Pochettino neví, jestli Eriksen zůstane v létě v Tottenhamu

17.08.2019, 19:35
Aktuality
Tottenhamu se povedlo letošní přestupové okno, aktuálně mu ovšem stále hrozí ztráta jednoho z klíčových hráčů. Kontrakt na poslední rok má dánský záložník Christian Eriksen a o jeho služby je v Evropě zájem, setrváním hvězdy v hlavním městě si není jistý ani manažer Mauricio Pochettino...

27letý středopolař přišel do Tottenhamu v srpnu 2013 z Ajaxu a spekulace o své další budoucnosti rozvířil začátkem června, tehdy sám přiznal, že uvažuje o nové výzvě a rád by zkusil něco jiného. Do svých řad se ho zatím neúspěšně snažil zlanařit Real Madrid, ve hře je pak například Juventus, ten by hráče chtěl získat za rok zdarma.

"Nevím," odpověděl kouč na dotaz, zda bude dánský reprezentant na podzim a na jaře hrát za londýnský celek.

"Mým cílem je pomáhat všem hráčům a podporovat je až do chvíle, během níž se možná rozhodnou vydat jinou cestou," dodal.

Tottenham v průběhu léta posílili jiní záložníci Giovani Lo Celso a Tanguy Ndombélé a Eriksen tak bude muset bojovat o místo v základní sestavě. V očích některých trenérů by mu mohl uškodit fakt, že má smlouvu jen do konce sezony a následně by mohl odejít bez nároku na odstupné, Pochettino se ovšem tímto faktorem rozhodně řídit nebude.

"Dívám se stejně na hráče s jednoletou i pětiletou smlouvou. Výběr sestavy není založen na délce kontraktu, ale na výkonnosti a formě. Po pěti letech bystě už měli vědět, že mi takové otázky nemáte pokládat. Sami moc dobře víte, že se rozhodnu výhradně na základě výkonů, ne personální situace mezi hráčem a klubem," nechal se dále slyšet Pochettino.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
h8_sfatto

dvakrát lepší než Coutinho, to se Barcelona prohne

Reagovat
YNWA__MSN

To rozhodně není

Reagovat
AjaxFans

Jen ať jde zadarmo, od nás jej koupili za pár šupů

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne iná doma. ale chápem. No snáď odíde teraz alebo predĺži s opciou, inak budem sklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vtedy chceli od united 40mega a nakoniec ho dostali spurs za 12 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, žeby dostali 40m od United. Inak by tam už bol za 20.

Reagovat
smazaný uživatel

To boli spekulacia pred prestupom, vtedy sa zevraj o nho superili viacere kluby a nakoniec isiel do spurs. Akoze okienko do minulosti

Reagovat
SunFells

Tak nad tím chvilku zauvažuj ...kdyby jej chtěli United za 40, tak nepůjde do Tottenhamu za 12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*doba

Reagovat
pobody's nerfect

Gratis do juve

Reagovat
smazaný uživatel

Do Juve by podla mna nesiel. Jedine kvoli platu, ale kedze u nas hral tak dlho za "almuznu" tak si nemyslim ze zrovna plat je prenho top priorita

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příští rok zadara k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je taka situacia... Eriksena mam velmi rad, odviedol toho pre Spurs strasne moc, a s kludnym svedomim by som mu doprial top tim, nech si chlapec zarobi. Zasluzi si to. Myslim ze taky kvalitny hrac by v inom time bral minimalne 3x tolko ako ma u nas. A chapem ho aj z toho pohladu ze by si chcel vyskusat nieco nove.

Ale kedze nevysiel Fernandez tak je dost riziko ho pustit. Vobec netusim co mozeme cakat od Lo Celsa, a proti Ville sa ukazalo ako velmi by nam takyto typ hraca v takych zapasoch chybal. Snad ho podrzime do zimy, ukaze sa priblizny level Lo Celsa, a bud ho nahradi on, alebo sa kupi este nejaka nahrada a odide aspon za nejaku symbolicku kompenzaciu

Reagovat
Pharrell

Do REALU s ním...

Reagovat
cristiano.K.

Tobyho dřív odstavil,kdyz se jednalo o tom, jestli odejde nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se kvůli tomu nesoustředil na fotbal, tak se to nevylučuje.

Reagovat
FUnk

Snad podepíše. Ale spíše ho ještě koupi Real....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele