PODCAST: Jsou média k Solskjaerovi nespravedlivá?

30.07.2020, 09:56
Názory a komentáře
Kdo opustí sestoupivší týmy, co Chelsea sleduje Havertzem, zda jsou media nefér k Solskjaerovi a úžasný Jamie Vardy. A i mnoho dalšího. To jsou témata nové epizody fotbalového podcastu Kontrapresink.

Bournemouth, Watford, Norwich. Tahle trojice si v příští sezoně nejlepší anglickou fotbalovou soutěž nezahraje. Kteří hráči je opustí a zamíří za lepším? A mají šanci na brzký návrat na výsluní? Probrali jsme také, proč nám Bournemouth bude chybět a jestli dává smysl Eddiemu Howeovi, aby zůstal i nadále u trenérského kormidla.

Kai Havertz do Chelsea je už zřejmě hotová věc. Dává tenhle nákup smysl? Na jakém postu bude mladý Němec v Lampardově celku hrát? A pro koho ze současného kádru je přivedení talentovaného ofenzivního hráče největším rizikem?

Řeč přišla i na šutéra Vardyho, (ne)místné výroky trenéra United Solskjaera a mnoho dalších témat. To vše řešíme v nové epizodě Kontrapresinku, kde spolu diskutují Václav Pecháček a Jan Pikous.

Podcast Kontrapresink lze poslouchat na Spotify či Apple Podcasts. Dejte nám odběr, ať vám žádný díl neuteče.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (424)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele