Překlep a hudba z Kmotra: Al-Ittihad dotáhl přestup Luize Felipeho

07.09.2023, 19:13
Aktuality
Luiz Felipe (© AFP)

Al-Ittihad neměl problém položit na stůl za italského stopera Luize Felipeho asi 25 miliónů eur. Aspoň takovou částku, kterou za přestup inkasuje sevillský Betis, uvedl nejenom italský insider Fabrizio Romano, ale i třeba španělský sportovní web Relevo. Když přitom celek ze Saúdské Arábie hráče představoval na sociálních sítích, nepočínal si úplně profesionálně.

Jak si všiml italský deník Corriere della Sera, Al-Ittihad ve své grafice u příspěvku s videem, které představovalo oficiálně novou tvář, chyboval. Ve vzkazu se našel překlep, kluboví činovníci, mající na starosti komunikaci s médii a fanoušky, si nedali pozor a nechali nějakou dobu "Welcome Luiz Felibe" viset na svých sociálních platformách. Až poté pochybení napravili. Hráče navíc na krátkém snímku provázela hudba z filmu Kmotr z mafiánského prostředí, což pobouřilo některé fanoušky na Apeninském poloostrově. Zmiňovaný italský list označil celkovou prezentaci za klišé.

Šestadvacetiletý střední obránce se stal pátou letní posilou klubu z Džiddy, kterou získal z evropského kontinentu. Již dříve se k pobřeží Rudého moře stěhovali jako volní hráči N'Golo Kanté a Karim Benzema, dorazili také Jota a Fabinho. Zdroje ze serveru Relevo uvádějí, že proti transferu Luize Felipeho do Saúdské Arábie byl Manuel Pellegrini, kouč andaluského celku, vedení ale nabídku a finanční obnos obecně odmítat nechtělo. 22 miliónů eur má mimochodem španělská strana získat napevno, další 3 milióny jsou ve hře díky bonusům.

Autor: Patrik Sandev / corrieredellosport.it, twitter.com/FabrizioRomano, relevo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A na té fotce k článku je Luiz Felipe kde, když už jsme u těch chyb?

Reagovat
H. Ch. Andersen

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Seydou Doumbia

První dojem byl že to je Pobřeží Slonoviny a vlevo Serge Aurier

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Mass

Reagovat
Neon

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Phillipinho

Solidní poděl na Pellegriniho. To jako budou hrát 3 soutěže se dvěma stopery?

Reagovat
Jordi Alba

Jako kdyby to něco změnilo.., u Betisu a Socek mi dlouhodobě chybí nějakej úspěch v Evropě. Villarreal a Sevilla super, první trojka taky (i když my ), Osasuna teď o tý ani nemluvím, to mě nasralo, to už to měli dát tomu Athleticu, ten by pro trofej bojoval až na smrt. Socky a Betis už tak nějak stabilně tu Evropu udělají, pak jí failnou a dostanou se do ní znova, přitom mi kolikrát přišlo, že kádr na to něco uhrát v obou soutěžích mají, když porovnáme konkurenci v lize.

Reagovat
Jordi Alba

Tím neříkám, že by Osasuna a kluby podobný měli jet na výhru soutěže, ale minimálně se zapojit do závěrečných bojů a ne se vyškrtnout už v předkolech, a to jsem jim to za tu dobrou práci v lize přál.

Reagovat
Eichel

nečakal som, že ho pustia a už vôbec nie takto neskoro, bez možnosti získať náhradu... a Pellegrini si to očividne myslel tiež...

anyway, očividne rátajú s tým, že svoje si odohrá Chadi Riad

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele