Premier League - souhrn 25. kola: Chelsea obrala ManCity, Liverpool ani Arsenal nezaváhaly

17.02., 15:35, aktualizováno 19.02., 22:55
Komentáře a souhrny
Saka dál pálí ostrými, v Burnley se trefil dvakrát (© AFP)

Manchester City ztratil body ve vyrovnaném souboji o titul, když jen remizoval s Chelsea. Využily toho Arsenal i Liverpool, které nadělovaly na hřištích soupeřů. Tottenham selhal doma s Wolves a pustil do elitní čtyřky Aston Villu, jež uspěla na Fulhamu. Navíc se mu po úspěchu v Lutonu blíží i Man United. Newcastle v závěru zachránil alespoň remízu s Bournemouthem. Nadále v krizi je West Ham, potřetí v řadě nedal gól a odjel s prázdnou z Nottinghamu.

Everton FC - Crystal Palace 1:1

19.02.2024 21:00

Góly: 84. Amadou Onana - 66. Jordan Ayew

Crystal Palace vybojoval v dohrávce 25. kola Premier League na hřišti Evertonu remízu 1:1. Orli pár hodin před úvodním výkopem vydali zprávu, v níž oznamovali, že z pozice hlavního kouče odstoupil Roy Hodgson a nahradil jej Oliver Glasner. V Goodison Parku ovšem nová tvář pouze přihlížela duelu z tribuny, a na postu trenéra hostů proto figuroval jeden z dosavadních asistentů. Karamelky díky zisku bodu alespoň na chvíli vykoukly ze sestupového pásma.

Everton čekalo už čtvrté vzájemné utkání s Crystal Palace během necelých tří měsíců. Toffees provázela špatná forma, která přispěla k tomu, že získali tři body naposledy 16. prosince, přičemž se v tabulce topili v sestupových vodách. Orli na tom ovšem nebyli o moc lépe, když po dvou prohrách po sobě měli jen pět bodů náskok na svého soupeře, kterého navíc už šestkrát v řadě neporazili.

Nepříznivou bilanci chtěl jako první utnout Odsonne Édouard, ve 12. minutě zápasu však z hranice vápna pálil přímo na připraveného Jordana Pickforda. Na druhé straně se z podobné pozice položil do voleje Abdoulaye Doucouré, jeho rána ale těsně minula levou tyč. Netrefil se ani Dominic Calvert-Lewin, když nadýchaný centr Dwighta McNeila neusměrnil hlavou do branky. Crystal Palace se znovu ozvalo až v 39. minutě, kdy hlavičkoval z rohu Jean-Philippe Mateta, v cestě mu však stál na čáře stojící Ashley Young.

Ve druhém poločase se jako první chtěl uvést Tyrick Mitchell, v samostatném úniku však nedokázal přelobovat zkušeného Pickforda. Everton si následně vytvořil tlak na soupeřově polovině, přesto to byli Orli, kdo rozvlnili síť. V 66. minutě svou střelou Jordan Ayew na zadní tyč nedal Pickfordovi šanci. Na druhé straně znovu hlavičkoval Calvert-Lewin, i tentokrát však mířil vedle. Zasloužené vyrovnání týmu z Merseyside zařídíl v 84. minutě po rohovém kopu hlavičkující Amadou Onana.

Everton tak své trápení neprolomil a doma získal jen bod. Oba celky odehrají další ligový duel 24. února. Toffees změří síly s Brightonem, Orli se utkají s Burnley.

Více informací k zápasu

Luton Town - Manchester United 1:2

18.02.2024 17:30

Góly: 14. Carlton Morris - 1. Rasmus Højlund, 7. Rasmus Højlund

Fotbalisté Manchesteru United porazili ve 25. kole Premier League nevyzpytatelný Luton na jeho hřišti 2:1 a poprvé od října 2020 vyhráli pět soutěžních utkání v řadě. Rudí ďáblové vykročili za úspěchem již po 36 sekundách, kdy se prosadil Rasmus Höjlund. Stejný hráč se trefil ještě v sedmé minutě, a stal se tak nejmladším fotbalistou v historii Premier League, který skóroval v šesti po sobě jdoucích zápasech. Čerstvě zraněného snajpra Elijaha Adebaya sice střelecky zastoupil Carlton Morris, nicméně nakonec to nestačilo ani na bod. Hosté se tak po zaváhání Tottenhamu přiblížili pohárovým pozicím na tři body.

Manchester United přijížděl do Lutonu ve skvělé formě, když zvítězil v posledních čtyřech duelech. Navázat na povedenou sérii chtěli Rudí ďáblové i proti Klouboučníkům, kteří ovšem před porážkou se Sheffieldem bodovali hned šestkrát v řadě. The Hatters navíc už několikrát v sezoně ukázali, že favorita dokáží potrápit.

Hráči Red Devils se na trávníku ještě ani pořádně nerozkoukali a už mohli slavit. Výrazně se pod to podepsal domácí stoper Amari'i Bell, jenž nepochopitelně sklepl míč do běhu přímo Höjlundovi. Ten nevídaným dárkem nepohrdl, udělal kličku Thomasovi Kaminskimu a zakončil do odkryté sítě. Hororový začátek pro Kloboučníky nebral konce. Na odražený balon po rohovém kopu si na hranici vápna počkal Alejandro Garnacho a napálil jej přímo na hrudník Höjlunda, odkud pak kulatý nesmysl doputoval až za brankovou čáru. Tým z Manchesteru posléze polevil v pozornosti. Toho využil Morris, který pohotově doklepl do sítě sraženou střelu Tahitha Chonga. V nastaveném čase byl blízko vyrovnání Alfie Doughty, jenže svou slabší pravačkou nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Po změně stran si na dlouhý nákop Andrého Onany naběhl Diogo Dalot, avšak Kaminski vystihl jeho kličku, vrhl se portugalskému reprezentantovi neohroženě pod nohy, a celou akci tak zmařil. Belgický gólman se následně vyznamenal rovněž proti přízemní střele Marcuse Rashforda. O chvíli později si vyběhnutého Kaminskiho obhodil Bruno Fernandes. Tentokrát však za svého kolegu z branky zaskočil Albert Sambi Lokonga, jenž na poslední chvíli skluzem zabránil blížící se pohromě. Pojistku mohl přidat Garnacho, ani ten ale nedokázal po samostatném úniku nadvakrát vyzrát na skvěle chytajícího Kaminskiho.

Luton tak favorita nepřekvapil a i podruhé s Manchester United prohrál. V následujícím kole zamíří 21. února za další výzvou do Liverpoolu, Rudí ďáblové o tři dny později doma přivítají Fulham.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Brighton & Hove Albion 0:5

18.02.2024 15:00

Góly: 20. Facundo Buonanotte, 24. Danny Welbeck, 75. Jack Robinson (vl.), 78. Simon Adingra, 85. Simon Adingra

Hráči Brightonu zvítězili ve 25. kole Premier League na hřišti Sheffieldu United 5:0, a vůbec poprvé tak svého soupeře dokázali v této soutěži porazit. Rackům výrazně pomohlo domácí vyloučení a následná přesilovka, kterou ještě v první polovině úvodního dějství využili Facundo Buonanotte a Danny Welbeck. Žiletky se v početní nevýhodě na zvrat nezmohly, a naopak ještě třikrát inkasovaly. Hostující celek tak i navzdory spekulacím ohledně trenéra Roberta De Zerbiho, o něhož by údajně měla mít zájem třeba Barcelona, dovedl duel do zdárného konce.

Poslední Sheffield v minulém utkání sice triumfoval na hřišti Lutonu 3:1, ani tento úspěch ovšem Žiletkám příliš nadějí na setrvání v Premier League nedodal, šlo totiž o jejich první venkovní zisk tří bodů. Tentokrát se vrátily domů na Bramall Lane, kam přicestoval Brighton, který venku zvítězil dosud jen třikrát. Racci však doufali v dobrý výsledek, neboť na konci ledna na tomto stadionu v duelu FA Cupu slavili postup do osmifinále po výhře 5:2.

Výrazná komplikace pro Sheffield přišla hned ve 13. minutě poté, co Mason Holgate viděl za prošlápnutí kolene protihráče červenou kartu. The Seagulls proměnili nabídnutou přesilovku poměrně brzy, když početní převahu při rohovém kopu využil Buonanotte, jemuž míč sklepnul vysoký Lewis Dunk. Ve 24. minutě to navíc bylo už o dvě branky, neboť se tvrdou dorážkou pod břevno prosadil Welbeck. Krátce před pauzou se po standardní situaci trefili i Žiletky, nicméně Ben Osborn byl v inkriminovaném momentu v ofsajdu.

Osobní souboj s fanoušky The Blades sváděl Kaoru Mitoma. Jednak byla po zákroku na něj udělena červená karta a japonský šikula si domácí tábor znepřátelil i nafilmovaným pádem ve vápně. Malý příběh mohl pro hráče Brightonu dostat sladkou tečku po hodině hry, kdy zkoušel překvapit ranou na bližší tyč brankáře Wese Foderinghama, ten ale vytěsnil míč na roh. Druhý poločas se nesl v duchu obrovské převahy hostů v držení míče s jasným cílem nedat soupeři sebemenší šanci na návrat do zápasu. Žiletky se nakonec přece jen prosadily, k jejich smůle to ale bylo do vlastní sítě zásluhou nešťastné teče Jacka Robinsona. Dominanci hostů pak podtrhl perfektní ranou z voleje Simon Adingra, jenž si v závěru připsal ještě jednu trefu.

Brighton tak navázal na vzájemný duel z FA Cupu a Sheffield porazil i v ligovém utkání. V příštím kole přivítá 24. února doma Everton, Žiletky o den později zamíří na hřiště Wolves.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 1:1

17.02.2024 18:30

Góly: 83. Rodri - 42. Raheem Sterling

Fotbalisté Chelsea zaskočili Etihad Stadium, když ve 25. kole Premier League remizovali s Manchesterem City 1:1. Hra nahoru dolů vyhovovala více Londýňanům, konkrétně Raheemovi Sterlingovi, který po jednom z rychlých brejků poslal svůj tým do vedení. Anglický křídelník se tak i podruhé v ročníku trefil proti svému bývalému zaměstnavateli a zároveň, co do počtu gólů v anglické nejvyšší soutěži, překonal liverpoolskou legendu Stevena Gerrarda. Citizens však v závěru dostali soupeře chvílemi až pod drtivý tlak, který přetavil ve vyrovnání Rodri.

Listopadové střetnutí těchto celků stále platilo za jedno z nejatraktivnějších, jež liga dosud nabídla. Osmigólové přestřelce tehdy dodal remízový punc Cole Palmer, který se mohl stát prvním odchovancem Citizens, jenž proti nim skóruje v obou duelech sezony. Také domácí sázeli na muže, co prošel kádrem soupeře. Kevin De Bruyne byl kmenovým hráčem Blues mezi lety 2012 a 2014, svůj potenciál ale naplno rozvinul až v modré části Manchesteru.

Ani jeden z týmů nezůstal v úvodu střetnutí za očekáváním a hra se přelévala z jedné strany na druhou. V první gólové příležitosti se neobjevil nikdo jiný než Erling Haaland. Ten si z druhé vlny naběhl na měkký centr z dílny Juliána Álvareze, nicméně podařilo se mu hlavičkovat jen těsně nad břevno. O chvíli později dal na odiv svůj fotbalový um obávaný Palmer, který na polovině hřiště vyšachoval hned několik protihráčů, vysunul nabíhajícího Mala Gusta a ten předložil na penaltu míč Nicolasovi Jacksonovi. Senegalec si ale se vzniklou situací vůbec neporadil a bídným dotykem se připravil o možnost nebezpečně zakončit. Své zaváhání odčinil Jackson ve 42. minutě, kdy po rychlém brejku vyzval ke skórování Sterlinga. Anglický křídelník nejprve zasekl balon před Kylem Walkerem, aby pak přesným obstřelem překonal Edersona.

Po změně stran se k exekuci přímého kopu z hranice šestnáctky postavil De Bruyne. Ani on se však nesetkal s úspěchem, když svůj pokus poslal těsně nad břevno. O chvíli později si střílenou přihrávku Phila Fodena našel ve vápně Haaland, ale v pozici, ze které obvykle trefuje zařízení, selhal. Posléze pláchl po pravé straně už po několikáté Gusto, naservíroval míč nabíhajícímu Sterlingovi, nicméně Ederson se fantasticky roztáhl a nedovolil Angličanovi další zápis do statistik. Závěrečný tlak Citizens nakonec přinesl ovoce v podobě vyrovnání. Byl u toho Rodri, jenž se v pokutovém území prodral k odraženému balonu a i s přispěním teče Trevoha Chalobaha jej dopravil na místo určení.

Mauricio Pochettino tak remízou nepotvrdil tristní bilanci proti Pepu Guardiolovi, s nímž dosud prohrál více soutěžních zápasů než s kterýmkoliv jiným trenérem. Chelsea po splnění pohárových povinností vyzve 2. března Brentford. Se stejným sokem se už 20. února utká také Manchester City.

Více informací k zápasu

Newcastle United - AFC Bournemouth 2:2

17.02.2024 16:00

Góly: 57. Anthony Gordon (pen.), 90+2. Matt Ritchie - 51. Dominic Solanke, 69. Antoine Semenyo

Newcastle remizoval ve 25. kole Premier League na vlastním hřišti s Bournemouthem 2:2. Hosté potvrdili pověst nevyzpytatelného soupeře a dostali se před zaplněnými tribunami St. James' Parku do vedení zásluhou Dominica Solankeho, jenž využil uklouznutí slovenského gólmana Martina Dúbravky. Newcastle pak sice krátce nato vyrovnal, Třešně si ovšem vzaly vedení zpět na svou stranu. Až v nastaveném čase tak Straky uloupily bod díky trefě Matta Ritchieho, před vlastním publikem nicméně nevyhrály již počtvrté za sebou.

Straky napříč soutěžemi neprohrály čtyřikrát v řadě a začalo to vypadat, že se jim po špatných podzimních výkonech vrátila forma, vylepšit to ovšem rozhodně chtělo výkony na domácím trávníku. Tam Newcastle v lize nevyhrál třikrát v řadě, což se mu naposledy přihodilo v roce 2021. Na jakoukoliv výhru v nejvyšší soutěži pak čekal Bournemouth, jenž naposledy uspěl na Štěpána.

Utkání začalo v klidném tempu, které se ale postupem času stupňovalo a od 15. minuty už byly vidět na obou stranách gólové šance. Ty největší však měli The Cherries, konkrétně Solanke, který v 17. minutě dostal výbornou přihrávku od Justina Kluiverta a v pokutovém území mířil na vzdálenější tyč, ale výtečným zákrokem ho vychytal slovenský brankář Dúbravka. O pár minut později odcentroval zleva James Tavernier, míč se nohou snažil usměrnit znovu Solanke, ale jeho zakončení opět chytil úžasný Dúbravka.

První gól druhého dějství vstřelili hosté. Obrovskou minelu předvedl do té doby bezchybný Dúbravka, který se zapojil do kombinace Newcastlu, při ní však podklouzl a napadající Solanke neměl problém dopravit míč do sítě. Zakrátko bylo srovnáno. Po dlouhém zkoumání faulu v pokutovém území nakonec rozhodčí nařídil penaltu, kterou přízemní ranou do pravého dolního rohu proměnil Anthony Gordon. The Cherries si vzali vedení zpátky v 69. minutě díky Antoinu Semenyovi, který vypálil zprava za hranicí velkého vápna a trefil vzdálenější dolní kout brány. Toons se v závěru utkání tlačili za vyrovnáním a vyplatilo se. Ritchie nejprve hlavou usměrňoval přesný centr, míč se se štěstím odrazil zpátky k němu a napodruhé už se čerstvý náhradník nemýlil.

Newcastle tedy ani tentokrát svou domácí formu nenašel a znovu jen remizoval. Jeho příštím soupeřem bude 24. února Arsenal, zatímco Bournemouth ve stejný den vyzve jiného giganta Manchester City.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers 1:2

17.02.2024 16:00

Góly: 46. Dejan Kulusevski - 42. João Gomes, 63. João Gomes

Fotbalisté Tottenhamu prohráli ve 25. kole Premier League s Wolverhamptonem 1:2. Hosté tak potvrdili, že si v poslední době na Spurs věří a poprvé v historii se jim podařilo nad tímto soupeřem zvítězit třikrát v řadě. Triumf outsidera zařídil dvěma góly Joao Gomes, ale výrazně k němu dopomohl také bídný ofenzivní výkon favorita, který v první půli ani jednou nemířil na branku. Celek ze severu Londýna se tak v průběžné tabulce propadl na páté místo, které by znamenalo neúčast v Lize mistrů, Vlci naopak vstoupili do bran elitní desítky.

Spurs o uplynulém víkendu prodloužili vítěznou domácí sérii, když doslova v posledních vteřinách zápasu s Brightonem dokonali zásluhou Brennana Johnsona obrat. Závěrečné minuty hrály výraznou roli i v listopadovém vzájemném střetnutí těchto soků. Tehdy Tottenham ještě na konci základní hrací doby vedl, pak však v nastavení zazářil gólem a asistencí Pablo Sarabia.

Tentokrát se jako první mohli prosadit Vlci, již v šesté minutě se Hee-Chan Hwang dostal k dorážce ve velmi atraktivní pozici, branku ovšem přestřelil. Ofenziva Spurs byla překvapivě neproduktivní, během první půle se domácímu týmu nepodařilo ani jedinkrát prověřit Josého Sá. Využít jejich trápení se ve 42. minutě podařilo Wolverhamptonu, když se po rohovém kopu dokázal hlavou prosadit Gomes. Ještě před odchodem do šaten mohla Kohouty potkat další tvrdá rána, hrdina posledního vzájemného utkání Španěl Sarabia však z hranice vápna svým projektilem minul levou tyč.

V kabině zřejmě Ange Postecoglou polil své svěřence živou vodou, k vyrovnání totiž potřebovali jedinou minutu. Prosadit se dokázal Dejan Kuluševski, který ranou z ostrého úhlu propálil gólmana The Wanderers. Také ve druhé půli byl velkou hrozbou pro domácí Sarabia, jeho nebezpečnou střelu do levého dolního rohu výtečně vyrazil Guglielmo Vicario. Podobně hodnotný zákrok předvedl po hodině hry v reakci na parádně utažený pokus Kuluševskiho konečky prstů Sá. Místo obratu ovšem přišla na Tottenham Hotspur Stadium vlna zklamání. Domácí defenzivě unikl rychlík Pedro Neto, který křižným pasem našel dobře postaveného Gomese a hrdina utkání ani tentokrát nezaváhal.

Tottenham tak poprvé od začátku prosince prohrál před vlastními fanoušky a dopřál třem pronásledovaným celkům možnost navýšit svůj náskok. V příštím kole přivítá 2. března Crystal Palace, na hřiště Wolves dorazí 25. února Sheffield.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - West Ham United 2:0

17.02.2024 16:00

Góly: 45+5. Taiwo Awoniyi, 90+4. Callum Hudson-Odoi

Fotbalisté Nottinghamu zvítězili ve 25. kole Premier League nad West Hamem 2:0. Jasnou dominanci domácího celku proměnil ve vedení až Taiwo Awoniyi, jenž se prosadil v nastavení první půle. I po změně stran dirigovali tempo hry hráči Forest a v závěru duelu ještě vítězství pojistili další trefou. Vladimír Coufal odehrál 76 minut, zatímco Tomáš Souček tentokrát naskočil až sedm minut po stažení kolegy z reprezentace.

West Ham sice nevyhrál už sedm soutěžních duelů v řadě, ale výkon z minulého kola ještě povýšil předchozí mizérii na další úroveň. Arsenal zesměšnil Kladiváře šesti góly, k čemuž se postavil v rozhovoru čelem Coufal, který příznivcům sliboval, že se nic podobného nebude opakovat. On a jeho spoluhráči si mohli napravit reputaci v Nottinghamu, jenž rovněž neoplýval formou a od sestupového pásma ho dělily dva body.

Otřesený West Ham málem musel dohánět ztrátu již od páté minuty, nicméně bývalý křídelník Manchesteru United Anthony Elanga zahodil tutovku, kterou zlikvidoval Alphonse Areola. Forest i nadále pokračovali v aktivitě a v utkání dominovali, nicméně další pořádná šance dlouho nepřišla ani z jednoho tábora. Fanoušky zvedlo ze židle až zakončení Morgana Gibbse-Whitea, jenže anglický záložník nakonec jen pozdravil Areolu slabou střelou doprostřed. V závěru nastaveného času už se domácí přece jen dočkali, když po pěkné přihrávce Nicolase Domíngueze skóroval Awoniyi.

Francouzský brankář ve službách Kladivářů měl plné ruce práce i krátce po přestávce, kdy parádně zlikvidoval ránu Elangy. Ojedinělou příležitostí The Hammers byl přímý kop, kterého se již tradičně ujal James Ward-Prowse, anglický šikula ovšem netrefil prostor mezi třemi tyčemi. O chvíli později mohl pojistku přidat Awoniyi, ale jeho hlavička jen prosvištěla nad břevnem. Aby toho nebylo málo, posledních 20 minut museli hosté zvládnout v oslabení po vyloučení Kalvina Phillipse. Nottingham poté utkání už jen dohrával a v úplném závěru vedení pojistil Callum Hudson-Odoi.

Souboj formu postrádajících celků tak ovládl domácí Nottingham. Ten se v příštím kole představí 24. února na hřišti Aston Villy, West Ham přivítá o dva dny později Brentford.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa 1:2

17.02.2024 16:00

Góly: 64. Rodrigo Muniz - 23. Ollie Watkins, 56. Ollie Watkins

Fotbalisté Aston Villy po dvou soutěžních porážkách potvrdili roli favorita, když ve 25. kole Premier League porazili domácí Fulham 2:1. V prvním poločase se sice hráči mohli radovat hned ze čtyř branek, po dvou na obou stranách, avšak kvůli třem postavením mimo hru mohl být uznán pouze gól Ollieho Watkinse. Ten se prosadil i po změně stran, a posunul tak svůj tým na čtvrté místo před Tottenham. Anglický kanonýr se v aktuálním ročníku přímo podílel už na 23 trefách, více přitom v klubové historii zvládl pouze Dwight Yorke v sezoně 1995/1996, a to 27.

Cesta Villans za vysněným umístěním v první čtyřče dostala v posledních kolech několik trhlin. Hosté sice bez problémů deklasovali Sheffield na jeho hřišti 5:0, tento úspěch ale orámovaly domácí porážky od nejbližších pronásledovatelů Newcastlu, respektive Manchesteru United. Venkovní formu Lvů, která stále patřila k nejlepším, nyní měli prověřit Chalupáři. Ti na svém hřišti naposledy padli ještě před Vánocemi.

Na stadionu Craven Cottage zavládl smutek už ve druhé minutě, kdy dostal pas za obranu Watkins, s gólmanem si v souboji jeden na jednoho sice poradil a bez problémů skóroval, avšak na začátku akce si nepohlídal ofsajdovou linii. Fulham se pokusil zahrozit po čtvrthodině hry, když dostal pravidlově správnou přihrávku za obranu Rodrigo Muniz, z úhlu ale nedokázal přesně zakončit. Ve 23. minutě ovšem předvedl nepochopitelný zkrat při vhazování domácí Antonee Robinson, jenž velmi nepřesnou přihrávkou zažehnul krátkou akci hostů, kterou úspěšně zakončil Watkins. Navýšit vedení mohl před půlhodinou hry Leon Bailey, po jeho ráně však pouze zazvonilo břevno. První poločas ještě ozdobily další dvě branky, nejdříve se ovšem prosazoval z těsného ofsajdu domácí Tim Ream, v závěru poločasu potom stál mimo hru Álex Moreno.

První gól po změně stran už byl ovšem v pořádku, když Watkins dostal krásný pas za obranu od Youriho Tielemanse a technickou střelou k tyči zvýšil vedení Villans. Dvougólový náskok jim ale dlouho nevydržel. V 63. minutě poslal přízemní centr do vápna provinilec Robinson, ten si na bližší tyči našel Rodrigo Muniz a pohotovou ranou snížil. Krátce nato mohl završit hattrick Watkins, jeho dalekonosná rána však skončila těsně vedle. Blízko ke srovnání byl 11 minut před koncem Alex Iwobi, jeho zakončení ale dokázal Emiliano Martínez zneškodnit. Závěrečnou šanci si připsal na začátku nastaveného času Adama Traoré, avšak s jeho únikem si znovu poradil Martínez.

Aston Villa tedy potvrdila venkovní formu a brala tři body. V dalším kole ji 24. února doma čeká Nottingham. Fulham ve stejný den pocestuje na Old Trafford.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 0:5

17.02.2024 16:00

Góly: 4. Martin Ødegaard, 41. Bukayo Saka (pen.), 47. Bukayo Saka, 66. Leandro Trossard, 78. Kai Havertz

Fotbalisté Arsenalu porazili ve 25. kole Premier League domácí Burnley 5:0. Kanonýři tak dokonale navázali na předchozí duel, v němž šestkrát skórovali do sítě West Hamu. Stejně jako proti Kladivářům se dvakrát trefil Bukayo Saka, jehož penalta ze 41. minuty byla už 24. gólem Kanonýrů ze standardní situace, což je v jejich podání nejvyšší počet za nejméně 19 posledních ročníků.

Arsenal předvedl o uplynulém víkendu jeden z nejlepších výkonů sezony a výhrou 6:0 ze hřiště West Hamu dokonale demonstroval svůj záměr bojovat o ligový titul. Jedním z jeho největších soupeřů byl Liverpool, který o uplynulém víkendu porazil Burnley. Pro nováčka se jednalo už o 17. porážku v ligové sezoně a do souboje s Kanonýry vstupoval s nejhorší domácí bilancí ze všech týmů anglické nejvyšší soutěže.

Favoritovi začalo utkání chutnat hned po úvodním hvizdu. Gabriel Martinelli našel přesnou šajtlí na hranici pokutového území volného Martina Ödegaarda, jenž si prvním dotykem nachystal míč do střelecké pozice a následně jej uklidil přesně k tyči. Na druhé straně se v ojedinělé příležitosti objevil Wilson Odobert. Ten se na levé straně šikovně zbavil svého strážce a z ostrého úhlu otestoval pozornost Davida Rayi. Ještě před odchodem do šaten pronikl do vápna Leandro Trossard, jehož postup zastavil nedovoleným způsobem Lorenz Assignon. Rozhodčí po právu ukázal na bílý puntík a Saka zdvojnásobil vedení Gunners.

Ani po změně stran nebrala mizérie domácích konce. Ödegaard vyzval krásnou přihrávkou ke skórování Saku, jenž v bezprostřední blízkosti Jamesovi Traffordovi napálil míč tvrdě pod břevno. Opařená defenziva The Clarets následně předvedla laxní rozehrávku, z čehož těžil Trossard, ale v nadějné příležitosti selhal. Chuť si belgický útočník spravil v 66. minutě. Slabý pokus Kaie Havertze ještě dokázal zblokovat Sander Berge, nicméně balon se posléze odrazil příhodně pro Trossarda, a ten vydařeným obstřelem na zadní tyč rozvlnil síť. Utkání se nakonec pro domácí proměnilo v noční můru. V 78. minutě totiž prokázal své technické dovednosti Havertz, který nejprve Hannesovi Delcroix nasadil jesličky a následně se štěstím zakončil do prostoru mezi tři tyče.

Londýňané se tak na osmifinále Ligy mistrů naladili pátou ligovou výhrou v řadě. V příštím kole přivítají 24. února Newcastle, Burnley se představí tentýž den na hřišti Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Liverpool FC 1:4

17.02.2024 13:30

Góly: 75. Ivan Toney - 35. Darwin Núñez, 55. Alexis Mac Allister, 68. Mohamed Salah, 86. Cody Gakpo

Brentford prohrál ve 25. kole anglické nejvyšší soutěže na vlastním hřišti s Liverpoolem 1:4. Domácí drželi ve svém historicky 100. duelu v Premier League s favoritem krok do 35. minuty, kdy technicky dokonalým lobem odstartoval zkázu Londýňanů Darwin Núňez. Ne vše však bylo z pohledu Reds ideální, už v první půli totiž střídali dva zranění hráči, kteří na marodce doplnili třeba čerstvě indisponovaného Alissona. Nečekaně brzy se tak na trávník dostal Mohamed Salah, jenž své první vystoupení na Britských ostrovech od Nového roku oslavil po změně stran asistencí a gólem.

Jestli Jürgenu Kloppovi něco nebude po odchodu z Liverpoolu chybět, budou to brzké sobotní časy výkopů. Dlouhodobý odpůrce zápasů hraných krátce po obědě musel svůj tým připravit na Brentford, který prohrál tři z posledních čtyř domácích duelů. Naposledy ale překvapivě přivezl všechny body z Wolverhamptonu, kde výhru jistil Ivan Toney. Dlouho distancovaný útočník tedy nastoupil do čtvrtého zápasu v sezoně a zaznamenal už tři góly.

V úvodu střetnutí měli navrch domácí, kteří drželi balon na útočné polovině. První šanci si však připravili Reds. Conor Bradley se protáhl do vápna a vypálil, po jeho ráně ještě dorážel Diogo Jota, ale oba střelecké pokusy vychytal Mark Flekken. Diváci se v první půli rozhodně nenudili, hra se přelévala ze strany na stranu a oba týmy si připravily dost šancí. Ve 35. minutě jedna z nich skončila gólem. Po dlouhém odkopu Virgila Van Dijka se díky šikovné hlavičce Joty dostal do brejku Núňez, který situaci dva na nikoho vyřešil parádním lobem a otevřel skóre. Autor gólové nahrávky se však dlouho neradoval, protože pár minut na to se zranil a musel střídat.

Hned po zahajovacím hvizdu druhé půle si Kloppovi svěřenci připravili několik gólovek, které ale německému trenérovi radost nepřinesly. V 55. minutě už mohl lodivod hostů propuknout v jásot. Salah poslal míč do vápna Alexisu Mac Allisterovi, který si mezi třemi hráči soupeře pokryl balon a přízemní střelou překonal Flekkena. Dalších 13 minut nato už to bylo 0:3. Salah se ocitl v akci jeden na jednoho proti Nathanu Collinsovi, přes kterého se mu podařilo zakončit a poslat míč do pravého dolního rohu brány. Nedlouho poté přišla odpověď, když po rychlé akci z pravé strany zakončoval ve velkém vápně Sergio Reguilón, jehož střelu dokázal Caoimhín Kelleher vyrazit pouze k dorážejícímu Toneymu. V závěru duelu ještě upravil skóre po přihrávce Luise Díaze po zemi zakončující Cody Gakpo.

Liverpool tak v rámci Premier League na třetí pokus na Brentford Community Stadium vyhrál. V příštím kole přivítá 21. února Luton, Londýňané se představí o den dříve na půdě Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
25
17
6
2
59 : 24
57
2
Arsenal FC
25
17
4
4
58 : 22
55
3
Manchester City
24
16
5
3
57 : 26
53
4
Aston Villa
25
15
4
6
52 : 33
49
5
Tottenham Hotspur
25
14
5
6
52 : 38
47
6
Manchester United
25
14
2
9
35 : 34
44
7
Brighton & Hove Albion
25
10
8
7
48 : 40
38
8
Newcastle United
25
11
4
10
53 : 41
37
9
West Ham United
25
10
6
9
36 : 44
36
10
Chelsea FC
25
10
5
10
42 : 41
35
11
Wolverhampton Wanderers
25
10
5
10
39 : 40
35
12
Fulham FC
25
8
5
12
34 : 41
29
13
AFC Bournemouth
24
7
7
10
33 : 46
28
14
Brentford FC
24
7
4
13
35 : 43
25
15
Crystal Palace
25
6
7
12
28 : 44
25
16
Nottingham Forest
25
6
6
13
32 : 44
24
17
Everton FC
25
8
6
11
27 : 33
20
18
Luton Town
24
5
5
14
34 : 47
20
19
Burnley FC
25
3
4
18
25 : 55
13
20
Sheffield United
25
3
4
18
22 : 65
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (372)

Přidat komentář
avicii

Parádna výhra na ihrisku súpera ale pachuť po zraneniach

Niekolko dobrý výkonov, pochválim Gravenbercha ze dnes dobre naskočil do zápasu, Kelleher skvelé reflexy a netreba zabudnúť ze keď chytá miesto Alissona nestracame na hre nohou u brankára Virgil dnes suverénne, Bradleyho zeriem

Reagovat
MoonKnight

Ryan byl dneska opravdu dobrý

Reagovat
SCELO

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušné krveprolití , tak snad Chelsea něco vykouzlí

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

to se tam tolik kosili že je více zraněných?

Reagovat
LokoLFC

Oliver mazák s tou nefouknutou pentlí pro Brentford.

Reagovat
Thelvin

Gratulace Wolves, supr zápas a vyhrál ten lepší

Reagovat
nomio

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips zatím posila za všechny prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nikdy nepochopil, že ho vůbec City koupili. Za mě lehce nadprůměrný hráč tlv týmu bojující o udržení - Leeds. To je tak vše.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

On byl top v té sezóně, kdy Leeds atakoval evropské poháry, s Raphinhou klíčový hráč, potom se svezl s mizernou hrou celého týmu, navíc byl dlouhou dobu zraněný. Takže se s tím úplně souhlasit nedá.

Reagovat
Unai

V Leeds daval paradne dlhe prihravky

Reagovat
Mastný Chobot

11-0 v 2 away zapasoch, celkom slusna forma

Reagovat
SunFells

Burnley u nás ukázalo dobré náznaky, ale tu to byla bída, hlavně individuální. Aussie klasický kašpar, ale tu to ani nevadilo.

Reagovat
jk

O’Neil si namazal Angeho na chleba.

Úplně zbytečně sme se nechali vtáhnout do toho jak Wolves chtěli hrát. Špatná střídání, místo křídel sme tam klidně mohli poslat GLC nebo Bentancura a stáhnout tu hru dál od branky Wolves a trochu to roztáhnout. Místo toho hrajeme v 1/4 hřiště úplně nesmyslnou házenou.

Než tu někdo tradičně natře individuální výkony tradičních hráčů pusťte si to za trest ještě jednou.

Reagovat
Thelvin

V celym zápase nebyl jedinej moment, kdy bych věřil že tu "převahu" přetavíme ve vítězství. Wolves byli prostě líp připravení

Reagovat
jk

Na začátku druhého poločasu jo. Kdyby sme dali dva góly tak už to vyhrajem. Ale nedali.

Reagovat
Thelvin

Ani kdybychom vyhráli o gól, tak bych nevěřil. Protože mam pořád v živý paměti tohle https://www.livesport.cz/zapas/CEzm59UG/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
jk

Wolves na nás umí

Reagovat
Thelvin

Posledních 5 zápasů maj na nás 4 výhry, my jednu. Vyhráli potřetí v řadě. Jejich fotbal nám nesedí

Reagovat
Gunner14

Nádhera, teď rozdupat Porto

Reagovat
Acquanni

Za 5 posledních zápasů skóre 21:2

Reagovat
LaVolpe

A Liverpool, West Ham a Burnley bez střely na bránu!

Reagovat
Acquanni

Liverpool měl jednu, Diaz někde z hranice vápna a docela z úhlu, West Ham myslím taky jednu měl, ten "nájezd" skoro z nulového úhlu na konci Ale jako jo, princip stejný, šílenost

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
nomio

Moc fajn vydřené vítězství . Sice to dneska směrem dopředu moc neklapalo, ale dozadu to bylo celkem fajn, teda možná až na Dawsona a jeho kiks. Hodně fajn mi přišli hlavně Nouri se Semedem, což je docela paradox, páč na Semeda jsem ještě celkem nedávno zápas co zápas pičoval, poslední dobou ho nepoznávám . Tak snad na to příští týden navážeme a nerupneme zas s těma zoufalcema z Sheffieldu jako posledně...

Reagovat
Mates_Matesović

Gratulace

Reagovat
SunFells

Dúbravka kvalitka

Reagovat
kissak

Spočítáno dnes podal průměrný výkon jeden gol soupeři daroval, druhý by měl chytit, ale za to další 2-3 tutovky zneškodnil

Reagovat
SunFells

Viděl jsem jen ten jeho držkopád

Reagovat
TopinB

Reagovat
Edgar Davids

a navic se da takhle v kostce shrnout jeho dosavadni kariera

Reagovat
kissak

Reagovat
MoonKnight

Začíná být jasná top3. LFC, ARS a City jsou nejen body ale i herním projevem v naprosto jiném vesmíru než zbytek ligy. 4 místo vypadá nadějně pro Emeryho.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s tím postupem do CL, bude mít Anglie letos 5 míst?

Reagovat
Jkb

Podle výsledků v pohárech, dvě nejůspěšnější ligy by měli mít každá jedno místo navíc.

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže když LM vyhrálo BVB a EL Leverkusen tak kolik má míst v LM/EL Německo?

Reagovat
gocii

Je to dle letosniho koeficientu ty mista navic, takze zalezi i na ostatnich

Reagovat
Jkb

Záleží na součtu celkových výsledků, to není jen za výhru v soutěži ale celkové výsledky všech těch klubů.

https://www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/club/seasons/

Tady by měl být aktuální počet bodů v této sezóně. Mělo by to být jedno místo v LM navíc, u EL vůbec nemám ponětí, nikde jsem nečetl, že by se měnil formát i této soutěže ale je dost možné, že jsem to přehlédl.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1758251209952026737

zatim to je na pet mist pro Anglii a Italii

Reagovat
Busby babes

zvlast pokud by Bayern vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

Itálii a Německo, ne?

Reagovat
Busby babes

Anglie ma imho lepsi postaveni v EL a EKL udelat vic bodu, ale jasne, blbe jsem to formuloval v tom, co jsem chtel rict.

Reagovat
smazaný uživatel

i v LM bude asi jasný postup Arsenalu a City, Bayern to podle mě otočí, ale nepřekvapilo by mě kdyby Dortmund vyletěl.

Reagovat
Jkb

Zatím to moc neukazuje, protože jak ty kluby budou vypadávat tak přestanou sbírat body a ty co půjdou dál naopak půjdou v tom žebříčku výš.

Pro Anglii je špatné, že Newcastle s United vypadli z pohárů úplně, ale zase se daří Liverpoolu, Brightonu, West Hamu a Aston Ville, které by mohli dojít daleko, samozřejmě u City se čeká minimálně semifinále, Arsenal osobně bych byl rád za čtvrtfinále ale kdyby se povedlo víc, určitě bych se nezlobil.

Díval jsem se a asi i ta EL by měla mít změněný formát, v základní skupině by mělo být o 4 mužstva více ale nejsem schopen se vyznat v tom které soutěže na tom vydělají.

Reagovat
Busby babes

Arsenal je druhej nejlepsi tym z tech zbyvajicich v LM imho. Real neni na takovem levelu co driv, ale zas umi zapnout kdyz je treba, to jo. A pak uz bych videl jen Inter jako nekdo, kdo ma realnou sanci na vyhru...

Reagovat
Jkb

Já jsem opatrnej, protože jestli v něčem zatím Arteta moc nezáří tak jsou to Evropské poháry, dvakrát jsme vyletěli z prvního vyřazovacího kola, loni to byl Sporting a tři roky zpět to byl Olympiakos, jednou jsme pod ním došli do semifinále EL.

Evropské poháry jsou prostě složité, když si vezmeš jak bylo City každý rok favorit na výhru a kolikrát vyhořeli, třeba s Monakem, nebo PSG jak patřilo mezi favority a taky to úplně nedopadlo podle očekávání a naopak třeba Chelsea která vyhrála i když to nikdo nečekal.

Evropské poháry nejsou jen o tom, že máš silný tým.

Reagovat
Busby babes

jasne no, uvidime, ale imho Anglie neni ve spatne pozici. Nemecku by melo vypadnout v LM i Lipsko, takze by pak meli o tym min nez Anglie. a kdo vi, jestli to Bayern otoci.

Reagovat
Jkb

V tom máš pravdu. Taky čekám, že Anglie dostane jedno z těch míst navíc.

Reagovat
fenixLFC

z poslednych 5 sezon by ho mali 4 krat a raz im uslo o par stotin

Reagovat
Xavi

Ne, to fakt není.

Reagovat
Busby babes

ok, rekni kdo?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Muffi

Pokud Němci skončí před Anglií, bude to pro mě obrovské překvapení.

Reagovat
Bayern +

A keď teda pôjde do LM 5 tímov z PL, tak sa to posunie v tabuľke nižšie, alebo sa ukrati jedno miesto EL/EKL?

Príklad: FA Cup získa City, Carabao získa Liverpool, tým pádom pôjde do EKL 7. tím tabuľky a ak sa prida jedno miesto navyše tak WHU stačí skončiť 8. áno?

Reagovat
Jkb

Ano mělo by se to posunout o jednu příčku dolů, jen by asi šli do nějakého předkola v EL potom někdo, některá místa jsou garantované jako přímo postup do skupiny a někde musíš přes předkola.

Ještě jsou tam změny, že v momentě kdy vypadneš z Ligy mistrů už nepadáš do Evropské ligy, jako to bylo dosud po skupině kde klub skončil třetí.

Bude to víc utkání, takže víc peněz pro kluby co tu soutěž budou hrát, ty nůžky mezi bohatými kluby a chudými budou zase větší, řekl bych, že z důvodu více utkání se dá čekat, že kluby budou víc nakupovat v létě.

Tipnul bych si, že budou potřebovat tak o hráče navíc.

Reagovat
Bayern +

díky

Reagovat
fenixLFC

Ked nahra PL jeden z dvoch najvyssich koeficientov v europe za tuto sezonu tak ano

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
SunFells

Reagovat
Nihilister

Reagovat
martin.b

tohle se mělo pískat no, na druhé straně ale byla taky pískatelná na Díaze

Reagovat
81Tomas

Tahle byla uplne jasna... na Diaze teda ne, to byl kontakt, ne faul za me

Reagovat
martin.b

už se takových písklo...tady další spornej moment, kterej šel v náš neprospěch... https://x.com/__LS7/status/1758837714349121610?s=20

Reagovat
icemike

Drží se oba a jeden zakopne

Reagovat
Nikikrew

Tvl jasna

Reagovat
avicii

V zápase by ale nic nemenila našťastie, gól dali domaci asi 2 minúty po tomto zákroku, čiže ten by nepadol a aj keď skórovali zápas sme kontrolovali.. chyba rozhodcu určite áno

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bowie

Reagovat
bbbauch

Jak tohle neskonci penaltou?

Reagovat
fenixLFC

v tom zapase holt fauly vo vapne nepiskal na obe strany no

Reagovat
bbbauch

To nademnou taky nepochopis.. v tomhle ohledu se s VAR fakt nic nezmenilo.. hod minci pokracuje

Reagovat
Unai

Good ebening, we are so back

Reagovat
VTID94

Reagovat
Svatej

Při všech těch sračkách, kterýma si procházíme, by fakt bodlo ,kdyby nám jednou štěstěna zas přála a nechala nás nějakej zápas uhazluzeně vyhrát. Fakt nesmírně mi to chybí.

Reagovat
fenixLFC

dnes vam stestena prala, ved haaland nedal tri tutovky

Reagovat
Svatej

Však my svoje nedali taky. To je ta pointa, jednou bych chtel, aby jsme my haluzove vyhráli, i kdyby byl souper lepší a nedal tutovky, mezitim co my to usmudlali..

Reagovat
fenixLFC

vy ste ich nedali lebo je jackson kopyto a vase riesenie ofenzivnych akcii je na zabiti dlhodobo. haaland dnes nedal tri sance ktore zvysok sezony pravidelne premiena

Reagovat
Svatej

To je pěkný, ale ty sance jsme proste meli

Podivej, kdybychom nepresli pulku a nic nemeli, pochopim tyhle komentáře, ale ja tu doslova mluvim o vyšší moci a ty v tom hledáš rozpor, proč ??

Reagovat
fenixLFC

ja vidim jediny rozpor v tom ze si myslim ze vam vyssi moc nadelila uz tak dost

Reagovat
Deywid

Bla bla bla

Reagovat
Svatej

Pokud mají obě strany srovnatelnou šanci vyhrát a my stejně nevyhrajem, furt máme štěstí?

Jak chceš, neplánuju se o tomhle hádat, myslim si že jsi minul mou pointu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ten závěr jsme vůbec nezvládli, takže bod musíme brát. Ta betonující taktika Pochemu nevyšla, možná tam spíš měl dát někoho na brejky.

Reagovat
icemike

tohle bylo vysloveně dělané pro Mudryka. Obránci City by hned se chovali jinak

Reagovat
vitasrp

Tohle stoprocentně nebylo dělaný pro Mudryka, však ten by ztratil každý balón, který by dostal.. Jakože vyjít by to třeba mohlo, ale ten kluk fakt nebrání dobře a na hřišti dokáže dělat tak stupidní rozhodnutí, díky kterým akorát odevzdává míče a dostává tým pod tlak.

Reagovat
Mastný Chobot

Haaland < Jackson

Reagovat
JessePinkman

Bod dobrej, ale mohli bejt tři. I tak Chelsea děkuji.

Reagovat
Gunner14

Pěkně Chelsea

Reagovat
Busby babes

a clovek aby fandil Arsenalu...

Reagovat
Mastný Chobot

Akoze doteraz si fandil City?

Reagovat
Busby babes

My> kdokoliv > Arsenal > City > Pool, takove je vzdycky poradi.

Reagovat
mr.Silver

Lol

My > kdokoliv > City > Live > Chelsea > Spurs > United

Reagovat
Busby babes

chapu no, zkazili jsme detstvi fanouskum hodne klubu

Reagovat
Neutron

Reagovat
fff

Ja som nikdy s MU nemal problem, kym som neobjavil ED .

Reagovat
Busby babes

ED?

Reagovat
fff

*EF

Reagovat
J0EL

Live pred City

Reagovat
Whitemedia

Zločinec nechtěl vyhrát.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia

Jak kdy. Když proti nám Maguire blbne podobně několikrát do roka, tak to penalty nejsou.

Reagovat
81Tomas

Asi tak...zrovna on

Reagovat
Greny

Čurák Dias loktem chce trefit hráče Chelsea do krku ten se tomu snaží zabránit co tam máš dal

Reagovat
Svatej

Špatnej priklad..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Úplně jiné situace

Reagovat
Busby babes

samozrejme

Reagovat
Registrujisejenproto

Chelsea

Snad Jota nebude zranenej na dlouho

Titul LFC ale prinejhorsim beru i LFC EL a Arsenal PL

Reagovat
Seydou Doumbia

Hollander dnes hrozný kopyto

Reagovat
Salfovic

Z dvaatřiceti střel jen pět na bránu To včera chlastali ?

Reagovat
Jkb

To nebývá tak neobvyklé, pokud soupeř brání v 10 lidech na vápně tak je tam hodně zblokovaných střel. Jinak City mají v lize průměr 6,9 střel na bránu za utkání, Liverpool 6,8 ; Brighton 6 střel na bránu za zápas, Arsenal 5,8

Reagovat
Whitemedia

Rodri: "We conceded another easy goal. I think we have to defend better. They [#Chelsea] almost created nothing in the first half."

Nějakej úraz hlavy utrpěl a plete si první poločas s druhým.

Reagovat
Miguel19

Strašně nesympatický koště.

Reagovat
Seydou Doumbia

právě že sympaták, jako jeden z mála v dnešním fotbale

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

Tak je to subjektivní. Pro někoho je sympaťák i Arteta nebo Klopp, pro mě třeba ne...

Reagovat
Seydou Doumbia

Arteta mi příjde ještě v poho, Klopisko nesnáším ten jeho ksicht, chování, grimasy, nic snad neskončí v Bayernu, stačí hovado Tuchel

Reagovat
pingla

Reagovat
SunFells

Jeho klasický rozhovor řekl bych

Reagovat
Whitemedia

Rodri: “I don’t want to talk about that referee”

Jako brečí hodně, ale my nemůžeme za to, že Liverpoolu se pískne všechno a pak to ostatní očekávají i v jejich zápasech.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

wtf

Reagovat
martin.b

Co to je zas za nesmyslnej narativ

Reagovat
Whitemedia

To je pravda, napsala.

Reagovat
vodka

nekde byl nedavno sestrih, co se pisklo pro a proti LFC a vychazite z toho jako "mirne tlaceni"

Reagovat
aragorn

Docela zajímavý. Já jsem zase četl článek z kterého vycházelo, že Var špatnými rozhodnutími obral o body nejvíc právě nás.

Reagovat
fenixLFC

Hlavne pred par tyzdnami bola statistika ze 20% vsetkych chyb varu slo proti nam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Neutron

Reagovat
fff

Nieeee

Reagovat
avicii

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
icemike

Měli dostat 4 žluté za řeči a gesta jen za první poločas a bude brečet, vemeno

Reagovat
Mastný Chobot

Ale prekvapilo ma, ze ma tak dobru anglictinu nacto, ze je Spaniel a nie je ani tak dlho v UK

Reagovat
martin.b

Tak on zase patří k těm inteligentnějším kopáčům, angličtinu zvládal už při příchodu.

Reagovat
Nikikrew

Naucil sa na intraku

Reagovat
M0rb1D4S

Však je v UK 5 let. Kolik potřebuješ k naučení jednoho z nejjednodušších jazyků na světě?

Reagovat
Nikikrew

Tevez alebo Aguero by vedeli povedat

Reagovat
dantetomas

ale nie v anglictine

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
sergi

Reagovat
M0rb1D4S

Ano, argentinci a brazilci jsou v tomhle strašní, ale co se španělů týče, tak mě nenapadá jediný (ale tady se můžu zaměřit leda na ty, kteří hráli za Chelsea), který by se během chvíle nenaučil jazyk.

Reagovat
J0EL

Kane ho nevie dodnes

Reagovat
Busby babes

Burnley won Championship with over 100 points, have a season net transfer spend of €107m (!), not counting 8 signings (free transfers/loans) with market value of €57m (all Transfermarkt figures). Yet just 13 points from 25 games, -29 GD. Something has gone very, very wrong.

takovej klasickej prubeh tech promoted tymu... ta kvalita v PL je proste jinde no. a fotbal se kterym vyhraje Champs neni udrzitelnej pro to, aby ses zachranil...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester bude v příští sezóně naprosto to stejné.

Reagovat
fenixLFC

ani nie, leicester ma polovicu kadra co ma v klidu na PL vratane skusenosti s nou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to spíš stylem hry, kdy právě Leicester je zvyklý v letošní sezóně dominovat s míčem (trénuje je Maresca, bývalý Pepův asistent) a to v PL samozřejmě nepůjde.

Reagovat
fenixLFC

tak tam pojde o to nakolko bude schopny sa tej zmene prisposobit a reagovat. v champe budu ocividne dominovat ked maju kader o level vyssie ako hocikto iny. kompany ale nie je schopny byt pragmaticky a doplaca na to

Reagovat
Jkb

Jsem dost zklamaný z Burnley. Po té loňské sezóně jsem od nich čekal víc.

Reagovat
Busby babes

oni prej loni dost overachievely xG. ale nemam data, abych na to kouknul.

ono je to pro ty kluby z Champsu fakt tezky. hrajou hezkej kombinacni fotbal, drzi hodne balon, davaji goly... vyhrajou ligu a prijdou do PL... kde ma kazdej klub lepsi hrace nez oni, takze jim ten balon casteji vezmou nebo vubec nepujci a ten styl se kterym vyhrali Champs nemaji sanci hrat dal...

Reagovat
Seydou Doumbia

+ aby měli šanci musí přivést tak 10 nových hráčů kvůli kterým se změní styl hry

Reagovat
Busby babes

ono je to spis naopak. musi zmenit styl, aby meli sanci a na to potrebujou jine hrace... rekl bych.

Reagovat
Seydou Doumbia

však to jsem přesně napsal jina posloupnost ale to stejný

Reagovat
Busby babes

tak jen rikam, ze ta posloupnost je dulezita.

Reagovat
Seydou Doumbia

okey ale možná to ani burnley nebude muset řešit, když bude zas v champu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
martin.b

zrovna Burnley bych do té škatulky úplně nezařazoval, šli dost odlišnou cestou a ač investovali celkem dost, nakupovali téměř výhradně u23 prospekty se slabších lig s tím, že chtějí tým budovat a ne jen přežít v PL.

Reagovat
Busby babes

vsak o tom ale ja treba uplne nepisu...

Reagovat
martin.b

jasný, já jen reagoval na tu citaci vysokýho net spendu a že jde o klasickej průběh nováčka, vidím to u Burnley trochu jinak/komplexnějš než u jiných neúspěšných nováčků, ač ten progres je bezpochyby zatím pomalej a na PL zjevně nedostatečnej

Reagovat
vodka

navic je brutalne shazuji kiksy, ale tak to je i o te celkove kvalite. Za me je dost wtf ten Ipswich, loni postup, zadne masivni investice a porad se drzi takhle nahore. chapeau

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/RedMarrow_/status/1758843408460771490

btw tohle okolo Greenwooda, rikam to tu dlouhodobe, tak tady to rika i nekdo jinej a mozna i lip argumentacne. + ten Berradum uhle pohledu, to je taky dulezity.

For those who want him back, the cold hard truth is, it's not going to happen. Before you jump on my mentions with angry rants, let me tell you why it won't happen. I won't even go into the moral side of things (he should never play here) but keep things very logical and practical.

It will be a massive PR failure for Sir Jim Ratcliffe and Ineos if they bring him back. Right now they are doing all the right things, saying all the right words. Do you think they will risk it all by trying to bring him back? Don't forget SJR is yet to win over quite a section of the online fanbase. Those who didn't want him will jump on this issue and make a huge deal out of it. (It's another matter if they themselves want Greenwood back or are actively campaigning for his return now. In the fight between owners they will definitely use this against SJR.). Sir Jim Ratcliffe isn't an idiot like the Glazers. He understands this and knows the implications of his return.

Secondly, Richard Arnold effectively lost his job when he tried to bring Greenwood back. Do you think Omar Berrada who knows everything going around in Manchester, would risk his career even before it has begun for a player?

So do yourself a favour and remove this idea of his return from your mind. You are only setting yourself up for disappointment.

Reagovat
Mastný Chobot

Nebolo by lepsie, keby to rozhodnutie bolo konzultovane aj s trenerom a kabinou / staffom nez robit z toho cisto PR / politicku kauzu?

Reagovat
Busby babes

tohle je rozhodnuti, co musi udelat vedeni, ne hraci nebo trener. Zvlast hraci jsou v tomhle casto uplne mimo, ziji v bubline. a teda vetsinou je jim to uplne fuk, dokud ten hrac pomaha tymu k vyhre.

Ale tenkrat teda sli hlasy, ze i v kabine ho spousta hracu nemela chtit zpatky... ale byly to drby.

Reagovat
vodka

ale je fakt, ze v anglii by mel problem vzdy, i kdyz mi to ve vysledku fakt prijde silene (hlavne kvuli tomu, ze to ocividne s tou buchtou vyresili). ve spanelsku, nebo i jinde udela jeste super karieru.

Reagovat
Mateo16

Kinda find it funny when accounts on here spend (waste) hours watching Mason Greenwood play. They make comps of his goals, assists, dribbles, etc almost weekly. They are doing this super-aggressive campaign for him. They think if they make enough noise, flood social media with his awesomeness, it will somehow salvage his United career.

Tak vlastne sledovat a tvorit videa je KAMPAN este aj aggressive

Ty pico , poviem takto keby Fabrizio Romano nehypoval Gulera na Twitteri nikdy ho nekupime To bola tiez aggressive campaign

Reagovat
SunFells

"poviem takto keby Fabrizio Romano nehypoval Gulera na Twitteri nikdy ho nekupime" k tomu se ty pičo opravdu hodí

Reagovat
Busby babes

hele nkteri nasi fans to fakt jedou brutalne. nejvetsi extrem co znam je asi tahle holcina.

https://twitter.com/MUnitedGirl

Reagovat
dantetomas

Tak asi ma rada BDSM

Reagovat
Mateo16

Okej ale to je vo svete uplne bezna vec,

Slova ako super-aggressive campaign for him je uplne mimo sveta

Reagovat
r.mrazik

Srandovní kecy

Reagovat
JohnnyBravo

My Greenwooda imho potřebujeme, ale potřebujeme ho jen k tomu, aby nám zajistil aspoň 50 mega na léto

Reagovat
r.mrazik

Achjo...berrada bude riskovat kariéru dokonce

Tyhle účty který ví, jak se kdo bude chovat, jsou úžasný

Reagovat
Busby babes

nauc se cist, pak mozna pochopis, ze nerika nic takoveho.

Reagovat
r.mrazik

"Do you think Omar Berrada who knows everything going around in Manchester, would risk his career even before it has begun for a player?"

Reagovat
Busby babes

ano, jen tim rika, ze by to nedavalo smysl. nerika, ze to udela. To je zasadni rozdil.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

whatever, ty ses v tomhle marnej no. level ignorantsvi je celkem obdivuhodnej

Reagovat
r.mrazik

Mě tyhle tvoje osobní kecy fakt nezajímají.

Jestli to nedokážeš bez toho, tak si vyplachni hlavu a pal do pice.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

dnes sme inak prvykrat v hsitorii postavili zakladnu zostavu z hracov 11 roznych narodnosti

Reagovat
Seydou Doumbia

Gratulace. Si pamatuji fanouška Sparty co se mu nelíbilo že nejlepší hráči jeho týmu jsou cizinci, a co teprve u Liverpoolu. Tam je to to stejný když tým z angličanu doplnuji jen průměraci Jones, Eliot, Gomez a lepší Arnold.

Reagovat
martin.b

Jones průměrák

Reagovat
JohnnyBravo

Jones a Elliot jsou průměrnaci, který by si jinde pořádně nekopli. Hrajou jen proto, že jsou angláni a pokud se nepletu tak i home grown, stejnej případ jak Rashford

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Metijuu

Pane, vám musí jebat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

co se dneska nedozvím

Reagovat
SCELO

preco su priemeraci?

Reagovat
vodka

Reagovat
Gunner14

Reagovat
avicii

dnes sú tu dobre perly

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Bakary3

Sice dost odvážný

Ale svým způsobem chápu, jak to myslíš možná...

Elliott přišel jako hodně mladej s velkým potenciálem, v tuhle chvíli bych ale řekl, že je to opravdu náhradník bez šance na základ a nyní by ho asi nekupovali.

Jones dobrej hráč, ale kdyby nebyl odchovanec a hrál v nějakým bournemouthu, pochybuju, že by se o něj v Liverpoolu vůbec zajímali.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bakary3

Koupil by Liverpool Elliotta dnes?

Vytáhl by si dnes Jonese z bournemouthu za třeba 30m liber (UK přirážka)?

Reagovat
SunFells

Lol, jistěže ano. Edu by to udělal taky.

Reagovat
Bakary3

Ja myslím, že ne, ale ok

Reagovat
SunFells

Taky tu nesmyslně konspiruješ o Angličanech, takže ¯\_(ツ)_/¯ a nebyl jsi to ty, který nedávno uváděl Mertesackera mezi hráče jako Silvestre a Squillaci?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bakary3

Takže co ?

To není konspirace, to je prostá úvaha.

Ano, uváděl, a?

Kontext byl takový, ze v Arsenalu nebyli top stoperi jako Gabriel a Saliba.

Ne že byl nemehlo jako Silvestre.

Takže zase, co?

Reagovat
SunFells

Právě tohle Per s Koscem byli nejlepšími stopery v klubu za posledních 15 let.

Reagovat
Bakary3

Ano, byli, a přesto i za nich ta obrana moc nefungovala.

Kos byl pro mě výš.

Per se mi osobně moc nelíbil.

Reagovat
SunFells

Za a) jak kdy, dvě sezóny byli nejlepší v PL a nebyli schovaní za Artetou, Ricem a Havertzem. Za b) zase ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Bakary3

Tojo, ten havertz, neprostupný defenzivní val.

A jinak, tys sem to téma zatahnul a teď mi sem píšeš pořád ¯\_(ツ)_/¯ jakože proč ti to cpu

Víš ty co?

¯\_(ツ)_/¯ strč si to někam, já na tohle taky nejsem zvedavej

Reagovat
SunFells

"Tojo, ten havertz, neprostupný defenzivní val." ? Co se snažíš říct?

Vždyť to je na to, že se ti Mertesacker obecně nelíbil ...je mi to jedno. Herní estetika neukazuje přínos hráče. Pokud ten se ti nezdál, tak chybu jsi dělal ty, ne on.

Reagovat
SunFells

*osobně nelíbil

Reagovat
Bakary3

Že havertz (který nastupuje i v útoku) v příspěvku v souvislosti se stopery je nesmysl.

Jinak v tý nesmyslný diskuzi, která nemá s tou původní nic společnýho, nebudu už pokračovat.

Reagovat
SunFells

Ok, tu fakt není co dál řešit.

Reagovat
Bandita_Harry

Obom dosť zabrzdili kariéru zranenia

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nikikrew

ved Jones na svoj vek je uplne paradny hrac. Pozeravas tie zapasy?

Reagovat
Bakary3

Ja vím, že má kvalitu, ale nemyslím si, že by ho Liverpool koupil, spíš by přišel někdo srovnatelný ze zahraničí.

Nakonec, kolik anglických záložníků, hotových, ale i na jiný posty, Liverpool v posledních letech koupil?

To snad skončilo Hendersonem, Carrollem... Ox, to už je taky dlouho...

Reagovat
Nikikrew

A preco sa vlastne bavime o kupe? Predsa vacsina PL timov si zaklada filozofiu na akademiu, co je pre home grown hracov este tazsia cesta do acka ako legionar zo zahranicia. Tie prestupy top hracov medzi ang. timamy su ojedinele. A ano, viem si predstavit ze taky Jones by aj z Cherries medzi top tim isiel cez leto.

Reagovat
Bakary3

Ok, na tom něco taky je

Reagovat
Bandita_Harry

Však sme jednu dobu Anglicanov kupovali ako na bežiacom páse Sturridge, Ings, Clyne, Lallana, Gomez, Lambert neskôr aj Solanke v tejto spoločnosti teda nieje Jones žiadne jelito čo by sa do LFC nikdy nemohol pozrieť inak ako tak že sa v ňom " narodil"

Reagovat
Bakary3

Ano, tak jsem to myslel, právě že od té doby nekupujete, protože většinou nenaplnili očekávání

Reagovat
Bandita_Harry

Naše prestupy boli väčšinou posily priamo do základnej zostavy až na posledné sezóny kedy sme dosť rozšírili káder, anglický hrači by boli finančne náročnejší možno preto sme zvolili posily zo zahraničia

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
aramaki

No je to tak, že v kluboch, ako Live či Ars, ale aj Manu, dostávajú šancu aj odchovanci, ktorí nie sú nič extra, ale svoje si odohrajú. Napr. taký Ox, ktorý by v klube ako Bournemouth mal asi slušnú pravidelnú minutáž, v Ars a obzvlášť v Live to bol hráč, ktorý leštil lavičku. Ak by napr. ManU kúpili teraz Jonesa, je dosť pravdepodobné, že by skončil ako Ox po prestupe do Live.

Reagovat
81Tomas

Ox by byl uplne v pohode, jeho dojebali zdravotni problemy

Reagovat
Bakary3

Oxe jsem měl hrozně rád, škoda ho

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak světová hvězda typu Salah to taky není a v repre si taky ještě nekopl ne? Jedno je jasný, není to klíčový hráč Live.

Reagovat
martin.b

jako nazvat hráče základní 11 vedoucího týmu PL průměrákem je prostě mimo v repre si nekopl, primárně z důvodu toho, že se až loni ustálil na pozici osmičky a top je až od této sezony, a je mu teda čerstvě 23

Reagovat
Seydou Doumbia

No tak když letos se ustálil v základní sestavě Live tak at předvede dvě, tři top sezony a potom se dostane o level výše. Po pár zápasech ho jako top hráče řadit nebudu. Postupně.

Reagovat
martin.b

takže ty segmentuješ jen na top a průměráky jo ?

Reagovat
Seydou Doumbia

mistr, průměr, sračka je nejjednodušší rozdělení kvalit hráčů...a jones má blíž k průměru než k mistrovi (zatím to se přece může změnit tak klid)

Reagovat
martin.b

ok pokud máš takovou škálu, pak máš pravdu

Reagovat
Benzema

Tuto sezónu je fakt top

Reagovat
fenixLFC

klicovy hrac to pre live tuto sezonu/druhu polovicu minulej proste je. a v repre nie je preto, pretoze doteraz hral pravidelne za 21+ na jeho poziciu v repre su tak ako tak spickovi hraci. to je ako povedat ze francuzi maju len par kvalitnych stoperov pretoze sa z tej ich plejady dostanu do vyberu tak 5

Reagovat
Registrujisejenproto

Myslim ze to uz bylo i par mesicu zpet

Reagovat
jk

Man City only a point worse off than at this stage last season. The league leaders had 57 points then too.

Reagovat
vodka

asi mu klopp vyhral dost penez

Reagovat
avicii

Reagovat
Mella28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
frezi

Vždycky som veril Chelsea. Na to 10. miesto proste majú, nech je čo chce..

Reagovat
Jkb

Reagovat
Seydou Doumbia

a snad WHU mimo top 10

Reagovat
forrest

Reagovat
Miguel19

Remízu musíme brát všemi deseti. Abychom vyhráli, museli bychom si těch šancí vytvořit 20, abychom dali 3 góly.

První poločas byl velmi dobrý. Ve druhým už to bylo horší, ale tutovka tam byla. Kdyby se dala, vyhráli jsme. Po těch střídání to šlo do prdele.

Jinak jak psal Víťa minule - ač nerad, tak už musíme hrát bez Silvy. I když je to borec, tak ta obrana bez něj bude hrát lépe. Disasi i přes pár chyb hrál solidní zápas. Dokonce i rozehrávku měl na slušné úrovni. Colwill taky v pořádku.

Palmer opět potvrdil, že je to nejlepší přestup od těch klaunů. Tohle se jim výjimečně povedlo.

Horší je, že teďka opět předvedeme tak 5 totálních močka výkonů. Ale finále bychom potřebovali nějakým zázrakem urvat.

Reagovat
vitasrp

Plus teda budeme mít velký dilema, jak do sestavy narvat Nkunkua, což je zase vtipný. Předsezónní příprava byla bez Palmera, tam to bylo dost jednoduchý a místo měl na podhrotu/křídlo zleva, co chodilo doprostřed.

V současnosti to ale takhle jednoduchý není, proti těm slabším soupeřům je to jednoduchý, můžeme vynechat Gallaghera, můžeme šetřit Palmera, můžeme ho hrát i na hrotu a Jacksona vlevo.

Ale proti těm nejlepším se ukáže, že bez míče on tolik nemaká, nepresuje a neotravuje těm obráncům život ani zdaleka tolik, jako třeba Jackson a Gallagher. Včera byl po vystřídání fakt hodně špatnej, do tý hry nepřinesl vesměs vůbec nic - a jasně, hrálo se převážně bez míče, nečekal bych zázraky, daleko spíš mi jde o jeho projev při bránění, který byl prostě slabej, bez nějaký větší intenzity.

V tuhle chvíli by pro mě bylo překvapení, kdyby pohárový finále začal v základu.

Reagovat
Miguel19

Jako jo no. Za mě by byl ideál Nkunku, Jackson a Palmer. Ale je to jak píšeš.

Reagovat
vilp

To šel tak dolů Thiago?

Reagovat
Miguel19

Tak šel dolu rychlostně, což proste neovlivní. A padá s tim pak celá obrana. Jinak je furt skvelej. Ale ta rychlost už ne špatná.

Reagovat
Hachim Mastour

Však mu ťahá na 40 rokov

Reagovat
vitasrp

Tak je mu 39 let, dá se čekat, že se prostě bude zhoršovat.

A zas tolik se nezhoršil, problém je spíš v tom, že musíš uzpůsobovat sestavu, aby dobře fungoval. Hrát defenzivního levýho beka, aby nebyly odkrytý krajní orostory, který by musel zajišťovat, protože na to logicky už nemá pohybově.

A plus teda s ním ta obrana hraje o maličko zataženěji, protože Thiago nehraje tak agresivně a radši si od hráče nechá půl metru odstup, aby případně měl náskok při balónu za obranu.

Furt ale zvládl hrát na TOP úrovni Premier League do 39 let, to je prostě úlet.

Reagovat
vilp

Reagovat
Čenda

Reagovat
8lampard8

Colwill konečně stoper, snad to nezhatí další zranění Chilla. Disasi dneska dobrej zápas, ale pořád ho moc nemusim a bral nějaký hotovýho kvalitního stopera. Kdyby tak bylo Thiagovi o pět let míň

Reagovat
Miguel19

Na stopery bude Colwill, Badiashile, Disasi, Fofana. Pokud bude Fofana ready, nikoho bych nekupoval. Leda tak nějakou zkušenost do par mega na princip Silvy.

Potřebujeme ty prachy narvat do útočníka / křídla.

Reagovat
SunFells

Luis Suárez: "Before the 2014 World Cup, Real Madrid wanted to sign me and everything was on track... They were planning to sell Benzema to Arsenal, it was all done."

"When the World Cup started, Barça joined the race, and obviously I preferred Barça. With the bite situation, Madrid lowered their interest, and Barça became more interested... In the end I had both options and I chose Barça because it was my dream."

Reagovat
r.mrazik

nakonec udelal skvele. tezko rict,jak by mu to slo s Ronckem

Reagovat
vilp

Moc bych nevěřil tomu, že je to pravda.

Reagovat
r.mrazik

Tak jasný. Může to být jakkoli. Jen komentuju ten text..

Reagovat
Salfovic

Jak by mohl někdo preferovat Barcu před Reálkem, co.

Reagovat
vilp

To bych zrovna v jeho případě bral dost pozitivně.

Reagovat
SunFells

Proč těžko říct? Šlo by mu to výborně, jako každému pracovitému a kreativnímu hráči.

Reagovat
Hachim Mastour

Hm

Reagovat
Golasso

"bite situation"

Reagovat
celeb

City aj CFC boli na tom s nepremenenymi tutovkami podobne, ale ten VAR nepochopim. Laket v hlave, podkopnutie Walkera a hlavne ten zapasnicky chvat Chilwella? na Haalanda, ked mu chytil nohu rukou. Posledna situacia s rukou pred koncom si penaltu pytala asi najmenej, aj ked prave ta ruka drzala za dres hraca city, cize mohli to piskat aj ako faul.

Uz zrejme ani rozhodcovia netusia co sa ma piskat a co nie. Najhorsie, ze podobne situacie sa piskaju rozne, casto ovela jemnejsie zakroky piskane su ... strasne nekonzistentne to je.

Reagovat
guestikor

Ta situace Walker/Sterling mi přišla rozumně posouzena. Walker si tam sice dal před něho nohu, ale pomohl si tam dost rukou, takovým postrčením z boku.

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/afcthew/status/1758942435734933827?s=46

Příjezd hráčů City...to je slušný bizar

Reagovat
VTID94

To vidieť aj na tribúnach počas zápasu... všetci ticho sedia ako v kine...

Reagovat
Grahf

aj domáci vedia, že je všetko umelé a falošné

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Front hell

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

Reagovat
Remt

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Benzema

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako v NBA...

Reagovat
protiproudu

link na phicu

Reagovat
fff

Včera výsledok skvelý, ale pri tých aktuálnych zraneniach sa obavam, ze pokial ide o titul sme az treti favorit v poradi.

Pred zapasom novinka o zraneni Alissona, Trent a Szoboszlai budu mimo este par týždňov a Jota a Jones ktovie, no obzvlast pri Jotovi sa bojim, ze v tejto sezone dohral. Matip mimo a s Thiagom iba sotva mozeme ratat do konca sezony.

S tolkymi zraneniami klucovych hracov, ked hrame este 4 sutaze (hoci v jednej uz je to iba poslendy zapas), to nevidim moc optimisticky. Zvlast ked v lige si mozme dovolit mozno jedno ci dve zavahania.

Hlavne ten Allison a Jota s formou, ked prave vyhral hraca mesiaca budu chybat ohromne.

Reagovat
guestikor

Ale zas máte nejlehčí los. A treba taky odepíšete EL na úkor PL

Reagovat
avicii

Súhlasím vráti sa nám Salah a hneď na to sa zranil Jota, to je kurva smola.. keď teraz začne EL ten káder by sme potrebovali zdravý a co najširší .. Arsenal si pekne oddýchol v januári, tiež nás vidím momentálne až ako tretieho aspiranta na titul..

Reagovat
iamek

Suché triko

Reagovat
xjert02

Arsenal hral vcera

Reagovat
forrest

Kdyz jste tam vyhrali golem v 98. minute bylo to taky suchy triko. Vcerejsich 5:0 bylo jen stesti klasicky (kde mam toho gunnera - ted si nemuzu vzpomenou na jmeno - kterej stestickem zije uz od podzimu?)

Reagovat
Front hell

V 98 minutě dostal Arteta žlutou. My vyhráli gólem v 97 minutě. Od nového roku máme toho štěstí spoustu

Reagovat
Man__United

Třeba chudák Amad? Kdy dostane šanci? Dneska si to úplně říkalo když bylo vidět jak se Garnachovi nedaří

Jinak 3 body jsou 3 body a historie se ptát nebude

Reagovat
Busby babes

klasicke suche triko no. Druhej polocas lepsi nez ten prvni, ale tvl co jsme zase spalili. tam jsme meli kolik, 5-6 tutovek a nic z toho?

Jinak porad dokola to same no. hura fotbal, zadna kontrola hry, naprostej chaos... takhle se dlouhodobe hrat neda. Aspon ze to ted nese body. Hojlund super, Garnacho v druhe puli lepsi, Rash taky... v prvni byli oba na facku. Case, Shaw a Maguire dneska spatni, jakoze velmi. Shaw asi bude mimo, v lete to chce privest nekoho na LB do zakladu a at se Shaw nebo Malacia presune na backup no. Vubec netusim koho, ale nekdo na to LB prijit musi.

Reagovat
Busby babes

underdog se hecnul a jasne, jejich kadr stal asi jako Antonyho prava noha, ale tvl, prvni polocas super, ale druhej jsme jim meli nasypat, fakt nehrali pak dobre, meli obri diry v obrane a jen nasi neschopnosti byli v zapase az do konce no. To jak to ted hodnoti ve studiu je v tomhle divny...

Reagovat
Miguel19

Kukuřice

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Ono jako by chlopi byli překvapení tím, že se vůbec a tak často dneska dostávali do šancí, jako by na to nebyli zvyklí. Tenhle zápas se měl uklidnit dávno třetím gólem. Proti lepšímu týmu by nás tohle stálo body.

Garnacho má teda nehorázné plíce, ale ten kluk musí být někdy přímočarejší, někdy zvednout hlavu...

Mainoo borec.

Reagovat
Busby babes

to prijde s vekem, to lepsi rozhodovani. porad je to mladej kluk no

Reagovat
niflheim

Jen se bojím, ať nedopadne jako Rashford, ty jeho zasekávačky to je jak definice šílenství už, když to zasekne 3x za sebou a očekává, že ten obránce pro jednou půjde jinam... jo, někdy jo, ale už tam jsou u něj další dva.

Garnachovi nemám nic za zlý, ten kluk tam nechává všechno. A mimo hřiště sympaťák.

Reagovat
Man__United

Když vidím Caseho jak to nedává ani proti Lutonu tak si myslím že po návratu Mounta budeme hrát střed Mainoo - Mount

Reagovat
r.mrazik

Tak do určitě ne

Reagovat
Neutron

Heh, tak to sa moze obrana tesit

Reagovat
Benzema

Hojlund sa pekne rozstrieľal

Reagovat
1joni

No já bych hrál Mounta místo Bruna alespoň někdy .

Co Bruno často zadrbe je na palici.

Reagovat
Man__United

Příští zápas na LB Harry Amass? Sice má jen 16 ale v akademii jde na něj velká chvála

Reagovat
Busby babes

ach jo. ses naucil nejake nove jmeno nebo co? 16 lety kluk, s nulovyma zkusenostma a dame ho na jednu z neslozitejsich a nejvic fyzicky narocnych pozic?

Reagovat
SunFells

Reagovat
forrest

Jeden Harry nam staci, ne?

Koukal jsem na nej na YT - jako dobry - bude mu za mesic 17… ale na zaklad? To bych se taky bal…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Na tohle je hodně brzo. Každopádně letos náš nejlepší hráč v U18.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

Ten Football Manager robi ludom strasne zle

Reagovat
Man__United

NO other player has been involved in more Premier League goals than Rasmus Højlund (8) in 2024.

Reagovat
Registrujisejenproto

Antony kolik?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Man__United

EXCLUSIVE: Dan Ashworth has today asked to LEAVE Newcastle United

It is now up to Manchester United to meet the terms of buying out his contract #nufc #mufc

Reagovat
Grahf

že vraj zámky chcú viac ako 20M

prečo má vlastne DoF stejný kontrakt ako futbalisti a nie klasický pracovný pomer? To aj upratovačky sú v klube viazané kontraktom? :)

Reagovat
Hlahart

Však jde o garden leave, jestli jsem to pochopil správně. To je v UK běžnou součástí pracovních smluv v manažerských pozicích

Reagovat
kissak

vidíš a já zase četl o 6m, přesně jak píšeš jde o vykoupení ze smlouvy

Reagovat
Busby babes

vsak tohle je u vysokych manageru bezny, ze maji non compete dolozku

Reagovat
Busby babes

jinka tech 20 mega... to jim nikdo neda, jen to vypousti pres novinare... je to docela divny

Reagovat
avicii

Diogo Jota na 2 mesiace out tak spoľahlivý strelec bude strašne chýbať, dobrá správa pre City a Arsenal

Reagovat
martin.b

Pokud se potvrdí 2 měs, je to ještě super zpráva, tipoval jsem min 5-6m out

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

EXCL: Dan Ashworth has been placed on gardening leave by Newcastle. Follows request to leave as sporting director + join Man Utd. #NUFC want £20m. 52yo on full pay. #MUFC ready to wait as don’t intend to pay what they deem unrealistic sum @TheAthleticFC

Reagovat
Zaschrona

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-13098253/Everton-buyers-777-Partners-staff-cost-cutting-measures-redundancies-Miami-London-offices-Toffees-takeover-Premier-League.html

Everton are expecting to hear the verdict of their appeal against the club’s 10 point deduction within the next 24 to 48 hours.

Samozřejmě to vypustí zítra po našem domácím zápase, že jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Těsně před ním

Reagovat
Annabella

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Hlahart

Josh Williams: Man Utd just faced 20 shots in a Premier League game for the eighth time this season. Liverpool have faced 20 shots twice since Klopp was appointed in 2015.

Jinak i Liverpoolu to mělo být 2x teprve tuhle sezónu po červených kartách

Reagovat
Busby babes

jo no, to je dlouhodoby tuhle sezonu. Je to dany tim chaos fotbalem, co hrajem. Na druhou stranu vcera Onana snad nemusel poradne zasahovat, vsechno vedle nebo slabe strely na nej

Reagovat
avicii

Reagovat
r.mrazik

tri body na uzasny slepice,to neni spatny

jinak typek od Strak uz nemuze do kancelare a chce odejit do MU,to bude jeste komedie

Reagovat
Busby babes

Berrada ma v City to same.

Reagovat
r.mrazik

nekde jsem zahledl 20 mesicu? a nekde zase jen 6,kdy Berrada by pak mohl tedy od leta...

Reagovat
Busby babes

mysleno, Berrada taky je na gardening leave, coz znamena, ze nema pristupy nikam co se city tyka...

Ashwort bude mit to same. plus non compete dolozku a ted se s nima budem dohadovat, za kolik ji budou ochotni nevymahat nebo nevymahat plne. Stejne jako kdyz sel z Brightonu. Chteli 5 mega, nakonec asi dostali o neco min a Ashwort mohl nastoupit za par mesicu misto za rok

Reagovat
r.mrazik

jj, jen me prekvapilo,ze u obou to jiny pocet mesicu

ale asi to je o konkurencni dolozce ve smlouve?

a nebo si ty clanky pletu, je toho uz tolik a obcas to jen preletnu

Reagovat
Busby babes

to budou mit konkretne dane smlouvou, tipuju.

Reagovat
r.mrazik

asi jo

Reagovat
Neutron

Ten zaujem o Wilcoxa zo Southamptonu je realny?

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

prijde mi divny vzit moment z konce zapasu, kdy uz byl dost mrtvej a snazit se tim kopnout do hrace... proc jako? divny

Reagovat
r.mrazik

protoze tohle je jeho casty press i behem zapasu

nehlede na to,ze prave ke konci zapasu by nemel nechat hrace, aby nevyrovnal ze jo

Reagovat
Busby babes

vcera ten zapas odmakal. tady byla situace, kdy je hrotak a celej tym za nim v kompaktnim postaveni...

Tenhle hejt jen pro hejt... divny.

Reagovat
r.mrazik

vsak o tom mluvil nekolikrat i Keano,ze to je takove televizni braneni

a poukazani na nejakou vec neni hejt bohajeho

Reagovat
Busby babes

staci kouknout na reakce pod tema postama na twitteru. Az se divim, ze to nesdilel Goldbridge nebo podobna postavicka. Vypichovat to stylem: divejte jak na to sere, mi prijde divny.

Konec zapasu, kterej odjezdil, situace kdy nejdriv vytlacuje toho zaloznika a pak ho teda nechal projit misto aby riskoval faul a standardku, kdyz za nim je zformovanej celej zbytek tymu... pro me teda no big deal.

Reagovat
r.mrazik

Mě reakce vůbec nezajímají.

Keano i Gary o tom mluví pravidelně.

Navíc teď, kdy držíme 1:2 a on tam tak pobíhá, to mi hlava nebere.

Reagovat
Busby babes

well. to me neprekvapuje.

Reagovat
r.mrazik

:

Reagovat
Busby babes

tak ty obecne ignorujes kontext, takze chapu ze te reakce a duvody proc lidi postujou tyhle videa nezajimaji.

Reagovat
r.mrazik

bylo to tusim ke konci zapasu, kdy cekas, ze ti ten hrac tam nebude jen tak "stinovat"

teda reakce pod tim tweetem me nezajimaji a vlastne ani co k tomu pisou ostatni

sere me to osobne,ze by tohle Rash delat fakt nemel

a zadna kauza a hejt to neni...jednoduse tohle od hrace nechces

Reagovat
romeo351

Reagovat
bbbauch

No.. mas 5 stridani, na konci zapasu touhle logikou bude mrtvejch minimalne 5 hracu v poli.. to se muzou teda takhle plouzit?

Reagovat
Busby babes

hele to fakt budem uplne ignorovat kontext (btw jako skvele dela to video, zadnej zaber na cas, zadnej zaber na sirku hriste, kde je videt komplet zformovany tym)? A teda i k tem stridanim... meli jsme? Shaw sel ve 45, v polocase sli Maguire a Casemiro, oba v ten moment chodici cervene karty a pak v 85. minute sej Hojlund, kterej byl uplne mrtvej.

Me to prijde smesn,y takhle vytahnout takovej zaber jen abych si kopnul do hrace, kterej jinak celej zapas odmakal a jen tady nejde do zbytecneho souboje aby... co presne ziskal? ze to delaj lidi na twitteru, co si tam rozjizdi svoje hejty na konkretni hrace a sbiraj lajky chapu (ale je to debilni), ze to delaj lidi na EF... well, divny. A debilni teda taky.

Reagovat
bbbauch

Ja nevim, podle me by ho nezabilo se hnout trochu vic.. nejak mu to nevycitam jako nejakej extra velkej prohresek.

To se stridanima jsem psal v teoreticky rovine… ty zas delas, jako kdyby nikdy nepadnul gol, kdyz je tym zformovanej.. a ta otazka, ze nejde do zbytecnyho souboje, aby ziskal co? To snad nemuzes myslet vazne.. aby zdrzel cas, znemoznil rozehravku, cokoli.. jako jestli v tomhle vidis nejakej hejt, ze mi tohle prijde smesny, ok, ale ta tvoje slepa obhajoba, jako by se prece nemohlo vubec nic stat/Rashford nemohl udelat vubec nic/byl uplne metvej.. to je sila.

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Jardin

Reagovat
andkoo

S týmto ma serie túto sezónu pravidelne, akurát že ho nemá kto zjebať za to vyklusávanie..keď ešte spustí plecia dole a robí tie jeho znechutené ksichty, fakt na facku

Reagovat
r.mrazik

Občas to tak má. A víme to tady snad vsichni.

Reagovat
Papra

to je strašný

Reagovat
r.mrazik

pry neni, pry je to v pohode

Reagovat
Papra

Reagovat
SunFells

Chudáka Martinelliho strouhli o asistenci, ne? Nedokážu tam spatřit žádnou teč, dokonce se podívá do prostoru kam míč míří a hraje to šajtlí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele