MIDO NA ODCHODU Z TOTTENHAMU

25.03.2007, 14:49
Aktuality
Dny útočníka Mida na White Hart Lane jsou zřejmě sečteny. Egyptský reprezentant v letošní sezóně po většinu času pouze vysedává na lavičce a je rozhodnut odejít. Ve hře o něho jsou kluby z Anglie, Španělska a Nizozemska...

V loňském ligovém ročníku patřil Mido mezi základní stavební kameny manažera Martina Jola. Nastupoval pravidelně, dával góly a měl velký podíl na konečném pátém místě. I proto ho vedení Tottenhamu vykoupilo z kontraktu v AS Řím. Letos je ale všechno jinak, 24letého fotbalistu často srážejí zranění a na jeho absencích v základní sestavě se výrazně podepsal také jeden letní nákup.

"Měl jsem smůlu na zranění. Vždycky, když jsem hrál a podal dobrý výkon, mě zpátky srazily nějaké zdravotní problémy. Skvělou formu má navíc Berbatov, to je další důvod, proč jsem toho moc nenahrál," vyjmenovává Mido důvody své špatné pozice v Tottenhamu.

Je tedy nejvyšší čas začít řešit budoucnost a Mido to moc dobře ví. "Na konci sezóny si sednu s Martinem Jolem a probereme všechny možnosti. Nejsem tím typem hráče, který chce jenom peníze a je mu jedno, jestli hraje nebo ne. Chci být stálým členem základní sestavy," říká Mido, o něhož se zajímají kluby z Anglie, Nizozemska a Španělska.

"Mám dvě dobré nabídky z Manchesteru City a Celty Vigo. Volal mi i trenér PSV Eindhoven Ronald Koeman," prozradil Mido. Ten byl na odchodu z Tottenhamu již v zimě, tehdy ale námluvy Manchesteru City a Celty Vigo ztroskotaly na neochotě Spurs hráče uvolnit.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele