Tohle si Suárez nezasloužil, zlobí se Messi na Barcelonu

26.09.2020, 10:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (171)

Přidat komentář
dave100

Má recht.

Reagovat
LidoOP

Nebýt to Messi, tak za to jak kritizuje vedení už v tom klubu dávno není

Reagovat
livefan

On tam už ani být nechtěl

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Beči

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Reagovat
LidoOP

O čem asi mluvim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že se ho tam vedení rozhodlo držet za každou cenu silou, jim nakládá ještě celkem lehce. Co jako čekali?

Reagovat
Elliasson

Reagovat
xjert02

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Též jsem to chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal náhodou Bartomeu, že když Messi zůstane tak odstoupí z role prezidenta klubu?

Reagovat
ADM

Nie, to len kolovalo médiami.

Reagovat
Kadlitko

To byla jen kampaň.

Reagovat
kilobyte

Docela se divím, že neodstoupí.

Reagovat
Kluivert9

Nikdy! Nechť si to všichni zapametajů!

Reagovat
ADM

Skopírujem komentar Jakub19 pre objasnenie situacie

On rezignovat nemůže! On se musí nechat odvolat, aby tak nemohl činit finanční odpovědnosti. Jeho postoj je v tuto chvíli logický. Ač to zní divně.

Např. Benedito včera v rozhovoru řekl, že v hlasování o nedůvěře bude hlasovat proti návrhu, tj. chce, aby Bartomeu zůstal.

Benedito totiž chce, aby nesl finanční odpovědnost, která by jinak spadla na nové vedení. Navíc jak on řekl, není velký rozdíl mezi tím, když budou volby řádně v březnu, nebo předčasně v prosinci. Což ma taky pravdu.

......

Každý prezident po nástupu složí bankovní záruku. Nevím, kolik to přesně je, ale je to několik milionů euro. Tím ručí za případné finanční ztráty.

Z toho důvodu se prezidentem nemůže stát žádný chudák, pokud za sebou nemá někoho bohatého.

Když pak prezident končí, nesmí klub skončit ve ztrátě za určité období větší než několik procent. Podrobnosti ti z hlavy neřeknu, ale je to tak.

A pokud ty případné ztráty nepokryje bankovní záruka, musí to dořešit jinak. To je dáno zákonem.

V tuto chvíli, pokud bude Bartomeu sesazen, bude odpovídat za období do roku 2019, kdy byl klub ještě v zisku. To znamená, že bude z jeho strany vše ok.

Když by skončil v roce 2021, čelil by odpovědnosti za rok 2020, kdy klub bude ve ztrátě několika stovek milionů euro, což nepokryje ta bankovní záruka a Bartomeu půjde k soudu, pokud ty peníze nesežene odjinud.

Když teď do konce roku nastoupí nové vedení, bude začínat ze ztrátou a bude muset za 5 let dostat klub do plusu. Vždy se hodnotí situace na konci.

Reagovat
Gazdo

Pokial mali byt volby tak na zaciatku leta nie teraz uz je to zbytocne a hlavne mu to hra do karat

Reagovat
Talker

To mi přijde nesmyslné. Protože v takové situaci (kdy ručí nejen tou částkou, kterou složil) by jednoznačně měl ve svůj prospěch prodat Messiho - určitě by za něj třeba 100 mega dostal + by se zbavil brutálního platu.

Reputaci má stejně v Barceloně v hajzlu, takže by to bylo naprosto logické řešení, jak klub udržet minimálně na nule, možná i v plusu.

Podle mého jde spíš o to, že nikdo nechce za téhle finanční situace převzít zodpovědnost za rok 2020, takže to hodí na něj.

Reagovat
icka

Reagovat
PtákOhnívák

Není, těch 100 mega za Messiho, by mu moc nepomohlo. Ta ztráta je tam mnohem větší... Jen by měl ještě víc pošramocenou reputaci než má teď.

Reagovat
celeb

navyse s Messim by odisla ovela vacsia suma cez reklamy, vysielacie prava, ...

Nehovoriac o tom, ze uz teraz je to bezpochyby historicky najvacsiou osobnostou klubu.

Cely system socios sa ukazuje zastaraly a potrebuje zreformovat. Klub nie je schopny pruzne reagovat, zotrvacnost procesov je neakceptovatelna. Messimu ide o par poslednych sezon v jeho kariere, ked stale chce uspiet v LM aj v repre. Nema cas na niekolkomesacne prietahy vo veciach, ktore mali byt uz davno poriesene (a boly by v kazdom dobre fungujucom klube).

Nechat Bartomea do konca kvoli 3-4 milionom o ktore by prisiel, vs skody v radovo vyssich hodnotach, ktore ten magor este dovtedy napacha? Co je lepsie?

Reagovat
valloire

bez toho systému bys do budoucna čelil hrozbě ropnýho klubu se vším všudy a identita by šla do hajzlu

Reagovat
celeb

sejkovia skupuju to, co je na predaj z dovodu zleho riadenia klubu. Cize sa tam kludne prave tak mozeme dostat aj my.

Ja netvrdim, ze to treba zrusil, ale zreformovat. Nie je mozne aby sa rozhodnutie o dovere vedeniu natahovalo tak extremne dlho. A zdaleka nie len to.

Reagovat
valloire

Ne nemůžete. Buď rád. Za rok máš další volby. Tohle je systém, kterej zajišťuje Realu i Barceloně dominanci dlouhodobě, ne jak se vyspí majitel.

Reagovat
Anacron

Asi není socios ideální(co taky je že jo), ale má to tu obrovskou výhodu, že klub v podstatě nemá jednoho majitele a nemůže přijít žádnej ropák a ten klub si koupit. A to předčí veškeré nevýhody.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlasil v rozhovoru ze je ochotny odstoupit. Nikoli ze to udela. Ale hlasovani ted vedeni vyslovilo neduveru takze by behem tydnu az se prokaze regulernost hlasu konecne odstoupit mohli (meli!).

Reagovat
oli9

V Barvě teď bude skvělá parta a nálada Messi tam nemůže skončit v dobrém ani náhodou...

Reagovat
T:o:M

V březnu jsou volby, snad bude nové vedení, takže by v dobrém mohl odejít a nebo popřípadě i zůstat. Ale taky mě zajímá, jak k tomu sám Leo přistoupí, věřím že zodpovědně a nejlépe se rozloučí nějakým pohárem.

Reagovat
Euphael

je nejaka sance realna, ze by Bartomeu obhajil?

Reagovat
CHONG

On už kandidovat nemůže.

Reagovat
Euphael

to je skoda

Reagovat
Salfovic

Prý už ani nemůže kandidovat

Reagovat
T:o:M

Nemůže už kandidovat, ale někde jsem viděl, že chce kandidovat nějaký ocas, co je ve vedení i teď, takže pokud by nebyl ve vězení, což doufám, že bude a dopadne jak rosell, tak by tahal za nitky ze zákulisí..

Reagovat
DUCK11

Nemám rad barcelonu ani suáreza, no takto rozhodne skončiť nemal, takto sa k legende a herne najlepšiemu útočníkovi za posledných 20 rokov v klube zachova len chorý klub

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barcelona je fakt symbol rozkladu, jsem zvědav jak budou zvládat novou sezónu. Možná by nakonec udělali líp, kdyby Messiho pustili a začali budovat tým pro budoucnost. Tenhle rok se může ukázat jako ztracený a akorát si to během něj můžou ještě víc rozvorat...

Reagovat
Rakoid

Na druhou stranu to, že je rozhádaný s vedením, nutně nemusí znamenat, že se to projeví na hřišti. Důležitý je, aby vycházel s Koemanem. Zatím jsem mimo nějakých drbů neslyšel, že by mezi nimi měla být nějaká horká krev.

Reagovat
Beči

No nevím, Koeman údajně po příchodu do klubu oznámil, že Messiho privilegia jeho příchodem končí.

Reagovat
Rakoid

Což ale nijak nerozporuje ničemu

Reagovat
Salfovic

Tenhle rok bude totální průser.

Reagovat
Gazdo

A mozno nie a bude to naopak. Mozno nakoniec Koeman da sancu mladym a da nam zakladny pilier buducej barcelony. A mozno prave naopak. Teraz je este skoro nieco odhadovat ked nie je odohraty ani jeden sutazny zapas

Reagovat
dave100

Bohužel já nevidím ani tu světlou budoucnost a to z několika důvodů.

Minimální práce s mládeží. Pro mě byla Barcelona tým, který uměl pracovat s vlastními hráči, který si vychovala od mala. Mají jednu z nejlepších akademií na světe. Ti hráči, co z ní vyšli byli neuvěřitelně odhodlaní něco v týmu dokázat a hráli srdcem, to bylo něco, co mě vždycky táhlo víc k Barce než k Realu, který byl postaven z top hráčů jiných týmů. Od slavného ročníku 87, kde byl Fabregas, Pedro, Pique, Messi, Busquets si nikdo z La Masie v základu prakticky nezahrál.

A nákupy? To je snad jeden z největších vtipů poslední doby. Nákupy byly dřív jen na doplnění stabilního kádru a doplácání mezer. Navíc se kupovala osvědčená kvalita, Španělé a top hráči na svém postu (Villa, Alves, Alba). Dnes mi přijde, že se nakupuje totálně bez koncepce, bez rozmyslu a co je zrovna v módě jako nákup Dembelého. Nákupy přestárlých hráčů - Braithwaite? 29 let a na co? - Pjanič? U něj nepochybuju o jeho kvalitách, ale dát 60 miliónů za třicetiletého hráče, když má dojít k přestavbě klubu, mi přijde hodně krátkozraké.

Ne, tohle prostě není Barcelona, které jsem začal fandit a která mi přirostla k srdci.

A ještě jedna věc, co se týče nákupů. Přijde mi, že Barcelona je teď v tak totálních sračkách, že ani hráči z top týmů nemají zájem k nám přijít. Pochybuju, že v této době dostaneme k sobě nějakou megahvězdu, která by nás spasila.

Jedinou naději vidím v tom, že se pár sezón vypustí, začne se pracovat s mládeží a nakoupí levní talenti ze Španělska, kteří chtějí něco dokázat a pro které bude čest hrát v Barceloně.

Reagovat
Beči

Reagovat
valloire

Mě jenom udivuje, že je někdo překvapenej, že se víc nakupuje než pracuje s mládeží...Kdyby ses víc zajímal o historii, filozofii klubu dlouhodobě, tak bys nebyl překvapenej. Psal jsem vám to tu furt, že se Barcelona od Realu neliší, vždycky kupovala superhvězdy no a i tu práci s mládeží a její větší zapojení do áčka převzala od Realu. Teď vám končí ta generace a všichni se strašně diví, kde je novej Messi nebo Xavi...No nikde, koupíte si ho jako vždycky.

Reagovat
boryland

jako Xavi nikdo neni.....no.

Reagovat
smazaný uživatel

V celé Evropě je jen jeden tým, který vyloženě nesnáším a je to Barcelona..., a zase mě pijou krev. Dělají to dobře..., zase kdy jindy udělat přestavbu a dát tomu pomalu nový směr než v době Covidu...

Reagovat
LAM

Přemýšlím o Isakovi? zná ho někdo blíž?

Reagovat
LAM

Přemýšlíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoďák za každú srandu Včera som bol s ním na pivo

Reagovat
ADM

Celkom macher cez gravitáciu

Reagovat
teenz

Reagovat
dave100

Reagovat
Infi

Reagovat
Nebelung

Takže takový horší Salah?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Elliasson

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Gazdo

No pokial by prisiel Isak tak mam usmev od ucha k uchu. Ten ma naslapnute byt svetovy utocnik

Reagovat
T:o:M

Já si ho pamatuji, že vloni v Cope povodil Real Madrid ... Jako asi bych ho bral, na jeho výšku, což potřebujeme do útoku, tak je i technicky..

Reagovat
valloire

To já přemejšlím o ženskejch. Ale tady to nenapíšu, páč o nich tu nikdo nic neví.

Reagovat
boryland

ženský? to jsou podlý a povrchní bytosti co neumí milovat ale jenom vlastnit....

Reagovat
valloire

jasná věc kolego

Reagovat
eibe

Je to profesionál (zaměstnanec) a ty peníze, co mu klub platil výplatu si nikdo nestěžoval.

Reagovat
John Obi Mikel

Banda šašků

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově to bylo divné u Suareze od začátku do konce. Pamatuji si jak přišel spolu s Bravem, tak v realizačním týmu skončili Puyol se Zubizaretou, jelikož tento nákup, který byl v jejich gesci byl údajně propadák. Přitom Bravo udělal rekord ligy v neprůstřelnosti v zápasech za sebou a byl velmi platným hracem, akorát později vedení vsadilo na Stegena a jako dvojka jim stačil průměrný Cillesen, každopádně Bravo byl top brankář Barcelony od dob Zubizarety. Suarez, který sice nemohl v prvních zápasech nastoupit měl neuvěřitelnou potenci, do týmu přišel ve 27 letech a přesto je třetí nejlepší střelec, kdyby zůstal tak by byl druhý. Tedy tento top kauf stal mozky operace místo a s oběma hráči, především Suarezem bylo nalezeno, jako by šlo o nějaký nepovedený pár měsíční přestup přečteného talentu.

Reagovat
smazaný uživatel

přeceněného talentu, přečtený byl Suarez velmi dobře a uvedl sejl ještě lépe.

Reagovat
cristiano.K.

vedení si může trhat hlavu, že ho nepřivedli rovnou z Ajaxu. Jako fanoušek LFC jsem samozřejmě rád, protože jsem mohl každý týden sledovat progres budoucího nejlepšího útočníka světa.

Reagovat
valloire

nejlepší útočník světa ti běhal v MU

Reagovat
boryland

coó?

Reagovat
valloire

Cristiano ty vepřová hlavo..

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

znáš lepšího útočníka smějící se lande?

Reagovat
boryland

samozřejmě......

Reagovat
valloire

jmenuj

Reagovat
Gazdo

V MU behal ako kridelnik

Reagovat
valloire

jasně, ale běhal mu tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys měl mlčet, ty kašpare!

Reagovat
Mönchengladbach

Messi ten cirkus spolehlivě rozloží na atomy.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Setwo

túto sezónu skončí Atletico nad Barcou? vaše tipy? inak neprekvapila by ma ani Sevilla na 2. mieste za Realom

to Atletico hra podla mna posledne sezony pod svoje moznosti, kludne by s tymi hracmi mohli strielat viac golov zrejme nebyt Chola na lavicke

Reagovat
Phillipinho

Jako Suarez muze byt trefa do cernyho, ale Cholo ma povinnost mu vytvorit idealni podminky, aby nehral 40-50 metru od brany. Pokud mu budou delat krajni beci (Trippier a Lodi) a hlavne Felix s Llorentem dobrej servis, tak muze nastrilet 20+ golu a Atleti mohou bojovat pri horsim rozpolozeni Barcy a Realu o titul. Jinak Sevilla, pokud se jim podari jeste poridit kvalitniho strikera, tak muzou taky zlobit. Kdyby soucasna Sevilla s Lopeteguim mela na hrotu Ben Yeddera, tak je to podle me seriozni contender na titul.

Reagovat
Setwo

presne, keby tam je utocnik co je schopny dat 20 golov za sezonu, tak by mohli skoncit vysoko (napr. ako bol Ben Yedder, Gameiro ci Bacca)

Reagovat
Elliasson

Asi néé. Jsme od Barcelony daleko.

Reagovat
spider_8

To bude komedie tahle sezona pro Barcu. Kdyby ho prodali za 100 mega, tak by meli aspon nejake penize na prestavbu. Takhle se budou celou sezonu trapit v priserne atmosfere, na konci odejde zadarmo a budou za sasky. Absolutne nedustojne.

Reagovat
teenz

Reagovat
Infi

Tak tahle sezóna bude pro Barcelonu a barcelonské fanoušky nezapomenutelná. Kádr na střed tabulky, kdy to bude tahat jen totálně dojebaný Leoš, který už tam ani nechtěl být,

Wow.

Reagovat
2miguel1

Griezmann De Jong Dembele Pjanic Coutinho Ter Stegen su svetovi hraci, aj bez Messiho si trufam povedat ze kader je porovnatelny s Realom.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Infi

Griezmann, který hraje o třídu hůře než v atleticu, de jong oka, ale zas světovou třídu bych z něj ještě nedělal, dembele se svým zdravím toho taky zatím moc neodehrál, pjanič no nevím, coutinho záleží na formě, ter stegen ano. Silná jména ti zápas neudělají, pokud jsou dobří jen na papíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr má stále jeden z nejlepších na světě. 11 hráčů světový třídy a 4 mladíci s potenciálem světový třídy. Je potřeba akorát pořádný trenér. Koeman je od Enriqueho první trenér, co má na Barcelonu.

Koukni se na Bayern, oproti Barce tam má mnohem míň světových hráčů, ale díky pořádnýmu trenérovi a systému hrají o několik tříd líp.

Reagovat
Recoba Inter

To jsou šašci, prý poslední nabídka na Lautara v hodnotě 15 miliónů s přidanými bonusy. Ať už táhnou. Jen se nám smějí do tváře.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou svině!

Reagovat
valloire

jako Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo pak jim tam zbyl.

Griezmann, který celou minulou sezonu po hřišti chodil, jak tělo bez duše.

Dembelé, který od příchodu za nesmyslný prachy pořádně nic neukázal, max to, že je to pěkná skleněnka

Nechtěný Coutinho za bambilion, kterýho před rokem vyháněli.

A oni zadarmo pustí druhýho nejlepšího střelce týmu, který byl jako jediný schopen něco vymyslet a individuálně se prosadit, ke konkurenci. Bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjma Messiho samozřejmě, to je už x let jediný mozek a veškerý herní styl Barcelony.

Reagovat
Visca el barca

A já si myslím, že všechno to jsou top hráči a bez Luise který byl herně naprosto strašný poslední dva roky, budou hrát dobře. Máme leoší útok než Real. Tady se odchod Luise hrozně přeceňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vnímám, tak, že nemáte typickou devítku. Někoho, kdo se neustále rval s obranou. (zkrátka zabiják do vápna). Teď tam zůstali typologicky podobní hráči, skvělý technici, kteří mají společné, že rádi tvoří hru (Grizzy, Leoš, Couts) Ale chybí tam ten zabiják. Nedokážu si představit, jak si tihle hráči vyhoví. Ale uvidíme, bude to zajímavý sledovat.

Reagovat
Visca el barca

A k čemu nám ta devítka v LM konkrétně 3-4 roky bala? Nedal góla venku od roku 2015

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim no, ale tak to těžko byla chyba jen Suareze. Každopádně ty časy, kdy jste měli trojici v útoku Ney-Sua-Leoš byla o něčem jiném.

Reagovat
valloire

tak LM se obecně přeceňuje...nejdůležitější je liga

Reagovat
Salfovic

Nevyhoví, to je úplně jasné. Barca bude ráda za postup do LM.

Reagovat
Anacron

To my taky typickou devítku nemáme. A ke všemu nemáme ani to ostatní.

Reagovat
valloire

my máme všechno

Reagovat
boryland

podvod?

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Jako uvadajici Suareze nebo Griezmann na hrotu je porad nebe a dudy. Jsem presvedcenej, ze Griezmann tam tak produktivni jako Luisito nebude.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu kombinačně je Griezmann úplně jinde. U Luise dost akcí končilo. Ono ostatně sama sezona napoví.

Reagovat
Phillipinho

S tim samozrejme souhlasim.

Reagovat
herbage

Griezmann je kombinačně někde jinde? A proč mu tedy furt uskakují jednoduché míče a není si schopen narazit se spoluhráči na dva, tři metry?

Reagovat
Salfovic

Neřekl jakým směrem

Reagovat
herbage

to je fakt, v komibinaci na 30 metrů s DM, CB a LB je jednička

Reagovat
Phillipinho

Je pravda, ze Griezmann kombinuje hodne alibisticky na jistotu. Suareze toho hromadu posere, ale pak to mu to jednou, dvakrat a vyjde a jsou z toho goly.

Reagovat
herbage

jestli něco skutečně trápí v posledních letech Barcelonu, tak je to naprostá sterilita v útoku a nulový moment překvapení, tedy pokud nepočítám Messiho. Se Suárezem byl schopný hrát i poslepu. Nevím, jestli jim je k něčemu Griezmann, který přihraje vše na jistotu, ale zároveň nic nevymyslí.

Reagovat
patas92

Jestli něco Barceloně může posrat sezónu, tak to bude slabá obrana nebo střed zálohy. Určitě ne absence Suareze. Naopak bych řekl, že má teď Barcelona v ofenzívě možnosti a nějakou taktickou variabilitu, jaká tam nebyla x let.

Reagovat
Visca el barca

Ta záloha je taky víceméně ok. Obrana je průser.

Reagovat
patas92

Nevím, furt mi přijde, že jediný hráč, co se doopravdy hodí do toho double pivotu je Frenkie. Proto bych si i tipl, že se dřív nebo později Koeman stejně vrátí ke klasickému 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně, obrana a střed nejsou silná stránka. Ale v tom útoku mi prostě chybí hráč typu Suareze. Každý na to máme jiný pohled.

Reagovat
dextroza_m

Tady je jen chyba, že ho někde ještě za 25 nestřelili... to nepochopím, stejně tak Raketu a Vidala. Prostě nechápu

Reagovat
sokar

hmmm takže Luis bol ten jediný (okrem Messiho), ktorý dokázal niečo vymyslieť? gólový bol, nie žeby nie, ale kombinačne bol hrozný, kazil jednoduché prihrávky, narážačky a veľa lôpt stratil po katastrofálnom spracovaní

Reagovat
Irek

Pustit ho Atletům gratis je dobrá ptakovina i kdyby měl být jen hráč pro druhý poločas, tak by se Barce hodně hodil, spíš nechápu angazovani RK předtím Setien na Barcelonu přeci musí být persona jako kráva, aby za ní hráči šli a bojovali pro ni já si myslím, že do konce sezony RK nevydrží a ještě se jim po kanibalovi bude stýskat

Reagovat
Slavia10

Na druhou stranu by mohla být sranda, Koeman opravdu není typ člověka, který bude potichu, když se mu něco nebude líbit. Otázka je jak moc hlasitě umí dupat, on už tu změnu a představbu kádru chtěl dělat Enrique, i on už chtěl odpálit nějaký hráče, akorát že Enrique není tak silná povaha a vedení FCB ho zlomilo, Koeman je docela tvrdá hlava a už to ukázal po nástupu nějakými výroky, bude to ještě zajímavý.

Reagovat
Irek

Tak zajímavé to bude rozhodně :) připomíná mi Jarolíma otázka je, jak si to zbylé hvězdy budou užívat, pár zápasů vypustí a pod RK se rozkyve židle :)

Reagovat
valloire

Koeman je noname?

Reagovat
Irek

Přímo noname ne, ale extra hvězda to také není

Reagovat
valloire

Týpek co vystřelil Barceloně její první PMEZ a je to dvojnásobnej vítěz PMEZ a mistr Evropy, v tý době jeden z nejlepších obránců světa teda extra hvězda a obzvlášť v Barceloně je.

Reagovat
Irek

A jako trenér má jaké velké úspěchy? Prostě pro Barcu bych si představoval trenéra, o kterém není pochyb... Ale je to můj názor

Reagovat
valloire

Barcelona ale bere trenéry, kteří preferují její styl, nejlépe prověřený ligou anebo bývalé hráče. A Koeman zas tak hroznej jako trenda není a je docela ten pravej na čistku.

Reagovat
valloire

a jestli není, tak se aspoň Královsky pobavíme

Reagovat
ACSeRw!n

koukam Messi bude asi brecet kvuli necemu celou sezonu

Reagovat
Liquid

charakterově největší špína ve fotbale tento Uruguayec

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos,Rudiger a Costa je potom čo?

Reagovat
Salfovic

Ramos je zákeřnej zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a dlouho nic

Reagovat
smazaný uživatel

V prohlaseni Messiho neni TED me uz nic neprekvapi ale TADY !!

Reagovat
H.N.T.

Ale zaslouzil a uz by jsi mohl ukoncit karieru ty spino

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
H.N.T.

Znas lepsi oznaceni pro nekoho kdo kouse soupere?

Reagovat
dextroza_m

Hladovy ..

Reagovat
Rox

Přestavba jako prase. Nakonec bude fakt jediná změna, že misto Suáreze bude hrát naprosto šílenej Griezmann. A abych nezapomněl, tak samozřejmě skvělá změna formace, kdy bránit už nebude snad vůbec nikdo. Bravo Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle plačka by zasloužila pořádně dlouhou pauzu po skluzu na kotník

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde mu to dobře. Je jako Černobyl rozloží na atomy vše okolo něj. Messi je Lukašenko fotbalu.

Reagovat
roman1978

A ty jsi idiot eurofotbalu

Reagovat
valloire

Lukašenko ale nic nerozkládá...

Reagovat
Visca el barca

Vy jste se všichni nadobro zbláznili ne? Celou sezonu tady čtu Suarez, Rakitic, Vidal, Alba, Busi ven. Půlka je pryč, Busi nemá nic jistého a vy furt pičujete. Je pandemie, klub je ve ztrátě a vy čekáte, že přijde na každej post top posila? Já osobně budu rád za Desta s Garciou. 100 milionové posily dostanou velkou šanci se s tím poprat. Podle mě líp to udělat nešlo. Jen to samozřejmě nemuselo být tak buranské. Zrovna u Luisita.

Reagovat
Pony Slaystation

Je pandemi, klub je ve ztrátě...

Přesně proto trio Vidal, Rakitic, Suárez odešli za nic, aby podpořili slabší kluby, oh wait...

Reagovat
Visca el barca

Víš kolik brali?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ti 3 dohromady brali nějakých 700 tisíc euro týdně. To je obravská finanční zátěž, která je pryč.

Reagovat
LAM

Přesněji řečeno nás stáli skoro 70 mega v hrubým na rok. Snad odejde i Úmrtí, to by bylo opět přes 20 mega a stejně je pořád zraněním.

Reagovat
Anacron

Úmrtí

Reagovat
smazaný uživatel

ked Barcelona nechce zaplatit svojich hracov, tak potom asi nemoze vyhravat trofeje ako za Guardiolu a Enriqueho. To je proste realita a pravdepobodne najblizsia buducnost klubu. Ide to tam do sraciek.

Reagovat
sokar

Reagovat
Eichel

Reagovat
boryland

Škoda Leo má opět pravdu.Luis měl zůstat..... ,ten Bartomeu je neskutečně škodnej pa.chant!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky povie pravdu a zalezi mu na vlastnych spoluhracoch. mozno to nie je lider kabini, ale to hraci jeho typu nikdy nebyvali. prikladov by sa dalo uviest vela.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele