Benítez: Mascherano zůstane v Liverpoolu

01.02.2008, 21:13
Aktuality
Pomalu, ale jistě se blíží konec hostování Javiera Mascherana na Anfield Road. Ovšem kouč Benítez neztrácí optimismus a stále věří, že argentinský středopolař zůstane v jeho týmu natrvalo. Liverpool ovšem bude muset za něj vypláznout sedmnáct miliónů liber.

O Mascheranovi se poslední dobou skutečně hodně spekulovalo, jelikož kde odehraje příští sezónu stále není jisté. Benítez se však touto otázkou vůbec nezaobírá. "Řekl jsem to už několikrát, ale klidně to ještě jednou zopakuji – Javier zůstane s námi," prohlásil španělský taktik. "Od prvního dne, kdy k nám přišel, dokazuje, že je profesionální fotbalista, oblíbili si jej také fanoušci," hodnotí Mascherano působení v týmu z města Beatles.

"Nerozumím číslům ani smlouvám, ale on je dobrý hráč, a proto dělá náš klub vše, aby jej udržel. Vlastnící Liverpoolu chtějí posilnit kádr a toto není záležitost jenom mě nebo někoho jiného, toto je záležitost celého klubu," dodal. Pokud by přeci jen Mascherano neskončil u Reds, s největší pravděpodobností by se stěhoval do Juventusu Turín, který je ochoten za něj zaplatit velkou sumu peněz.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

supr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze benitz rict ze tam zustane kdyz beniteze stejne vyhodej

Reagovat
Devil

Protoze ho jeste nevyhodili !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se u tohoto slova trošku zarazil,ale je to dobře, že redaktoři použivají i normální sleng

Reagovat
smazaný uživatel

Masch je dobrý hráč, myslím že jeden z nejlepších def. záložníku na světě. L´pool ho musí koupit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele