Raúl: Byl to parádní rok

25.12.2007, 20:39
Aktuality
Také kanonýr Raúl se pustil do hodnocení končícího roku 2007. Všem fanouškům poděkoval za přízeň a věří, že nadcházející rok bude podobně úspěšný jako letošní.

"Všem fanouškům Realu Madrid bych chtěl popřát šťastné prožití vánočních svátků ve společnosti jejich nejbližších," řekl zkušený kanonýr pro oficiální stránky Bílého baletu.

"Kdybych měl zhodnotit rok 2007, myslím si, že každý fanoušek našeho týmu musí spokojený a hrdý. Nejprve jsme získali mistrovský titul a výborně odstartovali do letošní sezony," zhodnotil počínání Realu. "Snad i v roce 2008 budeme pokračovat v dobré formě a podaří se nám získat více trofejí," vyslovil své přání.

Podobně jako Raúl hodnotil letošní rok také prezident Ramon Calderon. "Přes tyto Vánoce můžeme být spokojeni víc než kdy jindy. Naše plány vyšly a splnili jsem všechny námi vytyčené cíle. Tento rok považujeme za velmi úspěšný, jelikož titul získal nejen fotbalový, ale také basketbalový tým, poprvé po dvaadvaceti letech," prozradil Calderon.

"Navíc máme velké plány. Ovšem nejdůležitější věcí je skutečnost, že máme velmi mladý tým, který má velkou perspektivu do budoucna," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (1008)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele