Opora Mainzu Feulner chce do bundesligy

08.02.2009, 12:05
Aktuality
Druholigový Mainz 05 bojuje o návrat do bundesligy, do které by se rád vrátil po dvouleté odmlce, ústřední postava týmu Markus Feulner si nehledě na to, zda se falckému klubu postoupit skutečně podaři, nejvyšší německou soutěž patrně tak jako tak zahraje...

27letý záložník je zatím v hodnocení magazínu Kicker nejlepším hráčem druhé bundesligy a jeho hra již zaujala mnohé prvoligové celky. Tomu není divu, s koncem června letošního roku končí Feulnerovi v Mainzu smlouva a bude tak k mání zadarmo.

"S Mainzem neproběhla zatím žádná jednání, ale trenér mi již naznačil, že na ně dojde. Chci do bundesligy, je to pro mě další krok," prohlásil hráč, který se od 15 do 17 let neúspěšně pokoušel prorazit v Bayernu Mnichov. O Feulnera navíc nemají zájem celky z dolních pater tabulky, ba právě naopak. Podle německých médií ho sledují Werder Brémy, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund či Hamburger SV.

Sám flexibilní středopolař, který umí zahrát na kraji zálohy i jako ofenzivní či defenzivní střed, však o svém cíli dodává: "Pokud to ale klapne s Mainzem, bude to o to lepší. Zatím předvádíme konstantní výkony, a ačkoliv naše proměňování šancí není ideální, ukázali jsme, že jsme špičkový mančaft," věří Feulner.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de, transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
Arne

Je fakt, že bych si ho dokázal představit také u nás... Záloha ve složení Cícero - Feulner - Kačar - Ebert vypadá dobře... Ale zase co pak s Nicuem?

Reagovat
terry

Náhrada se vždycky hodí..

Reagovat
Arne

Tjn... Když někdo z Anglie začně kroužit třeba kolem Kačara, což se lehko může stát, a nabídne za něj dobrý peníze, tak těžko budeme odmítat.

Reagovat
herbage

Jak už se smiřuje

Reagovat
Arne

Njn, když už ho vrchní skaut herbage zmiňuje všude, kde jen může, to by byla věc, kdyby si ho nevšimli.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať přijde... spolu s mainzem

Reagovat
Arne

Nemrzí to, když vidíš, kolik dobrejch hráčů už Bayernem prošlo..? Jen jste je zbrzdili a poslali dále.

Reagovat
smazaný uživatel

když se nemůžou prokousat? Jansen to řekl dobře - v Bayernu dostaneš šanci jednou za čas a až přijde tak ji mušíš chytit... na druhou šanci jinak čekáš hodně dlouho...

Reagovat
Arne

"...jestli vůbec přijde, viz Hashemian a další"

Já vím, že u těhlech velkoklubů je to složitý... Problém je asi to, že do středních a malých klubů jdou většinou hráči, které trenér již viděl a opravdu je chce, kdežto do Bayernu občas přijde hráč, kterej jen trochu zázáří, a přitom trenér za ním až tak nestojí.

Reagovat
Arne

* ty uvozovky měli bejt ukončeny již po tom přijde, s tím Hashemianem iž Jansen neřekl...

Četl jsi toho Oberleitnera?

Reagovat
smazaný uživatel

asi nečetl no... ... jinak mě mrzí akorát Schlaudraff... ale bral to s klidem, hrál méně než Podolski a přesto sem z jeho strany neviděl stížnosti... ikdyž u něj za to může i to, že se v úvodu sezony zranil a nemohl nastoupit ani do PL pokalu, takže se v úvodu sezony nemohl ukázat...

Reagovat
Bakary3

Ty jo , Schlaudraff byl génius, v Cáchách škoda, že mu to v Bayernu nevyšlo, mě připomínal Zidana ( samozřejmě odvar, ale... ) , herní inteligence + kolečko na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

a já si zprvu naivně myslel, že myslíš Mohammeda ... tak v hannoveru ale apsoň hraje a kdo ví, třeba si prorazí cestu do repre... jeho rychlost a technika by se mohli hodit...

Reagovat
smazaný uživatel

JA BYCH HO VIDEL NEJLIP V LEVERKUSENU B. AT SE SNAZI DOSTAT DO ACKA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele