Náš tým určitě umí podat lepší výkon, řekl po prohře 0:3 v Belgii Souček

06.09.2021, 08:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bych chtěl vidět.

Reagovat
Lawman

Belgie hrála pouze na polovinu plynu. Kdyby sešlápla pedál tak dostaneme 5:0. Hrála pouze podle potřeby a dávala góly kdy se jí zachtělo. Tento zápas ukázal naše limity. Na individuální úrovni nemáme konkurence schopného hráče ( náznaky ukázal Hložek a spolehlivý Souček a Shick, který chyběl ) i na kolektivní úrovni ( naše liga je slabá a jednotlivci nehrají v špičkových evropských mančaftech - tento rok ani jeden český hráč nehraje LM ). Tento zápas ukázal co je světový fotbal a který tým ho hraje.

Reagovat
cetto

No ono to může opticky vypadat, že se naše týmy za poslední roky zvedly, protože půlka Slavie je v repre. Jenže ono to bohužel není o nárůstu kvality, ale spíš o kombinaci faktorů, kdy si naše týmy začly za svý hráče říkat nesmyslný prachy, zároven se zahraniční týmy několikrát za poslední dobu spálily nákupem hráčů z český ligy, zatřetí ti hráči se sami přestali mermomocí hnát do zahraničí, protože podmínky v těch top českých klubech se zlepšily a pro ně je lepší hrát celou kariéru ve Slavii, než zkusit na rok Montpellier a pak se vrátit a nehrát ani někde v Bohemce...

Reagovat
cetto

Nechci nikoho omlouvat, ale ta nominace, která byla k dispozici na tyto dva zápasy, by měla velký problémy možná se dvěma třetinama evropských reprezentací. Plnohodnotně byli z toho standardního základu k dispozici jen Coufal, Souček, Kalas, Holeš a Barák (+Král pokračující v otřesných výkonech z EURA). Vacloš a Jankto se po jednom zápase zranili a zbytek pro jistotu ani nepřijel. Ten kádr máme bohužel docela úzký a na většině postů jsme rádi, když postavíme jednoho kvalitního hráče.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele