Premier League v kostce (12. kolo)

10.11.2015, 22:16
Názory a komentáře
Dvanácté kolo Premier League je za námi a je čas na tradiční souhrn. V dnešní kostce se na piedestal zaslouženě dostává brankář Newcastlu Rob Elliot, který proti Bournemouthu předvedl fantastický výkon. Právě díky němu Magpies na jihu Anglie zvítězili a na úkor Cherries opustili sestupové příčky. K nim se nepříjemně přiblížila trápící se Chelsea.

Blues hráli v sobotu na hřišti Stoke City bez svého manažera - José Mourinho byl za slovní konzultaci rozhodčího v zápase s West Hamem potrestán zákazem vstupu na stadion. Chelsea to však nejde s ním ani bez něj. Výkon sice značí výrazné zlepšení, ale obhájce titulu nyní potřebuje především výsledky. Propadl se až na šestnáctou pozici a několika negativními způsoby se zapsal do historie - více ve Statistickém okénku.

Z něho vykukují i dva fotbalisté s aktuálně nejlepší formou v Premier League. Mesut Özil opět asistoval u remízy Arsenalu v severolondýnském derby proti Tottenhamu, zatímco Jamie Vardy se zas a znovu gólově prosadil - tentokrát v utkání s Watfordem. K vyrovnání absolutního rekordu mu nyní schází jediný střelecky úspěšný duel.

Právě Arsenal a Leicester spolu s Manchesterem City vládnou Premier League. S minimálním odstupem je stíhá Manchester United, jenž nedostal ligový gól už čtyři zápasy v řadě. Jednu z těchto nul udržel i v městském derby proti Citizens, kteří vyšli střelecky naprázdno i proti Aston Ville - tedy dvakrát během tří utkání. To se jim naposledy přihodilo v loni v únoru. I přesto však díky skóre drží první místo v tabulce.

Premier League však bohužel přišla o jednoho z nejlepších hráčů dosavadního průběhu sezóny. Špílmachr West Hamu Dimitri Payet vlétl na ostrovy jako uragán, velmi nevybíravou stopku zhruba na čtvrt roku mu však vystavil záložník Evertonu James McCarthy. Takhle surový skluz mohl (a ve prospěch zdraví hráčů zřejmě i měl) být potrestán červenou kartou.

Zápas 12. kola: Arsenal vs. Tottenham

Nebyla to žádná divoká přestřelka, které v rámci severolondýnského derby fanoušci "žrali" tři, čtyři roky zpátky. Přesto však utkání mezi Arsenalem a Tottenhamem kvalitou předčilo všechny ostatní zápasy dvanáctého kola. Arsenal předtím pět zápasů v řadě vyhrál, zatímco Spurs neprohráli deset utkání za sebou.

Překvapivě to byli hosté, kdo většinu utkání dominoval. Tottenhamu se sice nevydařila první dvacetiminutovka, ale městského rivala přesto k ničemu výraznějšímu nepustil a prostřední pasáž utkání naprosto ovládl. Navíc v ní otevřel skóre gólem Harryho Kanea. Arsenal se vzepjal k náporu až dvacet minut před koncem, nicméně mu to stačilo na vyrovnání. Branku zosnoval geniální Mesut Özil, jenž nachystal gól střídajícímu Kieranu Gibbsovi.



Delší a podrobnější sestřih utkání si můžete ve více variantách prohlédnout zde .

Gól 12. kola: Manuel Lanzini

Dvanácté kolo bylo na branky velmi chudé, ale zato viděli diváci hned několik překrásných tref. Tu nejlepší vystřihl záložník West Hamu Manuel Lanzini v domácím utkání proti Evertonu. Na hranici vápna sebral odražený míč po Mosesově střele, přehodil si jej na pravou nohu a nádherným způsobem vymetl šibenici Howardovy branky.



Zákrok 12. kola: Brad Guzan

Aston Villa dokázala udržet čisté konto proti Manchesteru City, nový manažer Rémi Garde tak začal v Birminghamu velmi pozitivní remízou. Výraznou měrou se o ni přičinil brankář Villans Brad Guzan, který mimo jiné předvedl vynikající zákrok proti hlavičce Sterlinga. Ten se po centru Navase zjevil v naprosto tutové šanci, jíž nicméně uhasil díky perfektnímu přesunu a velké porci štěstí "hlavičkující" Guzan.

Brad Guzan předvedl nejlepší zákrok 12. kola - a ani nevěděl jak. :)

Posted by Premier League v kostce on 9. listopad 2015


Hráč 12. kola: Rob Elliot

O víkendu jsme nebyli svědky další střelecké exploze, naopak. Hned první sobotní zápas vynuloval fotbalisty Bournemouthu gólman Newcastlu Rob Elliot. Po zranění brankářské jedničky Tima Krula to s akciemi Newcastlu nevypadalo dobře, ale irský náhradník dokázal dvakrát za sebou udržet čisté konto, přičemž to druhé vychytal ve velkém stylu.

Elliot byl hbitý, rychlý, šance nejen chytal, ale také jim předcházel a hasil chyby svých spoluhráčů (viz video níže). Celkem domácím překazil pět velkých šancí, hráče Bournemouthu chvílemi přiváděl k naprostému zoufalství. Devětadvacetiletý gólman se stíhal přesouvat ke všemu podstatnému, navíc úspěšně čelil hned šestnácti rohovým kopům Cherries. Od serveru WhoScored.com dostal známku 9.08 (nejvyšší známka, kterou letos brankář v PL získal).

Nejlepším hráčem 12. kola byl brankář Newcastlu Rob Elliot, který dováděl fotbalisty Bournemouthu k šílenství svými skvělými zákroky. Výběr toho nejskvostnějšího z jeho výkonu si můžete prohlédnout na tomto videu.

Posted by Premier League v kostce on 10. listopad 2015


Břídil 12. kola: Heurelho Gomes

Heurelho Gomes patřil k úvodu sezóny k největším oporám nováčka z Watfordu. Nulu udržel v pěti zápasech a především jeho (a Ighalovou) zásluhou se Hornets drží v klidném středu tabulky. V Leicesteru však čtyřiatřicetiletý Brazilec předvedl neobyčejně slabý výkon, který stál Watford jakoukoli šanci na bodový zisk.

Největší chybu spáchal krátce po přestávce, kdy nedokázal zastavit pomalou střelu Kantého, jež se plazila po zemi a přes prsty Gomese se proplazila až do sítě. Zkušený brankář navíc zavinil i druhý gól Leicesteru, to když na hranici vápna tvrdě sestřelil unikajícího Jamieho Vardyho.



Sestava 12. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Brankářem a zároveň hráčem kola je newcastleský Rob Elliot, který předvedl proti aktivnímu Bournemouthu senzační výkon. O něm se dočtete více v příslušné rubrice Hráč kola. Kraje obrany obsadili dva fotbalisté, kteří svým týmům pomohli "vynulovat" velkého favorita. Jordan Amavi zahrál výborně za Aston Villu, jež uhrála bezbrankovou remízu s Manchesterem City. Glen Johnson kromě dobrého výkonu vzadu přidal i pas před jediným gólem Stoke proti Chelsea.

Stoperskou dvojici vytvořili Scott Dann a Virgil van Dijk. Zadák Crystal Palace byl hlavní oporou svého týmu v zápase v Liverpoolu, který hosté vyhráli i díky jeho vítězné brance v závěru. Van Dijk zase pomohl Southamptonu udržet čisté konto v zápase na půdě Sunderlandu, v němž mimo jiných výborných statistik vyhrál neuvěřitelných 14 vzdušných soubojů.

Uprostřed zálohy se objevuje starý známý Mesut Özil, jenž byl v říjnu nejlepším hráčem Premier League. Svou formu přenesl i do ostře sledovaného severolondýnského derby s Tottenhamem, které pomohl Arsenalu svojí asistencí alespoň zremizovat. Celkem vybídl své spoluhráče do šancí sedmi klíčovými přihrávkami (z celkových deseti). Podobně skvěle zahrál i premiérově nominovaný N’Golo Kanté z Leicesteru, jenž sveřepě bořil střed pole Watfordu a navíc se prosadil i gólově.

Nováčka v nejlepší sestavě kola máme i na krajích zálohy - brilantním výkonem si nominaci vysloužil Wilfried Zaha z Crystal Palace, jenž k tomu nepotřeboval ani kanadský bod. Svoji aktivitou však zadáky Liverpoolu velmi trápil a prsty měl i v prvním gólu Yannicka Bolasieho. Podobně skvělý výkon předvedl v zápase Norwiche se Swansea Robbie Brady - levý záložník byl prakticky u všeho, co z dílny domácích zavánělo nebezpečím - a rozehrál i roh, z nějž padl jediný gól zápasu.

V útoku už je to spíš stará dobrá klasika. Harry Kane je sice v nominaci teprve podruhé, ale zato v krátkém časovém úseku. Tottenhamu pomohl získat aspoň bod z derby úvodním gólem zápasu a velkým kusem práce nejen na stoperech Gunners. Ještě větší penzum práce udělal jako vždy neúnavný Jamie Vardy, který se trefil už podeváté v řadě. Z penalty, kterou sám vybojoval.

Statistické okénko 12. kola

- mezi roky 1970 a 2014 vyhrálo Crystal Palace v Liverpoolu jedinkrát; v roce 2015 vyplenilo Anfield Road už dvakrát

- Mesut Özil je prvním hráčem historie Premier League, který dokázal nahrát na gól v šesti zápasech v řadě; německý záložník je také prvním, kdo asistoval alespoň desetkrát ve svých prvních jedenácti kláních

- Jamie Vardy naproti tomu skóroval už v devátém zápase v řadě a před sebou má v této sérii už jen Ruuda van Nistelrooye (10)

- Chelsea je prvním obhájcem titulu v historii Premier League, který prohrál 7 z úvodních 12 zápasů nadcházející sezóny

- svěřenci Josého Mourinha navíc zažívají nejhorší vstup do sezóny od ročníku 1978/79, kdy Chelsea sestoupila



To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (445)

Přidat komentář
Swarley

sorry Vardy, ale tady tvá cesta musí být ukončena, kazit to Ruudovi fakt nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Jamie! Two to go!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Reagovat
Counter

Však mu to nekazí, max. ho teď může vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze nejaky Vardy to kazi, ak ho vyrovna

Reagovat
vladis271

a ďalší.

Reagovat
Mastný Chobot

....

Reagovat
Swarley

však právě, Ruud měl tyhle série pravidelně, nemůže to teď dorovnat jen tak z hecu Vardy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ty ujebanec

Reagovat
Swarley

však ukončena cesta v gólech, ne že bych ho nechal zítra za úsvitu popravit

Reagovat
vladis271

nie, nie, je to krásne nalajnované, že 11. bude víťazný proti vám.

Reagovat
Swarley

no to by se Ruud ale vrátil a to nechceš

Reagovat
Busby babes

porad by byl lepsi nez soucasnej Wazza

Reagovat
vladis271

takto po ránu kopať do Swarlosa

Reagovat
Swarley

jestli se ti zdám hodně upnutej na Wazzu, tak to je ještě hovno oproti Ruudovi

Reagovat
Wat

Tak tak.

Reagovat
Busby babes

presne, Wazza je kritizovatelnej, ale Ruud...

Reagovat
Counter

Ruud byl chcípak!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=lpIRTfSLWI8

"I got Peter Crouchs younger brother next to me"- Hector je proste top lad aj v tom ako si dokáže robiť srandu sám zo seba a asi zatiaľ najlepšie unclassic commentary

Reagovat
havrys99

Reagovat
Usty

Bellerín je supr

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa chce Nacho pridat a nejde

Reagovat
Mastný Chobot

ale chytá, len to tam zaniká. Keď povedal po tom svojom obrannom zákroku, že by to radšej súperi mali skúšať na druhej strane, alebo to, čo povedal po Santiho tyčke, ma pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som videl len kúsok. Ten Bellov gól. Tam to bolo trápenie

Reagovat
patas92

"After all the time he has spent doing his hair i think he deserved it, didnt he?"

Reagovat
Usty

Reagovat
Heisenberg

Fakt nesmí odejít, s Jenkem by mohli vytvořit solidní stand up show.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Heisenberg

"I've thought he only use his left to get on the bus."

Reagovat
Mastný Chobot

haha, to je geniálne. Aj Nacho sa ale pekne chytal, len to zaniklo pri Ektorovi.

"I thought he only has his left foot to get to the bus"

Z Ektora sa pekne stáva taký klubový maskot a čo sa týka rozhovorov a týchto kraviniek, tak sa stáva pomaly mojím najobľúbenejším z kabíny. Na Oxa v tomto samozrejme nemá, ale je super.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tetování je strašně hnusný

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Zdá se hraje momentálně líp než za poslední dvě sezony v LFC dohromady?

Reagovat
fenixLFC

zas latku nemal nastavenu prilis vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

kto?

Reagovat
fenixLFC

hlen

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu je vidiet, ze je uplne ine hrat za tim s priemern.ocakavaniami a LFC, prikladov je viac, Lallana napr...

Reagovat
cristiano.K.

něco na tom rozhodně je

Reagovat
fenixLFC

kante ce dal gol ale na druhu stranu sposobil penaltu watfordu strasnou chybou...

Reagovat
Usty

jj, ta ho málem stála nominaci, ale kromě tý chyby byl v defenzivě výtečnej

Reagovat
fenixLFC

toto kolo som videl myslim iba dva a pol zapasu...kto ho mohol stat nominaciu??

Reagovat
Usty

zvažoval jsem především někoho z dua Dembélé - Alli, kteří byli oba dva výborní, a Lanziniho... to je tak s Özilem a Kantém ta elitní pětka na střed (podle WhoScored.com pak zahrál skvěle M'Vila a podle BBC Clasie, ale to si neodvažuju posoudit)

Reagovat
fenixLFC

vdaka

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Matt Ritchie by si nominaci sakra zaslouzil. Jeho vykon byla regulerni one man show.

Reagovat
Usty

na druhou stranu jeho 10+ rohů, který z 90 % Elliot prostě vyboxoval, to bylo neskutečně špatný... z toho měl bejt minimálně 1 gól

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je fakt.

Reagovat
Posledni Kovboj

Fajn cteni

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom se tak zeptám, chodí sem někdo z fanoušků Chelsea, kdo si prožil ten sestup v 79?

Reagovat
fenixLFC

skor sa spytaj ci im v cesku vôbec fandi niekto taky

Reagovat
smazaný uživatel

muzu to udelat, ale mam obavy, ze ten, kdo sem neprijde, se o tom dotazu nedozvi

Reagovat
Miguel19

krleš

Reagovat
Mastný Chobot

ten mi tu chýba... hlavne v týchto časoch

Reagovat
smazaný uživatel

velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut tam #kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak mu stačí čím dál míň, aby se do těch sestav dostával, Usty nezvládá, za chvíli to bude už za to, že jenom nastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to fakt neopravnene

Reagovat
Usty

je pravda, že byl vidět míň než třeba Moussa nebo Alli, ale zrovna u něj platí to, co pro hrotový útočníky - to áčko udělal... a hlavně 7 key passes je něco, co jsem snad ještě letos u nikoho neviděl, neuvěřitelná produkce

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy a standartky na Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

(Ne že bych ho chtěl z té sestavy vyšoupnout, jenom ti objasňuju, jak ke key passes přišel). Jestli někoho dalšího z NLD, tak Walkera, ale Glensona proti Chelsea jsem (bohužel) neviděl.

Reagovat
Mastný Chobot

rohy a štandardky sú 4 z tých šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pak teda gol, nahravka Alexisovi do nemavaneho offsidu (takze v podstate -1) a posledni si nepamatuju.

Reagovat
Mastný Chobot

do nemávaného ofsajdu prihrával Alexisovi Joel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, sorry.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Acko udelal aj Rose a nie je tam

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta Vardyho penalta, takhle se to kope a ještě popřel tu pičovinku o tom, že by to neměl kopat faulovaný hráč

Reagovat
fenixLFC

v tej ankete inak chyba moznost: nie, vsetko je v diskusii

Reagovat
Usty

zájemci o jinou odpověď -> varianta číslo 1 + like, aby měl autor radost

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nezajímají mě ani články (3 / 8%)

fantomas, Counter a hefy se zase predvedli

Reagovat
Usty

fantik mi náhodou po nátlaku lajkl i FB

Reagovat
smazaný uživatel

ja som pre

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo a tady touhle anketou to vyrovnal

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

a Kantor si ještě udělal dalších 11 učtů

Reagovat
Counter

Anebo jsem Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes klasika..

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

50?! Vypadá na 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kiwwi

pre neho

pre jeho manzelku

Reagovat
vladis271

drž piču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
tunkic

Tleskám!!

Reagovat
Pinturicchio

Borec jak sviňa.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna.. jsem prave dokoukal Everest a brrr

Reagovat
smazaný uživatel

napinavy film, na konci v kine vsetci suche huby

Reagovat
fantomas

A zrovna ty takovej horal

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc jsem to prožíval, mě letos chytla bouřka pod sedlem v 4 tisících a pfff, člověk neudělá nic, jen posloucháš praskání ledovce, blesky mlátí kousek od tebe a ty jen pozoruješ valící se masu kamení a ledu, doufáš, že to nebude jedna z těch nekonečných bouřek.. a tohle všechno bylo ještě 2x výš ! fakt mě to snad ani neláká ty osmitisícovky... zatim

Reagovat
Swarley

na to se musím mrknout, jsem se rozhodoval mezi Everestem a Marťanem, podle ohlasů jsem nevybral dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Martan je super, byl jsem v kine dvakrat. Ale Everest chci taky videt

Reagovat
smazaný uživatel

Oba filmy velmi dobré :)

Reagovat
Rssa

Everest bylo super. Syrové a na konci v kině naprosté ticho...

Reagovat
smazaný uživatel

ved pisem, Risko

Reagovat
Swarley

já se na tyhle filmy nerad dívám za každých okolností, musí na to být nálada, aby mě to nesemlelo na týden

Reagovat
vladis271

idem na to

Reagovat
Rssa

Jsem uprimne rad, ze jdes az ted. Protoze jak te zname, tak pak poseres ten film pro vsechny, kteri ho jeste nevideli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Časovaná bomba Gomes se znovu ukázal. Ten člověk je schopnej jeden zápas world class zákroků a další vyrobit takový gól. Bylo by mi ho i líto, kdyby zvládal a nepomlouval náš klub.

Reagovat
cristiano.K.

jj,ale letos zatím takovýhle první větší kiks?

Reagovat
Mastný Chobot

mal dlhý časovač

Reagovat
Zaschrona

surovy zakrok na cervenou sorry Usty, ale to teda hrozne prestrelujes

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ho sesmiknout je pekna prasarna, kdyz uz zakrok zezadu, tak z jedne strany se do toho polozim a ne takhle

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale i tak trefil jako prvni balon - a jednoznacne je videt snaha hrat balon, zase nebylo tak nerealisticke Payeta netrefit, to ze to dopadlo takhle, to je trochu smula. K surovemu zakroku na cervenou to ma daleko. Proste mi to neprijde nijak odlisne od treba tohohle, je to prakticky identicky zakrok, za ktery nepadla ani zluta, dokonce to nebyl ani faul. https://youtu.be/ONGjKitZ3OU?t=2m7s

Reagovat
smazaný uživatel

je to hodne podobny, dulezity je tam fakt, ze Payet ten zakrok vubec necekal

ta hranice mezi cistym zakrokem a prasarnou je tady nicmene hodne tenka .. mne treba prijde jako cisty zakrok tahle redka - https://www.youtube.com/watch?v=oFPw23tyvs0

potreba jsou konzistentni rozhodnuti no.. ale to by chtelo i u loktu do obliceje, tahani za dres a strkanice v pokutovym uzemi , jednou snad

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle tam ale prostě nemůže skákat. Totálně nekontrolované, to mu 5x sice může vyjít ale po šesté někoho pošle do nemocnice...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já to beru je to jeden z mála "typů" faulu, za který se konzistentně vylučuje, je potřeba takle posuzovat i další.. třeba jen letos bylo spoustu šlapáků posouzeno na červenou kartu, žlutou i zcela ponecháno jako prostě tvrdě dohranej souboj.. to se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem čekal.

Reagovat
fantomas

Tak podle tebe neudelal prasarnu ani tehdy Mirallas, to je tezky

Reagovat
smazaný uživatel

tak Jaro by nedal Mirallasovi ani cervenu kartu z jedneho MS derby (polovacka na Suareza), ked mal dostat tri... zaslepenec

Reagovat
Zaschrona

Tam jsem to vzdycky ale zduvodnoval tim, ze pokud s cervenou z zadneho Merseyside derby nevylezl Suarez, tak by byla cervena pro Mirallase nesmyslny trest. Suarez v tech derby delal horsi zakroky nez Mirallas.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

coo? ake?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=eF4kSWnY2Z8

poučné video Olo, já osobně přeju, aby tomuto lidskému odpadu každý naložil, co zaslouží, Kev

Reagovat
smazaný uživatel

to nie su horsie zakroky, drúbež

Reagovat
smazaný uživatel

záleží na měřítku, zda bereme zákeřnější jako horší

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

su to skarede zakroky v ROZNYCH zapasoch a ty ich chces porovnavat s 3 zakrokmi v 1 (!) zapase, jeden slapak na koleno (!), druhy na holen a tretikrat mu stupil na chrbat, ked lezal...

a pre Janyho - pls

Reagovat
Zaschrona

No jo, akorat Suarez to prezil uplne ve zdravi. Mirallas zranen na mesice. Tak ktery zakrok pak byl ve vysledku horsi?

Reagovat
smazaný uživatel

vysledok sa pri posudzovani nepocita, to uz je zhoda nahod, ze KM LS nezranil a chcel tromi zakrokmi, LS KM jednym

Reagovat
Zaschrona

I kdyby Mirallas vazne chtel, nikdo se mu divit nemuze.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Zaschrona

ano, prvni skoncil vaznym zranenim, takze jednoznacne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

a toto niekto bude porovnavat s provokaciami Costu tie zakroky na clenky su na pest

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

No ja nevim, pod pojmem prasarna nebo surovy zakrok si predstavim v prvni rade zakrok typu, kdy jde nekdo do souboje fakt ve stylu, ze temer automaticky to muze znamenat zraneni protihrace aniz by realne mohl vyhrat balon. Tohle proste neni tenhle pripad, je to nesetrny zakrok, podle me by se za to melo rozdavat karetni ohodnoceni, ale neni to nic vic za co by se melo McCarthymu nadavat. Podobne jako letos Mirallasova cervena.

Reagovat
fenixLFC

ze temer automaticky to muze znamenat zraneni protihrace aniz by realne mohl vyhrat balon....mirallas a jeho polovacky na suareza to ale odrazu nesplnaju, ok

Reagovat
Zaschrona

Nevim, co to porad tak resis. Byl to naopak Suarez, ktery na nekolik mesicu zranil Mirallase...

Reagovat
fenixLFC

v jednom suboji...to ze v niekolkych dalsich vzájomných zápasoch nanho mirallas zamerne poloval si uz nepamatas? alebo by si si to pamatal len ked by to skoncilo zranenim?

Reagovat
Zaschrona

A divis se mu? Je tezke hrat znova proti typkovi, ktery te zamerne chtel zranit a velmi uspesne se mu to povedlo.

Reagovat
fenixLFC

Je tezke hrat znova proti typkovi, ktery te zamerne chtel zranit...yop, to mal suarez tazke

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a inak, to je ten rozdiel...suarez hral podlo to je fakt a nebudem tvrdit nic ine. Ale to co robil mirallas bolo este o level vyssie. Suarez neudrzal dost casto nervy a fauloval, ok. skoncilo to zranenim? neprijemne....ale to ked sa niekto chce cielen niekomu pomstit a umyselne ho zranit, to je ovela horsie a v tomto je mirallas ovela vacsi odpad nez cely suarez

Reagovat
Zaschrona

Ne, umyslne proslapnuti achillovky fakt neni neudrzeni nervu. Nebo v pripade Distina totalni skok na jeho kotnik.

Reagovat
fenixLFC

mas pocit ze vybiehal na travnik s tym ze ide na nich polovat?

Reagovat
Zaschrona

To uz jsme tu parkrat resili a vysledkem bylo, ze fandove LFC vzdy tvrdili, ze Suarez pry takovy neni. Takze asi ne, ale na travniku se tak pak choval.

Reagovat
bbbauch

pomsta je ovela horsia ako pravidelne prasarny

Reagovat
fenixLFC

ano. Ked niekoho sudia za nejaky trestny cin tak to ze je to planovane je vzdy pritazujuca okolnost. Ja netvrdim ze suarez nebol v tomto mrdka. ibaze to co robil mirallas bolo este horsie. Nehovoriac o tom ze podobne slapaky a zakroky ma na svojom konte aj on

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kubys

Reagovat
FUnk

redka jak vino, snad nechces at mu zlomi nohy?

Reagovat
Usty

Ať se na to koukám pokolilaty chcu, nemůžu si pomoct, on ho prostě sejmul - spíš mi to připadá, že ten míč vzal tak jako mimochodem... Obě nohy, tvrdě, naprosto zbytečně

Reagovat
kiwwi

a este zastrihal....vsak to bola prasacina jak vysita

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale porad bral jako prvni balon. A ted je teda otazka, jestli tohle ma byt cervena, zluta nebo to ani neni faul. Zda se mi to byt temer ruleta, daji se nalezt obhajci temer vsech moznosti. Pokud ale jako precedens beru treba ten zakrok Diera, tak proc je tohle proboha faul a tamto nebyl?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně odebrání míče zezadu patou je pekelný fotbalový nástroj

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Spectre

Reagovat
Swarley

jako Bondovka neurazí, ale je to slabší kousek

Reagovat
minoLFC

posledná bondovka čo sa mi páčila bolo Zlaté oko

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny Craigovky jsou hrozny.. silene nudny a pribehy o hovne ch, akorat ten jeden dil zachranoval skvelej Bardem..

Reagovat
zeeb

Skyfall..ten je nejlepší !! A jak píšeš Javier je tam prostě TOP. Ale i ostatní s Craigem jsou dobré..

Reagovat
r.mrazik

treba quantum je vylozene slaby film

Reagovat
božský John

Jenom protoze je vklineny mezi ty dve nejlepsi bondovky, co byly natoceny Sentiment a nostalgie stranou, bondovky s Craigem jsou skvely (Spectre jsem jeste nevidel)

Reagovat
r.mrazik

tak ja nemel nic ani proti brosnanovi...craig je taky fajn

ale co se filmu tyce,tak je quantum jak prd...nijaky a jeste smrdi

Reagovat
božský John

Jako ja mam Brosnana taky rad, ale proste Craigovy bondovky jsou ovlivneny Bournem, kteryho jsem zral a uz to neni tak, ze by mel z hodinek vrtulnik Zaplatbuh

Jinak Quantum je takovy slabsi, ale jak rikam, to je dany tema dvema kolem, jinak v porovnani s jinejma se mi docela libilo i kdyz ten hlavni zaporak byl takovej zalud

Reagovat
r.mrazik

jojo...mne tenhle "lidsky" bond taky nijak nevadi

ale vzhledem k tomu,ze quantum nebyl nejaky prostredni dil neceho,tak ho beru jako samostatny film a jak rikam,zaporak zalud,dej zaludovej a bondgirl kastan...spatny film

kazdopadne letos vysli lepsi "bondovky" nez bond...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

Quantum jednoznacne navazovalo na Casino. vsak se to cele toci okolo Vesper

Reagovat
r.mrazik

jasne...navazovalo,ale nebyl to druhy dil ve stylu hobbit nebo tak...

mohl navazat,ale samostatnym dejem...

vis jak to myslim

Reagovat
minoLFC

Casino Royale a Eva Green

Reagovat
patas92

Eva Green

Reagovat
Busby babes

porad nejlepsi bondgirl ze serie s Craigem.

Reagovat
patas92

Protože hrála v nejlepší bondovce, jinak nic moc

Reagovat
minoLFC

a ktorá s tích čo hrali s craigom je lepšia?

Reagovat
patas92

Lepšia v čem?

Reagovat
Busby babes

to nam rekni ty, kdyz rikas, ze jine bondgirl byly lepsi.

Reagovat
patas92

Čistě jako postava asi nejlepší byla, ale podle mě je hnusná

Reagovat
Counter

Boha

Reagovat
patas92

To je celkem podstatný problém u bondgirl

Reagovat
Counter

No to jo, já ten údiv směřoval k tomu, že je hnusná

Reagovat
Busby babes

to uz je vec vkusu. a ten ty ocividne nemas.

Reagovat
patas92

S tím dokážu žít

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
Rssa

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

búúú

Reagovat
Busby babes

Casino a Skyfall je bozi, Spectre jak kdy, skoda tech psychologickych pasazi, kde Bonda rozebiraji, tam je to slaby, ale kde je akce, tak tam je to super.

Reagovat
r.mrazik

ta honicka v autech je jak z nejaky reklamy...jezdi kolem pamatek,nic nerozbijou a uz jsem jen cekal,ze vystoupi,vytahne telefon,strikne na sebe sprej a pujde si dat piti

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
fff

Ale zaporak bol o nicom, to podla mna filmu strasne ubralo.

Reagovat
Mastný Chobot

márne hľadám, čo na nej mohlo byť najdrahšie zo všetkých bondoviek... pravdepodobne cestovanie, lebo som si občas pripadal, ako cestopisnom dokumente. Nuda, nuda, nuda a každých 5 minút iná časť zemegule.

Reagovat
niflheim

Čekal jsem trochu lepší vyvrcholení.

Reagovat
fff

Presne. Presne toto som vravel, ked som siel z kina.

Film ako taky bol podla mna priemerny (oproti Casinu a Skyfall je tam podla mna strasny rozdiel v kvalite), no ten zaver hroza v zmysle, ze to bolo podla mna strasne nudne, absolutne ziadne napatie, prekvapenie, nejaky pocit, ze wow tak toto je zaver, ku ktoremu smeroval cely film.

Ono podla mna aj zaporak bol strasne slaby.

Reagovat
smazaný uživatel

To aj tvoja stará

Reagovat
Zaschrona

Everton FC boss Roberto Martinez tells Roy Hodgson: Use Ross Barkley properly for England

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-fc-boss-roberto-martinez-10424808

Reagovat
Stiksxx

Ach jo. Heurelho.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mr.Robot To ti bola šialene dobrá vec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ozil tam neskutocna tlacenka. Ali odohral o 200 percent lepsi zapas, a kludne tam mohol byt aj niekto uplne iny ale treba tam zase najebat Ozila lebo ho bolo vidno 5 minut v tom zapase

A ze tam nie je Walker je vylozene na kriminal. Najlepsi hrac najlepsieho zapasu kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, už dost ale...zas ze sebe nemusíme dělat kokoty furt.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Mada

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
tunkic

Dobře ty

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

dělat kokoty furt

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
kvasha16

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Tady ten je na tom zdá se přímo závislý.

Reagovat
PP

Reagovat
Kucka

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
Azza

potopen

Reagovat
Svatej

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

kampan

Reagovat
kiwwi

Ruben Loftus-Cheek is keen to explore the possibility of a loan move away from Chelsea in January after growing disillusioned with the amount of game time he has been given this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

resp.

Reagovat
bbbauch

Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč ke sledování

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

Kdyby odešel na hostování do kteréhokoli týmu PL dejme tomu mimo top6, tak si ho do záložek rozhodně dejte Že hraje pod Mourinhem jeho talent neponižuje.

Reagovat
kiwwi

*nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Saints, Everton ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, Watford realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

max

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

http://www.bbc.co.uk/programmes/p037qbdm?ns_mchannel

Chris Smalling sent in CV to get scouted by Fulham

Reagovat
Counter

Ta expreska s Vardym

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

já vám to říkám, je to pro jeho dobro, ať ten rekord nevyrovná

Reagovat
patas92

https://www.stream.cz/onemanshow/10008060-odhaleni-nejvetsiho-ceskeho-podvodu-ktery-obletel-celou-planetu

Nemůžou mít z toho nějaký průser? Poškozování dobrého jména nebo tak něco

Reagovat
Counter

To nevím, ale provedli to brilantně

Reagovat
Cobra

Pěkně si je povodil

Reagovat
Usty

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Johna...Jima Carreyho bolo aj tak naj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

tak to je mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou, protože ten kdo na tohle naletěl by měl pod stolem šoupat nohama a mlátit hanbou hlavou o stůl, natož aby se ožíval a dělal ,,rámus''.

Reagovat
smazaný uživatel

ožíval > ozýval

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

geniálne

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

super

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrá práce.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kyle Walker-Peters do Ačka

Reagovat
smazaný uživatel

A ten týpek, co vypadá jako Bale, taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je odepsanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elbow

asi to ještě chvíli potrvá, ale určitě na to má

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Carter-Vickers. Další kraj těžko využijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera taky teď ne. KWP jsem napsal kvůli těm jménům

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jsem nějak zpomalenej.

Reagovat
smazaný uživatel

http://img.cache.vevo.com/Content/VevoImages/video/BD513E8BC08872AC608CDDC4092F7659.jpg

Buď mi jebe, alebo sa ozaj podobá na moju mamu. A tie pery a lícna kosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli číslo na tvojů mamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tú si nechám pre seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi připomnělo ten vtip...

Šuká brácha se ségrou a ona mu říká: ty vole brácha, ty šukáš mnohem líp než fotr. A on na to: Já vím matka taky říkala...

Reagovat
smazaný uživatel

To že považujem mamu za peknú neznamená, že s ňou šukám. (ak to bolo tak myslené). Je to nádherná žena v mojich očiach.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vidíš svou mámu jako atraktivní a vidíš jí dokonce i v takto sexuálně vyzařujících obrázcích, tak s ní spát nemusíš, ale máš minimálně k myšlenkám na sex s ní mnohem blíže, než ostatní, pro které jsou rodiče prostě rodiče a posuzování jejich atraktivity je snad až na posledním místě.

Nemusíš s ní spát, ale nezapomeň, že i drandění kačera při pomyšlení na svou mámu je kentus k pozvracení.

Reagovat
Pigeon

to vazne? ty jsi nejaky samozvany psycholog?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obrázok je o tom podobnom výzore, nie o tom v akej pozícii tam je. Drandění môjho káčera je bezpečné v rukách mojich rovesníčok. Uznávam estetiku. Nadržaní jedinci hneď vidia sexuálny podtón. Ja hovorím o kráse, nie o príťažlivosti. To sú dve rozdielne veci.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

A šukáš jí tedy nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyššie máš odpoveď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě rozdílné věci je o svých rodičích mluvit jako o atraktivních, pokud je o tom příležitost a druhá je vidět je v obrázcích ze sexuálním nádechem a mluvit o nich jako o atraktivních jen tak bez důvodu, což je otázka chlubení a k tomu patří spousta ,,podkategorií'' a ani v jedné z nich z toho nevycházíš úplně nevinně, pokud nejsi trochu jednodušší a jen ses chtěl kdo ví proč úplně mimo téma pochválit s něčím, s čím se fakt nechválí

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Čítaj znovu. Očividne sme sa nepochopili. Nechajme to radšej tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, pomohli ste mi so štatistikou k seminárke. Ďakujem Chlopi.

Reagovat
SunFells

Ty jsi strašný Bola.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný počet myšlenek v hlavě každý den a když si nějakou z nich vybereme, vytáhneme ji, pitváme jí, mluvíme o ní, tak to chtě nechtě definuje kdo jsme. On si vybral trochu nešťastně tuhle, ale zkrátka pro to měl důvod, i když pravděpodobně podvědomý a můžete se tu smát jak chcete, ale jsou věci, přes které prostě nejede vlak... a bohužel, Bartošová to není.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim daj este. precitaj si dalsi uryvok knizky a vysip to tu na nas. Pod

Reagovat
Mastný Chobot

*vysyp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem urazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ti odpustím.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to prezije

Reagovat
smazaný uživatel

Určite áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

môžem potvrdiť, podobá sa

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
PhilipS

co to sakra

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Swarley

aneb tradiční fanda Liverpoolu, mě už to ani nepřekvapuje

Reagovat
PhilipS

já nechápu ten myšlenkovej pochod, že někdo něco takovýho lípne random na eurofotbal...

Reagovat
Pigeon

možná lepší, než kdyby si to dal na FB

Reagovat
Rssa

Fake account

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguje tradične debilne tradičný fanúšik ManU. Niektorým by nezaškodilo.vyjadriť sa k veci.

Reagovat
Rssa

krasni lide, proste.

O tom si fandove MU, kteri za symbol krasy zvolili van Gaala, muzou nechat jen zdat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou reakci na tohle si predstavujes za vhodnou, synu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hocijakú inú bez narážky na obľúbené kluby, synu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vladis pls

Reagovat
minoLFC

suhlasím, ta pusa je úplne rovnaká

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by si...

Reagovat
smazaný uživatel

byt tvoj otcim

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by to so mnou ťažké.

Reagovat
patas92

Jasné, když bys mu dělal do manželky

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nadržaní psy

Reagovat
smazaný uživatel

*psi

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že sa používajú oba výrazy. Nie som si istý.

Reagovat
Mastný Chobot

tí psi a tie psy sa používajú

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za opravu. Nabudúce si dám na to pozor.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
GeneralGoat

Sigmund Freud approves!

Reagovat
smazaný uživatel

Vaaarrrdddyy>Messi

Reagovat
es tut mir leid

OT: http://smag.cz/fotbal/roztrousena-chelsea-probirka-hostujicich-hracu-tapajiciho-klubu/

pro fandy Chelsea, kdo si myslíte, že si z nich za vás ještě zahraje? Ať už pod Mourinhem, nebo kymkoliv jinym...

Reagovat
smazaný uživatel

Max. RLC a Ake. Ale na 90% vôbec nikto. A to mi trhá srdce.

Reagovat
es tut mir leid

je to škoda, přitom ti hráči mají svou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

RLC a Aké majú na úplne najvyššiu úroveň, Bamford ako backup na hrote o level lepší ako Falcao, Christensen si drží základ v Nemecku, dvojica Brown Solanke ak sa nič výnimočné nestane tak budú tiež patriť medzi top, ale nie v Chelsea...To máš 4 angličanov a všetko odchovanci. Fakt na toto celé. Chalobahovi už asi ušiel vlak, keď si spomeniem že v 16ke robil kapitána starším kolegom...

Reagovat
es tut mir leid

Chelsea by se měla zaměřit na tuhle cestu a ne na cestu typu Drogba na půl roku, nebo rok nicnehrající Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten o level lepší Falcao nehraje ani v Crystal Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford vam/nam este vytrie zrak

Reagovat
kvasha16

snad teraz to ma ale tazke v CP, asi by mu trebalo v zime vymenit klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se.

Reagovat
Talker

Naivní představa, že Mourinho bude zapracovávat mladé hráče. Jako to bylo od začátku jasné.

Sice před rokem začal slibovat, ale s výhledem 2-3 roky do budoucna. Ono mu to asi i pomohlo k tomu prodloužení smlouvy.

Reagovat
r.mrazik

byly to tenkrat super diskuze,jak to ted bude naprosto jiny a ze kluci z akademie budou dostavat vic sanci

Reagovat
bbbauch

Neco podobnyho jako po titulu, jak chelsea bude par let vladnout anglii

Reagovat
kiwwi

na tom je smutnejsie to, ze to tvrdili aj futbalovi odbornici po celom svete

Reagovat
smazaný uživatel

no však to boli dobré predpovede

Reagovat
kiwwi

jj, vidime

Reagovat
smazaný uživatel

Šak ste tu boli všetci komplet posratí že vás Chelsea nepustí k titulu.

Reagovat
kiwwi

a to znamena, ze to boli dobre predpovede?

Reagovat
smazaný uživatel

No, mali svoje opodstatnenie. Či nie? Aha..zle som to napísal. Tie predpovede sa zakladali na obrovskej dominancii a určite neboli uletené a mali svoju logiku. Uletel až Jose v novej sezóne.

Reagovat
kiwwi

ale o tom predsa predpovede niesu...potom by vsetky predpovede vyzerali rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúhlasím, resp. neviem či ťa dobre chápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už minule som si vravel že sa budem vyjadrovať presne a zase som to nedal. My bad.

Reagovat
smazaný uživatel

Josého poníci a mlíčko

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

co to ma spolocne so hracmi akademie?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, to jsou volové. Z nich lichokopytníci pro první tým nikdy nebudou.

Reagovat
kvasha16

to vyjadrenie o ponikoch ale vobec nesuvisi s mladymi hracmi z akademie

Reagovat
SunFells

Pasalivoci v Monaku celkem ide, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A podle mě by někdo mohl využít i Mosese, kdyby mu vyšlo léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses bol ako backup na obe strany ideálny. Žiaden Pedro.

Reagovat
SunFells

Ulises Davila wtf. Jak se u takového borce, o kterém nikdo nic nikdy neslyšel přihodilo, že je ve 24 letech kmenových hráčem Chelsea, co to tam vedou za smlouvy.

Reagovat
Mastný Chobot

ešte k tomu ofenzívny hráč, ktorý sú všeobecne známejší ako defenzívni. Keby to bol nejaký RB, tak sa to ešte dá pochopiť.

Reagovat
Mastný Chobot

*ktorí

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si pamätám. Ono tam sú 2 typy hráčov, jednu skupinu tvoria tí, u ktorých bolo hneď jasné že s nimi klub nemá žiadne plány, prišli len čisto na obchod. Davila, Delac, Wallace, Piazon..a tú druhú nádejnejšiu tvoria hráči ako Ake a spol., ale príchod Josého ich vlastne posunul do rovnakej skupiny ku všetkým...už aby sa Mourinhova éra skončila.

Reagovat
SunFells

Hlavně Piazón si teda nemyslím, že přišel čistě jen kvůli obchodu ...šak jste za něj jako za hodně mladého hráče dali nějak 7 mega.

Reagovat
Talker

Piazon prostě spadnul. Podobný nákup jako Kennedy, prostě talent z Brazílie.

Reagovat
SunFells

400. pro anketu, ve které bylo každému kokotno hlasovat pro to, že ho nezajímají ani články.

Reagovat
Mastný Chobot

mne ne

Reagovat
SunFells

U tebe je to tutový facebook totiž

Reagovat
Mastný Chobot

akurát tu mám menej imigrantov a selfiečiek

Reagovat
Hokaido

Kanté Už si to zasloužil, opravdu se z něj začíná v tom stínu Vardyho a Mahréze stávat super hráč.

Reagovat
fenixLFC

sledujem ich celkom pravidelne ale fakt som si ho nejak moc nevsimol no...aj ked je tam od tej ciernej prace to je fakt...

Reagovat
Mastný Chobot

tiež sa mi veľmi páčil

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Leicester supr, ale jakmile budou bez formy Vardy a Mahrez, tak půjdou dolů rychleji jak kila u bulimičky.

Reagovat
Hokaido

Určitě to na nich stojí hodně, ale přidávají se třeba i Drinkwater a Albrighton, ti mají dohromady 1+9 v PL, loni třeba měli na konci sezony taky dohromady 2+3...Kanté pomalu začíná zapadat, třeba v interceptions je myslím vůbec nejlepší v lize, v tackles v první desítce.

Navíc je tady obrovskej prostor pro zlepšení obrany, která je teda fakt tragická. Samozřejmě to může dopadnou tak, že obrana se nezlepší a odejde forma, což by byl průser, ale je potřeba brát v potaz, že cíl před sezonou prostě byla jen záchrana.

Reagovat
smazaný uživatel

No zachránit se, to se asi zachrání, ale furt jde o to, že ten tým nemá na to, aby si udržel konstantní výkonnost. Tohle je klasický win-win. Ale nebude dlouho trvat a bude lose-lose. Já prostě tomu týmu nevěřím ani ň. Sorry.

Reagovat
Counter

Nevěříš na co, na Ligu mistrů? Na Evropskou ligu? Byl by zázrak, kdyby urvali poháry a nikdo s tím ani nepočítal.

Reagovat
Hokaido

Tak tohle už není klasický win-win, protože to trvá už 20 zápasů, ze kterých je 47b.

Reagovat
Counter

Shocker... Je snad jasné, že třetí místo neudrží. Ale fungujou skvěle jako tým, herní styl mají parádní, fyzicky jsou připravení jak málokdo a tolik bodů, co zachránili z nepříznivého stavu, neurval letos nikdo jiný. To prostě není jen o dvou hráčích, ale o celém týmu s trenérem v čele.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele