Eriksen vyhlíží novou výzvu, rád by zkusil něco nového

05.06.2019, 13:53
Aktuality
Christian Eriksen přiživil spekulace o svém možném odchodu z londýnského Tottenhamu. Dánský záložník patří ke klíčovým postavám Kohoutů a letošní sezona byla jeho šestou a dost možná i poslední v dresu Spurs. Tisk spekuluje o transferu do Realu Madrid a sám fotbalista vyhlíží novou výzvu...

"Cítím, že jsem dospěl do fáze své kariéry, kdy bych mohl chtít zkusit něco nového," prohlásil Eriksen.

"Vůči všemu, k čemu došlo v Tottenhamu, chovám ten nejupřímnější respekt, a to výhradně po pozitivní stránce. Ale už dříve jsem řekl, že bych rád zkusil něco nového," dodal.

Sedmadvacetiletý Seveřan prošel mládežnickou akademií Ajaxu a v Amsterdamu začal svou profesionální kariéru. Tottenham ho koupil v létě 2013 za dvanáct milionů eur a udělal vynikající obchod. Eriksen v Premier League nastoupil k 206 zápasům a dal 49 gólů.

Média už na přelomu dubna a května přinášela informace o Eriksenově dohodě s Realem Madrid. Transfer případně bude hodně nákladný, Tottenham požaduje 150 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (453)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele