Zpátky do Brazílie, Marcelo podepsal smlouvu s mateřským Fluminense

24.02.2023, 16:57
Aktuality

Fluminense oznámilo návrat Marcela. Bývalý brazilský reprezentant a dlouholetá opora Realu Madrid do mateřského klubu přichází po neúspěšném angažmá v Olympiakosu Pireus...

Marcelo po minulé sezoně nedostal od Merengues novou smlouvu, proto se vydal do Řecka, v Olympiakosu se však po 10 soutěžních zápasech dohodl na rozvázání kontraktu.

Osmapadesátinásobný reprezentant Brazílie se nyní vrací ke kořenům, upsal se Fluminense, odkud před 16 lety zamířil do Realu Madrid. "Nastal čas návratu," oznámil brazilský klub příchod Marcela, jenž uzavřel smlouvu do konce roku 2024 s opcí na další sezonu.

Čtyřiatřicetiletý obránce během patnácti a půl roku pomohl "Bílému baletu" k zisku šesti mistrovských titulů, pěti triumfům v Lize mistrů a řadě dalších trofejí. Marcelo za madridský velkoklub odehrál 546 soutěžních vystoupení s bilancí 38 gólů a 103 asistencí.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele