Ohromně cenné vítězství, tým to hodně zocelí, řekl Bucha po obratu proti Šeriffu

02.08.2022, 23:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Usama Bin Dembélé

Plzeň opravdu příjemné překvapení v pohárech. Klobouk dolů (a to je nemám rád).

Čekal jsem zase nějakou ostudu jako loni, ale je vidět, že ten tým je už úplně jinde a takticky asi nejvyspělejší tým český ligy..

Reagovat
dontcallmeandre

Buchu tu dost lidí chtělo posadit (nedivím se jim) a on přitom zahrál asi nejlepší utkání za hodně dlouhou dobu. Plzeň nemám moc rád, ale fandím Bílkovi a jsem rád, že se mu přes Zlín a Kazachstán povedlo vrátit do angažmá, dke má šanci ukázat, že patří mezi absolutní trenérskou špičku. Vůbec bych se nezlobil, kdyby si to pak zopakoval ještě jednou u reprezenatce.

Reagovat
Slavia10

a nebo to bude možná náhrada za Trpiše, i když bych radši mladšího progresivního trenéra, ale tak Bílek je fakt prostě špička a je to jediný trenér asi, který kdyby nastoupil teď do Sparty, tak bych se jí opravdu bál a brak ji jako favorita na titul.

Reagovat
dontcallmeandre

Bílek ve Slavii mi přijde jako utopie, o kterou nikdo moc nestojí. Z Plzně půjde buď k repre, nebo ještě jednou ven (to čekám nejvíc)

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Proč by měl Bílek nahrazovat Tripiše? Co to je za myšlenkovej pochod?

Reagovat
Selänne

Dej s tou repre pokoj, probůh.

Ale všechna čest, že dokázal Plzeň takhle zvednout.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Pablos

Reagovat
OTASi

Reagovat
ratusek

těším se zase na to vlákno "Bílek a repre"

Reagovat
bobis21

Po postupu do LM to vystřídá "jeho postup do LM není úspěch, protože měl nejlehčí los v historii LM a postoupil by tam každý"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dontcallmeandre

Mě přijde, že aktuálně ani o repre není moc zájemců, kteří by na to měli, nebo je? Podle mě je to jeden z důvodů, proč to dostal znovu Šilhavý. Trenéři, co reprezentaci už vedli jsou vesměs staří, takže kromě Vrby a Bílka asi nikdo, a je otáyzka, kdo z maldší generace by na to měl, a měl zájem . U Trpišovského čekám po Slavii spíš jiné klubové angažmá.. Takže to po šilhavém vezme Kozel nebo Lavička.. A to bych raději toho Bílka.

Reagovat
Aldeano

Všude kde byl, tak dokázal ten tým posunout a hrát s ním i nad možnosti kádru (díky propracované taktice). I ve Zlíně to bylo vidět.

Ale k repre si nemyslím, že by se chtěl i on sám ještě někdy vrátit. Přál bych mu spíše ještě další zahraniční angažmá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele