Uklidnění situace v Neapoli, Osimhen nebude pokračovat ve sporu s klubem

02.10.2023, 10:22
Aktuality
Victor Osimhen (© AFP)

Útočník Neapole Victor Osimhen nechce pokračovat ve sporu se svým klubem kvůli posměšnému videu, které mistrovský tým zveřejnil na sociální síti TikTok. Italský klub ve čtvrtečním prohlášení uvedl, že hráče nechtěl nijak urazit, výslovně se mu ale neomluvil. Nigerijský fotbalista se nicméně rozhodl hodit celou záležitost za hlavu a na instagramu poděkoval fanouškům Neapole za přízeň.

Video se na klubovém TikToku objevilo minulý týden v úterý. Sestříhané záběry z utkání Neapole proti Boloni (0:0), na nichž Osimhen poslal mimo branku střelu z pokutového kopu, doprovázel pisklavý hlas. Agent nigerijského kanonýra Roberto Calenda to označil za nepřijatelné, a přestože video bylo vzápětí odstraněno, pohrozil klubu právními kroky.

"Příchod do Neapole v roce 2020 pro mě bylo skvělé rozhodnutí. Lidé z Neapole mi věnovali tolik lásky a laskavosti, nedovolím nikomu, aby mezi nás vstoupil," vzkázal Osimhen na instagramu.

Čtyřiadvacetiletý kanonýr, který zřejmě v reakci na video smazal ze svého instagramu všechny fotky v dresu Neapole, nastoupil po vypuknutí aféry do obou odehraných ligových zápasů. Ve středu proti Udine i v sobotu v Lecce navíc mužstvu pomohl gólem k výhrám a svou bilanci v sezoně vylepšil po sedmi kolech na pět branek.

Do Neapole přišel Osimhen v roce 2020 za rekordních 81,3 milionu eur. V minulé sezoně italské ligy byl s 26 góly nejlepším střelcem soutěže a pomohl klubu k prvnímu mistrovskému titulu po 33 letech.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

v januári do Chelsea

Reagovat
Csaplárova past

No když si vzpomenu kolik roků drželi Kouliballyho a jaké cavyky dělali s jeho cenovkou, tak za tohoto borce budou chtít tak 150mio ...

Reagovat
Nickname 9

A to je problém?

Reagovat
JohnnyDynamite

150 je ještě adekvátní cena za top všestranného utočníka

Reagovat
Shevchenko

Snad si nečekal nic jiného.

Reagovat
monkej

Viem že dnes je v móde označovať všetky ligy mimo PL ako farmárske, ale daj mi jeden iný logický dôvod okrem tohto (zrejme urovnaného) minisporu, prečo by niečo také dobrovoľne spravil.

Reagovat
Agent z Melmacu

Děňgi

Reagovat
AlevsakNevadi

peniaze, prestíž, sledovanosť - vyber si

Reagovat
jsemdement

Nemá rád slunce, ale radši pršení.

Reagovat
Salfovic

Bojovat o záchranu

Reagovat
Biozdenda

Se mi libi, jak je na mobilu nadpis clanku useknutu tak, ze rika: Uklidnění situace v Neapoli, Osimhen nebude pokračovat

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
snuff24

To je doba uplakanků fakt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele