Přidej na Netvibes
EuroFotbal on Facebook





PODCAST: Preview patnáctého hracího dne

26.06.2016 12:19 - Aktuality
 
Osmifinále evropského šampionátu se překlápí do druhé poloviny, dnes odpoledne a večer poznáme další tři týmy, jež utvoří čtvrtfinálovou osmičku. Po Walesu se mohou přihlásit o slovo i další papíroví outsideři. Domácí Francii vyzve v odvetě "podvodné" baráže z roku 2009 Irsko, Slováci zkusí překvapit Němce a Maďaři si vyšlápnou na Belgii...

Dnes jsme v pravidelném podcastu byli pouze tři. Tomáše Daníčka a Marka Ustohala doplnil kolega-konkurent Mike Tichý, jenž sám vede alternativní vysílání zaměřující se i na hodnocení a analýzy již uplynulých zápasů.

První utkání, jemuž jsme se přednostně věnovali i my, bude zároveň pro domácí Francouze šancí, jak strhnout fanoušky definitivně na vlastní stranu dominantním výkonem. V konfrontaci s Irskem bude zajímavé sledovat především sílu levých stran obou týmů.

Bavili jsme se samozřejmě i o utkání Německa se Slovenskem, které může napovědět něco víc o schopnostech Vladimíra Weisse ml. směrem do defenzivy, potažmo o Kimmichově přínosu na pravém beku. Duel Maďarů s Belgií pak kromě legendárních tepláků Gábora Királye skýtá i možnost velkého překvapení.

PODCAST #15

• Preview: Francie - Irsko (0:55 - 16:25)
- Nechtěná vzpomínka na baráž
- Francie zatím rozhodně nepřesvědčila
- Zvládne Matuidi přesun napravo?
- Oba týmy tíhnou k levé straně
- Tvrdý irský střed a Hoolahanův přínos
• Epické epicentrum zápasu: Levá strana Francouzů s Payetem v hlavní roli


• Preview: Německo - Slovensko (16:30 - 29:50)
- Mohou Slováci napodobit výhru z přípravy?
- Kimmich coby nový Lahm
- Bitva uprostřed pole
- Kozákovy (naivní?) ambice
- Schweinsteiger do základu?
• Epické epicentrum zápasu: Weiss musí ubránit Kimmicha


• Preview: Belgie - Maďarsko (29:55 - 42:00)
- Popasuje se Belgie s rolí favorita?
- 1998, souboj s Wilmotsem a Királyho trenýrky (!)
- Maďaři dávají góly i zpoza vápna
- Belgie není v záloze synchronní
• Epické epicentrum zápasu: Pohotové přihrávky Maďarů by mohly Belgii překvapit


Autor: EuroFotbal.cz
Komentáře (29 / 0 nových)
smazaný uživatel
26.06.2016 12:27
#
Dneska Belgie, Francie a Německo , není o čem
Žito 44
26.06.2016 12:43
#
Takový sympaťák co
F.Torres
26.06.2016 13:42
#
Doufám, že alespoň ty Maďaři překvapí. Jinak ty ostatní zápasy budou kočka vs. myš a bude to jen čekání na gol.
stas87
26.06.2016 13:43
#
U Irska to tak byt nemusi.
Usty
26.06.2016 13:57
#
Já oba zápasy tipuju výhru o gól, no. Tady už žádnej zápas nebude kočka myš.
smazaný uživatel
27.06.2016 08:27
#
Usty
27.06.2016 11:10
#
No co, jednou mi to vyšlo
smazaný uživatel
26.06.2016 14:03
#
3 najlepsie vojnove filmy podla vas ?
madridfan
26.06.2016 14:18
#
Apokalypsa, Olověná vesta a Příliš vzdálený most. Pořadí neřešim
aither
26.06.2016 14:20
#
Full Metal Jacket, Apocalypse Now, Deer Hunter .. Nebo Band of Brothers, to je sice seriál, ale dokonalej
smazaný uživatel
26.06.2016 14:21
#
Diky chlapi.
13
26.06.2016 14:29
#
Band of brothers Apokalypsa na mě byla moc dlouhá. Nejlepší vojnovej film je pro mě furt zachraňte vojína Ryana. Holt co se v mládí naučíš..
aither
26.06.2016 14:58
#
Ryan je určitě super, ale nikdy jsem si to tolik neoblíbil jako ostatní.
10
26.06.2016 14:25
#
Apokalypsa, Četa, Nejdelší den
smazaný uživatel
26.06.2016 14:28
#
Americký Sniper, Těžké Časy a Sám Doma
smazaný uživatel
26.06.2016 14:37
#
Vojnový kôň
Spasitel
26.06.2016 14:40
#
Inglourious Basterds, The Last Samurai a Saving Private Ryan

Hokaido
26.06.2016 14:43
#
Na západní frontě klid někdo viděl? Já jsem asi před 15 minutama dočetl knihu a nevím, jestli má vůbec smysl se na film dívat.
smazaný uživatel
26.06.2016 14:52
#
Ztráta času film stojí za vyliž prdel
Masi
26.06.2016 14:54
#
Most přes řeku Kwai, Četa, Zachraňte vojína Ryana.
smazaný uživatel
26.06.2016 15:48
#
Ryan, Četa, Černý jestřáb sestřelen
Blasphemer
26.06.2016 17:50
#
Apocalypse Now, Olověnou vestu nebo Četu tu už bohužel jmenoval každý, tak já zkusím jiné:
Hezké vesnice hezky hoří, Jdi a dívej se, Tenká červená linie, Stezky slávy, Nejdelší den, Černá kniha
Blasphemer
26.06.2016 17:52
#
Jo, jenom tři? Tak ta Linie, Stezky slávy a přihodím ještě navíc Atentát.
Hokaido
26.06.2016 17:54
#
Ještě mám hodně rád Nepřítel před branami, ale to asi taky každej viděl.
smazaný uživatel
26.06.2016 20:43
#
Abych byl trochu vlastenecký tak doporučuju Nebeské jezdce.
smazaný uživatel
26.06.2016 16:07
#
JSEM VÁŠ KRÁL A VY JSTE MÍ OTROCI DEJTE SI NA MĚ POZOR NEBO VÁS ZAVŘU DO ŽALÁŘŮ, KDE VÁM ŽALÁŘNÍK OJEDE PRDELE
Atlético de Madrid
26.06.2016 16:14
#
Vypadnutí Francie vypadá v tuhle chvíli celkem představitelně, Španělsko možná zítra vyletí taky... a pokud by se bratia hecli a nejak vyhaluzili i Němce, byl by to naráz jeden z nejzajímavějších turnajů ever :)
smazaný uživatel
26.06.2016 17:36
#
Atlético de Madrid
26.06.2016 19:29
#
nevyslo, no
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.