Isco si plácl s konkurentem loňského zaměstnavatele, po Seville bude hrát i za Betis

26.07.2023, 19:42
Aktuality
Isco (© AFP)

Na scénu španělské ligy se po osmi měsících vrací Isco. 31letý záložník naposledy oblékal dres Sevilly, od prosince byl volným hráčem a dnes se stal novou posilou Betisu.

Isco v andaluském klubu nahradí nyní již novou akvizici mexického Monterrey Sergia Canalese. Jednání s vedením byla rychlá, fotbalista dnes odpoledne prošel zdravotní prohlídkou a vpodvečer podepsal kontrakt.

"Real Betis Balompié na svou soupisku zapsal Isca, záložník podepsal smlouvu platnou do června 2024," stojí v prohlášení Betisu.

Isco své první krůčky udělal ve Valencii, hodně na sebe upozornil během působení v Málaze a devět sezon byl zaměstnancem Realu Madrid. Za Bílý balet odehrál celkem 353 utkání a získal devatenáct trofejí, mezi nimi je pět ušatých pohárů pro šampiona Ligy mistrů a třikrát se radoval ze španělského titulu.

Hlavní město Španělska Isco opustil před rokem a jako volný hráč zamířil do Sevilly, v Andalusii se mu nedařilo a koncem roku s vedením rozvázal spolupráci. V lednu následně ztroskotala jednání s německým Unionem Berlín.

Autor: Tomáš Pavlík / realbetisbalompie.es

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sice bych teda radši viděl v Betisu Fornalse, ale i na toho možná dojde. Mimochodem docela povedené oznamovací video - https://youtu.be/M7IZKAbLnis

Reagovat
Largo

Reagovat
Mateo16

Sociedad mal zobrať nie Betis Zase sa tam sere pre trenera a nie pre klub

Reagovat
Laliga

To by som si rád vypočul ten dôvod Prečo Sociedad?

Reagovat
Mateo16

LM a vážne sa zranil Silva potrebujú posilu aby mali káder na 3 sutaze

Reagovat
Mateo16

Real Madrid hardly ever leaks information about transfers anymore - that gives them an edge in most of the negotiations.

@Santos_Relevo

Toto sa Floremu celkom podarlo Nikto nič netuši ako pri Gulerovi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ať se mu daří. Strašně zábavný hráč, na koukání minimálně určitě

Reagovat
MarcoBanco

Super podpis pre Isca po tej dlhej pauze som sa bal že sa už úplne vytratí alebo podpíše v nejakej riti

Reagovat
Mateo16

Kylian Mbappé REFUSED to meet with Al-Hilal.

@lequipe

Marco Verratti to Al Hilal, deal at advanced stages! Saudi club now closing in on agreement with PSG for the Italian midfielder

Reagovat
MarcoBanco

Ach.. a to máme ešte celý august a skoro celý september

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak zrovna Verratti nikomu chybět v Ligue 1 nebude.

Reagovat
MarcoBanco

Prečo? Často zranený? Premňa to bol jeden zo stálic ligy/klubu, aj ked ide o Psg.. A osobne z každeho prestupu do Saudi niesom nadšený, snáď až na výnimky

Reagovat
Seydou Doumbia

Protože to je morální odpad, po každém skluzu co udělá se cítí extrémně ubliženě že nic neudělal a jeho když se někdo dotkne tak 10 minut mluví z 5 centimetru rozhodčímu do ksichtu. To je prostě takový hráč, který herně je geniální, ale hrát proti němu tak mu chceš kopačkou šlápnout na hlavu, něco jako Paredes akorát bez té herní inteligence.

Reagovat
MarcoBanco

Takých je žial viac.. Ramos je tiež podobný typ hráča, ktorý bol vždy jeden z naj na svojej pozícií, v teame líder no pre ostatných to bol čurák

Reagovat
Israha

Oproti Canalesovi v současnosti už vlastně downgrade. Ale tak kdo ví, třeba v sobě ještě pár let relativně kvalitního fotbalu má...byť tomu po té anabázi v konkurenčním sevillském klubu úplně nevěřím.

Reagovat
LyEX

Výborná technika, ale nikdy sa nevedel prispôsobiť žiadnej taktike, stále si hral to svoje a hlavne v Reale pri hre na rýchle krídla bol veľkou príťažou pri protiútokoch.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

JOSELU! Krásné nůžky

Reagovat
Well

Reagovat
HalaMadrid_Flx

A Belli vypadá zatím kurva dobře!

Reagovat
Well

Ten nabeh byl výborný i když to byl jen pratelak, tak při té přihrávce vypadala ta obrana MU, jak nějací žáčci.

Reagovat
Well

I když on to byl nejspíš ofsajd.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ikdyž možná těsný offside, ale to je nepodstatné v přáteláku Celkově herně se mi dost líbí

Reagovat
Well

Jako s tím Judem zkusit klidně hrát ten diamant, jeho podpora útoku je zatím super.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přesně tak

Reagovat
Tony Stark

Real

Barca

Reagovat
Tony Stark

Xavi: "Na konci zápasu som Mikelovi [Artetovi] povedal, že to bolo ako zápas Ligy majstrov. Intenzita, ktorú nastolili, nebola normálna pre priateľský zápas. Pre nás to bol len prvý zápas, navyše sme boli po viróze .... bolo to pre nás naozaj ťažké. Naša intenzita ma neprekvapila. Ich - áno. Toľko taktických faulov... to nie je normálne. Sú na inej úrovni intenzity, fyzickej prípravy. Celkovo som spokojný, boli tam pozitívne veci, naše závery sú pozitívne. "

Plačeme pekne od začiatku sezóny

Reagovat
Nizzie

To je strašné prohlášení. My jsme na konci přípravy, oni na začátku, tak je celkem zřejmé, že intenzita bude odlišná. I tak je jen jejich problém, jestli hráli přátelák na půl plynu, za mě je blbost. Má to sloužit jako příprava, ne benefitní zápas. My hrajeme za chvilku mistrák a tudíž už není toho prostoru tolik. A co se faulů týče, by měl držet hubu po zákrocích Arauja na Havertze nebo Jesuse. Toto je strašné pokrytectví. Buď je Xavi opravdu tak hloupý nebo opravdu tomuto jeho výlevu nerozumím.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Frony

Ještě bych zmínil tu košů Roberta na Trossarda, ta byla asi nejhorší a bylo to přímo před tím blbečkem u střídačky. A ještě tam rozhazoval rukama jak dement.

Reagovat
Frony

*kosu

Reagovat
Nizzie

Prostě klasickej španěl/katalánec. Ubrečení pokrytci. Fakt nerozumím, jestli to mají zapotřebí.

Reagovat
Frony

Xavi tohle dělá myslím celkem pravidelně ne?

Reagovat
JM

Brečí celou kariéru no

Reagovat
Nizzie

Tak dělá. A není jediný. Španělé/Katalánci jsou asi takový, já to moc nemusím.

Reagovat
Phillipinho

Jak klasickej. Xavi takhle place celou karieru. Nic nad cim by si se mel pozastavovat.

Reagovat
Nizzie

To máš pravdu no.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mercury

Get a life

Reagovat
Tomasso9

Ten se toho nebojí.

Reagovat
Csaplárova past

Přes půl roku byl bez angažmá?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele