolo nej ted jdou. jasne nemusi to byt pravda a kdo nikdy nezaspal, ze jo... ale. v kombinaci s tim, ze jako nejakej extra zazrak zas nepusobi... proste bych do toho nesel. nic vic.

Reagovat
fenixLFC

nie je nejaky zazrak de facto jediny co neico hra v sotone, o level vyssie ako vsetci ostatni a nebyt tadica tak o dva

Reagovat
One-Real

Bale

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal trying to loan out Debuchy with a recall option in case of inj. Player wants Roma move, WBA interested (London Evening Standard)

Reagovat
smazaný uživatel

Pupuchy von a konecne bude Giroud volny...

Reagovat
SunFells

Máš zájem?

Reagovat
Mastný Chobot

To sa povie Klaudii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie.

Reagovat
Infernoqt

Podľa správ z Talianska zvažuje AC Miláno na čele s Adrianom Gallianim ponuku vo výške takmer 15 miliónov libier za belgického záložníka Manchesteru United Marouane Fellainiho.

to jsou blázni - pokud je to pravda, nad tímto bych ani nemrknul, šup s ním pryč

Reagovat
Wat

To je slušná částka, o tom by měli uvažovat, pokud s ním už moc nepočítáte.

Reagovat
Infernoqt

bez váhání, takovou cenu ani nemá...

Reagovat
Talker

Ale má, ale musí se najít klub, který to kolem něj postaví a využije ho ideálně. Pro vás je k hovnu, nějaký klub ze středu tabulky by z něj měl tahouna.

Reagovat
Harakan

Naprostý souhlas.

Reagovat
Infernoqt

Everton třeba?

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
bobis21

AC potřebuje tam někoho kreativního do zálohy, ne Fellainiho Galliani je fakt neuvěřitelný ...

Reagovat
Pospovič

Šetří kde se da a pak vezmou zpátky Boatenga a nabídnou takovou palku za mikrofon dokud tam bude galiani tak se AC uz asi dal nehne

Reagovat
wild

Guardiola potvrdil, ze v lete ide do PL. Ak to bude City ako sa ocakava, tak som zvedavy ako to odovodnia Pellegrinimu. Ak vyhra City titul co je realne + kludne mozu vyhrat aj pohar, tak by to bola dost slusna sezona..a ked si vezmeme, ze s nim pred sezonou popdisali novu zmluvu tak by to bolo dost zvlastne voci nemu. Ak nevyhraju titul, tak je to jasne a bez problemov ho vyhodia..ale ak by ho vyhrali dajme tomu dve trofeje, mozu ho aj tak "bezdovodne" vyhodit? Ako maju postavene tie zmluvy?

Reagovat
wild

#Pep: "I have several offers from England but I haven't signed anything yet."

Reagovat
smazaný uživatel

Veď zmluvu môžu zrušiť kedy sa im zachce nie? Akurát ide o výšku odstupného

Reagovat
wild

Neviem, to sa prave pytam. Aj z prace ta mozu vyhodit len tak bez dovodu? Asi zaleza na tom, ako je postavena zmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem síce ako majú postavené zmluvy, ale určite sa môžu vzájomne dohodnúť na jej ukončení. Potom existuje aj vypovedanie zmluvy (výpoveď). To by však pravdepodobne znamenalo nejaké odstupné pre Pellegriniho.

Reagovat
wild

Asi hej. Ved ak mu vedenie povie, ze ho nechcu a chcu Pepa, tak urcite aj sam Pellegrini by pristupil na nejaku dohodu s odstupnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

práveže nie, keby nesúhlasil, tak mu musia vypovedať zmluvu a vtedy by odstupné bolo určite vyššie (ako to naposledy urobil Mourinho napr.)

Reagovat
wild

To mi je jasne, chapem. Ale myslim, ze Pelle neni taky chuj a nebude robit problemy a spolocne sa dohodnu.

Reagovat
Mastný Chobot

tak ono to spoločné dohadovanie býva väčšinou asi zdĺhavejšie a problematickejšie. City má nejakých pár sto tisíc asi celkom v riti a je pre nich jednoduchšie dať mu výpoveď a vyplatiť mu to podľa zmluvy bez zdržovania, než sa s ním zbytočne naťahovať.

Reagovat
wild

Reagovat
nani92

ak ťa nevyhodia z rasitického, sexisitického alebo diskriminačného dôvodu, tak je všetko v poriadku

Reagovat
wild

Ok, dik. Potom ale musia vyplatit nejake odstupne, vsak?

Reagovat
vodka

zpravidla ano. ale výška odstupného může být upravená buď smluvně, nebo v podstatě jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
protiproudu

to je hrozný

Reagovat
Busby babes

budou mit dva managery.

Reagovat
Talker

Tak oni ho nemusí "vyhodit"... Nějací taliáni měli pod smlouvou 3 trenéry. Prostě je platili dále, ale netrénovali. Ukončí smlouvu ve chvíli, kdy dostane nabídku od jiného klubu a bude chtít odejít.

Reagovat
Mastný Chobot

to museli mať zvláštne zmluvy... veď vo väčšine zmlúv je jasne napísané, aké je poverenie toho a toho zamestnanca.

Reagovat
vodka
Reagovat
wild

Bere to v pohode a s nadhladom

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to už jednou zažil..

Reagovat
smazaný uživatel

The City boss, 62, wants to stay in the Premier League even if he's replaced by Guardiola.

Pellegrini said: “I enjoy England and enjoy the Premier League. I think it is the best league in the world at the moment and I hope I will continue here in England. First, at City and, after City, still in England.

“I think experience is very important because this is a career where you improve every year.”

Kde by sa potom usadil? Do United by asi nešiel, jedine Arsenal ma napadá, a Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

my už máme svojho dinosaura a po ňom určite príde niekto mladší a perspektívnejší

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sme to my no -.- To zas bude rušné leto

Reagovat
kvasha16

Holland

Reagovat
nani92

kiežby..nejaký trade by sa Red Wings už hodil

Reagovat
Infernoqt

tak to at do city nechodí, tam ho žádná nová challenge nečeká - to je stejný, jako by si po Bayernu vybral PSG

United nebo Arsenal jsou challenge, otázka je, jestli se my nedržíme původního plánu - 3 roky s Gaalem a pak Giggs, po posledních výsledcích tomu tak vše nasvědčuje, protože nevím jaká magická síla drží Gaala stále ve funkci

Reagovat
wild

Suhlas. Hlavne teda MU. Je to velky klub, spicka vo svete s obrovskym menom podobne ako Barca ci Bayern akurat s tym rozdielom, ze sa posledne roky trapi a ustupil z najvyssich pozicii. To by mohla byt pre Pepka vyzva, znova nas dostat na vrchol.

V City by mal ale zase vyzvu vyhrat LM.

Reagovat
kvasha16

v sucasnosti je challenge aj Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Pro Pelleho by určitě bylo lepší skončit na vrcholu s několika trofejemi pod paží, než vypadnout s nepořízenou. Myslím, že s tím sám nebude mít větší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo takáto teória: Ak by Wenger vyhral titul, mohla by to byť krásna bodka za jeho kariérou, skončil by, a prišiel by ana jeho miesto Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sa už tlačí Garde na základe výsledkov Villans :-)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Tak Garde to podle všeho hraje takzvaně "na Leicester" - do března suverénně poslední, pak heroická záchrana a další rok boj o titul.

Reagovat
Busby babes

jen nevim jestli si toho fora nedal az moc velkyho...

Reagovat
SunFells

Garde si před pár koly přečetl, že by záchrana nebyla zázrakem, ale jen celkem dost nepravděpodobná a s tím se on nespokojí, tak si stále znevýhodňuje pozici než raketově vypálí nahoru.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

to je blbosť

Reagovat
SunFells

Věř tomu. My s fantomasem věříme

Reagovat
cristiano.K.

to jdu do sázky,že je pravděpodobnější čtvrté a lepší místo CFC než záchrana AV

Reagovat
Busby babes

to leccos vysvetluje.

Reagovat
smazaný uživatel

A vezme si s sebou Bentekeho a všechny možné asiaty v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ázijský handicap

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň na afričany.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

To by ho musel vyhrát příští rok a neprodloužit, on smlouvu dodrží.

Reagovat
Hachim Mastour

Radšej Manciniho alebo Simeone-a

Reagovat
smazaný uživatel

LVG out - Rafa In. Jasný další krok!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PhilipS

Rosický prej začal naplno trénovat. Poprosil bych článek...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej týden, bude o jeho zranění na tréninku.

Reagovat
Higi

už? Wenger říkal 3 tejdny a mělo to vycházet na nějakýho 10.-13. ledna, nevím teď přesně... bylo by to super mět zpátky takovýho playera, když Coq, Jack, Cazorla a Welbeck ještě budou nějakou dobu mimo...

Reagovat
minoLFC

veď on sa k nim pridá....

Reagovat
smazaný uživatel

OT hokej: haha svedske lamy, zas isli na zlato a odidu s dlhymi nosmi

Reagovat
smazaný uživatel

to vlastne plati pre oba supertalentovane svedske timy..

Reagovat
nani92

šovinista v plnej kráse

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

a vo finale dufam vyhra Finsko, ale aj vitazstvo Ruska mi nebude vadit...

Reagovat
vladis271

Strašné sklamanie, pre mňa boli najväčší favorit na zlato.

Reagovat
kiwwi

pred turnajom bol pre mna najvacsi favorit USA, uvidime ci sa Fini hecnu

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna USA a potom Finsko a Svedsko asi narovnako.. Fini maju mega generaciu...

Reagovat
vladis271

Oľo, kto je Čacho? Nejaký podpriemerný prehypovaný Nitrančan?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

to je syn Vila Čacha co hraval za NR ci MT?

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne ano

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Rusi hraju jak Boston <3

Reagovat
fff

Bude Stoke LFC niekde v telke?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
fenixLFC

nova sport

Reagovat
smazaný uživatel

ale vidim nova sport 2 kurnik tu zrovna nemam uz len cakam kedy tam presunu aj NHL a moze ma jebnut

Reagovat
kiwwi

ale 2

Reagovat
fff

Reagovat
Infernoqt

http://www.skysports.com/football/news/11899/10119940/pierre-emerick-aubameyang-fuels-transfer-talk-by-missing-training

Viděli jste ty tlachy? Není nereálný, že bychom ho nezkusili i my, ale zároveň mě strašně láká ho vidět v Arsenalu, kdyby se postavil na hrot vedle Walcotta. To by bylo rychlé smrtící duo.

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
fff

Ten indikayla je tiez dobry chuj, alebo ich je viac, neviem. Ale kolko ludi ho sleduje... Tiez dost nepochopitelne.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka LFC, tak maju naj.uspesnost pravdivych x nepravdivych info

Reagovat
fff

Podla mna je mozne aj to, ze trafili uplne vsetky LFC veci... Pretoze davaju uplne vsetko, kazdu klebetu, kazdu moznu kombinaciu. Podstatne je koľko veci co davali bolo absolutne mimo.

Reagovat
fff

A nechce sa mi verit, ze by mohli mat taku uspesnost, kedze nas fakt spajaju uplne s kazdym vratane absolutnych blbosti ako Reus. A raz prisli aj s Hummelsom tusim. Skratka uplne hovadiny.

Reagovat
smazaný uživatel

ja verim usudku kwopa (lfcway.com), kt. si zaklada na nebulvarnosti webu...

Reagovat
fff

Tak to este prehodnot Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

⤵pozri dole

Reagovat
smazaný uživatel

koho zaujima clanok, nech si precita aj diskusiu, fff napr.

Reagovat
fff

A? Pato bol uplny blud, akych indikayla zverejnuje kopu. Ako nas kedysi spajal s Reusom ci Isco. A nejaka stranka ho oznaci ako spolahlivy zdroj. Olo indikayla fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zivel 8. novembra 2015 at 11:44

Ignac: pokud by jsi projel weby, tak uvidíš spousty článků s vyjádřeními prezidenta Corinthians o tom, že přestup už je tzv. upečený. Na druhou stranu poté proběhla (logicky) i negace, shrnutí menší máš tady: http://sportwitness.ning.com/forum/topics/corinthians-boss-on-pato-to-liverpool-plus-he-s-sure-a-transfer-i , což prezident je silný zdroj, v kooperaci s Indykalia, proč ne, to k tomu bulvárku.

Reagovat
smazaný uživatel

*nepozrel si diskusiu

Reagovat
fff

Pozeral som diskusiu a absolutne nijako to nemeni nic na ton, ze indikayla, ako som pisal, zverejni absolutne vsetko. Cokolvek, hocijaku blbost. A preto ma na kilometre daleko od spolahliveho zdroja. Tu lfc stranku neriesim.

A tiez neverim tomu, ze ma najvacsiu uspesnost pokial ide o LFC, pretoze ked aj vezmeme realne pocet hracov co k nam prislo, a tych by dajme tomu trafil, tak pocet hracov kedy bol absolutne mimo je vacsi...

Reagovat
smazaný uživatel

S vymyšlenými vyjádřeními prezidenta by měl napsat spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja neviem, no... ak je vymyslene, tak je to skor nechceny omyl webu

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vyjádření od toho prezidenta, že už je vlastně náš, převzalo i Sky Sports a tak, ale podle všeho vůbec nic takovýho neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.balls.ie/football/indykaila-investigate-twitters-famous-transfer-bullshitter/171689

neviem, no. Skor mi pride ako taky vrabejka ktory prebera kazdu somarinu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

Určitě ne Olo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

a niekto ho povazuje za seriozny zdroj

Reagovat
fff

Klopp ho musi nejako nalakat k nam

Reagovat
fff

V lete teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pre Arsenal by bol takýto hráčik asi jackpot...

Snáď ostane v BVB čo najdlhšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mojich najobľúbenejších hráčov. Najmä od ACoN 2012, čo sú už 4 roky

To bol aj zlomový moment jeho kariéry od vtedy to začal valcovať.

Reagovat
Lacko_Boh

prečo jackpot? Mna teda nejak neoslovil-.-

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo by do toho timu sadol. Je vysoky, silny a extremne rychly a ma cit pre zakoncenie plus technika, do kombinacie je vyborny. Je skvely do brejku, ale v 16 ho tiez malokto zastavy, dobre cita hru.Zabijak na zadnej tyci. A keby mal za sebou Ozila tak by s jeho nabehmi vytvoril asi nejaky rekord v pocte vytvorenych sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

*v jednom zapase.

Reagovat
Lacko_Boh

jak píše owny,vlastne asi lepší Walcott ale bez skusenosti v PL neviem,koľko by stál?

Reagovat
Mastný Chobot

mnoho eur

Reagovat
smazaný uživatel

v kině si na to člověk nevydělá, no

Reagovat
Mastný Chobot

ani na ef, no, je to bieda

Reagovat
Mastný Chobot

Nemám ho moc nasledovaného, videl som párkrát, mne teda od pohľadu nepríde moc silný. Ja by som chcel nejakého silného, ale zároveň dosť pohyblivého útočníka, nejaké zviera do šestnástky. Auba mi príde len ako šprintér na otvorené obrany, to by som nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa nezdá, ale je celkom silný. Hlavne kvôli ten rýchlosti, každému utečie...

Práve, že v 16 sa vie veľmi dobre orientovať. A vďaka parametrom je ťažké ho na tých pár krokoch udržať.

Ale ja mám preňho slabosť, idealizujem si ho. To je tiež pravda.

Reagovat
Mastný Chobot

je to možné, ja ho moc nepoznám, v podstate tu len trepem do vetra jak keď Oľo píše o hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodne to nieje iba šprintér.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový Walcott, který umí i zakončovat.

Reagovat
vodka

jak vedle, když Wenger hraje prakticky pořád na jednoho útočníka? ale třeba by bellerina zase někdo předběhl na stovce...

Reagovat
Infernoqt

prostě by mě to zajímalo, oba zahrají na více postech - už takhle má Arsenal podle fifa ratingu pro 2015 spolu s Dortmundem nejrychlejší týmy světa a letos konečně mají styl, kde tu rychlost umí uplatnit

Reagovat
vodka

fifa rating, omg

Reagovat
Infernoqt

o-m-g

Reagovat
smazaný uživatel

tam ma aj messi viac nez suarez

Reagovat
SunFells

Na čtyřicítce, na stovce by Thea tipuju nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat

Reagovat
SunFells

Na hrot místo Walcotta, ne vedle Walcotta. Pro mě by to byla nejvhodnější možná posila.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Higi

Walcott, Auba, Sanchéz a Ozil by servíroval . Ne jako fakt, s tou zálohou co teď v Arsenalu máme bysme prostě měli ulovit pořádnýho TOP hroťáka. Neříkám, že Giroud a Walcott jsou špatní, ale bejt tam prostě ten Auba, Cavani nebo Benzema, tak si myslím že jsme trošku jinde...

Reagovat
mr.Silver

Ten Cavani furt, Giroud je lepsi

Reagovat
vrabejka

Review 20. kola West Ham 2-0 Liverpool FC.

The Reds potvrdil že ma nevyrovnané výkony a padl na Upton Parku.....

Hammers nás pořádně vyučili totálně nás přejeli. Záloha propadala. Odstřihnutý Benteke ukazuje čím dál více že se nehodí do systemu. Tahle sestava vypadá dost průměrně a nemužeme asi čekat lepší umístění než 6.místo.

Kapitán Henderson hodně chyběl. V létě čekám velkou čistku v naši sestavě a hodně KVALITNÍCH posil.......

Reagovat
vrabejka

Preview Semifinále FA Cupu Stoke City - Liverpool FC

Dnes hrajeme ve Wemblem první semifinálový zápas proti družstvu Stoke City.

Je to snad v současné situaci nejhorší možný soupeř.

S klidným srdcem můžu říct, že bych radši aby jsme hráli proti City nebo Evertonu než právě proti rozjetému Stoke.

Ti ukazují že na top týmy prostě umí. Dokázali porazit v lize City, Everton a Manchester United, to je neskutečné!

Jejich nejlepší hráči Shaqiri, Arnautovič, Bojan, Afellay se perfektně sehráli a teď tvoří neskutečnou ofenzivní mašinu.

Chybět budou dále Henderson a Sturridge, dále Flangan, Ings, Gomez, Skrtel, Origi,

Doufám že se dokážeme dostatečně nahecovat a třeba překvapíme favorita.

Tip: 2-0 - Shaqiri, Bojan

Zápas začíná ve 20.45

Reagovat
smazaný uživatel

ou shit, vidim spravne ten tip... inak nic moc

Reagovat
patas92

Jestli Stoke na top týmy umí, tak to jste v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked uz tam dal everton medzi top timy

Reagovat
Lacko_Boh

šak ale uznaj, takto ti nabiť a čakať že nezasmečuješ?

Reagovat
patas92

Normálně bych to nenapsal, ale znám Janyho, on chce jakékoliv reakce. I hejtování

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ho poznáš osobne, koľko on má vlastne rokov?

Reagovat
patas92

Na zveřejňování citlivých osobních údajů tu jsou jiní specialisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

Kdyz uz se s tim mrdas a ztracis cas, tak aspon elementarni fakta by mohly byt spravne

Reagovat
vrabejka

hejtovaní je taky reakce

Reagovat
Tomoro

tak jestli si honis nad timhle tak gratuluju ! Btw. kolik dneska tipujes away fans v sektoru ve Wembley??

Reagovat
smazaný uživatel

ved napr. zacina o 21 ten zapas tak sa ukludni dobre a neurazaj sa jak male decko

Reagovat
Nikikrew

Heh co to sa nehra na odvety?

Reagovat
fenixLFC

to nema ani zmysel citat

Reagovat
Nikikrew

No precital som si tie prve 2 vety

Reagovat
minoLFC

Dnes hrajeme ve Wemblem první semifinálový zápas.....konec

Reagovat
Tomoro

To se takhle vydas do Londyna, stojis u Wemble,y cekas ve 20:45 FA cup, abys v zapeti zjistil, ze to na Brittania stadium na 21:00 na Capital one cup nejspis nestihnes

Reagovat
minoLFC

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

20:44... Kde jsou kurva všichni!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a este FA Cup

Reagovat
Hokaido

Já pořád nevím, jestli je to troll, nebo ne.

Reagovat
minoLFC

nie, je to idiot z hotelovky v Zlíne

Reagovat
kvasha16

neni aspon myslim, niekto tu daval jeho fotku (najskor Oľo ) a ma asi tak 12, a neni mozne aby v 12 niekto vedel tak trollovat

Reagovat
minoLFC

má bohužial už 18

Reagovat
smazaný uživatel

to ze je lne jeho menovec

Reagovat
smazaný uživatel

to som nedaval ja a nie je to on, ako pise SEN-LIV

Reagovat
smazaný uživatel

Já si jsem stopro jistý, že v začátcích nebyl, ale teď už to dělá schválně.

Hlavně ale rozšiřuje svoji působnost.. teď chodí i na hokejforum a zrovna minule tam vyblil takovou píčovinu, že jsem se z toho lámal půl hodiny.

Reagovat
minoLFC

kopni to sem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Reagovat
pepinho2

Čistič sprch

Reagovat
tomasinho

Na tenisportal taky leze.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho viděl i na chelsea-fc.cz

Reagovat
Hokaido

Teď jsem si vzpomněl, jaktože nebyl v hláškách el vrabellka?

Reagovat
smazaný uživatel

protože to není vtipný

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Jj, to s Floridou je geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsofistikovanější troll českého internetu, nebo jak ho tu někdo kdysi nazval.

Reagovat
minoLFC

nieje to troll, napr. na liverpoolsky si niektoré chyby z tohto komentára opravil, tu to ale nemôže editovať

Reagovat
Usty

obyčajný hejt

Reagovat
smazaný uživatel

ty pyčo, to je materiál

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre pokoj a mier na EF

Reagovat
Lacko_Boh

skurvák jeden,ujebal si mi patsovku, za to zaplatíš

Reagovat
Lacko_Boh

hehe,tak to to sa mi podarilo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

to je 500ka, huhuhaha, Boooze, ty si fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

trapne Zajo (a ujebane)...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

potom pošli prevodom...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Manchesteru United a anglické reprezentace Wayne Rooney získal ocenění England Player of the Year. Se ziskem 37% hlasů se umístil před hráči, jako Harry Kane, Joe Hart nebo Raheem Sterling.

Reagovat
eder

Správný Scouser!

Reagovat
smazaný uživatel

37% Harry

inak tých 37% mi teraz pripomenulo relaxačnú polarizáciu. Skúškové

Reagovat
Wat

Mně Škrtela.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

37 už je pojem, raz bude o ňom aj film.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To už i Welbeck by si to zasloužil víc.

Reagovat
Hokaido

i Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd to launch £215m spending spree

Manchester United are planning on spending around £215 million to arrest their problems in front of goal, with Felipe Anderson, Sadio Mane, Gareth Bale and Pierre-Emerick Aubameyang all on their shortlist.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Sneider, Fabregas a Ronaldo?

Reagovat
EXoRcIsT

a gaitan nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

sa divim, ze tam nie je £215,6 miliona, nedali si velmi zalezat

Reagovat
Swarley

chybí Neymar

Reagovat
Infernoqt

ted jsem to četl, kde berou informace? né, že bych tomu nevěřil... nevěřím Gaalovi spíš

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Lucas s Allenem dokupy? Brr

Reagovat
minoLFC

Rodgers OUT

Reagovat
fff

Tak rotovat musime, Can nemoze hrat stale, Hendo zraneny, Milner asi este nemoze hrat od zaciatku...

Ale hej... Brrrrr.

Reagovat
fenixLFC

can hra

Reagovat
fff

Co? som bol presvesceny, ze preto hra Allen, aby posetril Cana

Reagovat
fenixLFC

ono my moc dalsich zaloznikov ani nemame

Reagovat
fff

Inak ten mlady... Williams ci ako sa volal, s nim je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je pryč na hostování.

Reagovat
SunFells

O víkendu by mohli navázat na spolupráci.

Reagovat
tomasinho

V Fa Cupu proti Exeteru by mohli no. Ale ve středu proti vám už ne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy spolu hráli proti Southamptonu, ne?

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičke tam moc možnosti neni, akurát Milner. Ostatní oddychujú alebo zranení?

Reagovat
fenixLFC

zraneni a neexistujuci

Reagovat
Coutinho10

Liverpool FC ‏@LFC

Confirmed #LFC team to face @stokecity: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Lucas, Can, Allen, Coutinho, Lallana, Firmino

to jsem zvedavej, jak to bude bez utocnika vypadat, ale horsi to snad nebude

Reagovat
Nikikrew

Heh tak ked vidim tu zostavu Liverpoolu, skoda ze nemam uz nic na stavkovom konte

Reagovat
kiwwi

by tu Brendona za taku zostavu scouseri zadupali do zeme...pri Kloppovi je to "sem zvedavej"

Reagovat
tomasinho

Tak je to shit ten střed zálohy, ale tak tam nic jiného není co dát. Ofenzivní trojka je v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

Však hraje vlastně jenom to, co nám zbylo, ale tak kiwwi je hloupej, to je v pohodě.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe to očividně hodně štve.

Reagovat
kiwwi

tak urcite

Reagovat
fff

Reagovat
minoLFC

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

picu, len vy tam nevidite ten rozdil

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protože on je zodpovědný za ten káder co tu teď máme..

Reagovat
smazaný uživatel

Čulák pls

Reagovat
Usty

co je tohle za sázku zase?

Reagovat
smazaný uživatel

a co ma postavit ty mudrc ... brendan hra s tym co si priviedol klopp s tym co ma vidis tam ten rozdiel? a to ma este 3 utocnikov zranenych aj hendersona

Reagovat
nani92

zaujimavá myšlienka..len odveci ako vždy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

OT: Bratr shání notebook. V podstatě jen na pár hodin internetu za týden, žádný hry a pod. Určitě se mu tak nevyplatí kupovat nějaký dělo, takže hlavní požadavky nízká cena a dlouhá životnost. Hoďte nějaký tipy pls.

Reagovat
EXoRcIsT

heureka.sk

Reagovat
Hokaido

Děkuju, to mě nanapadlo, že se někde na internetu prodávají.

Jak si asi mám vybrat, když nevím co jakej parametr znamená a co je důležitý.

Reagovat
minoLFC

Dell XPS 13

Reagovat
Hokaido

Pls, soustřeď se na váš zápas ve Wemblem.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

a cena ma byt max aka ?

Reagovat
Hokaido

Co nejnižší. Víc jak 10k do toho nejspíš nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ipad? Jedině, že bude potřebovat Word/Excel nebo stahovat filmy/seriály, jinak na všechno ostatní se hodí Ipad(nebo jiný tablet, ale pro obyčejné užití je Ipad určitě nejlepší volba)

Reagovat
Hokaido

To určitě né, klasickej notebook.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
I am Mancunian

ani filmy tam nebude pozerat ? ze ci mu treba FullHD displej, ale aj to mu je jedno

Reagovat
Hokaido

Filmy asi ani né, to si hodí na flashku a do TV. Rozhodně to není nutnost.

Reagovat
I am Mancunian

otec kupil v usa acer, HD displej dotykovy, corei3 procesor, 4GB ram a 500hdd za 300dolarov, hdd aj ramku mozes vymenit a spokojnost, aj spracovanie je dost dobre, takze ja by som ti nieco take odporucil

Reagovat
Mastný Chobot

aj Oľov oco taký kúpil a tiež v USA

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fenixLFC

to je len zapadna propaganda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

tak ber tento. Už len kvôli 7.

X555L mám doma aj keď s inými parametrami, ale šľape zatiaľ, spokojnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je výhoda mít v dnešní době sedmičky?

Reagovat
Hokaido

Já myslel, že ty nový jsou nějaký napiču, ale fakt tomu nerozumím.

Každopádně já mám sedmičky a jsem maximálně spokojenej.

Nemají osmičky jiný rozhraní? On není počítačovej typ, určitě by mu to dělalo problémy.

Ale kdyžtak mě oprav.

Reagovat
smazaný uživatel

z 8 upgraduješ na 10, vypadá to trochu jinak, ale je to jenom o zvyku a na nový stroj dávat starý systém je hloupost

Reagovat
fff

Mesiac dozadu som mame kupoval novy notas, bracha ze jej mam kupovat daco so sedmickami, ked je na to zvyknuta a technika jej nic nehovori Zobrali sme 10 a nakoniec uplna pohodicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som menil z 8.1 na 10. Ale najviac sa mi páčila 7, ale mal som ju už dávno, takže si ju možno trochu idealizujem.

Keď mal doteraz 7 tak z 8.1 bude chvíľu v prdeli zo štartu/menu. Ten je tam podľa mňa hrozný Ale z 8.1 sa dá zadarmo prejsť na 10. Ale 10 je stále pomerne nová a má dosť chýb. Aktualizácie sa nedajú spravovať ako v predošlých, všetko robí samo a je ich celkom fúra. A dosť ľudí odrádza aj to skenovanie klávesnice a podobné veci voči 10 čo idú do éteru...

Len tak z bežného používania, keď si zapneš prehliadač /stiahneš film/pesničku, ti môže byť úplne jedno, aký máš.

Reagovat
I am Mancunian

presne nieco taketo som myslel, hlavne nekupuj celerony alebo pentium braswell, jedine ak pentium broadwell, ale naslepsie core i3

Reagovat
Hokaido

Aha.

Reagovat
I am Mancunian

to by nadaval, ze to je strasne spomalene

Reagovat
Hokaido

Aha...

Reagovat
Miguel19

Tak to ať si koupí tablet za pár šupů a ušetří.

Reagovat
Hokaido

Tablet né, notas je takovej lepší, přehlednější...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hokaido

Lenovo doporučuješ? Mě nepřijdu moc bytelný, ten plast vypadá pofidérně. Aby se za 2 roky nerozpadl.

Reagovat
Ritchie

mám už 2,5 roků ten plast a zatím ani známka toho, že by se někde byť jen trošku rozpadal to ho poslední rok tahám všude možně

Reagovat
smazaný uživatel

v této cenové kategorii si stejně nevybereš

Reagovat
Pospovič

Dělám na reklamacich v Electru a plast je nahovno hlavně u touchpadu a je jedno jestli to je za 10 nebo 20 tisíc. Problém celkem je, ze lenovo to neuznává

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej link pls?

Reagovat
Higi

pokud se někdo díváte přes acestream, tak dobrý linky bývaj na www.livefootballol.com

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

Díky Díky

Reagovat
Coutinho10

na Britannia jek Eminem

Reagovat
spider_8

Letošní Stoke by trofej slušela, ideálně po finále s Evertonem. Docela mě v poslední době zaujala myšlenka vidět Sparky znovu ve velkoklubu a vítezství v poháru by tomu určitě pomohlo.

Reagovat
Coutinho10

takhle sme snad jeste nehrali

Reagovat
Flamex

Máte ještě nějáký lepší link? ten henno se mi seká a ten druhej je nic moc.

Reagovat
Cobra

Nesmíš se na ten henno dívat přes StreamUp. Mě jede výborně v super kvalitě.

Reagovat
Flamex

a přes co? nikde nic jinýho nevidím.

Reagovat
Cobra

Nahoře nad streamem máš takovou paletku, kterou rozklikneš a můžeš vybrat mezi StreamUp, high quality, EU 3 nebo něco takového.

Reagovat
Flamex

já tam mám jen info, další je high quality, ale to máš šedý, takže to nejde a to steamup, takže nic no

Reagovat
Coutinho10

ja koukam na Novasport 2

Reagovat
Hokaido

Ten ace stream nemáš? Mě to ted naučili v diskuzi o šipkách a je to super. Daleko kvalitnější, něž normální stream, jsem nasranej, že jsem to nepoužíval dřív.

Reagovat
Flamex

vůbec, netuším ani co to je :)

Reagovat
Hokaido

To zkus nainstalovat, fakt pecka.

Reagovat
Flamex

už to nějak ladím no :)

Reagovat
Coutinho10

no to neeeeeeeeeeeeee

Reagovat
fenixLFC

to uz nie je normalne

Reagovat
Tomoro

co se mu stalo ? zrovna jsem si byl delat jidlo..

Reagovat
Coutinho10

zadni stehenni sval po strele

Reagovat
Tomoro

no tak to potes.. nicmene dik za odpoved

Reagovat
Coutinho10

nz......je to jak zlej sen

Reagovat
fff

Ale kurva ... Coutinho ...

3 utocnici mimo, Hendo, Coutinho ... s golmi to bude aj nadalej problem.

Reagovat
fff

A jak to dnes zacalo dobre ...

Reagovat
smazaný uživatel

teixeira by mal dpc hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

pruser nastane aj ked sa nam zrani hocikto dalsi z obrany

Reagovat
fff

Reagovat
eder

Góly bude muset konečně začít střílet "Welsh Pirlo".

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Začal s výzorom, teraz postupne odkuká aj výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Coutsa ja škoda, aspoň neľutujem, že som ho nahradil vo fante.

Inak ShawC sa zatiaľ nenechá obabrať.

Reagovat
fenixLFC

ale firmino je slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ sa tak javí, že na to totálne nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

zničil ho Liverpool (?)

Reagovat
smazaný uživatel

poplašený je, teraz v 16mohol asi 3x nahrať a nevedel, čo skôr. Snáď sa upokojí.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze Willian 2.0

Reagovat
fff

Firmino mi zatial pride ako ten typicky priklad, kedy si hrac nemoze zvyknut na tempo v Anglicku ... vsetko robi pomalsie ako by mal, neskoro reaguje.

Inak s tolkymi zraneniami v poslednej dobe Can a Lovren nas drzia, podla mna posledne zapasy nasi najlepsi hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

So všetkým súhlas kolega.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Glen proti Liverpoolu prepína na nejaký svoj God mode alebo čo

Reagovat
fenixLFC

hra tak celu sezonu

Reagovat
Coutinho10

on i v lize za ne hraje dost dobre...porad na to ma

Reagovat
fenixLFC

jebat.....

Reagovat
eder

To už snad víc nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

u nás to šlo koncom minulej sezóny sme mali 12 zranených hráčov a z toho 7 zo základu

Reagovat
Coutinho10

hmm dalsi na rade.....

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu

Reagovat
Tomoro

Reagovat
fff

Ok toto uz je fakt na kkt

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Injurypool

Reagovat
smazaný uživatel

tak ma napadlo, v Borussi pod Kloppom tiez vela zranenych, nema on prilis narocne treningy?

Reagovat
fenixLFC

urcite ma ale lovren vyzeral ze si obnovil to co mal po gardnerovi, po vsetkych tych troch zákrokoch co mal sa vzdy chytil za koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj si na kondicii potrpi, takze je to mozne.

Reagovat
tomasinho

Naši nejsou zvyklí no. Navíc nerotujeme, bo nemáme koho.

Reagovat
Coutinho10

aby sme vubec dohrali v 11

Reagovat
Jazdec

*10

Reagovat
REPLIKATOR

Horší než ztráta Lovrena je návrat Milnera

Reagovat
avicii

za chvilu nebude mat kto hrat...

Reagovat
Tomoro

Lucas na stoperu no to bude pokoukanicko

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas stoper Klopp

Reagovat
fenixLFC

keby tam dal cana tak nebude fungovat ani obrana ani zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

Keď z tohto dokáže LFC postúpiť...

Reagovat
avicii

stoperska dvojka Kolo - Lucas

Reagovat
fenixLFC

ibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Ibeeeeeeeeeeeewee goooooaaaal aspon naky pozitivum

Reagovat
smazaný uživatel

Allen

Reagovat
mickey mouse

Ibeeeeeee

Reagovat
fenixLFC

ale allen to nechcel nahravat

Reagovat
Wat

Allen uplnej Pirlo, nahrávka jak lusk.

Reagovat
Hokaido

Wembley bouří!

Reagovat
Tomoro

Reagovat
eder

Co?

Reagovat
Hokaido

Nekoukáš na FA cup?

Reagovat
eder

Ne. Koukám na Mickey Mouse Cup.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

krasna akcia

Reagovat
fff

Anoooooo

Reagovat
fff

Ale ten Allenov luft

Reagovat
REPLIKATOR

Allen geinálně

Reagovat
REPLIKATOR

*genitálně

Reagovat
stiflerovamama

Milner Allen

Reagovat
vitasrp

Raymond Verheijen ‏@raymondverheije 23 Dec 2015

It will be interesting to keep an eye on Liverpool in the upcoming weeks as they are about to hit an injury crisis under new manager Klopp.

No, zdá se, že tohle trefil celkem slušně.

Reagovat
fff

Vraj svalove zranenia boli v Dortmunde celkom standard.

Moc sa v tom nevyznam, ale predsezonna priprava, kedy by si hraci postupne zvykali na jeho trenigny, by tomuto dost pomohla u nas, nie?

Reagovat
vitasrp

Těžko říct, týhle oblasti fakt vůbec nerozumím. Ale řekl bych, že ta svalová zranění často souvisí s únavou těch svalů ze zápasů/tréninků, takže na tom by nejspíš tvrdší příprava asi nic neměnila.

Na druhou stranu je taky pravda, že máte teď ten nejdebilnější rozpis, jaký jsem kdy u jakýho klubu viděl. Abyste museli hrát středa večer, sobota 13:45, úterý 20:45 a pátek 20:45, to je vážně něco neuvěřitelnýho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

čo my hráme v piatok? to kerý kokot

Reagovat
vitasrp

To televize, nemaj prakticky žádný omezení, naopak skoro absolutní moc nad tím, kdy se který zápas bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě právě tou tvrdší přípravou by si ty svaly měly zvyknout na větší zátěž a tím i víc vydržet.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tomoro

Allen to byla bombicka Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel allen strielat?

Reagovat
fenixLFC

chcel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

krásna akcia

Reagovat
mickey mouse

fans

Reagovat
smazaný uživatel

po góle super, oživili to tam, lebo do gólu to bolo strašné komorné

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Fimirno

Reagovat
smazaný uživatel

Frmino*

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrať.

Reagovat
eder

Frndinho

Reagovat
REPLIKATOR

Fictinho

Reagovat
fenixLFC

furtmimo

Reagovat
avicii

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
pa3ce

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fff

Firmino uzasne ziska loptu a potom nezakonci ... jaaaaaaaj. Uz vtedy proti MC mohol dat dalsie 2 ci 3 goly.

Zablesky ma super, ale strasne vela roboty este pred sebou.

Reagovat
cubazi

Wales Xavi už sa teším ako to skusi na Weissa

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Coutinho10

hmm Migno

Reagovat
smazaný uživatel

mgno

Reagovat
cubazi

Reagovat
R22

Za chvíli nebudem timhle tempem mít zdravých ani 11 hráčů..

Jinak dobrá půle od nás, začátek obzvlášť Allen hraje výborně

Reagovat
fff

S tym rozpisom co nas teraz caka su tieto zranenia uplne psycho.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

rusiiii, skvely hokej

Reagovat
patas92

Reagovat
Minister

fakt parádny

Reagovat
Miguel19

Už sem jim nevěřil, ale paráda..

Takhle týmově snad Rusko ještě nikdy nehrálo...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nech vyhra ten lepsi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

haluzáci

Reagovat
Wat

Ale Mignolet se nechal chabě zatlačit do brány, tam musí všechno od něj letět pryč. Každopádně tenhle stav je potřeba udržet ,škoda dvou vynucenejch střídání, Firmino by tam mohl jeden kousek šoupnout nějakou náhodou.

Reagovat
13

Allen má sice pěknou asistenci, ale spíš stylem Girouda a ne Ozila.. S Mesutem má podobné akorát to, že neusále nenápadně popobíhá, akorát že Mesutek se dostane mnohem častěji k míči a pak s ním narozdíl od Allena přemýšlí. Tenhle hráč nemá na LFC a pokud se ho společně s Lucasem podaří v létě udat, tak budu jedině rád.

Líbí se mi rychlost Morena, to bude možná nejrychlejší hráč týmu.. Can opět hraje ze zálohy nejlíp..

No druhej poločas bude asi ještě krušný, to zranění Lovrena udělalo z naší obrany ještě větší paskvil a tak je naše jediná šance, že bude stále fungovat Kloppův organizovaný presing a nepustíme Stoke do tlaku, protože to pak není šance neinkasovat..

Můj tip je, že to skončí 2:2

Reagovat
fff

Ja sa aktualne strasne bojim standardiek. Simon v brane a z celeho timu vie hlavickovat snad Kolo a Emre .

Reagovat
13

Naštěstí sem nedávno někdo dával statistiku, že mají standardní situace snad nejhorší z celé ligy.. No když jsem viděl Firmina bránit Shawcrosse při rohu, tak ve mě byla taky malá dušička.

Reagovat
smazaný uživatel

podobne

Reagovat
fff

Reagovat
eder

On někdo srovnával Allena s Özilem?

Reagovat
13

Já jsem si to pro tentokrát dovolil.. Když s ním může být srovnávaný Eriksen, tak proč ne welšský Xavi?

Reagovat
eder

Obávám se, že to srovnání malinko pokulhává.

Reagovat
13

vážně?

Reagovat
eder

Jenom malinko.

Reagovat
R22

Allen je dneska výborný, jak přihrávky, tak pressing

Reagovat
13

Každý asi vidí co vidět chce.

Pro mě se z pozice středního záložníka málo nabízí, když jsou spoluhráči v nouzi a vzadu nestíhá. Nepísknutý faul před vápnem na konci poločasu jako kdyby okopíroval od nejmenovaného kolegy.. Střed zálohy je podle mě nejdůležitější pozice a a v LFC na ní hraje přicmrndávač Allen.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke sklamanie, ako fanúšikovia tak hráči. Čakal som niečo iné.

Reagovat
13

Ještě není konec zápasu.. Něco ještě předvedou.. Na hlavičkové souboje Crouch Lucas se docela těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí keď dajú gól na 1:1 a ľudia ožijú a začnú tlačiť ako šialení....takže verím, že vyrovnajú

Reagovat
fenixLFC

od nas najlepsi emre, lallana a do zranenia lovren....moreno a firmino bieda

Reagovat
Nikikrew

Co sa stalo Lovrenovi?

Reagovat
smazaný uživatel

zadný stehenný myslím

Reagovat
fenixLFC

nie, koleno....hamstring mal couts

Reagovat
fff

Aj Lovren tusim hamstring.

Reagovat
fenixLFC

on sa stale chytal zadnej casto kolena myslim...a ked bol na alvicke tak mu to obvazovali, nie stehno

Reagovat
fff

Masirovali mu stehno na ihrisku.

Reagovat
fenixLFC

ked ukazovali ten zostrih tak sa vzdy chytil za slachu alebo ako sa to vola. netvrdim ze sa nemylim ale zo vsetkych zaberov mi to prislo ako koleno

Reagovat
fff

Ja som videl zas stehno aj komentatori sa mi zdalo vraveli o stehne. Uvidime.

Ono stalo sa mu to tam pri jednom odkope, kedy sa natahoval, tak hamstring by podla mna aj viac sedel na toto.

Reagovat
Mastný Chobot

video pls

Reagovat
fff

Nemam a nedam.

Reagovat
fenixLFC

https://twitter.com/Squawka/status/684477864025174016 myslim ze toto sa robi skor pri kolene (pri rehabilitáciách) mozno najdem aj to z lavicky...

Reagovat
fenixLFC

a na druhej strane UEFA europa league pise ze obaja maju hamstring

Reagovat
fff

Moreno a bieda urcite nie.

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

smerom dozadu ano, Johnson tam cez neho prechadza furt

Reagovat
fff

Tu sa nezhodneme no .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne je snad v každým zápase v poslední době horší než Moreno, ale nikdo ho nekritizuje tolik jako Alberta. Proč?

Reagovat
13

Moreno je na hřišti víc vidět.

Reagovat
fenixLFC

ja ho kritizujem len teraz som nechcel byt prehnany

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, máme tu cold rainy night in Stoke a barcelonsko - interský útok nějak zatuhnul

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkám, co s nima je. Za 1. poločas se aklimatizovali a teď to rozjedou

Reagovat
smazaný uživatel

stoke je dnes príšerne vzadu..robí im problém základný pressing na polovici ihriska a robia chyby pri rozohrávke..my sme pri tom ukázali, ako zle na tom vlastne sme..dostali sme priestor, aj čas na to, aby sme udreli viackrát, no nestalo sa...lepší súper by tam dnes večer vyhrával už o 3

kloppa čaká mrte roboty v lete..už duplom ak nič neporieši tento mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

duš je tu

Reagovat
13

však vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,robim si srandu

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale tiež je pravdou, že veľa ovplyvnil stred ihriska a fakt, že sme tam mali 3 hráčov, čím sme lepšie zbierali second balls a hlavne vykrývali priestor

Reagovat
smazaný uživatel

ty si truth seeker jak Rudo Vasky

Reagovat
REPLIKATOR

Fauly 0:1

Zranění 0:2

Reagovat
fff

Klopp: “Hamstring is the sh*t word of the year for me."

Reagovat
Coutinho10

OT: ted sem kouknul na livesport a Rusko - Finsko bude prodl. komu verite vic ?

Reagovat
I am Mancunian

http://www.tampabay.com/sports/football/bucs/blame-for-bucs-mess-starts-with-glazers/2159038

clanok o NFL klube, ktory vlastnia Glazerovci, nie je vam to povedome ?

Reagovat
smazaný uživatel

To jim Klopp dává takové čočky, že budou postupně odcházet? Každopádně škoda toho zazděného rohu od Bojana, ale Stoke s tím ještě určitě něco udělá.

Reagovat
ďuriLFC

Sa čudujem že Moreno sa nezranil ešte, hra furt a tolko šprintov a prudkých pohybov nerobí nikto od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

teemu selanne jak sa tesi

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten kapanen ake prasiatko

Reagovat
Coutinho10

neskutecne ale rusaky vochcal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tomasinho

Král.

Reagovat
alcantara

Puljujarvi, Laine, Aho, Juolevi...Radost ich sledovat, som zvedavy co z nich bude...

Reagovat
tomasinho

Rantanen

Reagovat
stas87

O Puljujärvim som pisal minuly rok,tam ale hral tretiu pätku a sbieral skusenosti.Hrac buducnosti ale to je aj Laine,ten ale nema take meno ako Jesse.Mne osobne sa velmi pacil aj Lehkonen,ten hra za Frölundu a presadzuje sa pravidelne.Dost dobry bol aj Honka,Ikonen ci Mustonen,od tych cakam ze finsky hokej potiahnu.Dorastie im silnaa generacia,mozno lepsi aku budu mat svedi.A este jedneho hraca mam z tohto timu osobne rad-Roope Hintz.Snad sa aj on poriadne presadi,draftovany bol Dallasom,podobne ako Honka.

Reagovat
smazaný uživatel

.Preco by Laine nemal take meno ako Jesse?

Reagovat
stas87

Pretoze Puljujärvi ma za sebou slusne PR.Media o nom pisu viacej ako o Lainem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a pritom Laine moze byt vyssie na drafte, uvidime

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Tak nejprve Mignolet zdržuje při vrácení balónu a potom si tam při autu půlka sestavy musí osahat míč, aby to nakonec hodil ten poslední, než aby se snažili trochu provětrat nekompletní obranu nějakým rychlým autem.

Reagovat
pingla

Arnautovic je skvely

Reagovat
13

Furtmimo

Reagovat
cubazi

to je horor

Reagovat
REPLIKATOR

Fini

Reagovat
vladis271

Týmto tempom ten Grujic bude heať už proti Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Na stoperovi ale

Reagovat
cubazi

Kto to je??

Reagovat
SunFells

Má zůstat ve svém klubu do léta

Reagovat
I am Mancunian

nema

Reagovat
SunFells

Zdroj?

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
SunFells

Takže je to zatím nanejvýš nejisté.

Reagovat
Mastný Chobot

zas ho zabudol, chumaj

Reagovat
13

Měl ten člověk v Hoffenheimu taky tak příšerné procento střel na bránu?

Reagovat
13

Ok tak obligátní křivdu bychom měli..

Reagovat
avicii

taketo penalty sa piskaju stale na FIFE 16 (zakrok na Allena)

Reagovat
Coutinho10

skodaaa Ibenho...

Reagovat
fff

Ibe kurva nahravaaaaaaaaaaaj

Reagovat
cubazi

Firmino dnes totalne mimo

Reagovat
eder

Nejen dnes, ale Furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Je smiešne, jak furt ostane Clyne v hlavičkovom súboji s nejakým obrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Glen v druhom polcase nahodil svoju liverpoolsku formu.

Reagovat
vladis271

Ako strašne zdržujeme. Fanúšikovia Stoke si myslia, že preto aby sme udržali výsledok. V skutočnosti len nechceme ďalšie zranenie.

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet mi niekoho pripomína, ešte prísť na to koho

Reagovat
cubazi

Mam len ja taky pocit alebo Ibe sa až velmi hra na Sterlinga??

Reagovat
vladis271

To čo teraz urobil Mignolet pri tom rohu? Mal šťastie.

Reagovat
fenixLFC

ze nedostal druhu zltu?

Reagovat
fenixLFC

vyborne takticke striedanie..benteke na stopera a lucas do zalohy

Reagovat
Coutinho10

Kolo fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

N o neviem, Stoke som čakal na výhru proti takto oslabenému Liverpoolu.

Reagovat
fenixLFC

shaqiri

Reagovat
smazaný uživatel

Xerdan On čo tam skúša

Reagovat
smazaný uživatel

A už tam ide Pitr :-) 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne to mam v ociach. Hlavicka cez Clyna.

Reagovat
vladis271

OT:

http://www.csfd.cz/film/405971-anthropoid/prehled/

O tom ste vedeli, že sa chystá?

Len škoda, že naši jeblí filmári sa neskúsili zapojiť do koprodukcie. Ale možno je to dobre, len by sme to pokašlali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je super správa. Netušil som o tom.

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
iamek

Jo. Natacelo se v Praze a Londyne. Premiera bude ve Varech, protoze to produkuje i Karel Och.

Reagovat
Mastný Chobot

vraj má byť film o Lýde Baarovej teraz niekedy, neviete, ako sa to volá? ja som nezachytil

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Mastný Chobot

pohrali sa s názvom

Reagovat
Mastný Chobot

a hrá ju Pauhofová?

Reagovat
vladis271

tak je to najkrajkrajšia československá herečky, takže nie je o čom.

Reagovat
vladis271

To už je o vkuse. Ale u nej je najlepšie skĺbený pomer talentu, krásy a skúseností. A v tom tie tebou menované v pohode prekonáí aj so zavreným okom.

Reagovat
fenixLFC

super vkus chlapce

Reagovat
smazaný uživatel

voriskova nic moc, ale odpisal by som jej inak moze byt

Reagovat
patas92

Možná tak ta Svarinská, jinak ani jedna na ni nemá

Reagovat
smazaný uživatel

jedna z najkrajsich

Reagovat
patas92

Lol, nějakého nácka tam hraje Wilhelm Wicki, ten rakouskej žid

Reagovat
r.mrazik

Myslim,ze maji o tom byt dokonce dva filmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi, že hráči, ktorí prídu do Premier League z BL, vo väčšine prípadov buď úplne vyhoria, alebo aspoň nenaplnia očakávania... za posledné roky bolo takých prestupov požehnane- Kagawa, Holtby, Sahin, Schurrle, Podolski, teraz Son a Firmino... určite som na ďalších zabudol... v Nemecku hviezdy a v Anglicku nuly. A na druhej strane, vyložene vydarený prestup, keď hráč nadviazal na výkony z BL mal za posledné roky akurát De Bruyne, ten už ale britský futbal poznal. Zaujímalo by ma, čím to je, to už nemôže byť náhoda... pritom kvalita oboch líg je veľmi podobná...

Reagovat
smazaný uživatel

Son a Firmino sa zatiaľ nedajú hodnotiť, Schurrle a Podolski vyložene nezhoreli, prepadol iba Holtby, Marin a Kagawa.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono to zatiaľ skôr vyzerá, že technický hráči ten prechod nezvládnu. Silové typy typu Kompany, Can, Merte, Diuf, Cissé, Berba a iní s týmto problém nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko

Reagovat
kiwwi

Nn Berba vrchný burac PL

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
smazaný uživatel

ale parametre mal

Reagovat
kiwwi

ide o to, ze to bol jeden z najtechnickejsich hracov aki kedy v PL boli a silovo nehral skoro vobec

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem kto bol Berba. Naznacujem cely cas, ze je PL mozno fyzicky narocnejsia. Ale ani nikde netvrdim ze to tak je. Len som chcel vypichnut ten vyskovy/silovy rozdiel hracov co sa presadili oproti tym hore.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíš brát v potaz jenom "hvězdy"...

já bych to řekl právě naopak... podívej se na všechny ty ostatní normální hráče, kteří mají minulost v BL a teď v PL jakoby ožili: Fuchs, Okazaki, Arnautovic, Shaqiri, Prödl, Wollscheid, atd.

Reagovat
fenixLFC

okazaki teda urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

a hviezdy BL Firmino a Son tazke sklamanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to adaptaci. Emre,Lallana,Moreno a Lovren taky hrajou líp až teď

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana nehra dobre

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Ne jako háč za 25 milionů, ale hraje pod Kloppem lépe, má dobré zápasy, minimálně je z té ofenzivy nejvyrovnanější, nemá tak mizerné zápasy jako Firmino nebo Coutinho, i když ti dva maj strop jinde samozřejmě. Že by neměl stát tolik a v ideálním případě to být lavičkový hráč, to je druhá věc. Ale momentálně se dá říct, že hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Lallana bude výborný náhradník na strhávání zápasů na naší stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie, z podpriemernych vykonov podava priemerne

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten sa skor nehodil do systemu a nasledne sa zasekol

Reagovat
fantomas

Okazaki sice neožil per se, ale jak se tu z něho snažíte dělat strašnýho tragéda, jen abyste mi to natřeli (klasická křeč tady poslední dobou), to je ještě víc mimo. Jeho pracovitost nejen v mezihře je jeden z faktorů, co dává Mahrezovi i Vardymu takovou volnost, a v důsledku i takovou sílu. Ranieri ví moc dobře proč ho staví.

Reagovat
fenixLFC

netoci sa vsetko kvôli teba....traged to v leicesteru je a tu medizhru co spominas vytvara lepsie ulloa nez okazaki, ten je tam povacsinou dost k nicomu....

Reagovat
fantomas

Lol. Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa ale zaujíma práve to, prečo sa nedokážu presadiť práve tie hviezdy, ktoré idú za veľké peniaze na BL pomery a majú za sebou parádne štatistiky v Nemecku, na ktoré nevedia nadviazať... to, že sa chytia hráči ako Fuchs, Wollscheid či Shaqiri nie je až také prekvapenie, keďže idú z väčších klubov (Schalke, Leverkusen, Bayern...) do menších, kde nemajú takú konkurenciu... a ten Arnautovič, to je normálne obrat o 180% oproti Werderu, ale on to v sebe vždy mal, problém bol v hlave...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay je slabý

Reagovat
fenixLFC

pravidelne najslabsi z tej stvorky vpredu

Reagovat
Infernoqt

Hrdlička to komentuje takovým způsobem, jako kdyby netušil, že se ještě hraje odveta.

Reagovat
fenixLFC

okej, sme bez stoperov

Reagovat
smazaný uživatel

Záber na Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Milner ich ani nenechá dospievať YNWA

Reagovat
Coutinho10

typickej facepalm

Reagovat
Harakan

Afellay je parodie na středního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Kolo zasluzi pochvalu za vykon

Reagovat
fff

Reagovat
avicii

Kolo zasluzi pochvalu za vykon

Reagovat
R22

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

vzhladom na to ako sa dame predvidat tuto sezonu vypadneme s exeterom a potom porazime arsenal bez jedineho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Emre je boh

Reagovat
R22

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

A až začne skórovat z těch střel z dálky, bude ještě větší...

Reagovat
fff

Ked si clovek uvedomi, ze ma chalan este iba 21 rokov. Posledne zapasy nas tahal, dnes znova.

Reagovat
Wat

Však právě, supr mladej hráč, akorát mi přijde trochu namyšlenej, když ho na tom hřišti vidím, jak se prezentuje.

Reagovat
fff

Mne pride sebavdomy, chce aby co najviac veci islo cez neho, chce na seba brat zodpovednost ... a to vsetko ja osobne u stredneho zaloznika chcem vidiet. Takze za mna v pohode ,

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

To bych neřek, spíš sebevědomej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak přijde.

Reagovat
tomasinho

Za pár let, až vychytá těch pár nedostatků, tak z něj bude top záložník.

Reagovat
cristiano.K.

bojím se jeho povahy

Reagovat
fff

V akom zmysle?

Reagovat
cristiano.K.

Je to náladový Turek,naladovi lidé mají pravidelně výkyvy.

Reagovat
tomasinho

Jak víš, že je náladový proboha? Výkyvy zatím měl proto, že je mladý a nevyhraný pořádně na top úrovni. Nevidím jediný důvod, proč by měl být nevyrovnaný i dále. Gündogan či Sahin s tím taky nemívali problémy, Özil taky nemá. A tayo nich můžeš říct, že to jsou Turci.

Reagovat
oddy

Özil minimálně v Realu výpadky měl, vždyť si na něj fandové kvůli tomu stěžovali.

Reagovat
cristiano.K.

Kolikrát je na nem evidentni,ze ho ten fotbal nebavi a Gundogan je na tom podobne. Sahin a Ozil nejsou naladovi,neni to tak,ze kazdej turek je naladovej

Reagovat
cristiano.K.

dobře já

Reagovat
smazaný uživatel

neruhaj sa, ale je dobry

Reagovat
13

Kolo Kolo Kolo Touréééé. Collinsovský výkon.. Zkušenost u něj narozdíl od Milnera (dvě ztráty v nastavení) byla opravdu vidět.. Lucas na stoperu také slušně a i Allen se mi v druhém poločase líbil víc. Slušný výsledek do odvety, ale nic jistého to rozhodně není.

Reagovat
fff

Ktovie kolko hracov sa nam zrani kym sa k odvete dostaneme .

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda jen ze nepadlo vice golu, ale zapas to byl zabavny. Stokecelona jela dobre, Shaqiriho akce me strasne bavily. Na druhe strane Kolo Touré - pro me MotM

(a fuck my life, za celou dobu se mi jednou sekl stream a to zrovna pred golem... )

Reagovat
Wat

Uf, důležitý vítězství. Sice mě trochu znepokojuje, jak se pár hráčů po konci drželo za různý místa na těle, ale věřim, že je to akorát pozápasová únava. Každopádně na další sestavu jsem zvědavej.

Reagovat
13

Když tak koukám jak Klopp ničí LFC, tak se bojím aby si Danny ještě někdy zahrál.

Reagovat
Wat

Co Dannyho nezabije, to ho posílí, ten se ještě stane strojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože si koupí eletrickej vozík pro invalidy a naprosto se s ním ztotožní ?

Reagovat
13
Reagovat
stiflerovamama

Ale vzadu takmer bez chyby, konecne to tam malo poriadneho generala, hned to inak vyzeralo Lucas

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

emre najlepsi od nas pred lallanom a Allenom. nepochopil som prichod bentekeho za allena, ked uz siel hore, tak za firmina

Reagovat
smazaný uživatel

Allen po nemoci a odběhal toho strašně moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

on vyzerá jak ukážkový mladý dedinský notorik

Reagovat
cristiano.K.

Kloppe kurva kup jim hřejivku to zranění fakt už není ani vtipný, je to dáno dvěma faktory, počasí a svaly v tomhle zápasovém zatížení zkrátka potřebují delší regenereraci. S výkonem v první půli spokojenost. Ibe nám vystřílí pohár

Reagovat
fenixLFC

bude sakho k dispozicii buduci zapas a kedy sa ma vratit martin?

Reagovat
vladis271

na čo to potrebuješ vedieť? Veď zranenie Martina nie je žiadnou stratou.

Reagovat
fenixLFC

rozmyslam akých dvoch stoperov budeme schopni nasadit proti arsenalu...

Reagovat
nani92

lucas - can

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Vlado pls

Reagovat
fff

Exeter Sakho nema stihnut, dalej neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

buduci rok MS20 skupina: USA, Kanada, Rusko, Slovensko, Lotyšsko

Reagovat
smazaný uživatel

pristi rok se hraje MS20?

Reagovat
Mimalu

každý rok se hraje

Reagovat
stiflerovamama

hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Už tento rok

Reagovat
fenixLFC

to uz by sme mohli vypadnut....

Reagovat
smazaný uživatel

ako kazdy rok

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

S Lotysskom to bude zasa tesne ale ta vyhra s nimi sa uhra.Dalej to ale bude hanba.Mna stve,ze nas hokej vychovava strasne malo individualit,klademe doraz len na branenie,nechceme supera prehrat ale ubranit.

Reagovat
smazaný uživatel

... uvidime, ci sa to zmeni po 5-10 rokoch, najprv ale musime zaviest moderne technologie a prilakat deti na lad...

Reagovat
Lacko_Boh

v CR sa to meni ?

Reagovat
smazaný uživatel

V CR je najlepsi strelec juniorskej ligy japonec

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ano, nie tak rapidne ako vo Svedsku, ale pomalymi krokmi ano

Reagovat
smazaný uživatel

A ktore su to kroky?

Reagovat
smazaný uživatel

to si nevies sam zistit? nevies o tom? napr.viac draftovanych hracov, striebro z MS18

Reagovat
stas87

Nic sa nezmeni,ani za 5 ci za 10 rokov.Tu nie je ochota pustit do hokeja ludi,co maju skusenosti z inych krajin.A aj keby sa niekto nasiel,tak to prostredie ci lepsie napisane zakulisie je tak skazene a otravene,ze ten clovek ujde.Ludi nezmenis,Olo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

...aspon o trochu... uvidime, no

Reagovat
stas87

Podla teba...ake zmeny sa v poslednych dvoch rokoch urobili?

Reagovat
smazaný uživatel

ziadne, ale iskricka nadeje je ukonceny bojkot a dohoda medzi Nemeckom a bojkotujucimi...uvidime no

Reagovat
stas87

http://nhlnews.cz/renney-o-kanadske-potupe-na-msj-hraci-nesou-vetsi-vinu-nez-treneri/

Jeden jediny priklad.Bodaj by niecoho takeho boli casom schopny aj na Slovensku.Ja som mozno az prilis pesimisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

ako napr. ta reklama na stv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow, slušný masakr

Reagovat
stiflerovamama

JK: "In this situation with no centre-backs fit I would say [transfers] is something we could look at

Reagovat
fff

Subotic na hostovanie mi pride ako tutovka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne, aj na prestup

Ale reálnejši je asi ten Caceres nie?

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Matip ? Však má prý Klopp zájem a v létě mu končí smlouva, takže poslední šance, aby za něj Schalke alespoň něco dostalo.

Reagovat
fenixLFC

takze matip....

Reagovat
vladis271

Inak odporúčam toto.

http://www.csfd.cz/film/370124-crimson-field-the/prehled/

Ja z tej Chaplin mám motýlov v bruchu.

Reagovat
I am Mancunian

to poznam vlado, v game of thrones to bolo podobne

Reagovat
fenixLFC

jedna z troch najkrajsich zien v GOT

Reagovat
Pospovič

Neříkám, ze to neni pěkná baba ale v GÓT jsou rozhodne lepsi kousky

Reagovat
Honza Matoušek

Já tam teda žádný nevidim.

Reagovat
Pospovič

Sansa, Daenerys, Missandei... Ale samozřejmě je to o vkusu

Reagovat
fenixLFC

nie nie a nie

Reagovat
Pospovič

Ani Margaery nebo Tyene? Dal uz nevim

Reagovat
fenixLFC

margaery a mena dvoch dalsich neviem tato (robova zena) a ta tyrionova

Reagovat
smazaný uživatel

tyrionova je pornoherečka, ta se nepočítá :)

Reagovat
smazaný uživatel

ygritte, margarey a samozrejme lena headey

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnit Dany za Margaery a máš moji top 3.

Reagovat
Honza Matoušek

Massandei ti uznám. Sansu a Daenerys ani náhodou. Ale já mam takovej specifickej vkus.

Ještě se mi hrozně líbí Elaria Sand.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosabell Laurenti? Taky pěkná baba.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Jestli se ti hodně líbí Elaria tak chápu ten specifickej vkus

Reagovat
Lacko_Boh

Daenerys nie?

Reagovat
patas92

Sansa a Daenerys jsou strašně vyhajpované

Reagovat
Pospovič

Tak Daenerys je hezká hlavně v reálu

Reagovat
kvasha16
Reagovat
fantomas

Tady vypadá tak o 20 let starší

Reagovat
minoLFC

no neviem malička a ani tvar ani postava nič výnimočne(a herecký už vôbec)

najviac sexi bola aj tak Esmé Bianco

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Sansa je napiču ale Daenerys je naozaj pekna.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo má jenom každej jinej vkus,no..

Reagovat
Mimalu

jsem jediný kdo považuje za hezčí z těch dvou Sansu?

Reagovat
pa3ce

Neee, ja tiež určite.

Reagovat
Pospovič

taky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Ygrite, Margaery, Robova žena.

Reagovat
fantomas

Ani zmínka pro Carice van Houten?

Reagovat
minoLFC

ale zamlada

Reagovat
fantomas

Klidně i zastara.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Pospovič

Na tu jsem zapomněl, určitě

Reagovat
minoLFC

čo tam hrá?

Reagovat
smazaný uživatel

*hrála

Reagovat
vladis271

SPOILER

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky starej ale..

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ona je fakt vnučkou Charlieho Chaplina, jsem si nikdy neuvědomil

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ani tu cenu 20 mil. € nemá, takže se není čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

sedláci z AC to s náma vyměněj za Balotelliho, kterýho mají jen na hostování a ještě budeme doplácet...

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani je génius v tomto.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Error

Chelsea are prepared to give Patrick Bamford a chance in their first-team squad. [...] It was expected that Bamford would be sent on loan elsewhere in January with Bournemouth keen but Guus Hiddink is considering using him at Chelsea this season.

-source: Mail

Pojďme. Snad to není kec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je to vlastně typ útočníka? Čísla v Middlesbrough má docela slušná, jak tak koukám. Ale hostování v CP byla asi ztráta času. I když, otázkou je, proč se neprosadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink je legenda darmo.

Reagovat
Busby babes

Chelsea je pripravena dat sanci mladikovi... kde jsem to jen cetl...

Reagovat
kvasha16

radsej sa sutredme na RCL a Traoreho, mlady si aj tak cez Costu, Remyho a Falcaa velmi nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřil bych tomu nějak moc.

Reagovat
vladis271

Z FB BBC ohľadom totoh, že Klopp spomenul, že ideme nakupovať do obrany.

....................We should bring illori back

(odpoveď)... He's injured also

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele