Novým zaměstnavatelem Edmilsona bude Palmeiras

21.01.2009, 20:19
Aktuality
Po osmi letech se Edmilson loučí s evropským kontinentem a vrací se do Brazílie. Zkušený záložník či obránce neuspěl ve Villarrealu a jeho novým zaměstnavatelem se stane Palmeiras. Smlouva by měla být podepsána zítra...

"Je jasné, že již nejsem dvacetiletý kluk. Každopádně chci vyhrát brazilský titul a Copa Libertadores - tyhle věci se mi v mé kariéře ještě vyhrát nepodařilo - a chci se vrátit do brazilského národního týmu," řekl Edmilson.

Brazilský Palmeiras již potvrdil, že se s Villarrealem na přestupu dohodl. Edmilson se zítra podrobí lkařské prohlídce a následně rychle podepíše smlouvu, aby mohl být zapsán na soupisku pro zápasy Copa Libertadores.

Dvaatřicetiletý fotbalista přišel do Evropy v roce 2000, kdy podepsal smlouvu s Olympiquem Lyon. S ním vyhrál třikrát francouzskou ligu, poté se dvakrát radoval z titulu i prvenství v Lize mistrů v dresu Barcelony. Před letošní sezonou zamířil do Villarrealu, v tomto klubu se mu ale příliš nedařilo a nastoupil jenom k šesti ligovým zápasům.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Domov je domov

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, myslel jsem, že by tam mohl prorazit, ale to neva. Doma mu bude dobře. Ať se daří José

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda Edmílson je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec, nikdy nezapomenu jak si oblékal dres ve finále MS 2002..myslím že až napotřetí se mu to podařilo

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barca

Reagovat
Kapřík

Super, tak zlom vaz .

Reagovat
smazaný uživatel

parada, dalsi posila pro brazilskou ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele