Premier League v kostce (14. kolo)

07.12.2016, 16:18
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Jen jednou v historii Premier League v kostce se stalo, aby jeden fotbalista byl dvakrát za sebou hráčem kola. V minulé sezóně se to díky hattricku proti Swansea a gólu s asistencí proti Chelsea povedlo nejlepšímu hráči minulé sezóny Riyadu Mahrezovi. Nyní můžeme k alžírskému záložníkovi přidat druhé jméno - Alexis Sánchez hraje v neskutečné formě.

Už dvěma góly v utkání s Bournemouthem si jasně řekl o nominaci, natožpak abychom ho vynechali po hattricku s West Hamem, kdy navíc další gól doslova věnoval Özilovi. Podaří se snad Alexisovi napodobit Mahreze i z dlouhodobějšího hlediska? Cenu pro PFA Player of the Year či snad ligový titul s Arsenalem by chilský šutér nejspíš neodmítl.

Na špici tabulky však zatím Kanonýři stále vzhlíží, protože Chelsea předvádí stabilně brilantní výkony. Po těžké zkoušce s Tottenhamem vyzrála i na Manchester City, a to dokonce na jeho půdě. Připsala si tak už osmou (!) výhru v řadě. To posledně dokázal Arsenal v únoru až dubnu 2015. Delší šnůru pak naposled natáhl Liverpool přesně o rok dříve (11 výher).

Právě Reds ale v neděli selhali na hřišti Bournemouthu a spadli na třetí místo. K umístění v první čtyřce se naopak stále nepřibližuje Manchester United, jenž tentokrát ztratil s Evertonem. Sestupové pozice "drží" Swansea, která po výprasku s Tottenhamem spadla na poslední místo. Černého Petra má kromě ní v ruce Hull a Sunderland.
Zápas 14. kola: Bournemouth vs. Liverpool

Když před týdnem Swansea v nastaveném čase dvěma góly otočila zápas s Crystal Palace, které předtím taktéž obrátilo výsledek - a to hned třemi brankami - čekal jsem nějakou chvíli půst. Jenže už o týden později jsme se dočkali dalšího fantastického zápasu, jež snad můžeme vidět jen v Premier League. Liverpool dlouho vedl 2:0, než Csaplárova past sklapla. Pak přišel na trávník Ryan Fraser, zařídil tři góly Bournemouthu a Nathan Aké v nastaveném čase spustil na Dean Court euforii gólem na konečných 4:3. Fantastické představení.



Celý záznam zápasu, sestřih z Match of the Day od BBC a mnoho dalšího si můžete prohlédnout zde.
Gól 14. kola: Son Hueng-min

O víkendu padlo na elitních anglických trávnících 37 gólů a některé z nich byly vskutku parádní. Od fantastických protiútoků Chelsea, přes Alexisovo cizelérské zakončení, "Zlatanovský" gól Steva Cooka, až po branku skutečného Zlatana. Nejkrásněji se však trefil Son Hueng-min, jehož akrobatická trefa de facto položila Swansea na lopatky.



Zákrok 14. kola: David De Gea

David De Gea zase jednou potvrdil, že patří zhruba do TOP 2 světových gólmanů. Španělský gólman toho proti Evertonu nemusel řešit přespříliš, střela Kevina Mirallase však rozhodně měla gólové parametry. Reprezentační jednička nicméně prokázala skvělé reflexy a vychýlila balón mimo tři tyče.



Hráč 14. kola: Alexis Sánchez

Pohled na jeho statistiky níže je všeříkající. Ba ne, West Ham nebyl celý zápas tak zoufalý, jak napovídá konečný výsledek. Do sedmdesáté minuty se Arsenal v ofenzivě nikterak enormně neprosazoval, samozřejmě s výjimkou gólu Özila, který pro něj do putníku připravil Alexis Sánchez. Chilský reprezentant nicméně v závěru předvedl excelentní individuální výkon a během patnácti minut nastřílel hattrick.



Břídil 14. kola: Fraser Forster

Jak vtipně poznamenal debutující pundit v Match of the Day Chris Sutton, "jestli jste Fraser Forster, teď odvraťte zrak". Taková minela se totiž v Premier League jen tak nevidí. Anglický reprezentační gólman vyrobil před očima Garetha Southgatea šílenou botu, když při snaze odkopnout balón omylem nadzdvihl míč druhou nohou a pak jej minul. Bentekemu tak věnoval nejsnazší možný gól a Crystal Palace umetl cestu za vítězstvím.



Hvězdy 14. kola dle WhoScored.com

1. Alexis Sánchez (Arsenal) - 10.00
- 3 góly, asistence, 5 klíčových přihrávek, 3 úspěšné průniky

1. Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) - 10.00
- gól, asistence, 4 klíčové přihrávky, 6 úspěšných průniků

1. Christian Eriksen (Tottenham) - 10.00
- 2 góly, asistence, 7 střel, z toho 4 na bránu, 7 klíčových přihrávek
Ideální sestava 14. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Po skvostných výkonech Heatona, Pickforda či Randolpha byla tentokrát o dominantního gólmana nouze. Nejlépe zachytal asi Thibaut Courtois, jenž si poradil se čtyřmi střelami Manchesteru City a především jeho zákrok po tvrdé ráně Agüera v prvním poločase pomohl Chelsea k vítězství.

Crystal Palace velmi prospěl přesun Jamese Tomkinse na pravou stranu obrany, na úkor chybujícího Kellyho. Tomkins pomohl k čistému kontu dobrou defenzivní prací a navíc se prosadil i gólově. V ofenzivě se dařilo i Nachovi Monrealovi, který hlavní v prvním poločase West Hamu neustále zatápěl náběhy po levé straně.

První gól v Premier League, čtyři vyhrané souboje, deset odklizených míčů a konečně čisté konto vyneslo nominaci Marcu Muniesovi, hlavní hvězdě Stoke v zápase s Burnley. To Steve Cook sice s Bournemouthem inkasoval třikrát, žádná branka však nešla přes něj. Naopak zablokoval další gólovou ránu Firmina, odklidil těžko uvěřitelných 19 míčů a hlavně rozhodl o výhře Cherries. Jeden gól dal a v nastaveném čase donutil tvrdou ranou Kariuse k minele, jíž potrestal Aké.

Jako již tradičně byla v ofenzivě velká konkurence, kterou nicméně pokořil geniální žolík Ryan Fraser. Za pětatřicet minut vybojoval penaltu, dal gól, na další nahrál a řídil senzační obrat proti Liverpoolu. Levou stranu pak nebývale opanoval Matt Philipps, jenž Watford skutečně terorizoval. Dal krásný gól, centroval, připravoval šance a nevyhýbal se ani bránění.

Střed pole o víkendu patřil hlavně dvěma mužům. V defenzivní činnosti exceloval Idrissa Gueye z Evertonu, kterému statistikové napočítali hned 7 vyhraných soubojů. Navíc na těžkopádném Fellainim vybojoval penaltu. Christian Eriksen měl naproti tomu největší ofenzivní vliv při vítězství Tottenhamu 5:0 nad Swansea. Dva góly dal, na další "nahrál" a další kanadský bod nezískal jen vinou nebývalé dřevěnosti Wanyamy v zakončení na malém vápně.

V útoku pak zářili hlavně dva londýnští mužové. Alexis Sánchez si v derby s West Hamem podmanil celou Anglii a o jeho výkonu se dočtete výše. Neméně excelentně však proti Manchesteru City zahrál Diego Costa. Jako obvykle se na hrotu rval, vyhrával souboje a otravoval obráncům soupeře život, k tomu navíc přidal dva geniální momenty. Jeho zpracování dlouhého Fábregasova pasu před vyrovnávacím gólem bylo úchvatné, neméně pak pohyb a pas Willianovi k brance vítězné.
Statistické okénko 14. kola

- Leicester zase prohrál, tentokrát se Sunderlandem, a potvrdil, že v lize (na rozdíl od LM) zažívá příšernou sezónu; po 14 kolech má na kontě 13 bodů a je oficiálně nejhorším obhájcem titulu historie Premier League

- Alexis Sánchez dal West Hamu hattrick a ukázal, že střeleckou formu má fantastickou; za poslední dva zápasy má na kontě hned 5 branek - jen dva týmy (Tottenham a Crystal Palace), vyjma Arsenalu, daly víc

- hvězda Kanonýrů se navíc zapsala i do klubové historie, Alexisův sobotní počin zabral přesně 14 minut a 29 sekund; rychleji to za Arsenal v PL stihli jen Ian Wright (9 minut) a Jermaine Pennant (10 minut)

- slavný Csaplárův "nejhorší poločasový výsledek" se stal osudným Liverpoolu, jenž vedení 2:0 ztratil a podlehl Bournemouthu 3:4; v historii Premier League však tímto způsobem prohrálo jen 23 týmů z 1062 (2,2 %)

- fotbalisté Middlesbrough došli proti Hullu k vítězství po vskutku neúnavném výkonu; dohromady naběhali 120,8 kilometru, což je nejvíc ze všech celků letošní Premier League
Nejvtipnější momenty 14. kola

1. "Kdo ti řekl, že se máš jít rozcvičit?"



2. Jistojistý Boruc a reakce Bobbyho Madleyho

3. Fellainiho svkostné jubileum


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (818)

Přidat komentář
CHONG

Nejvtipnější momenty - pěkný pohled na frustrovaného falešníka, jen houšť a větší kapky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

"popcorn gif"

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězdný Alexis (vpravo)

díky za info

Reagovat
patas92

Nic proti De Geovi, ale co přesně bylo na jeho zákroku úžasného?

Reagovat
Switchback

Asi v tom kole lepší nebyl ...

Reagovat
aurelio

Boruc bol lepší

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Totožný měl i Courtois.

Reagovat
FUnk

Reagovat
raduinho

Reagovat
haracky

Ox přestoupil do Swansea

Reagovat
Zaschrona

Gana A DDG se proti nam vzdycky vytahne, snad ho v lete vezme Real.

Reagovat
kiwwi

zase nic tak hviezdne nepredviedol

Reagovat
fff

Ten druhy gol mozno mal Karius mat, stvrty mal mat urcite. Skoda no, toto bolo take liverpoolske

Reagovat
Wat

Taky jsem si říkal, že ten druhej mohl lapit. Jenže než se dostal do správný pozice po tom skluzu, tak už byl míč v bráně...

Reagovat
cristiano.K.

to jsem psal hned po zápase. Nicméně spousta lidi zapomněla, že za stavu 3:3 vychytal Afobeho.

Reagovat
Zaschrona

Vincent Rodríguez ‏@VRodriguezlaw

Memphis Depay and Everton have almost completed player terms, United are happy for the move to go head. Formal terms being addressed.

Reagovat
fff

Minule som niekde cital, ze Koeman je teda na hracov velmi, velmi tvrdy ... som zvedavy, ci prave Depayovi toto bude sediet.

Reagovat
Zaschrona

"Depay walks around like he has won 10 European Cups. This attitude … what’s it all about?" - Ronald Koeman

Ale chtel ho uz do Southamptonu, chce ho znova, rika o nem, ze potrebuje predevsim hrat. Pokud z nej bude schopny dostat maximum, muze z nej byt top hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý oči

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

tak on tak pusobi, ale na treninku prej maka. Ja teda doufal, ze to bude jen hostovacka no...

Reagovat
Zaschrona

I to je porad mozny, treba se jen dohaduje smlouva v pripade, pokud vyuzijem naslednou opci. Bez opce ho nevezmeme, doufam.

Reagovat
Infernoqt

to mu přeju, ale pak nebrečte, až vás bude brzdit

Reagovat
Zaschrona

Evertonians budou brecet porad a kvuli vsemu.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
cristiano.K.

krajana nakopne krajan o to bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

jj asi tak ako ho nakopol LVG

Reagovat
cristiano.K.

ten nakopol RVP..........do Turecka

Reagovat
risk je zisk

David De Gea zase jednou potvrdil, že patří zhruba do TOP 2 světových gólmanů.

A kdo tam patri s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Kuča,že se vůbec ptáš

Reagovat
smazaný uživatel

nechte uz Kucu na pokoji, svoje si uz vytrpel

Reagovat
haracky

Gigi Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Pro fanoušky Tottenhamu Lloris.

Pro zbytek světa Neuer.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

Na Buffona bych nezapominal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To ti nesedi, s nim by tam byla jeste brankarska dvojka, po nem teprve Kane a pak az zbytek.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Slabší.

Reagovat
kiwwi

niesom fanusik Tottenhamu a nemyslim si, ze tam patri Neuer - ten patri tak do TOP 2 svetovych saskov

Reagovat
Mastný Chobot

ty mas tiez vlastnu kategoriu spolu s fanusikmi Tottenhamu

Reagovat
Counter

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nikikrew

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

yup a tym druhym si ty

Reagovat
smazaný uživatel

fakt len klaun čo vybieha na polku. Attention whore

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč

Reagovat
smazaný uživatel

I ty filuto jeden.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex

Křeč

Kýč

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

klasa

Reagovat
FUnk

Reagovat
Usty

No tak dobrý zas, byla to narážka na ty dva pojašence, neberte si to osobně i vy normálnější.

Reagovat
risk je zisk

Jak pojasence?

Reagovat
Usty

Pojašence, co tu fandí Tottenhamu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
r.mrazik

Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je nejlepší nohama

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

David De Gea zase jednou potvrdil, že patří zhruba do TOP 2 světových gólmanů.

Reagovat
C-M@ster

Zákrok teda nic-moc.

Randolph tam měl nějaký dvojzákrok proti Arsenalu v 69.minutě, co byl lepší, ne?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kucka

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
kiwwi

akoze ho dvakrat trafila lopta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To jsou v podstatě úplně stejné zákroky, jako ten De Geův

Reagovat
kiwwi

tak De Gea to vyrazil reflexivne rukou, jeho to netrafilo, ale aj tak to nebolo az take nieco extra lebo to slo velmi blizko neho

Reagovat
patas92

Rukou? Z tohoto videa to vypadá, že to vyrazil nějak pravým kolenem...Podobnost vidím právě v tom, že je to pokaždé v podstatě trefilo, no

Reagovat
kiwwi

jednoznacne rukou

Reagovat
patas92

Ok, věřím ti (nechce se mi hledat lepší video)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprve s necim vyrazne a absolutne nesouhlasim. Ta Alexisova paráda při 3.gólu aspiruje na gól roku. Nic podobnýho jsem nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase to byl asi metrovej ofsajd, no

Reagovat
smazaný uživatel

A nechci kecat, ale ve futsale je to celkem obvyklá finta, ne? Ale ve fotbale se to moc nevidí, to je fakt.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný. Futsal jsem v životě neviděl Možná je to i někde v Brazílii obvyklá finta, ale zkrátka za těch X let, co sleduju fotbal, jsem tohle nikdy neviděl a přijde mi to naprosto famózní.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som si to vsimol az zo spomaleneho zaberu a som cumel jak puk, malo hracov by si toto dovolilo a vyslo by im to. Giroud by si zlomil nohu pritom

Reagovat
Masi

Jenom doplním, že Belletti takhle dával gol za Barcelonu, vždy přehazoval brankáře po tomhle náznaku, ale z jeho pozice to nebylo mockrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim s nesouhlasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam být za ten první. To byl návrat do Henryho éry, co tam provedl s obranou

Reagovat
icemike

Projed si videa, najdes takove góly

Reagovat
C-M@ster

pošli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslis tu prihravku?

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, jebe mi. Som si vyhladal zapas s Bazilejom.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekne, ale podla mna nic tak uzasne, aby to mohol byt gol roku.

Reagovat
Mastný Chobot

tak je to niečo, čo fakt len tak nevidíš a dovoliť si to ešte k tomu pri zápase PL pri nájazde... veľká vec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase od Alexisa som na podobne zablesky zvyknuty. Toto je uplne genialne vyriesenie situacie a maximalne odvazne, ale prevedenie podla mna nie je az tak narocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dej odkaz na video, kde to nekdo dela. Ja fakt nevim. Zato golu jako Son jsem videl spoustu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nikdy neviděl hráče naznačit střelu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to přišlo jako obyčejný naznačení střely?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi nepřijde moc jako naznačení střely. To je prostě střela naprázdno a to rozhodně každej nedělá.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Mastný Chobot

Terry Henry

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Zjevně takovej kumšt ovládaj převážně hráči Arsenalu

Reagovat
patas92

Reagovat
Svatej

Hmm Akė krom golu teda nic moc. Mnimalne prvnimu a tretimu golu mohl zabranit prave on. Cekam od nej teda prec jen vic, jestli chce vubec pomyslet na to, ze se pres Christensena, Zoumu, zakladni trojku a nebo eventuelne posilu dostane do zakladu.

Jinak snovy kolo.

Reagovat
Usty

První gól mohl mít určitě. Ale na druhou stranu to byl právě on, kdo v tom šíleně strašným začátku Bmouthu držel obranu vcelku, měl tam i jeden fantastickej interception.

Reagovat
Svatej

Okok, ja se priznam, ze soudim hlavne podle toho sestrihu a tam me to trklo dvakrat do oci.

Treba se jeste vytahne, rozhodne se chytil lip nez treba Kenedy, kterymu jsem dost fandil

Reagovat
blade115

Teoreticky by k němu mohl mít tak či tak blíž než Zouma s Christensenem dohromady. Conte bude dřív nebo později hledat levonoheho stopera, teď jde jen o to, jestli se Ake nějak předvede, nebo se koupí někdo typu Chiellini, jak zmiňoval Jamie Redknapp.

Reagovat
Svatej

Hmm tak to spis cekam nekoho jinyho. Uz takhle nam zpusobujou problemy centry na Azpiho a predstava, ze jedinej hlavickar bude Luiz me trochu desi. Akeho nepovazuju za hrace, kterej ve vzduchu dominuje tak, jako cahill nebo Zouma aa bez dalsiho takovyho hrace by se nam podle me hralo hur.

Reagovat
elChe

Já tak miluju popisky fotek

Hvězdný Alexis (vpravo) s Petrem Čechem...

Reagovat
DieFohlenBMG

Alexis (vpravo) s hvězdným Petrem Čechem

Reagovat
smazaný uživatel

Oxlade má hodnotenie 10 a nezmestil sa do zostavy? Naozaj? Naozaj? Však trošku seba úcty usty....

Reagovat
SunFells

dle WhoScored.com

Nezmestil se právem.

Reagovat
miezto

tak at vyhlasi ty 3 hvezdy podle sebe, takhle je to prave dost divny...

Reagovat
Lacko_Boh

matisek,liskni si

Reagovat
Ligter

Pennant hattrick za deset minut jak tohle vůbec bylo možný?

Reagovat
Wat

Teď co je víc šokující - jestli Pennantův hattrick nebo ta doba... A koukám, že to vlastně byly jediný jeho góly za Arsenal?!

Reagovat
Ligter

jo, fakt že jo to je prostě pro mě jedno velký wtf, zrovna on. a teď hraje někde v Singapuru, jsem ani nevěděl, kde mu je konec.

Reagovat
Mr.Mike

to bylo proti Besiktasi ne? jak vyhráli 8:0

Reagovat
Ligter

nene, ještě za Arsenal právěže: ''He played for Arsenal for seven years and only made five starts including a hat-trick on his full league debut, against Southampton in May 2003.''

o jeho významu a kvalitách dost vypovídá i tohle: He gained notoriety in 2005, when he had to play a match while on probation—he played while wearing an electronic tag following a drink-driving conviction.

Reagovat
Ligter

tak trochu takový anglický Fenin

Reagovat
Mr.Mike

jo proti Southamptonu 6:1 už sme to našel

Reagovat
Counter

To byl ještě mladý supertalent no, hned při debutu mu to sedlo. A pak šel hostovat

Reagovat
cristiano.K.

já ho ten jeden rok strašně žral

Reagovat
niflheim

Csaplárova past

Reagovat
andrew96

Reagovat
spider_8

Reagovat
Kucka

Reagovat
pingla
Reagovat
Kang & Kodos

Když nemáte Atlético, dejte tam Athletic.

Reagovat
kiwwi

Lukaku: "I’d never seen Pogba so happy. It was a relief, a real happiness for Pogba [to sign for United]. We only spoke once about football during our holidays - when we were at a pool in LA - and he was telling me about his dream to return to United. That’s when I understood what it meant."

a este lepsie to pochopi ked u nas podpise aj on

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel do lepšího?

Reagovat
Zaschrona

Klidne, za 100.

Reagovat
Talker

On použil "return". Takže očividně myslí návrat do CFC...

Reagovat
Kovi81

Ja bych ho nechtel zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Origi > Lukaku

Reagovat
kiwwi

jedine tak v tvojej hlave

Reagovat
cristiano.K.

je jen otázku času, kdy to bude pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ten Usty ci ako sa vola...je asi velky fanusik United za toho De Geu,ze? Normalne mu analny veniec vylizal tym opisom

Reagovat
blade115

Nn, Usty fandí Tottenhamu, pro De Geu má jen slabost.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Tottenham? ale nie robim si prcu..moj byvaly sef a zaroven vzdialena rodina je velky fanusik kurciat,aj hraval za nich do dorastu aj ma nejake ich akcie kupene....

Reagovat
FUnk

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chlubí, že měl práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

typickej Danicek

Reagovat
bbbauch

Jojo, Usty je nejvetsi fanousek United

Reagovat
smazaný uživatel

neviem,priznavam sa,ja tu nechodim casto,nesedim kazdy den ako vacsina mladych,idem sem len po vikende si citat tento suhrn...a zasmiat sa z niektorych ....zivot treba zit,nie presediet pri pc a vo virtualnom svete :)

Reagovat
bbbauch

Eh, fajn, nevedels. Prednasku o tom, jak je treba zit, vazne nepotrebuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nechodíš na EF pravidelne, tak ten život vôbec nežiješ, ty ho jen krájíš.

Reagovat
Usty

Jako "Reprezentační jednička nicméně prokázala skvělé reflexy a vychýlila balón mimo tři tyče"?

Reagovat
papanegra

Prosim Vás, ať tohle píše nějakej nezaujatej redaktor.. to je hrůza..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

je to v sekci nazory a komentare, klidne si pis vlastni, kdyz se ti to nelibi usty i kdyz obcas s necim nesouhlasim nebo tak, porad je to od nej dobra prace

Reagovat
spider_8

Nezaujatý=fanda tvýho klubu?

Reagovat
papanegra

no já bych se určitě nesnažil po každé výhře mého týmu tam narvat co nejvíc hráčů ze svého týmu

Reagovat
Usty

not this shit again

Reagovat
Pospovič

Reagovat
spider_8

Tak jsi hovno fanda

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
C-M@ster

Buď rád, že to vůbec někdo píše.

První reakce fantomase na návrh, aby něco takovéhlo vzniklo, bylo něco ve stylu "a my v PL v podstatě nic neděláme, co?"... takže tak

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych psal tohle taky, kdybych k tomu měl prostor...

Reagovat
JarousFCB

to by byl vrchol objektivity

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych ti prostor. To by byla slušná komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

už vidim, jak dává do sestavy kola hráče Arsenalu

Reagovat
Lacko_Boh

nemôžeš vedieť, jedna vec je prispievať do diskusie, druhá vec písať články. Ja Jankovi verím

Reagovat
andrew96

Ještě nebyl u zpovědi, tak si může dovolit lhát.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

to by si spousta z nás už jen ze srandy přečetlo

Reagovat
TopinB

Jednou, dvakrát by to bylo fajn, ale každý týden číst ty jeho sračky v článkové délce? Už teď se nedá vystát a to píše jenom komentáře

Reagovat
tunkic

A kolik by si byl ochotnej dát za to, aby to někdo četl?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

by byl článek v půlce utnutej a stálo by tam: "Pouze exkluzivní obsah. Pokud si chcete přečíst celý článek, přispěte prosím libovolnou částku na efsearch:"

Reagovat
Hokaido

„Vámi přispěná libovolná částka byla příliš nízká, přispějte znovu a nedělejte Wengera, prosím.“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Thibo

Reagovat
SunFells

Ray Wilkins (ex-Chelsea): "I'd have Sanchez all day long. I'd bring Jack Wilshere back & let Özil go. You can see the progress he's making."

Ray Wilkins: "Thankfully he is over the injury problems he has had. I think Jack Wilshere could be the equal of Özil, if not better."

Takový pomatenec

Reagovat
Lacko_Boh

brit k britovi sada

Reagovat
Lacko_Boh

tam nech si liskne radsej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
blade115

Reagovat
Rarášek

Souhlasím s ním, pořád věřím, že bude Jack world class.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilkins je expert, jak odešel z Chelsea pod Ancelottim, tak tým hned dostal ohromnou krizi, s ním celý podzim jen výhry, po jeho odchodu katastrofa.

Reagovat
Lacko_Boh

šak jasne ked mafian robi rozhodntia ktore priamo ovlypvnuju tim za chrbatom top2 manazera na svete Carla Ancelottiho

Reagovat
spider_8

Škoda, že k nám tenkrát nepřišel místo Williana, tuším že to bylo ve stejném létě a zhruba za stejné peníze. Jako Willian je fajn, ale Alexise bych měl v týmu mnohem radši.

Reagovat
Whitemedia

tak je to alkoholik..

Reagovat
Mastný Chobot

a predsa hrá v PL Jack

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fotka - to je ten Čch tak velký nebo Alexis tak malý

Reagovat
SunFells

Obojí?

Reagovat
blade115

18:25 Infantino podpořil MS o 48 týmech

Pozoruhodný nápad o zavedení formátu mistrovství světa o 48 týmech rozdělených po třech do 16 skupin má důležitého podporovatele - samotného šéfa FIFA Gianniho Infantina. Tento plán přitom existuje už pro šampionát v roce 2026. (Eurosport)

Ten chlap je fakt zlo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt s tim kandidoval, nechapu prekvapeni...

Reagovat
blade115

Nejsem překvapen.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Slušně Lester

Reagovat
Ondiis

bylo asi otázkou času kdy si tu svou "formu" převedou i do LM

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa na to vyjebali postup mali isty tak co meles

Reagovat
Ondiis

ale dostat bůra? to je prostě ostuda

Reagovat
Counter

S Wasilewským na place není nic ostuda.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Neskutečnej hráč.

Reagovat
Mastný Chobot

Ľudia na twitteroch sú vážne schopní veriť, že Alexis by išiel hrať do Číny a že Gabriel by mal zostať v základe aj po návrate Bellerína. To sú dôvody, prečo ľudstvo speje k záhube.

Reagovat
Pospovič

Chelsea je podle informací deníku The Mirror připravena předložit nabídku za Alexise Sancheze, v případě že se Čilan nedohodne s Arsenalem na novém kontraktu.

Reagovat
afc

Staci The Mirror

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

To není žádná páka.

Reagovat
Busby babes

proc myslis? jako, ze si reknete: to stejne nikdy nevezme?

Podle me jeho agent ted ma daleko lepsi pozici pro to aby prisel a rekl si o tech 300K a jeste to prezentoval jako ze ustupuji ze svych pozadavku, protoze jinde muze dostat jeste vic...

Reagovat
Counter

Myslel jsem to tak, že oba teď mají ohromně silnou pozici bez ohledu na to, co nabízí Čína. Dobře vědí, že si je Arsenal nemůže dovolit pustit - výdaje na nákup jejich náhrady by byly ještě vyšší než jakýkoli plat, o který si řeknou, přičemž je vůbec otázka, zda by se takové hráče povedlo přivést.

Reagovat
Busby babes

jo, to je jasny, ze i tak maj velmi dobrou pozici.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, ponuka z Číny bude určite to rozhodujúce pri jeho (ne)prestupe

Reagovat
Busby babes

nahore ti pisu, jakt o myslim. pokud myslis, ze to nehraje roli zadnou, ok. Ja si myslim, ze to je pro vas neprijemne, ze takovou nabidku dostal...

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím si, však v dnešnej dobe tie čínske chápadlá idú po každom jednom lepšom hráčovi a Alexis urcite nie je prvý ani posledný, ktorý by dostal od nich takú šialenú ponuku. Ak môže niekto reálne zamiešať karty, tak to bude Bayern. Nehovoriac o pravdivosti tej správy, keďže pokiaľ viem, tak kým má hráč ešte 1,5 roku platnú zmluvu, tak žiadne konkrétne ponuky od iných klubov dostávať nemôže, aspoň nie verejne.

Reagovat
Busby babes

tak predne bych si tipnul, ze na to cinani trochu serou, jako obecne na vsechna pravidla. budou to beztak nejake neformalni veci, aby se vyhli postihu. hele jasne, vetsina hracu tu Cinu odmitne, ale uz nekteri i prekvapili. Jen rikam, ze to pro Alexise zlepsuje vyjednavaci pozici jak z vas vyzdimat co nejvic penez.

Reagovat
bbbauch

"Nehovoriac o pravdivosti tej správy, keďže pokiaľ viem, tak kým má hráč ešte 1,5 roku platnú zmluvu, tak žiadne konkrétne ponuky od iných klubov dostávať nemôže, aspoň nie verejne"

vsak verejne nic nedostal, spis to klasicky uniklo, pokud to je pravda.. tohle je hodne blahova predstava, vzdyt byt to takhle, nikdo pred koncem smlouvy neprestoupi

Reagovat
Mastný Chobot

verejne myslím na tej úrovni, že by o tom vedel Arsenal alebo že by to mohli použiť agenti pri vyjednávaní takto otvorene napríklad. Neviem presne, ako tie mechanizmy fungujú, to by som klamal, ale mám za to, že kým má hráč 1,5 roku do konca zmluvy, tak najprv musí klub povoliť, aby s ním druhý klub mohol jednať. Jasné, že ak nejaký čínsky mecenáš napíše Alexisovi sms, že mu dá 400k, tak s tým nikto nič neurobí a nič zlé na tom nie je, ale ťažko také niečo môže Alexisov agent použiť pri vyjednávaní s Arsenalom.

Reagovat
Busby babes

tak nejsou to zatim oficialni nabidky. Ale pokud myslis, ze by to nemohl jeho agent pri vyjednavani pouzit, tak si myslim, ze to je naivni predstava. Kazdopadne muj tip je, ze mu date co bude chtit a zustane,.

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa je zas naivné myslieť si, že tie jednania sú také neformálne, že si tam nabehne agent a ukáže predstaviteľom Arsenalu smsku od Číňana a tým bude argumentovať, ale ok, je to jedno.

Reagovat
cristiano.K.

vůbec bych se nedivil,kdyby po něm šel Real. Z Barcelony odešel téměř jako nechtěný.

Bayern má aktuálně plno, při odchodu Arjena možná by se nad tím dalo spekulovat.......

Reagovat
celeb

* .. aj po návrate Bellerína do Barcelony.

Reagovat
afc

Ten ma Barcu momentalne totalne v pecku. Zmier sa s tym.

Reagovat
Amos

Nic to nemění na tom, že bychom prostě měli jemu i Mesutovi dát těch 300 tisíc. Peněz máme dost a jinak to v dnešní době s platy už nebude.

Reagovat
Counter

Jde o to, že jakmile dáš 300 000 jim, tak druhému sledu kádru najednou +- nějaká stovečka přijde jako drobné a taky budou chtít nášup.

Reagovat
kvasha16

300 je fakt ujebana palka

Reagovat
j_mrazik

Do Číny nepůjde, jedí tam psy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

450k

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TopinB

Reagovat
FUnk

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica

Real Madrid

Bayer Leverkeusen

Porto

Sevilla

Bayern Munich

Gooners, koho vyradime?

Reagovat
patas92

Real

Reagovat
Counter

Statisticky to nejvíc vypadá na Real.

https://pbs.twimg.com/media/CzGpoHgXUAk5tWm.jpg:large

Reagovat
Lacko_Boh

na nich vieme

Reagovat
Counter

Hráli jsme s nima vůbec ještě někdy jindy než v té sezoně 05/06?

Reagovat
Fenri

Emirates cup Sestnactilety Wilshere si vodil Cannavara a Diaby zrakvil Sneijdera

Reagovat
Counter

to je vlastně pravda, něco takového si matně vybavuju

Reagovat
Lacko_Boh

ved ja viem

Reagovat
Wat

Raritky.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Na akom základe sú tie pravdepodobnosti?

Reagovat
Counter

Nemám ponětí

Reagovat
pa3ce

Ale páči sa mi ako každý tím z prvého miesta čo môže dostať Real ho má ako najpravdepodobnejšieho súpera.. škoda, že mi úplne najviac

Reagovat
vladis271

na nijakom je to nejaká blbosť. Štatisticky majú šancu na každého súepra v osudí rovnakú.

Reagovat
Counter

Není to blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi neměl na škole statistiku, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam braný průběh celýho losování a ne jen počáteční stav. Jo, na začátku losování má Arsenal šanci 1/6 na např. Real. To se v průběhu losování ale může změnit, protože třeba Bayern nalosují jinam (šance vzroste na 1/5). No a tahle tabulka přesně tohle zohledňuje.

Reagovat
pa3ce

Hmm, to ale neviem ako by zohľadňovali pravdepodobnosť, že aký tím vylosujú ako prvý.. musí tam byť zohľadnených viac premenných a fakt by som do tých čísel chcel vidieť ako

Reagovat
andrew96

To ví jen UEFA....a jirka-fcb

Reagovat
Busby babes

mas pravdepodobnost, ze vylosujou Bayern jako prvni 1/6. pokud to bude ve druhem kole, tak ta pravdepodobnost uz neni 1/5 ale jina, protoze tam zalezi i na tom, koho dostanou ostatni tymy. Proto se ve vysledku ty procenta lisi. Jsou to nejake permutace nebo tak, takhle z hlavy uz si to nepamatuju.

Pokud by se neresilo to, ze nesmi jeden tym dostat nekoho ze stejne zeme nebo ze stejne skupiny, tak by ty pravdepodobnosti byly pro vsechny stejne.

Reagovat
Fenri

Reagovat
patas92

To je kravina

Reagovat
norton

Reagovat
patas92

Ty procenta jsou takhle různé hlavně k vůli tomu, že každé mužstvo má jiný počet potenciálních soupeřů...podle mě.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Matematickém

Reagovat
pa3ce

Dík.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lexi Belle

Ludvo, my bysme v momentální formě rozkopali i Real Madrid.

Reagovat
M0rb1D4S

Porazit West Ham, Basilej nebo Real, to je vlastně stejně jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

Naklep jste dostali i vy

Reagovat
M0rb1D4S

Neboj se že bych to nevěděl. Fanoušci Arsenalu to dávají vědět na twitteru i facebooku pokaždé, když někdo zmíní že jsme první

Reagovat
Lexi Belle

Jo, protože kdo ví, jak dlouho nám ta forma vydrží a zase pustíme "důchodce" sednout si před nás v tabulce

Reagovat
kvasha16

podla Mirroru a Telegraphu sa zaujimame o Alexisa ... ktovie co je na tom pravdy, a aj ked som Alexisa nikdy velmi nemusel, tak utocnu trojku Hazard-Costa-Alexis by som si teda vedel predstavit

Reagovat
Ligter

to spíš vypadá, jak kdyby nezaplatil Costovi v hospodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
andrew96

sluší mu

Reagovat
smazaný uživatel

Uz skoncili casy ked AFC predavalo najlepsich hracov takze sa zobud z toho sna. Ked Sane co hovno dokazal stal 50 milionov eur rovnako Stones a KDB po jednej top sezone vo wolfsburgu 80, Higuain v 28 rokoch za 90 do juve ...kolko by stal jeden z najlepsich hracov v lige Alexis? To uz by ani nestalo za to ked ta suma ma byt jebnuta.

Reagovat
Swarley

to zní jako úkol pro superhrdiny...

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Reagovat
andrew96

Další případ jeruzalémského syndromu. To vypadá na práci pro...Mesiáše!

Reagovat
Miguel19

Však celé je to postavené na tom, že neprodlouží. Takže by to taková raketa nebyla..

Nicméně si nemyslím, že by se to stalo. Bude chtít tak 200-250K, což by pro Arsenal neměl být problém..

Reagovat
blade115

Pokud je pravda to s tím Wengerem, tak by to problém být mohl. Nebo spíš komplikace, budou muset zvýšit plat nejdřív jemu, pak Alexisovi a nakonec přijde žádat o vyšší plat i Ozil. No a to už by byl nějaký rozdíl v rozpočtu. Samozřejmě by neměli váhat a udělat to, jenže Wenger a Arsenal...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

jsou hráči, kteří chtějí hrát za Arsenal....a zbytek jsou hráči, kteří chtějí vyhrávat trofeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter.

Reagovat
nani92

radsej treba cbciet nejakych hipsterakych hracov z BL..

Reagovat
vladis271

lepšie je slintať po Alexisovi a Ozilovi lebo viem, že hráčov rovnakého kalibru si už vychovať neviem., A scoutský tím zameriavajúci na bargrainy som dávno prepustil.

Reagovat
nani92

Preco by som mal chovat kravu kvoli mlieku, ked si mlieko mozem kupit?

Reagovat
Mastný Chobot

kapitalista... a gloryhunter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Tvoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis zůstane u Arsenalu

Reagovat
cristiano.K.

Chybí mi tam Emre. Nejlepší z našich 1+1. Mané má sice totéž nicméně nebyl tak dobrý.

Reagovat
Usty

Určitě, v užší nominaci byl. Ale při prohře 4:3 se tam dostává těžko, no...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda že by hrál za Chelsea

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis kanonýr Třešně no a blues už snad někdo porazí

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Zaschrona

Fajn clanek. Bohuzel ale - co s tim. Nic jineho nez superliga smysl nedava. A fotbal mimo top fotbalove zeme se i oficialne zmeni jen na farmarske souteze...

Reagovat
nani92

už je rozpis predsezonnych turnajov?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je viac pravdepodobné, že ide trénovať do Španielska

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

len si zatvárajte oči pred nevyhnutným.

Reagovat
smazaný uživatel

zúfalé činy od zúfalých fans

Reagovat
Lexi Belle

To myslíš včerejší nevyprodání Wembley?

Reagovat
smazaný uživatel

Na viac menej bezvýznamný zápas proti neatraktívnemu súperovi prišlo viac ako 62 000 fans. Proti Monacu a Leverkusenu viac ako 85 000 na každý jeden z nich. Neviem, čo viac chceš.

Reagovat
Mastný Chobot

plus 8 400 zjedených hotdogov a 14 000 minerálok, ja si myslím, že táto sezóna už je teraz od vás nad očakávania

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Byly ty hamburgery košer?

Reagovat
M0rb1D4S

Možná chtěli na konci zkusit největší bottle flip challenge

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pato44

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tunkic

O tom by se už dalo natočit DVD

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci sú spokojný. O tom je fodbal. Klub funguje ako švajčiarske hodzinky.

Reagovat
Euphael

loool

Reagovat
r.mrazik

De Vrij do MU? to spis vypada na toho Fonteho ne?

Reagovat
Busby babes

to jede kterej bulvar?

Reagovat
smazaný uživatel

(football-italia.net)

Reagovat
r.mrazik

eurofotbal!

Reagovat
Ligter

bulvrij

Reagovat
Pipo123

Neviem prečo to tak napísali, ono sa píše o záujme Man U, Chelsea, AC a City, takže tá správa o 35 miliónoch a Man U je dosť prehnaná

Reagovat
stiflerovamama

,,tá správa o 35 miliónoch a Man U je dosť prehnaná,,

Reagovat
Pipo123

Nie je tam nič konkrétne o záujme Man U, každé leto sa De Vrij a Man U spájajú dokopy, ale tak 35 mega je krásna suma, zabalil by som ho do mašličky a poslal do Manchestru

Reagovat
kiwwi

vsak si vravel ze to je vas najlepsi obranca

Reagovat
Pipo123

To je, až na to že za posledný rok a pol odohral tak 10 zápasov a má neustále v piči koleno

Reagovat
kiwwi

aha, tak to je potom kravina cela ta sprava, Mourinho si kupuje presne opacne typy hracov

Reagovat
Busby babes

tak malo za hrace nedavame...

Reagovat
r.mrazik

taky mi prijde,ze zajem byl spis za želvy,ale ted za mourka nevim nevim...

Reagovat
Swarley

blíží se přestupák, tak se refreshli minulé spekulace

Reagovat
Busby babes

a konci mu smlouva, to pak kazdej fotbalista prijde s tim, ze ho chce Manchester United...

Reagovat
r.mrazik

jj,asi tak nejak

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/sportingintel/status/806895698998390784

Tak i zapas s Readingem bude v TV: Man Utd have had 55 FA Cup games in a row - every one since 3R in 2005 - picked for live TV in the UK.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak kdyby se někdy v 80 letech v novinách objevil článek, že Man Utd byl už 55* za sebou v rozhlase

Reagovat
Busby babes

tak urcite no. Jeste neco tam mas?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

zas bude chybet Sevilla.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
nani92

Welcome

Reagovat
patas92

ten konec

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Arsenal šup ven v osmifinále "ať se může soustředit na ligu" a máme to komplet.

Reagovat
Nikikrew

nezvladas

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mada

Reagovat
Euphael

Reagovat
kiwwi

José Mourinho has spoken directly to Dimitri Payet for a January move, according to Le 10 Sport

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

i kdyz pokud je to vymena za Fellu...

Reagovat
nani92

Fella + Depay

Reagovat
Mastný Chobot

+ 40m a stále to bude pre WHU zlý obchod

Reagovat
nani92

Ďakujem za názor

Reagovat
SunFells

Manchester United have lost eight of their last nine away games in Europe, drawing the other (excluding qualifiers).

Reagovat
nani92

väčšinu z nich sme hrali v EL, takže to sa neráta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

koho bychom tedy meli privest do Chelsea, Sancheze nebo Griezmanna?

Reagovat
nani92

Sanchez k vám a Greizmann k nám, deal?

Reagovat
smazaný uživatel

normální fanoušky

Reagovat
SunFells

Sancheze, Carlose.

Reagovat
Miguel19

Kdybych si měl vybrat, tak určitě Alexis..

Reagovat
blade115

Griezmanna všemi deseti.

Reagovat
Miguel19

Já si furt myslím, že je to hráč na pozici SS, což je nám k hovnu..

Reagovat
blade115

Já ho vnímám jako něco mezi křídlem a hrotem, tedy do 3-4-3 na kraj útoku ideál. A hlavně je mladší. A teda i sympatičtější.

Reagovat
cristiano.K.

pokud by byli za stejnou cenu, tak není co řešit no

Reagovat
kvasha16

v takom pripade jednoznacne

Reagovat
Miguel19

Když jsem ho viděl na Euru, jak byl na křídle marnej a probudil se až na pozici útočníka, tak nevím nevím.

Alexis ti zahraje na top úrovni na obou křídlech, a v pohodě evidentně zvládne i hrota (i když si nemyslím že je to jeho pozice). A pokud Conte bude chtít hrát s dvěma "defenzivnějšími" záložníky, tak je Alexis ideální, protože dokáže vytvořit i dost příležitostí..

Reagovat
blade115

No jenže ve 3-4-3 to není tak úplně klasický křídlo. Ten hráč nemusí být tak ukotvený u lajny, protože je za ním ještě wingback, který tam sbíhá a podporuje útok. Tudíž se může stahovat víc do středu. Nehledě na to že v Conteho podobě si ta útočná trojice dost často mění pozice, trochu jak v Barceloně. Podle mě by naopak tahle pozice pro něj byla ideální, nepřijde mi ani jako čistokrevný hrot, ani jako křídlo. Tohle je přesně něco mezi tím.

A jinak ano, momentálně by byl Alexis asi lepší, protože má životní formu a je vlastně na vrcholu sil. Jenže zanedlouho mu bude 30, ač to mě samotného překvapuje. A kdybych si měl vybrat, jeslí dát 60 mega za Alexise, nebo 90 za Griezmanna, tak mám celkem jasno. Ty sumy jsem si samozřejmě vycucal z prstů, btw.

Reagovat
Miguel19

Jo to je jasný. Prostě Alexis je lepší hráč dál od brány a Griez ve vápně. U Grieze stačí vysázet 100 mega a přemluvit ho..

Nicméně od Conteho takový přestup neočekávám..

Reagovat
blade115

Já taky ne, celá tahle diskuze je až nezvykle zbytečná...

Ale na tu pozici by někdo potřeba byl. Nebo na wingbacka, to podle toho kam Conte počítá s Willianem.

Reagovat
Counter

Alexis má za pár týdnů 28 a ty už z něho děláš staříka

Reagovat
blade115

To jen vůči Griezmannovi samozřejmě...

Reagovat
vodka

ten Conteho systém by byl pro Griezmanna ideální i podle mě...

Reagovat
kvasha16

60mega za Alexisa? ved mu o rok a pol konci zmluva

Reagovat
blade115

Nj ale je to jeden z nejlepších hráčů ligy, šel by k přímé konkurenci, rivalovi a už do Arsenalu šel za velké peníze. To by ho možná Wenger nechal odejít potom za rok zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

on je čistý útočník. cokoliv z křídla je plýtvání jeho fotbalovým umem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vilp

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icemike

Sancheze neee, forma dobrá, ale sympatie nula nula nic...

Reagovat
smazaný uživatel

ma rad psy, to nemuze byt spatny clovek

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ze sem nekdo hodi fotku Hitlera s jeho ovcakem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

logicky ani jednoho

Reagovat
Counter

Anderlecht dneska další z řady statistické anomálie známé pod termínem Csaplárova past

Reagovat
Busby babes

ovsem Alkmaar a Mohuc udzeli, Sachtar si fikane nechal dat gol na 1:2 pred koncem

Reagovat
Counter

A Austria to zazdila zase tím, že si od Plzně nechala jednoho šoupnout ještě před přestávkou.

Reagovat
salami

no ta právě udělala pro to, aby se vyhnula csaplárovce, úplný maximum

Reagovat
Counter

Reagovat
Ligter

to už by snad mělo mít článek na wikipedii

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

pekne si to napsal.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Nejvetsi zabava je stejne preklad tohohle do anglictiny, mi dekoval nejaky fanda Bournemouthu, ze hrozne rad vidi, ze se jeho klub takhle dostane na wiki. A taky mi to tam uz rozebiraji, ze pro to mam spatne zdroje, ze zminka na Twitteru, ktera dokonce tuhle vec vubec ani nejmenuje, to taky neni idealni... Snad to prezije. Zminka primo na strance Linekera uz bohuzel neprezila.

Reagovat
patas92

Prosím, ať to ten Lineker nemá od Csaplára

Reagovat
Zaschrona

Nema, ale kazdy Csaplarolog tam tu spojitost vidi.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Ale ještě owny tam mohl být zmíněn, ten ho zpopularizoval na nejznámějším tuzemském fotbalovém serveru ...a to není málo!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mada

Reagovat
oddy

Reagovat
TopinB

V angličtině je to přepsané na "2–0 lead is the worst lead"

Reagovat
Zaschrona

Musel jsem to takhle upravit, jinak by to smazali uplne, protoze ten pojem v anglictine nikdo nezna. Zminka o Csaplarove pasti tam ale porad je, tak snad se to zpopularizuje.

Reagovat
TopinB

Tu jsem tam viděl, já jenom pro jistotu jestli to už někdo nepřepisuje

Reagovat
Mastný Chobot

Ou, Mkhi už to rozbaľuje? Výborný hráč

Reagovat
Busby babes

doufejme. ale podle vcerjesiho zapasu bych teda moc nesoudil. Sice byl asi nas nejlepsi hrac, ale to bylo takove to: mezi slepymi, jednooky kralem...

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Pastrňák je skvelý!

Reagovat
smazaný uživatel

Buty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
icemike

Reagovat
patas92

Docela mazec, no

Reagovat
Busby babes

to jo, jen nesmi davat zadny rozhovory.

Reagovat
smazaný uživatel

Co, zle?

Reagovat
Swarley

to má i angličtinu takovou?

Reagovat
Busby babes

to netusim, ja s nim videl teda jen jeden rozhovor nekde okolo svetoveho poharu a to mluvil cesky. Ale rikal jsem si, ze hloupejsiho hokejistu jsem nevidel snad od dob Eliase.

Reagovat
Swarley

aha, já myslel, že právě narážíš na ten jeho šílenej česko-polsko-anglickej přízvuk

Reagovat
Miguel19

Vypadá trošku dementně

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa z neho nestane šovinista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude atakovat 40 gólů jak nic. Zrovna včera jsme se tady o tom bavili.. první Čech od Jágra 05/06, kdo překoná 40 gólů.

Reagovat
nani92

*Tarár, desný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Voras zjevně další parádní večer..

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal's Yaya Sanogo has an £82m buyout clause which Liverpool are exempt from activating.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip.

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

Mastnopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jen...co je na tom traileru uzasnyho?

Reagovat
patas92

Spiderman, Iron Man,...

Reagovat
r.mrazik

ja vim...a dal?

Reagovat
patas92

Víc nepotřebuješ

Reagovat
r.mrazik

kdyby mi bylo 12,tak asi ne...to je pravda

Reagovat
patas92

pozer

Reagovat
r.mrazik

ne...uz proste jenom starej

Reagovat
niflheim

trochu už tuctové, zvláště když i Stark je dvakrát za rok v nějakém filmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak RDJ je vlajková loď celýho Marvelu. Já se ani nedivím, že se ho budou snažit cpát úplně všude (byť zrovna ve Spidermanovi to není zas až tak na sílu a dává to smysl).

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

az tak to nesledujem, ale napriklad v Civil War mal vraj hrat mensiu rolu podla povodneho scenara, ale sam si vydobil viac priestoru

Reagovat
smazaný uživatel

Celá ta Civil War zápletka (v komiskový předloze) se točí kolem rozporu Cap vs Iron Man, takže v tom filmu ani malou roli hrát nemohl. Každopádně je kompletně možný, že tam teda možná přidali tu příběhovou linku, kdy Bucky zabil jeho rodiče, aby měl víc prostoru no.

Reagovat
Counter

Každopádně zrovna tohle bylo jen ku prospěchu, to byl v závěru dost silný moment.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda no. Hlavně je dobrý, že tou zápletkou udělali ten rozpor (i) osobní a ne jen v podstatě ideologickou hádku o tom jestli se mají někomu zodpovídat nebo ne. Takhle to mělo větší váhu. Ale je škoda, že ten film vyšuměl v podstatě do prázdna a neměl nějaký dalekosáhlejší důsledky (mohli nechat Rhodeyho aspoň zmrzačenýho třeba), protože se stejně zase sejdou v Infinity War.

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

nejak moc nevidim rozdil oproti tem filmum s garfieldem....ale marvelovy silenci si tam to svoje stejne najdou

Reagovat
Busby babes

taky by mohli aspon ve dvou filmech po sobe nechat hrat Spider mana stejneho herce. to uz je asi patej ne?

Reagovat
madridcan

Treti

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli, protože práva na Spidermana si drželo Sony. Ty vyprodukovali Spideyho s Maguirem a Garfieldem. Cca před 2 rokama se Marvel a Sony dohodli, že práva na Spidermana budou sdílet, což otevřelo cestu pro Spidermana do MCU a Marvel chtěl logicky svýho herce.

Reagovat
Busby babes

ok. to ja nejak nepatral po duvodech, jen mi prislo, ze ho hraje kazdou chvili nekdo jinej.

Reagovat
patas92

Vzhledem k tomu, že jde o reboot, tak nemohli

Reagovat
vodka

omg, další komiksový film?

Reagovat
Swarley

a další Star Wars, se to celý nějak zasekalo, ne?

Reagovat
Busby babes

na letosni SW se ale fakt tesim. I kdyz ja se tesim na kazdy SW, tech neni nikdy dost.

Reagovat
Swarley

já na to samozřejmě taky zajdu, když už jsem viděl všechny, tak budu pokračovat...ale jako ten poslední mi přišel strašně bídnej, tak snad to bude lepší...

Reagovat
Busby babes

jj, Force awaken byl takovej remake New Hope no. Chteli potesit stare fans a nalakat nove. Dalsi dil by snad mel byt uz lepsi.

Ale tyhle spinoffy bymohli byt super. Trailery se mi teda libily, tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

rey ♥

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

to je kdo? Dahlmeierová?

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/sjYDuTSwCGQ?t=4m12s (ale Lauru mam taky rad )

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

už skoro nedokážu rozeznat mezi tím rozdíly

Reagovat
salami

podle mě tahaj z klobouku jména hrdinů, který společně nacpou do filmu

Reagovat
vodka

hlavně jsou ty filmy snad kromě watchmenů všechny na jedno brdo... trocha humoru, megalomanské akce, rádobykrize a zoufalá situace, happyend..

Reagovat
Counter

Tak tohle můžeš rovnou vztáhnout na celý filmový průmysl, ne?

Reagovat
r.mrazik

spis ne

Reagovat
Counter

Jakože filmy v sobě obvykle nemají mix humoru, akce, chvíle, kdy se nedaří, a záverečný happyend?

Reagovat
Mastný Chobot

tie najlepšie nie

Reagovat
r.mrazik

obvykle existujou treba jine filmy nez ty,podle teto marvelacke sablony...

jestli nekdo nevidi tu sablonu marvelackych filmu,tak je to zvlastni...

Reagovat
patas92

Jakou šablonu by sis představoval u superhero filmu?

Reagovat
r.mrazik

mozna nejakou jinou,nez tu stale stejnou u 10 filmu po sobe...??

vzdyt dr strange byl temer stejny jak iron man....i ty postavy jsou temer stejny...

ja na tom byl v kine taky (sakra)...ale na dalsi fakt uz nepujdu a dam si to tak leda doma pred spanim...

jinak...barvickovy hlaskuji srandovni marvel neni preci jediny zpusob komiksoveho filmu...ze to bavi vetsinou spolecnost ok...ale neni to jedina cesta

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Je to cesta, která funguje jak finančně, tak u kritiků, tak proč to dělat jinak? Radši tohle než rádoby temný, unylý, hrající si na něco víc filmy jako BvS.

Reagovat
r.mrazik

vsak pisu,ze pro vetsinovou spolecnost to je ok a financni vysledky maji super

akorat ja uz vidim snad 10 filmu na jedno brdo s tim,ze je tam zmena,v jakym kostymu beha hlavni hrdina...

no vidim...a u me si hrajou na neco vic i filmy od marvelu stejne jak od D.C...z blata do louze

Reagovat
r.mrazik

*jenom doplnim....

watchmeni byli jiny...prvni xmeni byli jiny...prvni iron man byl fajn, spiderman taky...aby to nevypadalo,ze nemam rad komiksovy filmy...

Reagovat
patas92

Právě že ty filmy od Marvelu na nic nehrajou a nějakou uměleckou hodnotu, nebo nějaký přesah tam hledáš nejspíš jen ty

Reagovat
r.mrazik

tak "hrajou" si na idealni rodinny film pro celou rodinu ne? a beru,ze se jim to celkem i dari...je pak na divacich,jestli chteji stale koukat porad na to same...

je fakt,ze me ten marvelovskej serial moc nebere...o nic tam nejde

Reagovat
patas92

Proč myslíš, že si na to hrajou?

Reagovat
Ligter

si zrovna taky myslím, že zrovna nějaký problém v upřímnosti/neupřímnosti sdělení nebude

Reagovat
r.mrazik

oni to mysli uprimne...vytahnout prachy ze vsech...je pak otazka,zda se jim to skoci

Reagovat
Ligter

tak jako myslím to tak, že Marvelovky si taky podle mě nic nehrají, že v tom sdělení jsou fakt upřímné. zato u těch DC to je problematičtější, no. i když mně se zrovna Batman vs Superman celkem líbil.

Reagovat
r.mrazik

jj...ja to mam na podobny urovni...i kdyz DC porad tak nejak pokulhava...

Reagovat
r.mrazik

beru,ze se to muze libit detem...coz se teda libi...ale nechapu,proc by na to chodili cilene do kina dospely,kdyz je to stale to same...dokonce i ty postavy jsou stejne (dr strange = tony stark)

to vnimani jako idealni filmu pro celou rodinu beru...funguje jim to a disney to tak tlaci...jen je otazka,jak dlouho jeste,nez lidi prokouknou,ze plati za stale to same bez nejake vetsi invence...

strange byl prima trikove...ok...ale dal?? antman,thor...o cem to bylo? iron man akorat prvni...avengers prvni...america druhej...

civil war o tom,jestli nekdo nekam odleti z letiste...

fakt to staci? nejde kvalita te zabavy proste extremne dolu?

Reagovat
patas92

Nevím, možná proto, že je to hlavně zábavný blockbuster, čili film primárně určený pro kina? Jako fascinuje mě, že nedokážeš pochopit, proč to lidi baví

Reagovat
r.mrazik

mne fascinuje,ze pisu uz potreti,ze chapu,proc jim to vydelava a proc na to lidi chodi...

jen ze me osobne prijde,ze to je stale to same a jsem zvedav,jestli jim to lidi nekdy prokouknou,ze jdou ponekolikate na ten samy film

Reagovat
patas92

Hned v prvním odstavci píšeš něco jiného

Reagovat
r.mrazik

chapu,ze jim to vydelava,ale nechapu,proc na to lidi porad chodi...a tim koncim debatu

Reagovat
Ligter

tak na takový filmy nejdeš kvůli pointě, nicméně x fandů na to jde to kvůli tomu, že rádi vidí rozšíření toho univerza

Reagovat
patas92

Tak ahoj za půl roku, až ty filmy vyjdou ven a debata o nich tu bude znova

Reagovat
r.mrazik

jasna vec...znovu se tu uvidime

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mě přijde trochu arogantní ta poloha jakože "ty filmy jsou pro děcka a nechápu, co na tom může dospělýho bavit". Tak jako žijeme ve světě, kde u nás v ČR vládne sledovanosti Ordinace a v USA zas Námořní vyšetřovací služba... a průměrný návštěvník kina je defakto ten samý člověk, co si tyhle věci v TV pustí. Ten nad tím, že ty postavy jsou defakto stejný vůbec nepřemýšlí.

Reagovat
r.mrazik

tak ale me se taky libil iron man a jine komiksy...spis mi prijde,ze dospely potrebuje vic invence,nez ze tam bude spiderman a iron man spolecne

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Jako chápu, tě, Nolan to s Batmanem dokázal (i když to byla fakt hoooodně volná adaptace a těch typických komiksových prvků tam bylo málo). Na druhou stranu ale MCU je jedno velké propojené universum, studio si vybralo zrovna tenhle koncept a je otázka, jestli by nevypadalo divně, kdyby každý film působil jinak.

Btw zatím ani nevypadá, že by to lidi nějak přestalo bavit a proč měnit něco, co funguje. Já mám třeba tyhle barvičkové a vtipné filmy od Marvelu radši, než ty rádoby vážné, temné ale ve výsledku strašně trapné filmy, o které se momentálně snaží DC

Reagovat
smazaný uživatel

kickass

Reagovat
Ligter

spoustu evropské produkce jde jinou stranou kapku, ale předpokládám, že máš na mysli asi jen Hollywood a jemu přidružené produkce, což?

Reagovat
vodka

no jasně, ale tady je to už extrém...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dobře počítám, tak těch velkých komiksáren v roce 2017 vyjde rovnou 6.

Reagovat
r.mrazik

je toho uz hodne...otravne hodne...navic jsou ty filmy vsechny na jeden styl...bleh...

Reagovat
Counter

Holt to teď letí.

Reagovat
Busby babes

hlavne kazdej vydela miliardu no.

Reagovat
Counter

Však právě :-) Miliardu teda ne, na to mají patent jen ty největší (obvykle týmové) pecky, ale okolo těch sedmi set milionů si to sázejí jeden za druhým. Dokud to lidi baví, není důvod přestat. Marvel tohle zvládá na jedničku, vždyť Dr. Strange byl dost možná nejlepší origin ze všech.

Reagovat
r.mrazik

Iron Man byl lepsi...Spiderman s Tobym byl lepsi...

Dr.Strange je nejlepsi,protoze je posledni...aspon jde videt,jak jsou lidi uz zblbly...a nejvic KarelR na moviezone...

Reagovat
Counter

Mě třeba Iron Man moc nebavil a Spidermana s Tobym nepočítám, protože to není Marvel. Strange byl samozřejmě tatáž rutina jako všechny předešlé, ale vizuálně to trhnul nejdál.

Reagovat
TopinB

Marvel to je, ale není to Marvel Studios

Reagovat
patas92

Marvel Studios to je, ale není to Marvel Cinematic Universe

Reagovat
TopinB

No dokonce Každopádně Counter to má špatně, Marvel to je

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

jasne, to ja jen tak placnul, ze jo. Proste vydelavaj no, tak to vari, dokud to jde. ze to je pak na jedno brdo je jasny. i kdyz i treba posledni Capitan se mi libil.

Reagovat
Counter

Avengers, Guardians, Cap dvojka a Civil War. Přinejmenším tyhle čtyři filmy se dle mého vážně povedly + Strange nebo Ant-Man jsou taky zábavné jednohubky.

Reagovat
Busby babes

no a samozrejme Deadpool.

Reagovat
Counter

Deadpoola jsem v tomhle výčtu opominul, protože ho dělal Fox, ale jako rozhodně souhlas :-)

Reagovat
TopinB

Cap dvojka Civil War jsem neviděl, Guardians of the Galaxy bylo fajn ale ten dance-off na konci mi úplně zkazil celý film Ale to jsem asi sám no

Reagovat
Counter

Dance-off byl divný no, na tom se shodneme.

Reagovat
r.mrazik

kazdej nevydela...

Reagovat
Busby babes

ja a Ed Woodward tech par stovek mega neresime...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...od vas se ani nic jineho neceka...

ale nemuzes to brat vsechno podle vas...

Reagovat
Ligter

kde jsou ty časy, kdy letěl Grant Holt...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
niflheim

Pro mě bude pořád Spidey Tobey

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

a vubec....trailer na Baywatch!!! 90 leta se vraci ze zahrobi...

Reagovat
Busby babes

ten je bozi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

to vis, my co pamatujem jeste puvodni Pobrezni hlidku na Nove...

Reagovat
r.mrazik

to ja samozrejme taky...i mladou Pamelu...ale tohle je ulet...zlaty novy Jump street

tohle je klasicky southparkovsky memberberies...

Reagovat
Busby babes

jedna trida na gymplu drzela minutu ticha, kdyz si Pamela nechala zmensit kozy.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

To vypadá špatně i jako parodie

Reagovat
TopinB

Alexandra Daddario

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Nevidel jsem ani ty puvodni dily, proc bych se mel jit podivat pak na tohle nove?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Jon_LeGossip/status/807129714410274816

Ja jsem tak rad, ze jsme se ho nakonec zbavili...

Reagovat
Swarley

jako zase mít křídla Mkh a Di María, tak bych fakt proti nám nechtěl hrát krajního beka

ale jinak souhlas, on je dement

Reagovat
Busby babes

no jo, jenze kdyz se chova jak uplnej dement a zahraje skvele par zapasu, tak nevim no... Martial bude taky dobrej.

Reagovat
Swarley

jo však jo, náhrady máme...

Reagovat
smazaný uživatel

Mkh a Dima v jednom time? To by bolo tak milion sanci za zapas

Reagovat
blade115

Přišel k vám v nesprávnou chvíli no, LVG absolutně nevěděl, co s ním. Přitom ač dement, tak naprosto geniální hráč, v Realu jsem si jeho hru neskutečně užíval.

Reagovat
kiwwi

ja to naprosto hlupy hrac, jemu chyba hernfa inteligencia...ma dobru techniku, dribling a je rychly, ale na nom nemoze nic stat...on moze byt dobry hrac ked vsetko okolo neho funguje, tak on ti prida taky bonus, inac je to nepouzitelny dement...v kombinacii s jeho pristupom to musi byt peklo mat takeho hraca navyse ked das zanho take neskutocne peniaze

hovorim, najhorsi nakup v historii United, este ze to LVG rychlo zistil a predal ho za slusne peniaze

Reagovat
bbbauch

Zrovna herni inteligence podle me ten problem neni, tam je to spis o tom mysleni ne primo ne hristi..

Reagovat
blade115

Chybí herní inteligence jo? A proto vyprodukoval tolik asistencí a vytvořil tolik šancí... Tohle je hrozná hloupost, z tebe akorát mluví zášť nebo buhvico, protože tohle soudný člověk nemůže říct.

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

kiwwi a soudnost... to už bys chtěl moc.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

ted z tebe mluvi to, jak ses na nej nasranej. coz chapu, ale zas fotbal on hrat umi, kdyz chce. Problem s nim je jinde no.

LVG zjistil velky hovno, leda tak to, ze ten dement bude radsi nekde trucovat a nebylo moc na vyber. Prodat jsme ho museli.

Reagovat
kiwwi

preco by som mal byt na neho nasrany?

Reagovat
Busby babes

nevim jestli ansranej je ten spravnej vyraz. Proste se u nas zachoval jak kreten, ted dela to stejne. Ma problem v pristupu ale prave ta herni inteligence mu teda imho nechybi.

Reagovat
Mastný Chobot

keď už mu chýba nejaká inteligencia, tak skôr tá všeobecná. Futbalovo je na tom nadpriemerne.

Reagovat
kiwwi

vidim to inac no...on tie sance vytvara prave vdaka tej super technike driblingu a rychlost, ale keby bol tak inteligentny hrac ako trebars Ozil, Mata alebo Silva, tak by bol najlepsi hrac na svete...takto je to len take sikovne dilinko na tom ihrisku

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, no, pre mňa u takýchto hráčov je produktivita naviazaná na hernú inteligenciu a naopak. Neverím, že by hráč dokázal byť celú kariéru tak produktívny, ak by nemal futbalovú inteligenciu a vedel predvídať na ihrisku. A naopak. Napríklad taký Ox má futbalové schopnosti úplne magické, keď si pozrieš videá z tréningu, ale je žalostne neproduktívny (aj keď tento rok pekne prekvapuje) práve preto, že mu chýba tá herná inteligencia.

Reagovat
Mastný Chobot

síce, Ox zas nie je taký dobrý príklad, ten má problémy aj so psychikou

Reagovat
Lacko_Boh

ty by si nemal keby si ta milia s Gibbsom?..brrr

Reagovat
Lacko_Boh

mýlia, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja niesom nanho nejak extra nastvany zato jak sa zachoval u nas, som mu za to vdacny, pretoze som ho u nas nechcel za nic na svete a tym ze si vypytal prestup som mu fakt len vdacny

Reagovat
vladis271

lebo je škaredý cigán.

Reagovat
r.mrazik

herni inteligenci ma obrovskou....ale kde se dalo,tam se muselo i vzit a jinou inteligenci moc neoplyva

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mu herní inteligence?

běž do háje. tohle nemůžeš myslet snad ani vážně. i když asi ses upsal a myslel jsi to jinak.

Souhlasím, že on sám tým nepozvedne. na což jste v United čekali jak na spasení.

jinak on v pohodě je naprostá worldclass. ta poslední sezona v Realu byla neskutečná. i když slizák, tak tady to vaše shazování ho je trapný..

Reagovat
kiwwi

vsetci sa tu ohanaju jednou sezonou v Reale, ale ja si naozaj cenim viac ine typy hracov

Di Maria mi pripomina Naniho, ten je na tom s hernou inteligenciou nejak podobne, akurat to nie je taky slizak takze som ho mal u nas aj celkom rad - ale stavat sa na nom proste nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je slizák

Reagovat
blade115

No to ani omylem, AdM je někde jinde oproti Nanimu. A skvělý byl v Benfice, celou dobu v Realu a i v PSG hrál zprvu výborně. To jen u vás mu to nevyšlo, jenže to se není čemu divit.

Reagovat
kiwwi

nemyslim si, ze je oproti Nanimu az tak inde...resp. teraz je uz Nani polovicny hrac, ale pod Fergiem mal tiez jednu fantasticku sezonu kde bol uplna topka v PL

Reagovat
blade115

Pod SAFem hráli všichni vysoce nad svoje možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Nani mi příjde taky dejme tomu jako celkově fotbalový hráč se zajímavými řešeními. teda o dost níž než DiMa, ale stejně. Shodnem se na tom, že oba zažili jednu extra hvězdnou sezonu. Nani jeden rok byl nejlepším hráčem PL a DiMa mohl tehdy i klidně zabojovat o Zlatej míč (ale víme jak to v GB je). Nani brutálně těží ze své fyzičky a tréninku, v tom mi strašně připomíná C.Ronalda.

DiMaria je prostě hráč s obrovským ale obrovským talentem, neuvěřitelnou technikou, třeba podívej se na jeho poziční hru (chápu, že v MU to byl propadák - tam se mu asi povedly tak 2 zápasy). tohle je prostě fotbalový hráč až až. jestli si teda oba vykládáme pojem herní inteligence.

Jinak co se týče té DiMariovi jedné sezony. ono to je těžký. to byla sezona, kdy začal hrát střed hřiště, byl totálně v hře, měl strašnejch odehranejch minut, byl pořád ve hře. a já jsem toho názoru, že přesně tohle tihle hráči potřebují. Předtí hrál sezony na křídle, kde nebyl tak dominantní, ale zase nikdy to nebylo tak, že by si někdo mohl postěžovat, že měl horší sezonu nebo snad že by na Real mít neměl. a když to řeknu blbě.. byl to Real! třeba teď jak si hraje v PSG neberu zas tolik vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeden pulrok byl v Realu fakt ne ze uplne spatnej, ale moc ho to na hristi nebavilo. A pak to vzdycky rozbalil...kdyz zacal vyjednavat o nove smlouve

Reagovat
smazaný uživatel

a teď si pročítám, že to stejný ti tu napsali další 3 uživatelé. takže ok. nemám důvod si jen tak do někoho kopnout. jen mi prostě přišlo na hlavu, že někdo napíše o DiMariovu něco ve smyslu, že mu chybí herní inteligence.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslis vazne hadam.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

najhorsi nakup. Ved ked hral na svojej pozicii tak on robil ten rozdiel

Reagovat
Busby babes

u nas? dyt ho u nas posadil Ashley fuckin' Young.

Reagovat
Nikikrew

Co si ja teda vybavujem tak mal najlepsiu techniku z kadra, super asistencie. Jedine a preco aj odisiel bol LVG. Samozrejme ho nebranim, vyzera byt ako chrapun ale futbalista je to fenomenalny a Kiwiho koment ze mu chyba herna inteligencia? wtf?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

no to mel mozna tak do zapasu s Leicesterem, pak byl uplne marnej a pomalu nedal balon na pet metru...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

označit nákup Rooneyho za bargain a říct,že ADM má nízkou herní inteligenci během dvou dnů....

to už je na svěrací kazajku né?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Zaschrona

Rooney byl bargain pro MU jak blazen...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nechápeš slovo bargain

Reagovat
Zaschrona

No prave ty ocividne ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

600. pro Radiohead.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

precenovane

Reagovat
tweek

Kuci Scouseři, jak to vypadá na víkend s Maném? Bude v základu?

A kuci, co fandíte Chelsea, co Costa?

Reagovat
Whitemedia

Costa zraněný není a Conte řekl, že rotovat bude jen v případě únavy. Takže bude normálně v základu.

Reagovat
tweek

Dík.

Reagovat
Miguel19

Conte manažer měsíce, Costa gól měsíce a PEDRO hráč měsíce. Asi čas zrušit PL..

Reagovat
Ritchie

Reagovat
M0rb1D4S

Akorát že hráč je Costa a gól Pedro.

Reagovat
Miguel19

Sem to z toho FB blbě pochopil Sorry..

Reagovat
M0rb1D4S

To ne, ale psal si to tu ještě předtím, než si to stihli opravit i oni

Reagovat
kvasha16

TREBLE! Antonio Conte byl podruhé za sebou zvolen Manažerem měsíce, Diego COsta převzal cenu pro Hráče měsíce listopadu a Pedro pro Gól měsíce listopadu.

mali tam chybu

Reagovat
blade115

Conte je ohromný překvapení. Věděl jsem, že je to kvalitní kouč a už na jaře jsem si říkal, že pokud nevyjde Simeone, tak jedině jeho, ale až takový a hlavně okamžitý úspěch jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

pro me zatim nejprijemnejsi prekvapeni poslednich let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Pedro

Reagovat
Maresma

Jo aha, ono je to naopak.. už jsem se lekl.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

Stoke stylově: za prvních 7 zápasů 3 body se skóre 5:17, z dalších 7 16 bodů a skóre 11:3

Reagovat
Mastný Chobot

nj, my ich samozrejme máme, keď sú v laufe

Reagovat
smazaný uživatel

od toho si snad podplácíte rozhodčí, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

dúfam

Reagovat
Counter

Na severu Londýna se kopou penalty především na jiném stadionu...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

ked uz tu bola ta debata o tom co bargain je a co nie je...

Liverpool got a £29m bargain when they bought Roberto Firmino in 2015, according to Jurgen Klopp

Reagovat
blade115

Nj, kdyby zašel na EF, tak má jasno.

Reagovat
Busby babes

takze Henrikh za 26 nebo kolik to bylo je bargain?

Reagovat
Miguel19

Vybrat si zrovna hráče co odehrál cca 2 zápasy

Reagovat
kiwwi

v poslednych 5 zapasoch bol 4x MOTM

Reagovat
stiflerovamama

jednooky medzi slepymi

Reagovat
smazaný uživatel

to byl i Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

takže se mu daří?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Zaschrona

za 30

https://www.theguardian.com/football/2016/jul/06/manchester-united-henrikh-mkhitaryan-signs

A teda, za 11 zapasu mit 1 gol a 2 asistence, kterych dosahl pouze v zapasech EL a EFL Cupu...

Zatimco Firmino 29 milionu liber a ma z toho za 64 zapasu 17 golu a 17 asistenci.

Pokud je nekdo bargain, tak Mchitarjan.

Reagovat
Busby babes

ano, prekvapive toho Firmino odehral za dve sezony vic nez Henrikh.

ok, tak za 30, to uz je fuk. jj, 11 zapasu, 502 minut, kdyz uz tu teda chces hazet cislama. A ja jen tak nejak navazuju na predchozi debatu, ze nazyvat hrace, co stoji 30 mega bargain je pro me picovina. Jo, muze to byt dobra koupe i tak, o tom zadna...

Reagovat
r.mrazik

kdyby to musel platit klopp ze svyho,tak bych chtel videt,jak by o tom mluvit jako o bargainu

Reagovat
Zaschrona

Yungovinka

Reagovat
cristiano.K.

ne, to fakt není gargain.

Reagovat
bbbauch

To nikdo netvrdi

Reagovat
kiwwi

http://www.thetimes.co.uk/edition/sport/penalties-for-group-draws-in-48-team-world-cup-5ttpcl532

heh, na jednej strane to moze byt sranda, na druhej strane aby sa to nezvrhlo k tomu, ze mensie timy budu betonovat este viac aby k tym penaltam dospeli

Reagovat
Busby babes

Anglie je jeste vic v hajzlu nez byla...

Reagovat
kiwwi

no to je dalsia vec

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil je pán jak všetko úmyselne prejebal aby potom s ním nemusel prejebať celý deň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, a ani mi to nechybělo.

Reagovat
kiwwi

Zlatan Ibrahimovic scored the second goal in Manchester United’s 2-0 win over Zorya, scoring his 13th goal of the season. This goal takes him level with Alexis Sanchez and 2 goals ahead of Diego Costa.

podla EF Costa najlepsi utocnik ligy, Sanchez najlepsi hrac ligy a Ibra nedosahuje urovne ani len Girouda, brzdi nas a bez neho by sme boli lepsi

Reagovat
Swarley

a to má pořád fakt rezervy, těch gólů mohl mít klidně třeba o 5 víc

Reagovat
kiwwi

still got it

Reagovat
blade115

Vůbec nevadí, že má Zlatan o téměř pět set minut odehráno víc.

Reagovat
Swarley

a ještě je i odolnější

Reagovat
kiwwi

a ty chces v time najlepsieho strelca alebo najlepsieho hraca v pomere goly/minuty?

Reagovat
blade115

Chci, abys používal mozek a porovnával věci, co se porovnat dají.

Reagovat
kiwwi

a to ti brani odpovedat na jednoduchu otazku?

Reagovat
blade115

Ano, ta otázka se sem nehodí. Vytahuješ tu góly Zlatana, jejichž čtvrtinu tvoří góly ze soutěží, ve kterých Costa nemohl odehrát ani minutu, a pak zpochybňuješ, že je Diego nejlepší útočník soutěže, kde naopak Zlatana dost převyšuje. Přijde ti to normální?

Reagovat
kiwwi

ja som nic nespochybnil dokonca si to sam myslim, ze Costa je momentalne najlepsi, dokonca lepsi ako Aguero...ide mi o to odpisovanie a podcenovanie Ibru...vcera som sa dozvedel, ze aj Giroud je na vyssej urovni ako on

Reagovat
blade115

Tak v tom případě jsi to jen nešťastně podal, ale jinak máš pravdu.

Reagovat
Busby babes

Zlatan 1799, Alexis 1679, Costa 1319.

Costa je letos zvire, o tom zadna, ale Kiwwi narazen na neco trochu jineho. Jinak je to celkem srovnatelne. Costa i Alexis z toho vychazej lip pro ligu, ale i tak na tom je videt, ze Zlatan na to porad ma..

Reagovat
M0rb1D4S

Ty jsi fakt otravný jak hmyz v létě. Ti další 2 co jen tak zmiňuješ mají navíc i nějaké ty asistence. Costa má průměr na gol/asistenci 77 minut, Sánchez 80 minut oproti Ibrovým 128 minut.

Reagovat
M0rb1D4S

Tím neříkám, že to je špatná statistika, ale očividně má do Costy nebo Sáncheze hodně daleko.

Reagovat
blade115

Klidně to řekni, je to špatná statistika. S pointou se souhlasit dá, Zlatan je pořád super a je pitomost, že bez něj by byli lepší, ale Sanchez s Costou jsou někde jinde. Hlavně s Costou je to nesmysl srovnávat, když je tam takový rozdíl v odehraných minutách.

Reagovat
nani92

úú asistencie..a vieš koľko má Ibra sekundárnych asistencií? veľa

Reagovat
Lacko_Boh

človek sem dojde večer že piatok,pohodička a len sa tu nasere.

Reagovat
Fojcek

Ještě sem hoď že má víc golu v EL než Costa a Sanchez dohromady

Reagovat
nani92

však má

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a keby sa proti nemu obrancovia tak nesnazili, tak ma aj 30 uz

Reagovat
cristiano.K.

ve většině šancí, co nedal bránu netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu je jako jedinej z tech porovnavanejch v Anglii novej a EL je taky pro nej zcela nova soutez co nikdy nehral...a taky nejstarsi

Reagovat
kiwwi

700. pre Ibru

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
madridcan

Kirk Douglas ma 100 rokov

Reagovat
Busby babes

jj, a porad vitalni starik, fakt borec.

Reagovat
minoLFC

no vitalný

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
M0rb1D4S

Steve Mitchell ‏@barafundler 9 min.před 9 minutami Zobrazit překlad

New #ChampionsLeague format approved. 4 clubs from Spain, Germany, England & Italy automatically in the group stages from 2018. New format also sees 2 games on Tues & Weds KO at 1900 CET and the rest at 2100 #ChampionsLeague

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

aj ked teda ten zdroj je dost pochybny

Reagovat
M0rb1D4S

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-liga-mistru/288354/liga-mistru-se-bude-hrat-ve-dvou-casech-rozdeleni-mist-uefa-neoznamila.html

Člověk, který pracuje pro Di Marzia, je pro mě dost kvalitní zdroj. Každopádně tady to máš z "lepšího" zdroje

Reagovat
Zaschrona

Presyceni fotbalem - podle me je to krok uplne spatne.

Reagovat
Busby babes

defakto na tom vydelala Italie. Ostatni se stejne vetsinou do skupiny dostali i tak. Italie ted ma zas misto navic a dve mista navic jista.

Ty casy... no nevim, to si taky myslim, ze nepomuze. Ale fakt moc nevim, jak tu soutez zreformovat aby to bylo zabavnejsi... Na druhou stranu, lidi na to porad kouka hodne, tak to asi nekoho bavi no.

Reagovat
Zaschrona

Vydelala - ale chapu to. Fotbalova Evropa ma 4 velke trhy, jeden hodne veliky a dalsich par mensich, ktere je potencialne zajimaji. Zbytek, jako treba Cesko, temer nema pro UEFA vyznam. Nevim, ale mozna by mohlo byt reseni, pokud UEFA teda porad chce hrat s timhle formatem - pridat dalsich 32 tymu a dat jeste vic tymu top ligam + rozdat vic drobku ligam mensim a pak pridat o jedno jarni vyrazovaci kolo navic. Vysledkem bude, ze skupiny budou dost mozna porad nuda, ale taky by mohlo byt, ze vlk se nazere a koza zustane cela - proste z toho udelat totalni dojnou kravu. Vsechny top tymy se tam dostanou, to uspokoji sponzory a mensi zeme uspokoji zas to, ze se na ne porad bude brat ohled. Kdyz se vetsina prize money bude rozdavat az za postup do jarni casti, mohlo by to i pro velke kluby byt dobre reseni. Vic zapasu, vic penez. A do EL, ktera by se taky mohla zvetsit na 64 tymu, by se diky tomu zas mohlo dostat vic tymu z jeste mensich zemi, pro ktere i tech par desitek milionu by byl super zisk. A nebo teda superliga, prejit na system franchise a muze to taky byt zajimave, jen bude litat krev a slabi budou v riti.

A casy - podle me by naopak bylo nejlepsi to udelat presne obracene. Co nejvic zapasu dat do jednoho casu jednoho dne a vedle zapasu prodavat LM i ve stylu NFL Redzone + mozna dat jeden zapas jako predevhravku a dohravku. Tam taky je cim dal tim nefunkcnejsi system veci jako Thursday Night nebo Monday Night Football. Podle me ve vysledku nalaka vic lidi hodne show behem jednoho dne nez vsechno roztahat a mit fotbal kazdy den. Celkem trefne mi prijde tohle.

https://www.youtube.com/watch?v=MusyO7J2inM

Reagovat
Grahf

však Karius je doteraz fail

Reagovat
fenixLFC

podobne ako trenerska kariera nevilla...rozdiel je v tom, ze karius ukazal ze chytat vie a ma stale kopec casu aby sa ako fail neukazal...na rozdiel od nevilla

Reagovat
Whitemedia

A Valencia momentálně ukazuje, že největší problém určitě nebyl v Nevillovi

Reagovat
wild

Reagovat
wild

Reagovat
Busby babes

tak Neville zas uz dokazal, ze fotbal hrat umi a na rozdil od Kariuse tech trofeji uz par vyhral. Ze mu nevyslo angazma ve Vale je fakt, coz ovsem nic moc nemeni na tom, ze to je jeden z nejlepsich TV expertu, ktere se okolo fotbalu v soucasne dobe pohybuji.

Takze Karius jen nezvlada...

Reagovat
nani92

tak ja sa mu nečudujem, ako futbalista by som tiež nemusel týchto TV expertíkov bez ohľadu nato aký futbalisti to pred tým boli..pre fanúšikov sú tie reči zaujimavé, ale pre hráčov a manažérov určite nie..

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

jako TV expertíkov myslíš dědky na lavičce u hřiště?

Reagovat
cristiano.K.

normální slovní přestřelka, Garymu se vytlemil,jak se mu nepovedlo angažmá a on Kariusovi za chybu, v téhle logice nezvládají oba nebo spíš jen slovní přestřelka bez vítěze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Karius

Reagovat
nani92

Reagovat
wild
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

Karius.

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

Komediant karius

Reagovat
fenixLFC

okej, cele vyjadrenie dava ovela vacsi zmysel

Bola to moja chyba, o tom niet pochýb. Loptu som chcel udržať, ale nepodarilo sa mi to. V televízii to vyzeralo jednoduchšie ako to bolo v skutočnosti. Lopta letela zvláštne a šla od strany Nathaniela Clynea, takže som nemal veľa času. Nebolo to ľahké, ale mal som ju mať. Nepotrebujem nikoho, aby mi to povedal. Uvedomujem si to. Je mi ľúto, že nás to stálo body. Carragher strávil v Liverpoole dlhú dobu, takže po zápase bol zrejme trochu frustrovaný. Je stále fanúšikom klubu, čo musím akceptovať. Keby ste sa kritikov spýtali teraz, odpovedali by to isté? Netrápi ma, čo povedal Gary Neville. Bol manažérom len krátku dobu a teraz sa z neho stal znova expert. Vždy veľmi kritizuje - myslím, že to robí každému. Dúfam len v to, že keď urobím niečo dobré, tak sa vyjadrí aj k tomu. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o dobrým sportbaru kde by se v praze dalo ivat na premier league. Díky za odpovědi

Reagovat
Busby babes

jakejkoliv irskej bar.

Reagovat
r.mrazik

Ale mels mu rict,ze musi byt zrzavy,jinak ho tam nepusti

Reagovat
Busby babes

tak to se snad predpoklada ne? Stejne jako vstupni test z pravidel rugby a gaelic football.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele