Mascherano do Liverpoolu ještě tento týden?

04.02.2008, 13:59
Aktuality
Ještě tento týden by mohla být definitivně vyřešena kauza ohledně Javiera Mascherana. Argentinský záložník v současné době hostuje z West Hamu United v Liverpoolu a věří, že ještě v průběhu tohoto týdne na Anfield Road podepíše smlouvu o trvalém přestupu...

"Ještě jsme to nedotáhli, ale doufám, že zde zůstanu. Hodně věřím tomu, že na konci týdne budu moci říkat 'všechno je v pořádku a zůstávám v Liverpoolu'. Teď musíme čekat. Jsme velice blízko, ale je třeba si znovu promluvit. Čekal jsem dlouho, takže mohu počkat ještě další týden. Fanoušci mě mají rádi a já je miluji. Jsou skvělí a to je důvod, proč chci zůstat," prohlásil argentinský reprezentant.

Podobně jako Mascherano se nedávno vyjádřil i manažer Rafael Benitez, který se s hráčem údajně již dohodl na podmínkách čtyřleté smlouvy. 23letý fotbalista na Anfield Road hostuje do konce letošní sezony a zájem o něho má například Manchester City. Liverpool v zimě prodal za 8,2 milionu liber Mohameda Sissoka do Juventusu Turín a finance za něho získané hodlá použít právě na Mascherana. Ještě ale bude muset přidat, celý transfer ho totiž má vyjít na sedmnáct milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NE!!!! do liver ne, do AC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na AC je moc mladej....

Reagovat
rufus

už by to chtělo něco originálnějšího..

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš tím originálnějšícho?

Reagovat
rufus

Ne si dělat z AC pořád srandu jen z toho, že tam hraje dost starších hráčů. Tady je to celkem často používaná narážka..

Reagovat
smazaný uživatel

Neb do SFC Opavy!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně udělá Rafa něco pořádně pokud si ho tam nechá Javier je 1 jeden z nej zalozniku v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

urcite je 17 hodne ale kdyz se na to podivate je mlady a podle me nejlepsi defenzivni zaloznik od te doby co odesel Vieira z Arsenalu v obrane je neprekonatelny a v rozehravce se zapas od zapasu lepsi a nikdo mu nemuze vycitat ze nema naku extra strelu od toho tam je Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

je dobry hral vyborne zapasy za Live...jen at tam jde

Reagovat
smazaný uživatel

www.evertonfc.wgz.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele