Bellerín se vrací do Betisu, podepsal pětiletý kontrakt

18.07.2023, 10:54
Aktuality

Héctor Bellerín v uplynulých dvou letech pravidelně putoval po Evropě, nyní se chce usadit a přání by mu měl splnit Betis. Obránce je oficiálně staronovou posilou sevillského celku.

28letý Bellerín přichází zdarma z lisabonského Sportingu, za který na jaře odehrál třináct zápasů a dal jednu branku. V Andalusii se včera úspěšně podrobil zdravotní prohlídce, dnes dopoledne pak podepsal pětiletý kontrakt.

Bellerín vyrůstal v mládežnické akademii Barcelony a do Katalánska se na několik měsíců vrátil před rokem, dlouhé roky ale dozrával a následně hrál za Arsenal. Za Kanonýry zvládl porci 239 soutěžních zápasů, v nichž dal i devět branek.

Betis tento týden získal už druhou posilu, na hostování z Leedsu včera dorazil Marc Roca. V kádru pokračuje i Ayoze Pérez, komplikací naopak zřejmě bude odchod záložníka Sergia Canalese, za něhož mexický Monterrey nabízí dvacet milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
cr7sux

Tam ten komunismus vybuduje

Reagovat
Rudnevs

Preco komunismus?

Reagovat
Hachim Mastour

Hector patrí medzi tých uvedomelých, spoločensky angažovaných futbalistov, ktorí sa vyjadrujú k politike a uvedomujú si drakonické sociálne nerovnosti a klimatickú krízu.

Reagovat
Eichel

Drakonické sociálne nerovnosti... Snáď to súdruh Hachim spolu s Hectorom vyriešite a porazíte vykorisťovateľov. Proletariát vpred!

Reagovat
Freedo

Reagovat
Rudnevs

Joo takto. To som počul no, on aj ako jeden z mála futbalistov zaujal trochu iný postoj k Mendymu než napr. Depay svojim postom a 99% ostatných, čo to lajkli.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Planes to skládá moc hezky, Ayoze, Roca i Bellerín jsou nadstandardní posily. Teď ještě ideálně střelit Carvalha do Arábie, Luize Felipeho do West Hamu, přetáhnout z Barcy Nica a Abdeho a pořešit stopery. Canalesův odchod bych nerozdýchával lehce, byť 20m je s ohledem na jeho věk těžko odmítnutelných.

Reagovat
Eichel

Ešte príde Collado zadarmo, ktorý môže byť platný. Niekto z Barcelony písal o záujme o Nica a Abdeho ale zachytil som len, že chceli hosťovačku. Snáď ich nepustíme natrvalo. Minimálne Abde sa javí veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Collada jsem upřímně moc nepochopil, i když zadarmo to asi propadák být nemůže. Možná se s ním počítá jako s náhradou za Rodriho, o kterého má prý zájem Neapol. Jojo, Nico a Abde určitě jenom na hostování.

Reagovat
Eichel

Tak Collado vie zahrať ako CM tak aj krídlo a ja ho mám dosť rád, škoda tých jeho zranení. V Barce čuchnúť nedostane ale podľa mňa z neho môže vyrásť kvalitný hráč. Mal by byť zadarmo s tým, že tam je nejaká sell on klauzula na 20% myslím. Abdeho by si rád Xavi nechal v tíme ale je tam obrovský pretlak na krídlach, ak neodíde Ferrán tak si myslím, že ho pustia na hosťovačku. Nico inak vyzerá momentálne na Porto s hosťovaním s opciou a spatným odkupom.

Reagovat
Phillipinho

Mam taky pocit, ze Collado je docela chytra akvizice. Hodne sikovny hrac, ktery muze pod Pellegrinim naplno dozrat a stat se dulezitym hracem.

Reagovat
Phillipinho

Misto Canalese prijde asi Lo Celso nebo Fornals, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso prý jedná s Neapolí, Fornals by snad mohl vyjít, to by bylo super.

Reagovat
technecium

Proc se privadi nekdo jako Oriol Romeu a Nica si nechame zdrhnout? Tohle je pro me nejvic wtf krok od prichodu Paulinha

Reagovat
Eichel

Lebo Xavi mu na CDM proste neverí... je to škoda. Snáď pôjde len na hosťovačku bez opcie alebo sa nechá ako druhá voľba

Reagovat
Visca el barca

Já teda taky nechápu tento přestup.

Reagovat
Xavi

Tvl. on má jenom 28? Jsem myslel tak 34.

Reagovat
j_mrazik

Já myslel, že už nehraje.

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1681387182500479000

Prosim nech toto je pravda Oni sa vyseru na kvalitnu 6tku privedu niakeho Felixa tak normalne by mali ziskat status paklub roka

Reagovat
Mateo16

A totu komicky niekto pisal ze FCB je klub 21 storocia z ich prestupovou politikou

Reagovat
Visca el barca

A co má Barcelona společného s jeho vyjádřením.

Reagovat
Phillipinho

Podle me je to cely zinscenovaný. Laporta s Mendesem tohle upekli tak, aby na Atletico vytvorili tlak. Vedi, ze ma Romano obrovsky dosah.

Felix i Mendes maji ocividne hrosi kuzi, takze udelaji cokoliv, ikdyz je to absolutni disrespekt vuci klubu.

Reagovat
Visca el barca

No dnes se všude píše, že by to byla hostovačka s povinnou opcí. Nevím co je na tom pravdy.

Reagovat
Eichel

Už pár týždňov sa objavujú informácie, že si Xavi pýta niekoho ďalšieho na pozíciu CAM a má dojem, že chýba kreativita v poslednej tretine ihriska. Úplne v pohode by som veril, že sa snažia takto dotlačiť Atlético do hosťovačky, kedže peniaze na prestup niekoho na CAM nebudú. Zatiaľ dva prestupy free agent a jeden Oriol za 3,4m.

Reagovat
Mateo16

https://www.marca.com/futbol/entrevista-isco-alarcon-capitulo-2.html masaker

Celkom zaujimave ako to funguje v kluboch. Celkom uplne naivné myslieť si ze klub nemá pri zlumách s hracmi na vrch.

To som to minule cital ze PSG pri Mbappem nemá žiadnu silu a musia sa podriadit Kylianovi Bud podpise alebo odide žiadne bonusy nedostane ani z RM ani PSG

Reagovat
Eichel

Pablo Torré hosťovačka do Girony

A už to vyzerá dosť pokročilo s Nicom do Porta, tak snáď tam nebude opcia, prípadne tam bude klauzula o spatnom odkupe.

Reagovat
romeo351

Hostovačka bez opce je zlo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele