POHÁR UEFA: VE FINÁLE SEVILLA A ESPANYOL

03.05.2007, 23:04
Komentáře a souhrny
Glasgowské finále Poháru UEFA bude mít ryze španělské obsazení. Espanyol dokázal potvrdit domácí výhru nad Werderem Brémy a německý klub pokořil i na jeho hřišti. Soupeřem barcelonského celku ve finále bude obhájce trofeje ze Sevilly, který před vlastními fanoušky porazil Osasunu potřebným dvougólovým rozdílem...

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*R9

Sevilla se určitě zaměří hlavně na finále, což by ji mohlo celkově oslabit v lize a i teĎ na Bernabeu...

Reagovat
Xavi

Ehm... Sterdo?

Reagovat
HOST*Micu

ja si myslim ze sevilla ma ovela kvalitnejsi celok ako espanol a je viac pripravena to zohra velku rolu ja im verim a myslim ze to bude cista vyhra seville predpokladany kurz je 2.05 co je pekne takze sa to oplati dat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele