Neymar naznačil, že zůstane v PSG, Pochettinovi dluží gól

14.04.2021, 10:18
Aktuality
Neymar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (63)

Přidat komentář
janinho

dufam, ze to pravidlo o goloch vonku raz konecne zrusia.

Reagovat
F.Torres

Naopak aspon to nuti tymy dat gol

Reagovat
Kily8

Reagovat
zidane78

nevidim dovod preco to maju zrusit

Reagovat
janinho

mne to nepride vobec nejak motivacne. nevidim nic spravodlive na tom vyhrat napr. doma 3:2 a vonku prehrat 2:1, aby som po takych vysledkoch mal vypadnut. moj nazor...

Reagovat
Leo Rekordman

Akých výsledkoch?ved dostal si doma 2 góly a chcieť ešte postúpiť, ?práveže teraz je to dobre

Reagovat
janinho

a ty si dal doma len 2 goly, zatial co ja som dal 3 a chcel by si postupit? sak to co tvrdis je cisty blud a garantujem ti ze po kazdom vypadnuti na vonkajsie goly bude vela fans aj hracov ktori na to pravidlo doplatili tvrdit ze je to nahovno.

Reagovat
Leo Rekordman

nie,nechcel,keby som chcel,by som musel dať 3 aj ja doma

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat,hrát na 4 vítězné zápasy tak,jak týmy v hokeji v play-off.

Reagovat
mayday

Ve více případech si to říkám taky. Na druhou stranu, třeba včera by se za stavu 0-1 asi nic nedělo a většina týmů by hrála radši na jistotu, do prodloužení. Takhle Bayern furt musel dát branku a útočit.

Já bych to pravidlo nechal, ale zrušil bych ho v případě prodloužení. Protože v tom případě má hostující tým objektivně o 30 minut více času na vstřelení branky, která platí za dva.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Luc-Luc

na druhou stranu ma zase domaci tym vyhodu domaciho prostredi, ja bych to nechal tak, jak to je

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Hunt

Reagovat
janinho

sorry, ale v tom pripade by som mohol aj ja povedat, ze domaci vcera mohli branit vysledok 0:1 a nesnazit sa utocit, lebo ta prehra 0:1 im kvoli tomu pravidlu staci k postupu. akurat ze vcera to bol PSG a tazko asi hraci ako Neymar a Mbappe budu hrat nejaky beton. ale nepochybujem ze keby tam za tohto stavu bolo miesto PSG napr. Atletico, tak by hrali ultrabeton na 0:1 a to by asi tiez futbalu nijako nepomohlo.

beriem ten argument s predlzenim, tam ma potom v odvete domaci tim vyhodu. ale prehrat 0:1 a vyhrat 2:1 a vypadnut je podla mna nespravodlive.

Reagovat
mayday

Však jim to taky stačilo, vždyť bránili a hráli na protiútoky.

Já jen říkám, že (příklad včerejšího zápasu) za stavu 0-1 by většina týmů hrála údržbu, i ten co vede, protože furt je lepší hrát dalších 30 minut prodloužení a "hrát více času o postup" nebo jak to říct. Takhle musel aspoň jeden tým furt dát gól. Souhlasím, že vyhrát o gól a pak stejně o gól prohrát a vypadnout je na hovno, ale mám obavu, že bez venkovního gólu za dva by strašně moc odvet bylo "na jistotu".

Nechal bych to, ale jak jsem psal výše, prodloužení venkovní gól zrušit.

Reagovat
bobis21

Rozdíl je v tom, že výsledek 0:1 by bez gólů venku neznamenal vypadnutí pro ani jeden tým, takhle to ale pro jeden z nich vypadnutí znamenalo a musel pořád útočit a snažit se skórovat.

Reagovat
janinho

vy tvrdite ze bez toho pravidla by hostujuci tim len branil. ja tvrdim, ze takto by mohol len branit stav 0:1 domaci tim. v com je akoze v principe rozdiel?

Reagovat
bobis21

Bez toho pravidla by ale mohly bránit oba. Takhle jeden potřeboval skórovat aby nevypadl.

Reagovat
janinho

ja neviem, ale nemyslim si ze timy ktore sa dostanu do playoff LM sa chcu spoliehat na penaltovy rozstrel. mozno ak si niekto mysli ze ma v brane superspecialistu na penalty, ale ze by to bolo tak ako tvrdis si nemyslim.

Reagovat
letitfly

to asi ne, ale v podvědomí by oba týmy měly, že jim stačí i tenhle výsledek a hlavní je nedostat gól. Takže by třeba nehráli úplnej beton, ale by to z obou stran hodně opatrný a "na jistotu"

Reagovat
bobis21

Když jakýkoliv inkasovaný gól znamená vyřazení, je jasné že budeš vzadu opatrnější. O to víc když se blíží konec a už bys neměl čas na odpověď. Nejde ani tak o to, že by se někdo chtěl spoléhat na penalty, ale pro každého je lepší prodloužení (penalty) než vypadnutí už před tím. Právě proto bylo to pravidlo zavedeno, předtím totiž takových zápasů kdy oba jen čekali na příležitost bylo mnohem více.

Reagovat
janinho

no neviem. neberiem vam vas nazor, ale ja by som az do takych hlbokych myslienok pri tomto pravidle nesiel. a keby tam vcera miesto PSG bol defenzivnejsi tim, tak nepochybujem ze by sa do utoku nehrnuli len kvoli tomuto pravidlu.

googlil som odkedy sa to pravidlo pouziva a pise mi ze od 1956. to ze "předtím totiž takových zápasů kdy oba jen čekali na příležitost bylo mnohem více" mi v tomto kontexte nedava ziadny zmysel lebo futbal pred X dekadami bol uplne iny nez dnes. aj na prelome tisicroci sa hralo uplne inak nez dnes. nenasiel som odkedy sa pouziva v LM, ale za mna je to cisty prezitok a ja by som bol rad keby sa to zrusilo.

Reagovat
bobis21

Ale nepoužívalo se ve všech soutěžích, třeba jihoamerické soutěže ho používají jen pár let a pro prodloužení ho nepoužívají ani dnes (což bych teda uvítal i v Evropě).

Reagovat
janinho

ako som pisal, nenasiel som narychlo odkedy sa to pouziva v LM a ani to pre mna nie je az take podstatne. myslim ze min. 15 rokov sa to v LM pouziva a nemam pocit, ze by dnes padalo menej golov nez vtedy.

keby sa mna niekto pytal ci zrusit alebo nie, tak za mna urcite zrusit.

Reagovat
bobis21

No právě že méně gólů nepadá, to je celá pointa

Reagovat
janinho

aha, takze pada viac golov prave vdaka tomuto pravidlu. to mi chces tvrdit?

Reagovat
bobis21

Když je mnohem častější situace kdy jeden z týmů musí skórovat, logicky se pak hraje ofenzivnější fotbal - co na tom nechápeš?

Reagovat
janinho

asi tak ako vcera musel za stavu 0:1 skorovat PSG, vsak? nechaj tak... mam na to svoj nazor a riesilo sa to tu uz X krat. ja chapem co ty chces povedat ale proste s tym nesuhlasim a nie je to ako keby si ma presviedcal o tom ze 2+2=4, lebo to ako by sa tie zapasy vyvijali KEBY tam nebolo to pravidlo mi nemas ako dokazat. a ohanat sa tym ze pred 20 rokmi padalo menej golov je za mna blbost.

Reagovat
bobis21

Včera za stavu 0:1 PSG skórovat nemusel

Reagovat
janinho

tvl, sak toto ti tu pisem uz desiaty krat. kvoli tomu pravidlu vcera za stavu 0:1 musel jeden z timov skorovat. v com je rozdiel ci to boli hostia alebo domaci? vzdy niekto bude zatiahnuty a nebude riskovat lebo mu ten stav bude vyhovovat... keby tam miesto PSG bol nejaky defenzivnejsi tim, tak do ziadneho rizika nepojdu cely 2.polcas.

uz sa mi o tom fakt nechce bavit, lebo ty proste neuznas iny nazor jak ten svoj.

Reagovat
bobis21

Kdyby to pravidlo nebylo, tak by nemusel skórovat nikdo, protože by ten výsledek ani pro jeden tým neznamenal po 90 minutách vyřazení.

Přesně to ukazuješ ty, prostě ses rozhodl že ty jediný máš pravdu a aktivně se snažíš nechápat žádné argumenty které jdou proti tomu.

Reagovat
janinho

jasne, kazdy by chcel ist na penalty ty si marny.

ja som tu napisal X krat ze je to moj nazor a nikomu jeho neberiem. zato ty nevies akceptovat to ze niekto ma na to iny nazor. nikdy som nikde nenapisal ze ja jediny mam v niecom pravdu, tak ak mas chut pisat o mne taketo picoviny tak urob laskavost nam obidvom a uz na mna nereaguj.

Reagovat
bobis21

Jasně, proto pořád píšeš věci které jsem ti dávno vyvrátil ty jsi fakt směšná figurka

Reagovat
janinho

smiesna figurka ti kazde rano viaze snurky na topankach. pis si co chces blbecku

Reagovat
kilobyte

Takže zrušit venkovní góly a při rovnosti gólů vypadávají oba. Tím pádem budou muset útočit oba týmy.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
verv

Reagovat
jack_donaghy

vcera bolo krasne vidiet, ze ten hrac je uplne inde

Reagovat
vceradnesazitra

Kde?

Reagovat
F.Torres

Za Mbappem

Reagovat
vceradnesazitra

Nebo v něm?

Reagovat
F.Torres

Nebo pred

Reagovat
Salfovic

To jo, takhle šance nezahazuje ani Tecl.

Reagovat
jack_donaghy

no vcera mal proste smolu. Keby tie lopty idu par centimetrov vedla, tak da hattrick a je za boha.

Reagovat
Seydou Doumbia

prej smolu...takhle hrál většinu play off lonské LM...taky pálil vše co mohl

Reagovat
Kily8

Lenže Tecl nie je 3. najlepší strelec LM. Napriek tomu, že bol Neymar zranený, dal 6 gólov, myslím, že v 5 zápasoch. Včera trafil 3 tyčky, po fantastických akciách, stačilo pár cm a bol by král strelcov, napriek tomu, že on tie góly hlavne pripravuje. Odkedy hrá v LM, sa nenašiel iný hráč na sbete, ktorý by pripravil v LM toľko gólov, ako on.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to celé vyhrajou, Pochettinovi to nejde nepřát. Navíc jsou jednoznačně nejsympatičtější ze všech zbývajících klubů v soutěži.

Reagovat
vceradnesazitra

Sympoš vedle sympoše

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som im to aj prial cez Mbappeho alebo Pochecho ale na druhej strane keď som včera videl toho Paradesa,Navasa alebo Neymar ktorý sa po každom strete jebol o zem ako mech bandurkov tak dúfam že im City dá 5,6 gólov a pôjdu do piče

Navyše Guardiolovy to tento rok nejde nepriať

Reagovat
Bastaron

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

To bude pěkný semi s M. City

těžko odhadovat kdo se utká s Realem ve finále

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Sice ho nemám rád, ale včera si tam společně s Kylianem dělali co chtěli, akorát ten gol nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Po semifinále so City si zase zaplačeš za Barcelonou

Reagovat
Mönchengladbach

Odporný paklub, snad jim tu trofej Zidane nenechá.

Reagovat
Kily8

Debilné reči o pakluboch. PSG má 50 rokov, pozri akú má fanúšikovskú základňu. Ktorý klub podporuje toľko fanúšikov pri štadióne počas korony. Niektorí tupci majú zafixované, že poháre má vyhrávať dokola 6-7 rovnakých klubov a tie musia skupovať všetky hviezdy svojich konkurentov. Keď kúpil hviezdy iný klub, tak sú tu plače. Majú výbornú akadémiu. Ja mám beľmi rád ich krásny štýl futbalu. Porovnaj ich futbal s Barcelonou, Realo, AC Milánom, zápasy PSG sú atraktívnejšie. Bol by som rád za viac takých klubov, aby sa absolútna špička rozšírila. Blízko bolo Monaco, ak by sa Rus nerozviedol.

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta má taky historii a fanouškovskou základnu a stejně je to paklub.

Reagovat
sensei25

Neymar pan futbalista.

Reagovat
Kily8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele