Marcelo se rozloučil s Olympiakosem, po pěti měsících je opět bez angažmá

19.02.2023, 13:08
Aktuality
Marcelo (© AFP)

Jenom na měsíce se bude počítat angažmá Marcela v Olympiakosu Pireus. Řeckému klubu se nepovedl začátek sezony, na poslední chvíli přivedl řadu posil a mezi nimi byl i brazilský obránce, ten ovšem nezapadl do základní sestavy a s vedením se nakonec dohodl na rozvázání spolupráce...

Marcelo strávil patnáct a půl roku v Realu Madrid, po minulé sezoně nedostal nový kontrakt a v září se upsal Olympiakosu. Smlouva byla platná na jeden rok a obsahovala opci na další sezonu, už na přelomu roku se ale spekulovalo o jeho odchodu a nyní je vše oficiální.

"V Řecku jsem zažil neuvěřitelné momenty, Pireus a jeho lidé zůstanou navždy v mém srdci," napsal na sociálních sítích.

"V této zemi rozhodně nejsem naposledy. Mohu vyjádřit pouze vděčnost za to, že jsem mohl obléknout dres Olympiakosu. Ačkoli se jednalo o krátké angažmá, tak mě zkušenosti a noví přátelé budou provázet až do konce života," dodal.

Marcelo odehrál za Olympiakos deset soutěžních zápasů, v Řeckém poháru nastřílel tři branky.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta?

Reagovat
madridcan

To ani on, pôsobiaci ako optimista, nemohol čakať iný priebeh. Neviem načo bolo toto dobré, keď mohol skončiť na úplnom vrchole.

Reagovat
vladino10

Určite mal. Tvári sa spokojne, že mu to veľa dalo a spoznal super ľudí, ale keď ty tak hovoríš, tak sa na to mal urcite vysrať aj keby ho ten futbal ešte náhodou baví, aj na nižšej úrovni. Je to kreten, že šiel za tým čo chcel, súhlasím s tebou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele