PODCAST: Jsou média k Solskjaerovi nespravedlivá?

30.07.2020, 09:56
Názory a komentáře
Kdo opustí sestoupivší týmy, co Chelsea sleduje Havertzem, zda jsou media nefér k Solskjaerovi a úžasný Jamie Vardy. A i mnoho dalšího. To jsou témata nové epizody fotbalového podcastu Kontrapresink.

Bournemouth, Watford, Norwich. Tahle trojice si v příští sezoně nejlepší anglickou fotbalovou soutěž nezahraje. Kteří hráči je opustí a zamíří za lepším? A mají šanci na brzký návrat na výsluní? Probrali jsme také, proč nám Bournemouth bude chybět a jestli dává smysl Eddiemu Howeovi, aby zůstal i nadále u trenérského kormidla.

Kai Havertz do Chelsea je už zřejmě hotová věc. Dává tenhle nákup smysl? Na jakém postu bude mladý Němec v Lampardově celku hrát? A pro koho ze současného kádru je přivedení talentovaného ofenzivního hráče největším rizikem?

Řeč přišla i na šutéra Vardyho, (ne)místné výroky trenéra United Solskjaera a mnoho dalších témat. To vše řešíme v nové epizodě Kontrapresinku, kde spolu diskutují Václav Pecháček a Jan Pikous.

Podcast Kontrapresink lze poslouchat na Spotify či Apple Podcasts. Dejte nám odběr, ať vám žádný díl neuteče.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (424)

Přidat komentář
Hector17

Hlavně k Součkovi jsou média nespravedlivá.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
čutalista

Ale uvědomuješ si, že ten borec si odehraje svoje. Pomohl svému teamu k záchraně a je logický , že jsou z něj Česká média posraný...mi tu vyjmenuje české hráče co hrají na lepších adresách. Není co jim jiným psát tak se s tím budeš muset smířit, jinak ti z toho jednou praskne čůrák

Reagovat
čutalista

Oprava: Není o kom jiným psát...

Reagovat
Stannis Baratheon

proč na něj reaguješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsou dva zásadní problémy. Souček hrál za Slavii a tu půlka národa nenávidí, protože podle té půlky je financují komouši a peníze jsou špatná věc.

Další problém je, že čeští fans...no, fans ve fotbalu obecně a komunita na EF je závistivá.Takže jim Souček leží v žaludku.

Nemá smysl na ty lidi reagovat. Přestane je to bavit. Vesměs jsou to ještě děti.

Reagovat
Hector17

Mi je úplně jedno odkud je, ale nechápu proč nejsou média objektivní a dělají z něj neustále něco, co není.

Reagovat
kilobyte

Slavii nemusím, Čínu nemám rád, ale Součkovi přeju. Už jenom kvůli tomu, že když se mu bude dařit, tak nebude hrát za Slavii. To jim ubere randál gólů proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Média z něj nejsou posraný. Prostě píšou to, na co budou lidi klikat. Když napíšeš článek o Součkovi, tak na něj klikne víc lidí než na článek např. o Solskjaerovi

Reagovat
Hector17

No právě, jsou z něho víc hotoví než z Messiho. Na tom neshledávám nic urážlivého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi, kdyby to byl Sacek tak se pise o nem. Jde o to ze je to ceskej jaryn a hraje premier league a hraje ji dobre. Kdyby to byl Droppa nebo Ruda Otepka tak pisou o nich smarja.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nás třeba Souček dovedl k medaili na Euru, přestal bys ho urážet?

Reagovat
niflheim

Určitě poslechnu, jen teda k Olemu - kritiku si zaslouží, na jaře/v létě se nám poštěstilo, ta LM je zázrak. Nicméně poměrně s odřenýma ušima, hlavně tedy plno hráčů vypadalo po 60ti minutách unaveně právě díky tomu, že málo točil sestavou. Takový Ighalo si snad pořádně ani nekopl.

Reagovat
Y.N.W.A

pokaždý, když za jakoukoliv číslovkou napíšeš tento paskvil, zkrátí ti bůh život o minutu... a dá ji Jiřině Bohdalové...

Reagovat
Rozum

Reagovat
kilobyte

Nesmrtelná teta

Reagovat
jenage

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
VersaceChain

Kdyby sestavou točil více, tak skončíme nejlíp šestí, protože ta propast mezi základní sestavou a lavičkou je naprosto obrovská.

Reagovat
kaaspis

Ono by třeba stačilo jen na jeden zápas nahradit ty nejběhavější pozice. Teoreticky proti Sotonu mohl hrát v základu James, Mata, Mctominay, Fred, Lingard, Ighalo. Věřím že by chtěli šanci využít a zahráli by dobře. A ztráta přece přišla i se silnou základní sestavou, která si navíc neodpočinula. Jeden souvislý týden odpočinku a hráči jako rashford nebo fernandes by na konci nevypadali jak vypadali.

Reagovat
icka

Bruno byl kauf jak svine, pochybuju o top 4 pro vas bez nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravedlní jsou k Manchesteru United hlavně rozhodčí, protože jim konzistentně pískají neexistující penalty.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Pony Slaystation

za to, když je trénoval Kundinho, tak jim ubližovali

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

A soupeřům se snaží pískat neexistující ofsajdy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cr7sux

Reagovat
scheeza

Prosím o 2 penalty které neexistovali, pochopím když řekneš ten faul/nefaul na Fernandése, ostatní byly jasný pencle, o tom jak ale rozhodčí naopak United ublížili o tom každej drží hubu

Reagovat
Counter

Tuším, že s Norwichem na Jamese to byla groteskní penalta.

Ty ostatní byly ok, akorát jde o to, že obdobné zákroky se stávají i v jiných zápasech a jako penaltové bývají vyhodnoceny s nižší pravidelností než v případě MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Tam je nejzalostnejsi ta konzistence, to je bida s nouzi

Reagovat
Svatej

ro-bo-ty!!

Reagovat
bbbauch

Ale stejne, ta konzistence u tech sudich neni ani v pripadech jasnyho slapaku podrazkou na lytka apod - nekdy cervena, nekdy zluta. Potom po nich chtej konzistenci u penalt, kdy casto rozhoduje malickost

Reagovat
Counter

Rozhodně. Rozdíl ale vidím v tom, že u těch žlutých/červených je to takové nahodilé (byť jako fanda Arsenalu musím podotknout, že nám v tomhle ohledu fakt nepřipiskují ), zatímco u penalt je na vrcholu dva roky po sobě jeden a ten samý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

A to vycházíš z čeho? Vlastních pocitů?

Reagovat
Hokaido

Jako bylo to tak, to mi nikdo nevymluví. I třeba penalta proti Spurs byla vtipná, takových by bylo přinejmenším pět za kolo, kdyby se pískaly pořád a každému. Tady je třeba ruka z nastaveného času ze zápasu Foxes s Brightonem. Jsem si na 99 % jistej, že vy byste tu penaltu kopali.

https://youtu.be/jOj60iYMuqs?t=114

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžu ti k tomu sdělit svoje subjektivní pocity a pak se subjektivně hádat o tom, kdo má lepší pocity, ale příjde mi to jako ztráta času pro oba

Reagovat
Counter

Přesně tak. Neviděl jsem všechny zápasy ani nemám po ruce videa inkriminovaných situací, je to jen můj dojem.

Jiné vysvětlení mě totiž nenapadá. MU není dominantnější než ManCity / Liverpool a další. MU není častěji ve vápně než ostatní. MU nemá lepší techniky/simulanty než ostatní (Kane je na tohle génius, Zaha to samé, Salah umí, Pulisik nebo Traoré jakbysmet, Pepé ve Francii vyrobil kupu penalt, v ManCity je jako pírko každý druhý atd. atd.)

Nevěřím, že by šlo o korupci.

Klidně přijď s vlastním vysvětlením.

Reagovat
Talker

Tak možná to trenují - pracují s materiálem, za co se dává penalta, v jakých situacích, jak do soubojů chodit, aby tam byla šance na faul ve vápně, když nejsou v golové šanci, co který rozhodčí píská atd. To mi dává asi největší smysl, proč mají o tolik víc penalt.

Reagovat
Busby babes

not arrogant, just better.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Talker

Podobně to bylo tuším u Liverpoolu, kdy nabrali kouče čistě na analýzu a trénování autů, aby z nich vytřískali co nejvíc.

Je otázka, jestli tohle není směr, jakým se fotbal vydá, kdy bude součást tréninku ofenzivních hráčů, jak docílit penalty ve chvíli, kdy nemají šanci něco pořádného s míčem udělat. A v tu chvíli bude potřeba překopat pravidla, protože by to byl fakt slušný fail.

Reagovat
Busby babes

tak zase ale kdyz kouknes na ty fauly, tak to nejsou situace, kdy jsi bez sance neco udelat nekde v rohu vapna...

Reagovat
Busby babes

ostatni kluby mene plati no.

Reagovat
merlick

s Norwichom az 2

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Reagovat
Zaschrona

A ruší soupeřům regulérní góly.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě mrzí že nehraje tak famozní fotbal jako vy pod mourkem kde i kdyby jste hráli v 16 proti 11 tak by jste stejnak betonovali ach jo to mě mrzí. Příští rok, ale uslyšíš skvělou skladbu OOOOOOOOOOHHHHHH OOOOOOOHHHHHHHH OOOOH OOHHH EUROPA LEAGUE

Reagovat
Y.N.W.A

Spravedlnost a média nejdou dohromady... konec diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně objektivita

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne to vydiet pri BLM a Trumpovy a vlastne aj pri vsetkom ostatnom

Reagovat
Counter

*pry

Reagovat
smazaný uživatel

*pri

Reagovat
SunFells

Reagovat
JohnKoul

Ano, Trump biased média jsou čistý odpad. A to s jakou neznalostí a ignorancí píší česká média o BLM je nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

CNN sa ani neda pozerat

Reagovat
Busby babes

to by me zajimalo kolikrat si CNN videl.

Reagovat
Busby babes

teda pokud nemyslis Prima CNN, tam bych s tebou souhlasil.

Reagovat
Zaschrona

Prima CNN > CNN

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

https://www.youtube.com/watch?v=ivOOM0PbNps

https://www.youtube.com/watch?v=DuCx7ZyUnfY

Tahle paní je teď hlavní hvězdou toho, co ta česká verze přebírá. Marii Bastlové nesahá ani po kotníky a to nějaký její velký fanda nejsem.

Reagovat
Busby babes

co presne ti na tom prvni rozhovoru vadi?

jinak teda nikde neni receno, ze CNN treba nedela chyby, dela.. ale ten brek, ze jsou desne zaujati, kdyz jen reportuji o tom, co Trump dela... no nevim.

Reagovat
Zaschrona

Ta paní nedělá rozhovor, ani žurnalistiku, ta paní jen křičí na druhého svoje názory, které ani nemá opřené o validní argumenty a čísla, navíc podpořené tím, že se snaží zpovídaného uvařit na tom, že mu předloží pečlivě zeditované a vybrané videonázory jakoby "oponentů," které ho mají stavět do toho nejhoršího světla. Skoro vše, co je na CNN špatně, to je v tom videu.

A Trump s tím nijak nesouvisí, ta paní přesně tohle dělá už desítky let, už za války v Jugoslávii jela úplně stejný styl. Náznak podobného stylu jsem viděl první den české CNN, když se snažila exredaktorka 168 uvařit Tvrdíka, ale co jsem zatím měl možnost vidět, tak naštěstí jedou takovou tu naší, jakkoliv redaktoři obvykle taky fandí, ale pořád ještě rozumnou žurnalistiku, kde se spíš diskuze ovlivňuje výběrem hostů, pořadím pokládaných otázek na jednotlivé hosty, atp. Oproti Americe ale pohádka.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Zaschrona

Se hned neurážej...

Reagovat
Busby babes

neurazim

Reagovat
Busby babes

ano, tohle je smesny. nicmene nijak zasadni...

Reagovat
Zaschrona

ok

Reagovat
Busby babes

rikaji lide s delohou. co ti na tom prijde tak neskutecne zasadniho? ano, je to komicke. ale tezko to CNN nejak zneduveryhodnuje.

Reagovat
Zaschrona

v mých očích ano, dělají to záměrně

Reagovat
Busby babes

ano, je to zamer, chteji pouzit incuding language. ok, ty s tim nesouhlasis, ale v cem je pak ta zprava neverohodna? ze se muzes posrat z toho, ze uznavaji i ty lidi, co se identifikuji s jinym pohlavim nez s jakym se narodili?

Reagovat
Counter

Nelíbí se ti jedna moderátorka, takže celá televize je odpad. Got it.

Reagovat
Zaschrona

Ano, nikdy jindy jsem CNN neviděl a nevšiml jsem si toho, že by tohle byl obecný styl, jakým se na CNN dělají zprávy.

Reagovat
Counter

Viděls někdy lidi jako Jake Tapper, Wolf Blitzer, Anderson Cooper? To jsou hlavní tváře CNN, které dělají anchoring v prime time. A dělají to dobře.

Reagovat
Zaschrona

Asi jo, ale vybavím si jen toho druhého, ten tam dělá volby. Který ale teda dělá líp Fox.

Reagovat
Zaschrona

Ale jako tbf zas tak špatně tam všechno asi není, třeba ten Quest je docela vtipnej, párkrát jsem viděl. Jen víc takových proti Cuomům a Lemonům.

Reagovat
Heisenberg

Divný, zrovna u liberteriána bych si myslel, že bude národně socialistický zpravodajství se socialistickým zpravodajstvím ztotožňovat. Co přijde příště, zákaz dětský práce?

Reagovat
Zaschrona

lol?

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No tak čti jiná média

Reagovat
smazaný uživatel

Média prostě píšou to, co bude mít nejvíc kliknutí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Snad vydrží co nejdéle S ním se žádné úspěchy totiž čekat nedají.

Reagovat
Talker

Opět mi chybí rozepsané, co je v jakém čase...

Reagovat
Whitemedia

bez toho ani nezapínám

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Aké do City za 41 míčů.

Reagovat
Miguel19

Hmm 2 noví stopeři..

Reagovat
Mönchengladbach

Aké prekvapenie...

Reagovat
Whitemedia

Pep wants him after problems for Koulibaly (Man City are still angry with Napoli because of Jorginho/Chelsea deal two years ago)

Tak to máme stejný, taky jsem na ně naštvaný.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Skoda, ze ne zpatky k nam

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Busby babes

dobra otazka toho slaveni...

Reagovat
kiwwi

celkom bias diskusia zo strany toho fanusika Chelsea...uz na zaciatku, ked sa spytal, ci si ako fakt mysli, ze Ole ma nejaky system/koncepciu bolo jasne, ako sa bude ta diskusia uberat

Reagovat
vodka

halvně jako by Lamaprd ukázal nějakou úžasnou vizi a jasný systém, jak chce hrát...

Reagovat
vodka

*Lampard

Reagovat
kiwwi

Lamaprd je skvele

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mastný Chobot

FAS bolo lepšie svojho času

Reagovat
Counter

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Svatej

Nebyla tu o tom před x lety diskuze?

Reagovat
Shottack

Bože, já jsem tak infantilní, ale pokousal jsem si stolní desku...

Reagovat
Hokaido

To bude jeho epitaf:

Lamaprd - direct wittnes of Class 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Busby babes

uz mu nereknu jinak.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
mxyzptllk

to budu používat

Reagovat
spider_8

No praveze ukazal. Nevim jak u United, protoze je moc nesleduju, ale u Chelsea je ten smer jasne videt hned od zacatku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

já co jsem CFC viděl, tak hrála pokaždé jinak, s obranou nebyl schopný udělat skoro nic a ke konci sezony mi přišla ještě marnější než předtím.

Solskjaer jednoznačně zastabilizoval celou obrannou hru, tam je to úplně bez debat oproti minulé sezoně. Hra dopředu dost drhla do těch Vánoc, to je prostě fakt, ale v záloze prostě nebyl nikdo kreativní, Pogba si nekopl, Lingard úplně v lese a celé to bylo víceméně o individuální kvalitě Rashe. Jakmile přišli kreativní hráči, tak se hra okamžitě obrovsky zvedla i dopředu.

Reagovat
kiwwi

tomu nerozumies...Ole na to potreboval vhodnych hracov, to sa potom hra, ked mas hraca, ktory sa tam hodi

Reagovat
Svatej

K Lampardovi řekneš jen to, že nedokázal s tou bandou tragédů vzadu nic udělat, i když zjevně zkoušel všechny personální kombinace i úpravy strategií a přesto mu to dáváš za vinu.

Oleho za obranu pochválíš, ale to, že Lampard dokázal naučit tým hrát dopředu po tom, co 7 let spoléhali na individuální kvalitu Hazarda (což se mu dařilo i v době, kdy stejně jako Ole neměl možnosti, koho dopředu postavit a neměl kvalitu jako má Ole v Rashovi), zase vynecháš, protože to se asi do plusů nepočítá.

Dvojí metr....

Reagovat
kiwwi

> neměl kvalitu jako má Ole v Rashovi

a co ta debata Tammy > Rashford?

Reagovat
Ondiis

Někdo tu po pár kolech tvrdil Tammy = Auba, ne-li lepší. Bral bych reakce na hráče ve formě s rezervou

Reagovat
Svatej

Tyhle komentáře padaly okolo 12 kola, kdy mel Abraham 10 golu a Rash 6 s tim, ze prinos v Abrahamovy hře, stejne jako u Rashe, nebyl zdaleka jen v golech, nejsou v tom nadseni zrovna sokujici, delame to tu úplně všichni.

Ze se kvalita dlouhodobě projevila, je ve. Jina..

Reagovat
kiwwi

tak mal, ci nemal tu kvalitu aku ma Ole v Rashovi?

Reagovat
Svatej

??? Neměl, vsak to píšu.. (Větší) kvalita se nakonec projevila..

Abraham může dorůst a ukazal v střednědobým horizontu, ze se může Rashovi rovnat

Reagovat
Svatej

Ale v současný době proste není schopnej předvádět to, co Rash na dlouhodobý bázi a to ke kvalitě patří.

Reagovat
Counter

Debata Tammy > Rashford existovala a jak vidím, existuje dodnes, jen a pouze ve tvé mysli.

Reagovat
Busby babes

ne. probehlo to tu.

Reagovat
Counter

Ne, neproběhlo. Jediné, co tady proběhlo, bylo srovnávání Rashforda s Abrahamem ve smyslu, že jsou podobně dobří. To je samozřejmě s odstupem taky omyl, ale menší než ten, co uvádí kiwwi, který to nechápal tehdy a nechápe to dodnes.

Reagovat
Busby babes

vsak sam svatej uznava, ze to v te dobe kdy mel Abraham 10 golu a Rash 6 jelo. Tak fakt nevim... v te dobe mel Rash tusim maximum golu v lize za sezonu 12, takze na ty vysmechy, ze to ma Abraham za tri mesice si matne pamatuju...

Reagovat
Counter

No však jo. Ale to jaksi neznamená, že by tady kdokoli tvrdil, že je Abraham lepší než Rash. Všechno to bylo v kontextu předsezonních debat, kdy byli fandové CFC z Tammyho nadšení, zatímco ostatní (včetně mě) mu vůbec nevěřili.

Reagovat
Busby babes

ja chapu, ze apk prislo nejake zadostiucineni, ale ty komenty pak vyznivali presne jak Kiwwi pise amoc nechapu, proc se ho na tom snazis nejak varit...

Reagovat
Swarley

Proč asi...

Reagovat
Counter

Ne, nevyznívaly.

Reagovat
Svatej

Tady se ho asi musim zastat, myslim ze jedna takova diskuze fakt byla a i když jsme v ty fazi sezony všechno brali s dost velkou nadsázkou a jen si užívali to obdobi, tak asi neco takovyho fakt mohlo zaznít.. nicméně v ty dobe opodstatenene, Tammy mel ty cisla podstatně lepší a hrál obecně výborně..

Reagovat
kiwwi

no nie, odpodstatnene to fakt nebolo, pretoze na zaklade cisel z nejakeho vyseku sezony nemozes povedat o hracovi, ze je kvalitativne rovnako dobry alebo lepsi ako iny hrac...Rash je proste lepsi hrac a ja suhlasim s tebou, ze Lampard tam na hrote tu kvalitu nemal

podla mna ani Tammy ani Giroud nedosahuju kvalit Rashforda a Martiala a ked este k tomu pridame Greenwooda a Ighala, tak ta kvalita na hrote je priepastna

ale utok nebol vas najvacsi problem

Reagovat
Svatej

Znova, tohle rychlohodnoceni po určitý fazi sezony tu bez vyjimky delame všichni, tak proc te to ted tak uráží? Vy jste to delali se Smallingem(nebo Di Mariou, Martialem po prestupu.. vyber si), Arsenal s Coquelinem, Slepice s Lamelou nebo Chadlim, Pool s Firminem (jinej příklad teď nemám), my s treba s Oscarem, Hazardem a právě Tammym, marty u City hajpoval Fernandinha. Je to tu relativně běžnej jev a tezko si mužem navzájem něco vyčítat.

Po urcity casti sezony (12. kolo je na předběžný hodnocení dostačující, neni to usmudlanej dvojzápas) tyhle komentáře běžně přicházejí a v danou dobu mel Abraham výkonnost herní vybornou a číselnou i ve srovnání s Rashem lepší, tak s tím přišel i tenhle námět k diskuzi.. Navic, pokud vim, tak se tam nikdo do krve nehadal.

Reagovat
smazaný uživatel

je to stejná blbost jako když tady nějaký troll občas napíše, že je Rashford lepší než Kane, podle nějakého výseku, kdy se zrovna daří/nedaří

Reagovat
Busby babes

Kane je 5 season star...

Reagovat
kiwwi

njn, Kane ked mal tolko ako teraz Rashford tak mal na konte za Spurs tak polovicu golov co dal Rash za United

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase, přepočítávání na určitý úsek kariéry, přestože celkově Rashford může Kanovi tak akorát leštit kopačky.

Reagovat
Busby babes

tak srovnani veku je imho docela relevantni, ne? Rashford je ted horsi nez Kane ted ( i kdyz letos mozna ani tohle neplati). Ale 21 letej Rashford je lepsi nez byl v 21 letech Kane. Takhle mysleno.

Reagovat
Counter

Rash v PL 17 gólů za cca 2600 minut, z toho 6 z penalty.

Tammy v PL 15 gólů za cca 2200 minut, z toho 0 z penalty.

Jasně, jednu dobu měl super formu, jednu dobu měl slabou formu, ale to nic nemění na tom, že v této sezoně jako celku dokázal Rashfordovi gólově konkurovat. Výsek sezony...

Reagovat
Talker

Takže Abraham je v součtu v téhle sezoně lepší. Kdyby kopal i penalty, tak mu Rashford sotva může leštit kopačky.

Reagovat
bbbauch

https://www.premierleague.com/stats/player-comparison

Dej si tam Rashe a Abrahama a uvidis, jak moc je lepsi. Na to ze Rash je LW, Abraham hrotak. Dal 6 golu z penalt no, akorat teda 4 penalty vybojoval. Vsak ty statistiky jsou jasne pro Rashe, i kdyz ma na goly horsi pozici v tymu.

Reagovat
Counter

Auba odehrál taky celou sezonu z levého křídla a neřekl bych, že měl horší pozici v týmu na góly než Abraham.

Btw. o víkendu by měly vyjít redakční PL sestavy sezony a spoiler alert, Rashe jsem do sestavy dal, zatímco Tammyho ne. Má za sebou supr sezonu, je to supr hráč, jen to prostě nutně neznamená, že by byl Tammy břídil, který za ním masivně zaostává.

Reagovat
bbbauch

Uplne jsem cekal argument Auba. Ja vas tak nasledovany nemam, ale je to dost o stylu hry tymu. Snad mi nechces tvrdit, ze goly se davaji snaz z kridelnich prostoru (viz Rashe heatmap), nez z pozice cistyho hrota.

S tou sestavou sezony - tak jasne, kdyz maj oba jinou konkurenci

Reagovat
Counter

Viz níže. Dneska už to přece není o tom, že kdo hraje z křídla, nedostane se do šancí. Nejgólovější hráč Liverpoolu? Křídlo. Nejgólovější hráč ManCity? Křídlo. Nejgólovější hráč Arsenalu? Křídlo. Nejgólovější hráč MU? Křídlo.

Zrovna sestava sezony není nějak konzervativně vázána posty, konkurenci mají oba hodně podobnou.

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
SpartaOvenka

Stačí i nejjednodušší příklady - Ronaldo a Messi, oba křídelníci, hroty jen ojediněle.

Reagovat
Counter

Ronalda a Messiho jsem právě zmínil o pár komentářů níže, tak už jsem se nechtěl opakovat.

Reagovat
bbbauch

Blbe jsem se vyjadril, napsal jsem to obecne, ale slo mi o konkretni situaci Rash x Tammy. Jinak Mane jak jsem rikal, liverpool ma hrota uplne k jinejm duvodum, nez ke golum. U city Aguero odehral 1400 minut a jesus 2000, o 600 min jak sterling a i tak nema takovou kvalitu, aby ho dohnal. Plus city je asi nejvetsi ofensivni masina v historii PL. Kdyby hral aguero vic, imo by sterlinga dal. Ve finale z tech tvejch prikladu funguje Auba. U MU je to v pl Martial s Rashem nastejno. Ale kdyz odectes penalty!

Reagovat
Counter

Já si fakt nemyslím, že Rash ze své pozice oproti Abrahamovi něco ztrácí.

Máš samozřejmě i kluby jako Spurs nebo Leicester, které pořád stavějí především na svých hrotech, protože to prostě jsou jejich nejlepší hráči. Ale odpálit Liverpool tím, že jejich hrot neslouží ke gólům, a odpálit ManCity, protože Aguero toho tolik neodehrál, se míjí účinkem - je to legitimní herní styl a Sterling prostě nasypal 20 ligových gólů, přestože na hrotu nenastupoval, neubližuje mu to ve statistickém srovnání.

Reagovat
bbbauch

Ad sestava kola - to bych byl moc zvedavej na nekoho, kdo by do sestavy roku poslal Tammyho na kridlo.

Reagovat
Counter

Můžeš přijít třeba s 3-4-1-2 a na křídla se vykašlat. Stejně tak bych neměl problém dát Rashe na hrot, je to prostě fuk, ta sestava odráží nějaké skutečné pozice jen orientačně.

Reagovat
Busby babes

Rashford je daleko lepsi fotbalista, prosadil se do premier league o tri roky driv etc etc.

Reagovat
Counter

Abraham se taky prosadil.

Reagovat
Busby babes

vidis nekde, ze bych psal, ze se Abraham neprosadil? Vidis tam to "o tri roky driv"? Ja jen, abychom vychazeli, ze stejneho bodu...

Reagovat
Counter

Abraham se taky prosadil před třemi lety, hrál ve Swansea.

Reagovat
Busby babes

Swansea vs United. Mind the gap. Moc dobre vis jak jsem to myslel, tak neslovickar. Abraham se v Chelsea prosadil o 3 roky pozdeji nez Rashford v United.

Reagovat
Counter

To tak bývá, že v lepším klubu je těžší se prosadit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Kiwwi před sezonou/na začátku sezony prohlásil něco ve smyslu, že Tammy může Rashovi tak akorát leštit kopačky (možná jsem mu to i opalcoval, Tammymu jsem tehdy taky nevěřil ). Tammy následně nabral špičkovou formu a nějaký nounejm tehdy napsal něco ve smyslu, že Rash není lepší. Kiwwi si to přebral po svém, že se tady lidi navážejí do Rashforda, a jede v tomhle módu dodnes.

Reagovat
Svatej

Aha, tak ok teda

Reagovat
Counter

Rash je samozřejmě výborný hráč a nepamatuju si, že bych ho tady kdy vůbec kritizoval, ale nepřijde mi správné dělat z něj hvězdu, která Tammyho strčí do kapsy. Když pomineme jeho 7 gólů z penalt, tak je Rash letos na 15 gólech za 3261 minut. Tammy na rozdíl od něj penalty nekope, tak je na 17 gólech za 2862 minut.

To je asi stejné, jako že CR letos zpřetrhal všechny střelecké rekordy v historii Juve. Jako jo, gratulace, ale zválcoval to díky tomu, že má 12 gólů z penalty. Bez nich je Ronaldo stejně dobrý jako Francesco Caputo ze Šášuola, o kterém jsem v životě neslyšel

Reagovat
kiwwi

Cherry picking stats z tvojej strany... Co keby si sa zameral na niečo, na čom skutočne vo futbale záleží?

https://twitter.com/afcjxmes/status/1287749550728458241

Reagovat
Counter

Doufám, že si tu ironii uvědomuješ a cíleně jsi to tak napsal.

Reagovat
kiwwi

Myslím to úplne vážne

Reagovat
Busby babes

presne, kolik dal Tammy jesli, aha!!!

Reagovat
Busby babes

ja bych si asi jen vsiml toho, ze o Rashe se zajima Barcelona, PSG a Juve a Tammyho...

Reagovat
Svatej

Wut

Reagovat
Busby babes

ultimatni argument. Tammyho nikdo nechce. Rashe jo. Tak a mate to. O cem je tahle debata?

Reagovat
Counter

O tom, že nikdo nikdy netvrdil, že je Abraham lepší než Rashford.

Reagovat
Busby babes

no, nekdo to tvrdil. btw ne, tohle treba kiwwi netvrdil: Kiwwi před sezonou/na začátku sezony prohlásil něco ve smyslu, že Tammy může Rashovi tak akorát leštit kopačky

rekl, ze mu ten hype po par kolech prijde usmevnej.

Reagovat
Counter

No netvrdil.

Možná něco řekl i předtím, já třeba rozhodně jo A jestli ne, tak jsem tehdy reagoval na tu úsměvnost no. Dvanáct kol ≠ pár kol.

Reagovat
Busby babes

porad je to usmevny.

Reagovat
Svatej

Jo, trochu až diky ty koncovce zapominam, jak moc Tammy valel. Ty čísla mimo penalty jsou dost parádní.

Ve výsledku teď Abraham trpi přesně na to, co ho na startu sezony hajpovalo - momentální situace

Mozna by i tahle diskuze probihala jinak, kdyby mel Tammy pomalej start a extrémně kvalitní dojezd, to hrozne vždycky záleží na ty náladě.

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Rash hraje z kraje, Tammy je cistej hrot..

Reagovat
bbbauch

6 golu z penalt v PL, ale 4 byly fauly na nej.. jako neni jeho chyba, ze ho v sanci nekdo sunda.

Reagovat
bbbauch

Jeste jednu reakci si neodpustim - fakt mi prijde docela smesny, jak tu porovnavate pindoury a odecitate goly z penalt, ale dulezitej kontext vubec neresite. At uz ty pozice, nebo kdyz uz odecitate penalty, muzete porovnat i statistiky vybojovanejch penalt. Prikladam heat mapy aby bylo lip videt, co treba vubec neresite.

https://e0.365dm.com/19/12/2048x1152/skysports-marcus-rashford-manchester-united_4864110.png

Tammy

https://totalfootballanalysis.com/wp-content/uploads/2020/03/2020-03-22-1.jpg

Reagovat
bbbauch

Asistence taky nikdo nezminuje, Rash 7 Tammy 3, big chances created 9/3... a tady se cela debata toci kolem golu.

Reagovat
Counter

Jako že kdo není čistý hrot, nemůže dávat tolik gólů? Auba u nás hraje konstantně zleva a stejně to tam sype. Messi hraje všude možně a nehraje to roli. CR takřka nikdy v kariéře nehrál hrot a stejně je to gólový maniak. To samé Salah, Mané, Sterling...

Heat map vypovídá akorát o tom, že Rash toho letos odehrál víc zleva a méně putoval sestavou. Kdyby hrál Abraham v MU, možná by penalt vybojoval víc než jednu

Reagovat
bbbauch

Samozrejme ze muze davat tolik golu. Argumenty Messim a CR. No nevim, porovnavat s 2 nejlepsima hracema posledni dekady. Salah a Mane jsou de-facto utocnici, kterejm dela prostor firmino. Sterling hraje v co se tyce nadilky golu v nejgolovejsim tymu historie pl snad a stejne Rash tolik nezaostava. Aubu beru. Ale uz vejs jsem psal, ze to je o stylu hry tymu. Proto sem cekal argumenty i Manem se Salahem.

Ale nejak postradam smysl toho, v cem by to melo bejt pripustny do debaty Rash x Tammy. Rash je proste kridelni hrac, kterej ma za ukol tvorit a bejt nebezpecnej dopredu zleva a obcas si prohodi pozici nachvili s Tonym.

Vazne je podle tebe stejne obtizny dat gol z pozice Tammyho, jako z pozice Rashforda? A Messiho nevytahuj, bavim se o tehle dvou konkretnich hracich.

Reagovat
Svatej

Ke zbytku to necham na vas, ale Rash je teda v mych ocich stejne utocnik jako Mane nebo Salah..

Reagovat
bbbauch

No akorat ta taktika United a Liverpoolu je postavena uplne jinak. Firmino je tvoric a falesna devitka, zatimco Martial hraje pravou devitku. To je celej muj point co se tyce tohohle srovnani. Tzn firmino se velmi casto pohybuje pod linii Maneho a Salaha a vytvari prostor, kdezto Martial bejva ten nejvysunutejsi a hrac do koncovky.

Reagovat
bbbauch

I heatmapy ukazujou, ze takovej mane je pozicne spis “levej utocnik” nez kridlo, jak ukazuje ta rashova..

Reagovat
Counter

Nevidím mezi těmito pozicemi takový rozdíl, že bych to měl výslovně zohledňovat v celkovém gólovém srovnání.

Reagovat
Busby babes

kdyby hral Abraham v MU, tak si moc nekopne.

Reagovat
bbbauch

Btw proc porad ignorujes ostatni statistiky a je to cely jenom o golech?

Reagovat
Counter

Jak pořád? V jednom komentáři jsem porovnal jejich góly bez penalt a počet minut pro kontext, jinak je mi to fuk, další stats jsi doplnil sám. Rashford je lepší hráč, podpoří to statistiky, podpoří to eye test, podpoří to posezonní ocenění. Jen to prostě neznamená, že je oproti němu Abraham břídil, a už vůbec to neznamená kiwwiho přepisování historie, že by někdo tvrdil, že je Abraham lepší.

Reagovat
Busby babes

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-12-kola-449849/?forum=1#post11548076

Counter09.11.2019 15:28#

Rashfordovo sezonní maximum v PL: 10 branek

Abraham po 12 kolech: 10 branek

Vysvětlení mufanů, že stavět ty dva na podobnou úroveň je totálně směšné: k nezaplacení

Hele, zas takovej nounejm uplne nejses.

a pro ostatni odkaz na puvodni debatu. Nejak tam fakt nevidim nic, za co by si Kiwwi zaslouzil vysmech..

https://www.eurofotbal.cz/clanky/zaslouzil-jsem-si-propusteni-ale-ted-je-na-tom-man-united-hur-rekl-mourinho-445108/?forum=1#post11463759

Reagovat
Counter

"Vysvětlení mufanů, že stavět ty dva ❗️❗️❗️ na podobnou úroveň ❗️❗️❗️ je totálně směšné: k nezaplacení"

Co na tom nechápeš? Celou dobu tady tvrdím jednu jedinou věc: kiwwi si vymyslel, že by někdo někdy tvrdil, že je Abraham lepší než Rashford, a jak je vidno z této diskuze, drží se toho dodnes.

Reagovat
Busby babes

protoze ty komenty se na zacatku sezony objevovaly.

Reagovat
bbbauch

Tak to vubec.

Reagovat
Counter

Nikdo nikdy netvrdil, že je Tammy lepší než Rashford.

Reagovat
Hokaido

Já to tvrdil. A tvrdím to i dnes a budu to tvrdit i za pět let, až bude Tammy Bamfordovat v Champu.

Reagovat
bbbauch

Jako ja konkretni pripady z pameti nevylovim, ale urcite par takovejch pamatuju. Nemam nic proti, ale sby to tady Counter vydaval za nejakou svatou pravdu..

Reagovat
Counter

Já si prostě žádná prohlášení, že je Abraham lepší než Rashford, nevybavuju.

Reagovat
Counter

Takhle sprostě mě potopit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

-dávám mu za vinu to, že mi ta obrana přišla v průběhu sezony čím dál horší, to je docela rozdíl.

-nás tahal vysloveně jen Rash, na podzim, protože to byl jediný kvalitní hráč do ofenzivy, co nám tam zbyl. James byl ok, ale postupně se utavil kolem Vánoc, Rash koneckonců taky, ale ten hrát musel, jinak by tam nezbyl vůbec nikdo. Martial zraněný, Pogba out, Lingard v krizi, Mata za zenitem, Perreira nemá na to být v základu a přesto odehrál 35 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Perreira 35 zápasů

Reagovat
vodka

v základu 23, 35 celkově...

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně neuvěřitelný prostě...

Reagovat
Svatej

od fandy konkurence nemam problem dodat, ze pri každým pohledu na vasi sestavu s jeho jménem jsem cítil, ze jsou ofenzivni sily obou klubu vyrovnany, at uz nastoupil kdokoliv další

Reagovat
Svatej

To, ze po ty nejlepsi části, kdy se i dozadu darilo, uz nemohl Lamoard využívat sluzeb komba Tomori-Zouma, je asi taky uplne jedno předpokládám.

To je sice hezký, ale Chelsea na zranění trpěla pokud ne vic, tak minimálně stejne. Celou sezonu bez Cheeka, kterej byl před zraněním jedinej, kdo dotahoval prinosem dopredu Hazarda. Odoi, Pulisic, Kante i Rudiger dlouhodobě v hajzlu, James první mesice ani nemohl hrát, pak vypadl na chvili i Abraham, ve vysledku byla základní sestava znama uz tyden dopředu. Lampard nejen ze uz nemel hrace, bez kterýho si tým posledních x let nedovedl ani nahrat na soupeřově pulce, ale nemel ani ty hrace, kteri ho meli nahradit, nemel hrace co meli sefovat stredu hřiště i obraně a pokud chtěl rotovat, tak stejne jako u vas za cenu vyraznyho poklesu kvality.

A ze na tymu nevidis vizi ani jasnou představu o hre je bohužel spis tvůj problém. My ji tam vidime vcelku jasne, ačkoliv nikdo tu neřekne nic o tom, ze nepotřebuje vylepšit.

Reagovat
Deywid

Reagovat
vodka

Zrovna absence RLC je docela úsměvná, vzhledem k tomu, že se na něj nikdy nespoléhalo. Já nevím, najdi mi sestavu, kterou považuješ za totální trash, protože ať to procházím jak to procházím, tak nikde nevidím, že by hráli na více postech zaráz nějaké 3.-4. volby do základu...

Reagovat
Svatej

Jsem na cestě, nic moc konkretniho ted nevyhledam z paměti, vem si treba tu oroti Evertonu, kde jsme je paradoxne prejeli i přes fakt, ze v sestavě byli hraci, kteří by tam pri plny sestavě při standardní formě neměli co delat.

Zaloha Mount Barkley Gilmour, utok Willian Pedro Giroud (v tu dobu tu bombastickou formu ještě neměl), v bráně Kepa.

Zadnej James, Tomori, Odoi, Pulisic, Cheek, Kante, Kovacic, Abraham, dokonce ani ten Jorginho, kterej na startu sezóny kraloval cely záloze.

S tim Cheekem je to jak s Rosickým v narodaku. Spoléhat se na nej nedalo, ale v tech usecich sezony, kde vydrzel zdravej, byl nesmírně důležitej a ukazal obrovskou kvalitu. Nevim, co je usmevnyho na tom, že by tenhle Ruben hrál zaklad a byl rozdilovym hráčem.

Reagovat
vodka

a jo, na tak velkou výhru sem neklikal, OK, Barkley, Gilmour, Pedro, Giroud, s podobným levelem jsme hráli 2/3 podzimu

Reagovat
Svatej

Jup, ale zas jste meli dozadu kvalitu, o který se nam mohlo jen zdát

Kepa

- He has the worst save percentage in Premier League history (to play 10+ games), with 54.5%. 730th place. out of 730.

- He has conceded 8% of Chelsea’s Premier League goals since 1992 in 2 years.

- For 14/47 goals conceded this season, he didn’t move (30%). (Caballero was the keeper during the rest of the goals).

At uz byl vykon Harryho proti nam jakej chtel, mit v sezoně jeho a Geu na ty nase problemy ve vzduchu, tak nejakej boj o prvni ctyrku v posledním kole nemusíme řešit

Reagovat
Busby babes

stal 70 mega, tak nebrec.

Reagovat
Svatej

Tohle je jedinej pripad, u kterýho to pověstný "pytel peněz ti to ale neodehraje" neplatí.

Reagovat
Svatej

Minimálně úspěšnost zákroků by měl s Kepou alespoň srovnatelný

Reagovat
Busby babes

ja bych mozna vsadil na ten pytel...

Reagovat
Busby babes

kazdopadne, my taky nakoupili v poslednich letech hodne spatne a pak jsem tu poslouchal: stal 50 mega, tak si nestezujte.

Reagovat
vodka

a teda, na Lampardovo triko jdou tutově obranné standartky, které jsou úplně příšerné a to je prostě věc tréninkového procesu...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Coz je ostatně vec, ke ktery se vaze to, co jsem napsal v posledním odstavci. Nevim ale, co to ma zmenit na tvrzení, ze tam udajne neni herni vize, kterou při sledovani nevidis. Lampard by dle tohohle mohl trénovat jak Guardiola, ale kvuli standardkam by to nebylo na hristi videt, nebo jak?

Reagovat
Counter

Nemáte se standardkama problém i vy? Když už ne s bráněním, tak aspoň s těmi útočnými.

Reagovat
vodka

s útočnýma jo, ale to mi přijde, že posledních 5 let nonstop.. s obrannýma už až tak ne. respektive pár golu z toho padlo, ale spíš po závarech, špatném odkopu, teči apod. ale progres opět je znatelný.

Reagovat
icka

momentalne nejvetsi slabina

Reagovat
Talker

Určitě je to částečně systémová chyba.

Na druhou stranu tam zkusil taky všechno - na začátku sezony jsme hráli zonově obranu, to nefungovalo, tak jsme hráli manmarking, to taky nefungovalo. Ono na obranné standartky jsme měli útočníka na přední tyči, 2 velké stopery a třetí největší hrozbu pokrýval buď Azpi nebo Alonso. A v brance byl naprostý šašek, stačí se mrknout třeba na jednu z posledních standartek sezony, kdy je slyšet ty hráče naplno... "KEPA, KEPA, KEPA, KEPA!" a on se ani nepohne.

https://www.youtube.com/watch?v=di6iF1X5Ij4

On má za celou sezonu 5 vyboxovaných míčů ve vápně. On prakticky nepomohl tomu týmu, nešel si pro míče v malém vápně a když jde míč do malého vápna a je tam souboj 1x1, tak je to fakt brutální fail.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Talker

Bohužel jsme neměli stabilní stoperskou dvojici. Rudiger byl zraněný snad do listopadu/prosince, Christensen střídal slušné a špatné zápasy a Zouma s Tomorim sekali chyby taky. Nakonec se koncem podzimu vykrystalizovala slušná stoperská dvojice Tomori-Zouma, ale pak se vrátil Rudiger ve strašné formě a zkoušelo se hledat znova. Lampard dělal s tou obranou, co se dalo - zkoušel všechna různá složení, zkoušel na 4 vzadu nebo na 3. K tomu to potápěl i Kepa samozřejmě, takže jakákoliv chyba byla zvýrazněná golmanem. A aby toho nebylo málo, Alonso s Emersonem se předháněli, kdo bude horší LB.

Chyběl tam v té obraně lídr, chyběl pořádný golman. Vy jste měli stabilního DDG, měli jste nově koupeného Maguira jako kapitána... To ta obrana vypadá líp. Systémové chyby tam byly, především u rohů a standartek, kdy opět nepomohl Kepa, který vyboxoval za celou sezonu snad 6 míčů.

Za mě je klíčové sehnat nového golmana, který pomůže hráčům a sebere část vysokých míčů a stopera, který bude schopný dirigovat tu obranu. Bez toho se těžko pohneme. Ideálně prodat Christensena,

Reagovat
r.mrazik

a ke konci to bylo opet dost nijaky smerem dopredu...ale ono to bylo dane i tom,ze ty tymy se na bruna dost pripravili...

Reagovat
r.mrazik

a meli by behem zapasu byt schopni prepnout z 4231 na 433,aby to bylo mene citelny

Reagovat
icka

Hmmm takze, kdyz jec o Olem tak na to nahlizis jinak a Lampsovi to davas sezrat. Zajimavy pokrytecky nazor.

Reagovat
vodka

umíš číst

Reagovat
spider_8

Sorry, ale ta první věta je fakt blbost. To je vidět, že jsi viděl pár náhodných zápasů a děláš z toho závěry. Ze stejného důvodu se já nevyjadřuju k United. Je pravda, že Lampard často měnil sestavu (co mu taky zbývalo, když stabilní formu měli asi 3 hráči) a občas i formaci, ale herní styl zůstal vždy stejný a v průběhu sezony se prakticky neměnil. Právě ten rukopis a herní tvář byly jasně dané skoro od samého začátku a většina našich zápasů měla podobný průběh - herní dominance, vysoký pressink, rozehrávka na krátko, přímočará hra.

To, že nedokázal za celou sezonu nic udělat s obranou je pravda, taky za to dostával celou sezonu čočku. Ale to nemá nic společného s tím, že bychom neměli jasně danou herní vizi, jak jsi napsal. A jestli ti na konci Chelsea přišla marnější než předtím, tak to je další blbost. Celkově jsme ten závěr po restartu zvládli výborně, 6 výher z 9 zápasů a herně to bylo většinou taky dobré. Byly tam nějaké lapsy (hlavně Sheffield a WHU) a určitý pokles kvality s přibývajícími zápasy, ale to je pochopitelné. Suverénně nejhorší období v sezoně bylo naopak prosinec-leden.

Reagovat
vodka

já jsem viděl právě i zápasy, kde jste hráli spíš na brejky. Jo, presink jde vidět, ale herní dominance je teda za ten můj vzorek zápasů dost diskutabilní.

Na konci mi přišla mnohem víc marná v obraně, ale je pravda, že to bylo dost o individuálních chybách...

Reagovat
Talker

A to je špatně změnit taktiku podle soupeře? Jsou tam prvky, které jsou v každém zápase. Vysoký presing, přímočará hra, přihrávky nakrátko, vysoko postavení krajní beci (většinou LB s tím, že RB bývá staženější a přetěžuje se levá strana), chyby obránců, Kepa neschopný cokoliv chytit.

Reagovat
spider_8

Například? Já si kromě zápasu se City a s Liverpoolem žádný takový nevybavuju. A tam to prostě bylo vynucené kvalitou soupeře. Třeba teď naposledy s Liverpoolem jsme se snažili hrát otevřeně a na míči, ale postupně nás přehráli.

Reagovat
Talker

Tak systém. U nás se to dost mění i podle toho, kdo je na hřišti. Pokud byl na LW Mount, tak ten si sbíhal do středu a lajnu brousil Emerson/Alonso/Azpi. Oproti tomu zůstával třeba Willian na RW u lajny, ale když tam byl Pulišič, tak naopak chodil do středu.

Mně se líbí, že jsme relativně nečitelní a soupeř neví, jestli budeme hrát 4-3-3, 4-2-3-1 nebo 3-4-3. Zůstává ale vždy vysoký presing až ke golmanovi a střídání tempa.

Taky měl Lampard omezené zdroje, co se týče kvality základní jedenáctky, ta je (co se týče TOP4) podle mého nejslabší.

Reagovat
DieryVonry

Reagovat
Miguel19

Jako nechci říkat, že Lampard ukázal nějakou brutální vizi, ale dost fanoušků United tady ještě před pauzou skoro pořád psalo, jak nemáte žádný systém, jak hráči neví co hrát atd..

Reagovat
vodka

což je kravina, že. Co chce Ole hrát je docela jasné od začátku, akorát mu to neuvěřitelně komplikovala zranění a nekreativita v záloze, jinak ten systém rychlého přechodu a vytváření šancí buď brejkem, nebo rychlou kombinací na hraně vápna s náběhama do vápna byl úplně jasný, akorát hůř realizovaný.

Reagovat
Busby babes

presne tak. ale Miguel ma pravdu, ze tohle tady dost lidi psalo.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Busby babes

to jsou ti, co tomu nerozumi. Ja treba porad psal, ze je celkem jasne videt, co chce Ole hrat...

Reagovat
Svatej

Wtf

Reagovat
DieryVonry

Bež si dat vodku z nonstopu s Berbatovem a nepíj tady Belvedere Pure na účet Romana. Nejlepší jsou komoliči jmen. Já jsem třeba rád že MU zvedá a do Olého se navážet nebudu, ale fakt je ten, že Lamps přišel do týmu, kterej prodal svou největší hvězdu, nemohl několik období nakupovat a praktikoval hezkej fotbal. Ano defenzivně je to průser, ale Blues hráli fákt sympaticky a dokázal to Frank hned v první sezóně, která byla problematická a to že Frank změnil rozestavení klidně ve 4 zápasech v měsíci není o tom, že neměl koncepci, ale o tom že se snažil najít co nejlepší recept na soupeře.

Reagovat
nenavidimManUTD

ono ukázat nějakou vizi když nemáš šanci přivest jedinou posilu asi neni uplně easy xDD

Reagovat
Busby babes

ja porad nechapu to neustale shazovani, ze Bruno a jinak nic... ano, manager si vyhledl vhodnou posilu. to je jak rict: Pepek ma KDB, Klopp VVD jinak by byli v prdeli...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ondiis

Loni se ukázalo, jak moc by bylo City bez KDB v prdeli teda

Reagovat
Busby babes

tak pointa je v tom, ze Pepek by se zalohou McTominay, Fred, Andreas, Lingard a James asi taky uplne na titul neutocil...

Reagovat
kilobyte

By si koupil celou novou zálohu.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
icka

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To nevíš.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Spalovač šancí

To je pravda. S takovou zálohou by mu dali titul rovnou před sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

šířka kádru City je úplně neuvěřitelná v porovnání třeba s Liverpoolem, ale i námi samozřejmě...

Reagovat
cr7sux

Tak ono Piky si to jede pravidelně, asi mu Ole svedl holku nebo něco

Reagovat
scheeza

Učitel tělocviku si 3x namazal toho geniálního fat Franka na chleba a lidé kteří začali sledovat fotbal od roku 2003 to nemůžou překousnout

Reagovat
fff

Hearing this morning that @afcbournemouth have accepted a £41m bid from @ManCity for defender Nathan Ake.

More on that on @talkSPORT

Este maju k tomu Torresa z Valencie. Tusim okolo 25 az 30 m.

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, jeho som si vedel predstaviť u nás... na druhú stranu, nie je to hráč hodný 41m

Reagovat
Counter

Mně to přijde na anglické poměry jako normální cena.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

A mohli bychom od nich sebrat Stonese.

Reagovat
Whitemedia

jen do toho

Reagovat
Counter

Museli bychom se zbavit některých, kteří u nás straší teď, což se nejspíš nepodaří. Ale kdyby jo, tak bych ho považoval za posilu.

Reagovat
Miguel19

To jste považovali i Luize.

Reagovat
Counter

Já si pořád myslím, že to posila byla, bez jeho příchodu bychom dopadli ještě hůř.

Reagovat
Trand

Myslíš že by nás posunul? Já bych se bál že by nám teda nijak výrazně nepomohl kromě toho, že by místo něj nenastupovali hráči jako Mustafi nebo Sokratis. Já vím, že to zní šíleně, ale já bych v současnosti preferoval koupi jednoho úplně top stopera (což je jasný, že se nestane), kterej by tý obraně velel a myslím si, že pak by i Mustafi podával stabilní výkony. Vidím ho jako našeho nejlepšího stopera a myslím že by fakt měl na to hrát v top týmu PL, pokud by vedle něj hrál nějakej dobrej lídr, kterej by si organizoval celou obranu a uměl zařvat na ostatní.

Reagovat
Counter

1) Top stoper by k nám nešel

2) Na top stopera nemáme peníze

→ Ergo nemá cenu něco takového řešit

Reagovat
Trand

To je pravda no. Každopádně si myslím, že Stones by nám fakt tolik nepomohl a stál by hodně peněz.

Reagovat
Counter

Já teda věřím, že by nemusel být drahý. V ManCity o něj nestojí, bude chtít odejít a díru do světa tam neudělal. Pořád má jen 26 roků, kvalitní rozehrávka, neschopností bránit zapadne

Reagovat
cristiano.K.

já být vámi, roztrhnu pytel peněz a přivedu Koulibalyho z Neapole, jinak budete přešlapovat na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

*šířka kádru City je úplně neuvěřitelná v porovnání třeba s Liverpoolem, ale i námi samozřejmě...

Reagovat
fff

Ono to uz bolo povedane milion krat, no neda mi si nerypnut do nich zas.

Tie prachy, co oni dali na stoperov a obranu celkovo. Oni fakt nemaju ziadny narok plakat nad tym, ze stratili Laporta na pol sezony. S tymi investiciami to mali mal poriesene a ich obrana vzhladom na investicie je hanba.

Reagovat
avicii

Amen

Reagovat
lucius6

Za předpokladu, že odejdou Stones a Otamendi, tak by na pozici stoperů zůstal pouze Laporte a Garcia, což je opravdu málo, takže minimálně 2 transfery posunou City na 4 stopery na příští sezonu, přičemž jeden z nich bude Garcia, který ještě určitě není hotový produkt, což mě vede k tomu, že zrovna na téhle pozici takový přetlak nebude. 4 stopeři jsou podle mě minimum pro top týmy, co hrají LM.

Reagovat
r.mrazik

zas bude pepek brecet

Reagovat
Busby babes

chudak, bude zas mit 348 30+ milionovych obrancu na vyber... vis jak je to tezky?

Reagovat
r.mrazik

ja to kaspar

Reagovat
lucius6

Při odchodu Otamendiho a Stonese bude mít přesně 3 stopery s takovou cenou, což je mimochodem ekvivalent vás. Rozdíl je v tom, že u něj to povede k zisku titulu, zatímco vy se budete plácat po ramenou, že jste zase uhráli LM a váš 10letý rebuild se konečně blíží ke konci.

Reagovat
kiwwi

ty pocuj, a keby odisli este dalsi dvaja, tak mu uz ostane len 1 s takou cenou

Reagovat
Eichel

Reagovat
Heisenberg

No a druhej rozdíl je těch 150 mega navíc za Otamendiho, Stonese a Mangalu, který ten Váš mág se zlatou hvězdou na čele nedokázal využít, a proto musí kupovat každej rok další pokémony.

Reagovat
Mindas

Jj, Stonese a Otamendiho nedokazal tak vyuzit, ze oba dohromady maji za City pres 220 zapasu, kdy minimalne v sezone 17/18 pri zranenich Kompase byli naprosto klicovi. Otamendi chtel odejit uz vloni, je v City 5 let, odehral za klub mraky zapasu a starne. A myslim, ze nebudu daleko od pravdy, kdyz napisu, ze v City dosahl pravdepodobne na vic, nez mel samotnou kvalitu. Stonese decimuji zraneni, to chces ovlivnit jak? A presto si nemyslim, ze by ho City melo a chtelo prodat. Mangala je zmatkujici drevak a stal za hovno uz za Pelleho. Nepovedeny nakup. Jinak pokud uz chces City vycitat nejakou praci se stoperama, tak jednoznacne lze kritizovat za to, jak ten stary cunt Pelle odstrihl Nastasice, kdyz mu “jeho” chyba prohrala zapas na Chelsea s Mou, ty pokemone.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Generalní Gladiator

Mangalu fakt nechceš a Guard. ho asi nekupoval. Stonese drtilo zranění a Otamendi byl po příchodu z PD dost pod palbou,Guardiolla ho hodně zvedl. Nebylo duo Otamendi-Stones nejlepší při prvním titulu? Když sleduju Otamendiho v repre Argentiny, věř,že pod Pepem je to jiný hráč.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Baronne

Reagovat
bbbauch

“ Při odchodu Otamendiho a Stonese bude mít přesně 3 stopery s takovou cenou”

Reagovat
lucius6

Píše člověk, co legit brečí u každého příspěvku o City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Proč si nekoupí konečně nějaký dělo, s Torresem ho čeká zbytečně moc práce.

Reagovat
Shottack

No, to přesně potřebuje - hráče těsně před vrcholem, které si ještě může kousek dotvořit tak, aby mu zapadli do taktiky...

Reagovat
Generalní Gladiator

Jenomže on na Hillaryho výšvihu není ani zdaleka.

Reagovat
Shottack

Přiznám se, že Torrese nakoukaného nemám. Reagoval jsem na to "dělo" - že Guardiola moc nekupuje hotové hráče.

Reagovat
Gazdo

Tak Torres ma este do vrcholu daleko cize tam bude este vela prace. Ale talent obrovsky to je

Reagovat
fff

Liverpool could be set for a mass summer exodus following Dejan Lovren’s departure, with 9 other players available on permanent deals.

Xherdan Shaqiri, Loris Karius, Marko Grujic, Harry Wilson, Ben Woodburn, Sheyi Ojo, Nat Phillips and Herbie Kane can all leave. [@neiljonesgoal]

Snad daco zarobime na predajoch, nakolko od majitelov asi nic nedostaneme.

LB, CB a utocnik su nevyhnutnost.

Reagovat
kiwwi

Ojooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Dobrých 20 mega...

Reagovat
fff

30 az 35 tam nejako nahrabeme.

Reagovat
Counter

Je pravda, že z Bournemouthu teď po sestupu už tolik nevytřískají, ale třeba si najdou jinou dojnou krávu.

Reagovat
Kixi Syhimour

, konec konců prodávat docela umíme

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Za grujica

Reagovat
Kixi Syhimour

O útočníkovi pochybuju

Reagovat
Zaschrona

Zapracujete mladé.

Reagovat
fenixLFC

mame ich dost, ved uz dokazali porazit ligove acko timu PL

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale jako ale beze srandy, třeba ten Neco Williams na to áčko v klidu má, Curtis Jones taky. Nevím, proč byste měli nakupovat, lepší ty prachy pošetřit na dobu, až bude reálně fakt někoho potřeba koupit. Je to i motivace pro další mladé, že nemají zavřenou cestu, třeba ten Larouci proti nám nehrál vůbec špatně. Proč mu nedat šanci. Třeba s Gordonem nebo Branthwaitem u nás je taky vidět, že ti mladí kluci nejsou horší než ti starší přeplacení nekopové a u mladých je aspoň nějaká vize kupředu...

Reagovat
cristiano.K.

na ty tři pozice v záloze je Jones až šestým hráčem, spíš bych zvažoval jeho hostování, pokud přijde Thiago. Pokud ne, tak určitě nechat.

Reagovat
pedroLFC

Od nový sezony má Jones číslo dresu 17, tam se asi nepočítá s nějakou hostovačkou.

Reagovat
cristiano.K.

to je možný, ale to není úplně argument podle kterého by se dalo řídit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Neco je jasny backup na RB, s tim Klopp pocita urcite.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
oli9

Wilsona si nechat

Reagovat
mickey mouse

Ojo byl považován za našeho wonderkida, nevím sice jak hraje v Rangers ale byla by chyba ho hned uvolnit aniž by to zkusil v áčku

Reagovat
smazaný uživatel

Nema na to, wonderkid mel byt i Woodburn..

Reagovat
kiwwi

Pep a jeho zbieranie stoperov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jen ať sbírá, aspoň se García vrátí domů .

Reagovat
Counter

García hraje pravidelně, ten nikam nepůjde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě je jeho návrat do Barcy (spíš teda až příští rok) naprosto reálnou variantou.

Reagovat
icka

Zalezi jak to bude u vas vypadat, za rok to muze byt klidne horsi.

Reagovat
Counter

Určitě do toho vidíš víc, ale já bych po Messiho konci kariéry o Barcu ani okem nezavadil, obzvláště v porovnání s ManCity. Ledaže by Guardiola odešel a García nehrál pravidelně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Příští rok jsou v Barce prezidentský volby a kolem jednoho z kandidátů Fonta (můj oblíbenec) se tvoří velmi zajímavá skupina lidí (Puyol, Xavi, určitý tendence směřují i k Pepovi). Pokud vyhraje, tak věřím dokáže změnit kulturu chování v klubu k nerozeznání od dnešní situace, včetně většího zapojení odchovanců.

Kdyby tě to téma aspoň trochu zajímalo, tak velmi zajímavý podcast z nedávný doby, kde byl Font hostem:

https://www.bbc.co.uk/programmes/p08kzm7p

A pro Garcíu by dával návrat do Barcy velký smysl po všech stránkách, jelikož Piquého konec se neúprosně blíží a měl by volnou cestu do základní sestavy. U City si myslím, že udělají kromě Akého (ta cena je šílená) ještě jednoho skutečně TOP stopera (nejspíš Koulibaly) a v tu chvíli García bude chtít pryč a City ho buď pustí za rozumnou cenu, nebo odejde příští léto zadarmo.

Reagovat
Counter

Dík za info.

Koulibaly dost možná přijde no, ale já vnímám Akého jako záložní volbu za Laporteho, protože právě ti dva jsou leváci, potažmo jako alternativu na levý kraj obrany, tzn. ne přímou konkurenci pro Garcíu, který by ve svých 19 letech dělal dvojku právě Koulibalymu nebo jiné posile, pokud přijde. Transfermarkt uvádí, že má smlouvu do 2022.

Reagovat
herbage

přesně tak, Laporte i Aké jsou ortodoxní levácí, ti dva hrát spolu stabilně nebudou. García má cestu do základu City volnou, pokud nepřijde top pravonohý stoper

Reagovat
El Cid z City

Garcia a Aké spolu hrát moc nebudou, nemůžeme vzdušnej prostor bez boje přenechat soupeři.Laporte je náchylnej na zranění, přijde ještě jeden stoper, Otamendi a Stones asi konec.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však celá moje domněnka o odchodu Garcíi je založená na tom, že City půjdou po TOP stoperovi, s Akém si Pep rozhodně nevystačí. Pokud to bude Koulibaly, tak má García šanci pouze přes jejich zranění (jasně, oba jsou dost náchylní) a ani nemluvím o faktoru případnýho Pepova odchodu (příští léto).

Reagovat
technecium

Lewa za co zlatej míč?

Reagovat
DieryVonry

Za to, že je o metr vyšší než Leo

Reagovat
Svatej

Tak Romano potvrdil Akého. Jsem zvědavej, jestli toho budeme litovat podobně jako s KDB nebo Salahem..

Reagovat
Gazdo

Ja sa cudujem ze to pri vasich stoperoch nelutujete uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Aké je zaujímavý nákup pre City. Je HG, ľavonohý, kvalitný obranca. Stále mladý. Takto možu predať Otamendiho, ktorý určite berie vačšie peniaze. Otázkou len je, jak to chcú poskladať. Už teraz tam majú LCB Laporta.

Reagovat
Cobra

Away dres topka! Ta zelená se povedla. https://www.footyheadlines.com/2019/09/nike-tottenham-20-21-away-kit.html Domácí dresy klasika od Nike, snažili se, ale to je tak všechno.

Reagovat
r.mrazik

zrovna jsem to sem chtel dat,ze ty domaci jsou tragicky...

ale venkovni jsou prima

Reagovat
Cobra

Neřekl bych tragický, spíš takový standard Nike. My jsme naposledy měli krásné domácí dresy v 16/17 od UA https://www.premierleague.com/news/139767#! Od té doby bída.

Reagovat
r.mrazik

ty s tim sikmym pruhem byly povedeny

mne ty vase letosni domaci prijdou vylozene osklivy

Reagovat
jk

Away jsou super, ale musím říct, že se mi začaly líbit fakt až na druhý pohled. Domácí se mi ale nelíbí vůbec.

Reagovat
Cobra

Mě se třeba domácí líbí víc, než v předchozích dvou letech, ale laťka je sakra nízko.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

A teda ještě se mi líbí, jak na oficiální stránce Spurs na FB všichni nadávají na cenu. Jako 70 liber za dres v době pandemie je brutál, ale teda nedíval jsem se na konkurenci, jak se ceny pohybují.

Reagovat
jk

70 je mazec no, to je víc než woolwich

Reagovat
icemike

85 klasický, 115 ten, se kterým nastupuji hráči u Chelsea

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Vonkajšie dresy sa mi páčia, domáce vobec. Túto sezónu sme mali krajšie.

Reagovat
pedroLFC

tuhle zelenou mám strašně rád

Reagovat
Busby babes

Jiank dobrej podcast, tohle byl prvni dil, co jsem si pustil a doposloucham si zbytek. Vaska posloucham rad i kdyz keca o hrach, na jedny Level party jsem s nim asi 3 hodiny kecal o United a footbal manageru.

A k obsahu. Jasne, jsem zaujatej, ale na me ten Oleho vyrok treba nepusobil tak, jak to interpretuje Piky, nevim no. Zarovne teda taky neni pravda, ze by to Ole slavil jako nejakej velkej uspech. Naopak vsude rikal nejdriv, ze na to 4. misto nemame vubec cilit, ze chceme byt rovnou treti (v prubehu sezony, kdy bylo jasny, ze vejs to nepujde). a jak jsme skoncili treti, tak taky zduraznoval, ze pro nas jako klub je tohle malo, z emusime hrat o tituly. Ale ze se k tomu musime taky propracovat.

A rozdilnej pristup novinaru... tezko rict, co vidim fans united na twitteru, tak nadavaji spis na komentatory v televizi, a to si nejsem jistej, jestli jsme schopni tady posoudit, jak moc sledujeme komentare pri zapase nebo ruznych show v anglii. V psanych novinach to neni tak hrozny, tam bych rekl, ze to je v pohode. A v tomhle ohledu mozna bylo trochu zvelicovani a velky kritiky kdykoliv se prohralo nebo tak a kdyz to lidi porovnavali s pristup k Lampardovi, tak tam obcas nejakej kontrast byl. Pritom Frank taky za celej rok nebyl schopnej vyresit obranu, na zacatku sezony mel par velmi naivnich taktik, Ole ho trikrat porazil a to relativne v klidu... rozhodne taky bylo co kritizovat.

V tech predsezonnich tipovackach na BBC pak jak Chelsea, tak United moc lidi netipovalo na top4, v tomhle ohledu byli oba kluby dost podcenovani a to obdobne.

a jn na okraj, jasne, Chelsea mela ban, ale presto pretavili Kovacice z hostovacky na prestup, prisel Pulisic (druhe nejlepi strelec tymu v lize), takze bez posil to taky uplne nebylo. Ale zas dokazal hezky zapracovat Mounta, prvni pulku sezony je tahl Abraham, pustil Luize a tim udelal misto Tomorimu... to se mu povedlo.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1288810573249916929

ono to pak trochu dokreslujou kraviny jako je tahle... bohuzel United porad prodavaj clanky a tak nas pak nacpou vsude a mozna i tim je to pak dany, ze nam prijde, ze jsme kritizovani vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ole to snad vysloveně stáhl tak, že úspěch je to vzhledem k tomu, kde jsme byli v únoru. Vůbec jsem to nikdy nechápal jako hodnocení sezony, ale toho konečnýho výsledku vzhledem k situaci před restartem.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

jj, vsak to tak pisu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No mně právě v tom tvým příspěvku příjde, že ten jeho výrok vztahuješ na celou sezonu Alespoň z tohohle jsem to tak pochopil

Naopak vsude rikal nejdriv, ze na to 4. misto nemame vubec cilit, ze chceme byt rovnou treti (v prubehu sezony, kdy bylo jasny, ze vejs to nepujde).

Reagovat
Busby babes

jo tak. ne, je to mysleno tak, ze v prubehu sezony rikal, ze 4. misto nas nezajima. Kdyz se ho zacli ptat, jestli se dotahnem na top4... tak to bylo mysleny.

Reagovat
Busby babes

a jeste jedna vec, velmi teda nesouhlasim s hodnocenim Martiala, ze by on mel byt ten hrac, ktereho je v utoku treba nahradit. Martial letos jako hrotak udelal velkej progres, zvlast po restartu. Je videt, ze s nim Ole pracuje a ze to nese ovoce, zacal se vic prosazovat, dostava se do pozic, do jakych by se jako 9 dostavat mel, dokaze podrzet balon, rozdat na spoluhrace etc...

Reagovat
vodka

ale je fakt, že musí ustálit výkony, respektive jemu teď i hodně sedí styl hry, ale i po příchodu Bruna se do některých zápasů nedostal.

Reagovat
Muffi

Argumentovat předsezónní tipovačkou je blbost.

Pokud pominu exoty, dvojka City Pool byla jasná a i když měli mizerné jaro, hype okolo Lo Celsa a Ndombelého byl hodně velký, takže tam většina měla Spurs. Tím do LM zbylo jedno místo, které si podělili United, CFC a taky Arsenal (Pepé hype).

Navíc je to teprve podruhé za 10 let, co na LM stačí tak málo bodů (jednou byli City s 66 body 4.), třeba loni jste měli stejně a skončili 6, 13/14 jste udělali 64 bodů a byli 7., 6. Spurs měli 69 bodů.

Reagovat
Busby babes

to byla anketa na BBC.

Reagovat
Muffi

A o čem si myslíš že mluvím? místní tipy? ne. tady toto, https://www.bbc.com/sport/football/49258004 kde má 22 lidí z 24 trojici LFC, City, Spurs.

A za tím, že hypu podléhají naprosto stejně jako fandové si stojím. Těžko můžeš sledovat všechny top 5 ligy, takže jsi odkázán na sestřihy, statistické analýzy a cit.

Reagovat
Busby babes

a co je na tom za blbost? ukazuje to, jak se tem dvema tymum pred sezonou verilo a tihle lide nejsou zadni exoti. A tihle lide se fotbalem zivi, anglickej fotbal dlouhodobe sleduji, protoze ho komentuji a tak. Nechapu, proc by jejich nazor mel byt jako irelevantni.

Reagovat
Muffi

Protože se živí právě tím komentováním, kde nejsou k dispozici žádná kritéria, na základě kterých je možné jejich odbornost posuzovat. I když 99 procent jejich předpovědí nevyjde, pokud o tom budou mluvit pěkně a lidi je budou sledovat, nikdo je nevyrazí.

Reagovat
Busby babes

a kdo by podle tebe mel delat predikce? To, ze United a Chelsea byli pred sezonou tipovani na nejake 4.-6. misto je proste pravda. Spurs prave dosli do finale LM, takze jasne, ze byli tipovani na 3. misto... co je na tom prosim te divneho?

Ja nejak nerozumim, proc tohle tak moc rozporujes...

Reagovat
nani92

sú to múdrosráči

Reagovat
fff

Most assists in a season by a defender in Premier League history:

13 Trent Alexander-Arnold (19-20)

12 Andy Robertson (19-20)

12 Trent Alexander-Arnold (18-19)

11 Andy Robertson (18-19)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Class of 2020

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Citim, ze tohle tu zustane dlouho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

To zas vlado mal co vymysliet .

Reagovat
Zaschrona

Rozhodně ale lepší než to s tím orálním sexem.

Reagovat
fff

Na to som zabudol a teraz si mi to pripomenul a uvedomil som si, ze bolo lepsie, ked sa na to zabudol .

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Zaschrona

A já si myslel, že na některé věci se zapomenout nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Nemá někdo link? To je jedna z mála legend EF, kterou jsem nikdy nečetl.

Reagovat
kiwwi

link niekto?

Reagovat
kiwwi

to je vul

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Eichel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

tyhle nakopavaci, Moyes by byl nadsenej.

Reagovat
Svatej

S nima by jste ten Fulham tenkrat porazili

Reagovat
Busby babes

to asi jo.

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

Fella nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt hodně zajímavej styl hry

Reagovat
fff

Je to vcelku vynimocna suhra okolnosti, kusok stastia, scoutingu, stylu hry a pod, ze sme sa dopracovali k takymto cislam od krajnych obrancov a zaplatili sme za nich 8m. Robertson bol trefa do cierneho a v tom istom case nam pride z akademie generacny talent.

Reagovat
Counter

Hned první komentář v diskuzi

Reagovat
Busby babes

ses uklikl.

Reagovat
vladis271

nani tam ide dobré bomby.

Reagovat
smazaný uživatel

top class

Reagovat
fff

With Ake and Garcia, City will now have two central-defenders ranking inside the bottom ten for aerial duel success rate in the Premier League this season.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
Le Gunner

Píky nic proti, ale víc by ti slušela role moderátora, co připraví kostru, otázky a bude zkrátka rozdělovat, kdo má kdy slovo. Čiší z tebe jasná zaujatost a vyjadřování mnohdy nemá hlavu ani patu. A je to škoda.

Abych ale jen nekritizoval - palec navrch za kvalitu podcastu, výrazné zlepšení oproti pár dílům zpět.

Reagovat
Likan7

Reagovat
r.mrazik

tady je desnej...

Reagovat
icka

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
r.mrazik

dospolechnuto...cast s Olem je psycho...

hlavne mene mlejt a vice dychat...

Reagovat
Le Gunner

na tebe je vždycky posleh.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jadon je už blízko.. pojď mi hop

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele