Olympijský turnaj mužů - souhrn čtvrtfinále

04.08.2012, 18:06, aktualizováno 04.08.2012, 23:15
Komentáře a souhrny
Na olympiádě se dnes rozhodovalo o semifinalistech mužského fotbalového turnaje. Velmi dobře si zatím vedou Japonci, kteří ani dnes neinkasovali a vyhráli nad Egyptem 3:0. Jejich soupeřem v semifinále pak budou Mexičané. Podle očekávání jde dál i Brazílie, i když se znovu řádně natrápila, naopak končí Velká Británie, po anglicku se jí osudným stal penaltový rozstřel...

Velká Británie - Korejská republika 1:2p

04.08.2012 20:30

Góly: 35. Aaron Ramsey (pen.) - 28. Dong-won Ji

Domácí sen o zlaté olympijské medaile ve fotbalovém turnaji už se definitivně rozplynul, Velká Británie ve čtvrtfinálovém klání nestačila na výběr Jižní Koreji, přičemž nejdříve podlehla penaltou a později nezvládla penaltový rozstřel. Na Asiaty čekají Brazilci.

Stejně jako o den dříve v ženské, tak i v mužské části olympijského fotbalového turnaje, musela domácí Velká Británie ve čtvrtfinálovém utkání s Korejskou republikou, hledět od prvních minut především na zadní vrátka. Po čtvrthodině pálil z ideální střelecké pozice Ji, dokázal obstřelit clonící hráče, pohotový Butland však jeho pokus zlikvidoval! Hned vzápětí si navíc na centr naskočil Park Chu-Young, mezi tři tyče se mu však jeho snaha vměstnat nepodařila, strážce domácí svatyně tak byl tentokrát bez práce.

Korejci nepřestávali ve snaze o vstřelení branky a nakonec se po zásluze dočkali těsně před půl hodinou hry zasloužené odměny: Ki zajistil střeleckou pozici pro Dong-Won Jina, jenž neváhal a okamžitě vypálil - kulatý nesmysl zaplul přesně k tyči - 0:1!

Radost však Asiatům dlouho nevydržela. Přesněji čtyři minuty, když Bertrand v pokutovém území nastřelil Yunovu ruku a rozhodčí nařídil penaltu! Odpovědnost vzal na sebe Aaron Ramsey, ránu sice umístil k tyči, Jung byl ovšem na místě, balón ale přesto zastavit nedokázal a pod tělem mu proklouzl za čáru - 1:1. Nevídanou věc, totiž za pár minut další pokutový kop, tentokráte pro změnu po zákroku Hwanga na Sturridge, měla k dispozici Velká Británie! Ramsey napodruhé už neudržel nervy a našel přesně stranu, kam se vrhnul hbitý Jung - brankář Suwongu Bluewings tak zachránil svůj celek od pohromy.

Po obrátce se dlouho nic zajímavého nedělo, tak zaujala trochu netradiční situace. Jung se po jedné ze standardních situací srazil ve vzdušném souboji s Richardsem, načež museli být oba ošetřováni a následně definitivně staženi z trávníku. Nezajímavá druhá půle žádné další branky nepřinesla, a tak muselo přijít na řadu očekávané prodloužení, jež už mělo misky definitivně obrátit jen na jednu stranu.

Třicetiminutový návdavek přinesl hned po pár okamžicích šanci pro Kooa, jehož našel aktivní Park Chu-Young, středopolař bundesligového Augsburgu si však vylámal zuby na skvěle reagujícím Butlandovi! Ji měl k dispozici ještě dorážku, tomu se ale pro změnu nepodařilo balón nasměrovat mezi tyče.

Rozhodnutí si tak vzal do rukou penaltový rozstřel. Jako první šel na holení muž bez nervů Ramsey, třetí "desítku" v zápase však bezpečně proměnil, stejně jako na druhé straně Koo. Cleverley, Baek, Dawson a Hwang s menším, či větším klidem postupně uspěli, ve čtvrté sérii je potom doplnila také dvojice Giggs - Park Jong-Woo. Zlom tak způsobila až pátá série! Sturridge svoji penaltu nezvládl, Lee si poradil, navíc takřka okamžitě vzápětí napálil Ki balón nezastavitelně pod břevno a poslal tak Jižní Koreu do bojů o medaile! Domácí se tak loučí s vidinou, že se jim na rodné půdě, podaří skončit na stupni nejvyšším.

Více informací k zápasu

Brazílie - Honduras 3:2

04.08.2012 18:00

Góly: 37. Leandro Damião, 50. Neymar (pen.), 59. Leandro Damião - 11. Mario Martínez, 47. Roger Espinoza

Honduraští hráči si na turnaji počínali jako ostřílení harcovníci a stejně nebojácně vlétli i do zápasu s favorizovanými Brazilci, dokonce se dvakrát ujali vedení, nakonec však na svého protivníka nestačili a turnaj pro ně definitivně končí.

Procházka růžovou zahradou, tak přesně těmito slovy by se dalo shrnout dosavadní působení Brazílie na olympijském fotbalovém turnaji. Roli favorita začali Kanárci potvrzovat od samého začátku i v utkání s Hondurasem: Leandro Damião mohl otevřít skóre hned v první minutě, jeho rána se však mezi tři tyče nevešla. Výrazným způsobem, ostatně jako v předchozích duelech, na sebe upozorňoval Oscar, nové posile Chelsea se však ve spolupráci s Neymarem nepodařilo protlačit balón do branky, proti byla dvojice Peralta - Mendoza.

Jako blesk z čistého nebe ovšem ve dvanácté minutě udeřilo na opačné straně. Kulatý nesmysl se po ose Espinoza - Figueroa dostal k Mario Martínezovi, který neztratil hlavu a zkušeně překonal Gabriela - 0:1.

Akcie středoamerického mužstva ale začaly nebezpečně klesat po půlhodině hry, kdy byl po druhé žluté kartě během pouhých dvou minut, vyloučen Wilmer Crisanto. Brazilská odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Hulk ve 38. minutě centroval do pokutového území, kde nedokázali míč odvrátit hned dva hráči a dotírající Leandro Damião už měl potom snadnou úlohu a pohodlně srovnal na 1:1. Krátce nato mohl ještě, udeřit dalekonosným pokusem Marcelo, pohotový Mendoza však jeho ránu zneškodnil.

Krátce po změně stran ale přišla další nečekaná rána. Hráči Hondurasu se opět s ničím zbytečně nepárali a konkrétně Espinoza napřáhl z hranice vápna, přesná přízemní střela zaplula nechytatelně ke vzdálenější tyči - 1:2. Jen o tři minuty později ovšem Velásquez ve vápně poslal k zemi aktivního Leandra Damiãa a sudí Brych musel ukázat na penaltový puntík! Kulatinu si vzal do své moci Neymar a dělovkou znovu vyrovnal na 2:2.

Brazilci byli rázem na koni a na definitivní otočení skóre potřebovali jen dalších deset minut hry: Neymar si tentokráte s Leandro Damiãem prohodil role a druhý jmenovaný se následně otočil kolem obránce a přesně umístěnou ranou k tyči zavěsil - 3:2! Opět srovnáno mohlo být zanedlouho, nicméně Espinoza pro tuto chvíli nedokázal zamířit pod břevno, ten samý hráč byl navíc v samotném závěru poslán předčasně ze hřiště.

Více informací k zápasu

Mexiko - Senegal 4:2e

04.08.2012 15:30

Góly: 9. Jorge Enríquez, 61. Javier Aquino, 97. Giovani dos Santos, 108. Héctor Herrera - 68. Moussa Konaté, 75. Ibrahima Baldé

Mexičané se stali třetími semifinalisty olympijského turnaje, duel se Senegalem jim ale vzal hodně sil. Africký tým ve druhé půli dotáhl dvoubrankové manko, v prodloužení ale přesto padl.

Mexiko začalo pěkně zostra a už po několika minutách nastřelil Fabián brankovou konstrukci. Dlouho ho to ale mrzet nemuselo, v deváté minutě zahrával Dos Santos trestný kop a míč do sítě umístil Enriquez - 1:0.

Za Senegalce se jako první osmělil Konate, jeho povedenou ránu ze střední vzdálenosti Corona parádně vyrazil na roh. O chvíli později změřili tito dva síly znovu a podobně jako v prvním případě měl důvod k radosti mexický brankář.

Před koncem první půle pak měl mírný papírový favorit dvě možnosti na zdvojnásobení vedení. Uvnitř pokutového území se nejprve k míči dostal Jimenez a jenom fantastický obránce Ba zabránil druhé pohromě, tečku za první půle pak udělal centr Fabiana a hlavička Oribeho Peralty, která šla těsně mimo.

Senegal po změně stran zvýšil svou útočnou aktivitu, zároveň ale otevíral okénka v obraně a jednoho z nich mohl využít Fabian, jehož vychytal Mane. V 55. minutě Senegalci neproměnili ohromnou šanci, Souare hlavičkoval a Corona předvedl parádní zákrok, gólovou dorážku Sadia Maneho pak zneutralizoval Mier.

Dvojnásobně pak mohl Senegal litovat o sedm minut později, brankář Mane sice předvedl dobrý zákrok proti střele Peralty, na dorážku Aquina už ale byl krátký - 2:0.

Jenomže Senegalci se nevzdali a brzy se vrátili do utkání. Hodně jim k tomu pomohla spolupráce dvojice Souare-Konate. V prvním případě ještě Corona nejlepšího střelce turnaje vychytal, v tom druhém ze 69. minuty ale už ne a senegalský kanonýr zaznamenal pátou trefu na olympiádě - 2:1.

A Mexičané následně nedokázali dlouho udržet ani jednobrankový náskok, v 76. minutě poslal Souare do vápna míč od rohového praporku a Balde srovnal na 2:2.

Všechna senegalská snaha málem vyšla vniveč v nastavení, z pravé strany centroval Dos Santos a Peralta poslal svou hlavičku nad. To byla poslední příležitost, která bránila prvnímu prodloužení na turnaji.

Prodloužení odstartovalo lépe Mexiko a mělo hned několik šancí. Proti střele Peralty zasáhl Mane, který se vyznamenal i po střele Fabiana, zasahovat mezitím nemusel proti ráně Herrery. Ke třetí brance nakonec Mexiku pomohl soupeř, Dos Santos obral ve vápně o míč Gueyeho a svou akci zakončil přesně - 3:2.

Senegal se dostal do známé situace a vysvobodit se ho pokoušel Sadio Mane, Corona vyrazil na roh, po němž hlavičkoval nad Mbodji. Senegalce pak definitivně srazil do kolen další kiks, Ba se pod tlakem snažil zahrát "malou domů" na vlastního brankáře, přihrávka ovšem nebyla důrazná a míče se zmocnil Jimenez. Jeho střelu Mane ještě dokázal vyrazit, míč ale následně dorazil do sítě Herrera - 4:2.

Senegal se ještě pokusil o další srovnání, tečku za jeho působením ovšem udělala rána Baldeho a zákrok Corony.

Více informací k zápasu

Japonsko - Egypt 3:0

04.08.2012 13:00

Góly: 14. Kensuke Nagai, 78. Maya Yoshida, 83. Yuki Otsu

Spanilá cesta Japonska letošním olympijským turnajem pokračuje i nadále. I po čtvrtfinále platí, že asijský tým ještě neinkasoval ani jednu branku, po výhře 3:0 nad Egyptem je mezi posledními čtyřmi.

Japonci začali čtvrtfinále proti africkému soupeři velmi dobře. V desáté minutě sice Suzuki svou hlavičku přesně neumístil, již o čtyři minuty později ale vše napravil Nagai. Ten využil zmatků brankáře El Shenawyho se svými obránci a zaznamenal svou druhou branku na turnaji - 1:0.

Nagai ale z branky příliš dlouho radost neměl, z gólové situace si odnesl zranění a po dvaceti minutách musel trávník opustit.

Na tahu byl Egypt a jako první zahrozil svou nepřesnou hlavičkou Aboutrika. Daleko nebezpečnější byl centr Fathiho, který musel uklízet Sakai. Z trestného kopu z dobré pozice následně mířil nad Ramadan.

Egypťané útočili a dostali svého soupeře pod tlak, čáru přes rozpočet jim ovšem udělala 41. minuta. V té Japonci podnikli rychlý brejk, na jehož konci byl faul Saaha na unikajícího Saita, jenž rozhodčí odměnil červenou kartou.

Druhá polovina utkání se nesla ve znamení japonské kontroly zápasu, africký celek měl problémy s přechodem do útoku a marně hledal skulinku v asijské defenzívě. Postupně mu navíc docházely síly a v závěru ještě dvakrát inkasoval.

V 79. minutě pohasly prakticky veškeré egyptské naděje, po standardní situaci Kiyotake se k hlavičce dostal Yoshida a zvýšil na 2:0.

Definitivní podobu výsledku pak určila 83. minutě, centr Ogihary a hlavička Otsua. Japonci po výhře 3:0 čekají na lepšího z dvojice Mexiko - Senegal.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (386)

Přidat komentář
madridcan

To bude beton teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sledujete?

Reagovat
havrys99
Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ja som z BA, takže tu mi to nejde...:-(

Reagovat
madridcan

uz to ide aj na dvojke

Reagovat
smazaný uživatel

Na dvojke idú nejakí bežci

Reagovat
madridcan

lebo je polcas...rozmyslaj trosku v tej svojej hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

je to blavak

Reagovat
smazaný uživatel

Možno skôr za to, že keď som bol mladší, som mal blond vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Polčas už dávno nie je a futbal stále nikde

Reagovat
madridcan

ja som tam videl dva dalsie goly a chodci finisovali tak prepli. Olympiada neni len o futbale. Teraz tam ide zase futbal

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ale kukať na Brazílčanov je lahodné

Reagovat
smazaný uživatel

na to, ze marty rikal, ze oscaruv talent neni nijak vyjimecny, tak si zatim vytira prdel se vsemi neymary, lucasy i hulky

Reagovat
smazaný uživatel

ako tvorca hry genialny ale ked ma prist 1vs1 bieda bieda

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sice si tam z nich parkrat udelal prdel, ale bieda... jinak situace resil vzdy presnou prihravkou, podle me opet nejlepsi brazilec na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je moc fajn, presne ten hrac, jakyho Brazilci hledali. Oproti ultrastatickymu Gansovi je fakt vynikajici. Ale Neymar mu zdatne konkuruje, spolecne s Marcelem nejlepsi tri hraci kanarku.

Reagovat
tomasinho

Ke komu bys Oscara přirovnal? Já z olympiády neviděl nic snad zatím. Něco jako Kaká?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pomalejsi, ale lepsi do kombinace a kreativnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Rui Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

neymar je paradni, davat balon rychleji od nohy, je uplne bezkonkurencni, po individualni strance je nejvyse v tymu, akorat na muj vkus obcas moc kazi jednoduche prihravky, v tom se mi libi oscarova preciznost

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že tohle předvádí chvilku.. Neymar tohle předvádí 3 roky v kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

tim lip, ze oproti situaci pred 3 roky zaznamenal takovy progres

Reagovat
smazaný uživatel

To jakože Neymar hraje po ty 3 roky pořád stejně, jo? Tady ti i statistika utrhne ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam, nerikam... mluvim o oscarovi

Reagovat
tomasinho

Co provedli se Sandrem, že je z něj takový střelec?

Reagovat
smazaný uživatel

daval damiao

Reagovat
tomasinho

Aha, já nekoukám a na livesportu mají Sandro a asistence Damiao. Ale už dal tak 3 góly na turnaji stejně ne?

Reagovat
tomasinho

Aha, tak podle statistik jenom jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

daval myslim proti egyptu a dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Brazilci! Vemte si příklad ze svých ženských kolegyň

Reagovat
madridcan

cosiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Juan je 1 na 1 docela komickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabo hrá?

Reagovat
tomasinho

Sandro se zranil nebo taktické střídání? Teď jsem to zapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ho menezes chtel stahnout kvuli inkasovane zlute, protoze brich piska hodne prisne

Reagovat
tomasinho

Aha, je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne damiao

Reagovat
herbage

fakt zkušeně. Řekl bych, že Pato nemá na MS šanci

Reagovat
smazaný uživatel

do fotbalu, ktery praktikuji brazilci, se dle me pato na post toho posledniho hrace vubec nehodi, naopak damiao tam muze uplatnit uplne vsechno ze svych silnych stranek

Reagovat
herbage

právě. To není o tom, že by Pato byl špatný hráč, ale nepasuje tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

to byla paráda teď

Reagovat
kiwwi

nech da Brazilia este jeden a nech tam postavi Lucasa, kto sa ma pozerat na to kopyto Hulka

Reagovat
kiwwi

hura

Reagovat
smazaný uživatel

pekne jsi to privolal a ted konecne jdou brazilci do 11 ...

Reagovat
herbage

kiwwi psychotronik

Reagovat
kiwwi

#TeamGB: Butland; Taylor, Richards, Caulker, Bertrand; Ramsey, Allen, Cleverley; Bellamy (c), Sturridge, Sinclair

hmm Giggs znova na lavicke

Reagovat
ďuriLFC

hm Bellars vraj nemože odohrať viac ako zápas týždenne a teraz už 4 zapas za týždeň a pol

Reagovat
kiwwi

presne nad tym som sa smial, ako ste sa tym ohanali

Reagovat
ďuriLFC

Tak ono zase ide o prvý a posledný jeho veľký turnaj taže ide do toho možno aj za cenu zranenia , kdežto v sezone je toho viac tak nechce riskovať .

Reagovat
kiwwi

to je blbost, za cenu zranenia by do toho nesiel, hral by kazdy druhy zapas alebo by bol striedany...proste na nom nic nevidno, ziadnu unavu, ziadne problemy

Reagovat
smazaný uživatel

preco Giggs je na lavicke zase? nevidel som druhy zapas v skupine a po nom uz nehra v zaklade, to hral nejak slabsie?

Reagovat
kiwwi

je to vela na pomaly 39 rocneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

tak brich se toho vazne neboji

Reagovat
kiwwi

tak tu nebolo o com...zltak karta v 100 pripadoch zo 100

Reagovat
smazaný uživatel

podle me v poradku (jasne obhajitelne) obe cervene, ale jsem si jisty, ze nekteri rozhodci by na to nemeli koule

Reagovat
kiwwi

beriem to tak, ze by to neurobil len slaby rozhodca

Reagovat
kiwwi

spravna no, tu neni o com

Reagovat
smazaný uživatel

jak já takové simulanty nesnáším

Reagovat
kiwwi

hehe ja Neymar odletel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve srovnání s neymarem vypadá i Chramosta jako čestnej borec co ustojí prakticky všechno.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
božský John

Ať ta vlasatá opice zůstane v Brazílii, takovýhle simulanty do Evropy netahat, je jich tady až až

Reagovat
smazaný uživatel

ten Neymar sedne do Barcelony jak prdel na hrnec

Reagovat
božský John

Ke svejm

Reagovat
JacoBee

Protože?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to jeden z nejlepších a nejtechničtějších hráčů světa.

Reagovat
božský John

Mimo jiný

Reagovat
JacoBee

Nic jiného není pokud nejsi ovečka :)

Reagovat
božský John

Jsem ovečka, už můžu mít něco jinýho ?

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je to stejnej simulant jako hraci barcelony, ale mohl sis to odvodit sam no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři Paříže zatím nic moc.

Reagovat
travis joe

Brazilci bylí něják často na zemi.

Reagovat
T44v3tt1

Jak je jejich dobrým zvykem

Reagovat
minoLFC

sopcast na Bellamyho tym?

Reagovat
kiwwi

wau, Sinclair je neskutocne rychly

Reagovat
mike.84

čaute nevíte prosím vas zda bude zaznam dneska v noci brazilie s hondurasem ? neříkali to někde? ja koukam na web čt a tam je napsano jenom "vybrané přenosy". díky za případnou odpo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to v televizi nebylo, takže záznam asi nebude. Ale možná to dají na net, tak to zkus sledovat.

Reagovat
mike.84

brazilci nebyli v telce ? omg co ti chuji tam davali ? badminton ? :D díky za info

Reagovat
smazaný uživatel

naší ligu

Reagovat
mike.84

no takže něco na urovni badmintonu . no nic očekuju noční vysílání no . každopádně dík

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, není zač

Reagovat
blaugrana

Chce to nejakú myšlienku do zálohy, aby Leo nebol zas utopený a nemusel sa starať o všetko sám.

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
Side

Butland

Reagovat
kiwwi

Butland

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Korejec nezahrál rukou a ještě rozhodčímu ukazuje místo, kam ho míč netrefil. To jsou komici tež...

Reagovat
kiwwi

jezisi kriste oni tam daju toho labilneho Ramseyho, no modlim sa

Reagovat
kiwwi

pfuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aky je to fesak

Reagovat
smazaný uživatel

aky?

Reagovat
smazaný uživatel

velky

Reagovat
SunFells

Uffff, proč to proboha kope on?

Reagovat
mike.84

zasraný ramsey. teda fandím GB ale jemu je :D

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

hehe, tak tato uz je jasnejsia

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je, že teď se Korejci rozčilovali víc než u té první

Reagovat
SunFells

Už k tomu nechoď sakra

Reagovat
mithro

boze oni ho nechali kopnut aj druhu

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedia. Chvalabohu nedal.

Reagovat
kiwwi

no to je fakt dement ten Ramsey...jak na kokot kopol prvu, tak na kokot kopol druhu

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

no sa neposerte bo som mu povedal dement...v tej chvili by som tak povedal asi kazdemu hracovi na svete, keby tak kopol dve pentalty po sebe

Reagovat
Trand

No ale to je tvůj problém, že nadáváš hráčům. Ostatní lidi to moc nedělaj.

Reagovat
kiwwi

to vies

Reagovat
Trand

No co? Prostě mi vadí, když někdo vulgárně uráží hráče. Kritika klidně, ale tohle mi vadí. Mysli si o tom, co chceš, ale já takhle budu reagovat vždy.

Reagovat
kiwwi

jezis maria, ved som mu nenadaval do kokotov...ty si nikdy nepovies na nejakeho hraca ked spravi blbost "boze to je debil"?

Reagovat
Trand

Jen říkám, že mi to vadí. Klidně si nadávaj, jen počítej pak s těma reakcema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, skoda, ze to nekopal Cleverley. To by som si pozrel tu reakciu.

Reagovat
mike.84

čemu se ten hjundayák diví, blbeček. bellamy ve svém živlu když si muže poklabosit s o 10 let mladšíma frackama :D

Reagovat
mike.84

hahaha kokotku

Reagovat
mike.84

cfc zatím obě penalty

Reagovat
SunFells

Tak se zas laskavě uklidněte, že někdo nekopne dobře penaltu z něj kreténa nedělá a on se o ní nikterak nebil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tam bol?

Reagovat
SunFells

A ty? Vyloučit, že se o ni nebil samozřejmě nemůžu, ale nevypadalo to tak. Stejně tak ty nemůžeš říct, že se o ni bil, takže ty nadávky rozhodně nejsou na místě.

Reagovat
Miguel19

Vyloučit to nemůžeš, ale napsal si tu suverénně, jako bys to vyloučil

Reagovat
SunFells

Bil se o ni?

Reagovat
kiwwi

ja to ale nechapem, Ramsey by bol u mna asi posledna volba z toho co je na ihrisku, prisaham

jako toho dementa som myslel tak, ze ked videl jak nakokot kopol prvu tak si dam kurva zalezat na tej druhej...niekedy ma ten chlapec strasne vytaca

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ja tiez nic netvrdim , len ty si to prave takym sposobom vyhlasil. A tie nadavky na neho su samozrejme trapne.

Reagovat
SunFells

Pokud se tedy chcete naprosto přesně držet toho co jsem napsal, tak udělám totéž ....Napsal jsem "bil", došlo tam k nějakému fyzickému kontaktu? Nedošlo tam ani k náznaku, nikdo tam o ničem dlouze a ani agresivně nediskutoval, to mě tedy vede k tomu, že se tam jentak nevetřel na úkor někoho dalšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre dobre, ved to malo byt len take podpichnutie.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

preve mi to prislo take, ze suverenne siel po tom, aby tu penaltu kopal on...ale mozno to bolo rozhodnutie trenera - to by vysvetlovalo viac, pretoze Pearce je blbec

Reagovat
SunFells

No fakt ani od Pearcea nečekám, že by před čtvrtfinále netrénovali pentle a neurčili si exekutory.

Reagovat
Trand

Reagovat
madridcan

Ramsey gol?......Hmmmm vyzera to na Culkina

Reagovat
kiwwi

ak GB nahodou nepostupi, tak predpokladam ze Butland a Ramsey si to u fanusikov odskacu

Reagovat
smazaný uživatel

Phelpsov posledný závod kariéry, poplačeme si

Reagovat
Trand

Teď má stejně medailí jako Indie za celou svojí historii na OH.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tu nebudu sam, kdo nesnasi Ramseyho, co?

Reagovat
Trand

Ne, ještě tu máš kamaráda mika.

Reagovat
Shevchenko

Ti volové na ČT tam radši dají záznam házené.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, taky jsem se na Dány s Chorvaty radši díval v přímém přenosu, mohli tam dát Francouze s Islandem. Ale od čeho máme internet že?

Reagovat
minoLFC

Allen pekny karate kop do brucha

Reagovat
madridcan

Keby prisiel Giggs a rozhodol, tak to by bolo ku*va krasne

Reagovat
smazaný uživatel

jj jeho braska by mel urcite radost

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

..no to je kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Moc vtipný to není

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny to je, zvlast kdyz se tu nahore nekdo chtel hadat o simulovani barcelony

Reagovat
-Carles-

blbec...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Me bavi, kdyz to delaji. Pekny.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Spojme sa pre futbal spojme sa proti barcelone.

Reagovat
alcantara

Este sa raz niekde smykne a bude to najvacsi simulant na svete, pozname.

Reagovat
madridcan

Presne tak...aj ked snad tak hlboko ako vy pri Cristianovi neklesneme, aby sme sa chytali kazdej pi*oviny

Reagovat
-Carles-

Na Cristiana zatiaľ nemá nikto a podla mňa ani dlho mať nebude

Reagovat
madridcan

V Brazilii podla vsetkeho vyrasta talent aj na to

Reagovat
alcantara

A kto su to "my" a kto su to "vy" v tomto pripade? Ved ledva sa smykol na travniku a uz to sem hadzes na ukazku.

Hlboko klesnut? Ved sa kukni, ako sa nechali poblaznit miestne deti demagogiou vedenou proti Sergiovi.

Reagovat
Jerichoo

a kde tam vidíš podklznutie prosimťa?

Reagovat
Trand

Chtěl za to penaltu? Mně to totiž přijde, že to nemuselo být naschvál.

Reagovat
madridcan

Neviem ti povedat. Ja Barcelonu len niekedy pozerávam v lige, nie to, aby som si oči nicil este v priprave. Kamarat fandiaci Barcelone mi napisal na ICQ, ze Alexis je ko*ot a potom mi poslal aj toto video. Isto niekde youtube si to najdes...

Reagovat
Trand

Jako Alexis měl tu špatnou reputaci už před příchodem do Barcy, tak si nedělám iluze. Ale tohle mi přišlo spíše nechtěné.. Zkusím to někde pohledat.

Reagovat
-Carles-

On má takéto pokusy dosť často, neskutočne mi tým pije krv

Reagovat
Trand

https://www.youtube.com/watch?v=vSx_GN5IoQg Tady je to celé. Spíš mi to přišlo, že podklouznul a pak neprotestoval, když písknul penaltu. Nicméně mám ještě dvě poznámky. Ty lasey jsou hnus, nechápu, že to používají i v přáteláku. A i když jsem ty dreyy viděl jen z toho videa, tak se mi překvapivě docela líbí. Sice je to nějakej základní přechod z Photoshopu, ale ty barvy mi přijdou celkem pěkné.

Reagovat
Trand

*lasery, dresy

Reagovat
-Carles-

Bolo to písknuté rýchlo, takže protestovať ani nestihol Ale tu je jasná chyba hlavne rozhodcov, zdá si mi že čiarový kýval hlavou že nemala byť. V každom prípade to mohlo byť aj pošmyknutie ale Alexis mohol v takom prípade dať najavo, že sa o faul nejednalo.

Ja tie dresy fakt nemusím, už som bol zvyknutý na tie luxusné čierne a zrazu takáto maškaráda, ale možno časom sa mi tak nebudú hnusiť

Reagovat
Trand

No mně se hnusily, když byly představené, ale teď se mi i k mému překvapení líbí. Zy černé se mi líbily moc. Kamarád co fandí Barce se mě ptal, jaký si má koupit dres, jestli domácí nebo venkovní a já na něj, ať si koupí dres z minulé sezony raději a on, že tyhle jsou hezčí, tak nevím, co si o tom mám myslet. Shodou okolností si koupil Alexise.

Reagovat
-Carles-

Každý má iný vkus no

Ja mám doma z legendárnej sezóny 08/09 ale plánujem si kúpiť najkrajší dres ever :

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/ronaldinho-ronaldinho-178405_660_380.jpg

Reagovat
Trand

Reagovat
madridcan

podklznutie? No ja neviem. Ked si vsimas nohy, tak su pevne na zemi. Ziadny klzavy pohyb tam nevidno, az potom ked uz spadol...

Reagovat
Trand

Nj, nebudu to už řešit, asi máte pravdu.. Žádný klouzavý pohyb tam není to je pravda, spadl tak nějak divně. Je to podezřelé při nejmenším.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Swarley

tak to je síla

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt uklouzl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ty asi taky

Reagovat
Kovi81

Tak jeste naposledy... Phelps

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc ma na sobe Pearce ten rozlisovak?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Už zas chcou vypadnout na penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze pujde Ramsey zase kopat pentli

Reagovat
Trand

Zklamání, viď?

Reagovat
fantomas

Reagovat
-Carles-

Korejci to dajú

Reagovat
smazaný uživatel

No, mít gólmani trochu víc štěstí, tak je to snad 1:1 po třetí sérii...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně tohle jsem myslel. Díky.

Reagovat
Trand

Tyvole Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jóooo.

Reagovat
-Carles-

Paráááááda

Reagovat
smazaný uživatel

Už pred penaltou bolo jasné, že to Sturridge dojebe

Reagovat
FC Porto FC

Studge

Reagovat
-Carles-

Potešil

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Korejci snad nemají nervy. Hlavně ten 4., co to dal suverénně do vinklu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci to kopli roboticky. Sebavedomie jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Britanii bez Beckhama se to proste prat nedalo.

Reagovat
minoLFC

a kedy bola Britania s Beckhamom?

Reagovat
Kovi81

Tak to meni situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

s Beckhamem a bez Giggse, tak bych jim pral nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty dvě penalty během normálního hracího času.

Reagovat
minoLFC

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

penalty ze strany korejcu naprosto neuveritelne vyresene

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš za toho Beckhama, Pearci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky,Jihokorejci

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dívám, že obě ty penalty kopal Ramsey. Proboha proč ho k tomu po té první pouštěli?

Reagovat
smazaný uživatel

Škota těch Hondíků,že to neudrželi stejně jako Jakubčoviče,Jablonec a SK Slezská.Všechny oblíbené celky vedly a všechny prohrály až na Korejskou republiku

Reagovat
smazaný uživatel

prvé čo ma napadlo po penaltovom roztrele medzi VB a Koreou bolo slovo špekulovanie pre dravosť a bojovnosť nielen Korejčanov, ale aj Japoncov a Hondurasanov davam

Reagovat
smazaný uživatel

Proč špekulovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim tim zo strany VB a aj Anglicanov trebars na Eure... Japonci prisli, napalili to tam a bolo...akonahle zavahaju briti povetcine nedaju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, nervy jsou holt svině. :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale tým azijcanom sa proste neda nepriat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim tim zo strany VB a aj Anglicanov trebars na Eure... Japonci prisli, napalili to tam a bolo...akonahle zavahaju briti povetcine nedaju

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Chelsea represent

Reagovat
smazaný uživatel

Co má Chelsea společného s tím, že Ramsey neumí dát penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

On ji nedal Sturridge, ale jinak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nedal až v rozštřelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

No dyt...to jsem myslel. Londýn represent tedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Dvě ze tří. Převedem si to na procenta a porovnáme se Sturridgem?

Reagovat
Trand

Nj, ale ani jedna z nich přesvědčivá. Jsem se modlil, aby tu poslední dal, to by ho mohlo zničit, už takhle brečel.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Viděl jsi?

Reagovat
fantomas

Ne, z VB sem videl 20 minut proti Uruguayi, vsecky Pearceovy sestavy a snad pokazdy sem mel chut si vydloubat oci...(sestava me potesila asi jen jedna)..kazdopadne procentualne je to proste slusna bilance.

Reagovat
Trand

O nic jsi nepřišel, neboj. Aaron hrál na trunaji moc dobře, obrovskej rozdíl proti sezoně. Často se ocitl v situaci, kdy kolem něj byli 3 hráči a on vybojoval aut nebo faul nebo mezi nimi prostě proběhnul. Tyhle situace vyhledával, využil tam naplno svých otoček a podobnách věcí, za které byl kritizován v sezoně, fakt paráda. Ty první dvě kopnul mizerně(ta první prošla brankářovi pod rukou, jen kousek od středu a ta druhá byla kopnutá stejně, jen na druhou stranu), ta třetí už byla lepší, rána kousek od středu, ale tentokrát už vzduchem... Kdy se vracíš mimochodem?

Reagovat
fantomas

Prima prave pisu z letiste v Nairobi...pak az z Prahy dneska vecer

Reagovat
Trand

Aha. Tak klidnej let přeju.

Reagovat
-Carles-

Poznávací zájazd?

Reagovat
fantomas

Dovolenka.

Reagovat
-Carles-

Zaujímavý výber

Reagovat
smazaný uživatel

wau

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem vcera 60.-120. minutu a Ramsey mi prisel nejhorsi ze vsech Britu

Reagovat
kiwwi

On nehra vyslovene zle, ale niekedy mi vazne lezie na nervy...nechapem kde v sebe berie pocit, ze je nejaky super creator. Kolkokrat moze uplne jednoducho posunut loptu dobre stojacemu spoluhracovi, ale on namiesto toho "vymysli" nejaku kokotinu s nulovou sancou na uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, hlavne tech zbytecnych ztrat mice mel zase hromadu, at uz kvuli nepresne prihravce, nebo zbytecne dlouhymu drzeni mice. Kdyby si s micem nekomplikoval zivot a hral podobne jako treba Allen, Carrick, Howson... On prehled o hre ma, jen to nedokaze prodat.

Reagovat
herbage

no, to je přesně celý on a jeho největší slabina. Rýsovala se uplně jasná kolmice na Robina, který by šel sám na branku, ale on si radši ještě o dva metry potáhne míč, až se Robin dostane do ofsajdu (což ho taky pěkně nasralo) a pak přesune hru přenesením vzduchem 40 metrů na Rosu do běhu někam na křídlo. Rosa zpracuje, vystřelí. fantomas z toho přenesení uchcává, já bych za to Ramseymu utrhnul hlavu. Song hraje mnohem jednodušeji a efektivněji a proto měl za sezónu taky asi 10x více asitencí a celkově vytvořených šancí než Aaron a to z pozice CM/DM

Reagovat
fantomas

Oh, Asiátci přenádherně.

Reagovat
Trand

OT: http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manuel-almunia-says-he-would-still-1218506

Zvlášť zábavné"“It was so, so hard to cope with. One day you are number one and ­everybody wants you, and the next day you disappear"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viem si predstavit ake to muselo byt tazke a je mi luto ze bude zapamatany ako bude, ked mal aj uzasnu sezonu, skvele zapasy..skoda ze si to, co si tak dlho budoval, tak ryclo pohnojil

Reagovat
Trand

Tak mně je ho taky líto a měl pár super výkonů, třeba proti Barce nás držel. Ale tahle pasáž mi prostě přišla vtipná. Na druhou stranu, klub jako Arsenal nemůže mít v bráně hráče, který celkem často kiksuje. Ale líto mi ho je, to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

No a teraz som zvedavý, čo bude s Bellarsom. Dúfam, že ho nepredáme. Ešte rok by sa mohol hodiť..

Reagovat
tomasinho

Právě, ten rok bych ho nechal, ale to nezařazení na soupisku pro EL mnohé značí. Snad se ale mýlím. Radši ale obětovat jeho než Dannyho třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

V. Británie byl sem včera přesvědčený,že nepostoupí !!!!! Finále Mexico- Brazílie by se mi líbilo.

Reagovat
cubinho

J. Korea!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Vcera mozna, videl jsem to od zacatku 2. polocasu, ale jinak hral docela dobre. Nekteri nefanousci Arsenalu ho po druhem nebo tretim dokonce oznacili MOTM. Proti sezone diametralni rozdil.

Reagovat
Trand

Super, kdyz nechci reagovat na hrubase tak reaguju a kdyz chci, tak ne. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Semifinále bez Evropanů. Náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně NE.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém byl ten tým VB, mám pocit, že i naši by udělali lepší dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to si taky myslím.

Reagovat
tomasinho

Zase nepřehánějme, však porazili Uruguay, která na to měla být fotbalově xkrát lépe a měla mít medaili.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rád Brazílii a Mexiko. A Japonci mi nevadí a jelikož nemusím angličany tak mě příjemně korejci překvapili. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Naši Angličany porazili, tenhle ročník navíc udělal i Německo.. Já bych to nebral jako přehánění.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc záleží kým by se to doplnilo mimo ten věk - takový Sivok, Hubsch, ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,aůle to nevíš jak bysme hráli. Jsou to jen doměnky. Taky bysme mohli vyhořet s nějakýma afričanama.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že ne, tehdy na OH jsme taky vyhořeli, když se od toho týmu čekalo hodně, ale minimálně zajímavé by to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nevíte, jak je to vůbec s nominacemi, jestli kluby musí své hráče pouštět?

Reagovat
tomasinho

Ale jak je udělal, haluzácky z jediné šance. Navíc tenhle tým byl doplněný o daleko kvalitnější hráče ve středu hřiště, obrana úplně odlišná od Eura dvacetjedniček. A když byl problém tým VB, co potom bylo Španělsko?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, že ten zápas byl divnej.. Jenže v té kvalifikaci jsme s nimi pak i remizovali. Dvakrát po sobě takhle dobrý výsledek už něco znamená..

Španělsko krachlo, jenže tam o jejich talentu nikdo nepochybuje.. TI to klidně mohli vyhrát, VB má strop daleko daleko níž než oni..

Reagovat
tomasinho

Jasně, o tom, že ten španělský je podstatně výš nepochybuju, to je jasné. Ale jako kritizovat britský tým za neúspěch Evropy, když z nich udělali nejlepší výsledek, to je poměrně přeháňka. A naši tam být mohli, kdyby si neposrali zápas s Běloruskem. A nemyslím, že by naši uhráli o něco víc než Britové, pochybuju, že by třeba porazili Uruguay.

Reagovat
smazaný uživatel

To místo dostali zadarmo, o to mi jde.. Jinak bychom na olympiádě nejspíš byli. Zase tak bych ty naše nepodceňoval, i se Španělskem neodehráli špatný zápasy..

Reagovat
Talker

Tak Británie se dostala nejdále, navíc jim postup do semi posraly pencle - nejdříve Ramsey a potom Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak... a vůbec, vypadli s koreou, to nepotřebuje žádný další komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jak by Korejci byli nějací nazdárci.

Reagovat
smazaný uživatel

Korea je

Reagovat
smazaný uživatel

výborná o tom žádná

Reagovat
tomasinho

Jo a Španělé vypadli s Honduaresm třeba, to taky nepotřebuej komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

No v podstatě nepotřebuje. Asi budu za blázna, ale pro mě je určitě Honduras fotbalovější zemí než Korea. Milla je špatný trenér a to vypadnutí bylo naprosto zasloužený. Přišlo mi, že angláni byli celkem tlačení, finále vb-bra by určitě bylo senzační. A jak už se tu někde řešilo pro mě tenhle turnaj nemá takovou prestiž jako turnaje FIFY.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kam si se za ty poslední roky díval, ale Honduras určitě není lepší co se týče fotbalu obecně než je Korea. Výsledky hovoří jasně i na MS světa kde Korea jako jediná z asijských mužstev nikdy nechyběla a poslední roky rozhodně není do počtu narozdíl od Hondurasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

obrovský výbuch Evropy, bylo by fajn vidět taky podobné semi třeba na MS za 2 roky, ale MS zatím nikdy překvapivého vítěze nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak osobne si myslím, že to bolo spôsobené najmä tými zvláštnymi kvótami, podľa ktorých mala taká Afrika rovnaký počet miesteniek ako Európa A už vôbec som nechápal, prečo Južná AMerika mohla mať iba dvoch zástupcov. Na MS v Brazílii táto bublina praskne, pretože tam budú (aspoň podľa mňa) Argentínčania, Nemci, úplne iný tím Španielska, Taliani, Portugalsko, a to bude úplne iný kaliber ako Honduras alebo Kórejská republika. Jedine Japonci a Mexičania by podľa mňa mali šancu preraziť podobne ako na OH

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nic ve zlém, ale to jsou všechno spekulace, před zahájením turnaje všichni říkali: Španělé to mají jasný ani se nemusí snažit ona i ta Brazílie se sakra nadřela s Hondurasem. Prostě kecy typu bude to jiný neberu, nikdy nevíš co se stane slabší porazí silnějšího. Třeba Nizozemci na euru taky měli postopit a prd. To je krása fotbalu. Ty repre co si vyjmenoval jsou špička, jenže to jim vítězství a třeba ani postup nezaručí.

Reagovat
smazaný uživatel

Korea u mě žádné překvapení, velmi vhodně doplnila mladíky třemi osobnostmi z A týmu a do semifinále postoupila zaslouženě, ale pěkně ty brity rozhodčí tlačil dál. Jedna penalta možná, ale druhá? Ani náhodou.

Reagovat
Darren Fletcher

ANDYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYY C´MOOOOOOOOOOOOOOOOON !!!

Reagovat
Rssa

Teda jako nefandím ani jednomu. ale Federer dostává slušně na prdel

Reagovat
božský John

Květákovi to dneska docela jde. Ještě se nechytal za nohu

Reagovat
smazaný uživatel

chcipni smejde

Reagovat
božský John
Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

A Djokopi bez medaile

Reagovat
božský John

Del Potrovi to musel po tom semifinále přát snad každej

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako Djokopicovi musi snad kazdej prat prohry

Reagovat
Kovi81

*Murrayovi

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Murraymu palec nahoru

Reagovat
Kovi81

Opravil sem tvuj prispevek predtim, Murray ode me nikdy zadny palec nahoru nedostane.

Reagovat
božský John

Tzn. přání Del Potrovu na druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Preco?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je to zasranej simulantskej kokot?

Reagovat
Kovi81

Kolikrat to jeste udelal krom toho Davis Cupu?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak zhruba 20x? plus to jeho driblovani 30 vterinovy, kdyz ma protihrac BB, plus to jeho rvani, kdyz protihrac zkazi uder.. atd. atd.

cely AO simuloval, proti Murraymu, kdyz dostaval kotel, tak to vypadalo, ze kazdou chvili zkolabuje, ale jakmile ucitil trosku sanci, tak behal jak ratlik.. neskutecne trapnej hrac, prirovnal bych ho k fotbalovy barcelone..

Reagovat
Kovi81

Aha, a ze Murray nerve, kdyz je zapas vypjaty. Driblovani mezi servisem dela uplne kazdy, takova Williams si to dneska permanentne nadhazovala a vzdycky servirovala az napodruhe, to je dneska uplne bezne. To behani je asi i otazka psychiky, navic na AO to je to pocasi na kolaps, to ne ze ne S takovym Murrayem si rozhodne nemaji v tomhle ohledu co vycitat, akorat Djokovic je asi milionkrat vetsi sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze to evidentne vubec nesledujes

Reagovat
Kovi81

Stacilo mi i videt semifinale na olympiade, tam byl Murray urvany jak opicak.

Reagovat
Kovi81

Jinak se na Murraye nedivam, pokud nehraje nejaky velky zapas (semifinale grandslamu a vys).

Reagovat
božský John

+ ta jeho máma,brr

Reagovat
smazaný uživatel

zato Djokopicova rodina je fajn

Reagovat
božský John

Tam vnímám jenom bratry a toho trenéra, ti jsou takoví nijací, ale Andyho máma mi připomíná tu čubku z Harryho Pottera, co seděla na ministerstvu, jak jí kradli viteál

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

jeho bratr je kokot kokotu, jeho trener je mi krajne nesympatickej a slovak k tomu a jeho rodice, to je hnus horsi jak Andyho matka..

Reagovat
božský John

Jak řikám, na mě ta jeho famílie nijak nepůsobí, ale on si to jirka Novak vybere chovánim na hřišti, takže fifty fifty

Reagovat
božský John

A hlavně ho poráží Berdych, kdy se mu zachce a to je ještě horší !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jeden, Andy! prosim!!!

Reagovat
Kily

tak to je ranec, ale kdo jinej by to měl otočit, když ne ten nejlepší

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Swarley

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne, ale Murray nema co otacet! on vede 2:0!!!

Reagovat
božský John

květák=ten nejlepší?

Kolik grandslamů vyhrál ?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ho to vsechno ceka

Reagovat
božský John

To by musel bejt grandslam pomalu každej měsíc, aby to všecko stih

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

mne bude stacit, kdyz vyhraje 2 - Wimbledon a jeste jeden k tomu

Reagovat
Kily

tak co se favorita týče, není o čem, Murray je na koni, kdyby hráli na jakémkoli jiném kurtu v jiné zemi, tak bych o něm nepochyboval a měl to za jasnou věc, ale hrajou na centrálním dvorci nejslavnějšího tenisového areálu světa, kde dlouhá léta kraluje Mr. Tennis a kde to Andymu může v té koncovce svazovat ruce a nohy (tady mu tedy hodně pomůže to prohrané finále Wimbledonu), Fedex navíc brejkboly má, tohle finále ještě rozhodně neskončilo

Reagovat
Kily

no za jasnou věc, tady jsem trochu uletěl

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny je, ze Murray za celej turnaj prohral svoje podani jen 2x Ani jednou s Djokopicem

Reagovat
Kovi81

Nejak ti blbne p a v mam jinak dojem

Reagovat
Kily

neuvěřitelný to je, ale současně i vzhledem k tomu, že za poslední tři sety, z nichž dva byly hodně jednoznačné, zároveň nabídl soupeřům 13 brejkbolů, jedním proměněným se ta pohodě může změnit

Reagovat
smazaný uživatel

tak hraje s Fedexem

Reagovat
Kily

no tak teď už to ale celkem posral

Reagovat
Kovi81

Reagovat
božský John

Tak Rožér začíná hrát. Čekám, že do deseti minut začnou těžký bolesti kotníku/achilovky

Reagovat
smazaný uživatel

to neni Djokopic

a Roger ve 3 setech muze valit domu za milkou

Reagovat
smazaný uživatel

hateri vsech zemi, vylizte mi kule

1 gem !!!!

Reagovat
kiwwi

keby to chcel Fedo otocit a ty by si lizal gule vsetkym

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze chce, ale na Andyho nema

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

keby hral včera Andy štyri a pol hodiny ,tak by sa na kurt ani nedostavil

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty ses mi idiot

Andy narozdil od Fedexe vcera odehral dalsi 2 zapasy a Federer mel volnej den, ty sampione..

Reagovat
božský John

Květák

Rogerovi se asi nechtělo no..

Reagovat
kiwwi

jasne no, povedal si ze sa mu nechce tak nech to cim skor skonci

Reagovat
božský John

Tak a neber mi tu iluzi

Reagovat
Kily

Roger se asi až zítra z novin dozví, že se to finále už hrálo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc jsem mu to přál už jenom z toho pohledu, že olympiáda je poslední věc, co mu chybí. A zvlášť proti Angličanovi, škoda no.

Reagovat
božský John

Reagovat
Kily

taky, Fedex je prostě fenomén, pak už mu chybí ještě Davis Cup, mám radost, že se Andymu konečně povedlo něco velkého vyhrát, ale ta radost by byla větší v případě výhry Rogera

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl Roger hajzl, tak si to mel s Andym prohodit, Roger by konecne vyhral olympiadu a Andy domaci GS..

Reagovat
smazaný uživatel

únava z minulého zápasu ...

Reagovat
Kily

to si nemyslím, na pětisetové zápasy je zvyklý, navíc měl skoro dva dny klid, během něhož hrál Andy své semifinále a včera mix

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste titul s Laurou, Andy!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kily

začíná to až moc dobře Štěpánek si tohle bude vyčítat strašně moc dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Stepanek si ale nezaslouzil vyhrat ten zapas, sice vedli, ale 1 a 3/4 setu byli jasne horsi..

Reagovat
Kily

jj, vypadli zaslouženě, i když strašná škoda toho stb, ale já hned říkal, že tady se provařila medaile, o kterou on strašně moc stál. Měli slušný los a deblisté z první světové desítky by proti někomu, kdo to nehraje a vypadá že ho to vůbec nebaví a jeho spoluhráčce, která to případně hraje jen jako juniorka, zkrátka měli ukázat větší zkušenosti a vyhrát. A mrzet to může pak o to víc, že Murray s Robsonovou mají vlastně jako amatéři v téhle disciplíně na dosah zlato

Reagovat
božský John

Murray je k tomu aspon slušnej tenista, Robson je jen nafouknutá bublina (jenom kvůli tomu, že je Britka)

Reagovat
tomasinho

To teda není, nafounkutá bublina vyhraje ve 14 juniorku Wimbledonu? Sehraje v 16 vyrovnaný zápas s hráčkou top10 Jankovič? Dva roky po sobě v 17 a 18 vyrovnaný zápas se Šarapkou? A co její výknoy na Hopman Cupu 2010?

Reagovat
tomasinho

A v 18 jako nezkušená v deblu předvedla několik úderů, nad kterýma by s otevřenou hubou čuměla i Serena nebo Navrátilová. Forhend má výborný, voleje slušné, stačí vypilovat pohyb a servis, za 4-5 let bude top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

bude TOP 5 jednou

Reagovat
tomasinho

Nechtěl jsem být zase až přehnaně optimistický. I když já si myslím, že může i výš.

Reagovat
Kily

ta jedna výměna v stb, kdy třikrát za sebou rychle reagovala na síti, byla lahůdková

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Laura si vybrala jedne horší game a bude je to stát set. Ale už 3 STB zvládli.

Reagovat
Kovi81

Nicmene, co se vitezu tyce, tak to je absolutne nejhorsi tenisovy turnaj, co me napada. (At uz se jedna o muzskou nebo zenskou dvouhru, prip. zenskou ctyrhru).

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
tomasinho

Ou, tak druhé zlato nevyšlo, jak Andy podržel vždy Lauru a byl nejlepším hráčem na dvorci, tak dnes jeho chyby rozhodly o vítězství Bělorusů. Za prvé v super tiebreaku za stavu 6:6 druhý servis na forhend Mirného, který Lauru vytloukl. A hned další míč poslal return na 2. servis Vicky do sítě. Pak už to nedohnali. Ale i tak poklona a hlavně pro Lauru neskutečná vzpruha.

Reagovat
Kily

no, no, ona v tom stb taky nebyla čistá, na první dva servisy tam poslala dvě dvojchyby

Reagovat
tomasinho

Já vím, ale pak zahrála skvělý volej na lajnu za stavu 3:3. A od ní si takový kiks dal čekat prostě, předváděla je každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky,říše zla získala zlato

Reagovat
minoLFC

Bale uz si nemusi mysliet, ze je voci nemu Adam vyhraneny...dnes vazne zlomil protihracovi nohu v pripravnom zapase...

Reagovat
kiwwi

to fakt? on je strasny kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Máš nějaké video?

Reagovat
minoLFC

nie, bolo to za zavrenymi dverami

Reagovat
Rssa

Bolt

Skvělý závod, je mi jen líto Asafy a sere mě tam Gatlin.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to mám já.

Reagovat
Kily

takhle se zadupávají do země všichni pochybovači

http://www.youtube.com/watch?v=FDv7w4ArbUM

Reagovat
madridcan

River Plate na konci komedia dobra Take blbosti som uz dlho nevidel a to sledujeme minimalne pat El Clasic za rok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele