Flick po vyřazení Bayernu: Když sečtete oba zápasy, byli jsme lepší než PSG

14.04.2021, 18:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

???

Reagovat
Špilmachr

No a?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Bohužel absence Lewy se ukázala. Škoda no.

Reagovat
pobody's nerfect

Chyběl Lewa, s ním by nebylo co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

to je ti platný

Reagovat
hematop

Souhlasím. Bayern byl téměř ve všech aspektech lepší. Jen Paříž byla gólovější no

Reagovat
pobody's nerfect

Na góly 3:3 neřekl bych, že byla golovejsi

Reagovat
hematop

Máš pravdu Nevím proč jsem žil v domění, že dali o fíka více

Reagovat
Fairplay

No nevím, včera to taky mohlo být po hodině hry 5:0 pro domácí a nemohl by říct ani popel, těch brejků, co PSG nedalo jsem snad ještě neviděl..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Luc-Luc

To se tak neda brat, kdyby Bayern promenoval sance v prvnim zapase, tak nehrajou vcera tak na riziko a PSG by se k tolika sancim nedostalo

Reagovat
Fairplay

To je pravda, ale mě šlo spíš o to, že píše o dvojzápasu a prostě v součtu dvojzápasu to bylo na gólovky vyrovnaný. Kdyby řekl, že měli první zápas rozhodnout, nezpochybňuji to. V kontextu dvojzápasu si to však podle mě nezasloužili o nic více než PSG.

Reagovat
Kily8

Len Neymar 3 tyčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si to.

Reagovat
Vsadim gule

Já jo. Paříž to zahrála taky dobre, ale bayern byl víc dominantnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dominance bez golu je k nicemu. Skvele organizovana hra PSG s rozdilovyma hracema sice nevypada tak efektne, ale ma vysledky.

Reagovat
Vsadim gule

To, ze někdo vyhraje zapas, nebo postoupí nemusí znamenat, ze je lepsi. Psg dobre bránilo, postoupilo na skóre, ale lepsi nebylo. Tím je ale neshazuju, oba zápasy se mi líbily i když psg nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt řekl jo? Takový brekot bych nečekal...

Soudnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to rozhodla hlavně impotentní křídla. To, že obrana bude děravá se vědělo. V Paříži to Neuer vychytal, v Mnichově to už taková sláva nebyla. To, že bude chybět hlavní ofenzivní hrozba se taky vědělo, přesto se Chupo prosadil Přínos Comana a Saného? Prakticky nulový. Noví R+R to nejsou, nemají na to táhnout tým, být jazýčkem na vahách a rozhodovat velké zápasy (1 povedená hlavička z finále to u mnne nezmění). Škoda. Hlavně od Saného jakožto prakticky jediné letošní posily bych čekal víc, ale prostě mi u něj chybí Robbenova dravost a chuť dát gól, u Comana asi už ani nemá cenu komentovat jeho "kvalitní" nahrávky a zakončení. Běhat a kličkovat umí, ale pak už nic

Reagovat
Rich

Absence Lewyho se projevila, Muller byl takový poloviční, to je prostě vidět. Za mě obrovská ztráta Goretzky a Gnabryho. První zmiňovaný dává góly více než Sané a Coman.. Gnabry je v současné době jediný, kdo z křídel dokáže hrát přímočaře a být nebezpečný... Sané byl ve druhém zápasu nevýrazný, při jedné příležitosti mohl míč přihrát volnému Mullerovi a mohl z toho být gól místo toho vystřelil přímo do rukou Navase... Další věc, Davies to nešlo včera a ani Kimmich nebyl zázrakem.. Každopádně pro příští sezónu, ať Flick bude na lavičce, či ne, tak chce to posilu na křídlo, Musiala se na křídlo nehodí je spíše vhodný na pozici Mullera a chce to přivést někoho na pravou stranu křídla... Dále to chce přivést Neuhause nebo Zakariu a minimálně někoho na pravého beka. Sarr do velkých zápasů nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ovšem nesměl právě Flick podělat první zápas, kdy experimentoval se sestavou a Lukáš se na stopera dostal až moc pozdě.

Reagovat
Kily8

Treba si uvedomiť, že tie šance nedávali proti rezervnej obrane. Na ľavej strane hral 3. náhradník, aj ten sa zranil, naskočil 4.!!! Pravý obranca, stopér, zranený, na stopérovi musel hrať záložník. Tak keby si Bayern proti takejto obrane, nebypracoval šance, tak proti komu, záloha bola tiež pozliepaná. V 2. zápase aspoň Paredes mohol hrať a už tobyzeralo inak. Uspokojovať sa, že proti rezervnej, neskúsenej obrane si vypracovali šance, ale nie také, aby z toho boli góly, je trošku málo na obhajcu titulu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele