Premier League v kostce (16. kolo)

16.12.2015, 09:05
Názory a komentáře
Pohádka Leicesteru pokračuje, naopak krize Chelsea stále ne a ne skončit. Dva největší příběhy dosavadní Premier League se střetly v šestnáctém kole na King Power Stadium a zápas odrazil rozpoložení obou celků přesně tak, jak se dalo očekávat. Foxes zvládli zápas lépe a především díky Riyadu Mahrezovi se vrátili do čela s dvoubodovým náskokem na druhý Arsenal.

Svěřenci Josého Mourinha se naopak propadají tabulkou stále níže, nyní jsou až šestnáctí, přičemž na sestupové pozice mají náskok pouhého bodu. Vedení Chelsea však stále portugalskému trenérovi důvěřuje, ten si svoji pozici drží patrně i díky postupu do osmifinále Ligy mistrů z prvního místa.

Prosinec je zatím parádním měsícem pro nováčka z Bournemouthu, který po Chelsea porazil i Manchester United. Totéž se podařilo Newcastlu, jenž rovněž zdolal dva papírové favority, Straky vykradly po Liverpoolu i stadion Tottenhamu. Druhé vítězství ve dvou kolech si kromě těchto celků získaly již zmíněné týmy Arsenalu, Leicesteru, a pak taky Watfordu, jenž pod vedením gólmana Gomese a útočného dua Ighalo - Deeney senzačně atakuje pohárové příčky.

Ve velké mizérii naopak pokračuje Aston Villa, jež v neděli znovu prohrála, na vítězství čeká neuvěřitelných 15 duelů a na úplném dně vzhlíží k záchraně s odstupem osmi bodů. Výměna trenéra zatím nepomohla ani Swansea, její dosavadní šéf Alan Curtis měl přitom na Etihad Stadium velkou smůlu. O bod přišel až v nastaveném čase tečovanou střelou Yayi Tourého.
Zápas 16. kola: Bournemouth vs. Manchester United

Sobota v Premier League byla spíše nudná, v prvních pěti utkáních padlo jenom sedm branek a fanoušci anglického fotbalu se těšili na zlatý hřeb. Večerní duel Bournemouthu s Manchesterem United jim vše vynahradil, k vidění byly krásné branky, skvělé zákroky, nacvičené signály a mnoho dalšího.

Vždyť už ve druhé minutě dal gól přímo z rohu Junior Stanislas a zápas měl nakročeno k překvapení. Cherries podržel brankář Boruc, jenž kapituloval pouze jednou z kopačky Marouana Fellainiho. Vítězství na svou stranu však zaslouženě strhli domácí hráči Bournemouthu, jejichž výkon nepostrádal silného ducha, pověstné srdíčko i tolik potřebný zápal.



Gól 16. kola: Junior Stanislas

Gól přímo z rohu se moc často nevidí. Natožpak ve druhé minutě a tím spíš jednomu z nejlepších gólmanů světa. David De Gea se možná červená ještě teď, protože kroucený balón z kopačky Juniora Stanislase by brankář jeho kalibru chytat měl. Nic to však neubírá na skvělé kopací technice záložníka Bournemouthu, který svou životní ranou nejen zkrášlil všechny sestřihy z uplynulého kola Premier League, ale zároveň výrazně pomohl Cherries k důležitému vítězství.



Zákrok 16. kola: Heurelho Gomes

Hvězdou Watfordu a také jedním z nejlepších hráčů dosavadního průběhu Premier League je Odion Ighalo; bez "držáka" vzadu by však Hornets ani náhodou nebyl po šestnácti kolech sedmí. Hubenou výhru kromě nigerijského střelce zachránil i brankář Heurelho Gomes, jenž se blýskl především zákrokem proti střele Jermaina Defoa. Jeho parádní reflex zkrátka nezmizel ani s přibývajícími roky.

16. kolo patřilo především brankářům a jejich skvělým zákrokům. Ten nejlepší předvedl o víkendu gólman Watfordu Heurelho Gomes...

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 15. prosinec 2015


Nechtěl bych opomenout ani úchvatný dvojzákrok Artura Boruce, který můžete vidět i výše v sestřihu Zápasu 16. kola. Polský gólman předvedl proti střelám Fellainiho a McNaira reflex i mrštnost a ukázal, že pokud má dobrý "neminelový den", je pro Cherries rozdílovým hráčem (ostatně jako tolikrát v loňské postupové sezóně).

Hráč 16. kola: Riyad Mahrez

Posedmé v sestavě kola, potřetí nejlepší hráč. Riyad Mahrez je v letošní sezóně nezastavitelný a potvrdil to i proti Chelsea. V utkání dvou pečlivých defenziv vypadal jako Liška v kurníku plným spících slepic. Od první minuty byl nejnebezpečnějším mužem na hřišti a až do šedesáté minuty, kdy se taktovky ujali hosté, mu to také vydrželo. Jeho schopnosti v soubojích jeden na jednoho, přehled a technika letos v Anglii nemají konkurenci.

Mahrez zařídil obě branky Leicesteru. První zinscenoval v úvodním dějství, kdy z pravé strany vyslal úžasný centr do vápna, a předložil tak pohodlné zakončení Jamiemu Vardymu. Druhý byl ještě úchvatnější, Alžířan ho vstřelil sám krátce po změně stran. Ve vápně si pohrál s Azpilicuetou a bez skrupulí zamířil přesně k tyči. I za to si od serveru WhoScored.com vysloužil známku 8.95.



Břídil 16. kola: Simon Mignolet

Tohle kolo se brankáři Liverpoolu dvakrát nepovedlo. Belgičan Simon Mignolet v letošní sezóně patří spíše k oporám Reds, ale domácí zápas s West Bromwichem mu nevyšel. Největší chybu udělal už po půlhodině hry, kdy se neúspěšně vydal na rohový kop Baggies a následkem byl vyrovnávací gól Craiga Dawsona. Mignolet inkasoval i z druhé z dvou střel WBA a jen díky šťastné ráně Origiho z úplného závěru uhrál Liverpool alespoň bod.



Sestava 16. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Šestnáctému kolu vládly pevné obrany i brankáři. Výborně zachytali Jack Butland, Heurelho Gomes nebo Rob Elliot, nominaci si však vysloužil gólman Crystal Palace Wayne Hennessey. Velšský brankář čelil sice jen třem střelám Southamptonu, jenže proti dvěma musel vytáhnout světový zákrok, který měl navíc v obou případech bodový dopad.

Čisté konto udržel i Watford v Sunderlandu, v jehož obraně se předvedlo rovněž vícero hráčů. Na pravém kraji byl výtečný Allan Nyom, který kromě poctivé a precizní práce dozadu připravil jediný gól zápasu Odionu Ighalovi. Ofenzivní přínos měl rovněž Jonas Olsson z West Bromwiche, který byl na stoperu jako skála, která navíc málem vstřelila vítězný gól v Liverpoolu. Až nastavení a šťastné vyrovnání mu radost zhatilo.

Čistě z obranných důvodů jsou v ideální sestavě šestnáctého kola taky Laurent Koscielny z Arsenalu a Christian Fuchs z Leicesteru. Dva nejlepší týmy dosavadního průběhu Premier League shodně zvítězily a výše jmenovaní fotbalisté na tom měli velkou zásluhu. Především levý bek Foxes držel největší hrozbu Chelsea Williana pěkně zkrátka a neodcentroval přes něj ani Ivanović.

Gunners se trápí s velkým počten zraněným, což jim však přineslo i jednu velmi pozitivní skutečnost. Aaron Ramsey se vrátil do středu pole, kde se vrátil do staré formy a opět září. V neděli byl klíčovou postavou Arsenalu na půdě Aston Villy a dal jí i druhý gól. Výborně (konečně) zahrál i Yohan Cabaye, jenž k výhře Crystal Palace se Southamptonem vedle dobrého výkonu přispěl rovněž i vstřelenou brankou.

V ofenzivě Eagles opět fascinoval Yannick Bolasie, jenž po přesunu na podhrot výrazně pookřál. Pohybuje se na celé šíři hřiště, odkud může vyrážet na zteč, jak se mu zlíbí. Obranu Saints ničil svými výpady, po jednom z nich navíc vytvořil jediný gól utkání. Nade všemi však čněl aktuální král anglického fotbalu Riyad Mahrez z Leicesteru. V utkání proti Chelsea působil v takticky svázaném utkání jako zjevení, dal gól, další nachystal a je naším Hráčem 16. kola.

Alžířan je v sestavě kola už posedmé, v čemž mu dokáže vzdorovat jen pošesté nominovaný Odion Ighalo. Taky útočník Watfordu obhájil pozici v ideální sestavě z minulého týdne, když tentokrát zařídil jediný gól Hornets. Jeho herní přínos a penzum práce, které odvede, je však impozantní. Starosti dělal obraně Sunderlandu neustále. Právě bojovný výkon vynesl nominaci i Joshuovi Kingovi, jenž vítězství Bournemouthu nad Manchesterem United taktéž korunoval vítěznou brankou.
Statistické okénko 16. kola

- Petr Čech pomohl Arsenalu k výhře nad Aston Villou čistým kontem, které bylo už jeho 169. v Premier League; vyrovnal tak absolutní rekord Davida Jamese

- Leicester City nastřílel od začátku sezóny už 34 branek, což je nejvíc v Premier League; zajímavé ale je, že všech 34 docílili zevnitř vápna

- Chelsea naopak prožívá zcela opačné pocity, pondělní porážka pro ně byla už devátou z 16 utkání; tolik proher za tak krátkou dobu utrpěli Blues naposledy v sezóně 1978/79, kdy sestoupili

- Anglie žije příběhem rekordmana Jamieho Vardyho, ale v jeho stínu se rýsuje další zajímavá série; Romelu Lukaku se trefil už šestkrát v řadě, což ještě nikdo v historii Evertonu nedokázal

- John O’Shea ze Sunderlandu v sobotu nastoupil k jubilejnímu 400. utkání v Premier League; dokázal to jako teprve 32. hráč (a třetí Ir) v historii soutěže

A jedna nakonec z Championship...

- Brighton & Hove Albion ve druhé anglické lize Championship včera remizoval na hřišti Queens Park Rangers 2:2 a od začátku sezóny tak neprohrál už 21 zápasů v řadě; tohle se v profesionálním anglickém fotbale povedlo naposled v sezóně 2010/11 Manchesteru United (24)


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (569)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Mahriz

Reagovat
Geordies

Škoda, že se do sestavy nedostal Kanté, ten byl proti Chelsea famózní

Reagovat
smazaný uživatel

kante bol všade.. všetci chvália mahreza s vardym..ale ja by som vyzdvihol obranu..pretože ten tlak v 2 poli čo ustali klobuk dole..

Reagovat
Nikikrew

Dobre zvolena 11tka

Reagovat
Spalovač šancí

A zákrok kola bych spíše dal Borucovi

Reagovat
kiwwi

ten dvojzakrok proti Fellainimu resp. McNairovi bol fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Counter

Já Henneseymu

Reagovat
Nikikrew

Boruc ide hore!

Reagovat
kiwwi

On tomu De Geovi dost zavadzal Martial, ale tak brankar si ma zrevat a ist aj cez mrtvoly - a to je jedno ci je to protihrac alebo spoluhrac...

inac ten Nyom v zostave kola je vtipny...jeden z najslabsich obrancov v PL co som tento rok mohol vidiet a aj v tomto zapase parkrat horel - ale dal asistenciu na vitazny gol no

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp síce bráni Mignoleta - a je správne, že mu vravel aby vybiehal na tieto centre, no neexistuje aby takúto loptu brankár nevyboxoval, alebo aspoň nepredĺžil končekmi prstov.. Mignolet opäť zlyhal a stál nás body. V takýchto zápasoch, kde súper je fyzicky pripravený a má výborne zvládnutú organizáciu v obrane, budú rozhodovať maličkosti..my sme rozdiel spravili a správne sme Hendersonovým gólom nakročili, ale pripravili sme sa o to Mignoletovou neistotou - zas a znova pri centrovanej lopte. Toto sa skratka musí vytratiť, najmä od brankára, ktorý má podržať.

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozrejme nie je to len o Simonovi. Hovorím o ňom preto, pretože momentálne sme odkázaní na tieto utrpené výhry s minimom chýb v defenzíve, keďže ofenzíva nie je na požadovanej úrovni, aby sme súpera prestrieľali. Benteke bol zlý nákup, je to dobrý útočník, ale na jednotlivé herné poňatia hry absolútne neprístupný. Veľmi ťažko sa s ním hrá do zatiahnutej obrany, je neustále za obranou, bez nábehov do uličiek, dokonca sa vytratila aj jeho dominancia vo vzduchu - Olsson a ten druhý stopér nemali žiadne problémy. Liverpool momentálne stojí a padá na Sturridgovej prítomnosti, pretože iného rozdielového útočníka k dispozícií nemá. Origi ukazuje záblesky, ale je to stále mladé ucho ktoré by sa v tých zápasoch na hrote od začiatku len zaúčalo vo veciach - no aj cez to by som veľmi zvažoval a dal by som mu prednosť pred Bentekem.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tím potrebuje energického útočníka, som si vedomý IP statusom Pata, ale ten risk by stál za to, hlavne pri tej požadovanej cene v porovnaní s britským "overeným" materiálom. Takisto potrebujeme holding modfieldera, ktorý dokáže nielen rýchlo, presne a efektívne rozohrávať hĺbky poľa, ale na druhú stranu aj čo to ustojí, vydrží fyzické súboje v prípade rozháranej hry a to Leiva nie je, čo sa naplno odzrkadlilo v St.James Parku proti Newcastlu, rovnako ako v prípade Allena. Songa sledujem vo WHU dlho, teraz nastúpil po dlhšom zranení a musím priznať, že stále sa mi jeho herný štýl pozdáva. Je silný v súbojoch, na lopte a výborné zvláda situácie pri rozohrávke, keď je pod tlakom. Je mi záhadou, že sme nesiahli po tomto lacnom hráčovi v situácii, kedy nám tam operuje Leiva - to asi ale svedčí aj o tom, ako blízko bol Brazílčan odchodu - čiže zmätok v Rodgersovej hlave a nevedomosť, čo vlastne ideme v novej sezóne hrať a čo potrebujeme a čo nie => nepremyslené posilnenie kádra v lete. Okrem ST a DM by som ešte rád videl posilu na RCB, snáď by pomohli kontakty a vzťahy Kloppa z BVB a podarilo sa nám zohnať niečo nadštandartné.

Reagovat
salami

zrovna v zápase s WBA a podobnejma soupeřema by měl bejt Benteke dost platnej, tudíž bych řekl, že je velká chyba tomu nepřizpůsobit systém, potažmo je to chyba trenera, že nedokáže využít Bentekeho přednosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokáže využít Bentekeho přednosti, proč to čtu skoro pod každým zápasem. Kupovat ho do Liverpoolu byla chyba, jak tu psalo plno fanoušků. Mnohem, mnohem více platný by byl třeba v Chelsea, kde se klasicky hraje na kladivo ve vápně. Tam by byl král.

Reagovat
salami

já neobhajuju jeho nákup, do systému Liverpoolu se nehodí, ale přesně na takovýhle zápasy by měl bejt platnej a bylo by dobrý to využít, když už tam jednou je

Reagovat
fff

V skratke mali sme podla Teba cely zapas nanho nakopavat lopty a centrovat, hej?

Reagovat
salami

tak to je hodně velká zkratka, ale vzhledem k tomu, že WBA mělo zamčeno a 4 stopery na place, tak bylo těžký se prosadit nějakym ťukesem a bylo by dobrý využít Bentekeho sílu, koneckonců jak jste dali ten první gol, to ale samozřejmě neznamená, posílat jenom samý centry do vápna, ale musí se to taky využít, přesně tohle dělá Everton proti zamčenejm soupeřům a sám vidíš jak to tam Lukaku uklízí

Reagovat
fenixLFC

to zas oslova nie ale on to ma proste preburat, vyhravat suboje a stazovat obrancom zivot, vytvarat miesto pre iných..toto su proste jeho zapasy a teraz to teda (znova) nepotvrdil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Chelsea

United

Arsenal

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

dík za souhrn.

Reagovat
EXoRcIsT

staci do zapasu proti United potom ho moze v klude vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

bral by si ho k vám?

Reagovat
kiwwi

jebe ti?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ale jebalo by mi pri LVG

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ináč je úplne jasné, že ak by padol, Ancelotti by to zobral ako interim do konca sezóny

Reagovat
Talker

Nejhorší j, ze někteří v tom vidí stále neposileni v lete...

Reagovat
celeb
Reagovat
smazaný uživatel

hala Mourinho Bůh mu žehnej ! udělal ohromný kus práce pro definitivní rozložení Chelsea, konečně chlap na svém místě a můj osobní special one, nikdy jsem ho neměl raději

Reagovat
Free_player

Stanislas ... ale, kdyby to De Gea netečoval tak by tam asi nespadnul ...

Reagovat
smazaný uživatel

manchester united goal per match 1.52

manchester united injured per match 1.56

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezká sestava. kdo v tý záloze bude bránit ale?

Máhrezův gól tak ten má jen tu smůlu, že padl gól z rohu, jinak jasnej top. Azpi asi neměl lehký spaní

Reagovat
Recik

Ach jo. Tak asi po sté. Sestava se nedělá podle FMka, ani podle toho, jak by měla vyběhnout na hřiště v reálném zápase. Ale podle nějakého klíče, kdy určitý hráč podal dle Ustyho výkon hodný sestavy kola. Takže je úplně jedno, jestli tam je nějaké DM, nebo není.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim vole ale takový sestavy bych uměl dělat taky, taky si všímám těch, co jsou vidět směrem dopředu. ale tady bych čekal někoho, kdo vyzdvihne i černý pracanty, ale moc se to neděje a tahle sestava je tak trochu extrém. dokonce i některý ti obránci byli víc vidět právě díky svejm útočnejm akcím. neřikám, že konkrétně tohle kolo tam zářili bořiči, ale obecně by si zasloužili víc.

to bych tam taky mohl dát tři brankáře. prostě tady minimálně měl být nějaký dm nejlíp. zřejmě místo cabayeho

Reagovat
Counter

Kanté třeba.

Reagovat
fantomas

Cabaye i Ramsey by to v klidu ubránili. Byly tu už hůř vyvážený sestavy.

Reagovat
Talker

That he had lifted them to a level beyond their capabilities last season in winning the Premier League title, and that what we are seeing now is some form of defiance of his management.

Takhle osklive vytrhavat vety z kontextu, vid Ústy? ze se Levene nestydí...

Reagovat
Talker

That he had lifted them to a level beyond their capabilities last season in winning the Premier League title, and that what we are seeing now is some form of defiance of his management.

Takhle osklive vytrhavat vety z kontextu, vid Ústy? ze se Levene nestydí...

Reagovat
Counter

Levene v tomhle není sám, stačí mrknout na všechna ostatní média a všude najdeš něco odbobného. Holt mediální kampaň, Mou to přece říkal už dávno

Reagovat
Counter

Nevím, co za odkazy mi sem vkládáš. Nikde netvrdím, že chci Mourinha vyhozeného, ani nikde netvrdím, že by média volala po jeho vyhazovu. Bavíme se tu o jeho vyjadřování po zápase s Leicesterem.

Reagovat
Wat

Za mě bych teda volil jako gól kola ten Mahrezův a zákrok toho Boruce, to bylo výborný počínání si.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa Mahrez, Stanislas a Vardy dali rovnako krásne góly. Aj keď padlo menej gólov, tak napr WHU - Stoke zo záznamu bol veľmi dobrý match. No a teraz k tomu podstatnému...Lampard sa Mourinha zastáva a tak nejak odkázal Romanovi, nech ho nevyhadzuje. Vraj je už po sezóne a treba počkať do leta...Som veľmi zvedavý, to zasadanie vedenia väčšinou končí vyhodením.

Reagovat
smazaný uživatel

Špeciálne chválim Bolasieho, ten tak trochu nenápadne v tieni Mahreza, váli a hrá fantasticky. On vyzerá na pohľad ako kopyto, ale jeho technika, vedenie lopty a rýchlosť...to je radosť pohledeť.

Reagovat
Kucka

je to zvíře

Reagovat
kiwwi

pohledeť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád češtinu kamoško.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč jí tohle děláš? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelej machry nebo te vobleću

Reagovat
salami

měl pomalejší rozjezd do sezony, spekulace o odchodu, pak lavice, hrot, ale konečně se zase dostal do lonský formy

Reagovat
pingla

Bolasie je fantastický, sice ze začátku nic moc, ale teď opět luxus

Reagovat
Talker

Kdy ma byt jaké zasedání?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

osobne tez nejsem pro vyhozeni mourinha, predevsim proto, ze pokud uz by mel byt odejit, tak by za nej mela prijit rovnocenna nahrada; pokud by nebyl domluveny Carlo, tak vazne netusim, kdo by to mel byt, to radsi pockat, sestup je (snad) blbost s mourinhem nebo bez nej a bez LM to bude zrejme pristi rok tak jako tak, nejhorsi by bylo se ted unahlit a privest "nekoho" a pak po sezone resit podruhe v kratkem casekoho privest na trenersky post, tak jako to byvalo pred par lety

Reagovat
Usty

Reagovat
Talker

Mám pár otázek

1) Jaká je jeho úroveň teď? Je jeho úroveň a práce s týmem na úrovni, jakou si někteří malují? Tj absolutní špička? Momentálně to vypadá spíš na úroveň Franty Straky. Loni byl výborný v práci s těmi hráči, o tom se hádat nebudu. Ale momentálně?

2) Vypadá to, že ztratil důvěru hráčů. A oni ztratili jeho důvěru. Podobně jako v Realu, dalo by se říct. Akorát tam měli takovou dominanci nad ligou, že i s tímhle průserem vyhrávali. To v PL není.

3) Co nám přináší? Co tu buduje? Kdyby hrál mladé hráče, odchovance, vytvářel tu něco do budoucna, jak hlásal 2 předchozí roky, tak by se dal střed tabulky se zavřenýma očima akceptovat. Ale takhle?

4) Jaký by byl problém mít interima? Ten poslední vyhrál EL, ten předtím vyhrál LM a FA Cup, ten předtím FA Cup, ten předtím nás dotáhl do finále LM. Navíc pokud se vybere správně, tak může udělat to, na co Mourinho nemá koule - hrát mladíky. Zkusit budovat něco do budoucna. O nic moc nám nejde, tak proč si držet Mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo by mel byt tim interimem? odpoved kdokoliv jinyuplne neberu

jinak je sranda, jak u beniteze vyhra v EL prebila, ze cfc se pod nim v lize zhorsila a z boje o titul se pod nim dostala do boje o LM, fakt supr, urcite by nejaky podobny nepromysleny interim ted cfc prospel

Reagovat
Talker

Tak klíčové je, co by řekl Ancelotti. Bohužel, Kloppa jsme si nechali utéct, když jsme měli jednat - 2 měsíce zpátky.

Pokud by šlo vyloženě o interima, tak bych šel do Rodgerse. Vytáhl si Sterlinga, Ibeho, Wisdoma a další, nemá problém nasadit 5 hráčů pod 25 let. Není to žádný stratég, ale pokud by podobnou práci odvedl u nás za ten půl rok a dal šanci třeba Bamfordovi, Traoremu a RLC, tak mi to od něj stačí. Pak by měl přijít někdo, kdo by na tom stavěl dále.

Reagovat
smazaný uživatel

ty podle me uplne nechapes, priapdne nechces chapat, ze v momentalni situaci je podruzne nasazovani mladych, klicove je dostat tym do psychicke pohody a zaroven aby se sezona zachranila alespon v LM

a ty nabidnes cloveka, ktery je mizerny motivator, hraci LFC pod nim po odchodu suareze rozhodne viteznou mentalitu neudrzeli a k tomu byl po takticke strance slaby, pouze by tam byla teda sance, ze by mozna hrali mladi, coz by se do druhe ligy mohlo hodit

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Talker

Grant nebo RdM neměli prakticky žádné pořádné zkušenosti z TOP klubů. Jeden nás dostal do fináleLM , druhý ho vyhrál. Mourinho nás nedostal ani do finále.

Já chápu, že bys chtěl zachránit sezonu - ale to by výsledkově zachránilo jen vítězství v LM. Což je nepravděpodobné prostě. Klidně se může stát, že s Mourinhem skončíme proti PSG a konec bude v březnu.

Reagovat
smazaný uživatel

opet jsi vzal jen cast prispevku - neco uhrat v LM a zaroven to stabilizovat v lize: pod tvym rodgersem by to zrejme nebylo o nic lepsi jak s mourinhem, protoze to neni motivator ani taktik

Reagovat
smazaný uživatel

V posledných 4 mesiacoch to nie je ani Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, akorat nevim, proc mi to rikas, kdyz netvrdim opak

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No ja som to chcel len poznamenať a prispieť do diskusie.

Reagovat
smazaný uživatel

ze to ted pod mourinhem je v lize fakt hruzostrasny si podle me dobre uvedomuje kazdej, to si ani neumim predstavit, ze by to nekdo z tabora blues vnimal jinak

Reagovat
Talker

OK, tak k dalšímu odstavci... Vážně si myslíš, že by to mohlo být herně či výsledkově s takovým kádrem horší? Já tomu nevěřím prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusi to byt horsi, ono by bylo k nicemu i kdyby se to nezlepsilo, proto opakuju, ze pokud vymena, fajn, ale jen promyslena, ne rodgers nebo ramos (treba s hiddinkem jako interimem bych zadny problem nemel)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibeho ale daval na wingbacka a zacal pod nim stagnovat a Wisdom je snad vtip . Sterling dostal prve sance uz od Kennyho a s jeho talentom, vykonmi a konkurenciou v time ho bol nuteny nasadzovat. Nedal a mal dat sancu napr. Teixeirovi a Sinclairovi (kt.dal v 16tich sancu, aby zhrabol rekord, ze on dal sancu najmladsiemu hracovi)... nie je to s tym tak ruzove, ako to vyzera...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Markovica odpisal. Ilori nedostal vobec sancu ani v priprave.

Reagovat
Counter

Myslíš, že kdyby tam Di Matteo zůstal, tak by CFC o titul hrála? Silně pochybuju (i když se to samozřejmě nikdy nedozvíme)...

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel na toto neznam odpoved pouze jsem chtel rict, ze pod benitezem se cfc zhorsila v lize herne i vysledkove a zachranilo se to teda evropskou ligou, coz je pro me dost malo, abych prichod beniteze coby interima hodnotil jako prinos

z podobneho duvodu bych to nerad podobne uspechal i u mourinha, protoze tady navic nejde o boj o titul, ale o hole udrzeni v lize a v LM je chelsea tez porad ve hre

Reagovat
Counter

Jako interimové přišli Grant, Rafa a Hiddink. Všichni si dle mého vedli slušně, i když ty u toho Rafy pochybuješ (já věřím tomu, že pod Di Matteem by to dopadlo ještě hůř). Mou je na tom v tuhle chvíli fakt bledě, zvlášť pokud si už ani nerozumí s hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate souhlas, jak uz jsem rekl, ja ani nejsem proti pripadnemu odvolani mourinha, protoze je pro to argumentu dost (pro me osobne predevsim ty nefotbalove, kdy svym chovanim poskozuje klub na hristi i pred verejnosti), jen nechci, aby se to uspechalo a prisla nejaka jeste horsi figurka (juande ramos wtf? )

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale jako taky bych byl upřednostnil, kdyby Mou zůstal až do konce sezony. I když ten Ramos mě teď docela navnadil

Reagovat
kvasha16

herne a vysledkovo sme sa zhrosili cca v prvej polovici jeho posobenia, potom sme podla mna hrali celkom dobry futbal

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Souhlasím s těmi mladíky - ale jak říkal Frank - teď na to není ta správná doba. Tahle krize a boj o záchranu by pro ně byly zničující.

Já bych byl spokojenej, kdybychom se přes Vánoce dostali do klidnýho středu, nějakejch 8 bodů nad sestupovou trojici + na jaro začít dávat větší šanci mladejm klukům. RLC, Kenedy, Traoré - hrát aspoň jednoho z nich obzápas, plus zbylý dva na lavičce. Optimus.

Reagovat
Talker

Chápu RLC. Ten by tam mohl hořet a mohl by na to doplatit. Ale proč nezkusit do ofenzivy Traoreho, když víme, že goly dává a my je nedáváme? Máme průměr lehce nad gol, protočili jsme ofenzivu všemi způsoby, které se najdou. A nic nepomáhá.

Reagovat
Usty

To nevím a taky mě to na Mourinha mrzí. Jednoduše jim nedůvěřuje natolik, aby jim teď dal šanci, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy chces hrat odchovance. Dejme tomu, ze se zvednete. V tom momente zacnete nahanet pohary - a opet nebude prostor pro odchovance. Dalsi sezonu budete chtit hrat o titul - zase budes tvrdit, ze neni spravny moment pro ochovance.

Reagovat
smazaný uživatel

* na Ustyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

nahánět poháry s mladíkama můžeš, ale ve chvíli kdy nad nima bude viset hrozba sestupu to na ně může bejt moc a pozastavit to jejich vývoji

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hrozba sestupu podle mě není u Chelsea na místě. Zkus se nad tím zamyslet trochu hlouběji - Chelsea je teď na dně. Jestli se mají zvednout, musí začít něco hrát. Když ne s novými hráči, tak s těmi starými. A když se dostanou ti staří do formy...přece najednou neposadíš rozehraného Fabregase na úkor Loftus-Cheeka. Pak budou dohánět relativně velkou ztrátu proti obrovské konkurenci, která kromě nás, LFC a Evertonu bude čítat také Leicester, Crystal Palace, ale třeba i Watford, Stoke, Saints... A tam se bude počítat opravdu každý bod, dost možná i skóre.

Reagovat
Usty

Reagujes na mě, ale přesto se ptas na věc, kterou máš v tom stejným příspěvku zodpovezenou. To jenom abys hodil smejiciho se smajlika? Jsi zvláštní

Ale ok, ještě jednou - až budeme v klidu, bez nervů, osm bodů nad sestupovyma příčkama. V zásadě je ale lepší situace úplně vždycky jindy, než v momentě, kdy jseš na spadnutí. To je podle mě úplně logická věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Iacob16.12.2015 13:13

Reagovat
Talker

To je otázka, jestli nebudeme hrotit poháry a co nejlepší umístění (EL, případně se pokoušet o LM). V tu chvíli se řekne "vítězná sestava se nemění" a mladíci mají smůlu.

Druhou otázkou je, koho nahradí ti hráči na lavičce. Že by Mourinho odepsal Oscara nebo Pedra a poslal jednoho na tribunu? Stejně tak u dvojice Ramires/Mikel?

Nejsem si jistý, jestli je toho vůbec schopný.

Reagovat
Usty

To já taky ne. Ale kdo by toho schopný byl? Chceš odstřelit Costu, Fabregase? Je pravda, že pokud chceš hrát mladý, budeš mít na tribuně obrovský jména, který loni vyhrály titul... Je to těžký.

Reagovat
Talker

Já doufám, že otázku, kdo by toho schopný byl, zodpoví vedení a někoho takového přivede - a dá mu jasně najevo, že to je přesně něco, co chtějí a že to vyžadují. A že to je prostě jeden z primárních cílů, aby zapracoval mladíky.

Kdyby šel RLC do základu, Fabregas se přesune na lavičku a asi Mikel na tribunu. U Kenedyho/Traoreho se nikdo na tribunu nepřesune, neb pravidelně jeden je na té lavičce, takže by se akorát prohodili. Případně by tam mohl být Traore místo Costy, hůř na tom být asi nemůže.

Ono o tom "protěžování" vypovídá i to, co říkal Mourinho o Costovi - měl špatnej pohyb, chodil do křídel a proto potřeboval "throw another body on the field". Ale to prostě všichni vidíme už od jara, že Costa se prostě pohybuje všude, jen ne ve vápně.

Buď si toho Mourinho nevšiml, nebo mu to vyhovovalo a dával mu takové instrukce, nebo to Costovi nebyl schopný vysvětlit. Ani jedna varianta mi nepřijde ideální. Zvlášť ve chvíli, kdy se o tom bavíme už od konce minulé sezony.

Pokud si to nepamatuji přesně, oprav mě V práci si nechci pouštět Josého tiskovku...

U Fabregase je to absolutně tragický pohyb a poziční hra - opět něco, co se s ním táhne celý podzim, navíc nevytváří nějaké velké množství šancí - ale stejně hraje v základu, protože je zkušený a je psychicky odolný, jak to říkal Mourinho.

A neříkám, že by měli mít na účtu minuty jako má Fabregas. Ale dostat třeba 1/3 jeho času na hřišti. A pokud budou lepší, tak i více.

Ale tím se dostáváme opět k Mourinhovi, který hraje s 12-13 hráči do pole, zbytek tam je pro případ zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na to vôbec niekedy v Chelsea správna doba? Kde kto si len tak bez zbytočných rečí kolem vytiahne odchovanca, zaradí ho do áčka a nechá ho hrať, akurát v Chelsea je vždy niečo, čo to prekazí.

Reagovat
celeb

vy hlavne potrebujete zmenu. Kludne aj toho Nevilla ste mohli zobrat. Bielsa/BR/Moyes ... hocikoho solidneho, kto vrati vasim hracom doveru a schopnost vyhravat. Nemusi to byt najlepsi trener na svete, staci aby skoncila vasa mizeria.

Inak vam hrozi, ze sa doserie uplne vsetko, hraci nebudu ochotni hrat za klub/predlzit, rozhadaju sa a nebudu si navzajom doverovat.

Toto uz nie je len o Special One, toto je o vasom time o vasom klube.

A co je pre mna este zahadnejsie, klub, ktory je ochotny vyhodit trenera po zisku LM a vlastne za hocico stala a stale, zrazu drzi trenera pocas jednoznacne najhorsieho obdobia pod Abrom a pozera sa, ako sa to tam cele rozpada.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez po sezone lestit lavicky k City

Reagovat
Kucka

Hennesseyho zákrok v 0:10 taky prvotřídní

http://tv.isport.blesk.cz/video/2525381/sestrih-premier-league-crystal-palace-southampton-1-0.html

Jinak tohle kolo bych přežil tým kola i bez Koscielnyho, na svoje poměry prohrál dost soubojů, ale na druhou stranu se zase nebál hrát dopředu a několikrát vyvést balon. Pak už nechám na Ustym, jestli někdo na stoperu toto kolo zahrál lépe.

Reagovat
fff

.@lfc18alberto has created the most goalscoring chances of all Premier League defenders this season (31).

Este zlepsit to branenie

Reagovat
Kowe

a centry.

ale jinak je od velké skupiny fanoušků naprosto nedoceněnej..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

kvoli jeho (ne)schopnosti branit zasluzene...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrez neskutočný

Reagovat
minoLFC

Zlaté globy Nominované filmy, ktoré ešte nemali ani premieru. Ten Tarantinov film mal aspoň nejakú predčasnú predpremieru ale Revenant ani to.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
minoLFC

aj tak

Reagovat
r.mrazik

co aj tak? vsak i oscari se udeluji aniz by kritici videli neco jineho nez dvdcr s nejakym vodoznakem...

Reagovat
iamek

Pane boze aspon nekecej. Producenti posilaji kritice dvdscr. To same akademikum. Takze film samozrejme videli,

Reagovat
patas92

Nj, teď vlastně začíná období leaknutých dvdscr....btw už by to taky mohli posílat na nečěm, co má aspoň 720p

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
celeb

dvdscr je akoze premiera? Netusil som.

Reagovat
iamek

Ty ocovidne netusis vic veci.

Reagovat
celeb

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Darren Fletcher

- Mexický futbalový reprezentant Javier "Chicharito" Hernandez opustil Manchester United preto, lebo mu tréner "červených diablov" Louis van Gaal do očí povedal, že s ním v základnej zostave nepočíta. Dvadsaťsedemročný útočník, ktorý v súčasnosti pravidelne strieľa góly za Bayer Leverkusen, prezradil dôvod svojho odchodu z anglického veľkoklubu v rozhovore pre španielsky denník Marca.

"Van Gaal mi povedal, že mám iba jednopercentnú šancu, že budem hrať na mojom poste. Tak som zamieril do Bayeru," uviedol Hernandez. "V Leverkusene som sa od prvého dňa cítil sebavedomo. Cítim sa tu byť dôležitým hráčom, nie iba preto, že dávam góly, ale preto, že mám istotu, že nastúpim od začiatku v každom stretnutí."

Hernandez prišiel na Old Trafford v roku 2010 a v 49 dueloch v drese ManU nastrieľal 37 gólov. Sezónu 2014/2015 strávil na hosťovaní v Reale Madrid, kam ho poslal van Gaal. V auguste tohto roka odišiel za 7,3 milióna libier do Bayeru Leverkusen, kde v 11 ligových štartoch strelil desať gólov a dokopy vo všetkých súťažiach skóroval 18-krát.

Reagovat
Miguel19

49 zápasů a 37 gólů

Reagovat
Miguel19

Akorát nevim, z jakého je to období..

Reagovat
r.mrazik

z nejakyho snu leda...

Reagovat
smazaný uživatel

neni to přepočítaný na minuty? protože častokrát přicházel z lavičky...

Reagovat
Usty

to je nějaká chujovina, vždyť v Manchesteru odehrál pře 150 zápasů... gólů dal necelých 60

Reagovat
Miguel19

Jojo

Reagovat
EXoRcIsT

n 60 golov na nahradnika je dost

Reagovat
Busby babes

u nej se neustale uvadi takhle nesmyslny cisla. pritom za nas ma 157 - 59.

Reagovat
Swarley

to by asi neodešel

Reagovat
smazaný uživatel

s prumerem 10 zapasu na sezonu by sel tak jako tak

Reagovat
Swarley

to asi jo, ale s pokud by dával tolik branek, těžko by odehrál tak málo zápasů

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Slušná štatistika, ale LVG by mal vymeniť svoju kalkulačku, 1% je fail jak sviňa

Reagovat
r.mrazik

želva ven!!!

Reagovat
kiwwi

jezis, ved vsetci sme tu cely cas pisali, ze Chicha nema nato hrat u nas zaklad a vytykalo sa mu milion veci a vsetci sme si priali, aby odisiel do timu, kde by ten zaklad mohol hrat a boli by sme zanho radi...a ked sa to stalo tak vsetci placu ze mal ostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mozno placu kvoli tomu, ze chicha odisiel a miesto neho neprisiel nikto

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Martial.

Reagovat
fff

Ved toto.

Rooney a dvaja neovereni mladici. Vzhladom na Vase ambicie podla mna velka chyba. Rooney bez formy, Wilson na hostovani a Martial fajn, no stale mlady a sam nezvladne podavat pravidelne take vykony. Risk a podla mna Vam aspon zatial vobec nevysiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, možná mohl RvP zůstat. A kdyby šel dolů s platem a ambicema, tak bych ho na lavičce rád viděl. Jenže to je těžké. Slušný záskok na pozici útočníka, takový který dává góly pravidelně, nemá výkyvy formy a přitom mu nevadí sedět na lavičce se shání těžko. Hrášek by byl dobrý, jenže on formu prostě neměl. A kupovat dalšího útočníka do základu je asi zbytečný luxus.

Reagovat
I am Mancunian

martial je zolik z lavicky/3.utocnik ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tuhle pozici tam byl Wilson, ne? Chceš kupovat ještě někoho před něho?

Reagovat
I am Mancunian

utocnika sme mali kupit ano, teraz na to doplacame

Reagovat
smazaný uživatel

"Ale u nas sa trapi uplne kazdy utocnik..to nemoze byt nahoda" - když souhlasíš s tímhle, tak jak bysme si dalším útočníkem podle tebe pomohli?

Reagovat
kiwwi

fuck the logic

Reagovat
I am Mancunian

vyhodit LVG a toho utocnika nam bude stale treba, mame strasne uzky kader

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když po tobě chcu novou myšlenku, tak jsi vypotil jenom to, že opakuješ svůj kolovrátek...

Reagovat
I am Mancunian

to ze pod deludedom hraju vsetci sracku este neznamena, ze nemame kupovat za hracov nahrady

nas problem je deluded a aj uzky kader a za ten uzky kader moze hlavne on

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlíš vůbec? Kdyby odešel LVG, tak se naprosto změní situace. Nevíš jestli by další manažer hrál na jednoho útočníka, nebo na tři, nebo jestli by potřeboval poloútočná křídla, nebo cokoliv. Takže všechno je jenom spekulace. Faktem je, že LVG potřebuje dva útočníkydo pole a ty má. Wilson je na lávku a každý další útočník navíc je překážka pro jeho rozvoj. A kdokoliv by tam seděl bude mít ambice se dostat do základu. Z tohohle důvodu chtěl jít pryč Danny. V situaci jaká je dává počet útočníků smysl. To že nedávají góly je druhá věc.

Reagovat
I am Mancunian

faktom je, ze aj sam LVG chce utocnika, takze toto mu nestaci

Reagovat
r.mrazik

to jsme psali,protoze tam byl Persie a Falcao...

po tom,kdy oba odesli a kdy je rooney kopyto,tak je odchod javiera chyba...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

sak Falcaa ani nemozes ratat ze niekto vobec odisiel

Je proste pravda, ze odisiel Persie a Chicha a prisiel len Martial, ale v podstate hrame cely cas vyhradne len na jedneho utocnika...nebol by absolutne ziaden problem, keby Rooney tak kurevsky nestratil formu

Reagovat
r.mrazik

falcao u nas zasahl do 26 zapasu v lize...to neni proste nejak malo aby se nedal pocitat ze odesel

jasne,goly nedal...ale na hristi byl

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale ty poslední zápasy tam vůbec nebyl vidět. To už fakt v útoku může hrát Květák. Ten je alespoň variabilnější a šance zahazuje úplně stejně.

Reagovat
kiwwi

1288 minut...to ti fakt nemoze az tak chybat...

Reagovat
r.mrazik

14 zapasu cistyho casu...tolik nema ani wilson

Reagovat
I am Mancunian

a to sme minulu sezonu este nehrali europske sutaze

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

"Wilson hraje málo" - "musíme koupit dalšího útočníka"

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

on sám by ti stejně už jako dvojka nebo trojka nezůstal, byl by blázen...já jsem naprosto přesvědčen, že s LVG není lehké pořízení, ale na nároky Chicharita se nesmí taky zapomínat, určitě by nechtěl zůstat za všech okolností...a po příchodu Martiala by se mu stejně nabídla jen pozice trojky a na to by na 100% nepřistoupil...

Reagovat
r.mrazik

kdo vi...mne staci videt ted,kdy v utoku nastupuje depay nebo fella a kdy nemame utocnika,ktery by tam sel kdyz se potrebuje neco se zapasem udelat

a pak kouknu jak javier strili goly v nemecku a je mi jasny,ze se nekde stala chyba

Reagovat
Swarley

jo, teď se to jeví jednoznačně jako blbost a klidně mohl zůstat...určitě by dostal i ten čas, který dostat chtěl...ale vzhledem k jeho výkonům ke konci jsem jeho odchod jako ztrátu nepovažoval, teď je ta situace jiná, jenže taky jsem nepočítal s tím, že se bude takhle trápit Rooney...a že se mu daří v Bayeru je jedna věc, ale vzhledem k tomu, kolik útočníku pohořelo v tom systému LVG je celkem jasné, že chybu je potřeba hledat primárně tady...

Reagovat
Counter

Tak dokud měl platnou smlouvu, moc by s tím nenadělal.

Reagovat
Swarley

to samozřejmě ne, ale to nemění nic na té dost jasné logice, proč odešel...on chtěl víc herního času, LVG mu ho dát nechtěl, tak mu nabídl přestup jinam a je jasné, že ani Chicharito v tu chvíli neměl zájem zůstat...v té době se s tím dalo jen souhlasit a přišlo mi to jako výhodný krok pro všechny strany...teď je situace jiná, ale stejně zůstaneme jen u jakéhosi předpokladu, že by Chicharito dával ty branky stejně i u nás, ale to si moc nedokážu představit...

Reagovat
C-M@ster

Jestli pod pojmem "všetci" myslíš sebe a pár vocasů...

Reagovat
Busby babes

a jinak:

http://www.skysports.com/football/news/11667/10101362/manchester-uniteds-james-wilson-in-the-loan-spotlight-at-brighton

While that might suggest that Hernandez could have been useful to United in what's proving a tricky season, there is a suspicion that Van Gaal's slow build-up would have neutralised his strengths.

Coz je proste pravda. styl Bayeru mu vyhovuje, u nas by se spis trapil.

Reagovat
nani92

Ale u nas sa trapi uplne kazdy utocnik..to nemoze byt nahoda

Reagovat
Swarley

a Chicharito by byl z těch všech (i co už odešli) jednoznačně nejpohyblivější, což by to mohlo alespoň rozhýbat...na druhou stranu, těch šancí v závěrů angažmá dostal dost a bohužel fakt nepřesvědčil...a sám rozhodně nevypadal, že by ho to u nás bavilo, takže tam nebyl důvod si ho nechávat...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

pravda to byt nemusi,protoze Hrasek ma taky slusny pohyb a dobry vyber mista...jaky to rozdil oproti šrekovi...takze by ty goly daval i u nas...

sakra...porad to je fotbal a dobry hrac je dobry hrac

Reagovat
Busby babes

dobry hrac je dobry hrac... no na to se da rict jen: Wazza, RVP, Falcao, ADM.. jinde treba Fabre, Matic, Costa...

Reagovat
r.mrazik

ADM nehraje dobre?

takze by modraci meli vsechny tri prodat?

ted moc nechapu,kam tim miris

Reagovat
Counter

DiMa hraje letos přímo fantasticky

Reagovat
r.mrazik

sedm golu a devet asistenci ma..?

Reagovat
Counter

jj, v lize a LM dohromady + v repre mu to tam taky padá.

Reagovat
r.mrazik

to neni spatny preci...pokud jsi to myslel ironicky

Reagovat
Counter

Nemyslel! Naopak jsem chtěl zdůraznit, že hraje víc než dobře. Ten smajl to mrší no.

Reagovat
r.mrazik

aha...tak to jo...ja to bral ironicky

Reagovat
Busby babes

rikas: dobry hrac je porad dobry hrac, tak by hral dobre i u nas... no a u nas loni ADM pak uz moc dobre nehral, Falcao u nas nehral dobre snad nikdy, Wazza hraje tuzku letos... a vishcni jsou to zcela jiste dobri hraci.

Stejne jako je dobrej hrac Fabre a jakou ted hraje holomajznu. Tak kde mas jistotu, ze by Chicarito u nas hral nejak lip, kdyz by rozhodne nebyl jednicka do utoku a spis by stridal. pricemz nahore rika, jak je super, ze ma od zacatku duveru a hraje v zakladu...

u nas by to prvni nemel ale cekas, ze by se dostavilo to druhe, tedy goly? No ja ti teda nevim...

Reagovat
r.mrazik

di ma u nas hral preci zezacatku dobre...jenze zelva...(a taky debil di ma)

falcao mrtvola uz pred prestupem

jasne,ze maji hraci horsi obdobi...jenze kdyz je nekdo kvalitni,tak je kvalitni a casem se do toho dostane zpatky, pokud mu neni 30 a nema nejlepsi roky za sebou

v urcitym obdobi roku by byl i ted Javier jednicka do utoku...a goly by daval spis nez depay a fella...to je dost zretelny

Reagovat
Busby babes

no podle me bz se spis pohzboval nekde okolo tech 4 -5 golu nez okolo 15...

Reagovat
r.mrazik

i to je mozny...ale i tak by nam tech 5 golu docela pomohlo ne?

ale je asi zbytecny tohle resit...jen me ta prestupova politika ven z klubu docela stve

Reagovat
bbbauch

Spatny je, ze by s tema 5 golama byl mozna i nas nejlepsi strelec

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl takovou bilanci, tak by určitě zůstal. LVG ho nevyužije. Je výborný hráč do vápna. Ideálně když do něho létá centr za centrem, nebo když tým dokáže vytvářet závary před bránou. Ale když u nás končil, tak mu nešlo ani tohle. Zahazoval tutovky když byl sám před prázdnou brankou, nebo blbě podklouzl nebo přestřelil, tuším že párkrát promíáchl a ani netrefil balón. Prostě se trápil. Ale furt to v sobě má.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tomanatura

Je mu tam lip, nez pod tim kokotem LVG a muze naplno ukazat potencial. Udelal vyborny krok.

Reagovat
C-M@ster

Je to frajer.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Flores >>> Ranieri

Reagovat
kiwwi

Andros Townsend letos v Tottenhamu paběrkuje a je otázkou, zda v zimě v londýnském klubu zůstane. O anglického reprezentačního záložníka se už začal zajímat Newcastle, který je údajně připraven nabídnout osm milionů liber, dalším nápadníkem pak je Southampton.

to si ho ako fakt nechame utiect?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemeli by jste! Ihned nastartuj bankovni ucet a posilej.

Reagovat
fff

To by boli v MU Vianoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Levyho s 8 mega liber? My nejsme SportsDirect

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

prej utect...a zatrelit zezadu

Reagovat
Grahf

Dúfam, že tentokrát hovoríš ako fanušik partizanu bardejov

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

do MU snad nepojde, ale o neho mohla byt vacsia bitka taky hracik

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

#Iturbe to #watfordfc on loan for €1.5m with right to buy for €15.5m. Via @DiMarzio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
Wat

K čemu?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Uwe háže buly

Cena

Reagovat
Counter

https://twitter.com/TimesSport/status/677085565515399168

Chelsea story at thetimes.co.uk/sport in a few minutes that will have you rubbing your eyes in disbelief. Do not adjust your sets... #CFC

Cmon, jsem zvědav, co to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Jose out, Di Matteo in

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho alebo Costa prepustený. Alebo obaja naraz? Ešte aj s Fabregasom? CMOOOON.

Reagovat
Counter

Juande Ramos To by byla bomba

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
patas92

Jeden Benítez jim nestačil?

Reagovat
minoLFC

ktorý s nimi za pol roka vyhral EL a zabezpečil LM?

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Feind

snad jo a nahradi tucnaka, docasne

Reagovat
Counter

http://www.eurosport.co.uk/football/premier-league/2015-2016/chelsea-want-juande-ramos-if-jose-mourinho-is-sacked-report_sto5030325/story.shtml#uk-tw-po

Trochu více infa. Abrovi se Mourinha vyhodit nechce, ale i tak se o tom bude ve středu jednat, protože jeho vztahy s hráči začínají být povážlivě špatné. Ve hře má být i Hiddink.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ano

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

kto to je

Reagovat
smazaný uživatel

sledujes futbal 5 rokov?

Reagovat
kvasha16

viac, ale nejak mi to meno nic nehovori no

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážne?

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by zaujimal bývalý manazer tragické Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nikoho, ale dozaista vstúpil do povedomia pri úspechoch Sevilly v Európe. Tuším, že je to prvý tréner, ktorý obhájil titul v poháry UEFA, ale tým si nie som istý...

Reagovat
Counter

Trénoval Sevillu (úspěšně), pak Tottenham s Realem (obojí neúspěšně) a naposledy Dněpropetrovsk.

Reagovat
Uwe háže buly

(úspěšně) bych dodal nakonec.

Reagovat
kiwwi

no ty vole

Reagovat
Uwe háže buly

Rozhodně lepší trenér, než Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

ten stanislasov gol je skoro uplne najkrajsi aky vobec moze padnut, z toho druheho pohladu ako sa to toci to vyzera uple sialene, akurat mi trochu ubera to, ze s najvacsou pravdepodobnostou za to moze vietor, tazko povedat ci on s tym vetrom ratal a kopol to tak, alebo to bol centrik ktory zobralo

Reagovat
kiwwi

pochybujem ze strielal na branu

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdy nevíš no =) jak Cissého gól Čechovi... chtěl to, nebo jen zakopával míč? nebo ROnaldinho Seemanovi :)

Reagovat
r.mrazik

spoluhrac to takhle kopal dost pravidelne...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni tady v tom prvním videu od 0:33, kam ten míč letí původně. Tohle byl vítr.

Reagovat
r.mrazik

to jo..vypada to spis na ten vitr

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka ale je ci on s tym vetrom nahodou nepocital

Reagovat
r.mrazik

to se mi uz zda dost scifi...aby pocital s vitrem,ze to zavane do brany...

spis pocital s vetrem,aby to nekopl na tribunu...

Reagovat
cristiano.K.

dal už jsem takové tři

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fff

Inak ten Grujic vraj k nam chce ist, mame zaujem s tym, ze by ostal na hostovani do konca sezony. Ale vraj sa snazi aj Stuttgart a ten preferuje jeho otec, lebo tam by mal vacsie sance si zahrat.

Nepoznam ho vobec, ale vraj je to slusny talent a nas stred zalohy az tak zazracny nie je, takze podla mna by si zahral aj u nas

Reagovat
Zaschrona

O nic by jste neprisli, jestli nejaky hrac z Crveny Zvezdy stoji za to koupit, tak je to Luka Jovic.

Reagovat
Kowe

tak ale v repre vypadal fakt dobře.

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale skutecne by vam prinesl neco extra? Nevim, podle me v tuhle chvili na klub typu LFC urcite nema.

Reagovat
Kowe

taky má 19 žejo. Rozhodně by se s ním nepočítalo na teď.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne že bych ho měl nějak detailně nasledovanýho, ale dost lidí je z něj dost nadšených. Navíc 6 milionů euro je úplný hovno a ikdyby z něho vyrostl nějakej náhradník na lavičku, tak pohoda. Podle všeho ho hodnotí dost vysoko i Buvac s Kloppem, kterým věřím daleko víc než Rodgersovi, takže doufám, že přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Markovica bolo tiez dost ludi nadsenych, takze to nic neznamena podla mna. 6 mega nie je vela, takze preco nie, ale bojim sa, ze nedostane adekvatnu sancu pre to, lebo stal malo a ma maly plat. Nieco podobne ako Teixeira, kt. je uz asi na odchode, ach tak som ho chcel vidiet hrat vo viacerych zapasoch .

Reagovat
Kowe

Teixeru posral Rodgers tím, že ho nenapsal do EL

Reagovat
smazaný uživatel

jj hlavne

Reagovat
fenixLFC

jezis, ty s tym tvojim teixeirom

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Markovic hlavně nehrál svojí primární pozici, neměl sebevědomí a pak vypadal jako nějakej dřevák no. Talentu má fakt hromadu.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Squawka/status/677098427218571265

Vtipné, že zrovna Ramos byl jediný za posledních patnáct let.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

https://en.wikipedia.org/wiki/Juande_Ramos

Teams managed:

2015 - Chelsea

Tak na wiki mají jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, to je pravděpodobnější

Reagovat
kiwwi

tak Pepek vraj nepredlzi v Bayerne...absolutna priorita cez leto

Reagovat
minoLFC

To bude plaču v ManU po každej prehre. Sa dvihne hladina Merseyside

Reagovat
fff

MC .

Reagovat
Counter

Pokud fakt končí, tak je to jasné ManCity.

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

doufam,ze fanousci uz delaji prapor za letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, jestli budou v Německu dobrý ohlasy na přelety britských letadel nad Mnichovem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť pokud to vezmou s mezipřistáním přes Drážďany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

dobréé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Bayern move for Ancelotti paves way for Guardiola to Man City, leaving Man Utd with a problem if LVG fails to arrest slump...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

nam zostane deluded, mozes sa tesit

Reagovat
EXoRcIsT

to by na fajne oje..li

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo mega! ja som to takto aj v kutiku duse tipoval zo zaciatku, ale potom Ancelotti povedal, ze chce ist do Anglicka

Reagovat
Busby babes

bude volnej Pelle.

Reagovat
Darren Fletcher

ty vole tam nepojde iba o nas a city, este aj chelsea sa moze zapliest. ten si to riadne povodi s platom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Neviem či pre plat, my mu dávame 20 mega ročne v novej zmluve. Podľa mňa nerieši plat.

Reagovat
BrainBlender

Akorát pak nebrečte, až bude hrát titi kaka po anglicku

Reagovat
Bayern +

Zoberie Citizens. On chodí len po sympatických kluboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

Ty jo! Ani jeden kohout.. to vám to owny spočítá až vyleze..

Reagovat
Jordi Alba

Mít tak takové články o PD.

Reagovat
Mastný Chobot

No, kde je ten článok o Chelsea, z ktorého nám vypadnú oči z jamiek?

Reagovat
celeb

Mufani nasrati na LVG, v Chelsea vyhazduju Morinha, lenze ziadne nahrady neviedia zohnat.

Co takto si ich vymenit, aspon do konca roka?? Kvalita za kvalitu, velikan za velikana!

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

beriem

Reagovat
minoLFC

kokot za kokota

Reagovat
I am Mancunian

to ani neviem, kto je vacsi kokot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

do konce roku bych to bral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Darren Fletcher

skoda, ze jany kozak nevie po anglicky.

Reagovat
Lacko_Boh

vdaka bohu, bez Janka nemame šancu vyhrať ME

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Slušná konkurence do brány tohle kolo. Butland, Gomes, Boruc i Hennessey by si to zasloužili.

Reagovat
Zaschrona

i Howard

Reagovat
Zaschrona

*bridila kola

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea potrebuje Marcela Bielsu :)

Reagovat
Talker

To bych taky rozhodně bral...

Reagovat
smazaný uživatel

Plus A. Teixeira a nemusela by to byt najhorsia sezona.

Reagovat
Hokaido

Myslis, ze máme hráče na 3331? Já bych bral Jorge Jesuse.

Reagovat
Kowe

ten by se mi tam líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme podpísali toho Guardiolu?

Reagovat
Swarley

Reagovat
The Krupy

Neskutočne sa mi páčia takéto príbehy "underdogov", podceňovaných tímov, ktoré hrajú na úplnom vrchole. Doteraz mám v živej pamäti San Sebastian s duom Nihat - Kovačevič, keď skoro brali titul. Bola radosť ich sledovať.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie je Fuchs nominovany druhykrat?

Reagovat
Usty

nene, ale byl v sestavě za listopad

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Wat

Přesně jsem měl ten samej pocit, ale projel jsem to zpětně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je každopádně ůkaz jak prase

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Predpokladám že tam budu nejaké prechody pre chodcov dobudovane. . Netreba hneď zo všetkého robiť zbytočne senzáciu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že se přes ten chodník postaví přechod?

Reagovat
Mastný Chobot

veď na tom mieste presne je pešia zóna, nie? tak či tak to ale nedáva zmysel a nedokážem si predstaviť, že takéto niečo vie byť funkčné a slúžiť tomu, čomu má

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ na tomto úkaze vybudujú priechody pre chodcov, tak to bude dosť od veci, nemyslíš?

Reagovat
vodka

nebude tam spis nejaky pruh pro cyklisty potom? protoze pokud ne, tak by toto nikdo soudny neprevzal...

Reagovat
Swarley

leda nějaká státní instituce

Reagovat
Mada

Reagovat
patas92

Nejsem sice nevidomý, ani expert na nevidomé, ale podle mě jim to na tak velkých plochách pomáhá v orientaci, nějak. Určitě to tam není proto, aby si užili nějakou srandu, nebo proto, že by jim zůstaly dlaždice navíc

Reagovat
fenixLFC

zorientuju sa ze su uprostred cesty?

Reagovat
patas92

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, ono sa to používa na konci chodníkov a na označenie prechodu pre chodcov, ale toto je v podstate v strede pešej zóny a fakt neviem, čo to v takejto pozícii tým slepým napovie. S tými prebytočnými dlaždicami to nemusí byť ďaleko od pravdy, ak si sledoval tie fotky novej dlažby kúsok odtiaľto.

Reagovat
patas92

Nesledoval, nezajímá mě to Jen bych hned z lidí nedělal debily. Třeba to ukazuje směr, kde ty přechody přibližně jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne si to vystihol , ukazuje to na SMER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

moderní architektura

Reagovat
minoLFC

mám tušak aká firma to robila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

koho tu zaujíma nejaká Bratislava? Hnusná žumpa, čo sa hrá na metropolu, pritom je to len týždeň nevynesený popolník oproti mestám ako Viedeň, Bupadpešť, Praha, Varšava. Fakt hanba čo máme za hlavné mesto. To radšej mohol byť Martin.

Nespamuj tu s takýmito sračkami.

Reagovat
Mastný Chobot

vlado pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky si myslim, že až na pár hezkých míst (který jsou ale fakt moc hezký) je Bratislava dost nudný, zanedbaný a možná i tak trochu ošklivý město...

Reagovat
Mastný Chobot

Bratislava je totálne odporné mesto, o tom sa nehádam.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nikdy si nejsem jistej, jestli se ten pověstnej patriotismus vztahuje i na Bratislavu

Reagovat
kiwwi

to je samozrejme prehanka...Bratislava ma vela chyb, ale urcite ma cim zaujat aj pozitivne a je to pekne mesto...napriklad Vianocne trhy su topka

http://cestovanie.sme.sk/c/20066333/vianocne-trhy-v-bratislave-odporuca-huffington-post.html

Reagovat
Kopac

Stred BA je velmi pekny, ale si bohuzial takto to Slovensku funguje, zijes mimo BA=automaticky hate na BA ale jabat sa za robotou sa sem budu vsetci

Reagovat
Mastný Chobot

To s tým nič nemá, Staré Mesto je pekné, ale zbytok je proste hnus. Ja proti Bratislave v zásade nič nemám, len hodnotím, čo vidím.

Reagovat
kiwwi

pekne miesta najdes aj v Karlovke, Dubravke, Novom meste...Vrakuna a Podunajske Biskupice neviem, tam vobec nechodim ale vo Vrakuni viem ze su pekne domove stvrte...Raca je pre mna taky neutral...hovorim, BA ma vela chyb, ale aj vela pozitivnych a peknych veci

Reagovat
kiwwi

ja som sa sem za robotou jebal tiez, ale nehejtujem ju...mne sa BA paci

Reagovat
Kopac

Jasne,myslel som to tak ze sa sem jebu a pritom neustale na nieco nadavaju Tak je to totiz s velkou vacsinou..

Reagovat
fenixLFC

Pretoze sa vsetko pcha do blavy...vacsina tych co nadava by samozrejme radsej robila to iste za tie iste peniaze u nich

Reagovat
Kopac

Ale to je druha vec

Reagovat
kiwwi

takze nadavaju na BA z frustracie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co som videl Bratislavu tak to vyzera ako brnensky cejl....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ten pocit, když se člověk podívá po 2 týdnech na fantu a je 20. nejlepší v Česku

Reagovat
fenixLFC

kto si myslite ze mal doteraz najlepsiu sezonu ako RB a preco??

Reagovat
smazaný uživatel

asi Walker, Bellerin.

Reagovat
Mastný Chobot

ja teda pravidelne iné tímy moc nesledujem, ale ak by sa Bellerín dostal do zostavy roka, tak tá úroveň RB v PL by bola dosť slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

asi som skoncil na Kubove precenovanie Hectora .Tak asi Walker a suhlas,PL nema top hracov na RB...

Reagovat
smazaný uživatel

On bol do zranenia genialny, odkedy sa vratil neni to ono..mozno mu aj viac vyhovoval ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

napísal som to kokotsky... ak by sa momentálne s tým, čo zatiaľ tento rok predviedol, dostal do top zostavy, tak by ma to zarazilo. Samozrejme, že ak zaberie do konca sezóny, tak sa tam dostať môže. Ani momentálne nie je zlý, ale je nevyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

RB tam není od Sagny...

Reagovat
smazaný uživatel

Dann z crystal..je platny v hre dáva často goly.. a z leicestru simpson..celko schopný hráčik

Reagovat
Mastný Chobot

lol, Dann je stopér a Simpson drevák, ktorý by ani nehral, keby sa De Laet nezranil

Reagovat
Hokaido

Simpson nejhorší hráč Foxes no, to je fakt mimo

Reagovat
Usty

Huth

Reagovat
Kowe

myslel Warda asi

Reagovat
13

Vardyho možná

Reagovat
smazaný uživatel

Určite! Vardy, pravý obranca CP

Reagovat
13

On by to zvládl

Reagovat
fenixLFC

*warda myslis....o tom realne uvazujem preto sa pytam kto by mohol byt jeho konkurencia

Reagovat
Zaschrona

Coleman

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nesklamal si

Reagovat
smazaný uživatel

Séamus Coleman je neustále spojován s odchodem z Evertonu, podle anglických médií by se tak mělo stát již tohle přestupové období. Novým působištěm irského reprezentanta má být londýnská Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

presne za tyhle reakce to stoji

Reagovat
Usty

Walker, Bellerín a výborně hraje i Johnson.

Reagovat
Nikikrew

Johnon momentale vyborna sezona z jeho starny

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Liverpool udělal velkou chybu, když si ho nechal utéct

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho koupí za 30.

Reagovat
smazaný uživatel

to robi chelsea

Reagovat
Zaschrona

a rozhodne Soares

Reagovat
fenixLFC

ten teda rozhodne nie...

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

ale stejne neni nad Schweinyho legendarni kolecko z MS

Reagovat
Nikikrew

OT: kedy idete na Star wars + vase ocakavania?

Reagovat
Kowe

pondělí a očekávání hodně velký

Reagovat
I am Mancunian

ked bude robit dominik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v noci a velký, když už kvůli tomu nejdu spát.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejaky hajzl uz mi to stihnul zaspoilerovat.

Reagovat
EXoRcIsT

nie nahodou jeden typek na csfd.cz v diskusii lebo tam dost vela ludi nasral

Reagovat
patas92

šulin

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Dawon

jina moznost nepripadala v uvahu!

Reagovat
Mastný Chobot

v piatok to uvidím prvýkrát, v sobotu 2x a v nedeľu ešte raz... A najradšej by som to nevidel ani raz.

Reagovat
smazaný uživatel

2. veta

Reagovat
Mastný Chobot

videl som jeden diel a neznášam scifi, nebaví ma to... čo ti mám povedať

Reagovat
smazaný uživatel

no teda, už radši neříkej nic

Reagovat
Mastný Chobot

hádam, že keby som ti ešte povedal, že som v živote videl len 2 diely Harryho Pottera, nečítal ani jednu potterovku a nebaví ma to takisto ako Star Wars, tak ma ukameňuješ, ak by si mal možnosť, že?

Reagovat
patas92

Tak nedívat se na Pottera není nic nenormálního, to je dokonce chvályhodné....ale nemít rád SW?

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je najlepšia vec aká sa kedy napísala.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

možná když rád pícháš vychrtlý brýlatý chlapečky

Reagovat
smazaný uživatel

vychrtleho by som nedobehol

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte keby ti utekal na metle...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Když je ti 10, tak si to myslet můžeš. Je to jen komerčně profláknutý brak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja jsem za tebe smutny, zit takovy zivot... To musi byt strasne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

O hodne prichazis timhle negativnim postojem.. na druhou stranu u Pottera se nedivim, ja to mel rad, ale ze by to byl nejakej poklad, to se rict neda.

Reagovat
Uwe háže buly

Mam to stejně, už jako děcko sem šíleně trpěl, když nás debilní učitelka táhla na Klony útočí, první a poslední díl týhle slátaniny pro honiče, co jsem viděl.. Stejný brak jako 99.99% sci fi.

Reagovat
minoLFC

no sci-fi

Reagovat
patas92

Kdyby se Yung aspoň na ten jeden díl díval pořádně, tak zjistí, že se to odehrává kdysi dávno, v předaleké galaxii

Reagovat
Mastný Chobot

mne to je jedno, proste je to žáner, ktorý neznášam

Reagovat
nani92

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

tak naco ides na SW ked ta nebavi sci-fi

Reagovat
minoLFC

ale on neide dobrovoľne

Reagovat
EXoRcIsT

co ho priatel nuti ist

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

urcite by niekto isiel dobrovolne na nieco co ho nebavi a este 3x ci kolko

Reagovat
Swarley

ale v titul Arsenalu věříš, tak nevim

Reagovat
Mastný Chobot

ja? šak ja som vrchný alibista

Reagovat
Swarley

zabudol som!

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si najdi jinou práci, ty kokot

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

volebná komisia ftw

Reagovat
Nikikrew

Ty tu teda vyhravas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Ty brigadujes v kine?

Reagovat
r.mrazik

nedele a bude to samozrejme super

Reagovat
Busby babes

zitra.

Reagovat
risk je zisk

Taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

asi až po novém roce, očekávání - mainstreamová sračka

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

zajtra a ako velky fanda ktoremu sa pacia vsetky filmy ( aj 1 aj Clone Wars ) mam velke ocakavania a vsetci co niesu fandovia SW a potom pindaju ze je to cudne mozu ist do ....

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Side

až úterý

Reagovat
Nikikrew

No tak to vypinaj fb a neviem co ine pred spoilermi. Ja uz Sobotu (mozno uz je to neskoro) ale fakt sa tesim. Ocakavania celkom velke aj ked sa tazko porovnavaju nove filmy s klasikou.

Reagovat
minoLFC

hneď ako to bude v BDripe

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

ale asi na to zájdem, tie staré filmy som ako decko zbožnoval

Reagovat
I am Mancunian

mozme ist spolu s dominom, dones notebook ukazat

Reagovat
minoLFC

a my ho šlohnete

Reagovat
I am Mancunian

mi

Reagovat
minoLFC

gény sa nezaprú, Oliverov brat

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude volný IMAX, čili někdy snad ještě v prosincu.

Reagovat
smazaný uživatel

až to bude na netu a až budu mít čas zkouknout filmy za poslední tak 2 roky. takže tak za 2 roky čekám hodně, ale úplnej top už se v tomhle žánru prostě netočí

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Wat

Nikdy.

Reagovat
Mastný Chobot

sa máš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Četl jsem profi x-stránkovou teorii na tohle téma na Redditu a není o čem, je to tak

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Zajtra v IMAX a nemám nejaké extra prehnané očakávania. Ale teším sa neskutočne.

Reagovat
fenixLFC

nejdem+picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to mam za sebou a je to teda pecka! Jsem nadsenej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně, když tam jdeš jako fanoušek na půlnoční premiéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono je to objektivne fakt kvalitni. Ma to par mensich chybicek, ale celej pribeh i hlavne vizual jsou fakt kvalitni, uz se tesim na osmicku

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbilo se mi chování toho ex-stormtroopera, protože celkově nemám rád takovéhle postavy, které umí hovno, ale jsou strašně sebevědomé. A mezi kladné hrdiny Star Wars to fakt nezapadá. Hlavní záporák mohl být...nadanější a celkově jistější.

Jinak naprosto mistrně udělané napojení na starou sérii, ohromující vizuál, vtip...přesně jak má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Me prave bavil ten kontrast toho, ze Kylo Ren byl relativne dobre vycvicenej v uzivani sily a ne mece, v tom ma byt nekompletni. A jinak ten Finn nebyl spatnej, ale sem tam bylo jeho ucinkovani tam iritujici, on bude fajn az v tech dalsich si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER

No někdo bude muset nahradit Sola, a to bude kurva těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda Kylo naopak dost líbil. Právě ta jeho nejistota, nevyrovnanost a ten vnitřní souboj mezi Světlou/Temnou stranou z něj dělá dobrýho záporáka. On je všechno, co měl být Anakin v Ep. II a III.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna to balancování mezi stranami síly se mi víc líbilo u Anakina. Ale ten na to taky dostal daleko víc prostoru. Ta scéna na mostě v jeho podání mi přišla nedůstojná na někoho, kdo ovládá Sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkove jedina spatna scena(vlastne jeste s tim poslednim zaberem) z toho filmu. Celou dobu to bylo hrozne obvious..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se na to pujdu podivat, ale fanouskem SW nejsem, ty filmy jsou mi dost ukradeny, tak snad se nebudu nudit..

Reagovat
Darren Fletcher

ja som si pred par tyzdnami povedal, ze v tom SW nieco musi byt, ak je taky kultovy. tak si to pozriem. no a vydrzal som 15 minut a vypol a zmazal

Reagovat
smazaný uživatel

černej Čech, ještě tohle...

Reagovat
celeb

Reagovat
fajdax

Séamus Coleman je neustále spojován s odchodem z Evertonu, podle anglických médií by se tak mělo stát již tohle přestupové období. Novým působištěm irského reprezentanta má být londýnská Chelsea. (transfermarketweb.com)

Reagovat
Wat

Je menší než Ivanovič, to by si stejně nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Filipow

malý OT: http://www.eurofotbal.cz/clanky/ranieri-bude-v-leicesteru-uspesny-mini-hasselbaink-299277/

Náhodně jsem na to teď narazil... docela zajímavý výsledek ankety vzhledem k postavení Foxes.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

co vysledok, samotne otazky

Reagovat
kiwwi

500. pre titul MUFC v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

http://www.irishexaminer.com/sport/soccer/chelsea-losing-patience-with-jose-mourinho-372022.html

Takže souhrn stejný, jako co jsme říkali po zápase - hráči ho ignorují (Costa?), nebo jsou vyloženě proti němu.

Tohle musí skončit.

Reagovat
Talker
Reagovat
smazaný uživatel

je to na intertnetu, takze to pravda je

Reagovat
Rarášek

Asi jo ..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel je to pravda.. snad Perez po nem sahne!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: jsou tady nejaci fans sipek? nerozjedem nekde diskuzi k MS?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze nekdo hodi 180?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nehodi. vsadil sem, ze za celej turnaj nepadne ani jedna, je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

urok v bance schvalenej, ted uz jen, aby to vyslo

Reagovat
DieFohlenBMG

R.I.P Mourinho 17.12.2015

Reagovat
smazaný uživatel

Special Five prepusteny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyzden pred vyhlasenim Pepka. Pepku, len do Chelsea nie.

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED Y LIVERPOOL QUIEREN A BOJAN KRKIC

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš v troskách.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele