Premier League - souhrn 5. kola: Burnley získalo první bod

16.09.2023, 15:31, aktualizováno 18.09.2023, 22:44
Komentáře a souhrny
Cody Gakpo (© AFP)

Liverpoolu hrozila ztráta, po změně stran ale otočil utkání ve Wolverhamptonu a vyhrál 3:1, odměnou mu byl dočasný posun do čela tabulky. Na to se každopádně ve finále po sobotním odpoledni dostal Manchester City, který venku skolil West Ham, nadále vítězí i Arsenal a Tottenham. Burnley získalo premiérový bod za remízu s Nottinghamem...

Nottingham Forest - Burnley FC 1:1

18.09.2023 20:45

Góly: 63. Callum Hudson-Odoi - 41. Zeki Amdouni

Nottingham Forest remizoval v pátém kole Premier League před domácím publikem s Burnley 1:1. Do vedení šel chvíli před koncem prvního poločasu nováček ligy, a to zásluhou Zekiho Amdouniho. Po změně stran ovšem přišel fantastický moment Calluma Hudsona-Odoie, jenž skvostnou střelou na zadní tyč vyrovnal. Svěřenci Vincenta Kompanyho tak alespoň vybojovali první bod v letošní sezoně. Forest naopak potvrdili, že se jim proti The Clarets nedaří, jelikož je neporazili od roku 2012.

Nottingham měl před sebou možnost zisku druhého vítězství v řadě. Poté, co si naposledy na Stamford Bridge vyšlápl na Chelsea, proti němu tentokrát stál celek z úplného dna tabulky. Bylo jím Burnley, které při hrozivém skóre 3:11 prohrálo všechna dosavadní utkání v nové sezoně.

K první střele zápasu se dostali hosté již ve čtvrté minutě, konkrétně Lyle Forster, nicméně jeho slabý pokus mířený doprostřed branky měl ke gólu daleko. O poznání blíže ke změně skóre byl v 16. minutě Hudson-Odoi, ale jeho přízemní ránu letící k levé tyči dokázal James Trafford zneškodnit. Ve 29. minutě se pak hezkým pokusem prezentoval Amdouni, jehož střelu však Matt Turner vyrazil na roh. Pár minut před koncem prvního dějství to již Švýcarovi vyšlo, když si na hranici vápna našel přihrávku a trefil se přesně do levého dolního rohu.

Po změně stran to zkoušel jako první v 51. minutě Charlie Taylor, který po rohovém kopu pálil z voleje vedle levé tyče. Po hodině hry se blýskl Hudson-Odoi, když se jeho krásná střela dostala o levou tyč až za záda Trafforda. V 76. minutě se hosté radovali z druhé branky. Jejich nadšení jim však po chvíli vzal videorozhodčí, který v gólové šanci objevil provinění v podobě hry rukou. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout Ibrahim Sangaré, který však z hranice pokutového území branku o několik metrů přestřelil.

Utkání tedy skončilo remízou a Burnley bralo vůbec první bod v letošní sezoně. Příště nastoupí 23. září doma proti Manchesteru United, Nottingham se představí na hřišti úřadujícího mistra City.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 0:1

17.09.2023 17:30

Góly: 69. Leandro Trossard

Fotbalisté Arsenalu se v pátém kole Premier League proti Evertonu dlouho trápili, nakonec si však z Goodison Parku odvezli vítězství 1:0. Londýňané svého soupeře od úvodních minut přehrávali, jenže Gabriela Martinelliho obral o gólovou radost v první půli ofsajd, aby Brazilec o několik minut později hřiště z důvodu zranění předčasně opustil. Vynucené střídání však nakonec vicemistra tolik nemrzelo, jelikož náhradník Leandro Trossard duel v 69. minutě rozhodl. Karamelky tedy i třetí domácí střetnutí prohrály totožným výsledkem.

Everton zatím poměrně věrně kopíroval svůj loňský vstup do ročníku. Prohrál úvodní tři zápasy, v dalším remizoval a se ziskem jediného bodu okupoval první sestupovou příčku. Naproti tomu Arsenal dával znovu najevo, že i letos se nehodlá držet zpátky v boji o titul. Ve čtyřech zápasech získal 10 bodů a od úplného čela tabulky jej dělily pouhé dva, v posledním kole si navíc smlsnul na Manchesteru United v poměru 3:1.

Do duelu na Goodison Parku vstoupili Kanonýři aktivně a v 10. minutě si připsali úvodní střelecké zakončení. Fábio Vieira však mířidla neseřídil a z dobré pozice vypálil několik metrů nad branku Jordana Pickforda. Tým z Liverpoolu se na polovinu Londýňanů až na výjimky nedostával a většinu času trávil zformovaný v obranném bloku v blízkosti vlastního pokutového území. Blízko potrestání defenzivního přístupu Toffees byl v závěru druhé desetiminutovky Martinelli, trefa brazilského útočníka ale neplatila, neboť jí předcházel ofsajd. Domácí fotbalisté Davida Rayu poprvé výrazněji zaměstnali až po uplynutí půlhodiny hry, přízemní rána Idrissy Gueyeho ale španělskému gólmanovi problémy nenadělala.

Arsenal pokračoval v obléhání pokutového území soupeře i po změně stran, nebezpečnou ránu Martina Ödegaarda vyrazil brankář Pickford. Hosté se i nadále tlačili do zakončení, obětavě hrající Karamelky ale většinu pokusů Kanonýrů zablokovaly. Diváci v Liverpoolu čekali na další příležitost až do 67. minuty, kdy se k projektilu z hranice vápna dostal Arnaut Danjuma. Domácí útočník čekání na gól neukončil, neboť branku Raye o kousek přestřelil. A tak se vedení přece jen o chvilku později ujali Londýňané, když ranou o tyč otevřel skóre Trossard. Everton následně hru více otevřel, čehož mohli Gunners vzápětí využít. Naději domácích na bodový zisk ale udržel Pickford, jenž ránu Ödegaarda po rychlém přečíslení pohotově zneškodnil. Body to ale týmu z Merseyside nepřineslo, neboť příležitosti k vyrovnání si Toffees již nevytvořili.

Arsenal tak na půdě Karamelek nezaváhal a bral letošní čtvrtou výhru. V příštím kole vyzve 24. září doma ve velkém derby Tottenham, Everton se o den dříve představí v Brentfordu.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 0:0

17.09.2023 15:00

Góly: -

Hráči Bournemouthu remizovali v utkání pátého kola Premier League na domácí půdě s favorizovanou Chelsea 0:0 a opět se nemohli radovat z vítězství. Zápas nabídl mnoho příležitostí, Nicolas Jackson a Raheem Sterling dokonce rozezvučeli brankovou konstrukci, gólu se však ani oni nedočkali. The Blues tak i kvůli skvěle chytajícímu Netovi již počtvrté v ročníku ztratili body a čelo tabulky se jim notně vzdaluje.

Milionové posily Chelsea společně s Mauriciem Pochettinem na lavičce zatím nedělaly svým fanouškům příliš radosti, o čemž svědčila pouhá jedna výhra, a to s Lutonem. V posledním kole navíc Blues nestačili na Nottingham, se kterým prohráli 0:1. Argentinský trenér tedy ve dvoutýdenní pauze mohl přemýšlet nad tím, jak vylepšit výsledky papírově silného týmu. K lepším zítřkům se chtěli Londýnané vydat v Bournemouthu, jenž dosud nepoznal chuť vítězství.

The Blues začali na Vitality Stadium téměř ideálně, když po pár minutách mohl skórovat kapitán Conor Gallagher, to by ovšem nesměl po pasu Mychajla Mudryka poslat míč stehnem z malého vápna mimo bránu. Mladý Ukrajinec poté ve 14. minutě rozjel akci pro Jacksona, jeho přízemní pokus z hranice šestnáctky ale orazítkoval pouze levou tyč. Na druhé straně hřiště se pak heroickým zákrokem proti Dangu Ouattarovi zaskvěl hostující brankář Robert Sánchez. Oba týmy i po zbytek první půle hýřily aktivitou, skóre se však do pauzy nezměnilo.

Druhá půle začala přesně tam, kde první skončila. Sterling totiž v 51. minutě trefil z přímého kopu břevno. Balon poté zatančil na brankové čáře a šťastně se odrazil k Levimu Colwillovi, jeho dorážka ale neplatila kvůli ofsajdu. O čtvrt hodiny později po rohovém kopu doslova čaroval Neto, kterému ve skrumáži těl a odrazů míče pomohla i trocha štěstí. Hosty z Londýna pak opět podržel Sánchez reflexním zákrokem nohou po střele Dominica Solankeho. Ve festivalu brankářských zásahů se pokračovalo i na konci utkání, v hlavní roli byl opět Neto s důležitým zákrokem jak proti hlavičce Jacksona, tak střele Cola Palmera.

Chelsea se ani po reprezentační pauze nezvedla a z Bournemouthu si odvezla pouze bod. Další zápas bude oba celky čekat 24. září. Blues změří síly s Aston Villou, The Cherries se poté střetnou s Brightonem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brentford FC 1:0

16.09.2023 18:30

Góly: 64. Callum Wilson (pen.)

Newcastle v pátém kole Premier League potvrdil roli favorita a na domácí půdě porazil Brentford 1:0. O jedinou trefu se ve druhém poločase postaral z penalty Callum Wilson. Anglický útočník se k exekuci pokutového kopu postavil v dresu Strak po desáté a dosud se ani jednou nemýlil. Vstřelením rozhodující branky se tak odvděčil vedení klubu za novou smlouvu, kterou držitel devíti startů za národní tým podepsal jen několik dní před utkáním. Oba soupeři se tak s celkovým ziskem šesti bodů srovnali ve středu tabulky, pro Včely se jednalo o první porážku v sezoně.

Newcastle provázela vysoká předsezonní očekávání, ale ačkoliv mu zahajovací klání s Aston Villou vyšlo na výbornou, další jeho představení byla výrazně horší. Jako malá berlička mu mohla sloužit síla všech tří soupeřů, zejména tragický výkon ze hřiště Brightonu byl však neomluvitelný. Na druhé straně Brentford zatím neprohrál, dvě po sobě jdoucí domácí remízy s Crystal Palace a Bournemouthem ovšem rovněž nebyly tím, po čem fanoušci toužili.

Vzhledem k nadcházejícímu duelu v milionářské soutěži se trenér Strak Eddie Howe rozhodl změnit sestavu a nechal na lavičce tahouny jako Sandra Tonaliho a Alexandera Isaka. Úvodní příležitost patřila Včelám, Yoane Wissa se ocitl ve skvělé pozici, nedokázal však dosáhnout na míč. Na opačné straně se ve 28. minutě divil i sám Bruno Guimaraes, že se mu nepodařilo prolomit bezbrankový stav. Po rohovém kopu se ocitl tváří v tvář proti Marku Flekkenovi a dokázal nasměrovat hlavou míč pouze do nohy hostujícího gólmana. Ještě před úprkem do šaten zahrozil Brentford. Z rohového kopu zakončoval hráč Včel vysoko nad břevno a celky odcházely do poločasové přestávky smírně.

Wilson v týdnu podepsal novou smlouvu s týmem ze severovýchodní Anglie a v 57. minutě slavil i prolomení bezbrankového stavu. Na začátku velkého zmatku v pokutovém území Včel se však útočník provinil i faulem na Flekkena a zásah tedy neplatil. O pár minut později se právě hostující brankář dopustil naprosto zbytečného porušení pravidel a zapříčinil pokutový kop. Příležitosti z 11 metrů se ujal Wilson a tentokrát ho v oslavách trefy už nikdo nezastavil. Včely se ve druhém dějství téměř naprosto odmlčely a nedokázaly si vytvořit vyloženou příležitost. Hlavní sudí dokonce přisoudil další penaltu pro domácí, po konzultaci s videorozhodčím ji ale zrušil.

Straky se tak vymanily z výsledkové krize a získaly všechny body. V příštím kole se 24. září představí na půdě Sheffieldu, Brentford o den dříve přivítá Everton.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 1:3

16.09.2023 16:00

Góly: 36. James Ward-Prowse - 46. Jérémy Doku, 76. Bernardo Silva, 86. Erling Haaland

Manchester City v pátém kole Premier League navázal na vítěznou vlnu a porazil West Ham 3:1, čímž si v přímém souboji o špici tabulky upevnil první příčku. Hosté po úvodním tlaku působili vlažně, což potrestal od startu ročníku skvěle hrající James Ward-Prowse po přesném centru Vladimíra Coufala. Ihned po změně stran ovšem zaúřadovala letní posila Jérémy Doku a k dokonání obratu pak hostům v 76. minutě pomohla velká chyba domácí obrany. Coufal s Tomášem Součkem opustili trávník těsně před závěrečným hvizdem.

Citizens byli jediným týmem, který měl v anglické nejvyšší soutěži po čtyřech odehraných kolech plný počet bodů. Stoprocentní bilanci si chtěli udržet i proti West Hamu, jenž ovšem zůstával stále neporažen a v případě výhry by dokonce tým z Manchesteru přeskočil. Hosté ale byli obrovským favoritem, a navíc se opět mohli spolehnout na Erlinga Haalanda. Ten s šesti góly vládl tabulce střelců a například loni při svém debutu na London Stadium zapsal hned dva přesné zářezy.

Hned v šesté minutě nikým nehlídaný Rodri hlavičkoval po rohovém kopu jen do Alphonse Areoly. Španěl se okamžitě dostal hned ke dvěma dorážkám, z nichž první byla zblokována klubkem hráčů ve vápně, zatímco druhou vytěsnil ramenem z brankové čáry Souček. Po čtvrthodině hry měl stoprocentní šanci Haaland, na kterého na zadní tyči zívala prázdná brána. Norská megastar však trestuhodně minula. Kladiváři překvapivě šli do vedení ve 36. minutě, kdy po pravé straně prchnul Coufal a nacentroval do vápna. Tam už čekal nový miláček fanoušků Ward-Prowse a rybičkou se nemýlil. West Ham měl namále před pauzou, ale Haalandův míč z brankové čáry odehrál Nayef Aguerd.

Vedení domácích ale mělo ve druhé půli jen jepičí život. Doku oklamal Coufala a obstřelem na zadní tyč vrátil po 43 vteřinách City zpět do hry. The Sky Blues nadále tlačili a po tyčce Juliána Alváreze z přímého kopu a akrobatickém zakončení Haalanda už gól skutečně visel ve vzduchu. Překvapivě ho mohl dát Michail Antonio, který utekl obraně hostů, avšak míč si příliš předkopl a Ederson jeho únik zlikvidoval. Z dalšího protiútoku pak zahrozil i Emerson a zaplněný stadion bouřil. Kurt Zouma měl vzápětí na hlavě gól, ale jeho hlavičku tygřím skokem vyškrábl Ederson. Nakonec se ale stejně radovali Citizens, když Aguerd v 76. minutě podskočil míč a daroval gól Bernardu Silvovi. Jakékoliv naděje na body sebral Kladivářům o 10 minut později Haaland.

West Ham tak na body proti lídrovi nedosáhl. V dalším kole jej čeká 24. září zápas s Liverpoolem, Citizens se o den dříve utkají s Nottinghamem.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sheffield United 2:1

16.09.2023 16:00

Góly: 90+8. Richarlison, 90+10. Dejan Kulusevski - 74. Gustavo Hamer

Hráči Tottenhamu v pátém kole Premier League zažili neuvěřitelný závěr utkání, díky kterému porazili na vlastní půdě Sheffield United 2:1. Nováček soutěže měl k premiérovému vítězství nakročeno po gólu Gustava Hamera ze 74. minuty. Favorit se v koncovce dlouho trápil, nakonec však mezi jeho fanoušky vypukla erupce radosti v dlouhém nastavení, když na teprve druhou ligovou trefu Richarlisona v dresu Spurs okamžitě navázal Dejan Kuluševski. I díky příspěvku brazilského útočníka, který neprožíval v poslední době psychicky dobré časy, tak Kohouti zvítězili počtvrté v řadě.

Nováček z Sheffieldu zatím bohužel pro něj potvrzoval předsezonní predikce a i přes nepříliš těžký los zatím marně čekal na výhru. Velmi blízko k ní měl při posledním duelu s Evertonem, tam byl ale proti v úplném závěru skvěle chytající Jordan Pickford. Další pokus měli United na hřišti rozjetých Spurs, který kromě úvodního kola pokaždé bodoval naplno a svým fanouškům po letech utrpení konečně nabízel oku lahodící fotbal. Z toho naposledy těžil také Heung-Min Son, jenž do sítě Burnley nasázel hattrick.

Úvodní minuty duelu ovšem obdobnou gólovou podívanou nenapovídaly. Fotbalisté Tottenhamu sice jasně vládli hře s balonem, velkou většinu času si však nahrávali kolem poloviny hřiště. První velkou šanci si tak vytvořil až v 19. minutě Yves Bissouma, který využil volné cesty před sebou a dostal se až k zakončení z hranice malého vápna, odkud ale mířil přesně do gólmana Wese Foderinghama. Krátce nato páli na druhé straně nebezpečně James McAtee, jeho pokus se ale kvůli předcházejícímu těsnému ofsajdu do statistik nezapočítal. Během první půle dokázal domácí tým hrozit už pouze ze střel z hranice velkého vápna, gólman Foderingham si však s pokusy Papa Matar Sarra, Heung-Min Sona i Jamese Maddisona poradil.

Po změně stran byl domácí tlak ještě znatelnější, do vápna hostů začalo létat více centrů, ovšem obrana Sheffieldu v čele s gólmanem Foderinghamem byla stále neomylná. Celé utkání navíc provázelo i značné napětí, se kterým si příliš nevěděl rady rozhodčí Peter Bankes. Situaci eskalovali i domácí příznivci, kteří vhozením druhého míče na hrací plochu dvakrát zarazili slibnou šanci vlastního týmu. Nakonec tak následovala pro fanoušky Kohoutů katastrofa, když po rohu v 74. minutě propadl míč na Hamera a ten ho s pomocí odrazu od zadní tyče dostal za gólmanova záda. Krátkou radost z vyrovnání zažehnul v ochozech tři minuty před koncem Brennan Johnson, chvíli před vstřelením branky si ovšem nepohlídal ofsajdovou linii. Nakonec se ale domácí dočkali vyrovnání v 98. minutě zásluhou hlavičkujícího Richarlison a fantastický obrat dokonal o dvě minuty později Kuluševski, který pálil z prostoru pro penaltu.

Tottenham tedy sice příliš nenavázal na dobré výkony z úvodu ročníku, ale přesto si připsal již čtvrté po sobě jdoucí vítězství. Další duel bude pro Kohouty jedním z nejdůležitějších, neboť 24. září vyzvou v severolondýnském derby Arsenal. Sheffield ve stejný den zkusí najít recept na výhru proti Newcastlu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Brighton & Hove Albion 1:3

16.09.2023 16:00

Góly: 73. Hannibal Mejbri - 20. Danny Welbeck, 53. Pascal Groß, 71. João Pedro

Brighton si v rámci pátého kola Premier League vyšlápl na Manchester United, když na slavném Old Trafford zvítězil 3:1. Pro tým z pobřežního města se jednalo jíž o čtvrtý ligový úspěch v řadě proti Red Devils. O úvodní přesný zásah se postaral Danny Welbeck, který proti svému bývalému zaměstnavateli skóroval již popáté od léta 2014, kdy se rozhodl posílit londýnský Arsenal. V dalším průběhu zápasu zazářil dvěma asistencemi Tariq Lamptey, a domácí se tak po třetí porážce z posledních čtyř duelů nachází se záporným celkovým skóre ve spodní polovině tabulky.

Ačkoli si kouč United Erik ten Hag všemi možnými způsoby stěžoval na nepřízeň rozhodčího, body z Emirates Stadium mu to nevrátilo. Nizozemský trenér obecně neprožíval klidné časy, když se dostal do křížku s křídelníkem Jadonem Sanchem a navíc nemohl spoléhat na služby Antonyho, jenž byl vyšetřován brazilskými úřady, a kádr Rudých ďáblů tak na nějakou dobu opustil. Manchester si pro turbulentní období nemohl přát horšího soupeře než v dobré formě hrající Brighton, který ovládl tři poslední vzájemná ligová střetnutí.

Na úvodní příležitost nečekali diváci příliš dlouho, ale jelikož se Marcus Rashford dostal k zakončení z poněkud ostrého úhlu, tak Jason Steele s ní neměl žádné potíže. Tým z Manchesteru několikrát riskoval konstruktivní rozehrávkou od brankáře a mohl být rád, že na tohle rozhodnutí nedoplatil. Přesto Red Devils inkasovali jako první, když se k míči na úrovni pokutového puntíku se dostal nejdřív Welbeck a neomylně jej uklidil do sítě domácího celku. Ve 34. minutě skončil tečovaný pokus Rashforda na spojnici. Ještě před odchodem do šaten se přece jen Rudí ďáblové prosadili, když si dočasně střelecký účet otevřel Rasmus Höjlund. Po konzultaci s videorozhodčím bylo očividné, že míč opustil hrací plochu, ještě než jej Rashford přihrál dánskému útočníkovi.

Racci vyletěli z šaten a zdvojnásobili svůj náskok. Obrana Manchesteru United zaplatila nejvyšší cenu za nepozornost, když se k zakončení z úrovně pokutového kopu dostal Pascal Gross a rozvlnil síť za zády bezmocného Andrého Onany. Chvíli po uplynutí hodiny hry se dočkal prvních minut v novém působišti Ansu Fati. Po třetím zásahu Brightonu v 71. minutě z kopačky Joaa Pedra se rozhodli příznivci Red Devils opouštět tribuny. O minutu později však překvapil Steelea pěknou střelou zpoza hranice pokutového území Hannibal Mejbri. Kromě kontaktní trefy si připsal i premiérovou trefu v nejvyšší anglické soutěži. Právě Fati byl v nastaveném čase velice blízko k navýšení náskoku, v situaci jeden na jednoho s Onanou se však nechal vychytat.

Manchester United tak doma poprvé ztratil body a v rámci ligové soutěže prohrál čtvrté vzájemné utkání v řadě. V příštím kole se 23. září představí na půdě Burnley, Brighton o den později přivítá Bournemouth.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 3:1

16.09.2023 16:00

Góly: 88. Jhon Durán, 90+8. Douglas Luiz (pen.), 90+10. Leon Bailey - 48. Odsonne Édouard

Aston Villa v pátém kole Premier League přehrála na domácí půdě Crystal Palace v poměru 3:1. První poločas sice fanouškům góly nenabídl, ihned po změně stran se ale dokázal prosadit hostující kanonýr Odsonne Édouard, jenž se z posledních tří duelů prosadil již čtyřikrát. Dlouho to vypadalo, že Orli i bez Roye Hodgsona, který nemohl být na zápase kvůli zdravotním potížím, dotáhnou utkání do vítězného konce. V úplném závěru ovšem nejprve srovnal 19letý kolumbijský mladík Jhon Duran a v následném nastavení z penalty rozhodl o triumfu Villans Douglas Luiz.

Přestože se Orlům před startem nového ročníku anglické nejvyšší soutěže i kvůli odchodu Wilfrieda Zahy příliš nevěřilo, s jejich výsledky mohla uvnitř klubu panovat spokojenost. Mezi fanoušky navíc vzbuzovalo nadšení udržení dvou jiných ofenzivních tahounů, Eberechiho Ezeho a Michaela Oliseho, o které měly vehementní zájem kluby z nejlepší šestky. Obecná spokojenost mohla panovat v Birminghamu, domácí sice měli na kontě nepříliš lichotivou bilanci dvou výher a dvou porážek, ty však přišly proti silnému Liverpoolu a Newcastlu.

Úvodní čtvrthodina nenabídla příliš atraktivní fotbal, oba celky spíše vyčkávaly a nevyprodukovaly ani jednu střelu na branku. Do obrovské příležitosti se však v 19. minutě po nedorozumění v obraně dostal útočník celku z Birminghamu Ollie Watkins, pokusu z hranice šestnáctky vystavil stopku skvělým zákrokem gólman Sam Johnstone. Aktivnější Aston Villa rozvlnila síť ve 35. minutě poté, co si perfektní přihrávku Paua Torrese skvěle zpracoval Moussa Diaby a pálil k pravé tyči. Gól však Darren England po konzultaci s videorozhodčím odvolal.

Do druhého dějství skvěle vstoupili hosté, když se ve 48. minutě prosadil Édouard, kterého parádní přihrávkou našel Jean-Philippe Mateta. I přes inkasovanou branku Aston Villa dominovala a držela míč více na svých kopačkách. Kýženého vyrovnání se domácí nakonec dočkali v 88. minutě, kdy si přihrávku Lucase Digneho zkušeně zpracoval Duran, který pak zakončil pod břevno. V závěru sudí England nařídil po nedovoleném zákroku Chrise Richardse pokutový kop a z bílého bodu obrat dokonal Douglas Luiz. O pár minut později ještě navýšil vedení střelou do odkryté branky Leon Bailey.

Aston Villa tedy na domácím hřišti podle očekávání uspěla a připsala si třetí vítězství v sezoně. Jejím dalším soupeřem bude 24. září londýnská Chelsea, zatímco Crystal Palace o den dříve přivítá v městském derby Fulham.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Luton Town 1:0

16.09.2023 16:00

Góly: 65. Carlos Vinícius

Hráči Fulhamu vyhráli v pátém kole Premier League nad Lutonem 1:0. Jedinou přesnou trefu v utkání zaznamenal po hodině hry Carlos Vinícius, jenž si našel odražený míč v pokutovém území. Hráči v oranžových dresech sice měli po dobu celého klání řadu nadějných šancí, avšak ani z té největší v podání Jacoba Browna gól nevytěžili, a tak jsou i nadále potopení na posledním místě anglické nejvyšší soutěže bez jediného bodu.

Chalupáři, kteří v létě opět nezaháleli a přivedli do svého týmu několik zvučných jmen, zřejmě nebyli spokojeni se svou dosavadní bilancí čtyř zápasů a čtyř bodů. K dobru jim však bylo potřeba přičíst fakt, že si již odbyli venkovní duely s Manchesterem City a Arsenalem, po kterých se navíc právem mohli cítit poškozeni některými verdikty rozhodčího. Náladu si chtěli spravit proti hostům z Lutonu, kteří do puntíku potvrzovali předsezonní predikce o roli otloukánka celé soutěže. Skóre 2:9 a nula bodů na kontě hovořily za vše.

Domácí dle očekávání jasně dominovali s míčem na noze, avšak jediná pořádná šance v úvodu utkání přišla z kopačky lutonského Tahitha Chonga, jenž to z úhlu poslal do náruče Bernda Lena. Ve 22. minutě se musel poprvé činit i hostující brankář, a to proti přímému kopu Andrease Pereiry. Brazilský záložník ale mířil doprostřed branky, takže si s tím Thomas Kaminski hravě poradil. Na druhé straně měl gól na hlavě Brown, nicméně orazítkoval tyč Lenovy brány.

V druhé půli už ale skálopevnou defenzivu Lutonu domácí prolomili. Centr Williana z levé strany Kaminski vyrazil přímo ke Carlosi Viníciusovi, jenž jednoduchý úkol poslat míč do sítě splnil na jedničku. O chvíli později to zkusil technickou střelou na zadní tyč bývalý hráč londýnských gigantů Willian, ovšem bránu minul. V závěru zápasu se blýskl brilantní prací s míčem Alex Iwobi, nicméně jeho zakončení mířilo mezi diváky.

Fulham tedy odpor outsidera zvládl překonat a připsal si druhé letošní vítězství. To třetí se pokusí přidat 23. září, kdy se představí v městském derby na hřišti Crystal Palace. Luton ve stejný den přivítá Wolves.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 1:3

16.09.2023 13:30

Góly: 7. Hee-chan Hwang - 55. Cody Gakpo, 85. Andrew Robertson, 90+1. Harvey Elliott

Wolves podlehli v pátém kole Premier League doma Liverpoolu 1:3. Už před výkopem si Jürgen Klopp stěžoval na brzký start utkání, když Reds těchto klání, a to zejména po reprezentačních přestávkách, hráli v posledních sezonách s přehledem nejvíce. Hostům se v nich navíc dlouhodobě nedařilo a i tentokrát už v sedmé minutě inkasovali. O přestávce však Němec sáhl k ofenzivnímu střídání, díky němuž hosté výrazně zlepšili svůj výkon a nakonec dosáhli na obrat skóre. U dvou branek si připsal asistenci Mohamed Salah, jenž celkovým počtem 63 gólových nahrávek překonal africký rekord nejvyšší anglické soutěže.

Kloppovi svěřenci věřili, že po loňské nevydařené sezoně se jim podaří vrátit do přímého boje o titul. Úvodní čtyři kola napověděla tomu, že by se to klidně mohlo podařit, protože Reds kromě remízy s Chelsea pokaždé zvítězili. Nadějně to s jejich vyhlídkami vypadalo i ve Wolverhamptonu, odkud z posledních sedmi ligových návštěv šestkrát odjížděli s tříbodovým ziskem. V minulém ročníku tam však padli rozdílem třídy, tentokrát navíc měli problém s obsazením defenzivních řad, v nichž se musel objevit mladík Jarell Quansah.

Právě oslabená obrana Reds nezmohla nic s rychlým protiútokem Vlků, který vedl Pedro Neto v sedmé minutě. Šikovný Portugalec proběhl s míčem skrz pokutové území a naservíroval jej přímo na nohu Hee-Chana Hwanga, na nějž čekala odkrytá brána. Hostům se nedařilo prokombinovat se až k zakončení, a tak opět zahrozil Neto. Znovu si navedl balon do vápna, ale tentokrát místo přihrávky zvolil střelu, ta prosvištěla vedle levé tyče. Portugalský křídelník si během první půle dělal z protihráčů cvičné kužely, nicméně k druhé brance žádná z jeho povedených akcí nevedla. Ve velké šanci Liverpoolu se objevil Coady Gakpo, avšak z penaltového puntíku zamířil vedle. V samém závěru poločasu pálil Salah a dorážel Dominik Szoboszlai, ovšem přes oranžový blok žádná rána neprošla.

Nepříznivý výsledek se trenéru Kloppovi nezamlouval, a tak hned zpočátku druhé půle do hry vyslal Luise Díaze, jenž mohl okamžitě po svém příchodu skórovat. Jeho prudká hlavička jen těsně minula pravou tyč. V 55. minutě byl útok Reds efektivnější, když Salah našel přesnou přihrávkou Gakpa před prázdnou bránou a ten bez problému vyrovnal. Liverpool ve druhé půli dominoval, ale zvrátit průběh utkání se nedařilo. Důkazem toho byla i promarněná šance Darwina Núňeze, který se ocitl sám před gólmanem. José Sá však předvedl skvělý zákrok. Tlak hostů se přesto vyplatil, neboť v závěrečných minutách se prosadil Andrew Robertson, jehož před bránou našel opět Salah. Aby krutých ran pro Wolves nebylo málo, Egypťan pak ještě vybídl k zakončení Harveyho Elliotta a jeho střelu tečoval do sítě Hugo Bueno.

Vlci nenavázali na únorové vítězství a s věhlasným soupeřem padli. Druhou výhru v sezoně tak budou moci přidat přesně za týden v Lutonu, Liverpool příští neděli přivítá West Ham.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
5
5
0
0
14 : 3
15
2
Tottenham Hotspur
5
4
1
0
13 : 5
13
3
Liverpool FC
5
4
1
0
12 : 4
13
4
Arsenal FC
5
4
1
0
9 : 4
13
5
Brighton & Hove Albion
5
4
0
1
15 : 7
12
6
West Ham United
5
3
1
1
10 : 7
10
7
Aston Villa
5
3
0
2
11 : 10
9
8
Nottingham Forest
5
2
1
2
7 : 7
7
9
Crystal Palace
5
2
1
2
6 : 7
7
10
Fulham FC
5
2
1
2
5 : 10
7
11
Brentford FC
5
1
3
1
8 : 6
6
12
Newcastle United
5
2
0
3
8 : 7
6
13
Manchester United
5
2
0
3
6 : 10
6
14
Chelsea FC
5
1
2
2
5 : 5
5
15
AFC Bournemouth
5
0
3
2
4 : 8
3
16
Wolverhampton Wanderers
5
1
0
4
5 : 11
3
17
Sheffield United
5
0
1
4
5 : 9
1
18
Everton FC
5
0
1
4
2 : 9
1
19
Burnley FC
4
0
1
3
4 : 12
1
20
Luton Town
4
0
0
4
2 : 10
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (722)

Přidat komentář
Nikikrew

Videl som asi 30 mim 2 polcasu a Szoboszlai vyborny. Pride mi taky obratnejsi a rychlejsi Xhaka.

Reagovat
LokoLFC

To je 80% zalozniku v PL.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Mastný Chobot

asi aj viac

Reagovat
Čenda

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
PBLead

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Witcher

Vždyť ho vymazal i Sadílek

Reagovat
Luc-Luc

Szoboslai vybornej vykon a MoM. Stridanim to Kloppo neskutecne ozivil ve 2.puli a domaci si ani neskrtli. Skoda, ze se neprosadil Darwin, aktivni byl dost.

Reagovat
eder

Darwin to dokáže úžasně rozhýbat vepředu, už jen tím svým pohybem musí způsobit problémy každé obraně soupeře. Když mu tam začnou padat i góly, bude neskutečný...

Reagovat
O.Giroud

No hlavne nech už začne pravidelne hrávať v základe, ten jeho prvý dotyk nič extra a niekedy mu to tú šancu akurát sťaží, ale som zvedavý ako sa s tým pobije.

Reagovat
Luc-Luc

Jo, musi hravat, oproti Gakpovi nebo Jotovi je sice trosku kopyto, ale tah na branu ma skvelej a bojuje hlavne

Reagovat
JessePinkman

První poločas hrozný. Druhej velký zlepšení, krásná otočka.

pro Kloppa za střídání a rozestavení 4-2-4, ta hra se zrychlila.

pro Szobozslaie, to je motor.

Reagovat
avicii

Pekne sme to zlomili v druhom polčase, ten prvý bol strašný... ale aj ten fakt co hovoril Haring v štúdiu ze v ére Kloppa sme hrali 13 zápasov o 13:30 po repre pauze a druhy za nami sú v tomto Chelsea a Spurs co majú po 6, tak potom len pre FA strašene pôsobíme v tých zápasoch, dúfam ze sa to už nebude opakovať...

Reagovat
fenixLFC

Bude, v tych zapasoch mame hrozne nizky priemer bodov. Problem je ale to ze ziaden tim (minimalne zo spice) nema vacsi rozdiel medzi priemerom bodov na zapas a priemerom v tomto case. A to aj bez tej vlanajsej marnej sezony

Reagovat
81Tomas

je to tak s tim prumerem, je na to pekny rozbor na the athletic :)

Reagovat
fenixLFC

jojo, z toho presne vychadzam

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už fanoušci Manchesteru United nebudou mít při zápasech deprese, kde je to dno, kam se týden co týden, měsíc co měsíc, rok co rok potapime, kde se to zastaví a kdy přijde ten moment kdy to půjde zase nahoru? Samé otázky??

Reagovat
eder

Nikdy se to nezastaví. Nikdy.

Reagovat
Salfovic

Snad u všech gólů byl Onana zalezlej v bráně. Říká mu něco změnšování střeleckého úhlu? Když bude pořád stát na brankové čáře, tak dostane gól z každé střely.

Reagovat
Salfovic

re: co dostal v lize

Reagovat
I am Mancunian

Ale videl si ako hra nohami?

Reagovat
Salfovic

Možná byste ho mohli rovnou vydávat za libero. Na libero se nebude nikdo zlobit, že nic nechytí.

Reagovat
ACSMan

Místo Lindelofa klidně a do brány Heaton

Reagovat
John Obi Mikel

Nepsal tu někdo, že Heaton je lepší než Pope (když přestupoval ke strakám)?

Reagovat
O.Giroud

Tak zalezi aj kto, mohlo to byt mimi

Reagovat
J0EL

Ano, Busby

Reagovat
avicii

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kiss Me Polka!

zmensujes uhly v situacich, kdy to ma smysl, tedy zejmena 1 vs 1, a ne kdyz ti leti mic do vapna, kde mas nekolik protihracu a nevis na koho to pujde.. takze asi tezko nejak muzes snizit uhel, leda si tipnout, coz je totalni picovina. zmensil uhel treba v situacich kdy byl v uniku mitoma a tim mu znemoznil zakonceni, stejne tak fergusonova strela a ansuho unik.

prvni dva goly byly uplne bez sance, treti by musel byt skvely zakrok

Reagovat
oli9

Ale to neřeš. Většina fanoušků ho vynášela do nebes.. Když sem psal že to bude ještě horší schytaval jsem to

Reagovat
Greny

Když ho chtěl zmenšit tak spadl dřív než hráč vystrelil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
O.Giroud

ta z každej ne, tie hokejové zákroky "betonami" mu idú aj keď niekedy mi príde, že 90% brankárov by pri niektorých situáciach to zobralo do rúk a mali loptu pod kontrolou a on to teda takto vyrazí. Ale Fatimu to chytil dobre, ale myslel som že už ten borec ani nevystrelí.

Reagovat
masina_LFC

Ten Hag hra napiču, výsledky napiču, ale poriadok v tíme si vie spraviť parádny

Reagovat
Unai

scouting tiez na jednicku

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Však jim taky před každým tréninkem říká: Disciplína, vy kluci pitomí, musí bejt, jinak byste lezli po stromech jak opice.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
supporter

TEN HAG OUT!

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

SANCHO IN!

Reagovat
ACSMan

To sis jako ten účet založil jen kvůli tomuto? To jsi fakt fanoušek

Reagovat
fabec1222

Ses posral v Tottenhamu ne? Já ty kurvy, poslední na tiketu, pochopitelně vybral, a ty zkurvenci to pochopitelně otočej.

Reagovat
FUnk

Zkurvence máš v trenkach, protože to nevydržel a klasicky se předem posral

Reagovat
Squinty

Zcvrkly buzerantsky kulky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyšlo to roky prověřeným trenérem v Premier League

Nevyšlo to se zkušenýma trenérema na evropské scéně

Nevyšlo to s klubovou legendou na lavičce

Vypadá to že to nevyjde ani s moderním, nadějným trenérem

Vyjde to vůbec s nějakým trenérem?

Tenhle klub je prostě odsouzen k zániku

Reagovat
avicii

Reagovat
supporter

United nikdy nezaniknou. Byli jsme i vice na dne. Neni to nase era…

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, já jen momentálně nevidím ani malé světýlko na konci tunelu

Reagovat
Salfovic

Tak neustále hrajete v horní polovině tabulky PL, co by za to většina anglických klubů dala.

Reagovat
LokoLFC

Ehm... 13. misto je horni polovina tabulky?

Reagovat
vladis271

Kaslite na to a rozpustite to. Vsetci budu radi.

Reagovat
Breze

Preco nas chces pripravit o zabavu?

Reagovat
ACSMan

vždyť dostanete bůra

Reagovat
fenixLFC

Jojo, od united

Reagovat
ACSMan

Uvidíme kdo se bude smát, upozorňuju že se dokážu smát i našemu výkonu

Reagovat
fenixLFC

vasemu vykonu sa dokazeme smiat vsetci

Reagovat
Infernoqt

Hochu, ale Hag není ověřený trenér. Však jaké má zkušenosti? Poprvé vede velký tým a takticky selhává. Nejvíc nadějí měl Mourinho, ale toho zase pojebalo vedení.

Reagovat
John Obi Mikel

Však Háka má v kategorii moderní nadějný

Reagovat
Salfovic

Legendární kategorie: mladý a progresivní.

Reagovat
O.Giroud

podľa mňa len stačí taký reštart od 5. ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Pujde k vam Conte.

Reagovat
misomy6

To chce priviesť Moyesa z WHU a začať éru po Fergiem odznova …ono to pôjde neboj len budete musieť kúpiť Fellainiho

Reagovat
MystycMac

Kto dnes nepodal na Brighton okradol vlastnú rodinu... Easy money

Reagovat
EZ

rodinka sa urcite tesi

Reagovat
MystycMac

110€ v čistom ale keď pozerám na United tak to bude stúpať.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Unai

United ETH Maguire Martial Hojlund Mount McTominay Onana Dalot Rashford

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Wazza228

Chudák, Harry ani nehrál

Reagovat
Manik...

Špatná motivace z lavičky

Reagovat
Ešte

Co je inak s De Geom? Kludne ho možmeznova podpísať

Reagovat
Luc-Luc

A na Bayernu dostanou bura

Reagovat
iamek

První poločas v pořádku. Akorát Rash z těch průniku musí proste dat nebo připravit gól. Ten blondak absolutně netusil a vodil si ho a stejne nic z toho. Všechny góly směšný neduraz v obraně a hned máme druhou nejhorší obranu v lize.

Mctominay naprostá parodie dnes. U všech gólů vyklusaval jak Martial, který by měl jit do hajzlu s mctominayem. Přijde z lavičky a neudělá sprint. Hojlund cely zapas maka, paradne hledal prostor ve vapne a když dostal balon zády k brane, tak byl schopny ho rozdat do křídel. To jsem u našeho hrota neviděl dlouho. Bude fajn posila pokud si něco neprelame. Na RW měl hrát kdokoliv jen ne prosím už Bruno a podobně. Pellistri/ Garnacho snad priste.

Na pováženou je to, ze prohráváme a nemáme tlak ani dvě minuty v kuse. Tisíc rohu a nejsme schopni z toho ani vystřelit. To je úplné dno.

Musíme vyprázdnit marodku a začít vyhrávat. Teď čtyři kola relativně slušný los a pokud to nebude 12 bodu, tak to bude na hovno.

Jo a jinak Reguilon docela překvapil .

Reagovat
supporter

Pokud bude ostuda na Bayernu tak okamzite vyhodit ETH. Cim driv tim lip

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no ale koho tam místo něj?

Reagovat
Salfovic

Herr Flicka.

Reagovat
ratusek

Halo, Halo!

Reagovat
Hyrax

Reagovat
supporter

Jeho dnesniho oponenta

Reagovat
LokoLFC

Ten pujde do Chelsea.

Reagovat
O.Giroud

Carrick

Reagovat
John Obi Mikel

Potter

Reagovat
eder

Vejn Růny

Reagovat
iamek

Reagovat
supporter

Ten hype na nej od zacatku pusobeni je komickej. Minula sezona byla od nas co se statistik tyce overachieving. Tam jsme meli skoncit na nejakym sedmym miste. Hra je nemastna neslana a Brighton si dnes zahral na Old Trafford tiki taka….

Reagovat
iamek

Reagovat
supporter

Reagovat
Likan7

S kym jsem o ten litr? S tebou?

Reagovat
Salfovic

Budeš mít bohaté Vánoce

Reagovat
iamek

Jo. Jsem v klidu

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

Jn, taktik ETH videl, ze dal McTominay v repre zase gol, tak ho dal do zakladu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Unai

Reagovat
Salfovic

AV a Slepice pěkné a zasloužené otočky

Reagovat
Amon

Reagovat
Salfovic

Tam bylo nějaké ošetřování a VARování, že nastavil 12 (původně) minut ?

Reagovat
Breze

Neustale zdrzovanie a valanie sa od hracov Sheffieldu.

Reagovat
Amon

Ako píše Breze a k tomu ešte ošetrovanie Foderinghama hneď zo začiatku polčasu asi 3-4 minúty.

Reagovat
jk

A pak si další tři minuty nasazoval rukavice.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Amon

Dnes to bola drina, Sheffield hral účinne, dobre zahusťoval priestor. No ale za to povaľovanie sa nič iné nezaslúžil. Hnus. Richarlison je fajn, že sme vyhrali i keď to vyzeralo na deň blbec.

Reagovat
Mates_Matesović

Richy fantastickej, snad se chytne

Reagovat
EZ

Nemate za co, vymenil som ho toto kolo vo fante za Maddisona, tak si uzite jeho goly nez ho dam spat

Reagovat
Breze

Reagovat
VTID94

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné že Spurs mají nového trenéra pár týdnů, prodají nejlepší hráče týmu a hrají pěkný fotbal, vyhrávají a my proti tomu přivedeme Ten Hagovi koho chce a výkony jsou zápas od zápasu horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepšího* hráče

Reagovat
iamek

Pokud chceš porovnávat trenéra Spurs, tak bys měl vynést verdikt až za rok.

Reagovat
Breze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to tak vezmu tak nejlepší období pod ETH bylo po MS do zhruba finále Carabao cupu, pak ty výkony byly hodně matné.

Jako já mu pořád chci věřit, co mě taky zbývá, protože ho nevyhodí, ale musí se změnit i on, přijde mě že je strašně tvrdohlavý, třeba dnes místo toho aby Antonyho nahradil Pellistrim, tak zkouší něco se Scottem a Brunem na křídle a navíc zrovna proti Brightonu který je hodně dobrý, střídání Hojlunda v 60 minutě trapným Martialem bylo úplné WTF?? Garnacha a Pellistriho tam dá na blbych 10 minut...

Reagovat
Salfovic

Tak třeba ještě nemá polámanej okopírovanej Haaland fyzičku na celej zápas.

Reagovat
Unai
Reagovat
Ešte

Nemáme šťastie na holandanov. Holandania si myslia že ked vyhrajú s Ajaxom holandskú ligu, tak s tými istými hráčmi vyhrajú PL, no ale asi nie

Reagovat
Salfovic

Co mají teprve říkat fanoušci Chelsea po utracené miliardě

Reagovat
Maximm9

To byla investice do budoucna. Muzeme se pobavit za 5 let

Reagovat
Kapřík

Jsem zvedavej, kdo tam z nich ještě bude.

Reagovat
Spalovač šancí

Z fanoušků? Skoro nikdo ...

Reagovat
Breze

Reagovat
papos182

Mate to tam cele takove shnile. Kupujete prumeraky za velke penize, taktika a sestavy silene. Plus kapitana dela takova krysa.

Reagovat
Infernoqt

Bruno je nejlepší hráč týmu. Jsem to psal už jednou a skoro si ho až nezasloužíme. Jako jedinej hraje furt na 100% , nevypouští souboje a chce vyhrávat. S jeho schopnostmi si zaslouží tým, kde by mohl vyhrát trofeje, takhle se u nás jen zakope jako Kane ve Spurs.

Reagovat
pingla

Co vy byste za takovou “krysu” dali, patří k nejlepším záložníkům v PL

Reagovat
papos182

Souhlas, k nejlepsim v PL patri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

City vyzeraju naslapane, ale s nasou obranou si aj tak ani necuchneme. Takze ma to ani nejak nevyrusuje. Uzivajme si skvely zaciatok ligy.

Reagovat
EZ

MU dnes hadam necakali ze zastavia rozbehnuty Brighton.

Reagovat
Seagulls

Reagovat
noustres

Lingr

Reagovat
EZ

Nunes do City zapadne luxusne, Doku bude skvela alternativa pre City, zaroven je to trochu hlupacik a spoluhraci sa musia naucit kedy mu mozu nahrat. Joško je skvely hrac a zapadne tiez. Tie posledne roky robia v City prestupy velmi slusne, i ked na prvy pohlad posobia trochu zvlastne

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Hachim Mastour

Ako ja vo FM

Reagovat
jk

Sheffield dostal dva kusy v nastavení po prozdržovaném zápase. Kdyby měl sudí koule, tak jejich gólmanovi za to zdržování dá druhou žlutou a pošle ho do sprchy. Hnus.

Reagovat
tweek

Tohle se se doufám s těmi megadlouhými nastaveními bude dít stále častěji. A zdržovači si uvědomí, že je lepší hrát, než absolvovat 15 min nastavení v totálním vyčerpání s dominantním týmem.

Reagovat
Unai
Reagovat
Grahf

Furt máme nejaké nové rekordy :)

Man Utd have lost three of their opening five games of a Premier League season for the first time in the competition’s history.

Reagovat
J0EL

len tak dalej

Reagovat
Unai

That is the spirit

Reagovat
Swarley

A ctyri prohry za sebou s Brightonem, taky slusny

Reagovat
Nikikrew

Pohoda, pamatam si na prve 2 roky Artety u nas. Tiez mu isli negativne rekordy jedna radost

Reagovat
iamek

Na druhou stranu rok bez prohry doma. Teď by mohl nastartovat další rok

Reagovat
Salfovic

Rok bez výhry doma.

Reagovat
ratusek

Reagovat
bbbauch

Ja uz myslel, ze jsme za tech 10 let utrpeni vsechny tyhle rekordy pokorili..

Reagovat
Whitemedia

Max nepotrestán ani za jeden prohřešek.

maFIA

Reagovat
Greny

neskutečný co mu poslední dva tři roky prochazi

Reagovat
Whitemedia

To s tím Tsunodou prošlo, protože nikdo z AT nepřišel na řešení té situace, což je logický, protože kdyby někdo přišel, tak následuje vražda, smrt, zabití. Ale to v boxech obhájit "poor communication". Vole tak to rovnou dejte Ferrari tituly, "poor communication" jim jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je potrestaný sám, startuje 11. a v Singapuru kde se těžko předjíždí a není to zrovna jeho oblíbená trať si myslím nevyhraje

Reagovat
Whitemedia

Logika asi jako když hraje se sice PL, ale podívej se na gól Japonců proti Němcům na MS.

Reagovat
iamek

To si dělají prdel ne? Neskutečný cirkus .

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Teď jsem si to pustil znova a nepotrestat ho těžké wtf. Zkazil rychle kolo Yukimu a díky tomu nešel do další části kvalifikace. Pak vyjel drive na pit lane a stál tam 3 minuty. Neuveritelny.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Infernoqt

Ten Hag: “All the teams have spent a lot of money. Brighton have spent a lot of money. The main difference is when #mufc come, it inflates the price.” [ @sistoney67 ]

Taky máte pocit, že to není otázka JESTLI, ale KDY ho vyhodí?

Reagovat
Salfovic

Moc to NEZVLÁDÁ. Dostal se v Ajaxu do nějaké krize ?

Reagovat
I am Mancunian

Koho miesto neho? Giggs do konca sezóny?

Reagovat
Infernoqt

Takhle, já osobně bych se nezlobil za Nagelsmanna, kterej mě kdysi ohromil v Hoffenhaimu, kde dokázal skvěle poslepovat ten kádr. A věřím, že něco takového by bodlo u nás. Nějaká 532 a žádná kombinační sračka.

Už nevím, kde jsem to psal, ale pokud to Hag trochu otevře jako proti Brightonu, Arsenalu, Tottenhamu, tak i když záloha a útok zahrají na 110 %, tak ho naše obrana při kontru soupeře potopí. My prostě nemáme tým na ten kombinační styl, který chce hrát s Onanou (pořád můj názor, až začne Busby pičovat). Jako osobně cítím, že to Hag nezvládá jak emočně, tak takticky. Dneska hrál (ve druhé půli) Bruna na pravém beku, což je jasná známka toho, že se sám hledá. Pochybuju, že mu dáme tři roky, aby se našel.

Reagovat
celeb

zas keby Rashford nebol drevák, mohli ste vyhrávať 3:1 o polčase. On posral totálne všetko, čoho sa dotkol. Chyba 10Haaga bola, že to ignoroval a neprestriedal ho Garnachom napr.. Brighton vám uštedril lekciu z efekrivity (o scoutingu, nákupoch a predajoch radšej pomlčím, tam sú úplný top.)

Reagovat
Nikikrew

Brighton predal top hracov a minuly lot of money . Slusny nezvladajko no

Reagovat
J0EL

Placko

Reagovat
pingla

toto je šílené vyjádření

Reagovat
Greny

Strašné ubrecenej, za rok u vás máte víc problémů, než pozitivních věcí..

Reagovat
smazaný uživatel

To už je taková kolorit, přijde nový trenér, chvíli se daří, vypadá to nadějně a pak to jde stejně do prdele

Reagovat
Ranoth

Reagovat
nani92

Nech príde akýkoľvek veľký klub, pripadne klub z PL, tak ide cena hore...ale dnes sme asi neprehrali kvôli inflácii

Reagovat
Salfovic

Kluby PL mají zvláštní sazbu a vy s Chelsea máte ještě extra přirážku.

Reagovat
Mastný Chobot

začína ma baviť

Reagovat
J0EL

Toto je uz druhy jeho vylev uplne od veci za posledne dve tlacovky. Tymto stylom ma nakrocene k tomu, aby sa z neho stal najvacsi placko v PL.

Reagovat
owny✨

V konkurenci Guardioly a Artety nehrozí.

Reagovat
Eichel

Klopp nič?

Reagovat
owny✨

Sranda, jak si tady lidi minulou sezónu pochvalovali, že přišel on a ne Conte. Zajímalo by mě, jestli by to teď viděli stejně.

Reagovat
O.Giroud

vyhrali Ligovy pohar

Reagovat
owny✨

O hovně trofej. To vyhrál i Juande Ramos v Tottenhamu.

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá plačka

Reagovat
Trand

Reagovat
jenage

Tak otázka KDY se ve fotbale týká tak 99 % trenérů...

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Ne ze bych s timhle tvrzenim nesouhlasil, ale zas od ETH ulet. No a co - posily prisly, penize prcat, ted je proste rada na nem a hracich, aby se predvedli a nevymejsleli picoviny

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mimi_united

ETH prišiel v priebehu roka o troch útočníkov - Greenwood, Sancho, Antony. Ťažko mu niečo vyčítať

Reagovat
Likan7

Mason je odstavený snad od loňskýho konce zimy. S ním nemohl počítat. Sancho už rok víc nehrál než hrál. To jsou strašně chabý omluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag: “The new system worked? Absolutely. The first 20 minutes were very good. We have to stick to the plan because it worked well. We had quite a few chances.”

Otázka teda je proč to nefungovalo i potom co jsme dostali první gól?

Reagovat
Swarley

Spis je otázka, proc se to stava kazdy zapas bez souvislosti s tim, jakou formaci zrovna hrajeme

Reagovat
Infernoqt

Spíš si myslím, že byl Brighton překvapenej tím stylem a 15 minut mu trvalo, než se přizpůsobil.

Reagovat
Swarley

To si nemyslim, protoze tohle se opakuje porad... Ten zacatek byl uplne v pohode, fungovalo to, ale pak z jedne akce dostaneme gol a proste se sesypeme... Tam to ani neni o taktice, neni tam ta sila to otocit no, to je cele...

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Proti Nottinghamu tam ta síla byla. Ale hraješ to, co ti dovolí soupeř. A Brightonu 15 minut trvalo, než začal kontrolovat hru a držet míč. Mně to přišlo jako klasický nápor ze začátku zápasu od nás.

Jako máme ted snadný los, tak se zvedneme, ale pořád od té sezony nic neočekávám.

Reagovat
Swarley

Jako samozrejme Brighton je v laufu a nejsou to zadna orezavatka, ale tohle sesypani predvadime uplne pravidelne... Pritom neni duvod, ty zapasy se daji zlomit, nejsme v nich vetsinou slabsim tymem, prave naopak, ale proste se z toho po golu posereme... Pak jsme vsude pozde, nestihame, nic se k nam neodrazi a uz se to veze...

Samozrejme ty sracky okolo tymu tomu absolutne nepomahaji a dostava to vsechny jeste pod daleko vetsi tlak, ale stejně bych cekal nejakou nasranost, snahu to zlomit... Ten tym mi prijde strasne labilni...

Ted jsou tam 4 zapasy v lize, ktere musime urvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
masly008

To je strašná blbost, hraješ co ti soupeř dovolí. Jako že City skoro každý dovoluje tak drtivou převahu? Není to tím že jim to City vnutí?

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? Vždyť přesně to samé píše, žádná blbost to není. City ostatním nedovoli mít převahu stejně jako to brighton nedovolil united..

Reagovat
masly008

Pochopím to u Fulhamu a jim podobným, ale u UTD je divné říkat že hrají to co jim soupeř dovolí. A chápu že v obranné fázi se řídíš soupeřovou hrou, ale v útoku by to mělo být naopak.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Godwinson

Já nevim, tady jsou zase sračky. Kdyby teď sbírali jedno vítězství za druhým, bylo to v situaci United spíš dost šokující. Prostě jsou v krizi, kterou musí překonat. Jak někdo psal pod jiným článkem, vyhodit teď v té situaci kouče, by byl dost špatný signál.

Navíc pořád jsou nad Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

Navíc pořád jsou nad Chelsea.

To hovno znamená.

Reagovat
Godwinson

Tak já to beru tak, že oba kluby mají nějakou krizi, byť každý jinou

Reagovat
r.mrazik

Už je čas na ten pesimismus, nebo stále světlé zítřky?

Reagovat
Whitemedia

Mount bude dobrej, věř tomu.

Reagovat
O.Giroud

v Champe leda tak

Reagovat
Likan7

Já jsem tady za litr s iamekem, že Hag do konce sezony nevydrží je to fakt šílený ale... Od Onany po faktu, že pokud nedá gól Rashford ze svyho nábehu do středu, tak prostě nikdo. A jestli mi někdo začne zase tvrdit, že Onana má ale rozehrávku, tak si s tím vyserte oko

Reagovat
Infernoqt

No jako upřímně, ta prognóza do budoucna mi zrovna nevoní, ač se mnou Busby (a Iamek) nesouhlasí. Oni tomu říkají "vhodné doplnění kádru", já tomu říkám přestavba.

Hele, Case, Eriksen, Varane stárnou, Varane je navíc injury prone a nevydrží tři zápasy za sebou. Case a Eriksen jsou navíc extra pomalí a díky tomu nám chybí pohyb. Takže se bude řešit záloha. VDB se prodá možná v zimě. Mounta si netroufám říct, ale zatím (včetně přípravy) neměl zápas, kde by se mi líbil. A hádám, že to cítí i Hag, že s ním přestřelil.

Sancho, Antony, Mason - nevíme, jak se to dořeší, kdo zůstane a kdo odejde. Podle mě na to Antony nemá a určitě to bude vědět i novej manažer. Martial, kdyby nebyl zraněnej, by se prodal. Podržíme si jen Rashe a Garnacha.

Brána... Přivedl se Onana (dle Busbyho největší posila za největší slabinu)... Můj názor, nemáme tým, abychom uplatnili jeho přednosti. Celou kariéru má Onana potíže se střelami z dálky a na tvrdost PL není připravenej. Myslíš, že si nový manažer Onanu nechá? Podle mě ne. Podle mě kdokoliv, kdo přijde po Hagovi, nebude hrát kombinační fotbal. Nebude o něj ani snaha, protože na to nejsou hráči.

Já v tom kádru teda vidím hodně velký problém, na jehož fixaci budeme potřebovat dva velké přestupáky (s novým manažerem, protože jsem stejně jako ty přesvědčený, že Hag nevydrží. Viděl jsem tisíce fotbalových zápasů a řídím se nějakou pravděpodobností a prostě ta pravděpodobnost jde silně proti Hagovi).

Btw, jen dodám závěrem, že tohle tu píšu od přípravy. Psal jsem naše slabiny i chyby. Busby hned rejpal, že dissuju tým, kterej ještě nezačal sezonu. Já jen ukazoval na chyby, které přetrvávají dodnes. A bohužel se prohloubily, protože se v tom sám ten Hag začal ztrácet. Mění formace a už neví, komu může věřit. A jak znám naši mentalitu, tak ho ti hráči ani nepodrží, aby vybojovali výsledek.

Reagovat
Likan7

Tohle tesat do kamene. S posilami jsem schválně čekal až se rozběhne sezóna abych viděl co s nimi Hag zamýšlí. A žádný překvapivý kouzlo se nekoná. Může nám v tomhle obrovsky pomoct Ambrabat, ale to je furt dokola nějaký čekání na Mesiáše, se kterým to už půjde. Inter jsem nesledoval, takže jsem speciálně s Onanu čekal až uvidím naše zápasy. Je naprosto silenej. S tímhle mohl zůstat David...

Reagovat
Maximm9

Hezky napsane a nejsi sam, kdo to takhle vidi. To vypiskani Haaga pri tom stridani mluvi za vse

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Onana má ale rozehrávku.

Reagovat
r.mrazik

ty jsi mi minule psal,jak jsem hrozne pesimiticky ne?

ETH neodejde, protoze "jeho" hraci nas stali 400 mega liber

kazdopadne letosni sezona misto posunu,tak bude jen dalsi utrpeni a krok zpatky

a prehraje nas brighton,kteri kupuji hrace za 5 mega liber v zaloze,kde mame caseho za 70...

a jo...snad je uz jasny,ze Bruno napravo je totalni picovina

Reagovat
Swarley

No on tam vcera nehral, vsude to tak bylo napsano, ale hral na AM.. Bylo 4-3-1-2 a ke konci zapasu hral spis nekde stopera

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Talker

Tak je úvod sezony, že jo. Navíc Brightonu to šlape dlouhodobě, .

Reagovat
r.mrazik

mas pocit,ze bychom se od neceho mohli odrazit? ja to tam nevidim

nam to taky slapalo v minule sezone a skoncili jsme treti

Reagovat
Likan7

Já ty názory měním co 2 dny teď. Teď jsem ale natrvalo přešel k temné straně síly

Reagovat
r.mrazik

jo taak

ale ono to snad uplne do prdele nepujde

mne jen stve,ze se to neposune dopredu,ale jdeme dozadu

Reagovat
zidane78

Nebolo to tak davno ked jeden "pan" Rangnick hovoril ze Man.united potrebuje 8 az 10 new hracov.Moja otazka je, pocital to niekto kolko prislo od jeho odchodu resp. kolko odislo? Lebo nezda sa mi ze je to 10,a bohuzial asi mal pravdu,aj ked chapem ze tam problem nie je iba v hracoch.

Reagovat
jenage

Jo, zrovna podle tohoto klauna bych se určitě řídil.

Reagovat
Unai

Reagovat
Greny

André Onana has faced 10 shots on target since the start of the season.

He's conceded 7 goals.

To jako fakt sedi ty čísla ?? To mohl chytat Kovář než tenhle Kepa s tmavou pleti

Reagovat
iamek

Podle LS má 19 zákroků.

Reagovat
zidane78

Toto cislo moze byt "trocha" skreslene,kedze nemame video a nevieme ake resp. aka bola kvalita tych striel.Ja osobne som samozrejme vsetky zapasi nevidel,takze neviem.

Reagovat
Maximm9

To ma porad lepsi uspesnost nez nas Sanchez ne ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je totalni picovina, jen dnes mel 5 zakroku...

Reagovat
iamek

Ipswich zase win

Reagovat
smazaný uživatel

McKenna teda po Bayernu nástup?

Reagovat
iamek

Do budoucna kezby. Fakt zatím nejlepší trener, který u nás v akademii byl.

Reagovat
O.Giroud

A Middlesbrough?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou poslední, dneska zase prohráli...

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
sound la
Reagovat
VTID94

Tottenham Liverpool Brighton

Reagovat
O.Giroud

vam tiez nejak pomohlo to dlhe nastavenie

Reagovat
VTID94

Aj vraj sporná penalta. Ale 3 body sú to je základ

Reagovat
Tomanatura

Tyjo, ani to dlouho netrvalo a EtH uz je pod tlakem. Jsem smireny s 10. mistem tuto sezonu.

Reagovat
eder

Manchesteru United se velmi nedaří

"Manchester United nestačil před vlastními fanoušky na Brighton v rámci 5. kola Premier League, a připsal si tak třetí porážku v ligové sezoně. To se mu v pěti úvodních duelech stalo naposledy v ročníku 1989/90, v němž nakonec obsadil až třinácté místo."

Ach, jak mrzuté...

Reagovat
r.mrazik

jinak po sestrihu:

Lindelof u prvniho golu jak nejde do mice...

u druheho kompletni mimozni, u tretiho bruno ani nesprintuje se svym hracem a teda ten treti by De Gea nedostal...

letosni sezona bude peklo...z moznych tri pravych kridel nemame ani jedno a Pellistri hraje 5 minut...good job klub a ETH

Reagovat
iamek

A co teprve Mctominay, který tam taky slušne při bránění klusal

Reagovat
r.mrazik

jo, ten tam byl uplne sileny

Reagovat
Salfovic

U všech gólů vypadalo vyše bránění maximálně komicky, tam snad ani nejde najít viníky.

Reagovat
papos182

Takze to vypada na trenejskej tym.

Reagovat
J0EL

Ten treti by malo tak 80% brankarov v PL. Strasne spomalene tam Onana posobil.

Reagovat
r.mrazik

ze jo?! tohle by mel mit

on jak tam chodi obema rukama

Reagovat
Swarley

Tohle by DDG mel no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

A dalsich 80% brankarov

Reagovat
J0EL

oboma rukami a neskoro. Prisiel mi pri tom zakroku akokeby mal 1,60m

Reagovat
O.Giroud

ja som si musel po tom gole pozriet kolko meria

Reagovat
J0EL

Ja som kedysi chytal 1. aj 2. ligu od ziakov az do starsieho dorastu a tak mi toto hned udrelo do oci nebola ta prave vobec tazka strela, ale isiel tam neskoro a oboma rukami. Fakt mi tam prisiel "malicky" pri tom zakroku. Fail proste

Reagovat
papos182

Prvni polocas byl silenej. Vsichni byli pomali jak pri kocovine. Bez TAA to vypadalo, ze nikdo neni schopny dat prihravku dopredu mezi linie. Maca silenej, Jones neviditelnej, Gomez branil jako TAA v nejlepsi forme.

Po prestavece po stahnuti Macy a posunuti Szoba niz uz to bylo v nasi rezii, vicemene vsichni se zvedli. Prislo mi, ze ta stridani prisla zbytecne bezo, ze nas to spise utlumilo.

At je Salah jakej chce, je porad produktivni a pomalu vsechny goly jdou pres nej.

Reagovat
Swarley

A jinak teda velky pruser je oproti lonsku Casemiro, loni to fantasticky drzel, pravidelne nejlepší na hristi, hru zrychloval, smerem dozadu nic nepustil, pripadne prerusil... Ted to kolem nej lita, vsude je o krok pozde (ale to asi vsichni) a smerem dopredu kazi... Vzdy to paradne z jednicky zrychlil, ted jsou to hrozne zbytecne ztraty...

Reagovat
stiflerovamama

Tie jeho návraty dozadu sú dosť šialené túto sezónu.

Reagovat
bbbauch

K nepoznani

Reagovat
Maresma

Trochu mi pripomina lonskyho Fabinha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ranoth

co cakas od brazilcana po tridsiatke

Reagovat
Front hell

ten je zatím tragický

Reagovat
papos182

Ted otazka, jestli je to jen letosni vykyv, kdy se zatim veze s tymem, nebo je to jen postupny vekem ocekavany pokles, ktery bude dale pokracovat.

Reagovat
Swarley

Jasny, to se letos uvidi, ale tak hlavne doufam, ze se ten stred zlepsi s Amrabatem, to by mohlo pomoct... Oni dva a Bruno pred nima, to by alespon smerem dozadu melo byt presvedcivejsi...

Reagovat
iamek

Reagovat
papos182

Jestli ani to uz nepomuze defenzive, tak nevim

Reagovat
Swarley

Dalsi plan nema uz asi nikdo

Reagovat
romeo351

Za mě je Amrabat až moc pozičně podobnej Casemirovi. Nechápu, že takový hráč skončí v United, kde je ještě McTominay a Liverpool hraje bez DM

Reagovat
Swarley

McTom je nerizena strela, nikdy nevis, jak zahraje a DM to proste neni... Problem byl, ze loni jsme byli bez Casemira v hajzlu, jeste vetsi problem je, ze jsme letos v hajzlu i s nim

Reagovat
romeo351

Tak DM… to je o slovíčkaření. V dnešní době by byl Vieira AM

Reagovat
Kinky7

Já mám teda vieru v kategorii Touré než třeba van bommel

Reagovat
iamek

Jen se veze se zbytkem.

Reagovat
Swarley

vsichni se vezou s nekym jinym a kdo za to teda muze?

Vsak hrac jeho kvalit a zkusenosti by právě mel byt ten, kdo to bude schopny otocit...

Reagovat
iamek

Jeden hráč to nevytrhne. I včera tam měl 2-3 top přenesení na Rashe, kdy šel do brejku a nic z toho.

Reagovat
Swarley

Sam to neudela, ale oni jsou vsichni takovi meh, Rash, Bruno, Case nebo Lisandro... Na nich to musi stat a na ne budu jako fanda nejprisnejsi, protoze je mam nejradsi a jsou to ti, co musi byt rozdilovi...

Ze hraje hovno McTom nebo Martial ok, u nich beru, ze se svezou a hraji spatne, ale ti nejlepsi to musi ted otocit... Maji nekdy dobre momenty, ale celkove je to ocividne proste malo... Maji na vic a musi to ukazat...

Reagovat
iamek

Souhlas. Mi letos i minulou sezónu ten tým připadá, že má slabou fyzickou kondici. Každý zapas pravidelně od 70 minuty se nechají zavřít před vápnem. To není normální. Je neuvěřitelné jak se psychicky sesypou jak se jim nepodaří par věci nebo dostanou jako první gól. To je úplně na palici.

Reagovat
Swarley

Ono je to tou hlavou, jak se zlomis tam, tak uz ti nejedou ani nohy a pak vypadaji uplne mimo ve vsem, vcetne toho nasazeni... Kdyby tam byla ta vira, ze to v klidu otocis, tak to odlitaji, ale je to totalne polozi...

Reagovat
romeo351

Trošku proti proudu, ale to neustálý spoléhání na Rashforda je rovněž chyba. On není dostatečně kvalitní ST, ale jeho kvalita mu dovoluje zahrát křídlo, který ale taky není. Stejně jako dost jiných hráčů, není pro jeho styl hry v současní plac (nebo se nedokáže přizpůsobit). Takový Welbeck ještě za SAFa byl snad i větší tahoun (shodou okolností včera gólek). Tohle jde avšak i za celým trenérským týmem…

Každopádně se jen skrytě usmívám nad zdejšími komenty v porovnání co tu ještě bylo v létě . Srry

Reagovat
iamek

Poslední odstavec - To vetsinou píšou pořad dokola ti stejní.

Reagovat
Swarley

Tak samozrejme, ze byl vetsi optimismus nez je ted a taky porad plati, ze ti hraci proste kvalitni jsou... Jestli na to serou nebo to z nich ETH není schopny dostat, tak to je proste pruser...

Reagovat
avicii

On vám dal jednu super sezónu a uvidí sa co ďalej ale kľudne môže ísť len dole, Brazílčan po 30ke taka klasika, za 70 miliónov to nakoniec nemusí byť rak dobrý nákup keď ho budete potrebovať nahradiť možno už o rok

Reagovat
Mönchengladbach

Ten Hag musí pryč, to je něco šíleného. Conte by měl ManU naopak sedět dokonale.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
papos182

Porad nevim, co si o ETH myslet.

Jestli se mu to jen nahodou seslo v Ajaxu, kde mel povest uspesneho moderniho utocneho trenera, ale jinak je to tvrdohlavy nepruzny prumer, kterej si taha prumeraky a labily, neumi reagovat a ordinovat taktiku a pozice na miru hracum.

Nebo je fakt kvalitni a perspektivni a nadejnej, ale ManU je od odchodu SAFa opravdu toxicke prostredi, ktere drive nebo pozdeji semele sebelepsiho trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ryba smrdí od hlavy, dokud to Glazers neprodají, nepřijde top sportovní ředitel a nenastaví se lepší kultura tak bohužel neuspěje žádný trenér ani kdyby to byl Guardiola.

Reagovat
iamek

Tohle říkal i Shearer včera

Reagovat
smazaný uživatel

Jo četl jsem jeho citací

Reagovat
Mönchengladbach

Teb Hag je dobrý trenér, ale nepasuje do toho shnilého prostředí, které panuje v Manchesteru od konce SAFa. Například do Bayernu (kde už trénoval béčko) by podle mě seděl.

United potřebují nějakého psychopata typu Conte.

Reagovat
r.mrazik

ale hovno, conte by byl po roce uz pryc

vzdyt to je magor

Reagovat
Mönchengladbach

No já jsem názoru, že právě magor je teď potřeba.

Reagovat
r.mrazik

jednoho jsme tam uz meli v podobe Mourinha a teda...nic moc

Reagovat
Eichel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Tak přišel do toxickeho prostredi, o tom zadna, ale taky si dotahl nove hrace, ve kterych ma mit sve nove lidry, kteri to dokazou zmenit... A treba s Casemirem nebo Lisandrem se určitě v lonske sezone trefil, ale ty afery, hrozny vstup do sezony a vypada jak totalni amater...

Je dulezite, jak ted zareagujeme, ale tam musi pomoct i hraci... Na tiskovkach si ted parkrat uletel, ale vetsinu casu proste vidi to, co vsichni, zatim tam chybi ta soudrznost, dravost a vetsi hlad po vyhre... Nemuzeme se pravidelne sesypat po kazdem golu nebo ze nam neuznaji gol, to je jak v mladsich zacich... Ti hraci jsou dostatecne zkuseni aby vedeli, ze zapasy se přece daji otocit... My kdyz mame dobre pasáže, tak se necháme golem totalne zlomit a premenime to v uplny chaos, kdy uz bohuzel dost dobre tusis, ze takhle to neotocime...

Ale to jde i za Hagem... Ja to tu nedavno psal, ze ti uspesni manazeri jsou svym zpusobem proste psychopati, Pepek, Klopp, Conte nebo ted Arteta, oni to proste z tech hracu vyřvou, vymlati... Na ty milionare na hristi asi uz v soucasne dobe nic jineho neplati...

A hlavne tyhle rozklady uz jsme predvedli i loni, ty kotle co jsme dostali proste nebyli nahodne, takhle se nemůžeme slozit... Je to samozrejme i v kombinaci s naivitou, kterou jsme hrali i ty velke zapasy a meli z nich hovno body... Ted bohuzel nedokazem prehrat poradne ani ty slabsi tymy...

Reagovat
Miguel19

Po té přípravě jsem teda takovou ránu pěstí do držky nečekal.

To je naprostá zoufalost, aktuálně teda hlavně od Pocheho.

Příště snad zase Colwill na LB, Enzo někde v prdeli a Mudryka snad na tribunu, protože vytvořil jenom 3 šance.

Reagovat
Miguel19

Ale abychom nebyli jenom negativní, tak Sanchez konečně vypadal jak brankář. 2 chycený tutovky, hra nohou velmi dobrá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Poche, bez do píči. Jseš ještě větší zbabělec než byl Tuchel a to je uz co říct.

Tohle, stejne jako celej start tyhle sezony, jde čistě za ním. Bejt tak nesmírně hloupej a postavit sestavy furt stejne, když to zjevně nenese výsledky, je buď saboterstvi z lasky k Tottaci, nebo si sem záměrně přišel pro zlatej padak a jede speed run. Výborná práce.

Líbí se mi především to jeho budování a zlepšování mladých. Postavit je záměrně do nejvyjebanejsich pozicí, aby se rozvijeli tam, kde to nepotrebujou, je novátorskej přístup, kterej uz nekdo musel otestovat. Diky za to

Reagovat
vitasrp

Jj a nebo to relativně funguje, má smůlu jako prase a dojíždí na to, že hráči nejsou schopni dávat branky.

Reagovat
Svatej

Branku nebyl schopnej dat ani nás soupeř. Je mi celkem jedno, kolik zranění máme, tenhle tým ma na to, aby Bournemoth porážel a to bezpečně. Lame mi srdce vidět, jak ten mancaft ten chlap krypli naprosto dementnima rozhodnutima, který seriózně uvidí i balik v hospodě. 80 minut mu trvá vyřešit levou stranu a to ve chvili, kdy uz na hřišti nejsou 2 hraci, co by z toho dovedli těžit. Hlavně, ze tam nechá smerem dopředu katastrofálního Gallaghera a neviditelnyho Uga.

Úžasný věci, fakt jsem asi hloupej ja, když nevidim v tehlech rozhodnutich ani gram logiky..

A jasne, jsem nasranej, tak mam sklon přehánět, i tak si za tim ale stojim. Dělá až komicky hloupý volby a ja chci od nej bud dobrý vysvětlení nebo změnu.

Reagovat
vitasrp

Zase nám to kurví trenér. Jako Lampard, Tuchel a Potter.

Jako tohle už jsem slyšel tolikrát, naposledy pod Tuchelem stačilo hrát na čtyři vzadu a ta ofenzivní mašina se vepředu rozjede. Tak se začalo hrát na 4 vzadu a ta ofenzivní mašina ani nezačala existovat, to je těžký.

Ony ty jeho tahy nějakou logiku mají, zakládá to na nějakém svém vidění fotbalu, asi těžko si řekne, že to hráčům chce kurvit a začne jim do toho házet vidle. Problém je, že když to trenér nedělá, jak ty chceš, tak jdeš většinou hodně do extrému a hodně proti němu začneš bojovat.

Reagovat
Svatej

No pro mě největší problém je, když je trener tvrdohlavej a evidentně dělá neco, co nejen neschvaluju (muj problem) ale zároveň to nenese výsledky (jeho problem), tak se pak nikdo nemůže divit, ze je ten tym pod neustálou kritikou a ne jen mojí

Tuchel mel nejakou dobu aspoň ty výsledky a byť jsem ho fakt nemohl vystát a nesouhlasil s jeho vizí(=chtel neco jinyho), viděl jsem v urcitych vecech logickej záměr. Jorginho a Silva krytí 3 obrancovym systemem ok. Když hral ve finále LM James RCB a Azpi RWB, taky jsem nebyl spokojenej, ale davalo to smysl pro ten konkrétní zápas. Navic se vyhrálo, obhajil tim svý rozhodnutí.

Jenže když pak 5 zápasu jede jinej trener nesmyslny myšlenky a nejenže to nedává zdánlivě smysl, ale jeste to nenese výsledky, tak mám prece dobrej důvod ho za to natřít

Se podivej dolů, on po zápase ještě rekne, ze se mu nelibilo, ze beci moc útočili, to je vidění fotbalu jak z roku 2006

Reagovat
vitasrp

Ne, nic takovýho neřekl. Neřekl, že se mu nelíbilo, že by krajní obránci moc útočili, ale že ztratili disciplínu, zaujali postavení příliš vysoko a tím rozbourali strukturu hry. V tom zápase máš prostě ztráty balónů a pokud neucpeš díry, nezískáš odražený míče, nevynutíš si tlak a naopak pošleš soupeře do brejků.

Prostě když ti krajní bel ve čtyřobráncovém systému zaujme postavení na úrovni defenzivní linie soupeře, může to být oukej, pokud na to máš ten tým připravenej. Pokud se ti ale hráči zblázní a najednou budeš mít v jedný linii na úrovni obrany soupeře obě křídla, krajní beky, útočníkaa ještě třeba hrota, tak seš v prdeli, protože tam najednou nemáš žádnou variabilitu, nevytvářím si schémata pro přihrávky, seš čitelnej a ještě se soupeř snadno dostane do brejku. Na tohle by upozornil klidně i Guardiola či kdejakej jinej top kouč, když to v té hře vidí.

Tohle si pamatuju hodně u Arsenalu pod Wengerem, kdy to kolikrát vypadalo tak, že se “všichni” vysunuli, Ozil si pak seběhl, dostal míč a měl sám vymyslet nějakou geniální věc. A úplně to nefungovalo.

A nesmyslný myšlenky, které nefungují. Nenese to výsledky, to beru, ale to je prostě hodně o tom, jestli nějakej čutálista dokáže kopnout míč do branky v šanci nebo ne. Jinak ty výkony jsou vesměs solidní (slabší soupeři, vím, ale i tak) a v těch různých popisných statistikách jsme třeba 4-5. nejlepší v lize. A tak nevypadá něco, co vyloženě nefunguje, byť chápu, že nejdůležitější věcí prosťe jsou a budou vždycky výsledky.

Reagovat
John Obi Mikel

Nemůžem se dva roky v kuse vymlouvat na smůlu a špatná zakončení.

Reagovat
vitasrp

Tak zrovna Pochettino nemá s loňskou sezónou nic společnýho, že jo. A ono to je pak těžký, když ti data naznačují, že jedním z nejdůležitějších důvodů, proč nevyhráváš, je špatný zakončení, pak to v tom asi bude. Jenom holt vůbec netuším, jak tohle kdokoliv změní.

Reagovat
blade115

Už jseš fakt neskutečně otravnej. Třetím rokem v kuse nic než nonstop účelovej hejt na trenéra, ať už tam sedí kdokoliv. Seriózně už zvaž, že se na to sledování Chelsea vysereš, však tohle přece nemůže bavit ani tebe..

Poche sice občas dělá kontroverzní rozhodnutí ohledně sestavy, ale ten výkonnostní progres mu fakt upřít nejde. Že hráči nedávají góly ani z vyložených šancí, to řešili všichni dosavadní trenéři, tak to asi sotva bude tím, že Poche postavil Colwilla místo Chilwella. Ale ty tady i tak jedeš takovýhle blitky po skvělé přípravě a prvních 5 zápasech sezóny..

Reagovat
Svatej

Hele jannevim, možná to ma neco společnýho s tim, ze uz tri roky stojíme za hovno s vyjimkou jednoho pul roka, co myslíš?

A vůbec, co máš za problem? Vždyť to nemusis cist ne? Jestli mas zajem jen o pozitivní struny lasky, tak si to jdi hledat na reddit Nesledovat mi to nejde, je to jako toxickej vztah s zenskou, ktery se nemuzes zbavit, tak to tak beru.

Tak pokud hraci nedavali sance i predtim, tak kde máš výkonnostní progres? Vsak se absolutně nic nezměnilo od Tuchela s Potterem, jedina vyjimka byl Lampard, kde uz to i herne stalo za hovno, ale mimo ne to fungovalo stejně. Pokud to chces srovnavat s tim nejhorsim dnem, tak si posluz, ale ja mam trochu jiny naroky

Reagovat
icemike

Ehm dneska místo Chilwella hral Mudryk, dokonce sám poche to řekl. Ato právě člověku vrta hlavou...a dneska rozhodně žádný progres nikde vidět nebyl

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Jako jestli mi chcete jeden či druhej tvrdit, že tam nevidíte rozdíl oproti té mizérii Pottera a Lamparda z loňska, tak se nemáme o čem bavit, pardon. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Talker

Tak já bych řekl, že pod Potterem to vypadalo líp dlouhou dobu, ale taky z toho nebyly body. Respektive podobné množství jako pod Pochem.

Tam je spousta podobných problémů - především neschopnost dát gol a neschopnost udržet zdravé hráče. Pokud by si Poche prosadil 22 hráčů v kádru, tak sotva poskládá jedenáctku.

Oproti konci sezony je to samozřejmě lepší, ale tak na to všichni nejspíš dost chcali.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

pod Lampardem to nemá cenu hodnotit. Jde mi o to, že v minulých zápasech byly vidět náznaky a jistý progres. Včera nebylo nic. Soupeři stačilo parkrát nakopnut Enza a zbytek týmu si moc nevěděl rady.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hasselbaink

ta sestava zraněných Chelsea už skoro dává smysl

Bettinelli

James-Fofana-Badiashile-Sarr

Chalobah

Chukwumeka-Caicedo-Lavia

Nkunku

Broja

Reagovat
Salfovic

Ty vole, ten Sarr tam zůstál A už ho aspoň vzali zpět do týmu nebo se za těch 120 táců jen válí doma?

Reagovat
Salfovic

Co je s Flopcedem ?

Livesport uvádí: není k dispozici.

Reagovat
Svatej

Koleno. Priste uz bude

Reagovat
Stannis Baratheon

Teď nevím jestli jsou víc směšný Účka nebo Chelsea

Reagovat
Miguel19

My logicky. Však jsme za rok utratili miliardu a dokážeme v klidu porazit jenom Luton..

Reagovat
Salfovic

Pravda, i s čtvrtoligovým Wimbledonem to byla šichta. Což je pro Luton dost tragická vizitka.

Reagovat
vladis271

Este nakoniec ten bod na SB bude pre nas strata.

Reagovat
Swarley

No nevim, vzhledem k tomu, ze mate noveho trenera a v podstate i kadr a my jsme chteli jen vhodne doplnit a posunout to idealne do boje o titul, tak bych rekl, ze jsme na tom docela zatim hur...

Reagovat
Miguel19

Ok no, tak jsme kriplové oba...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Godwinson

Zase je neco jinyho, kdyz ti par tupych kopacek vytvori kauzy, ktery hodi na cely tym deku a kdyz mas dobry leto, nadejnyho kouce, spoustu posil a stejne hrajou picu

Reagovat
icemike

Slepý a hluchý...

Reagovat
Godwinson

Ty jo, ta sestava Chelsea mne dnes prisla hyperofenzivni a bez golu. To je pech.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
icemike

Stane se

Reagovat
Unai

Chelsea Mudryk Sterling

Reagovat
icemike

Reagovat
VTID94

Osasuna are facing punishment from La Liga after supporters chanted "Greenwood, die" towards Mason Greenwood during their game against Getafe.

(Source: @TheAthleticFC)

Reagovat
Salfovic

Třeba to řvali místná sufražetky.

Reagovat
Salfovic

re: řvaly

Reagovat
Godwinson

Zrovna ve Španělsku se divím, že vůbec ten zápas přežil. Stejně je ironie, že šel zrovna do "progresivního" Španělska

Reagovat
Gunner14

Zápas nuda jak kráva, hlavně že jsme tam ale konečně vyhráli

Teď konečně na LM

Reagovat
Zaschrona

Už aby tahle sezóna skončila.

Reagovat
Nikikrew

Ak sa zachranite, bude to futbalovy zazrak

Reagovat
Salfovic

Tak těch sráčů tam bude zase dost.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a to proc? luton je jeste o 2 urovne horsi, pak je tam burnley, sheffield, kteri zatim hraji taky horsi fotbal. everton mohl mit uplne v poho 6 obdu, a i dnes treba kazali, ze defenzifa jim funguje dobre

Reagovat
Nikikrew

Defenziva len preto ze hrali proti nam. Na slabsich budu hrat otvorenejsie.

Neviem chyba mi tam chemia. Nie je to stary dobry Everton ktory bol doma docela silne muzstvo

Reagovat
Eichel

Burnley by som neodpisoval, proste mali fakt ťažký los.

Reagovat
fenixLFC

burnley hra totalne naivne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
Mastný Chobot

3 body sú, ale stále nehráme ani zďaleka ideálne. Dnes ani neviem, koho pochváliť. Raya fajn debut, v rozohrávke bol o dosť istejší ako Aaron, Saliba tiež bol istý, ale inak tam asi nebol naozaj dobrý hráč. Rice štandardne dobrý, ale na konci hlúpa strata, ktorá nás mohla stáť víťazstvo, Odegaard behal a makal, ale nič dokopy nevymyslel, Trossard síce rozhodol, ale inak zadrbal 2 z 3 lôpt, Vieira zahodil dobré šance... No nič, hlavné je, že vieme vyhrávať, aj keď sa herne veľmi nedarí. Horšie by to bolo naopak.

Reagovat
J0EL

Na druhej strane sme Everton nepustili absolutne k nicomu. Ja chapem, ze ta "posuvana" je nuda, ale dominantni sme celkom dost. Tu sa zase zbytocne robi prehanka lebo sa kazdy super zabetonuje pred 16tkou s 10 hracmi a zial aktualne sa trapime kym sa dostaneme do tej sance no. Ale toto proste 90% timov nevydrzi a ten gol dame. Nie je to idealne ale ani take zle ako tu poniektori pisu.

Btw Saliba bol skvely dnes

Reagovat
Mastný Chobot

Ide o to, ze nam v prvom polcase chybala akakolvek iniciativa o finalku/gol okrem toho Martinelliho ofsajdu. Hned po zaciatku druheho polcasu sme si za 3 minuty vypracovali 2 polosance len vdaka tomu, ze Zinchenko konecne poslal kolmicu a Trossard konecne urobil pohyb. To za cely prvy polcas z nejakeho dovodu nebolo. A nebolo to prvykrat.

Reagovat
J0EL

Heh, to prave vzniklo preto, ze tak dlho v betone proste nevydrzis. Zakonite spravis skor ci neskor chybu. Do "unavenejsej" a menej koncentrovanej obrany sa uz "busi" lahsie.

Reagovat
Mastný Chobot

Pisem o prvych minutach druheho polcasu, tak aka unavena obrana

Reagovat
J0EL

Preto tie uvodzovky a preto menej koncentrovanej.

Reagovat
Nikikrew

Rozdiel je v tom , ze City si tie sance dokaze vytvorit. Dnes sme hrali mozno proti najslabsiemu timu a vytvorili 2 poriadne sance, na Palace sme vyhrali len kvoli nesikovnosti brankara. Slaba vizitka ofenzivy

Reagovat
J0EL

Tak su to City no stale maju kvalitnejsi tim ako my. Ale ty si strasne negativny uz proste

Reagovat
Nikikrew

Nie realista a nie som jediny. Tebe sa to pozdavalo? Uvedomujes si ze s lepsimi timami to 0:0 nebude a nerozhodne 1 gol? Co mam chvalit ze vieme hrat dobre na 1 dotyk v strede pola ale pred 16tkou sme jalovy? Bavime sa o Evertone...

Reagovat
J0EL

Nepozdavalo, nebolo to optimalne lebo tych sanci sanci sme si vytvorili naozaj malo. Ale na Evertone sme nevyhrali od 2017, tak preco tolka negativita zase?

Ale defenzivne sme boli velmi dobri a proti timom co budu hrat trosku otvorenejsie (nie ako Dyche), pridu aj tie sance. A nie neboli sme ani uplne jalovi

Reagovat
fenixLFC

sorry ale utesovat sa ze ste hrali defenzivne fajn proti ofenzivne pravdepodobne najzufalejsiemu timu v lige je hrozne meh

Reagovat
J0EL

Tak reagoval som nie len na kritiku z dnesneho zapasu vsakze? Nikki je tu prehnane negativny kazdy nas zapas.

Reagovat
Nikikrew

ale prosim ta

Reagovat
Nikikrew

To ze sme na Evertone nevyhrali od 2017, neznamena absolutne nic. Ten tim sa zmenil a vieme ako. Defenzivu som pochvalil (vid nizsie) ale viac sa neda ked nas Everton vobec neohrozil. Ci vyhravanie osobnych subojov a recovery 2 lopt je nieco extra pre pochvalu? Pred 16tkou alibizmus, nevybavujem si suboj 1vs1 alebo strelu z dialky. Xg sme mali 1.09, to je udaj nie moja ,,prehnana" kritika. A to mozno ani nejde na hracov, ale na trenera ktory sa rozhodol tak hrat.

Reagovat
J0EL

"A to mozno ani nejde na hracov, ale na trenera ktory sa rozhodol tak hrat."

Sorry ale toto je totalny nezmysel.

A este raz k podstate, nehrali sme v ofenzive dobre, ale celkovo to nebol taky zly a marny vykon ako popisujes. Takych zapasov bude viac proste. PL je kazdy rok tazsia. U City to vzdy niekto "urve" pretoze maju sirsi kader, ale zas az tolko nezaostavame. Si prehnane negativny na to, ze zatial nas ziaden super herne neprehral Takisto sme prve zapasy zbytocne vymyslali mozno zbytocne nezymysly v zostave, co nam urcite v predu nepomohlo.

Reagovat
Mastný Chobot

Problém je, že 5. kolo je za nami a my sme stále nemali zápas, po ktorom by sme si mohli povedať, že to bol dobrý výkon a/alebo pohodové víťazstvo. 4-1-0 je výsledkovo fajn a je dobré, že vieme vyhrávať aj s neoptimálnymi výkonmi, ale musíme sa zlepšiť, lebo s takouto hrou nám to nebude vychádzať večne.

Reagovat
J0EL

Dobry vykon bol prvy polcas proti Nottinghamu, potom sa ale zranil Timber a islo to do kytek... Dobry zapas sme zahrali aj proti United. Zvysok to nebolo nic moc, ale neprehral nas nikto. Znova zbytocna negativita. V PL sa uz (na par vynimiek) nebude vyhravat 4-5:0 no...

Ja nevravim, ze hrame pefektne (najma v predu to este nie je idealne) ale poniektori tu stratili kontakt s realitou s tym, ze musime vytrieskat kazdeho supera. Je to PL dpce

Reagovat
Mastný Chobot

Zápas proti MU nebol z našej strany dobrý a je mi jasné, že by si súhlasil, ak by sme nedali góly v nadstavenom čase, čo úplne zmenilo naratív toho výkonu (takisto ako včerajšok alebo ktorékoľvek iné naše vítazstvo v tejto sezóne). Fakticky sme celý zápas boli veľmi zraniteľní na každý jeden protiútok MU, aj keď sme mali platonickú prevahu a kontrolu.

Čiže sme odohrali jeden naozaj dobrý polčas za 5 kôl. To nie je veľmi dôvod k spokojnosti, no. Ako vravím, výsledkovo viac než fajn, ale ak si to máme udržať, tak sa určite musíme zlepšiť.

Reagovat
J0EL

Tak sa nezhodneme len no. United zahrozili len z 3 protiutokov (jeden bol ofsajd, druhy bol gol a treti bola mega sanca Rasha). Tie maju ale naozaj dobre zvladnute. S tym ma a bude mat problem kazdy ich super. Okrem toho nemali nic.

Proti Crystalu sme prvy polcas a vlastne az do vylucenia Tomiho hrali tiez dobry zapas. Ak by sme nedostali hlupy gol proti fulhamu hned v uvode, tak to by vyzeralo tiez inak a znova by sa narativ mohol zmenit. Nezdielam tento tvoj pesimizmus a ani nemam preco.

Reagovat
fff

U City to vzdy niekto "urve" pretoze maju sirsi kader, ale zas az tolko nezaostavame.

Toto je ale velmi odvazne tvrdenie, sorry .

Reagovat
J0EL

No asi take, ako ked som to pisal minuly rok

Reagovat
bbbauch

Predtim to teda imo bylo o dost odvaznejsi, nez ted

Reagovat
J0EL

Realne mame k nim najblizsie no (aj ked mozno stale daleko)

Reagovat
fff

Nevidim v com k nim mate blizsie nez taky Liverpool aktualne.

Reagovat
J0EL

Neviem... mozno preto, ze sme skoncili minulu sezonu druhi a posilnili sme tam kde treba? Ak by sa nam nezranil Timber, bol by som si v tom ale istejsi no

Reagovat
fenixLFC

a ostatni, vratane liverpoolu, ktory ich nahanal x rokov, neposilnili? plus teda ked niekto kupi havertza tak o posilneni mozno hovorit velmi tazko

Reagovat
J0EL

Posilnili, ale mali horsiu startovaciu poziciu Zrovna Havertza som az tak nemyslel ale Timber, Rice a aj Raya su skvele posily

A aby si ma nechapal zle, Pool stale radim vysoko, Szoboszlai je vynikajuci, Kloppa vam dlhe roky zavidim (aj ked teraz uz nemusim ) a mam vas celkom aj rad. Prakticky po Arsenale je to moj najoblubenejsi tim v PL

Reagovat
Nikikrew

Preco by to mal byt nezmysel? Ze Arteta chce hrat na istotu a unavit supera, zdeptat ich po fyzickej a mentalnej stranke, to ako nevidis? Na ukor toho je to neatraktivny futbal pre divaka, ale ovocie to zatial prinieslo, iba 1:0 ale 3 body sa pocitaju, ok.

Ak si si vsimol moj prispevok, o nejakom prehravanie nie je rec. Ci cakas ze Everton, CP, Nottingham budu mat kontrolu nad zapasom. Toto je nas standart na ktorom nemozeme urcovat ,,hrali sme dobre". Ci aj pri City si povieme, ved sme ich herne prehravali? .

Za minulorocnymi vykonmi v ofenzive jednoducho zaostavame, to je fakt.

Posledna vec - robi sa tu z komara somara. Odohrame este cez 50 zapasov sezony, nie kazdy musi byt presvedcivy, vcerajsi nebol, snad ten v Stredu uz bude a ide sa dalej.

Reagovat
Amon

Hrozný futbal. Dyche

Reagovat
Nikikrew

2 hodiny strateneho casu, lutujem najma away fans ze kvoli tomuto stratia pol dna. 3 body fajn, ale tam to konci. Proti takemuto superovi si nevieme spravit golove skore, potom uz neviem kde. Pochvala najma obrane zato, ze domacim prakticky nic nedovolili. Gol krasny. Rychlo do Londyna a na tento zapas zabudnut.

Reagovat
gocii

Prvni vyhra tam po peti letech. Sice to byla stejna sracka jak loni, ale aspon tam jsou ty body.

Reagovat
Nikikrew

Hej aspon to ale vykon hlboko pod nase moznosti

Reagovat
gocii

Jako jo no, vubec me to letos nebavi, ale snad lepsi jeste prijde

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PP

je to hrozně upachtěné, vůbec tam není ta lehkost z lonského podzimu, kdy jsme valili jeden útok za druhým. Saka nemá svůj beastmode a je to poznat. Faktem je, že jej brání pokaždé alespoň 2 hráči, ale spoléhat se na individuální schopnosti pár hráčů je risk..

Reagovat
sergi

Hlavne tam neobolo minulý rok od začiatku žiadne očakávanie, teraz po vydarenej predchádzajúcej sezóne sú očakávania vysoké.

Reagovat
Hachim Mastour

One Nil to the Arsenal. George Graham. To je skutočná gunnerská tradícia. Ale mohol to byť lepší zápas, keď sme hrali proti takým tragédom.

Reagovat
Whitemedia

Sainz génius

Reagovat
iamek

Reagovat
fff

Ange Postecoglou’s response to being asked if Spurs fans should temper their expectations:

“No, no, no, let them go, let them go and enjoy it. My role is not to burst people's bubbles. Let them get excited, let them get ahead of themselves. That's the beauty of being a supporter. They go through enough pain mate, you want to let them enjoy it. If they think we're going to be world beaters then great, that's up to us to match that expectation. Our supporters deserve to have some happiness and enjoy it any way they want to.”

Inak Spurs ziskali velmi zaujimavu osobnost ako manazera plus ten herny prejav je dobry a vidiet tam posun hned od jeho nastupu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Amon

Reagovat
Mastný Chobot

javí sa ako super sympaťák, len s tým mate už to preháňa trocha

Reagovat
PP

a zrovna k těm, kteří si to vůbec nezaslouží..

Reagovat
tweek

To tak bývá, když je někdo nový, neokoukaný. Za chvíli nás tu začne všechny srát.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bakary3

wau, super sympatický vyjádření

Reagovat
Unai

Reagovat
jk

Jeho tiskovky jsou úplně skvělý.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Čenda

Reagovat
mistr129

Reagovat
Eichel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Gedofrey

úžasné vyjádření. V záplavě připosranosti všech trenérů i hráčů je tohle balzám na duši.

Reagovat
Front hell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Koukám, že třetí nejdražší přestup v historii Arsenalu a hráč s nejvyšším platem už je na lavičce, taky dobrý.

Reagovat
Mastný Chobot

tak stále lepší ako druhý najdrahší

Reagovat
Kiss Me Polka!

on ma nejvetsi plat? to jako fakt?

Reagovat
Svatej

Pochettino: "One thing I am disappointed is they [the full-backs] try to go forward too much and create confusion to the offensive players and give the opponent chances to score."

jsem na nej prisnej

Reagovat
Svatej

Legrační je, ze Silva jen těsně nebyl průměrně výš na hřišti než LB Colwill. Asi Gusto příliš útočí.

Reagovat
Svatej

https://reddit.com/r/chelseafc/s/zPd1pltr25

Jen pro pobavení, jak vysoko naši beci hráli. Miluju

Reagovat
Salfovic

Ale je z toho dobře vidět, že jste vážně hráli na 6 + dvě 8.

Reagovat
icemike

Akorát colwill několikrát běžel do protiútoku. Spíše obecně, pokud chceme, aby třeba Mudryk měl klid na práci, musí u něj být aspoň záložník nebo bek, nemůže tam být úplně sam

Reagovat
Salfovic

Tohle jeho vidění je vskutku fascinující. Člověk by řekl, že je dobře, když beci doplňují křídla, čímž můžou přečístlit bránící hráče, ale asi ne, no. Asi holt nemoderní vidění.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja vo FM útočím s bekmi iba keď nevyhrávam už v 60. minúte. V tej hre to funguje a to ich ani nehrám ako inverted full backs

Reagovat
Mastný Chobot

keby Poche hral, tak vie, ze staci v 60. minute dat hore Fresnedu, prepnut na very attacking a vybavene

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

asi mu v tom Paríži trocha ušiel vlak

Reagovat
Rothbard

I metro. Chvíli byl in, teď je retro.

Reagovat
Mastný Chobot

Vazim si ta z UA diskusii, ale Xindl X lyrics, to naozaj nie, priatelu

Reagovat
Rothbard

A nasaďte si helmy, DJ Fatte pořádá lyrics derby.

Reagovat
Trand

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Neon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mimalu

tvl, to musí snad být nějaké nedorozumění, jazyková bariera nebo tak něco Fakt jsem se na něj docela těšil, ale zatím je to dost brutální zklamání

Reagovat
vitasrp

At the end the game was open, in the last 15 or 20 minutes I think we wanted to win, sometimes we started to disorganise our line because the full-back was so high, which gave Bournemouth the possibility to make some counter-attacks against us in some transitions.

Fakt neřekl nic zas tak strašnýho, podle mě mu vadilo, že se ti krajní obránci při zakládání útoku vysunuli až moc vysoko, to pak nepomáhá, když potřebuješ vykombinovat presink soupeře, nemáš dobrý rozestavení, a jakmile přijdeš o míč, místo okamžitýho tlaku má soupeř dálnici k protiútoku.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Rothbard

Potřebuji v posledním zápase jednu červenou. Zatím v probíhajícím ročníku jí na svém kontě má Burnley i Nottingham. Tak co, podaří se zítra?

Reagovat
VTID94

Aleksandar Mitrović: “I have no nostalgia for England, I played many years there”.

“I’m happy to have finally arrived at a top club. Al-Hilal is a bit like Real Madrid in Europe”.

Reagovat
gocii

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Nizzie

Aha

Reagovat
Manik...

Zkušeně

Reagovat
fenixLFC

srb proste

Reagovat
FUnk

Reagovat
EZ

?

Reagovat
Luc-Luc

?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
martin.b

ale jo, stadion maj podobnej tomu kde hraje Castilla

Reagovat
romeo351

Klasik

Reagovat
eibe

tím, že tam dodal v Evropě, tak srovnával poměr Al-Hilalu v Arábii. Nemyslel to tak, že jsou na stejné úrovni obecně

Reagovat
Salfovic

Chelsea má po pěti zápasech pět bodů se skóre 5:5 Neměla na jaře podobnou šňůru ?

Reagovat
John Obi Mikel

Měli jsme na jaře třeba 2 měsíce, ve kterých jsme skórovali jednou.

Reagovat
martin.b

a taky má na kontě 7 výher v PL za posledních 11 měsíců a jen jednou dvě v řádě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Declan Rice has won the same amount of league games at Arsenal this season (4) as Enzo Fernandez has won at Chelsea since joining in January

Reagovat
Talker

Tak my jsme od předlonského listopadu kompletně v hajzlu, jen se to posouvá, nakolik v hajzlu jsme.

Reagovat
Gunner14

Sestupová forma

Reagovat
andkoo

38 bodov by malo stacit na zachranu

Reagovat
masly008

ale kde je vezmou?

Reagovat
lofin9

Boehly kupi este tie, co minulu sezonu odobrali Juventusu

Reagovat
Infernoqt

AWB prej hamstring a 2 měsíce out

Reagovat
I am Mancunian

Ajtak nám už o nič nejde tuto sezónu

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Infernoqt

No hoodně mi to zrcadlí tu sezonu pod Olem/Rangnickem. A opět se opakuju, i kdyby záloha a útok hráli na 110 %, obrana to nevydrží a ten Hag zatím nenašel způsob, jak ji zocelit. V lednu půjde. Pakliže (i kvůli marodce) nezvládne následující lehký los, tak klidně dřív.

Reagovat
John Obi Mikel

Když teď nedokážeme porazit ty týmy ze spodku tabulky, tak se už nemůžu dočkat až budeme od půlky října hrát s těmi těžšími soupeři. Aby nás nečekal ještě boj o záchranu. Potřebujeme se nutně nastartovat.

Reagovat
Maximm9

Ja jsem pred sezonou tipoval 8-12misto... pokud bych to mel tipnout ted, tak budeme bojovat o posledni sestupove misto.

Reagovat
krisa

jak se bojuje o poslední sestupové?

Reagovat
Maximm9

Kdyz bojujes s Evertonem na dalku ve 38kolem o 18misto, kteremu rikam posledni sestupove

Reagovat
John Obi Mikel

To nevim, ale rozhodně to vypadá, že to děláme.

Reagovat
krisa

Reagovat
iamek

De Freitas and the other woman in the car accused each other of assault. De Freitas initially accused Antony of assault but she is understood to have subsequently withdrawn the allegation. 

#freeantony

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, mám přes uživatele vitasrp lístky na zápas Bayern Mnichov - Manchester United teď ve středu v Allianz Aréně. Bohužel mi odpadl spolucestující a jeden lístek bych mohl nabídnout. Měl by někdo zájem?

Reagovat
forrest

Ahoj. Jaká je cena a jak se jede?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem nakoupil, tak prodávám. To je 2 700 Kč za lístek a já pojedu nejspíše vlakem. Bohužel mám auto nyní nepojízdné.

Reagovat
martin.b

@SimonBrundish

Liverpool are 5% of the @premierleague yet they have played 27% of fixtures every manager in the league will tell you is the toughest in the schedule, 12:30 after international break.

na jaře po jediné repre pauze sobota 13:30 se City, teď na podzim 2x po repre pauze ve 13:30 a jednou v 16h proti City, asi jen proto, že ve 13:30 tam žádnej zápas v programu není...

Reagovat
avicii

Skurvena FA

Reagovat
martin.b

těžko říct jestli to jde jen za FA, tlak bude i od asijských broadcasterů, kteří chtějí v sobotu večer vysílat top tým. Ale že by měl Liverpool v Asii až takovou oblibu, aby nechtěli sledovat moc nikoho jinýho...

Reagovat
fenixLFC

my sme hooodne oblubeny v azii, preto nas tam vyberaju prioritne

Reagovat
vitasrp

Která na to nemá vůbec vliv, no. Tohle si vybírají prostě ty televizní společnosti.

Reagovat
avicii

Ok... ale prečo stále Liverpool

Reagovat
fenixLFC

zatial nie je, myslim ze november este nie je rozdeleny a vsetky zapasy su zatial pisane na 16:00

Reagovat
fff

Inak zatial Salah tuto sezonu 2+4 v 5 zapasoch (skoro bola 5. asistencia na gol Elliota, nakoniec je to dane ako vlastny gol).

Ranks first for big chances created (6), joint-first for assists (4) while he's second for goal involvements (6) and Expected Assists (2.1).

Ako som pisal nedavno, za mna osobne by som bol najradsej, ak by u nas zostal do konca kariery. Ma v sebe kludne este niekolko sezon, kde da 30 az 40 G/A. Mane aj Firmino isli vykonmi dole a bolo spravne, ze odisli. Salah je uplne iny pripad a mimo jeho golov sa akoby opomina kolko sanci vytvori a asistencii nazbiera. Tento vikend sa stal napr. najlepsim africkym hracom v PL pokial ide o asistencie, prekonal Mahreza.

Dostal sa na 200 G/A ako druhy najrychlejsi hrac v historii PL.

Pre mna za mna ak by poslali o rok aj 150m, ak povie Salah, ze chce zostat, tak by sme to mali podla mna odmietnut. On si zasluzi u nas dohrat karieru a pridavat rekordy.

Reagovat
fff

Aj v priprave mal tusim 7 asistencii. On aj keby daval do buducna menej golov, tak asistencie bude podla man zbierat stale, obzvlast ked sa pozrieme na dalsich hracov v ofenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kowe

Reagovat
romeo351

Splašený křídlo, který zadrbává šance. Jak se to vyvine po jeho přestupu do Live jsem vážně nečekal

Reagovat
O.Giroud

Tak to je jasné, že ak bude chcieť ostať tak ho nechať. Ten predaj si skôr prajú aby neodišiel na konci zmluvy zadarmo a nie, že lebo je starý a bude už len slabší. Fakt neviem kde si toto vycucal

Reagovat
fff

O com tocis ?

Reagovat
O.Giroud

No stale to svoje "ja som za to aby Salah tu ostal do konca kariery a ostatni ho chcu predat". To je este skor taka reakcia na to ako si nechapal preco chcel predat Salaha. Lebo neviem ci si na to vtedy reagoval. Ono s tym ako nasi majitelia s nim riesili predlzenie zmluvy tak si neviem predstavit ako by sa vyriesilo teraz dalsie navysenie a teda radsej ho predat za 150 nez aby odisiel o rok neskor zadarmo.

Reagovat
fff

XY ludia tu alebo twitteri pisalo, ze by ho predali, ze za 150m je to 31 rocny hrac a v LFC by boli blazni, ak by ho nepredali a pod. Takze zjavne som reagoval na to. Fakt nechapem, co na tom nechapes .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
nani92

ešte dobre, že sme toho Kanea nekúpili, lebo to by si ten chlap fakt nezaslúžil

Reagovat
FUnk

Reagovat
iamek

Reagovat
Jardin

Reagovat
avicii

Reagovat
krisa

Reagovat
misinho7

Reagovat
romeo351

Reagovat
Bowie

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
aragorn

Reagovat
fff

Erik Ten Hag: "All the teams have spent a lot of money. Brighton have spent money.”

Brighton's starting XI against Manchester United cost just £16.2m in transfer fees.

Tento koment si mohol nechat na tolko timov a on to vytiahne zrovna proti Brightonu ...

Reagovat
r.mrazik

tyhle reci typka,kterej da za antonyho sto mega...achjo,zacina se v tom trochu placat

Reagovat
bbbauch

uplne mimo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infernoqt

Dneska jsem četl... Mám pocit Nevillova slova, že Hag dojel na to, na co většina manažerů. Určoval si posily sám a sázel na hráče, které zná osobně. Zase kvůli tomu zrubal vedení a Glazerovce, že toto dovolí, protože trenér zároveň není manažer a v rámci přestupů a může mýlit.

Líbila se mi nejvíc ta část, kdy řekl, že ten tým nehraje špatně, že cítí z jeho strany nasazení, ale necítí kvalitu.

Reagovat
Infernoqt

Btw, to nasazení je dost diskutabilní. Ale chápu tu celkovou myšlenku. Nakoupili jsme za velké peníze průměrňáky.

Reagovat
r.mrazik

Jo. Bohužel pořádné sportovní vedení tam pořád chybí.

A tohle jde za majitel, kteří čekají, že přijde nějaký kouzelník a nastaví si to vše sám.

Reagovat
r.mrazik

Jako je pěkný, že dostane trenér velkou důvěru, ale antony za sto Mega se měl zarazit.

Stejně třeba jako teď ten Mount.

Reagovat
r.mrazik

*a možná i ten Case za tolik v jeho letech

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

tak loni byl Case nejlepší hráč sezony. Já jsem kromě Wolves a Arsenalu teda zatím viděl akorát kousky, nebo sestřihy, ale přijde mi zatím velká panika, odehrálo se pár kol, zranění máme plnou prdel a kromě Spurs a City mi nikdo nepřijde, že by herně byl na tom nějak super.

Reagovat
r.mrazik

jj, Case byl loni skvely,jen proste 70 mega za hrace,kteremu je 31 let...

ja koukal na pripravu i ty prvni zapasy a hrajeme fakt divne

pripomina mi to eru za Oleho,kdy udelal druhe misto a pak prichodem Roncka a dalsich to zmenil a slo to do kelu

ted prisel Onana, ktery nechytne nic moc navic, ale bude si to prihravat se stoperama no...a teda pak Mount,kterej je sileny a lita buh vi kde...proste to vubec nefunguje a do toho ty zraneni a odchody hracu za plot a do spanelska a brazilskeho vezeni ( )

skoncime 8 nakonec...

Brighton hraje pekne, Liver hraje slusne, Arsenal se taky drzi...Slepice celkem jedou

MU je v hnoji...kdy pak z nouze zkousime nejake 4312 proti brightonu,ktery hraje pres kridla...no..

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
avicii

Začína cítiť tlak takže takýchto neuvazenych reakcií bude pribúdať

Reagovat
SunFells

Wrong angle už zdá se ztratil nit, čekám letos ještě nějakou conteovinu.

Reagovat
Nikikrew

vsak prave

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Unai

Deluded ETH

Reagovat
Gunner14

Ten jede neskutečný bomby poslední týdny

Reagovat
Petr.Petr

vsechny si vas tady maze na chleba. Odvraci pozornost a strhne ji na sebe. Plebejci pak resi jeho koment, kterej ma za cil jen to aby ho resili. Pekne jte mu na to skocili i s navyjakem

Reagovat
Front hell

Akorát to jen odkoukal od Artety, Guardioly nebo Kloppa. A stejně jako v trenování, tak i v tomhle je proti nim průměrný.

Reagovat
Petr.Petr

JJ protoze 10 hag je tam jednu sezonu a v ni skoncil na 3. miste v lize. Ten tvuj nadprumernej arteta skoncil 2x na 8 miste po sobe OPAKUJU - 2X 8 misto. To je uplne sileny.

Reagovat
J0EL

Ty sa sam musis o tom presviedcat kazdy tyzden tymito tvojim CAPSLOCK vykrikmi do tmy

Reagovat
Front hell

Minule jsi tady psal,že když někdo trolli tvůj tým tak nad tím mávneš rukou. Neskutečně jsem si tě teď namazal na chleba A šílené je že po 5 kolech už má Arteta na 10 haga krásných 7 bodů. OPAKUJI 7 bodů

Reagovat
Petr.Petr

vsak ja mavnu rukou a prihodim uzemnujici pravdu. Vsak to tak bylo, ty si to nepamatujes 2x8 misto po sobe?....

Reagovat
Nizzie

Uzemňující. Aha.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Front hell

Petr.Petr

12.09.2023 15:00

dopad ve smyslu, ze ti to vubec stoji za reakci. Vubec nevim o cem tady pises Ja bych na nekoho, kdo pise provokativni sracky na muj klub, vubec nereagoval. Vodim si vas tu jak mimina

Ta uzemňující zpráva už byla dle tvých dřivějších slov zcela zbytečná Krásně sis nasral do vlastní huby.

Měj se

Reagovat
Mastný Chobot

Rtrd.Rtrd

Reagovat
Petr.Petr

to je teda objev, ze si tu seru do huby Jen vas tu provokuju celou dobu. Co se na me da ocenit je fakt, ze sem za celou tu dobu nenapsal zadnou domnenku ale jen holy fakta. Podivej se, kolik mi venujes casu.......ano vodím si te jak holcicku. Ja se mám, díky.

Reagovat
Front hell

Zhruba takové fakta jako tady píšeš ty, tak ti tady dáváme i my. Ano věnují ti svůj čas, protože ho mám dost, nějak nechápu proč na to odkazujes?

Reagovat
Trand

"ano vodím si te jak holcicku"

Hm, zajímavé přirovnání, jak tě napadlo zrovna tohle?

Reagovat
Nizzie

Zkušenosti asi.

Reagovat
Petr.Petr

asi se mi nechce klesat na takovou uroven, abych tohle vysvetloval. Lam si s tim hlavu sam

Reagovat
Trand

Ty už níž klesnout asi nemůžeš, takže chápu

Reagovat
Petr.Petr

nemuzu no. Ani fyzicky uz to neni mozny. Uz me to niz nepusti. To ze ti odpovidam je muj strop toho, kam jsem ochoten a schopen klesnout.

Reagovat
Mastný Chobot

"strop toho, kam jsem ochoten a schopen klesnout"

poetické

Reagovat
Trand

To už tady dlouho nebylo. Tím se vždycky omlouval Mourinho ne?

Reagovat
J0EL

Ved je to miestny troll, nenechaj sa nachytat

Reagovat
Edgar Davids

Navyjak je nejaka evoluce slovicka navijak, nebo mi neco uniklo?

Reagovat
Bowie

Reagovat
LaVolpe

Jako nezvládá solidně.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
guestikor

Nezvladajko

Reagovat
aragorn

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ashburtongrove

Ja jsem fakt zvedavej jak se Brighton popere s programem v Evrope, jestli na to dojedou nebo dokazou udrzet formu nejakou delsi dobu pres Vanoce etc

Reagovat
Hlahart

Vyhrála by XI nedostupných Chelsea, nebo United?

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fiw3cfiug9zob1.jpg

Reagovat
SunFells

United, Sancho s Antonym by tam Fofany o berlích větrali

Reagovat
fenixLFC

tak ako tak by prehral futbal

Reagovat
SunFells

Neville měl zase formu, chudák Drury že tam s ním musí sedět.

Reagovat
iamek

Aaron Wan-Bissaka out for up to two months after sustaining hamstring injury in final minutes after coming on against Brighton.

@TheAthleticFC

Poslední ať zhasne

Reagovat
smazaný uživatel

Důsledek loňské náročné sezóny a minimální až skoro žádné rotace ETH!

Reagovat
Hlahart

lol, kdyby ten Reguilon enřpišel, tak máme nakonec fakt jenom 2 použitelné krajní obránce vč. U21

Reagovat
iamek

I tak to je v hajzlu. Shaw a AWB dva měsíce, Malacia zatím žádné info. Jurado prodán a Alvarez na hostovani. Máme Dalota na RB a Reguilona na LB. Žádná rotace a kvalita ne zrovna velká. Už je konec sezóny?

Reagovat
Infernoqt

Já vím, že jsi zmrd a že se spolu moc nebavíme, ale Hag říkal, že na krajního beka dosadí Amrabata.

Reagovat
Hlahart

Vlastně jednoho, ten Fernandez je taky pryč

Reagovat
Hlahart

Vlastně dva, ale mám problém každýho z nich počítat za celýho, tak mě to mate

Reagovat
bbbauch

3 hraci zakladu z obrany out.. Bayern bude lahudka

Reagovat
iamek

A čtvrtý po lehkém zranění

Reagovat
stiflerovamama

Podcenená rozcvička

Reagovat
martin.b
Reagovat
Trand

https://tinyurl.com/4s3es8rd

Co to je za podivný vyjádření? To nevím co bych si z toho vzal, být Ramsdalem.

Reagovat
Mastný Chobot

Celkovo jeho vyjadrenia sú často kryptickejšie než QAnon. Toto ale (zdá sa mi) myslel v kontexte svojej manažérskej kariéry, nie priamo na Aarona.

Reagovat
Trand

Máš pravdu, taky to tak teď chápu, když jsem si našel kontext:

“I cannot have two players in each position and not play them,” he said. “David has tremendous qualities, like Aaron has, like Karl (Hein) has and we have to use them. I am a really young manager and I have only been in the job for three and a half years and I have few regrets in what we have done. One of them is that on two occasions I felt after 60 minutes and 85 minutes in two games in this period, to change the keeper in that moment and I didn’t do it. I didn’t have the courage to do it. But I am able to take a winger, or a striker and put a central defender back and go to a back five to hold that result.

“And we drew those games and I was so unhappy and someone is going to do it and maybe it (the reaction) will be, ‘oh! That is strange. Why?’ Why not? Tell me why not. You have all the qualities in another goalkeeper and you want to do something to change the momentum, do it. It is a regret that I have and my feeling is to get everyone engaged in the team. They have to play regardless of the competition. Do it. That is my message.”

Reagovat
SunFells

On je otrávený otázkami o jedničkách (včera ji dostal tak čtyřikrát po jednom startu Rayi), hráčích do základu a náhradnících. Udělali mnoho pro to, aby měli kádr, který dokáže při změnách udržet rozumnou kvalitu, utáhnout na solidní úrovni 60 zápasů a mít možnosti využívat různé individuální kvality u hráčů dle toho co strategie vyžaduje - tak jak to potřebuje udělat každý, aby se Man City tohle provozující dlouhou dobu vyrovnal. Tohle říká, protože ani brankář, coby extrém, by navzdory tradici neměl zůstat ušetřen vystřídání, pokud se herní plán v reakci na zápas změní a je za něj vhodnější alternativa k plnění takového plánu.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Robertson

howgh

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Ramsdale seděl protože chytal hovno a po pauze byl ideální čas to prostřídat. Nebo mi snad chceš tvrdit, že Raya byl v základě aby ste překonali urputné přesahující dvojici útočníků Evertonu?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Těžko říct, co si z toho vzít. Je to dost špatně řečeno, ale nemyslím si, že by při tiskovce chtěl potápět Aarona. Spíš chtěl říct něco jako – je super, že máme dva výborné gólmany, takže je můžeme střídat dle potřeby, třeba i v jednom zápase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na redditu z toho byli unešení, že prý bude v budoucnu normální střídat gólmany během utkání a že je Arteta v tomhle směru vizionář.

Absolutně si nedokážu představit vesmír, kde by dávalo něco takového smysl vyjma penaltového rozstřelu.

Reagovat
J0EL

Presne takto to bolo myslene prave. Ze nenasiel odvahu striedat brankara. Toto nie je nic proti Aaronovi, kedze vravel, ze na niektore situacie sa niektori hraci hodia viac, ini menej. Raya by rozohravkou mozno mohol priniest este viac kludu, pripadne vie, ze standardky ma lepsie zvladnute ako Aaron (co bolo vidiet aj vcera, ked si chodil po tie rohy a centre skoro az na jedenastku).

Proste si len zafilozofoval, ze ako by to vzali ludia/novinari ak by v zapase striedal brankara, pricom je to taka "ista" pozicia ako napriklad kridlo, resp. utocnik. Tam tiez striedas podla toho ako sa ti to v zapase aktualne hodi no.

A ano, necudoval by som sa teraz uz, kebyze to v blizkej dobe Arteta aj realne spravi

Reagovat
SunFells

5 povolených střídání nahlížení na takovou situaci může takhle změnit. Kdyby chtěl při příznivém výsledku dohrát zápas kontrolováním míče nebo i třeba v deseti při nepříznivém a chtěl by tak větší kontrolou mít větší šanci hrát s míčem a hrozit, tak jak loni Man City s Edersonem stále bylo doma schopné mít momentum s brankářem daleko zapojenějším v buildupu.

Reagovat
J0EL

Je to otazka casu imho. A tymto si Mik pripravil podu

Reagovat
masly008

Pak by mě zajímalo co má tedy Aron lepší než Raya a v čem by nám pomohl.

Reagovat
J0EL

Akokeby som to tam nenapisal

Reagovat
J0EL

Ok sorry, zle som precital. Aaron je podla mna lepsi shotstoper a urcite aj lepsie bude dirigovat obranu (aktualne kedze ma s nimi viac skusenosti). Tych rozdielov bude viac, ale nechce sa mi hladat po Twitteri a kopirovat to tu ako Busby no

Reagovat
masly008

Takže vlastně by měl Aron chytat tak proti Poolu a City kdy se očekává že ty střely tam budou. Jinak proti City to posledně moc nepotvrdil u té Kevinove střely.

Reagovat
tweek

No, myslím, že právě naopak. V těchto dvou zápasech by měl chytat Raya k vůli soupeřově presingu, z kterého se bude potřeba vykombinovat bez sebemenší chybičky.

Reagovat
masly008

Takže by už nechytal vůbec.

Reagovat
tweek

No, já bych právě Aarona dával na ty slabší soupeře, kde hrozí protiútoky a střely ze střední vzdálenosti.

Reagovat
J0EL

Presne. A podla mna je aj toto Mikelov dlhodobejsi plan. Vychadzam z tej tlacovky ked spominal, ze by stiahol Aarona v tych zapasoch kde to bolo tesne a dostali sme sa do uzkych (Fulham a ?). Vtedy tam prave chcel dat Rayu na ukludnenie kvoli rozohravke a hroziacim standartkam.

Reagovat
Mastný Chobot

Tam hovoril o celej svojej trénerskej kariére, nie o tejto sezóne.

Reagovat
J0EL

No spominal tam konkretne minuty prave a to sa mi nezda aby bolo z pred "x" sezon. Lena Ryanom asi striedat nechcel si myslim no

Reagovat
Mastný Chobot

Vyššie dal Trand celý ten výrok: I am a really young manager and I have only been in the job for three and a half years and I have few regrets in what we have done. One of them is that on two occasions I felt after 60 minutes and 85 minutes in two games in this period, to change the keeper in that moment and I didn’t do it

Reagovat
J0EL

Na toto som reagoval. Lena Ryanom by nestriedal. Aarona za Turnera myslim detto. Az teraz to dava zmysel prave ked mame rovnocennu nahradu v brane. In this period (3 a pol roka) neznamena, ze to muselo byt davno. Pocas tohto obdobia to moze kludne znamenat aj posledne dva zapasy (cisto z vyznamoveho hladiska)

Reagovat
jk

Reagovat
Cobra

Jestli nevíte, kde sehnat lístky na zápas PL, obraťte se na Vitasrp. Skvělý přístup a vše vysvětleno do sebemenšího detailu.

Zápas na živo snad ani nemohl být lepší vzhledem k průběhu, ten večer jsem neměl hlasivky. Stadion nemá cenu komentovat. Prachy, které to stálo tam jdou vidět a konkrétně South Stand mně úplně vyrazila dech. Celá High Rd žila jen Spurs, neskutečný.

V centru Londýna měl bez přehánění každý pátý Asiat (a že jich tam je) dres Sona. Marketingově neprodejný hráč a o to víc cením Angeho, který se ho nebojí stáhnout. Na tohle Conte neměl koule. V Bissoumovi máme klenot a pro mě je to evoluce Dembélého, je neskutečný. Co se mi ještě hodně líbilo, jakou podporu dostával od fanoušků Richarlison i když jeho výkony nejsou ideální. Co pak na mě udělalo dojem, že jako jediný při odjezdu ze stadionu stáhnul okna a rozdával autogramy a fotil se s fanoušky.

Btw Angeho chant nemá chybu. Je až neuvěřitelné, za jak krátkou dobu dokázal úplně změnit náladu v klubu. <3

Reagovat
Herry31

Reagovat
FUnk

<3 na kolik vysel listek?

Reagovat
Cobra

3 300,-

Reagovat
krisa

škoda, že jsem letos v lednu řešil lístky na derby jinak, stály mě děsnou raketu. Ale budu muset znova, kluk (fanda Spurs) byl děsně zklamaný, že nedali aspoň góla a říkal, že tam musíme znova ale příště na nějaké lopaty prý

Jinak mě pobavilo, že během prohlídky stadionu říkali, že tam není jediná věc červená, ani hasičáky - si vyjednali výjimku a mají stříbrné Když pominu fandy Arsenalu, tak moje tkaničky byly jediná červená část oblečení co jsem tam viděl

Reagovat
tweek

Jak se to stane, že otec je fan Arsenalu a syn Tott?

Reagovat
krisa

tak si vybral už když byl malý, měl tam své oblíbené hráče (Lloris, Kane) Teď je mu 14 a to vzájemné hecování je celkem sranda

Reagovat
Nizzie

Je to perfektní terč pro kanady z obou stran

Reagovat
J0EL

Chyba v Matrixe

Reagovat
krisa

před pár lety mi tu radili ať ho strčím do babyboxu i když mu bylo asi 10 už

Reagovat
J0EL

Tiez dobre

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Maximm9

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
tweek

Mě občas popichuje manželka, ze naše malé bude fan Tottenhamu Ale taky bych to zkousnul. Hecovačka asi fajn, jen ve 14 jsem tyhle věci bral ještě moc vážně

Reagovat
Kinky7

Já koupil dceři kámoše spartana komplet slávistické vybavení na fotbal

Reagovat
mistr129

Reagovat
eibe

Reagovat
Trand

Reagovat
Cobra

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Čenda

Reagovat
oddy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells
Reagovat
Trand

To je až neskutečný, jak to měl v hlavně nastavený a srovnaný. Elitní mentalita.

Reagovat
SunFells

Především to Bohužel v malé míře i to, že naše frappuchínková generace je ve zralosti patrně na all-time low.

Reagovat
Golasso

Naše generace je v tomhle jako každá jiná, před námi i po nás. Na jednoho Seedorfa i v jeho generaci připadalo třeba 100 šestnáctiletých, co měli zralé tak leda beďary na ksichtě.

Reagovat
EZ

ja si trebars myslim, ze tym ze chodi vacsina ludi na VS, sme si vsetci kolektivne predlzili detstvo a mentalne dospievanie o tych 5 rokov.

Reagovat
Golasso

No většina lidí na VŠ nechodí, pokud se bavíme o ČR nebo SR. Furt máme poměrně malý počet vysokoškoláků vzhledem k celé populaci. A i kdyby, tak abys tu VŠ po pěti letech vyšel, tak taky musíš mít alespoň nějak srovnané priority a ideálně na VŠ studium myslet už na střední škole. VŠ studium samotné je pak hodně o vůli, vytrvalosti, pracovitosti a cílevědomosti – je snadné se po cestě ztratit a vykašlat se na to. A ti, co nemají tyhle vlastnosti, tak na VŠ sice možná jdou, ale skončí třeba po roce. Taky ne každého vysokoškoláka živí rodiče, někteří se musí pořádně ohánět v práci, aby mohli studovat. Takových znám hodně.

Reagovat
EZ

vacsina ludi sa na VS prihlasi, ale 1/3 ju nedokonci, preto je ten pomer VS vzdelanych ludi maly...

Reagovat
Golasso

Jo, o tom taky píšu, ale tihle, co tam jdou jen tak z hecu, tam nevydrží 5 let. Většinou skončí někdy ve druhém semestru.

Reagovat
fenixLFC

tak ten pomer je z celej populacie, nie iba z mladych. stale tu mas prevahu ludi ktori v mladosti na vysku ist nemohli takze ten priemer ti to pochopitelne znizuje

Reagovat
Talker

Hele záleží, VŠ je za mě stejná jako SŠ - buď je specificky zaměřená a připraví tě na něco do budoucna (doktor, IT atd) nebo je všeobecná (většina humanitních oborů) a je to o tom se prostě našprtat sračky, které v životě nevyužiješ a je to jen o tom dostat cár papíru, na který se tě ve výsledku stejně nikdo neptá jakmile máš reálnou zkušenost, protože ty lidi zajímá, co reálně přineseš a ne to, co teoreticky umíš.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Golasso

Přemýšlím, jestli se k tomu víc rozepsat nebo ne. Tohle je dost rozšířený názor na vzdělání, bohužel. Mám VŠ vzdělání ve společenskovědním oboru – ty se často hází do jednoho pytle s humanitními, když jde o srovnávání v rámci české posedlosti bílými plášti a technickým vzděláním. Taky jsem v posledním ročníku VŠ technického směru (právě v IT), takže mám i nějaké vlastní srovnání. V obou případech jsem se naučil konkrétní, užitečné věci a žádné "sračky" jsem se tedy šprtat nemusel a bez VŠ bych svoji současnou práci dělat nemohl. Vzhledem k šíři toho, co se bere na VŠ, reálně všechno studované nevyužiju ani v tom IT, ale to mi nepřijde jako problém. Kdybych se chtěl naučit něco úzce zaměřeného, tak mi stačí učňák.

Co se týče SOŠ, tak tam je to škoda mluvit. Kdybych v 15 nebyl blbej, tak jsem šel na gympl místo "elektroprůmky", dostal bych kvalitnější všeobecné vzdělání a to, co se na SOŠ učí 4 roky, bych sfouknul během 2 semestrů na VŠ. Jestli je diplom z VŠ "cár papíru", tak maturita ze SOŠ je někde mezi použitým toaleťákem a mírovou smlouvou s rusákama . Bohužel, sice je dobré maturitu mít, ale ze všech papírů, co můžeš v rámci vzdělání dostat, tak maturita svojí hodnotou klesla asi nejvíc a reálně se tam toho ani moc nenaučíš. Na praxi je lepší učňák a na teorii gympl.

Reagovat
Hlahart

Což prostě taky souvisí s tím, že bychom měli mít mnohem víc gymnaziálně vzdělaných lidí

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Golasso

Reagovat
Čenda

Reagovat
EZ

16 rocny NAS napisal Illmatic. O dost dostojnejsia generacia.

Reagovat
EZ

inak teda, aby sme neboli privelmi sentimentalny, tak Bellingham ma 20 a z tych utrzkov z interview po prestupe do Realu sa mi zdalo ze to ma tiez dobre ujasnene v hlave.

Reagovat
SunFells

To je rozdíl 4 let v profi kariéře a teenagerovském životě. Jude je ovšem taky mentálně monstrum, v klubu jako Dortmund jedním z lídrů v 18-19 a o jeho vzestupné trajektorii není moc pochyb.

Reagovat
romeo351

Uplně hmatatelně cítím tu touhu něco dokázat. Je to nyní totožné?

Btw jeden z nejlepších CM historie (bez slabiny)

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
EZ

existuje nejaka fantasy diskusia?

Reagovat
juninho8

existuje, ale je v podstate mŕtva...sem tam sa niečo prehodí na discorde...

Reagovat
VTID94

The total cost of Brighton's starting XI against Manchester United was £16.2m

Erik ten Hag said the Seagulls have "spent a lot of money" when comparing their spending to the Old Trafford club.

Reagovat
vodka

a Joao Pedro, který dal za Brighton třetí gól, stál víc jak celá starting XI Brightonu. od ETH slabší vyjádření, ale co se z toho dělá je úplně wtf.

Reagovat
vodka

*stál 2x víc jak celá starting XI...

Reagovat
J0EL

Nerobilo by sa mozno z toho take wtf, keby uz druhykrat za sebou tak brutalne neprestrelil...

Reagovat
Talker

A Sancho s Antonym vyloučenými z kádru stáli dohromady 10x více, než celáý starting XI

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

A Onana, který měl tu jeho střelu jako údajně TOP brankář chytit stál skoro 3x tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Tým do Mnichova, aktuálně je zraněný i Harry, kdo si vytáhne nejkratší sirku zítra a zrání se taky?

Goalkeepers: Altay Bayindir, Tom Heaton, Andre Onana, Radek Vitek.

Defenders: Victor Lindelof, Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Diogo Dalot, Jonny Evans.

Midfielders: Bruno Fernandes, Christian Eriksen, Casemiro, Facundo Pellistri, Scott McTominay, Dan Gore, Hannibal.

Forwards: Anthony Martial, Marcus Rashford, Rasmus Hojlund, Alejandro Garnacho, Omari Forson.

Reagovat
iamek

Aspon, že už trénuje čtveřice Mainoo, Amrabat, Varane a Mount.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JohnnyBravo

škoda toho načasování, být ready třeba o týden dřív, tak jsme mohli mít šanci tam aspon něco uhrát, kdyby se te střed trochu vyztužil. No hlavně at se nikdo nezraní a na další zápas PL už snad bude větší výběr

Reagovat
JohnnyBravo

Já jsem teda věčnej optimista, ale tohle je docela síla, takhle úzkej a slabej kádr poslat na Bayern, to je sebevražda. Budu nějak doufat, že uhaluzíme 0:0.

Reagovat
Eichel

Tak nakoniec vám ako padne vhod ten Regulion

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/NetflixUK/status/1704148345671811579

Na Netflixu vyjde dokument o Becksovi.

Reagovat
Grahf

Reagovat
juninho8

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hlahart

Konečně potvrzení, že Ramsdale průměrný není, jk (?) bude rád

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fi5ianbaf19pb1.png

Reagovat
ashburtongrove

Zvery po 5 kolech, kdy jedno nehral

Reagovat
J0EL

Ze ty mas toto za potrebu sa takto zhovadit

Reagovat
Hlahart

já bych to tak vážně nebral od začátku

Reagovat
bbbauch

Reagovat
EZ

ten graf je ale priseny

Reagovat
EZ

priserny

Reagovat
iamek

Reagovat
Nizzie

U každého se najde časové období, kdy mu zápasy nevýjdou a dle statistik bude působit podprůměrně. Stačí to však pro to, aby tak byl označován? Pro mě určitě ne a pořád říkám, kdo ho označuje za podprůměrného gólmana je hlupák. A zrovna kluci z kurníku by o tom mohli vědět dost, vždyť mají poměrně pravidelně podprůměrných hráčů plnou kabinu.

Reagovat
fenixLFC

maju podpriemernych hracov plnu kabinu a aj tak ste dokazali pred nimi skoncit prvykrat po siedmich rokoch....

Reagovat
SunFells

6

Reagovat
Nizzie

Všiml sis toho dost důležitého "poměrně pravidelně", že?

Reagovat
Nizzie

Ale teda po dřívějších zkušenostech by mě moc nepřekvapilo, kdyby ti opět důležitá část příspěvku utekla. Stává se ti to docela často teda ale.

Reagovat
jk

Takže hlupák je nakonec chobot, protože ten si tu jediný zpívá písničku “Ramsdale je podprůměrný gólman”

Reagovat
Mastný Chobot

Znova sme pritom, že ty sa nevieš vyjadriť v dvoch komentároch rovnako, ale ešte ideš klasicky arogantne spomínať mňa s ownym je aspoň sranda

Reagovat
jk

Hele pokud nejsi schopný chápat můj text v kontextu více příspěvků, není nic jednoduššího než nereagovat. Mě taky dvakrát netěší vyvracet tvoje selektivní vnímání textu a manipulace.

Spománám ťa, protože jsi to ty, co tu dokola jede “podprůměrný Ramsdale” jak ufňukánek, přitom sis to klasicky vycucal z prstu.

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, či si zabudol, ale ospravedlnil som sa ti za to, lebo tvoje dovysvetlenie som si nevšimol. Že to vyťahuješ aj po tom znova, to skôr niečo svedčí o tvojej vyrovnanosti. Ale v pohode, však uľav si.

Reagovat
jk

No on to vytáhl Nizzie. Ale máš pravdu, že tebe jsem zmiňovat nemusel. Tak promiň.

Reagovat
Nizzie

Hele pokud nejsi schopný chápat můj text v kontextu více příspěvků, není nic jednoduššího než nereagovat. Mě taky dvakrát netěší vyvracet tvoje selektivní vnímání textu a manipulace.

Toto si prosím někam zarámuj, nejlépe nad monitor/přilep na mobil, až příště budeš mít touhu na mě zase reagovat, protože to na tebe sedí jak prdel na hrnec. Díky.

Reagovat
Nizzie

Hlupák je tam jasně definován, jestli z toho usuzuješ, že je to chobot, tak je mi líto, ale právě si se sám prozradil. Opět.

Reagovat
jk

Letos je zatím naprosto špatný. Dobře pro ně, že přivedli Rayu. Ale věřím, že deluded skupinka si myslí furt něco jinýho

Reagovat
Nizzie

Takže deluded skupinka si myslí, že je naprosto skvělý a je pro nás špatně, že jsme přivedli Rayu? Wow, ty už fakt nevíš z keré do keré.

Reagovat
jk

?

Reagovat
Nizzie

Tak když si deluded skupinka myslí něco jiného, může to být i toto ne?

Reagovat
bbbauch

Oh

Reagovat
Nizzie

Ale vždyť já ho jenom tak škádlím kluka jednoho ušatýho.

Reagovat
jk

Oh

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Zaschrona

Everton’s loan off 777 Partners is to help Everton ‘stay afloat’. Everton are struggling to pay their monthly bills. The loan from 777 will cover an immediate cashflow deficit as well as the latest construction bill for the new stadium.

This is fine...

Reagovat
vodka

přitom herně mi to od vás nepřijde úplně marné, spíš dost smůly/nekvality...

Reagovat
Zaschrona

Fulham, Wolves a Sheff Utd jsme měli dle xG porazit, reálně z toho máme bod. Villa nás rozdrtila, proti Arsenalu jsme dopředu nic neměli. Není to taková hrůza, základní sestava je na papíře dostatečně dobrá na záchranu, možná až na ty paliče vpředu. Ale zjevně to až do doby než se přesuneme na nový stadion bude holý boj o život. Tak snad nedopadneme jako podstatně horší Valencie...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Mastný Chobot

nedeľa večer je fajn, pokojne by tie kickof-offy mohli bývať ešte neskôr, ako v Španielsku.

Reagovat
Zaschrona

Pro televizní fanoušky jo, pro away fans to je ale tragédie.

Reagovat
Mastný Chobot

Tragedia, no asi existuju horsie veci ako prist o 2 hodiny neskor domov alebo si dat o 4 piva menej

Reagovat
Dawon

Tak spousta fanousku cestuje hodne daleko a muze se stat, ze uz jim pak treba ani zadne spoje domu nejedou. Navic teda 2 hodiny zrovna v nedeli, pokud jdes v pondeli do prace, neni uplne zanedbatelne.

Reagovat
Zaschrona

Čo to táraš? Třeba z Londýna do Liverpoolu to jsou minimálně 2,5 hodiny vlakem, takže třeba 4 hodiny cestování. Což v případě takového zápasu reálně znamená vrátit se domů hodně po půlnoci, když druhý den jdeš do práce, pecka... Nemluvě o tom, že tak pozdě už skoro nic obvykle nejezdí.

Samozřejmě by to mohlo nějak fungovat, kdyby ten termín byl fixován na zápasy geograficky blízkých týmů, historie nás ale učí, že PL nemá problém fandy NU poslat v pondělí večer do Southamptonu.

Reagovat
Mastný Chobot

V poriadku, ako vravim, to podla mna nie je ziadna tragedia momentalne sa hrava od 16.30 a nikto na to nenadava. Keby bol kick-off aj o 18.30, tak away fans pridu domov... o 2 hodiny neskor, no

Reagovat
Zaschrona

Nikdo nenadává? Já teda nadávky na to čtu už roky opakovaně. Se podívej třeba na ty komentáře tady: https://twitter.com/TeleFootball/status/1704218031663059307

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vitasrp

Cože? Tohle je dobře mimo teda…

Reagovat
Mastný Chobot

A z akeho dovodu?

Reagovat
Nikikrew

Pre otcov malych deti ideal

Reagovat
r.mrazik

nedele vecer je super

Reagovat
Dawon

at se neserou do vysilaciho casu NFL

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

One of the key quotes for me was: "Some players felt they should’ve played more & weren’t constructive to the environment. That’s a huge sin for me. When I didn’t start games I wanted to prove to the manager he’d made the wrong decision...

Now, a lot of players aren’t like that. Agents and family members get into their heads and tell them they’re better than they are because they have a vested interest. It’s a disease of modern football."

This still remains at United. You need longer than 12 months to fix this type of toxicity that begins in the boardroom and manifests in performances.

Ole revealed players turned down the captaincy, & that really shows the lack of bravery & leadership in the squad. Ole wanted Harry Kane, Declan Rice, Jude Bellingham and Erling Haaland. Instead, the Glazers vetoed signings that would make #MUFC title contenders in a heartbeat. United spend money on players, but our coaches never really get the players they truly need.

For me, this is why I think it's unwise to be judge & jury over Erik ten Hag because of a lacklustre start to the season in the middle of a horrendous injury crisis.

The Glazers refused to put the money up for Kane & Rice this summer, they could have previously signed Bellingham & Haaland, but a lack of vision & planning has haunted United since Sir Alex departed. The football operation has been inept for a decade.

At this moment, with the owners pretence over a sale, it's really tough for Ten Hag to keep results on track. United are a laughing stock, whether that be their soap-opera style club statements or the owners lack-of-willing to invest in the club they own. They've never put a penny of Glazer-cash in.

Ten Hag deserves time. Van Gaal, Mourinho & Solskjaer had decent periods, they all signed players, but the one thing that was the same across the board was the owners lack of expertise. They don't know how to win in sports unless a Tom Brady or Ronaldo falls into their laps. If they ran Brighton, they'd be relegated.

Fantastic work as always from Andy, it was great to spend some time with him on the pre-season tour of the USA. The insights from quality journalism continue to be the best way United fans can reach for the truth about our much-loved football club.

Good luck to Ole. He'll always be respected by the Old Trafford crowd and welcomed home to watch our team.

peklo v MU

Reagovat
vodka

zrovna v tom rozhovoru Ole Glazery docela brani, tak nevim, jak z toho nekdo vytahne tohle. Zvlast kdyz tam explicitne rika, ze Bellingham se rozhodl pro Dortmund sam.

Reagovat
r.mrazik

zatim jsem videl jen tenhle tweet,na clanek se chystam po praci do tramvaje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele