Messiho otec a agent se má ve středu sejít s šéfem Barcelony

01.09.2020, 20:57
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (296)

Přidat komentář
juveforever

no koniec trucovania a bleskem na tréning

Reagovat
Liquid

otěcko za něj napíše výpověď

Reagovat
Csaplárova past

Tak malý Messi měl v dětství spoustu handicapů, ale psát se snad stačil naučit přinejhorším tam dá tři křížky ....

Reagovat
Agent z Melmacu

napísať =/ podpísať

Reagovat
smazaný uživatel

Jen trapná šaškárna. Nakonec podepíše novou, vylepšenou smlouvu a pojede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

jj vykopne Bartomeuho a dostane raketu na účet a jede se dál

Reagovat
VojtovaChelsea

* Bartomeua

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožák a skrblík nic víc.

Reagovat
roman1978

těší mne. konečně jsi se představil.

Reagovat
PP

evidentně máš nějaké problémy s nejlepšími sportovci svého druhu..

Reagovat
roman1978

spíš jen je to idiot

Reagovat
tunkic

je to vocas

Reagovat
Kincl
Reagovat
ttopi

Na twitteru se mi líbil komentář, že Muller vypadá ještě starší než normálně

Jinak Mbappe je furt dítě, takže ho to tolik nezměnilo.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím. I kdybych býval chtěl Barcu jen postrašit tak poté co za mě nepostaví liga a i klub mi hází klacky pod nohy...já bych už ze sebe ještě většího šaška nedělal a odešel

Reagovat
Losinho

Už zjistil, že to zadarmo úplně nepůjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam bude na golf a na vyplatni pasce i tak dostane par milionu a pujde zadarmo pristi rok k City.

Vo co go, ze ?

G. Bale style ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má tolik peněz za celou kariéru, že by ho tady rok na suchu nijak nepoznamenal

Reagovat
srandamač

Dá výpověď a pak klasická dvouměsíčka.

Reagovat
PBLead

Reagovat
PP

přesně nebo se natočí, že byl v době tréninku na facebooku a dostane paragraf 53 a bude..

Reagovat
Remt

Už je mi to snad i jedno. Tolik článků o tom a rozuzlení žádné. Vydám jeden článek o tom že Messi chce jít. Druhý o tom že odešel a hotovo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo to tak možná když přestupuje někdo z jablonce do slavie, Messi je jinej kalibr

Reagovat
Remt

Všechny ty věci, který proběhly se mohly dát do jednoho dvou článků a byl klid. Taky mě zajímá jestli půjde pryč ale tohle je o ničom. Celý forum zajebane jedním hráčem. Messi nerovná se fotbal, existují i jiní hráči a o těch si chci přečíst. A to ho mám moc rád:-)

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kaja900

Mě to je třeba nějak jedno, koukam každý den jestli je nějaký nový článek a rád si čtu tu diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nečti, když je ti to jedno

Reagovat
Remt

je mi jedno 100 příspěvků o přestupu Schicka, Messiho apod.. tyhlety ságy. Zajímá mě kdo kam přestoupí ale nechci o jednom hráči číst celé léto. Však je to na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Nutí tě na to někdo hledět, ty hovado? Běž třeba na stranky o šití vole, když tohle nemůžeš překousnout.

Reagovat
Remt

hovado? Čím jsem si tohle zasloužil? Tím že jsem řekl že víceméně každá stránka topuje stránky o Messim, každá fb stránka, je to všude, všude častokrát nepodložený informace a domněnky, že mi to přijde moc? Že bych chtěl slyšet fakta a výsledek a ne neustálý kecy kolem? Se zase zklidni

Reagovat
Gazdo

Lebo na to ludia klikaju preboha. Aj ty si na to minimalne parkrat klikol aby si tu napisal to co si napisal takze ciel splneny, clanok sa cita a komentuje a peniaze idu. Normalne

Reagovat
Remt

Jestli se nepletu, tak tu byla jakasi "petice" nebo co o tom, ze tu nechceme "bulvarni" clanky a podobne blbosti, tusim psalo se tam neco jako Nechceme tu clanky jak na nejakem efotbal.cz kde tyhle nepotvrzene spekulace a bulvarni clanky jsou caste. Toto mi prijde spise do této sekce článků. Lidi klikaji, prachy jdou ale jak to vypadá..

Reagovat
roman1978

vypadá to normálně. já chci číst komentáře. nový článek (příspěvek) = automaticky spousta komentářů. nelíbí - li se ti to, nečti to.

Reagovat
Remt

několikátý článek, ve kterém jsem se zas a opět nedozvěděl nic nového podle mě nevypadá normálně. No uz to nechme byt

Reagovat
Gazdo

V komentaroch sa docitas velakrat nieco nove

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nedozvěděl nic novýho? To, že se zástupci obou stran po bůhvíjak dlouhé době potkají face-to-face není nová a celkem zásadní informace?

Reagovat
Remt

až odejde tak to bude nová a zcela zásadní informace podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
blaugrana

ale ved na tomto zarabaju

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nečti. Oni o tom budou psát pořád, protože se jim to vyplatí.

Reagovat
fenixLFC

tak prave vdaka tym clankom vies ako sa situacia vyvija. keby sa zas o nicom neinformuje a da iba ze prestupil tak sa zas bude plakat ze media utajuju informacie

Reagovat
Remt

pročítám více stránek a nevím defakto nic. Každá stránka mi přijde píše trochu něco jiného, podle některých to prvně bylo jasný PSG, teď se tedy konečně shodují všechny že City, pak že Bartomeu nabídl rezignaci, pak že by to ten dobytek nikdy neudělal.. To stejný bylo se Schickem a přestupem do AS/Red bullu. Hafo informací buď stejných a nebo smyšlených/přibarvených. Kolikrát byl Schick už v Lipsku a jak to dopadlo.. jedna velká telenovela a všichni to čtou a hltaj jak posedlý

Reagovat
Acquanni

To pořád tolik lidí nechápe, že kdyby ty články nikdo nečetl a nebyly by komentované tak je nevydávají? I tyhle komentáře a diskuze typu "zbytečný článek" tomu zvyšují hodnotu

Reagovat
Remt

Tak radeji si postezuju, ze se mi tyhle typy clanku nelibi nez koukat na forum zarvane z X procent defacto duplicitnimi clanky o nicem..

Reagovat
Acquanni

Ale vždyť to nemá žádný smysl. Mě třeba taky štve, že všude vidím bulvární články o tom, s kým kdejaká celebrita, které kolikrát ani neznám, šoustá, že se někdo někde ožral a nebo že prostě ta a ta ukázala fotky v plavkách, ale tak pak je ani neotevírám přece

Reagovat
Remt

Idealka by byla kdybych neměl co neotvírat

Reagovat
roman1978

ideálka by byla, kdyby jsi už nereagoval. i kdyby tady bylo deset tisíc článků na jedno téma - opět opakuji - nemusíš je číst

Reagovat
Remt

Reagovat mohu na co chci pokud mi to vadí a přijde mi to stupidní

Reagovat
roman1978

jenže on to už každý pochopil po první reakci. takhle děláš vlastně jen to, co ti vadí na článcích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

to skoro zní, jako by si objevil poprvé novinařinu

Reagovat
smazaný uživatel

Musí na tom přece vytřískat co nejvíce zobrazení.

Reagovat
Beči

Za mě by mu klub měl vyhovět a nechat ho odejít. Ne zadarmo, ale třeba za 100+ mega od City. Ať se zachoval, jak chce, tak pro ně za ty léta odvedl tak olbřímí služby, že by mu měli vyhovět v čemkoliv.

Reagovat
Luc-Luc

taky dostal olbrimi zaplaceno, Barca mu nic nedluzi jako on nedluzi nic Barce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
janinho

aj CR dostal olbrimi zaplaceno ale keby po tych rokoch povedal ze chce odist a Perez odkazal Juventus na jeho vykupnu klauzulu 1 mld. eur, tak by som si o Perezovi pomyslel svoje...

chapem ak ich pravnici tvrdia ze klauzula neplati (aj ked podla mna sud by dal za pravdu messimu) ale odkazovat ze rok pred koncom zmluvy odide za 700 mega alebo vobec je z celeho toho pribehu najtrapnejsia cast.

100 mega by bolo v tejto situacii darcek pre Barcu a City by to podla mna zaplatili. o rok tak ci tak odide zadarmo a drzat tam hraca nasilu je zle pre cely tim. neviem si predstavit ako by to mohlo fungovat. ved sa pisalo ze griezmann chcel tiez odist ale koeman ho ukecal ze dostane svoju poziciu. a teraz tam leosa budu drzat nasilu?

nech nie je bartomeu kokot a rokuje s timami kam chce messi prestupit lebo v tych financnych srackach akych su je pre nich kazdy peniaz navyse dobry. navyse planuju predat snad 10 hracov. to si mysli ze mu banka da dalsich 200 mega na prestavbu kadra?

Reagovat
remeslnik

Barto ví, že Messiho stejně neudrží a tak dělá aspoň velké drahoty a snaží se ten průser celý hodit na zlého nevděčného Lea. Ví, že MC má prachy, kdyby hned kývl, tak mu dají třeba 100, ale čím víc se bude cukat, tím dostane víc. A bude mít na pokrytí svých vlastních leváren. Proč nabízel rezignaci, když Leo zůstane. Když by šlo Bartovi fakt o klub a jeho blaho a o to, aby Leo zůstal, tak ať to položí a s ním i všichni jeho věrní. To by byla jediná možnost, aby Leo nešel nikam.

Reagovat
janinho

no neviem, nemyslim si ze City bude tu cenu za Messiho nahanat neviem kam. oni maju kader dost dobry aj bez neho a ak nieco bolo pravdy na tej ponuke 100m + B.Silva, Jesus, Garcia tak by to pre nich podla mna bol krok vedla.

beriem ze Leos sice stoji na plate strasne vela ale marketingovo by klubu zarobil mozno raz tolko. ale predsa len ma 33 rokov a ti 3 maju to najlepsie este pred sebou. cital som ze dokonca guardiola presviedcal messiho aby tu klauzulu neaktivoval, takze tiez neviem ci je o tom prestupe 100%tne presvedceny. aj ta pripadna ponuka 100mega + 3 hraci by od city bola ako darcek.

keby tu rezignaciu aspon neponukol (asi vedel ze to Leosa neprinuti zmenit nazor) tak by z toho vysiel ako uplna svina ktora chce zachranit svoj flek na tych poslednych par mesiacov. takto to moze hrat na kartu ze "ja som rezignaciu ponukol".

neviem, no... pride mi ze to uz zaslo od Messiho do stadia kedy proste nemoze otocit a podpisat novu zmluvu. ako pri starte lietadla, ked sa uz na ranveji moc rozbehne, tak start prerusit nemozes. aj ked teda su to vsetko sprostredkovane spravy, nie je to o tom ze by on v rozhovore toto vsetko povedal, ale tak vacsina z toho je podla mna pravdiva.

Reagovat
remeslnik

Messi se už nevrátí a nic nepodepíše. Už jen proto, že to základní - odchod Bartomeua se všemi svými finančně zainteresovanými se konat nebude. A ti tři hráči ke "stovce" byli už dávno dementovaní. Jen Garcia + 100. Ale je to v jednání. Středa to snad rozštípne, jsem zvědavý, jak to dopadne.

Reagovat
remeslnik

jaké "ať se zachoval, jak chce"? Tys to napsal, jako kdyby udělal něco blbě nebo proti. Vodu tam kalí jenom Bartomeu a jeho klika. Leo se snaží jen vymanit z černé díry.

Reagovat
Csaplárova past

Nasnadě vystává otázka, jestli ho vůbec to City nebo kdokoliv jiný chce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by jej nechtěl? Přivést nejlepšího hráče historie, který má stále co nabídnout. Okamžitě zvedne popularitu i marketing. To by odmítl jen totální osel... A City jsou rozhodně in v tomto obchodu.

Reagovat
Rock

Nejlepší hráč historie? Messi je fenomenální a bezpochyby patří k nejlepším hráčům, kteří hráli fotbal, ale určitě není nejlepší ...

Reagovat
Beči

A kdo tedy je/byl lepší?

Reagovat
valloire

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Beči

Hloupá otázka. Stále je to hráč, který převýší všechny na hřišti a dokáže sám rozhodovat zápasy. A co se týče marketingového hlediska, tak o tom se snad ani nemusíme bavit. Nehledě na to, že zástupci City už s Barcelonou vyjednávají a Guardiola se již několikrát vyjádřil, že kdyby ta možnost byla, okamžitě by Messiho do týmu bral.

Reagovat
esmuellert

Kdy začne druhá série tohohle seriálu? Nebo už začala?

Reagovat
ACSMan

Můj táta v létě opravoval bazén na zahradě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš po koupání.

Reagovat
Bandita_Harry

Aj si mu pomohol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj táta by přepral tvého tátu

Reagovat
ACSMan

To teda ne, můj táta má zlýho psa

Reagovat
king23

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Zlatý časy bez netu, když byl jednou za tejden Gol. Někdy to bylo lepší jako v tomhle případě. Jednou za tejden shrnutí kauzy a nemuset číst spekulace každej den a ve finále nevíš nic...

Messi je rebel.

Reagovat
jakubbosak

Gól

Reagovat
boryland

Messi je král....

Reagovat
JacksLFC

Gól? To není tak dávno spíš Pro Fotbal a Hattrick! hezký plakáty Po pokojíčku vylepit

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Plakáty mám ještě schované, snad 100 jich bude TOP časy!

Reagovat
valloire

Gol byl čistě o sportu. Nic komerčního, žádný hledání senzací. 2 strany poplatný době a kydy o soc. tělovýchově, ale zbytek statistiky a seriozní zprávy a rozbory. Když ti na konci sezony napsali, co se dělo v uplynulý sezoně ang., špan. atd. lize (všechny ligy v Evropě), věděl jsi vše podstatný. Teď se to utápí v nepodstatnejch detailech a těch informací je moc.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
srandamač

A komentáře by ti nechyběly?

Reagovat
valloire

Reagovat
Puskas

Gól

Reagovat
Infi

přesně, já bych ty internety zakázal

Reagovat
VojtovaChelsea

Nova by z toho mohla udělat sitcom a vysílat to místo ordinace

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná win win situace. Celá vaše rodina zůstane u stejného programu, jen máma si během reklam zapne teletext.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave jihoamericky telenovela ❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Messias je úd, jestli chce za tři roky do sešlé MLS, takový Ibrahimovič je ve 39 letech v přední lize v Evropě.

Reagovat
remeslnik

Kolik takových hráčů je, co hrají v devětatřiceti přední lig. soutěž, že tím argumentuješ.

Reagovat
Bandita_Harry

Ibra je jeden z najlepších v histórii a amessi sa považuje za toho úplne najlepšieho

Reagovat
remeslnik

Messi SE považuje za úplně nejlepšího? nebo ho považují jiní? A jinak, jak vyplývá z toho, že Ibra hraje, jako ojedinělý hráč, ještě v 39ti na vrcholné úrovni fotbal v Itálii a proto je Messi úd, že by měl teoreticky jít v 36ti do MSL?

Reagovat
H.N.T.

No tak pozor, predstava ze si o sobe ten pán nemysli ze je nejlepsi je hodne naivní

Reagovat
remeslnik

Myslet si to může a měl by na to i právo. Ale nevykřikuje to do světa, jako to dělají jiní - CR7, Ibra, svého času i Pogba a jiní.

Reagovat
H.N.T.

Prosim te ten chlap je od pohledu na hristi arogantni jak prase, nepochybuju ze i v soukromi je na tom stejne jako Ronaldo nebo ten Ibra, falesnou skromnost si umí dát kdekdo

Reagovat
remeslnik

Hmmm, tak to potom, jo ...

Reagovat
H.N.T.

Vklidu ja nepopiram ze je nejlepsi je, ale vadi mi jak si nekdo mysli ze ronaldo je egoista a machr a messi je skromný tichý klučina

Reagovat
Generalní Gladiator

Tak tichý klučina on je, vo tom žádná. To že vypadá skromně neznamená,že to hraje ale ani to,že skromný je.

Reagovat
janinho

takze tvrdis ze ibra nikdy nehral v MLS?

mozno to ma Ibra ako Jagr. ten tiez tvrdil ze by v NHL nehral po 40tke ak by tych par rokov nestravil v Omsku kde nacerpal energiu. mozno keby Zlatan nehral tych par sezon v LA tak uz tiez uziva penziu. a pri vsetkej ucte k messimu si nemyslim ze v 38 rokoch bude mat fyzicky na to aby hral na uplne najvyssej urovni. v tomto smere je Zlatan alebo napr. CR trosku ina liga.

Reagovat
Y.N.W.A

Ibrahimovič šel do MLS v 36, Messi by šel do MLS v ... 36

Reagovat
El-Pistolero-68

No ale Zlatan pak zjistil, že na MLS má ještě čas a že by si to tam s prstem v prdeli dával nejspíš ještě ve 45, tak se rozhodl pro návrat na evropskou scénu.

Reagovat
kilobyte

Přitom stačilo aby vypověděl smlouvu před "koncem" sezóny a bylo by hotovo.

Reagovat
remeslnik

Čistě teoreticky ano, ale v té době z Barcy ještě nechtěl. Byla Covid přestávka a nikdo nevěděl, co a jak bude dál. Události, díky kterým pohár trpělivosti přetekl a které ho vedly k výpovědi, přišly až poté. Posunula se liga, následně i LM, logicky se měl posunout i termín možné výpovědi.

Reagovat
kilobyte

Jenže ono se toho zase tolik nestalo. Jedině ten debakl od Bayernu, ale utéct kvůli jednomu zápasu by bylo divné. Aby to nakonec neskončilo novou smlouvou pro Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Utikal hlavne z repre. Bez trofeje byl snad jenom letos v klubovem urovne, takze take se snazi utikat. Nove smlouvy a dostane za rok treba 100 mega ?

To je fajnovy takhle sedrit svuj klub

Reagovat
remeslnik

Tak blbý, abys to tvrdil, myslím nejsi. Dotáhl Arg až do finále, kde prohráli 1:0. Vytoužený titul nezískal, tak dal šanci jiným. Byl to odchod, ale né útěk. Ale že budeš říkat této situaci v Barce, že utíká, tak to je úplná kravina. Jen ho nemáš rád a potřebuješ si do něj kopnout. Kdyby Barto splnil aspoň jednou, co slíbil a sám nepodkopával "svůj" klub, tak by nikam nešel. Ale tam to stojí všechno za ho.... a bez tohoto Messiho gesta stálo dál. A nic by se nezměnilo, nic by se neřešilo. Proč fans v Barceloně skandovali Barto ven a né Messi ven. Protože věděli, kdo za to může. Rakitič, Vidal a další, nikam nechtěli a chtěli dodržet smlouvy, protože byli schovaní za výsledky klubu, které táhl hlavně Messi. Jakmile výsledky nejsou a Leo odchází, tak už chtějí pryč a jde to. I zadarmo a s daleko nižšími platy. Leo jde pryč, ale kvůli komu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam maleho prcka a ja mu poustim vyhradne video Messi, Rosicky a Nedveda, jak hrajou. Takze se neda rict, ze ho nemam rad.

Ale kdyby byl lepsi kvalite video Maradonovi, tak mu to pustim misto Messiho videa.

Za teto reseni odchodu a situaci, ale do nej rad kopnu.

Tech analogii v repre a v klubu jsou uz patrne podobne.

Jako fotbalista je momentalne nejlepsi, ale v historii za me neni a uz nebude. Nemam rad takovy odchod a s takovym zpusobem.

Klauzule o ukonceni melo byt gesto klubu, ze veri v hraci, ze neodejde.

Tohle vyuzil proti klubu, vedeni a jeste patrne po domluvene terminu, po velke porazce 8 - 2. Frustrace musi mit treba Totti, kdyz v Rime vyhraval uplny hovno a odesel ? Ale on Messi snad od roku 2008/9 nemel snad rok bez trofeje, az nynejsi sezonu a uz odchazi...

Reagovat
Y.N.W.A

víš hovno... už dlouho vyvíjel tlak na vedení, že je třeba něco dělat, nic se nedělo, Bayern byl poslední kapka... ale já vím taky hovno... kopat do Messiho je v módě, jen si kopej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja do neho kopal pred Rime i po Liverpoolu a zrovna za Bayernu nekopnu, protoze to tam posrali obrana, zaloha, brankar. Muzes najit moji drivejsi diskuzi na tema Messi.

Za me zrovna proti Bayernu udelal co mohl.

Ty umis jenom nadavat... ?

To vylezate zase jednou za 30 let ?

Reagovat
Y.N.W.A

ne, já jsem tu furt...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale ja nemuzu za tvuj zpackany zivot...

Reagovat
Y.N.W.A

nemusíš se omlouvat

Reagovat
valloire

Tak po x - tý...Argentinu dotáhl do playoff, potom už nepřispěl. Zařídila to defenziva. Dotáhnutí do finále vypadá úplně jinak, viz Cruyff třeba.

Reagovat
remeslnik

Klidně i po milionté první. To, že nedá gól neznamená, že je netáhl. Stahoval na sebe pozornost vždy minimálně dvou třech hráčů. To spíš zesrali ti, kteří jím připravené příležitosti nedali, např. Angel di Mária nebo Higuaín. Sám jich taky pár nedal, ale při té "pozornosti" soupeřů se není co divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Posral to AdM i Higuain to co nedali bylo hrozny ?

Na MS finale, staci mi tohle

https://youtu.be/pVo5eMuYwK4

Reagovat
remeslnik

Jasně, jedna netrefená brána ti stačí, mmch o té jedné minele vím, ale proč to hned generalizuješ? Nikde jsem nepsal, že to posrali JEN oni dva. Proč si nenajdeš i to?

Reagovat
smazaný uživatel

Postnul jsem to pro porovani, az tak velkou sance to zas neni.

Bylo to z uhlu. AdM a Higuain neni ani treba resit, to je jako resit Pat a Mat....

Reagovat
remeslnik

Jasně, v pohodě. Ale vím, že na Messiho to byla dobrá šance, měl to na svou lepší nohu, měl to dát. Všechno by se to potom mohlo vyvíjet jinak. Uznávám, že Leo není leader. Ať v repre, tak v Barce. A dokonce zastávám názor, že ani toho kapitána dělat neměl a už jsem to tu i několikrát psal. Není to vůdce, nemá na to povahu. Ale to je zas problém těch, kdo mu tu pásku navlékli, protože s ní na něj přichází ještě větší tlak a zodpovědnost. V Barce měl mít pásku Pique, v repre klidně i ten Higuaín. Ale jako hráč je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak dobry uhel to neni.

Protoze to mel na levou stranu, tak rotace jde smerem ven od tycky.

Pokud by to mel na noze pravak, tak by bylo 100% golovka.

Proto se take posledni dobou hrajou kridlo jako se v hraje hokej.

Levak na pravo a pravak na pravo, aby strelecky uhel bylo nejsirsi.

Navic obranci maji stizene, ze balon je krizem pres nohou.

Proto drive se delal prunik na strane a centr. Posledni dobou je to prunik z kridlo dovnitr k vapne na strelu ala Robben nebo Messi.

Nic mene utok byl na MS finale impotentni a ani v playoff nedaval goly ani Messi, takze to jde i na jeho triko.

Tu pasku mel davno nechat byt, zbytecne tlaky na jeho osobu.

A pak jsou taci jako ja, co si radi do nej kopneme pri kazdem prilezitosti. Ale v dobrem, protoze je stejne momentalne nejlepsi ( v cele historii za me neni btw.)

Reagovat
remeslnik

V té první části s tebou nemůžu souhlasit. V té konkrétní situaci to měl Messi dobře. Má lepší levou, vedl si to zleva, čili to měl jak na placírku, tak na nárt. Jen to trochu blbě trefil a to se mu v takovéto situaci občas stává. V takové situaci většinou nekope nártem, což je sice větší rána ( bez boční rotace) ale míň přesná, stylem - buď to vyjde nebo ne. Ale placírkou to je spíš na lepší umístění. Z takové blízky golman nestačí zareagovat, jen může risknout. No a v plné rychlosti stačí o nějaký centimetr jinak trefit míč a je mimo. U placíry je tam faleš vždy. Pravák by se tam musel v běhu pootočit, aby to měl správně, falší dovnitř. Nebo zaseknout a pootočit se. To v této konkrétní situaci šlo těžko, Boateng byl půl metru od něj. A že se teď prohazují křídla, samozřejmě vím. Kdysi jsem hrával pravé, ale ortodoxní, Jenže to už dávno.

A kopnout si do Messiho ? Chápu, mně někdy taky se.e. Ale v dobrém? Tak to nechápu.

Reagovat
DrQQ

Tak ako napríklad Ramos, tiež si doňho rád kopne a tiež len v dobrom.:-)

Reagovat
valloire

hele, každej takovej hráč se těší zvýšené pozornosti...nebejt defenzivy - bezchybný - finále by nebylo, tohle je od vás neuvěřitelná slepota a podle vás i kdyby byl na lavičce, tak tu repre taky táhl

Reagovat
remeslnik

To sis ho spletl s Ronaldem ve finále ME. A dobrá defenzíva? Tu tam měli dobrou všichni.

Reagovat
valloire

ale taky k tomu měli lepší útok

Reagovat
smazaný uživatel

Ehmmm proc zrovna Cruyffa...co treba Diego Maradona ?

Reagovat
valloire

protože Diego to finále vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Aha OK

Reagovat
janinho

to je prave to kvoli comu si myslim ze by mu sud dal za pravdu... ved to by musel dat vypoved pred restartom ligy.

a nech ma niekto skusi presvedcit ze v tom pripade by ho Bartomeu nedal na sud za to ze poskodil klub pocas rozbehnutej sezony kedy uz nemohli nikoho dopisat na supisku.

takto chcel skoncit po sezone, ako mali dohodnute a ako mal podla Barta dohodnute aj Xavi, Iniesta a Puyol. absolutne ferovo.

to vedenie mu malo za vsetko podakovat, vystrojit na NC velku dakovnu show a po cervenom koberci odprevadit na letisko. a nie toto tu...

Reagovat
remeslnik

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

"Messi dneska nemusí přijít.

- Jeho Táta"

Reagovat
krisa

rodinné důvody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

ranni nevolnosti

Reagovat
Anacron

Nebo:

Messi dneska nemusí přijít.

- Můj táta

Reagovat
Lojd

to bude strasne dobry mu napalit pokuty, donutit ho dodrzet smlouvu a pak ho postavit do spilu s tim, ze ted jako neco predvede

Reagovat
Y.N.W.A

takovejch chudáků se tu zase sejde, aby si zanadávalo na nejlepšího hráče světa, protože už je večer a zatím se po nich vezl jen šéf a stará... ještě, že jsou tu internetový diskuze, kde to můžou komukoliv nandat, třeba i Messimu, kterej tím jistě strašně trpí

Reagovat
ttopi

Nejlepší je, že tu většina (odhaduju tak 80% minimálně) vůbec nepřečte článek a rovnou jde do diskuze

Reagovat
remeslnik

Možná i přečte, ale tam taky není všechno. Tam jsou pouze informace, co autor někde třeba obšlehl a klidně i ze zdrojů jdoucích na ruku Bartovi díky jeho zadání u jisté PR agentury. To už víc informací ( a přesnějších) mají někteří místní uživatelé, kteří to sledují v originále a z důvěryhodnějších zdrojů. Bohužel ti sem chodí a přispívají málo a vůbec se jim nedivím, protože diskutovat s někteými místními individui jim nestojí za to.

Reagovat
Y.N.W.A

takovejch chudáků se tu zase sejde, aby si zanadávalo na nejlepšího hráče světa, protože už je večer a zatím se po nich vezl jen šéf a stará... ještě, že jsou tu internetový diskuze, kde to můžou komukoliv nandat, třeba i Messimu, kterej tím jistě strašně trpí

Reagovat
RKBoy

z akého dovodu sa do toho mieša vedenie ligy? darmožráči a korupčníci ,nič viac.

Reagovat
patas92

Protože v posledních 3 letech už přišli o dva ze tří marketingově největších hráčů a neradi by přišli i o toho posledního.

Reagovat
LyEX

prichadzaju o znacku, kvoli ktorej bola sledovanost ligy vysoka. Dedkom pri chlieve sa to nepaci, budu mensie sumy v zmluvach a este po korone, to si ani nedopraju dalsiu jachtu na ukor hracov a klubov, kvoli ktorym tyto svazaci ziju.

Reagovat
Dan Gubić

Miešali sa aj do odchodu Neymara a nepomohli si, nie je to v ich kompetencii.

Barca sa so City dohodne na odstupnom, v krajnom prípade to skončí na arbitrážnom súde.

Reagovat
janinho

tebas je totalna zumpa a cim skor odtiahne do <> tym lepsie pre spanielsky futbal.

Reagovat
boryland

City nebo domů s tátou.......

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nadobro v Barçe končí.

Přeji mu hodně úspěchu v City.

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad bude ale behat, a vracet se.

Reagovat
eder

Reagovat
mato Kreator

OT https://www.football-italia.net/157941/suarez-juve-dzeko-inter

dost co som mal uz nervy a nepozeral som poslednu sezonu fotbal ale po tomto uz sa nato vazne vyjebem

Reagovat
Frantszek

Suarez-Ronaldo c jednom tymu? No, to zni teda pekelne zajimave.

Po sezone novinari dotaz na Suareze:"Kdo je podle vas nejlepsi hrac planety?"

Odpoved necham otevrenou

Reagovat
smazaný uživatel

asi chce dožrat Chielliniho

Reagovat
2miguel1

Po odchode Messiho do City by boli 3 najvacsie marketingove hviezdy lig

Premier League - Messi, Salah, De Bruyne

La Liga - Griezmann, Hazard, Benzema

Bundesliga - Lewandowski, Haaland, Neuer

Seria A - Ronaldo, Lukaku, Ibrahimovic

Ligue 1 - Neymar, Mbappe, Depay

Reagovat
smazaný uživatel

to neni jednoznacne. dalsi hraci, kteri by se uplne klidne dali zvazit:

PL + Pogba, Van Dijk, Kane, Mane, Sterling, Rashford

LL + Ramos, Felix, Oblak

Bundesliga + Sane, Reus, Sancho, Kimmich

Ligue 1 + Icardi, Aouar

Reagovat
smazaný uživatel

a v itosce urcite Dybala, Buffon, Lautaro

Reagovat
El-Pistolero-68

No vyměnil bych Salaha za Pogbu nebo Kanea, Benzemu za Ramose a Icardiho za Depaye.

Reagovat
Witcher

Aubamyeang?

Reagovat
Frantszek

Ten je marketingve zajimavy pro modni domy

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky, ale myslím, že na Pogbu nemá.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Frantszek

Aouar je hodne dobrej fik, ale nemyslim si, ze by byl zatim kdovijak marketingove zajimavy.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
blaugrana

tak sa zda, ze do konca tyzdna budu spakovani aj vidal a suarez..i ked asi zadarmo, sral to pes...ostava este umtiti a 100 mio za messiho

Reagovat
Dan Gubić

a prestavba kádra môže začať. wijnaldum za 20mio už je v kapse, to je dobrý štart.

Reagovat
Petrinho17

Nebol som z Wijnalduma nadšený ale za 20M je to fajn kúpa. Osobne by som bol za Depaya, ktorý podľa mňa v Lyone dozrel na hráča pre veľký klub.

Reagovat
janinho

vysvetli mi niekto preco sa pise ze suarez dostane padaka? to ho akoze nemozu predat? ved ak ho prepustia tak mu budu musiet doplatit tusim 14 mega co mu ostava na zmluve a pisalo sa o zaujeme snad piatich klubov o neho. tak preco ho nemozu predat za 10-15m?

Reagovat
blaugrana

lebo nik nechce platit, kedze sa vypustilo do eteru, ze nie je sucastoubKoemanovych planov....s tym istym vraj argumentuje Inter u vidala

Reagovat
janinho

tak keby za neho pytali 50 mega tak pochopim, ale ked ak je o neho 5 zaujemcov (pisalo sa o juve, psg, ajax a dalsich 2 si nespomeniem) tak by som urcite neplatil hracovi za predcasne ukoncenie zmluvy.

to sa da zvazovat pri nejakom Baleovi o ktoreho uz nikto (aspon teda nikto sudny) nema zaujem.

Reagovat
blaugrana

kazdy vie, ze Barca chce usetrit na vyplatach a kedze Suarez berie 34 mega b hrubom, tak to chcu patricne vyuzit...za Umtitiho a Vidala budd tiez asi 0 a gol bude, ked si vykope odchod zdarma aj Messi.

Reagovat
remeslnik

Jenže co když si Luis postaví hlavu a že nikam nejde a chce své peníze dovybírat do konce smlouvy a klidně i nehrát. Myslíš, že musí přikývnout na trejd? Co když udělá Baleovku. Myslíš že mu kdokoliv jiný dá jeho plat?

Reagovat
blaugrana

nemusi, ale tak vraj sa vyjadril, ze nebude robit problemy, ale ze pyta zvysny plat, tak to nie je nerobenie problemov

Reagovat
remeslnik

no ale pro současnou, finančně huntovanou Barcu, docela je.

A jinak, jestli se fakt vážně vyjádřil, že nebude dělat problémy, tak to je pro Barcu aspoň něco k dobru.

Reagovat
Gazdo

Barca sa k nemu ako tretiemu najlepsiemu strelcovi historie aj ked ho nemam rad zachovala ako k nejakemu Keirisonovi tak sa mu ani necudujem a fandim mu v tomto

Reagovat
remeslnik

S tím plně souhlasím. Jen jsem chtěl tím výše naznačit - co kdyby odejít nechtěl. Oni ho v podstatě nutí. A on jít nemusí chtít, protože má na to právo. To, že půjde a problémy dělat nebude, je pro Barcu vítězství. Tak jsem to myslel.

Reagovat
Gazdo

Skor pre Barta je to vitazstvo. Pre Barcelonu by som ho kludne este tu zmluvu nechal dohrat ako striedajuceho utocnika a rozlucil sa s nim tak ako si zasluzi buducu sezonu

Reagovat
remeslnik

...však tak jsem to myslel. Pro Barcu = pro Barta

Reagovat
smazaný uživatel

Už by ta sága mohla skončit. Vedení Barcelony se určitě musí s Messim sejít a zkusit ho osobně přesvědčit. Pokud se to nepodaří, tak ho pustit za Bernarda Silvu + Erica Garciu a nějaký drobný do City.

Reagovat
blaugrana

jjjjj, city nam urcite da Bernarda

Reagovat
madridcan
Reagovat
Csaplárova past

Mě by jen zajímalo, jestli ho někdo opravdu reálně chtěl. Snad není ten Messi tak blbej, že by začal trucovat ze dne na den a pak by najednou zjistil, že se musí vrátit do Barcy to by teprve byla komedie ....

Reagovat
roman1978

No, to je teda otázka. Zamysleme se nad tím. Každý rok dostává nabídky, každý rok ho lanaří spousta klubů, každý rok dokazuje, že jen nejlepším fotbalistou planety a teď ho nikdo nebude chtít. Fakt komedie

Reagovat
Csaplárova past

No, to je teda odpověď. Zamysli se nad tím. Pověz z té spousty klubů alespoň 3, které na něj poslali v minulých letech nabídku a zároveň mi pověz, proč si myslíš, že může odejít? Protože z toho, co proběhlo médii je tohle dost diskutabilní a asi to rozseknou až právníci. Z toho se nabízí odpověď na tu tvoji poslední větu - kdo by za něj platil v době, kdy každý klub přichází týdně o takovou spoustu peněz. Fakt komedie

Reagovat
remeslnik

Proč by ještě v nedávné minulosti dával kdokoliv oficiální nabídku za LM, když věděli, že z Barcy nechce ?!

Reagovat
Csaplárova past

Proč s ena to ptáš mě?

Reagovat
remeslnik

Protože argumentuješ tím, že se o něj nikdo nezajímal (" pověz z té spousty klubů aspoň 3, které na něj poslaly v minulých letech nabídku" ) !!

Reagovat
Csaplárova past

Co je to za kravinu? Ten borec psal, že dostával spoustu nabídek z ostatních klubů, já jsem to zpochybnil a ty jsi mi to vlastně potvrdil slovy, "proč by ty nabídky někdo dával, když věděli, že odejít nechce". A já se ptám znovu - proč to píšeš mě? To snad napiš tomu borcovi, co tvrdil opak ...

Reagovat
remeslnik

Co je to za kravinu? Ty vole, ty nabídky byly neofiko.V té době by stačilo, kdyby se jen zmínil, že uvažuje o změně ( což udělat nikdy nechtěl a ani by neudělal, nebýt toho kreténa Barta a jeho bandy), tak bys viděl, kolik by jich bylo. A to vše nezačal "roman", ale TY., že nejdřív napíšeš, že by tě zajímalo, jestli by ho někdo chtěl a když ti borec řekne že nabídek dostával hodně, tak naráz chceš vidět nějaké ofi poslané !! Samozřejmě že žádné takové nebyly.

Reagovat
roman1978

Leo se několikrát vyjádřil, že měl nabídky z anglie, z psg a i z madridu.

a nyní se hovoří o klubech, které si jej můžou dovolit korona nekorona - city, psg, united, i ta blbá čelzí

Reagovat
remeslnik

Jasně že jo. Jenže to ***Chelsí *** nezaregistroval.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
valloire

Z Madridu?

Reagovat
roman1978

pardon, tak z bílého zla

Reagovat
valloire

nevěřím ve vážnou nabídku od bílého dobra

Reagovat
tunkic

Jojo, reálný fakt je, že jednoho z neoddiskutovatelně nejlepších hráčů na světě vážně žádnej jinej klub nechce Príma úvaha

Reagovat
Csaplárova past

Ty máš problémy pochopit psaný text? Já se ptám, jestli ho někdo reálně chtěl už předtím nebo začal trucovat ze dne na den. Co mi tady podsouváš nějaké bláboly o tom, že by ho snad žádný klub nechtěl ....

Reagovat
tunkic

Tos to moc nenarovnal.... Úplně v klidu by se mohl rozhodnout "trucovat" ze dne na den, protože je jasný, že o takovou personu bude zájem vždycky

Reagovat
Csaplárova past

ono hlavně furt není jasné, jestli má právo odejít nebo ne a nejspíš to řeší právníci. Což o to, když si dupne, tak nejspíš odejde. Platit ho jako Ozila nebudou ....

Reagovat
smazaný uživatel

A co bude Leos delat v UK, kdyz neumi anglicky?

Reagovat
Petrinho17

To isté čo Aguero

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Sbirat trofeje v LM ?

Reagovat
Dan Gubić

Pep prikázal tým hráčom čo nevedia španielsky, aby sa do príchodu Messiho naučili aspoň základy aby porozumeli, čo od nich bude Leo na predzápasových poradách vyžadovať.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
teenz

Reagovat
Nebelung

Reagovat
icka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Unai

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dextroza_m

Cigáni tam taky jeli a neumí anglicky...

Reagovat
Frantszek

Mozna by ho mohl naucit neco Bejl............

wait a minute

Reagovat
ttopi

Ten by ho mohl naučit základní fráze z golfu

Reagovat
Frantszek

"Hej, Bejle, jak se rekne, ze chci kopat penaltu?"

"The green is mine"

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

one shot

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

a všechno zůstane tak jak je...

Reagovat
ttopi

Martin Braithwaite requested to the senior Barça officials that he wants to wear the number 10 shirt when Messi leaves. They told him that he would leave before Messi.

Reagovat
Dan Gubić

Ak to nie je výmysel smekám

Reagovat
ttopi

Možná to výmysl je, nevím. Ale rozhodně pobaví

Reagovat
ttopi

Beru to s rezervou. Ale to že on říká, že to není pravda je stejně pravděpodobné, jako že někdo jiný vynesl, že to pravda je

Reagovat
Mercury

Aha

Reagovat
ttopi

Jo aha. Představ si situaci, kdy si o něco takovýho řekneš a myslíš si, že to zůstane mezi tebou a tím, komu to adresuješ. A najednou se to dostane na internet, že ty, takovej průměrák Braithwaite si řekneš o číslo po Messim. Sem si jistej, že ikdyby to pravda byla, stejně by to popřel.

Reagovat
blaugrana

mohol to max povedat uo srandy albovi na treningu, ale urcite to nepovedal vedeniu...to je asi ako ked ty povies kamosovi..mjeziis, hentu by som pojebal, ale osobne to tej pipine nepovies

Reagovat
ttopi

Však říkám že to beru s rezervou. Jako joke spíš

Reagovat
blaugrana

No ved...hlavne ked 10 je nachstana pre Roberta.

Reagovat
remeslnik

... a bude kapitán.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

Tatinek vam vyhlasi valku

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

V neděli se nepodrobil předsezonní lékařské prohlídce a povinným testům na koronavirus a tento týden vynechal už dva úvodní tréninky pod novým trenérem Ronaldem Koemanem.

Opravdu je tohle článek o největší legendě klubu a ne o nějakém Dembelem či Garethem?

Reagovat
roman1978

bohužel. on (dle jeho názoru) již není členem klubu, takže se ani nemohl podrobit lékařské prohlídce, testům a prvním tréninkům.

Reagovat
valloire

tohle překonává všechno, co jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vsichni berou tu jistotu, ze se puvodni datum 10.6. opravdu posouva s realnym koncem souteze? Ja nejsem pravnik a ani nevim, jak je to tam napsany, ale neprijde mi to jako takova tutovka.

Zajmalo by me vyjadreni CHONGa.

Reagovat
ADM

Nikto to neberie ako istotu, ale na sude by to bol čisto teoreticky pádny argument vzhladom na korona krízu a neplanovanu zmenu dohratia sezony.. samozrejme o tom ale budu rozhodovať iní.

Reagovat
teenz

Neumim si představit situaci, kdy by Messi dodržel datum a v průběhu nedokončené sezony by prohlásil, že chce přestoupit.

Reagovat
CHONG

Žádné relevantní vyjádření ti k tomu bohužel neposkytnu, protože v té věci může být tisíc a jedna proměnných. Je ve smlouvě uvedeno fixní datum nebo nějaké sousloví typu "do 10.6., resp. do konce příslušné sezóny"? Je ve smlouvě výslovně upravena problematika mimořádných událostí nebo nebezpečí změny okolností a pokud ano, tak jakým způsobem a ve prospěch které smluvní strany? Pokud to ve smlouvě výslovně uvedeno není, řeší to španělský "občanský zákoník", případně jakým způsobem? Každopádně jako tutovku, ať už na jednu nebo druhou stranu, to teda neberu a může z toho být zajímavý spor...

Reagovat
valloire

Já vím, že právo funguje bohužel trochu jinak, ale z hlediska selskýho rozumu je konec sezony po finále LM.

Reagovat
CHONG

Souhlasím, ale říkáš to sám, právo a selský rozum jsou dvě odlišné disciplíny.

Reagovat
ADM

Hristo

“We’re erasing a myth, we’re giving the best player in Barcelona’s history a kick up the backside. We’re staining his name, his charisma. I’m a member, so that’s why I’m saying we’re staining it.

“This board has ruined everything. It seems as though they want to pit the fans against the players. I won successive league titles, the club’s first European Cup - I don’t know how to repay the love from the fans.

“But this board doesn’t show its face. It pays journalists to add fuel to the flames. As a club, it’s pitiful.”

Reagovat
Mercury

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Infi

Reagovat
Ed_Hazard

tvrdé

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsem od začátku říkal. Chce jenom šponovat prachy a na tým a spoluhráče sere. Je to prase co nepodá ruku ani malému dítěti.

Reagovat
eder

Reagovat
JackDaniels.

Teraz si predstavte že by ku DeJongovi kúpila Barca De Beeka a de Lighta, nebolo by sympatické nadviazať na holandsku barcu Kluiverta a spol....

Reagovat
madridcan

Ja som ju az tak nezazil a jedine holandske zoskupenie, ktore registrujem je to madridske. A ked si spomeniem na Drentheho, tak sa teraz budim zo sna

Reagovat
icka

Reagovat
valloire

Já jo, a jsem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel schvalit prezident, trener a hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar se dohodl na podminkach 5 lete smlouvy s predstaviteli FC Barcelona !! Souhlasi s radikalnim snizenim platu (odhaduje se ze dostane 24,9 mil euro hrubeho rocne) a hodil zpravu ze by si rad zahral s Messim ! :)

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Ty si to s mlatenim sameho seba az prilis prehnal

Reagovat
eder

Být panem Bartomeu, vůbec bych se s ním nepáral, s parchantem rozmazleným. Neváhal bych ho v duchu znění §53 vykopnout na dlažbu bez nároku na náhradu mzdy...

Reagovat
tunkic

vždyť to je ve výsledku přesně to, co Messi chce, ty hlavo..

Reagovat
YNWA__MSN

vždyť to on chce.. Omg ty ses...

Reagovat
eder

Teda řeknu jim, voni sou hlava, pane vachmajstr.

Reagovat
TrueCommunist

Prej legenda klubu, docela rychle se dopracoval na totální odpad... nejdřív se po neúspěchu rozloučí s Argentinou a teď i s Barcelonou... takhle se legenda klubu rozhodně nechová... fotbalista to je geniální o tom žádná, ale v hlavě to prostě asi úplně srovnaný nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle napsat je tak hrozně jednoduchý...

Reagovat
YNWA__MSN

V hlavě to nemáš srovnáný ty. Zjisti si laskavě dění v FCB za poslední léta, až pak piš ty svoje chujoviny

Reagovat
smazaný uživatel

odkud tydle typy vzdycky vylezou

Reagovat
tunkic

Hroznej odpad, když si dovolí chtít odejít po 20ti letech věrných služeb...navíc ve chvíli, kdy jsou očividně ve vedení samý magoři

Reagovat
technecium

Už ti někdo někdy řekl, že seš hnusný, plesnivý povidlo, který má důvtip, šarm a duchapřítomnost německýho ovčáka po transplantaci hlavy?

Reagovat
tunkic

Sranda, jak ti, kteří dřív psali, že je Messi srab/posera/autista a bojí se odejít pryč, protože by jinde vyhořel, najednou otočili k tomu, že je to hajzl/odpad/parchant, protože zradil Barcu a opouští potápějící se loď.. Tipuju, že kdyby se karta obrátila a on by nakonec přece jen zůstal, tak se zas vrátíte k tomu prvnímu názoru

Reagovat
technecium

Diego Maradona left Barcelona in 1984 and two years later won the World Cup.

If Lionel Messi leaves Barcelona this year, the 2022 World Cup is in two years.

Reagovat
blaugrana

Bez sance. Slaby golman, obrana aj zaloha.

Reagovat
eder

Tak zase bych "Albicelestes" nepodceňoval, bez Messiho rozhodně šance mají.

Reagovat
smazaný uživatel

golman je top

Reagovat
valloire

99% že ne. Nemá na to.

Reagovat
2miguel1

Po odchode Rakitica Suareza Vidala su nejake mena o ktore sa zaujimame na ich posty?

Reagovat
blaugrana

spekuluje sa Wijnaldumovi, ktory mal byt uz skoro hotovy, ale dnes sa to vyvratilo a mozno Depay...nakupovat sa moc nebude

Reagovat
2miguel1

A na hrot nikto? Laurato je uz out?

Reagovat
blaugrana

Depay teoreticky zahra aj hrot. Lautaro za 111 mega fajt nie.

Reagovat
eder

A takový to býval nadějný plejer, panečku! Koronakrize ho zničila...

Reagovat
Visca el barca

Bart a Messiho táta se nedohodli. Pokud to nepožene Leo před soud, tak si myslím, že prostě zůstane.

Reagovat
remeslnik

Ty vole, nestraš !!

Reagovat
Visca el barca

Jsk to myslíš?

Reagovat
remeslnik

No že zůstane v Barce ! To by Bartoloměj-Richellieu vyhrál na celé čáře a Leo by byl za kašpárka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele