Přidej na Netvibes
EuroFotbal on Facebook





PODCAST: Preview šestého hracího dne

15.06.2016 12:26 - Názory a komentáře
 
První kolo skupinové fáze je za námi a my jsme tedy zase o chlup moudřejší. Co nám ve svém druhém vystoupení předvedou Slováci proti Rusku, a podaří se Albáncům i Rumunům zopakovat slibné výkony z prvních utkání, kde oba celky svorně platily za outsidery? O tom mimo jiné hovoříme v dalším podcastu...

Dnes poprvé uslyšíte také hlas slovenského redaktora Kuby Vaverky, který nám přiblížil, jaké změny by zhruba mohl Ján Kozák před duelem s Ruskem učinit. Mimoto se zabýváme třeba zvláštní pozicí trenéra Leonida Sluckého a předpovídáme mnohem lepší výkon minule ostře kritizovaného Patrice Evry.

Tentokrát bohužel naši nahrávací rutinu nabořily jak technické, tak personální problémy, a jedna část se dokonce rovnala v podstatě telefonickému hovoru z auta, takže prosím případně omluvte horší technickou kvalitu. Pro příště napravíme. Příjemnou zábavu!



PODCAST #6

• Troška exkluzivních dojmů z Toulouse
• Preview: Rusko - Slovensko (08:35-20:20)
- Ruská psychologická (ne)pohoda
- Podrží Kozák plzeňské trio?
- Obměněný střed Rusů klíčem k úspěchu?
• Epické epicentrum zápasu: Která ze sehraných obran bude působit kompaktněji?


• Preview: Rumunsko - Švýcarsko (20:25-29:50)
- Odhalí Rumuni švýcarské slabiny podobně jako ty francouzské?
- Vyplatí se opět vsadit na Andoneho a Seferoviće
- Přetíží švýcarská pravá strana veterána Rata?
- Pozor na švýcarského žolíka Embola
• Epické epicentrum zápasu: Vezme si Rumunsko příklad z Albánie?


• Preview: Francie - Albánie (29:55-44:15)
- Půjde Albánii zase k duhu Di Biasiho inspirace v Itálii?
- Nakolik se projeví absence lídra Cany?
- Připadá v úvahu senzační posazení Pogby?
- Místo Griezmanna tentokrát spíš Coman/Martial?
• Epické epicentrum zápasu: Vystřihne Evra ukázkovou revanš?


Autor: EuroFotbal.cz
Související články
Komentáře (34 / 0 nových)
smazaný uživatel
15.06.2016 12:38
#
Mám strašne rád Vaše podcasty, ale ten zvuk v tomto diely neni dobrý a zapracujte na tom...
fantomas
15.06.2016 12:46
#
Myslim, že je bezpečný říct, že situace, ve který sme dneska natáčeli, se nebude opakovat
Y.N.W.A
15.06.2016 13:00
#
to je bezpečnostní zkreslení hlasu v rámci zvýšený bezpečnosti návštěvníků Eura
Žito 44
15.06.2016 16:30
#
smazaný uživatel
15.06.2016 12:58
#
Souhlasím, je to skvělá věc, ale ten zvuk hodně kazí tento světlý moment.
smazaný uživatel
15.06.2016 12:59
#
Podcasty jsou fajn, ale tohle to hrozně sráží. Lepší kapka medu než kupa hnoje. Slovák naprosto příšernej (a to nejenom kvalitou zvuku, ale i projevem alá trochu lepší vrabejka), pro příště radši zas offline.
Kohout-NL
15.06.2016 13:10
#
Ty pičo, jako hosté dnes HALL9000 a GERTY
fantomas
15.06.2016 13:11
#
Cože?
Kohout-NL
15.06.2016 13:22
#
Předpokládám, že nevíš kdo je Gerty. http://www.imdb.com/title/tt1182345/
Robot s hlasem Keva Spaceyho
fantomas
15.06.2016 13:29
#
Ha, to sem zrovna viděl, jen sem si nevybavil i jméno robota.
Kohout-NL
15.06.2016 13:52
#
Měl jsem dojem, žes to tady možná i doporučoval ty.
C-M@ster
15.06.2016 13:53
#
Hele a když s nima voláš, tak je slyšíš taky takto?
fantomas
15.06.2016 13:54
#
Nene, speciálně ta rumunská část je celá nějaká rozesraná, tam oba zní jak z nějaký roury, což je třeba rozdíl i oproti tomu Slovensku. Nevim. Každopádně je fakt, že Kubovi ta technická stránka hapruje asi nejvíc ze všech hostů no, čehož si každej všimne.
C-M@ster
15.06.2016 14:06
#
A není možný, že je ten tvůj program snímá dvakrát? Jednou jako zvuk druhýho mikrofonu a jednou jako zvuk v systému. Jinak nevím.
C-M@ster
15.06.2016 14:08
#
Protože když jsem třeba s někým volal zaráz na TeamSpeaku a Skypu, tak ta směs zvuků zněla dost podobně.
smazaný uživatel
15.06.2016 13:21
#
HAL 9000 Moje oblíbená tetralogie, chtěl bych si koupit nějaký pěkný boxset a celé to znovu přečíst, ale nemůžu žádný najít.
Kohout-NL
15.06.2016 13:23
#
Jo vlastně HAL
Inter Eterno Amore
15.06.2016 13:32
#
Tatarusanu výborne zachytal ? Veď Giroudov gól bola jeho chyba. Mne sa ten brankár vôbec nepáči ani zo SERIE A.
veikko
15.06.2016 13:43
#
Tak Giroudův gól byl v první řadě chyba rozhodčího. Pantilimon v sezóně nechytal a Lung Jr. není tak kvalitní. Tătăruşanuovi naopak docela věřím, je to kvalitní brankář.
fantomas
15.06.2016 13:50
#
Ty bys pískal faul jo? Jako byl to faul spíš než potom třeba v případě Berishy, ale já sem rád, když se špatně odhadující brankáři v takových chvílích zbytečně nechrání. Už tak se na ně nesmí vůbec sáhnout, a tohle má aspon "výchovnej" smysl lol.
veikko
15.06.2016 14:04
#
Já bych to pískal, protože Giroud podle mě úmyslně loktem vrazil do rukou Cipriana (už to příjmení psát nebudu! ). Jako mohl do toho jít pěstí, ale z opakovaček mi přišlo, že nebýt toho lokte, tak to v pohodě má v rukou.
smazaný uživatel
15.06.2016 14:27
#
Ale tohle není špatnej odhad, když ho od rutinního chycení míče dělil akorát faul Girouda.
fantomas
15.06.2016 14:28
#
Takle to prostě nevidim no.
Pipo123
15.06.2016 15:59
#
Bol to faul, lenže v prvom rade tam mal Tata ísť ako býk a nie ako slečinka, koleno hore a zbúrať Girouda na zem.
Zizou
16.06.2016 11:11
#
Přesně. Gólman musí být v pokutovém území král. Když někoho přejede ve výskoku, faul to není. Ale on tam šel takovým způsobem, že by ho rozhodila snad i moucha letící kolem. Podle mě to faul nebyl. Giroud vyskočil dříve a samozřejmě ve výskoku si musí pomáhat rukama a ne je mít u sebe, takže je nemohl ani jinam dát a hlavně v tom nebyl ani žádný úmysl. Prostě jasná chyba gólmana, měl ten centr vyboxovat i s hlavou Girouda klidně.
Inter Eterno Amore
15.06.2016 13:52
#
keď tam brankár ide skákať na center tak tú loptu musí mať .. on ju nemal takže bola to jeho chyba
pobody's nerfect
15.06.2016 14:00
#
v takové pozici tam brankář musí vletět a prostě balon musí mít a ne tam jít takto ležérně, možná to písknout mohl, možná ne, já se kloním spíš k volbě že ne, ale chyba je jednoznačně od golmana, i kdyby balon nechytil do rukou (což by samo o sobě bylo chybou, ale určitě menší než nyní), musí tam jít tak razantně, aby jej přinejmenším tečoval nebo vyrazil
smazaný uživatel
15.06.2016 14:00
#
Klokanomet
15.06.2016 14:04
#
to nevypadá špatně
kiciN
15.06.2016 14:15
#
za Dudu, doufam ze jim bratia daji 2:0 aspon
smazaný uživatel
15.06.2016 14:42
#
Hezky.
Bayernista18
15.06.2016 16:09
#
Lifted
15.06.2016 15:35
#
Slováci pěkně.. Hrajou dobrej fotbal. Doufám, že naši předvedou něco podobnýho aspoň proti Turecku.
smazaný uživatel
15.06.2016 20:55
#
Jaký typ kalkulačky používáte k nahrávání?
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.