Premier League - preview 29. kola: Tottenham bez Conteho

01.04.2023, 08:47, aktualizováno 03.04.2023, 08:42
Previews
Goodison Park (© AFP)

Devětadvacáté kolo zakončí souboj dvou týmů, které letos měnily manažera. V Tottenhamu minulý týden skončil Antonio Conte a už bez něho Kohouti cestují do Liverpoolu k souboji s Evertonem, ten se stále potácí na sestupových pozicích...

Everton FC - Tottenham Hotspur

pondělí 21:00

Everton a Tottenham Hotspur se v pondělí večer utkají v Goodison Parku, aby završily program 29. kola Premier League. Oba kluby mají za sebou chaotické dva týdny, kdy problémy ve vedení obou mužstev zastínily dění na hřišti.

Everton vstoupí do víkendu po obvinění, že porušil pravidla finanční fair play, a Premier League zahájila vyšetřování, v jehož důsledku by mohly být Toffees odečteny body. Klub však obvinění důrazně popírá a tvrdí, že vždy pracoval v rámci limitů.

V týmu však panuje po reprezentační přestávce poměrně dobrá atmosféra, Sean Dyche totiž pozvedl Everton na vyšší úroveň, než byl pod vedením Franka Lamparda. Doma vyhrál tři z posledních čtyř zápasů, za zmínku stojí vítězství nad lídrem tabulky Arsenalem a také nad Brentfordem, který prohrál ligové utkání po pěti měsících. Naposledy pak Toffees obrali o body také londýnskou Chelsea, když na Stamford Bridge v nastaveném zařídil bod za remízu 2:2 mladíček Ellis Simms, jenž vstřelil svůj první gól v Premier League.

I přes zlepšující se výkony se Everton nachází na sestupové osmnácté příčce a stále patří k největším favoritům na sestup. V pondělním utkání navíc nebude k dispozici klíčový útočník Calvert-Lewin a manažer Dyche bude postrádat také Townsenda.

Spurs mají za sebou nejbouřlivější týden ze všech týmů v Premier League. Vedení londýnského klubu se totiž dohodlo s italským koučem Antoniem Contem na předčasném rozvázání smlouvy, která mu měla vypršet v létě. Spurs tak povede do konce sezony dosavadní asistent Cristian Stellini.

Kromě toho londýnský klub opustil i sportovní ředitel Fabio Paratici, když FIFA rozšířila celosvětově distanc, který společně s dalšími bývalými funkcionáři Juventusu dostal za finanční podvody při přestupech. Na hřišti to však pro Spurs stále vypadá poměrně nadějně, alespoň tedy v domácí soutěži. I přes vypadnutí z FA Cupu, Ligového poháru a Ligy mistrů se zdá, že má Spurs stále na dosah účast v příštím ročníku milionářské soutěže, po 28 odehraných kolech se totiž nachází na páté příčce, a to jen bod za dvojicí Manchester United - Newcastle United.

V pondělí však nebude k dispozici kvarteto Bentancur, Bussouma, Emerson a Sessegnon. Nejistý je také start Brazilce Richarlisona.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Tarkowski, Godfrey - Iwobi, Onana, Gueye, Doucouré, McNeil - Gray

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster - Romero, Dier, Lenglet - Pedro Porro, Skipp, Højbjerg, Perišić - Kulusevski, Kane, Son

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.58 - 3.40 - 2.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

West Ham United - Southampton FC

neděle 15:00

V neděli odpoledne se na London Stadium utkají v klíčovém zápase dva celky, které se nacházejí na sestupových příčkách v tabulce Premier League, West Ham United doma hostí Southampton. Hammers jsou na tom o dvě příčky a jeden bod lépe než jejich nedělní soupeř, který se nachází na posledním místě tabulky.

Nemyslitelný scénář ze začátku sezóny, že se West Ham probojuje až do finále Konferenční ligy a zároveň sestoupí do League Championship, se začíná zdát poměrně reálným. V cestě do finále evropské soutěže stojí už jen belgický Gent a vítězný tým z dvojice Anderlecht - Alkmaar, na druhou stranu v lize to je úplně jiný příběh.

Dvanáct kol před koncem sezóny se totiž nachází na 18. místě a v případě prohry v nedělním utkání se může propadnout až na samé dno tabulky, odstup od dvanáctého Crystal Palace však činí pouhé tři body a "Kladiváři" mají na všechny soupeře v boji o udržení minimálně jeden zápas k dobru. Od prohry s Brentfordem na konci roku 2022 před vlastními fanoušky nepoznali chuť porážky, na London Stadium drží pětizápasovou sérii neporazitelnosti.

O schopnostech Jamese Ward-Prowse z přímých kopů jsme se v této sezóně již mnohokrát přesvědčili a kapitán Saints potvrdil velmi dobrou individuální sezónu i v posledním utkání před reprezentační přestávkou, když v nastavení utkání proti Tottenhamu Hotspur proměnil pokutový kop, zajistil tak Southamptonu bod za remízu 3:3 a zasadil poslední hřebíček do rakve Antonia Conteho na lavičce Spurs.

Zisk pěti bodů z posledních čtyř náročných utkání je fanoušky Southamptonu bezpochyby vnímán pozitivně, svěřenci Rubéna Sellése však stále trčí na posledním 20. místě. Boj o záchranu v nejvyšší soutěži tak bude ještě velmi náročný.

Napovídá o tom i poměrně rozsáhlá marodka, do utkání s West Hamem nenastoupí Juan Larios, dlouhodobě zraněný Tino Livramento a ani Armel Bella-Kotchap, nejistý je také start Ché Adamse či Mohamada Salisua.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Kehrer, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice, Paquetá - Bowen, Ings, Benrahma

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Lavia - Walcott, Alcaraz, Elyounoussi - Mara

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.68 - 5.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Newcastle United - Manchester United

neděle 17:30

Newcastle stále bojuje o Ligu mistrů a po reprezentační pauze se představí doma proti Man Utd, kterému by rád oplatil porážku z finále EFL Cupu, kde Rudí ďáblové vyhráli 2-0 a získali svou první trofej v této sezóně.

Newcastle úspěšně zažehnal menší krizi a po několika špatných výsledcích se dvěma ligovými výhrami opět dostal do formy. Magpies jsou v současné chvíli na páté pozici, navíc oproti čtvrtému Tottenhamu mají dva zápasy k dobru. Na pozoru se ovšem musí mít i před šestým Liverpoolem, který ztrácí 5 bodů. Nyní Newcastle přivítá na domácím stadionu Man Utd, s kterým v prvním vzájemném ligovém zápase remizoval 0-0. Straky se s Rudými ďábly střetly ještě v rámci finále EFL Cupu, kde United zvítězili 2-0. Domácí tým má tak v neděli svému soupeři, co oplácet.

Premier League pomalu vstupuje do závěrečné fáze, což ví i manažer Eddie Howe. "Reprezentační pauza některým hráčům prospěla, měli čas na to doléčit drobná zranění a jiné problémy. Do konce soutěže chybí cca 10 zápasů a my jsme si dobře vědomi důležitosti nedělního utkání. Zároveň se těšíme, že se znovu představíme před našimi fanoušky, jelikož poslední zápas jsme zde zakončili vítězně. Byly to pro nás dva dlouhé týdny a všichni už se nemůžeme dočkat, cítím, že jsme se na soupeře připravili nejlépe, jak jsme mohli a věřím, že dosáhneme dobrého výsledku," řekl před zápasem anglický kouč.

Mezi zraněnými jsou stále Almirón, Fraser a Krafth. Otazník visí i nad startem Gordona, jenž stále laboruje se zraněným kotníkem.

Hosté sehráli poslední zápas před pauzou v rámci FA Cupu, kde narazili na Fulham. Nepříznivý vývoj utkání "zachránil" Willian, který vytěsnil jasný gól Sancha rukou a po svém zákroku viděl červenou kartu a pokutový kop pro Manchester. Z vyhrocené situace poté ještě vyšli s červenými kartami Mitrovič a manažer Silva. Rudí ďáblové oslabení soupeře využili okamžitě a třemi góly utkání otočili, čímž se katapultovali do semifinále poháru.

V lize jsou svěřenci Erika ten Haga na třetím místě a v klubu by byli všichni moc rádi, kdyby to tak zůstalo i na konci sezóny. Na boj o titul může mužstvo zapomenout a prioritou v Premier League zůstává umístění do první čtyřky. Nepříjemným problémem pro hostující tým bude absence Casemira, který po druhé červené kartě v sezóně dostal stopku na 4 zápasy. Brazilský středopolař se ihned po svém přesunu z Realu Madrid zařadil mezi největší opory Rudých ďáblů a daří se mu i střelecky.

V neděli budou dále chybět Garnacho, Heaton a van de Beek. S lehkými zraněními se potýkají i Rashford, Sabitzer, Martial a Eriksen, ale u nich je možnost, že se stihnou dát do pořádku.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Guimarães, Willock - Murphy, Isak, Saint-Maximin

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw - Sabitzer, Fred - Antony, Fernandes, Rashford - Weghorst

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.60 - 3.02

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Manchester City - Liverpool FC

sobota 13:30

Po dvoutýdenní reprezentační přestávce se vrací Premier League, v sobotu po poledni se na Etihad Stadium utká Manchester City s Liverpoolem. Dva nejlepší týmy loňské sezóny mají letos odlišné cíle: Citizens se snaží dotáhnout na vedoucí Arsenal, zatímco Reds bojují o čtvrté místo zajišťující postup do následujícího ročníku Ligy mistrů.

Manchester City začíná důležitou fázi své sezóny, stále totiž bojuje na třech frontách. Svěřenci Pepa Guardioly nahánějí na vrcholu Premier League Arsenal, v Lize mistrů je čeká ve čtvrtfinále Bayern Mnichov, který nedávno vyměnil svého trenéra, a v FA Cupu jsou už v semifinále, kde vyzvou druholigový Sheffield United, a tak je jejich účast ve finále více než pravděpodobná.

Citizens vyhráli všech posledních šest zápasů ve všech soutěžích, včetně posledních pěti bez inkasované branky. Poslední dvě utkání navíc ovládli naprosto dominantním způsobem, v Lize mistrů porazili RB Lipsko 7:0 a o čtyři dny později si smlsli na druholigovém Burnley, tým Vincenta Kompanyho odjel z Etihadu s debaklem 6:0. V posledních dvou duelech vstřelil osm gólů sám norský ostrostřelec Haaland.

V lize se však stále nacházejí na druhém místě tabulky, chtějí tedy snížit osmibodovou ztrátu na vedoucí Arsenal, který však má odehráno o zápas více. Na Etihadu se Manchesteru City v Premier League proti Liverpoolu v posledních letech velmi daří, prohráli pouze jednou z posledních 13 střetnutí proti Reds, a to v listopadu roku 2015.

Téměř 12 měsíců poté, co byli svěřenci Jürgena Kloppa poměrně blízko zisku quadruple (v loňské sezóně nakonec vyhráli "jen" EFL Cup a FA Cup), si fanoušci Liverpoolu uvědomili, že tuto sezónu zakončí bez zisku trofeje. Před reprezentační pauzou nejprve slavně porazili rozdílem několika tříd rivalský Manchester United, následovaly však dvě porážky 1:0, a to s trápícím se Bournemouthem a poté s Realem Madrid v odvetném utkání osmifinále Ligy mistrů.

Po prohře Liverpoolu v Bournemouthu jsou Reds v tabulce šestí a na první čtyřku ztrácejí nadále pět bodů, mají však dva zápasy k dobru oproti čtvrtému Tottenhamu Hotspur. Pokud by se Reds v sobotu podařilo získat tolik potřebné vítězství, nejenže by se přiblížili svým soupeřům z první čtyřky, ale také by dosáhli na teprve druhý double nad Manchesterem City za posledních 17 sezón. Naposledy tomu bylo v ročníku 2015/16, tedy v první sezóně Kloppa na lavičce Reds.

Největší otazník, co se absencí týče, visí nad klíčovým útočníkem Cititens Erlingem Haalandem, který během reprezentačního cyklu vypadl z norského týmu kvůli poranění třísel, a Guardiola potvrdil, že se nejlepší střelec Premier League neúčastnil čtvrtečního tréninku. Chybět pak určitě bude mladík Phil Foden, který se minulý víkend v Londýně podrobil operaci slepého střeva.

Co se týče Liverpoolu, tak trenér Klopp může počítat s uzdraveným Darwinem Núñezem, na svůj návrat naopak ještě není připraven jiný ofenzivní hráč, a to křídelník Luis Díaz. Mimo hru pak nadále je Naby Keïta, Thiago Alcântara, Stefan Bajčetić a Calvin Ramsay. Klopp se nemůže plně spolehnout ani na obránce Joea Gomeze, ten totiž ještě stále nedoléčil své zranění, a nejistý je také start levého obránce Kostase Tsimikase, jenž si poranil žebra při pondělní bezbrankové remíze Řecka s Litvou.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Aké - De Bruyne, Rodri, Gündoğan - Bernardo, Haaland, Grealish

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Elliott - Salah, Gakpo, Núñez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.21 - 5.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

AFC Bournemouth - Fulham FC

sobota 16:00

Bournemouth potřebuje nutně bodovat, jelikož se po sérii nepříznivých výsledků nachází na sestupovém 19. místě, Fulham se rovněž potýká s poklesem formy a z posledních třech ligových utkání vytěžil pouze bod.

Domácí tým prohrál v posledním zápase před reprezentační přestávkou 0-3 na hřišti Aston Villy a potvrdil tak nejhorší obranu Premier League. Cherries inkasovali již 54 branek a v současné chvíli jim patří předposlední příčka. V sobotu je na Vitality Stadium čeká devátý Fulham, s kterým v prvním vzájemném zápase remizovali 2-2.

Bournemouth by k domácímu zápasu mohl být kompletní, po zranění se vracejí Tavernier, Stanislas a Zabarnyi.

Hostům v posledních týdnech trochu došel dech a ve třech zápasech za sebou prohráli. Nutno dodat, že dvě ztracená utkání byla proti Arsenalu a Man Utd. Pohárový zápas proti Manchesteru může svěřence Marca Silvy mrzet o to víc, že se v něm nechali zbytečně vyloučit Willian a Mitrovič, kteří v sobotu spoluhráčům nepomohou. Červenou kartu nakonec dostal i sám Silva, jenž nesouhlasil s několika rozhodnutími rozhodčího.

Španělský manažer také nemůže počítat s Kebanem a Kurzawou. Naopak po zranění by mohl být k dispozici znovu Duffy.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Stephens, Senesi - Kelly - Outtara, Rothwell, Lerma, Anthony - Billing - Solanke

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Cordova-Reid, Pereira, Solomon - Vinícius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.21 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Arsenal FC - Leeds United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na Emirates Stadium utkají Arsenal a Leeds United, které v tabulce Premier League dělí 13 míst a 43 bodů. Gunners mají na čele osmibodový náskok, Leeds je jedním z devíti týmů ohrožených sestupem do League Championship.

Patrick McCarthy nezažil zrovna povedenou štaci na lavičce prvoligového týmu. Bývalý irský profesionální fotbalista totiž po propuštění Patricka Vieiry převzal funkci manažera prvního týmu Crystal Palace na zápas s Arsenalem a Gunners se při výhře ani příliš nezapotili. O zasloužený dvougólový náskok z prvního poločasu se postarali Martinelli se Sakou, v druhé půli se prosadil ještě Xhaka, za Eagles snížil Schlupp, nicméně skóre na konečných 4:1 upravil svým druhým gólem v utkání mladičký Saka.

Tým okolo manažera Mikela Artety se deset zápasů před koncem soutěže odpoutal od úřadujících šampionů na čele tabulky na rozdíl osmi bodů, Citizens však mají zápas k dobru a v sobotu po poledni mohou výhrou nad Liverpoolem náskok snížit. Arsenal však má velkou výhodu v tom, že se po vypadnutí z Evropské ligy soustředí už jen na Premier League a o víkendu bude chtít zapsat sedmý ligový triumf v řadě.

Svěřenci Javiho Gracii by rádi navázali na poslední ligový zápas před reprezentační přestávkou, 18. března si totiž poradili s Wolverhamptonem na jeho hřišti. Zásluhou Jacka Harrisona, Luka Aylinga a Rasmuse Kristensena se dostali do třígólového vedení, které dokázali i přes snížení Jonnyho a Cunhy udržet, navíc v nastaveném čase o výhře nadobro rozhodl Rodrigo.

Leeds tak cestuje na Emirates pozitivně naladěn, nachází se na 14. místě v tabulce, má však pouze dvoubodový náskok na osmnáctý West Ham United, a tak se stále nachází ve velmi vyrovnaném boji o udržení se v nejvyšší soutěži.

Favoritem v sobotním utkání bude bezesporu domácí Arsenal, kterému nahrává i vzájemná bilance. V posledních šestnácti zápasech totiž Leedsu podlehl jedinkrát, a to v roce 2003. Dobrou bilanci Gunners potvrdili i v říjnu loňského roku, kdy na Elland Road zvítězili 1:0 díky brance Saky.

Arteta nebude moct v sobotu využít služeb Mohameda Elnenyho ani Takehira Tomiyasa, kteří si už v této sezoně už nezahrají a obavy panují i ohledně zdravotního stavu Williama Saliby a Thomase Parteye. Po zranění kotníku se pravděpodobně do sestavy nevrátí ani Eddie Nketiah

Ani Leeds nepřečkal reprezentační přestávku bez úhony, neboť přišli o mladíky Wilfrieda Gnonta a Maximiliana Wöbera. Mimo hru bude také Tyler Adams, Stuart Dallas a Adam Forshaw.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Zinčenko - Xhaka, Partey - Saka, Ødegaard, Martinelli - Jesus

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Struijk, Firpo - McKennie, Roca - Harrison, Aaronson, Sinisterra - Bamford

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.37 - 12.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Brighton & Hove Albion - Brentford FC

sobota 16:00

Na stadion Brightonu přijede Brentford, jenž v prvním vzájemném ligovém zápase zvítězil 2-0. Sobotní soupeři mají stejně bodů a podobné skóre, sedmý Brighton má ale dva zápasy k dobru.

Od únorového zápasu s Fulhamem Brighton v lize neprohrál a svou formu bude chtít potvrdit na domácím stadionu proti Brentfordu, který je v říjnu porazil 2-0. Seagulls okupují skvělé sedmé místo a stále jsou blízko pohárovému umístění. Mužstvu se navíc daří i ve FA Cupu, kde bez problému přešlo přes Grimsby a postoupilo do semifinále.

Spoluhráčům v sobotu určitě nepomůžou Lallana, Lamptey a Moder.

I hosté zažívají úspěšnou sezónu. Osmé místo je toho důkazem a svěřenci Thomase Franka si v tomto ročníku připsali několik cenných skalpů, kdy dokázali zvítězit například nad Liverpoolem nebo Man City. Skvělou fazónu má anglický útočník Ivan Toney, který vstřelil již 16 branek a v tabulce střelců mu patří třetí místo.

Do zápasu nezasáhnou Ajer, Baptiste a Lewis-Potter. S lehkým zraněním se stále potýká Janelt.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, Webster, Dunk, Estupiñán - Groß, Caicedo - March, Mac Allister, Mitoma - Ferguson

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Hickey, Pinnock, Mee, Henry - Jensen, Nørgaard, Damsgaard - Mbeumo, Toney, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.13 - 5.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Crystal Palace - Leicester City

sobota 16:00

Hráče Crystal Palace čeká proti Leicesteru první zápas pod vedením 75letého Roye Hodgsona, který se ve svém věku stane nejstarším manažerem v historii nejvyšší anglické ligy. Hosté v Premier League nevyhráli od února, domácí jsou na tom ještě hůře a tři body si naposled připsali na konci prosince.

Na dvanáct zápasů bez výhry zareagovalo vedení Crystal Palace propuštěním francouzského trenéra Patricka Vieiry. Na jeho místo přišel trochu překvapivě anglický manažer Roy Hodgson, jenž u týmu působil v letech 2017-2021. "Mám velmi jasnou představu o tom, co musíme udělat. Hráči si musí začít důvěřovat a my jim musíme přesně říct, co od nich očekáváme. Myslím si, že tu mám dobrý tým, který to ukázal při několika příležitostech. Máme špatnou sérii, ale hráči nesmí ztrácet víru v sebe a své spoluhráče. Věřím, že první zápas zvládneme," prohlásil na předzápasové konferenci Hodgson.

Domácí by měli být v zápase téměř kompletní. Jediné otazníky visí nad starty Fergusona a Richardse, kteří se vracejí po zranění.

Brendan Rodgers má zatím plnou důvěru vedení a i přes 17. místo nadále zůstává trenérem Leicesteru. Lišky v posledních 6 ligových zápasech hned pětkrát prohrály a v jednom případě vybojovaly bod. Hostujícímu manažerovi hraje do karet skutečnost, že zatím ve své kariéře proti Hodgsonovi neokusil hořkost porážky, z celkových 7 zápasů vyšel šestkrát vítězně severoirský kouč a v jednom případě z toho byla remíza.

Na straně Leicesteru budou chybět Bertrand, Justin, Tielemans a Vestergaard. Drobná zranění stále doléčují Evans, Kristiansen a Souttar.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Whitworth - Ward, Tomkins, Guéhi, Mitchell - Schlupp, Doucouré, Lokonga - Olise, Ayew, Zaha

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Pereira, Evans, Faes, Castagne - Dewsbury-Hall, Ndidi - Tete, Maddison, Barnes - Iheanacho

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.33 - 3.25

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací

Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

V sobotu se na City Ground v rámci Premier League utkají dva týmy, které se snaží dostat ze sestupového pásma, Nottingham Forest hostí Wolverhampton Wanderers. Zatímco domácí nevyhráli žádný z posledních tří ligových zápasů před vlastními fanoušky, hosté doufají, že se vyhnou čtvrtému venkovnímu zápasu v nejvyšší soutěži bez vítězství v řadě.

Devítizápasovou neporazitelnost Nottinghamu Forest na City Ground, která se datuje od začátku října, ukončil až v polovině března Newcastle United, když Magpies před reprezentační přestávkou zvítězili 2:1. Emmanuel Dennis poslal Tricky Trees do vedení ještě před půlhodinou hry, ale Alexander Isak dokázal dvěma góly zápas, a dovedl tak svůj tým blíže k postupu do Ligy mistrů.

Svěřenci Steva Coopera začali rok 2023 skvěle, když vyhráli tři a remizovali ve dvou z úvodních pěti zápasů a zvýšili tím naděje na přežití, od té doby je však série šesti zápasů bez vítězství stáhla zpět do sestupového pásma a v současné době se nacházejí na 16. místě tabulky.

Wolves přišla reprezentační přestávka vhod, před ní totiž prohráli tři z posledních čtyř ligových zápasů, naposledy pak doma s Leedsem United. Poté, co se Whites dostali do třígólového vedení, zdramatizovaly závěr utkání branky Jonnyho Castra a Matheuse Cunhy, z nastaveném čase však o výhře Leedsu nadobro rozhodl Rodrigo.

Lopetegui zůstal po zápase frustrovaný po dalších sporných rozhodnutích VAR, která šla proti jeho mužstvu. Wolves se tak nyní nacházejí na 13. místě v tabulce, pouhé tři body nad sestupovým pásmem.

Co se absence týče, tak domácí trenér Cooper nebude moct využít služeb Hendresona, Bolyho, Richardse, Bianconeho a Wooda, hostům pak bude chybět trojice Chiquinho, Jonny, Kalajdžić.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Williams, Felipe, Niakhaté, Lodi - Danilo, Shelvey, Freuler - Lingard, Gibbs-White - Surridge

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Dawson, Kilman, Aït-Nouri - Lemina, Neves, Moutinho - Cunha, Jiménez, Podence

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.43 - 3.08 - 2.44

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Chelsea FC - Aston Villa

sobota 18:30

V sobotu večer se na Stamford Bridge utkají dva týmy ze středu tabulky, které mají po 27 zápasech Premier League shodný počet bodů, Chelsea doma hostí Aston Villu. Blues jsou po remíze 2:2 s Evertonem před reprezentační přestávkou na desátém místě, Villans se díky výhře 3:0 nad Bournemouthem posunuli na jedenáctou příčku.

Zrovna už to vypadalo, že se pozice Grahama Pottera na lavičce Chelsea začíná zlepšovat, přišla další zbytečná ztráta jeho svěřenců. Po bezbrankové a do značné míry frustrující úvodní pětačtyřicetiminutovce poslal Chelsea do vedení João Félix, Everton však srovnal prostřednictvím Abdoulaye Doucourého. K výhře pak Blues přiblížil brankou Kai Havertz, v 89. minutě však prvním gólem v dresu Toffees zachránil bod Ellis Simms.

Tato remíza přerušila třízápasovou vítěznou sérii Blues, kteří jsou tak v tabulce na 10. místě, na šestý Liverpool však ztrácí jen čtyři body, a tak ještě není nic ztraceno. Postup do příštího ročníku Ligy mistrů je pro Potterovy svěřence příliš vzdálený, cena útěchy v podobě Evropské ligy je však pro ně reálná. Je však otázkou, zda to bude fanouškům londýnského klubu stačit.

Před výletem do Villa Parku Bournemouth statečně bojoval s Manchesterem City, byl velmi blízko k zisku bodu proti Arsenalu a dokázal porazit slavný Liverpool, ale proti týmu Unaie Emeryho byl bez šance. Trvalo pouhých sedm minut, než Douglas Luiz otevřel skóre, dominantní výkon Villans pak umocnily branky Jacoba Ramseyho a Emiliana Buendíi.

S deseti body z posledních čtyř zápasů Premier League se Villans daří nadále pronásledovat týmy v první polovině tabulky a stále ještě mají šanci na účast v evropských pohárech. Od návratu bývalého manažera Arsenalu do Premier League skórovala Villa ve všech 16 soutěžních zápasech pod Emeryho vedením. Do karet Blues však hraje říjnová výhra 2:0 ze vzájemného zápasu ve Villa Parku.

Co se absencí týče, tak domácí trenér Potter nemůže počítat s dlouhodobě zraněným Armandem Brojou, na marodce se již nějakou dobu nachází také César Azpilicueta či Thiago Silva. Do sobotního utkání pak dozajista nenastoupí ani Raheem Sterling či Wesley Fofana, nejisté jsou také starty Kaie Havertze a Reece Jamese. Hosté pak do Londýna přijedou bez trojice Matty Cash, Coutinho a Jed Steer.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Badiashile, Koulibaly, Cucurella - James, Fernández, Kovačić, Chilwell - Mudryk, Havertz, Felix

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Young, Konsa, Mings, Moreno - McGinn, Luiz - Bailey, Buendía, Ramsey - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.98 - 6.01

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
28
22
3
3
66 : 26
69
2
Manchester City
27
19
4
4
67 : 25
61
3
Manchester United
26
15
5
6
41 : 35
50
4
Tottenham Hotspur
28
15
4
9
52 : 40
49
5
Newcastle United
26
12
11
3
39 : 19
47
6
Liverpool FC
26
12
6
8
47 : 29
42
7
Brighton & Hove Albion
25
12
6
7
46 : 31
42
8
Brentford FC
27
10
12
5
43 : 34
42
9
Fulham FC
27
11
6
10
38 : 37
39
10
Chelsea FC
27
10
8
9
29 : 28
38
11
Aston Villa
27
11
5
11
35 : 39
38
12
Crystal Palace
28
6
9
13
22 : 38
27
13
Wolverhampton Wanderers
28
7
6
15
22 : 41
27
14
Leeds United
27
6
8
13
35 : 44
26
15
Everton FC
28
6
8
14
22 : 40
26
16
Nottingham Forest
27
6
8
13
22 : 49
26
17
Leicester City
27
7
4
16
38 : 47
25
18
West Ham United
26
6
6
14
24 : 34
24
19
AFC Bournemouth
27
6
6
15
25 : 54
24
20
Southampton FC
28
6
5
17
23 : 46
23

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (606)

Přidat komentář
SunFells

Haaland není zraněný?

Reagovat
Kinky7

Je lehce. V čtvrtek netrénovala ještě a včera na tiskovce Guardiola dost mlžil jestli bude hrát. Myslím že sestava bude Ederson ake Dias akanji stones rodri Bernardo de bruyne grealish Alvarez mahrez

Reagovat
SunFells

Reagovat
Cottage

Neměl by někdo zájem o lístky na LM? 4x listek Manchester City - Bayern 220EUR/ks (1.kategorie). Osobni předani či na mail. Jsem z Ostravy. V případě zájmu napište SZ.

Reagovat
Kinky7

To by museli být na zápas v Mnichově... Do Manchesteru letím až v sobotu 15.4

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych zájem, ozval by ses mi na email? Chlubnyrene@gmail.com, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak koukám, že nejsou letenky absolutně

Reagovat
Manik...

Autobusem

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhhhh

Reagovat
Panini Calciatore

Som tu prvykrat od zmeny dizajnu EF a pozeram ze tu klesol rapidne pocet komentarov.

To je nejaky bojkot old school uzivatelov ci co?

Niekde dokonca niesu ziadne ved to snad ani nebolo kedysi.

O nieco som prisiel svojim absenciami, vysvetli mi to niekto?

Prestal som sem chodit len preto ze toto je paskvil, cele zle a je mi smutno za starym EF.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelny vikendovy komentar jak je to tu mrtvy.. ✅

Hele pristi vikend si to vezmu na starost ja jo?

Reagovat
mistr129

velikonoční stěžovací pohotovost už je dávno rozebraná, můžeš se přihlásit na ty 2 červencové svátky.

Reagovat
Bayern +

Ktokoľvek. Treba to omieľať donekonečna, veď toto je pohreb Eurofotbalu. Väčšia sračka než táto nová verzia je už len Error 404 not found.

Reagovat
masly008

Reagovat
Dron

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Švejk :)

Reagovat
Edgar Davids

Slibujes jo?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Většina lidí chodí na old.eurofotbal.cz

Reagovat
Likan7

Bojkot to není, jen pomalu odeznívá potřeba sem chodit no

Reagovat
fenixLFC

Vsetci teraz pozeraju supisky kvoli ktorym sem chodilo viac ludi a kvoli ktorym sa zmenil dizajn...oh wait

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Nejlepší bude to celý přestěhovat na reddit, tam je to na diskuze stejně líp přizpůsobený…

Reagovat
Svatej

Zalozime reddit EF?

Ten jejich system karmy by byl vlastně boží v tyhle bandě

Reagovat
jk

V takto pomstychtivém prostředí si nejsem moc jistý.

Ale moc nevěřím tomu, že by tam lidi nějak houfně migrovali, když vidím jak se nadává na EF kvůli designu, jakákoli změna tu hrozně bolí

Reagovat
jk

Jo, ale jestli o někdo udělá, určitě se tam podívám! Účet na redditu mám, ale jen kvůli r/soccer

Reagovat
cristiano.K.

jednou za 14 dní jsem jdu a vždy doufám návrat starých stránek

Reagovat
oli9

Dneska to od nás vidím na překvapení

1:3

Reagovat
Gunner14

Mohli byste pomoc cervenym kamaradum vase hra je idealni proti City. Snad je teda oberete

Reagovat
fenixLFC

Nie je to jedno ked buduce kolo odidete s prazdnou?

Reagovat
Gunner14

Vzhledem k tomu, ze vas planujeme vyloupit, tak neni.

Reagovat
O.Giroud

no predstav si, ze ne

Reagovat
Kiss Me Polka!

cetto pls

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
LaVolpe

Ederson, Stones, Akanji, Dias, Ake, Rodrigo, Gundogan (C), De Bruyne, Mahrez, Grealish, Alvarez

Haaland není ani na lavičce.

Reagovat
SunFells

Ani Darwin nehraje, snad to tam rozvíří aspoň z lavičky.

Reagovat
EL Gringo

Dnes prekvapíme a vyhráme tesne 1:2

Reagovat
cubazi

aby z toho nebol dnes debakel 5:0, Man city si to dnes podla mna užije ale Liverpool môže prekvapiť, len tomu davam tak 20%...

Reagovat
avicii

Snáď nám aj to v akej pozicii sme oproti City mohlo sadnúť a uhrať niečo na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme na ty šlágry. Hlavně ať je dobré naladění a nejsou tu žádní trollové.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Canal sport komentuje Skacik, dobrá volba

Reagovat
J0EL

Lukac je ovela lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Lukina je dobrý, ale Skacik je min otravny

Reagovat
Neutron

Lukac otrasne pracuje s hlasom praveze

Reagovat
Hachim Mastour

Gakpo znič ich

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek song z časů Chicago Bulls Tohle pouští pravidelně taky Wolfsburg ❤️

Reagovat
J0EL

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nám chybělo. A nenahradi to ani zápas Brazílie vs Argentina z dementní repre hrůzy. Repre hrůza nech se pojebe. Klubový fotbal je zpět

Reagovat
masly008

Nějaký nový rozhodčí ne?

Reagovat
VTID94

Ani ne uz má odpiskanych cca 70 zápasov v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně 68. V Championship 176.

Reagovat
masly008

hm.se mi zdý že arsenal jesště nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal je v únoru na Aston Ville. Arsenal vyhrál 4:2.

Reagovat
masly008

takže 1?

Reagovat
cubazi

Fabinho dnes redka

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné, jak Liverpool dokázal rozjebat za 2 roky totálně svoji hru. Všechny předností skončily. Vlastně ani nevědí co hrát. Tohle není metal, ale dechovka.

Reagovat
masly008

jim totálně odešla záloha.Fabinho tomu kraloval a teď je z něj průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól v první půlhodině = Liverpool dostane pětku.

Reagovat
diastan

Podjme

Reagovat
Zizou

Nemáte prosím někdo nějaký stream? Díky

Reagovat
masly008

tvl proč u toho tak brečí když se ho sotva henderson dotkl.

Reagovat
J0EL

Salaaaaah

Reagovat
SunFells

Salah x Aké bude dobrý souboj

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota

Reagovat
Luc-Luc

Goooooool Moooo

Reagovat
Kinky7

tvl. fakt klasika proti poolu. 4 sance proti jedne a 0:1

Reagovat
masly008

šance? jaké?

Reagovat
Kixi Syhimour

To je tedy hodně velké zjednodušení situace

Reagovat
EL Gringo

Som kričal na Jotu cez obrazovku nech ti tukne na Gakpa rýchlo ale nakoniec to dobre dopadlo Mo

Reagovat
Gunner14

pekne to nachystal nakonec

Reagovat
Gunner14

Salaaaaaaaaaaaah, pice jsem cekal ofsajd, pojdme Liverpool jedem dal

Reagovat
Pan.Antonin

Hezky jednoduše Lívrpůl

Reagovat
Kixi Syhimour

Salahova první žlutá za nás, která nenásledovala po sundání dresu

Reagovat
Greny

Kdyby to City začalo hrát přes svoji levou stranu a rychleji tak mají mnohem větší šanci..

Reagovat
masly008

tam to zatím dobře zavírá Elliot.

Reagovat
Greny

No ale furt tam je Arnold... Teď to tama dvakrát šlo...

Reagovat
Gunner14

Robertson uz by se mohl probrat, zatim je hroznej

Reagovat
masly008

pool musí dát ještě z brejku,protože nulu fakt neudrží

Reagovat
Gunner14

Ale City je hodne zranitelny, Salah tam neco jeste vykouzli s takovym prostrorem

Reagovat
Gunner14

k

Reagovat
Gunner14

Jezis Mo si ho mel vykoupat, to byl Grealish

Reagovat
Pan.Antonin

City pěkný gól

Reagovat
PP

To byla ale moc pěkná akce..

Reagovat
VTID94

Grealish dnes zatiaľ super výkon

Reagovat
Gunner14

Ta obrana Liverpoolu je derava ti je budou fakt muset prestrilet jedine

Reagovat
diastan

Kraaaaasaaa jedem dalsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Wtf, stopeři?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten van dijk je tak spatny... ale nadherna akce no

Reagovat
Thelvin

Grealish se po té první nic moc sezoně fakt hodně zlepšil, výborný hráč

Reagovat
VTID94

Reagovat
kitas

Tak zase oveľa horšie to byť nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Guardiola jak se radoval přes tím Nunezem On je fakt někdy hrozný klaun.

Reagovat
mimi_united

Alvarez + Garnacho what a power

Reagovat
mimi_united

Reagovat
SunFells

Proto se mnou Salahův gól nic neudělal, Liverpool pouští City do šancí dost snadno. Škoda že tam Salah přihrával.

Reagovat
Kinky7

utok proti breakum a vyhrat muze kdokoli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale góly padají. Konečně zase zábava. Každopádně pokud bude takhle hrát Liverpool dal, dostane další tři.

Reagovat
Gunner14

Rodri druha zluta nic????

Reagovat
Gunner14

Vsak udelal uplne to stejny, takticky faul ze zadu

Reagovat
Kinky7

to tam vysvetloval hendersonovi - 2x faul = zluta

Reagovat
Gunner14

Jo to jsem nechapal i pri ty prvni. vsak tohle je ukazkova zluta, nemas vubec zajem o balon a schvalne zpomalis hrace takticky ze zadu

Reagovat
Thoomas

Zázrak, že dostal aspoň jednu, na to, co mu normálně prochází

Reagovat
Luc-Luc

To je druha zluta pro tu picinku rodriho

Reagovat
Gunner14

Rozhodci nema koule, vsak to byl uplne stejny faul

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
masly008

tohle klidně mohla být žlutá,ale je to city no.

Reagovat
PP

za mě by to bylo sakra přísné.. Ale snad ho varoval a při dalším mu to spočítá. Hráč je to dobrý, ale hrozný zmrd..

Reagovat
Geordies

Rodri měl být venku, bez debat.

Reagovat
Luc-Luc

Shiti maji pojistenyho rozhodciho, nic novyho

Reagovat
Kinky7

urcite a proto ted TAA bez karty vid...

Reagovat
masly008

kompenzace za nevyloučení rodriho

Reagovat
masly008

ten gralish je strašný skokan

Reagovat
Frony

Casemirova aura zmrda, kterej nemůže dostat redku pozvolna přešla na Rodriho

Reagovat
Luc-Luc

Gaylish furt pada

Reagovat
Kiss Me Polka!

myslis to jak mu zezadu kupnul trent do nohy? to je prasacky zakrok s umyslem udelat konara

Reagovat
masly008

ne asi myslí to jak dostal tělo u vlastí 16 a spadl jak jantar.

Reagovat
VTID94

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandin nikomu, ale kurva jak je možné že City stále všichni pomáhají? Nejen páni od stolu, jinak by už dávno byli z LM venku minimálně tak na dalších pět let kvůli podvodům, ale i sudí. Důvody?

Reagovat
VTID94

Henderson

Reagovat
Gunner14

City PGMOL

Reagovat
masly008

za tohle chtěl jako henderson co přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřímý kop

Reagovat
VTID94

Penaltu. Len mu potom rozhodca vysvetlil že to má robiť na opačnej strane

Reagovat
EL Gringo

Elliot

Reagovat
VTID94

Grealish stale padá ale ze Arnold hrá ako č*rak nespomenieme

Reagovat
masly008

takže dva kokoti no.

Reagovat
VTID94

No vidíš hned je to lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiku Liverpoolu absolutně nechápu. Jsou daleko od sebe, City je úplně přehrává uprostřed. Nemají absolutně nárok něco vymyslet. Tohle jsou rozdíly mezi radami jak když hraje Trinity Zlín.

Reagovat
VTID94

Z Hendersonom sa ani nečudujem. Ten už mal sedieť na čestnom mieste vedľa Dalglisha

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s Kloppem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to bylo nádherně vidět. City v momentě, když byl balón na středovém kruhu, mělo kolem míče 6 hráčů, Liverpool dva S tímto jako čekají co? Že nechají City vykombinovat, a pak jik vezmou balón? Taktika level Pavel Vrba.

Reagovat
Gunner14

Skoda toho uniku Salaha, ze to nevyresil lepe, mel jit sam. Rodri mel byt venku, ale tak klasika no. Od 1:1 City docela zpomalili a zacali vic brecet, z toho neco jeste Liverpool ukope

Reagovat
Luc-Luc

Skoda toho golu, jinak city nic moc nemeli, spis takovy polosance jenom...prekvapive se nase zaloha celkem drzi

Reagovat
mr.Silver

To bohužel Liverpool nemá šanci vyhrát, ten rozdíl v záloze markantní.

Reagovat
Mastný Chobot

Neverím veľmi, že Liverpool vyhrá. City si tvorí šance príliš jednoducho a Grealishovi aj Mahrezovi to dnes chutí. V čo verím je, že bude redka. Našťastie nehrá Haaland, toto by bol jeho zápas.

Reagovat
avicii

Fakt si po tom prvom polcase nedokazem predstavit že tu bodujeme, nepríde mi ze by City hrali uplne na plno a aj tak tam su zásadné chyby v našej hre

Reagovat
cubazi

z prvej šance v druhom polčase dostaneme gol

Reagovat
masly008

fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson dement

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Luc-Luc

Jo city asi vyhrajou, mame slabou zalohu

Reagovat
Coutinho10

hrajeme jak když tam přijede Soton nebo Wolves

Reagovat
KnoxXx

obrana Poolu cely rok na urovni timov na zostup

Reagovat
Pan.Antonin

City nádherný gól

Reagovat
diastan

Keviiiiin

Reagovat
Coutinho10

skoro úplně totožný góly do prázdný....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nešel Alisson?

Reagovat
masly008

šel,ale neměl

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prvním momentu měl být v postavení a tu přihrávku dát na tribunu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masly008

aha já viděl až konec té akce

Reagovat
masly008

teď to vidím a on by to mohl chytit do ruk

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Allison a Robertson sasci v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson forma jak bič. Dvakrát chyba jak víno

Reagovat
Greny

Obrana Liverpoolu včetně Alisona asi ještě chrápe v kabine

Reagovat
Kinky7

rodri nedohraje - bud ho pepek stahne nebo bude redka

Reagovat
masly008

už měla asi být,takže teď už ji nedostane

Reagovat
Kinky7

no loni ji odpustili millymu a fabinhovi

Reagovat
masly008

ten stejný rozhodčí?jako že si to pamatoval?

Reagovat
Kinky7

oliver

Reagovat
cubazi

Clasic Liverpool Proste toto nie je prvý moment v tejto sezone kedy sme hned z prvej šance v druhom polčase dostali gol

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Gunner14

Liverpool brani jak celek ze spodku tabulky, ktery uz vzdal boj o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo, Liverpool se rozsypal. Konec.

Reagovat
Nikikrew

City su niekde inde. Ten Alvarez, to je fantasticky hrac

Reagovat
Gunner14

Tak tohle neni ani tak o tom, ze jsou City jinde, spis o tom ze Liverpool a jejich obrana je nekde jinde

Reagovat
Nikikrew

aj to ale City hra dnes paradne. Mahrez a Grealish topky dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Bránění level Trinity Zlín

Reagovat
cristiano.K.

Hloušek by to odbránil lépe od automatů

Reagovat
Greny

No jako na to že dle některých fanoušků hraje v té obraně nejlepší střední obránce a pravý bek tak ta obrana brutálně hoří

Reagovat
bbbauch

Chces snad zpochybnovat class 20?

Reagovat
diastan

Reagovat
masly008

ale jo, taky jsme mívali na tréninku červené kužely.

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása, ostatně jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp doklepe poslední dva měsíce a přesun do Realu.

Reagovat
Miguel19

Gakpo

Reagovat
iamek

Gakpo

Reagovat
hrundy

Jak je možný, že se z fabinha stal tak neskutečnej traged.

Reagovat
smazaný uživatel

On padá s týmem. Když se týmu daří, drží ho, když ne, je na tom opačně.

Reagovat
hrundy

Jako letos jsme strašný, ale naše výkony padaj právě díky němu a Hendersonovi.

Reagovat
Coutinho10

Tohle je ten rozdíl, City tam mají hráče, který to dostane do kapsy do prázdný a u nás Robertson teď tu možnost to tam někomu dát neměl

Reagovat
Gunner14

I kdyby ji mel, tak ju netrefi s tim jak hraje dneska

Reagovat
Coutinho10

I to je možný, ale takhle to bylo úplně bez šance

Reagovat
Kinky7

takova schwalbe

Reagovat
Gunner14

Gakpo

Reagovat
cristiano.K.

ten třetí gol je ukázková parodie na bránění, fakt ostuda, že kolem jednoho hráče jsou čtyři naši a stejně ho nedostoupí, pak na vápně dva neobsazení hráči

Reagovat
Gunner14

Jsem zvedavej jak si poradite se Sakou a Gabim, jestli budete hrat takhle, tak vas roztrhame, ale hraje se na Anfieldu no, takze cekam uplne jinej vykon od Liverpoolu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
rave

Ten Fabinho je tak líná mrdka, jak tohle může Klopp tolerovat, to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem na to rady v čase 14:01

Reagovat
smazaný uživatel

Na tento Liverpool platí už jen hláška Trojana z Okresního přeboru l: Tenhle mančaft je zkrátka parodie.

Reagovat
Luc-Luc

Rozcvicuje se Matip s Milnerem, jdeme to dohrat na 1:3

Reagovat
Luc-Luc

Darwin trhej

Reagovat
SunFells

Bez Saky

Reagovat
Kinky7

s Jesusem.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Ale jako chapu to no, aspon si odpocine na Liverpool

Reagovat
SunFells

Viděl jsem zmínku, že včera ani netrénoval.

Reagovat
Gunner14

Tak Southgate ho utavil no, snad ho jen setrime, nahral toho pozehnane

Reagovat
SunFells

Je mu blbě.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

na lavičke je, tak snáď len niečo minor/únava

Reagovat
diastan

Valec

Reagovat
iamek

Top obrana

Reagovat
Miguel19

Arnold je vtip

Reagovat
Kinky7

to muselo byt snad 100 prihravek...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že kdyby to nebyl Kloop, tak po dnešku je každý jiný odvolaný.

Reagovat
EL Gringo

Klopp potrebuje hlavne financie od majiteľov, čo ma asi veľkého spraviť s tímom, ktorý nutne potrebuje doplniť aj 5 hráčov do základnej zostavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, vsak nevědí co hrát Jsou úplně marni. Totální mimoza, nevědí co hrát.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
EL Gringo

Ako neviem čo tu je smiešne, každý tím po určitom čase potrebuje prebudovať a Klopp to dokáže, lebo Xkrat sa mu to už podarilo, do Liverpoolu prišiel a spravil z neho top tím, teraz znova musí prebudovať súčasný Liverpool a vytvoriť nový tím - a k tomu logicky potrebuje financie

Reagovat
Greny

Na druhou stranu se podívej jak vypadal Dortmund když tam Klopp končil ... To je spis správny přirovnani

Reagovat
masly008

Právě že to je to co Klopp vůbec neumí.On umí překopat tým který nepostavil,ale jakmile už tam má své hráče tak znovu překopat tým neumí.

Prostě se nedokáže obměňovat svůj vybudovaný tým.

Reagovat
Kinky7

Nekde jsem cetl ze Kloppovou nejvetsi slabinou je prilisna loajalita k hracum - jestli to je pravde netusim ale pokud ne tak musi mit Keita na Kloppa snad nejake kompro

Reagovat
aragorn

Keita není dobrej příklad. On a Ox už by v Liverpoolu od léta nebyli, kdyby o ně někdo měl zájem (případně oni měli zájem odejít).

Klopp o tom v jednom z rozhovorů mluvil, že nemohl koupit hráče do zálohy v létě i proto, že se nedokázali zbavit nechtěných hráčů. Sice nikoho konkrétního nejmenoval ale je jasný koho se to týkalo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
masly008

tent

Reagovat
Gunner14

Trent tpc

Reagovat
SunFells

Trent je normálně auťák

Reagovat
SunFells

Nikdo mu tam teda proti dvěma nepomohl, ale jeho nepřipravenost a reakce jsou dobře vtipné.

Reagovat
Gunner14

Borec regulerne zapomnel, ze je na hristi

Reagovat
Gunner14

*

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně gol na 4:1 a Guardiola tam dělá cirkus jak kdyby dali gol v 95' na 2:1. Sasek. Kez by je v LM Bayern sundal a Tuchel mu tyhle cirkusy vrátil. Picus

Reagovat
Chazy

je to idiot, prostě když vedeš o dva góly, tak už ani není proč se radovat, pomalu by už ani neměl sledovat zápas

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas je rozhodnutý od stavu 3:1, není důvod tam mávhat rukama a slabit před střídačkou Liverpoolu. Kez by mu to Tuchel nebo Arteta vrátili.

Reagovat
Chazy

Jo, však já vím, já třeba nechápu, proč vůbec jdou pro další góly. Zápas hotovej, tak trochu respektu k soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt k soupeři ti nic neříká?

Reagovat
mistr129

No vždyť to Chazy píše, za stavu 3:1 by už vůbec neměli být kolem soupeřova vápna a na konci ještě nechat Liverpool dát na 3:2.

Reagovat
Thelvin

Kdyby si tam za stavu 3:1 začali přehrávat na půlce, tak to schytaj že soupeři neprojevili respekt, když ho nebrali vážně. Je to profi sport. Hraje se naplno celej zápas navíc když na konci sezóny může rozhodovat skóre

Reagovat
Chazy

Tvl, hraješ o titul, LFC je tvůj nemesis, od začátku prohráváš, je naprosto reálný, že on to za stavu 3:1 absolutně nebral jako nic hotovýho, kor když tam hrozila penalta ještě. Jestli je někdo šašek za to, že v týhle situaci oslaví gól, tak je tohle svět kreténů prostě

Reagovat
Thelvin

Generace vychovaná diplomama za účast. Všichni jsme vítězové, hlavně neranit ničí city!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kinky7

nech je. prohravaj o 3 fiky tak si potrebujou zchladit zahu aspon na Pepovi. Klopp dela totez

Reagovat
aragorn

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/128ldqx/pep_guardiola_celebrating_in_front_of_tsimikas/

Schladit by se měl hlavně Pep, ten nezvládá pravidelně proti nám žádný zápas, st vyhrává nebo prohrává.

Reagovat
Kinky7

Hele je to blbá smůla. Pep se takhle raduje vždy a nebylo to tak že si vlez do Pool sektoru se radovat ale tsimikas s Arthurem šli zrovna skrz jeho zónu

Reagovat
aragorn

Smůlou bych to určitě nenazýval. Vysmývat se takhle protivníkovi není zrovna fair play. Vlastně jsem nikdy nic podobný neviděl.

Kdyby zůstalo jen u toho prvotního slavení před Tsimikasem, ok, že tam kolem něho dál pokračoval jak šašo....a s tím Arturem tomu dal jen korunu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

jsi mimóza

Reagovat
Thelvin

A za stavu 3:1 měl sednout do auta a jet se do kanclu připravovat na další zápas, co tady

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

Krása Arnold

Reagovat
Euphael

Liverpool jsou proste močky

Reagovat
SunFells

Leeds i my se šalamounskými sestavy, Sinnistera na hrotu a Trossard/Jesus napravo.

Reagovat
hrundy

Henderson a Fabinho ty kravo to je dvojka...

Reagovat
Luc-Luc

Druhej polocas je na pokuty, skoro takova bida jako ucka u nas

Reagovat
Free_player

Henderson jak se tenhle člověk může držet v základu Liverpoolu tak dlouho to snad není ani možný ....si ho tam snad vydržují ty roky fakt z lítosti jinak to není vysvětlitelný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
martin.b

je to křeč, od vyrovnání zase veškerý sebevědomí pryč, a to jsme i vedli, narativ, že vstupy do zápasu jsou náš hlavní problém, se moc nepotvrzuje

Reagovat
Švejk :)

Ať si říká kdo chce co chce,ale Citybank bez Haalanda hrají daleko hezčí fotbal než s ním

Reagovat
Chazy

i efektivnější, je to smutný, ale gólu dávají stejně a nejsou závislí na jednom zakončovateli

Reagovat
Chazy

Ale pokud Haaland v nějakým LM zápase udělá gól z ničeho, tak to samozřejmě bude fuk

Reagovat
Kejza

no.. dokoukávám to do konce, čistě z úcty k výkonu City ve druhym poločase, kterej byl absolutně dominantní a bylo furt na co se koukat. to je těch 7-0 zase postupně vyváženejch tunou bolesti

Reagovat
SunFells

Si tam určitě Grealish s chábrama na lavce dělal prdel z Trenta a řekl Lewisovi, že má o konkurenci méně v repre

Reagovat
VTID94

Reagovat
Ladas321

Poslední zápasy City nabralo formu, pokud si ji udrží muže to u nich vypadat na konci sezóny zajímavě.

Reagovat
Kinky7

pokud porazime arsenal doma tak verim ze titul dame - ze arsenal nekde zplichti po veste.

Reagovat
SunFells

Arsenal hlavně projebe na Anfieldu Ale Liverpool půjde do toho zápasu dost unavený, tak snad to pomůže.

Reagovat
Gunner14

Je musime roztrhat s tou jejich obranou

Reagovat
SunFells

To vůbec nemusíme, ta obrana jim přinesla dost pěkného. Liverpool je letos venku sračka, ale doma je to furt silný tým.

Reagovat
Gunner14

Jo to samozrejme, ale verim nam, ze je tam pekne provetrame

Reagovat
SunFells

Ty vole takový start po zkušenosti s Bournemouthem

Reagovat
masly008

jako že jsme jim dovolili střelu?

Reagovat
SunFells

Tak viděls to nebo ne?

Reagovat
Wazza228

Ten Mitoma je skvělej. Na křídlech ale máme plno, jinak bych ho bral hned.

Reagovat
SunFells

Vďakabohu že nemáme Raphinhu případ dorazil dost brzy. Ať napravo přesune Jesuse boha.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
SunFells

eh

Reagovat
Mastný Chobot

ty si pekný zúfalec

Reagovat
SunFells

LOL, ty fakt netušíš co se na tom hřišti děje.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja nekomentujem dianie na ihrisku, ale tvoju chorobnú posadnutosť tým mať pravdu na anonymnom fóre v kombinácii s odpornou aroganciou. Pekný študijný prípad pre nejakého psychológa. Maj sa pekne.

Reagovat
SunFells

Můj komentář se hry týká, já se nevěnuji tobě chlapče. Čus ahoj

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Studni

Proč nehraje Saka?

Reagovat
SunFells

Má sračku, Grealish ho nakazil.

Reagovat
Studni

Reagovat
Gunner14

No zatim slusny beton od Leeds a my laxni... Saka strasne chybi na prave strane

Reagovat
Hachim Mastour

Pena

Reagovat
Hachim Mastour

Odegaard?

Reagovat
Edgewalker

Jesus

Reagovat
Gunner14

Gabiiiii

Reagovat
Nikikrew

Nehrame ani chuj, tak padne gol z penalty. Vdaka

Reagovat
Kiss Me Polka!

zvlastni penalta, na jednu stranu faul na koleno, na druhou stranu, proste jasna simulace. nicmene neverim, ze by to rozhodci piskl nebyt toho padu a to je problem, protoze var by rekl, ze to neni obvious takze jedeme dal..

Reagovat
Hriktus Flavius

Tak penalta krásne nasimulovana, ale u Arsenalu kde padaji na Neymara pri každém zákroku se nemůžeš divit.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
SunFells

Velice šťastné. Snad je to vyžene ale víc ven, protože HS přehustili pěkně.

Reagovat
SunFells

Ayling

Reagovat
Gunner14

Leeds mrdky

Reagovat
Nuno čomes

Běžte někam s takovýma penaltama, vždyť to musí vidět a chápat i totální debil. Ano dotkl se ho na koleno, ale intenzita nulová, což šlo vidět, že to s ním nic neudělalo, úplně v pohodě by to ustál. No a pak skočil

Aby byl fotbal až takhle kontaktní sport, to už je úplně sméšné a odporné zároveň. Na polovině hřiště by z toho nic nebylo.

Reagovat
Nikikrew

Jesus to tam nechutne nafilmoval to je pravda ale tak kontakt na koleno tam bolo. Stastna penalta pre nas

Reagovat
Nuno čomes

Jak jako šťastná? Spíš darovaná, protože nebyla. V očích normálního člověka. Akorát už je z toho kontaktní sračka, tak si to obhájí.

Reagovat
Gunner14

Davej jim uz karty za ty slapaky, kolikaty uz to je?

Reagovat
aither

To bude zázrak, jestli se nám v tomhle utkání nikdo nezraní.

Reagovat
Gunner14

Spatny polocas, jeste ze vedeme, ted to snad Leeds vic otevre a pridame dalsi goly. Summerville je nebezpecnej, White ho musi lip hlidat. A Leeds s tema slapakama slusny spiny

Reagovat
Mato178178

Crystal palace:Leicester strely 20:0

To ste uz videli niekedy?

Reagovat
Mastný Chobot

Naposledy v 2013 Pistorius vs priateľka

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

Nic moc, malo pohybu, intenzity a kopu nepresnosti. Vedieme po stastnej penalte. Bida

Krasne vidno ako bez Saku sme polovicny. Mal by nastupit

Reagovat
masly008

Jako že takový poločas si letos ještě neviděl ikdyž hrál Saka? Ale no ták.

Reagovat
Nikikrew

samozrejme ze kazdy zapas je iny ale dnes si to zapas pyta. Navyse len ukazuem na fakt ako je Saka pre nas najdolezitejsi

Reagovat
masly008

za mě je pořád nejduležitější Partey.Bez něj jsme o dost horší.Saka už byl taky několikrát neviditelný a jak vidno i bez něj dnes vedeme.

Reagovat
Mastný Chobot

Solídna srajda, ale to nie je nič neštandardné v prvých polčasoch tento rok. Snáď to nepokazíme nejakou kktinou. Dajme tam ESR a Nelsona.

Reagovat
masly008

Tak hlavně je po repre a to jsme vždycky slabší.

Reagovat
ashburtongrove

A hlavne Arteta vyhral managera mesice takze stesti ze vubec vyhravame

Reagovat
Mastný Chobot

Benny Blanco

Reagovat
Edgewalker

Tož toto bylo pěkné

Reagovat
SunFells

BLANCOOO pěkný pas

Reagovat
Gunner14

Benny super Martinelli

Reagovat
Čenda

Tam Zinch ještě Bennyho kopnul do zadku? krása kua

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus sa tým baví už

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus Trossard s 56. asistenciou v 10 zápasoch

Reagovat
Gunner14

Jesusssss, Trossard je jak Ozil v asistencich

Reagovat
Kiss Me Polka!

trossard a super, ze se jesus chyta

Reagovat
Liveral

Trossard krásne v tomhle je fakt jedinečnej

Reagovat
SunFells

Ooo, krásná kombinace. Trossard centrálně hned je co k čemu

Reagovat
Liveral

Pěkně prostřídáno brzo

Reagovat
SunFells

Ale mohl tam dát Reisse místo Bukaya za takového stavu.

Reagovat
Liveral

Dokážu si představit že nechtěl aby Saka šel na Liverpool po 14 dnech bez minuty

Reagovat
SunFells

On hrál skoro kompletní dva zápasy za Anglii během týdne, právě proto. Jinak jsem taky zastánce toho, že je důležité aby se významní hráči udržovali v zápasové kondici.

Reagovat
Liveral

Já vím no. Měl ho Southgate trochu posetrit. Ale naposledy hráli v neděli taky že by to bylo fakt přesně 14 dní před Liverpoolem. Ani to že teď dostal 30min ani to že by nenastoupil není ideální

Reagovat
SunFells

Aha, přišlo mi že Anglie hrála čerstvěji, tak to pak i chápu.

Reagovat
Liveral

Reagovat
Čenda

ale místo Saky mel jít určitě Nelson nebo Emile, toto je zbytečný risk.

Reagovat
Miguel19

Kepa; James, Koulibaly, Cucurella, Chilwell; Enzo, Loftus-Cheek, Kovacic; Felix, Havertz, Mudryk

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson/ESR už tam na miesto Trossarda mohli byť 20 minút

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Udrželi jsme tuhle sezonu doma aspoň jednou čistý konto proboha?

Reagovat
Front hell

3x říkali a 9x venku

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Slabota doma, to jsou kolikrát ještě k tomu uplně zbytečný góly.

Reagovat
Liveral

To je snad penalta na Trossarda ne?

Reagovat
Liveral

Graniiit

Reagovat
Gunner14

Xhaka golostroooooj

Reagovat
Edgewalker

Pěkné pěkné

Reagovat
KnoxXx

Woy

Reagovat
VTID94

Ollieeeeee

Reagovat
Spikous

Škoda že mu to tam nepadlo aj z tej prvej šance hlavne to teraz musíme ustať a sustrediť sa na možne protiutoky. Najlepšie ak Emi udrži čisté konto

Reagovat
Miguel19

To je fakt k smíchu, co my dokážeme předvádět..

Reagovat
Mimalu

Kukuřice

Reagovat
KnoxXx

Kukurica

Reagovat
vitasrp

Neskutečná paráda od Cucurelly. Jak udělat z odkopu soupeře tutovku 1 na 1 proti brankáři, to jsou fakt úplně nepochipitelný věci.

Reagovat
vitasrp

Hlavně že když nám někdo nabídne takovou šanci a ocitnou se tři hráči sami před brankářem, tak to vyřeší ranou do něj.

Reagovat
martin.b

Kepa mu to teda taky pěkně ulehčil, stejně jak u tý první šance, kdy to Watkins zazdil

Reagovat
SunFells

Watkins si aspoň napravil reputaci po té první šanci Komunikace obrany Chelsea špička

Reagovat
smazaný uživatel

To bude určite tými vlasmi, inak si neviem vysvetliť, ako môže takéto drevo hrať (futbal) v PL.

Reagovat
vitasrp

Čistý, no samozřejmě. Ach jo, proč mě to ale vůbec překvapuje

Reagovat
PP

pentle ne, ale faul bez debat..

Reagovat
LaVolpe

Tuchel už válcuje Dortmund.

Reagovat
SunFells

https://streamsc.co/Kd_GhxZQ1

Dortmund se momentálně válcuje i sám

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SunFells
Reagovat
Miguel19

To je od Konsy jasnej faul no

Reagovat
KnoxXx

Mudryk

Reagovat
Spikous

Nechápem ako toto nedal

Reagovat
Miguel19

Si dělá Mudryk prdel ne? Co to je za zakončení?

Reagovat
vitasrp

Mudryk zatím další kauf jako brutální víno, nemalá paráda od něj.

Reagovat
Minister

Mudryk

Reagovat
SunFells

ten už musí mít dobrou deku

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko stál?

Reagovat
samson192

to sa posral že bol v šanci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On sa posral už v momente, keď zistil, že tá lopta na neho prešla.

Reagovat
SunFells

Unai miluje takový chaos

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
PP

Zas na jednu stranu, ten build-up hry Chelsea po 16ku není mnohokrát vůbec špatný.. Tipnul bych si, že je to díky Chilwellovi s Jamesem, ale ta finální fáze je prostě tragická.

Reagovat
jk

Což byl Potterův trademark už Brightonu…

Reagovat
vitasrp

Zakončení fakt není žádný trademark trenéra, to je prostě o hráčích.

Reagovat
jk

Může bejt.

Já jen tvrdím, že stejný problém jako má teď Potter v chelski měl i v Brightonu. To, že chelski byla směrem dopředu docela marná i pod Tuchelem jen potvrzuje, že Potter asi nebyl ten co to v nejbližší době napraví...

Reagovat
Mato178178

Ale poslednu sezonu im tontam uz padalo nie ?

Reagovat
jk

Jako mělo to zlepšující se tendenci. 2020/2021 to bylo -13, v sezóně 2021/22 už jen -7.

A než přestoupil do chelski tak už jim to tam docela padalo…

Reagovat
vitasrp

Z takovýho poločasu zase nevytěžíme ani jeden, jediný, posraný gól. Některý věci fakt nikdy, nikdy nepochopím.

Reagovat
vitasrp

Ty krávo a on se u toho ještě Chilwell zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, či City by z týchto šancí urobili 4 góly.

Reagovat
vitasrp

Proboha proč ten Havertz potřebuje čtrnáct doteků, proč?

V tomhle ohledu je to jeden z nejhorších ofenzivních hráčů na světě.

Reagovat
SunFells

Jak si pamatuju Younga, tak bych řekl že to riskl a balamutil Ale těžké na posouzení no.

Reagovat
Miguel19

K tomu už asi není moc co psát. Opět šancí na 5 gólů, ale gól dostaneme jenom my.

A co je zase za nápad hrát Jamese na stoperovi, když další dva jsou na lávce? Na pravé straně prostoru tři prdele a běhá tam lama Loftus...

Reagovat
Svatej

Ten faul byl naprosto smesnej, intenzita nula a ještě je takových za kolo desítka, kteriu nikdo nepíská.

Ze Potter nasadí Mudryka zrovna tady, kde se hraje hlavne proti bloku a ne tam, kde byl brejkovej fotbal, dělá cimdal větší díru do ty myšlenky, že ví, co takticky dělá.

Reagovat
Pan.Antonin

Vzhledem k tomu, jakou nasadil dnes sestavu, tak bych si dovolil napsat, že nemá nejmenší tušení.

Reagovat
vitasrp

Mudryk nebude hrát jenom proti brejkovéˇu fotbalu, žejo.

A dostal se do dvou totálních tutovek, v jeho nasazení fakt žádnej problém nebyl.

Reagovat
Miguel19

A ve vápně nikdo

Reagovat
mr.Silver

Skore 29:29 po 29. kole

Reagovat
mr.Silver

29:30*

Reagovat
VTID94

Ooooooo Johnyyyyyyyy ty kkt

Reagovat
Miguel19

Po 10 minutách u vápna a hned gól

Tak snad už ho vykopnou omg...

Reagovat
Spikous

Krásne Mcginn

Reagovat
Talker

Reagovat
Talker

To je fakt v prdeli, soupeřům tam spadne prostě téměř všechno.

Reagovat
vitasrp

Kepa hlásí návrat do formy. Už je zase týmu úplně ale úplně k hovnu.

Reagovat
Miguel19

James stále na stoperovi..to je fakt kripl.

Reagovat
mr.Silver

VAR

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Inak Emi dnes zase výborný výkon

Reagovat
vitasrp

Paradoxně mi ale přijde, že dneska hrajeme dobře, ta hra měla tempo, smysl, vedlo to k šancím.

nelíbilo se mi, kolik ztrát jsme v prvních 25 minutách měli ve středu pole - vedlo to k brejkům + jak jsme občas byli roztažení, ale obecně vzato jeden z lepších výkonů.

A ono stačí, aby soupeř nakopl balón, Cucu soupeři dal tutovku, pak vystřelili z dálky a je to 0:2, čus.

Reagovat
Miguel19

Kanté běhá někde na křídle / hrotu

Reagovat
Pan.Antonin

Proč to nedá na 4 vzadu.

Reagovat
vitasrp

Koulibaly je každopádně totální průser, ten by to měl po sezóně zabalit.

Reagovat
masly008

Však není problém. Koupíte jiného pokemona.

Reagovat
VTID94

O o obrana o o obrana

Reagovat
LaVolpe

Nedaj a nedaj

Reagovat
VTID94

Už zachvilu nastúpi Emi a to jeho zdrzovanie

Reagovat
Spikous

Ale tá naša obrana je úplne niekde inde ako to bolo za Gerrarda

Reagovat
VTID94

To hej. No prišla iná úroveň tak musia makať

Reagovat
vitasrp

Každopádně jsem fakt nečekal, že nebudeme mít nejmenší šanci se kvalifikovat i do podělaný Konferenční ligy a že skončíme v druhý polovině tabulky.

Nicméně to je nevyhnutelný, my jsme fakt od restartu po MS přestříleli vlastní xG jenom v zápase s Bournemouthem a Leicesterem, takhle se prostě body sbírat jednoduše nedají.

Reagovat
Talker

Dneska xG přes 2 (a to se tam nepočítá ten zrušený gol). Ani jeden vstřelený.

Aston Villa 0.8 a dala 2.

Reagovat
vitasrp

Jo, to se fakt nedá. Villa měla plán, to ano, ale takticky ji to nijak úžasně nevyšlo, pustila nás do docela velkýho množství šancí.

A úplně v pohodě vyhrála, protože my prostě nemáme schopný útočníky a vzadu vždycky uděláme nějakou hovadinu.

Klidně ať se Potter pošle doprdele, ale tyhlety zápasy, který na xG vyhrajeme, ale na výsledek prohrajeme, to prostě není o trenérovi.

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, jak to hodnotit.

Vytvořili jsme si šance, ze kterých jsme prostě goly dát měli. Každý jiný tým by z toho 2-3 goly vytřískal. My z toho nemáme ani hovno. Soupeř se dostal do minima, ale chyba Cucurelly a střela z dálky a jsou z toho 2 goly.

Z pohledu taktiky potřebujeme Jamese vysoko, stejně jako Chilwella. To byl od Pottera "fail" ač to vedlo ke kvalitnější rozehrávce, protože James prostě umí všechno.

Ti prostě nesmí být hluboko na stoperu. Pak jsem nepochopil, proč je Kova na hřišti, když tam jsou Enzo s Kantem. Tam měl jít ofenzivní hráč místo Kovačiče (nebo Enza), protože tam chyběl někdo vepředu.

Celkově zklamání, výkon teoreticky slušný, obvykle by z toho byly body, ale opět, klasika...

Reagovat
Ranoth

je to celkom joke utratit doslova stovky milionov a hrat bez utocnika ale ved nemusis sa nicoho bat, cez leto nakupite dalsich pokemonov za stovky milionov a potom to uz snad bude lepsie

Reagovat
Neutron

su to tvoje peniaze? To vyzera, akoby ich brali tebe z penazenky.

Reagovat
Ranoth

ved som mu vyjadril podporu len ma pobavilo, ze kolko investovali do kadra a nenapadlo ich kupit nejakeho utocnika ked na to maju nech si nakupuju, ja im doprajem ale na uspech treba aj nieco viac nez len peniaze

Reagovat
VTID94

Liverpool and Aston Villa are showing an interest in Athletic Bilbao’s Nico Williams. The 20-year-old attacker has a release clause of £44m, but the Spanish club wants to keep him and extend his contract.

Reagovat
Nizzie

Gabriel Jesus scored five Premier League goals, had knee surgery, was out for four months and returned to score twice again before Richarlison has scored his first PL goal for Spurs

Reagovat
Coutinho10

Fabianski zpět po tom, co ho Felipe nechutně dohrál

Souček základ naopak Cuf s Moldavskem asi nepřesvědčil

WHU XI: Fabianski, Emerson, Kehrer, Aguerd, Zouma, Soucek, Rice, Paqueta, Benrahma, Bowen, Ings.

Subs: Areola, Cresswell, Coufal, Fornals, Antonio, Lanzini, Downes, Cornet, Ogbonna

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/Fst1VihWwAItDuh?format=jpg&name=large

Slušné. Když si člověk vzpomene na zdejší tlačení ho do top6 týmů.

Reagovat
Mastný Chobot

Vepřo-knedlo Fellaini

Reagovat
fenixLFC

tak jeho tlacienie do top6 timu bolo iba zbozne prianie, na to nikdy nemal. ale firt to nema na sport.cz kde pisali ze je kandidatom nahradit thiaga v bayerne....

Reagovat
SunFells

Neměl no, ale byly to zde dost hlučné názory.

Reagovat
SunFells

Oproti tomu Declan když se zaváže na hranici dosahu a ještě zůstane na nohách.

https://twitter.com/_Ventfull_/status/1642536202816430081

Reagovat
Swarley

Ten ma teda formu, proti Moldavsku to byla taky totalni katastrofa...

Reagovat
Busby babes

De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Shaw; McTominay, Sabitzer; Antony, Fernandes, Rashford; Weghorst

asi nejlepsi mozna no.

Reagovat
SunFells

Antony v Burn 2

Reagovat
SunFells

Už dostává čočku

Reagovat
Grahf

martial ešte nastúpi niekedy? :)

Reagovat
Mato178178

Mozno bude striedat

Reagovat
m.sali

a pak si zase něco natáhne

Reagovat
Mato178178

Je to mozne

Reagovat
Ligter

dobře si koledujeme

Reagovat
Swarley

Zase milion zbytecnych ztrat

Reagovat
VasAFC

Jaaaj, ti co palí za šance

Reagovat
Salfovic

V 36´minutě xg: 1,48 - 0,08

Reagovat
m.sali

De Gea si koleduje o novou smlouvu a bez sníženýho platu... v posledních zápasech ta hra vzadu šla dost dolů. necháváme vypracovat moc šancí...

Reagovat
J0EL

Newcastle sa az privelmi jednoducho dostava k tym sanciam. Starsne laxne branenie.

Reagovat
SunFells

Newcastle s tím prostorem co dostanou ve vápně plýtvá snad víc než my proti MU.

Reagovat
r.mrazik

wout uplne k hovnu. o polocase dolu a sancho na plac

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
VasAFC

Mrdka Bruno uz tam zas poletuje kolem sudího

Reagovat
VersaceChain

nebyl to roh jo podle tebe?

Reagovat
DMSErte

Mam pocit , ze kazdy komentar fanusika Arsenalu k United a ze ich je pozehnane su rovnake hovna ako babisove kecy v kampani Tam je tak citit ten obrovsky komplex menejcennost , ze clovek ma chut dopriat ten titul radsej City

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči

Reagovat
J0EL

Komplex menejcennosti. To nikto iny ako Swarlos ani opalcovat nemohol. Uz tomu chyba len ten nezmysel s tym bajnym respektom

Reagovat
Mastný Chobot

Mi to pripomenulo ako keď Matovič minule hovoril, že mu vadí vulgárnosť v politike

https://youtu.be/UwJKYttDRfQ?t=473

Reagovat
Swarley

Dneska historka ze Slovenska v rekordnim case, cenim

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Frajer s píšťalkou a Bruno skotačící kolem něj je PL adaptace Krysaře.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
KnoxXx

snad nikoho nenapadne predlzovat pobyt Wouta/Sabitzera v time po konci tejto sezony

Reagovat
LeonardoUžoa

Sabitzera jo.

Reagovat
VersaceChain

no hrajeme strasne..

Reagovat
SunFells

To si dělají piču už

Reagovat
Salfovic

To jsou větší zoufalci, než ti modří klauni z Londýna.

Reagovat
Grahf

neskutočne ľahko prechádzajú do šancí, obrana strašne pasívna, nikto nevystupuje. A dopredu nula nič, mctom je jak panák do kapusty.

Reagovat
Swarley

To je den otevrenych dveri, katastrofalni vykon uplne ve všem

Reagovat
Neutron

to je zas vystavny vykon dpc

Reagovat
LeonardoUžoa

To je výkon špatnej jak Varanovy nohy.

Reagovat
vceradnesazitra

No Casemiro, no fun. Šejkové si chytře zaplatili jeho redky.

Reagovat
Busby babes

super zapas, dopredu jsme marni a vzadu horime.

Reagovat
Grahf

Prečo nehraješ fred miesto tej mctoma? By aspoň makal. Wout neviditelný, Dalot jak namalovaný, newcastlu stačí dať maximinovi a ten vytvorí šancu na 100%.

Reagovat
SunFells

HT: Newcastle (1.81) 0-0 (0.14) Man Utd

To je v podstatě podobné Liverpoolu, rozdíl jen v efektivitě ve vápně.

Reagovat
Busby babes

Pool mel v prvnim polocase xG 0,97 proti nam.

Reagovat
Busby babes

jinak klasicky super studio na Canal+, vyberou si Sabitzera, pritom McTominay je o level horsi.

Reagovat
VersaceChain

Wout dolu nemuzu se divat na tu tragedii

Reagovat
Mato178178

Fred sancho martial in

Reagovat
vceradnesazitra

Antony je takovej Robben z Wishe

Reagovat
masly008

tak max od vietnamců

Reagovat
SunFells

Ale na minutovou komplikaci proti Burnovi to bude

Reagovat
martin.b

youtubovej fotbalista

Reagovat
Skalda29

Cigán z hřiště za barákem

Reagovat
masly008

boží ten ksich antonyho

Reagovat
Grahf

prečo antonyho? mctom+wout off

Reagovat
masly008

castle pošle regulérně na hřiště lepší hráče než účka

Reagovat
Salfovic

A to tu jeho fanoušci pořád fňukají, jak mají úzkej kádr.

Reagovat
masly008

castle tu má jen kissaka ne?

Reagovat
Beros

Moc se nezapojuju, ale jsem tady taky...

Reagovat
Swarley

No jestli ma Martial jeste nekdy genialne zakouzlit, tak to chce dneska

Reagovat
Neutron

To sa dalo cakat, vykon uplne strasidelny

Reagovat
Ligter

tak ne že by na to člověk nečekal.

Reagovat
Mato178178

Almiron co ma oblecene?

Reagovat
Grahf

fantastická obrana, lopta hodinu padá a každý kuká.

Reagovat
masly008

hola hola, castle v LM volá

Reagovat
Swarley

To je dneska ale fakt uplna hruza, otresny, tam muzes dvacetkrat odkopnout balon do hajzlu a my na to nemame duraz, nic, vsude pozde

Reagovat
Mato178178

Este ze ide sm dole lebo ten nas tam vetra cely zapas

Reagovat
iamek

Čumím od 35 minuty, ale odporný výkon. Zaslouzena prohra. Snad zítra Everton zabere

Reagovat
O.Giroud

brentford by im dal tak 5

Reagovat
Ligter

někdo už raději na Skylinku přeseknul kabel

Reagovat
Ligter

čtvrtšance

Reagovat
masly008

hm.noha do hlavy?

Reagovat
Swarley

No zajimavy, ze to vubec neresili

Reagovat
masly008

asi to brali že ji měl nízko, což teda neměl.Pokud ho kopl tak to mohla být pentle.

Reagovat
Swarley

Urcite to bylo vysoko

Reagovat
kissak

Reagovat
Swarley

To jak tam pobihaji, to je vole jak Chaplin v nejlepsich letech, uplne v lese

Reagovat
Swarley

Nemel rozbitou hlavu i minuly zapas?

Reagovat
kissak

Spíš otázka, kdy ji nemá.

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
kissak

já se divím, že stále ještě hraje protože on ty zásahy na hlavu snad přitahuje

Reagovat
DMSErte

Lisandro a Varane dole a za nich Lindelof ? Zaujimav taktika

Reagovat
martin.b

Samotnej Lindelof je lepší než dvojice s Harrym

Reagovat
Grahf

stiedanie oboch stoperov som ešte nevidel

Reagovat
DMSErte

Ani ja a to som videl spolu hrat Gyomber-Satka

Reagovat
Swarley

Stridani dost na punk

Reagovat
iamek

Taky to tak dopadlo

Reagovat
Swarley

Ono by to tak dopadlo i bez stridani, tohle byla katastrofa

Reagovat
Grahf

sancho jak sa vyhýba súbojom, s tým v anglicku nemá šancu

Reagovat
Grahf

ani tlak si nevieme vytvoriť, nič

Reagovat
Grahf

jasne, načo zbytočnú dramu

Reagovat
iamek

Lindelof génius

Reagovat
kissak

Alespoň nějaká satisfakce za finále poháru.

Reagovat
Salfovic

LM > Mickey Mouse Cup.

Reagovat
kissak

byla by to pohádka, ale cesta je ještě dlouhá

Reagovat
Swarley

marnost

Reagovat
masly008

Regulérně je castle přejel.účka nepředvedli nic.

Reagovat
kissak

Dnes celkem na pohodu.

Reagovat
Ranoth

musim vsadzat na manchester castejsie

Reagovat
Swarley

Jako slusne si Rashe odstrcil, ale to jen odpovida tomu pristupu k dnesnimu zápasu, uplne o hovne pristup, kazdy souboj, kazdy metr, vsude jsme pozde, nedurazne, Newcastle mnohem odhodlanejsi vyhrat... Otresny zapas..

Reagovat
iamek

Výměna za pohár. Výhodné pro obě strany

Reagovat
kissak

Reagovat
Andy 62

Super výměna .Tolik let bez trofeje .Fanoušci v Anglii milují trofeje.Skončí do čtvrtého místa a velbloudář majitel si narve kasu za účast v CHL.Na vítězství v CHL nemají .Takže zase bez trofeje na kterou opravdoví fans NUFC čekají dlouho a také čekat budou.Historie zná jen vítěze a ne druhá místa a níž.

Reagovat
Grahf

každopádne zámky sú také stoke s peniazmi, čisto silový futbal

Reagovat
kissak

Ty seš taky Stoke.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Grahf

už nech príde šejk a povyhadzuje to všetko naraz

Reagovat
iamek

Už aby to koupil <3

Reagovat
kissak

My už ho máme

Reagovat
masly008

jako fakt je to zrovna u vás o penězích?

Reagovat
Busby babes

jo a ne. :-) primarne to spis bude o tom, jak se ty penize vyuzivaji no. V lete budem potrebovat privezt utocnika, minimalne jednoho zaloznika (spis 2), golmana... a pak nahradu za kohokoliv, kdo odejde, takze mozna RB a CB. A na tohle vsechnoproste penize nebudou.

Bohuzle Glazerove neumeli to, co treba dela City, ze se tech hracu pomerne bez milosti zbavi. U nas jim prodlouzi smlouvu s tim, ze se prodaj, jenze pak je nikdo nechce za ty castky a na tech platech. Coz nas dost brzdi.

Reagovat
Ranoth

najdi si kolko ste utratili penazi za poslednych 5-10 rokov

Reagovat
vceradnesazitra

Kouzlo 10Haga vyprchalo, teď bude následovat pád. Kdo místo něho?

Reagovat
LaVolpe

Vhodnějšího chlapíka tam neseženou imho.

Reagovat
masly008

Conte je volný

Reagovat
LaVolpe

Ten ať zůstane v Itálii s tím svým fotbalem.

Reagovat
kissak

dnes bych prosil Dycheovu skupinu o překvapení

Reagovat
VTID94

Saudia Arabia club readies 'huge' offer for Aston Villa star Philippe Coutinho

Reagovat
Coutinho10

tam snad ještě ne

Reagovat
LaVolpe

Takže i Stellini bude hrát na 3 vzadu?

Reagovat
SunFells

Nemá zrovna na výběr.

Reagovat
jk

To fakt někoho překvapilo?

Reagovat
jk

Tyjo, strčit někomu do obličeje takhle ruku v přerušené hře je to snad červená

Reagovat
Cobra

Son si nezaslouží ani minutu na hřišti. Nejhorší hráč na place.

Reagovat
matZz

ano, a bohužel to platí v naprosté většině zápasů této sezóny. Naprosto nechápu to soustavný přehlížení Richarlisona a Danjumy

Reagovat
Cobra

Pro Everton to musí být naprosto jednoduchý bránit. Střed je naprosto průměrný, z levé strany si stačí pohlídat centr od Perišiče a prakticky lze očekávat nebezpečí od Porra nebo Kulusevskiho.

Reagovat
Hriktus Flavius

Celou sezonu na picu

Reagovat
jk

Ta levá strana s Perišičem je fakt nahovno. Zbytek je teda ale nahovno taky.

Reagovat
Hriktus Flavius

Ještě me totálně sere Lloris tvl kazdy odpod souperi do tlaku. Jak může nekdo hrat nohama takhle na picu

Reagovat
Cobra

Reagovat
matZz

ta pravá strana je v pohodě, akorát je nahovno, když všechno taháš jen přes jednu stranu. a co je úplně nejhorší, tak to je ta lavička

Reagovat
jk

Tak nevím jeslti úplně v pohodě. Kulusevski je bez Bentancura třetinový, Skipp to neumí tak doplňovat a ztrácíme tam dost balonů. Celkově to stojí za piču, jsou to sobecký individuality

Reagovat
Cobra

Reagovat
matZz

já to myslel spíš obecně, bez zranění, míče ztrácíme na té straně, kde je zrovna Skipp

Reagovat
jk

Tak snad z nich ta deka trochu spadne, když si to Everton tak dojebal

Reagovat
jk

Jinak jako jo. Ta pravá strana byla dycky kreativnější a nebezpečnější. Ale Deki je taky fakt těžce z formy, navíc ta upravená taktika s Emersonem blíž na osu mu dost škodila a nedostal se do toho po zranění. S Porrem budou lepší bych řekl...

Reagovat
Hriktus Flavius

Ted čurák rozhodčí kdy dat kartu Tarkowskimu dpc uz. Ten zakrok na kotnik mela byt redka dpc

Reagovat
jk

Z Evertonu teda taky bolí oči, ale ty tři body chtějí očividně víc než my.

Reagovat
KnoxXx

moc nie, ked hrac spravi hento

Reagovat
jk

Zkrat no. Celkem jim to dojebal ale vzhledem k výkonu Spurs bych neházel flintu do žita..

Reagovat
Coutinho10

Doucoure

Reagovat
lajka30

Za tohle červenou.

Reagovat
kitas

Absolútne jasná

Reagovat
mistr129

A za co jinýho bys chtěl? Tohle je na 5+ zápasů stopku

Reagovat
mithro

Kane

Reagovat
jk

Nedávno jsem tu s někým řešil žluté při výhodě, pokud někdo udělá taktický faul. No a teď za držení dresu při výhodě dostal Lengelt žlutou. Tak já už tomu fakt nerozumím

Reagovat
KnoxXx

snad Everton spadne

Reagovat
Mato178178

ty im radsej fandi lebo sa nedostaneme do LM

Reagovat
KnoxXx

nemam obavu, ze nebudeme v top4 (a vsak som im dnes fandil, ale po 2 strelach do vlastneho kolena behom par minut si nic ine nez zostup nezasluzia)

Reagovat
jk

Docela se snaží no...

Reagovat
kitas

Hlupejsiu penaltu vyrobili snáď len CP proti City keď 1:0 CP prehralo. Keane fauloval ako žiak

Reagovat
kitas

Teda ale odčinil to nádherne

Reagovat
jk

Tarkowski po standartce incoming fakt tvle..

Reagovat
jk

Conte volal na střídačku a nadiktoval jim střídání ne?

Reagovat
Cobra

Proč Lucase? Co to je kurva za střídání?

Reagovat
matZz

tohle je výsměch všem lidí, co za zápasy Tottenhamu platí jakýmkoli způsobem

Reagovat
jk

Tak za sledování Spurs se platí hlavně zdravím. Zatímco dřív to byly infarkty, teď jsou to spíš psychické problémy no..

Reagovat
Mervin

ty vole, dobrý hnus zákrok

Reagovat
Mervin

solidní raketa

Reagovat
KnoxXx

Spurs je zjavne este vacsia tragedia nez Everton

Reagovat
Coutinho10

wow Keane místo zlomenýho kotníku srovnává na 1:1

Reagovat
mistr129

Keane

Reagovat
aither

Zaslouženě

Reagovat
Cobra

Nevysral se ma to Hugo tak trošku?

Reagovat
jk

Taky jsem si říkal ale ta střela fakt top ukopnutí od Keana. Za to nasazení si ten bod i zaslouží.

Reagovat
Cobra

Bod? Vždyť byli o dost míň k ničemu, než my. Reálně jim Doncouré projebal výhru.

Reagovat
jk

No v prvním poločase byl Everton naprosto tragický. V tom druhým to dohnali nasazením ale to je tak všechno. Pro tým se spodku PL dobrý, ale jinak úplně meh

Reagovat
SunFells

To je šlágr!

Reagovat
Hriktus Flavius

Levy ty zasraný curaku preju ti aby si chcipnul za to kam až si to dotahl ty zmrde i s Lewisem!!! Celému tymu mesicni plat pokutu a zasranej Stelliny kterej neumi stridat at jde taky dpc zmrdi

Reagovat
Mervin

Reagovat
Hriktus Flavius

Spursy banda curaku

Reagovat
jk

Fotbal je život!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hriktus Flavius

Levy ty zasraný curaku preju ti aby si chcipnul za to kam až si to dotahl ty zmrde i s Lewisem!!! Celému tymu mesicni plat pokutu a zasranej Stelliny kterej neumi stridat at jde taky dpc zmrdi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele