Marcelo chce pokračovat na špičkové úrovni, ideálně v Realu Madrid

02.03.2022, 19:05
Aktuality
Real Madrid bojuje o španělský titul a nadcházející měsíce zřejmě budou posledními v jeho dresu pro obránce Marcela. Třiatřicetiletý Brazilec má smlouvu jen do konce sezony a není členem základní sestavy, vedení Bílého baletu pak pravděpodobně nemá zájem o prodloužení spolupráce...

Marcelo letos nastoupil jenom ke dvanácti soutěžním zápasům, první volbou na post levého obránce je Ferland Mendy a tisk spekuluje o příchodu náhrady. Jednou z variant je Francisco García, který působí v Rayu a v minulosti vyrůstal v mládežnické akademii klubu z hlavního města.

"Real Madrid je klubem mého života a jsem velmi klidný. V hlavě mám takový plán: chci pokračovat do doby, než vyrostou moji synové a budu si moci zahrát s nimi," prohlásil Marcelo.

"Chci pokračovat na špičkové úrovni. V nadcházejících týdnech nás čekají důležité zápasy, jsem kapitánem nejlepšího klubu na světě a cítím se v něm pohodlně. O tom, co bude dál, neuvažuji, všechno má svůj konec a já bych rád pokračoval a kariéru ukončil tady, ale nejsem jediný, kdo o tom bude rozhodovat," dodal.

Marcelo přišel do Realu Madrid před patnácti roky z domovského Fluminense a na své konto si připsal přes 500 soutěžních startů. Čtyřikrát triumfoval v Lize mistrů, ve své sbírce má i pět španělských titulů a k tomu přidal dalších čtrnáct trofejí.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Vlkoslav

Prodloužit za nějakou almužnu!

Reagovat
Irek

Svého času absolutní špička a navíc sympaťák za nízký plat bych ho klidně jako záložní variantu podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Uz na to nema a bude sa uz len a len zhorsovat. Predlzit mu zmluvu aj za nizky plat nedava ziadny zmysel. Radsej nech dostane sancu nejaky odchovanec.

Reagovat
Hachim Mastour

Asi myslel Slaviu

Reagovat
Irek

Nemyslel, ale Tvá myšlenka se mi líbí :) Tvrdiku jednej

Reagovat
Hachim Mastour

To mal byť vtip

Reagovat
Irek

Pochopil jsem a přetavil tvůj vtip v zajímavou myšlenku Tvrdiku sup

Reagovat
smazaný uživatel

Má to smysl. Není to úplně jen o logice.

Reagovat
janinho

maj rozum a chod uz niekam do MLS kde budes patrit medzi topku a budes si tu hru moct viac uzivat. na spicku v europe uz min. 2 roky Marcelo nema a v Reale uz svojou pritomnostou celu sezonu blokuje mladeho Gutiho. Ak ostane Mendy v Reale, tak v dalsej sezone musi byt na LB jednoznacne dvojica Mendy-Guti. bez ohladu na to ci by Marcelo chcel hrat za almuznu.

Reagovat
Raul=Real

Svojho casu s Iscom najvacsi oblubenci vlastne este stale su, len tie vykony no...

Reagovat
Tomik111

To by si přál asi každý fanoušek Realu, ale aby mohl zůstat na špičkové úrovni, tak by tomu musely odpovídat jeho výkony. Ať jde do Valladolidu za Fenomenem či jiného menšího týmu z Madridu a okolí. Tam se mu může splnit jeho sen. Když bude mladý Enzo šikovnej, tak mu ho tam hodí na hostovačku rozehrát.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za vsechno, ale uz je fakt cas odejit. Herne na to nema.

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Israha

V Realu se to moc nestává, ale toto je případ, kdy už klubová ikona přesluhuje a její odchod měl přijít dříve. Sice srdcař a dříve skvělý fotbalista, ale dnes už je pro špičkový na hřišti nepoužitelný, a to nejen do defenzivy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele