Bílek: Všichni hráči podali skvělý výkon, nasadit dva útočníky bylo správné

03.08.2022, 10:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli to dotáhne do skupiny LM, tak to bude hezké "zmrtvýchvstání" viktorky..

Reagovat
Rothbard

I Bílka.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo, jestli to fakt zvládne, tak odvolám všechny hejty na jeho adresu z minulosti.. i když u repre si to zasloužil

Reagovat
kattos

Čím?

Reagovat
Fakt

Už asi 2 dny se tady téma- Bílek u reprezentace neřešilo, je to potřeba zase rozjet.

Reagovat
ratusek

Reagovat
kattos

No to je Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že tu každý rok od roku 2011 čteme, že letos to už skončí, tak se drží opravdu úctyhodně dlouho. Ten Šádek ten fotbal prostě dělat umí.

Škoda toho Nezmara - kdyby si ho stáhl tým jako Liberec/Jablonec/Bolka - tak by to taky vypadalo luxusně.

Celkově mi přijde, že stačí mít nějakou rozumnou koncepci a jde to - ok, Sparta prachy, ale potom je tu Plzeň, Slovácko, Slavie, kde je vidět nějaká vidina, filozofie.

Kéž by se přidal ještě nějaký tým - za posledních 15 let měl nejvíce namířeno nahoru ten Liberec, škoda, že Karl do toho nechce cpát ty peníze. Na severu Čech a na Moravě by to ještě jeden zajímavý tým chtělo. Hlavně na té Moravě.

Reagovat
ratusek

Nevím jestli je vize dlužit všem všechno, hodit vše na jednu kartu a doufat v zázrak. Ale už jsem to psal, vše tohle mu vyšlo a je genius a všechny si Šádek namazal na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dontcallmeandre

Nezmar se stáhl kvůli policajtům a nakonec zmizel i z Delloite, kde s ním taky nic mít nechtěli. Zatím to vypadá, že to udělal včas, a nějakému obvinění se vyhne, nejspíš nění dost neprůstřelných důkazů.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajímavý, že "betonář" Bílek klidně hraje v LM na 2 útočníky, zatímco představitel totálního fotbalu Trpišovský nastoupí i proti Hradci s 3 DZ.

Reagovat
DavorSuker

presne... tak tohle neunesli loni hlavne fans Slavie nebo Sparty. Plzen rozhodne nehrala celou sezonu beton, jen v zapase kdy se Slavkou potrebovali uhrat bod tak to zamkli... z toho se pak udelalo jak strasny fotbal hraji

Reagovat
j_mrazik

Tak velkou část zápasů jste vyhráli o 1 gól buď 1:0 nebo 2:1 a celkově jste dali o 18 gólů míň než Slávia. Bílek to vždycky hrál na co nejmíň obdržených gólů. Jeho celokariérní fokus je spíš na obranu než na útočnou fázi.

Reagovat
kattos

Proč "jste"?

Reagovat
Aldeano

A proč porovnává počet branek, když Slavia má úplně jiné finanční možnosti a i jiný a širší kádr. Ostuda už je, že titul neměla Sparta nebo Slavia, ještě aby dali i nejvíce gólů.

Reagovat
j_mrazik

Aha, myslel jsem, že fandí Plzni.

Reagovat
kattos

Reagovat
deporpepa

Ale vyhráli a to je důležité... vydřená a těžká utkání, dokázali zvrátit na svoji stranu... kvalitou... navíc výborný brankář... a to že dali o 18 branek méně... no aco... získlai o 7 bodů více a to je důležité

Reagovat
j_mrazik

To máš pravdu, já jenom reagoval na to, proč se o Bílkovi mluví jako o betonáři.

Reagovat
alegre

Jsem verny Slavista, od roku 1960, starej koren, ale osobne si myslim, ze Trpisovsky je tak nejak za zenitem. Dokazal toho hodne, ale v soucasnosti si toho prave tak hoooodne vymysli. A to nema logiku!

Reagovat
Kucka

Nejstarší uživatel EF?

Reagovat
db18

Praotec Yarda nebo Swarley, ne?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Salfovic

I valloir mu vyká.

Reagovat
dontcallmeandre

Za Zenitem je asi silné slovo, ale jestli toho vymáčkne víc, to těžko říct. Němu osobně by podle mě nějaké zahraniční angažmá prospělo, a mohlo by mu nakopnout kariéru, ale ve Slavii to je jistota pro něj a zatím i pro Slavii.

Já bych si moc přál, kdyby šel trénovat do nějakého dobře vedeného klubu na západě, s dobrou akademií, aby sem pak přinesl to know how.

Reagovat
Blasphemer

Přesně tak. Se Slavií toho předvedl hodně, ale už mi přijde, že těch kokotin začíná dělat víc a víc. Aby nakonec neodcházel jako Vrba z druhého angažmá v Plzni, kdy sice udělal úspěch, ale ty poslední měsíce už byly agónie a ten samotný konec měl už docela hořkou pachuť.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Kokotiny dělal vždycky, jen to dřív vycházelo častěji a tak nějak se to přešlo. Logicky je jasný, že když se něco nepovede, automaticky se ty jeho "blbosti" budou řešit daleko víc. U vás v Plzni byl taky dost problém, že se ten tým moc neokysličoval. To byla samozřejmě i dost velká chyba právě Vrby, že jo. Trpišovský musí každý půlrok nahrazovat klíčoví borce a osu týmu, přesto zvládá dlouhý roky dominovat na domácím poli a docházet daleko do ve vyřazovacích bojích. Tohle přeci není žádná automatická věc.

Reagovat
dontcallmeandre

JJ, já rozhodně netvrdím, že je špatný trenér, nebo že je špatný trenér pro Slavii. Jen si myslím, že jestli se chce nějak rozvíjet,t ak by mu prospělo rozumně vybrané angažmá. Tzn. ne někde v Poslu pro peníze, ale nekde, kde to dělají super, mají kvalitnější zázemí než Slavia atd. Typově třeba Alkmaar, Schalke nebo tak něco.

Reagovat
$dolar$

Mne zacina pripominat Jarolima.

Reagovat
Salfovic

Čímž by se vysvětloval i počet hráčů Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom je nejvtipnější, že hromadí velké množství typologicky úplně stejných hráčů a pak nemůže reagovat na průběh zápasu nebo taktiku soupeře a hraje pořád podle jedné šablony, kterou už ale v lize všichni přečetli, a pokud nemá v týmu vyloženě nadstandardního hráče (Stanciu, Bah), tak se bude prosazovat čím dál hůř. Ono už to, že za stavu 0:1, kdy Hradec jde bránit v 10 lidech a jediná šance na gól je rvát co nejvíc centrů do vápna, pošle do hry Tecla místo Fily, o něčem svědčí - zkrátka chtěl dál hrát tu "svou hru" a Filovi v ní nevěřil. On se taky možná až moc zhlédl v Kloppovi, jenže tomu když v nějakém zápase nefunguje "systém", tak většinou i tak vyhraje díky individuální kvalitě a tu Trpiš ve svém týmu nemá.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Pablos

No to mi právě příjde docela rozumné, vzhledem k tomu, že je z Liberce zvyklý na výprodeje a ve Slávii ty výprodeje se dějí docela taky (s tím že, ale může lépe nakupovat), tak mi tohle právě příjde jako jeho největší plus, že ten styl je tak stejný, že i když ti vypadne 6 hráčů tak je doplníš tak, že to je pořád to samé (plus mínus individuální kvality samozřejmě). Takže moc nechápu jejich největší výhodu považovat za vtipnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ukázalo v zápase s Hradcem, tak pokud tvou taktiku soupeři přečtou a ty nemáš možnost s tím kádrem hrát nic jiného, tak to zrovna výhoda není.

Reagovat
Pablos

Já to nemyslel, že bys neměl úplně pravdu… naopak to má své nedostatky. Jen mi příjde, že to je prostě styl a dlouhodobě s tím prostě i přes nevýhody ty výsledky dělá.

Reagovat
deporpepa

Je hezký, že chce hrát svůj fotbal a ten vnutit soupeři, ale pokud na to nemá dostatečně silnej kádr, tak to nemá hrát... to se mi právě líbí u pana Bílka... ví na co má a hraje to tak aby uspěl... To samé pan Koubek, ti pánové jsou takticky vyspělejší než kšiltovka, ale on zase lépe rozvíjí hráče.

Reagovat
Selänne

Taktický vyspělejší... Ok, už jsem tady viděl asi všechno.

Reagovat
10adam

Fotbal nemá logiku!

Reagovat
Selänne

Tři měsíce zpátky klepal na bránu semifinále evropský soutěže, ale je za zenitem. Ok, dědo.

Reagovat
inferno08

Možná měl spíš normálně zazvonit.

Reagovat
deporpepa

Reagovat
Lemond Laws

Nech pána být. Má na svůj tým vysoké nároky

Reagovat
Greny

Jsi zapomel že oni nemají defenzivní záložníky ale komplexní hráče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele