Marcela zlákala řecká liga, dohodl se s Olympiakosem

03.09.2022, 10:29
Aktuality
Marcelo (© AFP)
Na zajímavého spoluhráče se může těšit český brankář ve službách Olympiakosu Pireus Tomáš Vaclík. Řecký šampion ještě neskončil s posilováním a jeho nejnovějším úlovkem je Marcelo, zkušený brazilský obránce přišel jako volný hráč po ukončení angažmá v Realu Madrid...

Marcelo přišel do hlavního města Španělska v lednu 2007 z domovského Fluminense a za klub odehrál celkem 546 utkání, v nichž dal 38 branek. Pochlubit se pak může bohatou sbírkou titulů - šestkrát se stal mistrem Španělska, pětkrát slavil triumf v Lize mistrů, čtyřikrát na MS klubů a vedle řady Superpohárů má i dva vyhrané Španělské poháry.

Loni vinou zranění a horších výkonů naskočil za Real Madrid jenom k osmnácti utkáním a koncem června neprodloužil smlouvu. V Řecku podepsal jednoletý kontrakt, jehož součástí je opce na dalších dvanáct měsíců.

"Mluvil jsem o tom s rodinou a všichni se shodli na tom, že se jedná o nejlepší řešení," řekl k odchodu ze španělského velkoklubu po posledním finále Ligy mistrů proti Liverpoolu.

"V Madridu jsem dokázal všechno, čeho jsem dosáhnout chtěl. Měl jsem štěstí, že jsem za nejlepší klub světa mohl hrát patnáct a půl roku," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / espn.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
Houfi

zajímavá volba

Reagovat
Bakary3

V cem? Olympiakos, fener , gala... Takovy tradiční destinace vyslouzilcu, kterejm se uz moc drit nechce, ale budou za hvezdy, dostanou dobry penize a budou u slunicka a moře.

Reagovat
QooBo

Reagovat
Houfi

Čekal jsem návrat domů. Tam by dostal vše, o čem píšeš... na druhou stranu nepochybuji, že to co bude mít v Pireusu, by doma nedostal

Reagovat
Bakary3

Tak dost možná to bude jeden z tech Brazilců s dlouhou životností

A za nejaky dva roky si jeste neco doma strihne

Reagovat
Mass

Chvíli si to mysleli i o ČR viz. Mavuba, Altintop, Danny nebo Biabiany. Ale se zlou se potázali.

Reagovat
Seydou Doumbia

Posrana česká liga není stavěná na vysloužilé cizince moc, mimo Andrea projekt + chvilkovou Slavii tu takové jména skoro vůbec nebyli

Reagovat
John Obi Mikel

V Plzni Ivanschitz a v Jablonci Hamalainen

Reagovat
Seydou Doumbia

Ivanschitz ale jinak na sběr vyhaslých cizinců jsou experti Turci

Reagovat
FC Porto FC

Jako když Roberto Carlos šel do Fenerbachce. No přes Reabciuka by se měl prosadit i když má Olympiakos na LB asi 5 hráčů

Reagovat
king23

Vaclikův Olympiakos jo?

Reagovat
Pablos

Marcela... euroženy.cz

Reagovat
Ross Geller

Marcela z Ústí, mohu doporučit. Najdete i na netu.

Reagovat
Agent z Melmacu

bylo to fajn, hodně štěstí hochu

Reagovat
Irek

Zajímavá destinace na důchod dobrý hlavně zdravíčko

Reagovat
Al Capone

Ať se daří Legendo.

Reagovat
16Dave

Nejdřív Rivaldo, a ted Marcelo...Jako Olympiakos bude mít asi taky schopnej menegament, zajímalo by mě, kolik si tak vydělá nejlépe placenej hráč v Řecku, prostě jak jsou na tom s penězma v Řecké lize

Reagovat
FC Porto FC

Řecka liga je na tom úplně jinak než Olympiakos

Reagovat
Coniglio

Reagovat
olymp

to nebyl jen Rivaldo ale i dalsi - Karembeau, Giovanni, Ze Elias, Zahovic, Kovacevic atd atd. Sportovniho manager dela prave Karembeau.

Reagovat
Elliasson

Každopádně, gratuluji k zisku Marcela a dvakrát mě mrzí to selhání s Maccabi Haifou.

Reagovat
olymp

Reagovat
olymp

napr El Arabi co se vratil ted v lete do Olympiacos ma cca 3.000 000€ i s bonusy, Valbuena cca 1.000 0000€, Marcelo zatim ne oznámili, prileti v PO nebo UT.

Reagovat
ACSeRw!n

koukam mafie a obchod s heroinem porad nesou dost

Reagovat
olymp

ted vydelava i na Premier League

Reagovat
olymp

tak uz vime i Marcelo - cca 3.000.000 + bonusy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coniglio

Som zvedavy kde tu chce byvat. Ateny su prdel. Mozno sa mu to financne vyplati lebo Olympiacos su skorumpovane h*ovada a hlavne banda zlocincov, ale cudujem sa ze si nenasiel lepsiu ligu. Grecka je tak na urovni Slovenskej. Zapasy ma kazdy v prdeli, na dvestorocne stadiony co su v horsom stave jak Acropolis nikto nechodi, aj telky kaslu na to vobec pustat dajake ‘derby’ Volos- Giannina. Proste na zahrade v Madride by si zakopal lepsie jak hocikde v Grecku.

Reagovat
olymp

Ty jsi tedy intelligent .. Kde by asi bydlel?? Voula, Vouliagmeni, Ekali, Glyfada...jestli teda vis kde to je..? Tim co pises, je videt ze nemas zadny prehled a je to takovy "tourist" pohled, ale vubec nevis jak to tady je...

Reagovat
Coniglio

No jasne, Glyfada. Atenske O.C. Ateny su diera a pokial tvrdis nieco ine, najskor si polovicny grek, lebo ti su totalne vsetci presne rovnake nesudne individua. Vraj Voula, ty vole, fakt uz

Reagovat
olymp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele