Slomka litoval přílišného respektu

02.04.2008, 10:02
Aktuality
Historicky první zápas Schalke ve čtvrtfinále Ligy mistrů skončil domácí prohrou s Barcelonou. Přitom ve druhém poločase si německý klub dokázal vytvořit několik dobrých příležitostí, úspěšně však ani jednu nezakončil.

Utkání rozhodl gól Bojana Krkiče z 12. minuty. "Hráče jsem varoval před podobnými situacemi, ale stejně to nepomohlo. Byla to celá série našich chyb, která vedla k jejich gólu," litoval kouč Schalke Mirko Slomka.

"Když hrajete proti Barceloně, musíte mít respekt. Ale nikdy bych si nemyslel, že my ho budeme mít tak hodně," pokračoval Slomka. "Ve druhém poločase už jsme si dokázali vypracovat dobré šance, ale stejně jsme je neproměnili."

V utkání se vůbec neprosadil útočník Kevin Kuranyi. Když v šedesáté minutě střídal, diváci dali najevo velkou nespokojenost s jeho výkonem. "Kevin bohužel neměl kvůli zranění žádnou zimní přípravu, takže je prvním, kdo může být unavený," vysvětloval Slomka.

"Prostě jsem chtěl na hřiště poslat čerstvého hráče," pokračoval domácí kouč. "Ale buďte si jistí, že Kevin bude brzy znovu zářit."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com, teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoda no ptz Schalke bylo podle me o dost lepsi a v zaveru meli dat aspon jednoho gola ale nemeli hold stesti

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Schalke zahrálo dobrej mač. Druhej poločas bylo dokonce o dost lepší a i šance mělo. Zápasu by spíše slušela remíz

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že by utkání slušela výhra Schalke, kdyby proměnili polovinu velkejch šancí tak by vyhráli v pohodě 3:1. Jenže kdyby....

Reagovat
smazaný uživatel

tak minimálně asamoah měl srovnat, výhra by se mi taky líbila ale kdyby se srovnalo tak by si to barca podle mě dokázala uhlídat

Reagovat
smazaný uživatel

Co to placa o respektu?Zazdili co se dalo a on muze byt rad,ze jeste sedi na lavicce.Strasne nesympaticky trener.

Reagovat
fantomas

ze začátku se dost báli!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele