Zico byl s výkonem svých svěřenců nakonec spokojen

03.04.2008, 11:08
Aktuality
Fenerbahce nepřestává udivovat Evropu a na jeho hřišti letos padl již šestý zahraniční klub. Po Anderlechtu, Interu Milán, PSV Eindhoven, CSKA Moskva a Seville si porážku domů veze také Chelsea a trenér Zico tak mohl být opět spokojen...

Domácí přitom nezačali vůbec dobře, prakticky celý první poločas byli horším týmem a rozhodně jim nepomohla třináctá minuta, v níž si Deivid srazil do vlastní sítě centr Maloudy. Brazilský útočník je nejlepším střelcem Fenerbahce v letošním ročníku Ligy mistrů a nakonec se trefil i do svatyně soupeře. Deset minut před koncem napřáhl z dobrých třiceti metrů a Cudicini se po jeho dělovce natahoval marně.

"Ten vlastní gól, to může potkat kohokoliv... Deivid se poté jasně rozhodl, že kvůli sobě nám ten zápas prostě vyhraje," řekl po utkání Zico.

"Začali jsme hodně nervózně, možná proto, že v podobné situaci jsme se letos ocitli vůbec poprvé. Po inkasované brance jsme byli v šoku a hráči si přestali věřit. Ti, kteří viděli první poločas, říkali, že bylo nemožné, aby se výsledek nakonec obrátil ve prospěch Fenerbahce. Ale přesně to se stalo. Po vyrovnání jsme si začali více věřit, s výkonem svých hráčů jsem spokojen," dodal Zico.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeste aby ne !!

Reagovat
Kuchta

Zápas to byl hezkej a vítězství Fenerbahce přeju,ikdyž tahalo prakticky celý utkání za kratší konec.Ale myslim si,že přes Chelsea prostě nepostoupěj,2:1 doma je málo.Na Stamford Bridge dostanou rychtu,Chelsea je herně lepší,navíc defenziva Fenerbahce venku je nic moc a pochybuju,že by se jim podařilo v Londýně vstřelit dva góly jako v Seville...Fenerbahce bych to hrozně přál,jsou překvapením a zpestřením letošního ročníku LM,ale myslim si,že přes Chelsea nemůžou projít

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo viděl ten kotel na stadionu, tak se nesmi divit ze Istanbul je nedobytna pevnost letos!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobra fotka :))

Reagovat
fantomas

klobouk dolu, před timto pánem

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej obrázek!

Reagovat
smazaný uživatel

jen mě naštvalo, že jak to komentoval na dvojce ten Bauer ze záznamu, tak v momentě, kdy Deivid před 2.gólem dostal míč, už dost zvyšoval hlas, takže bylo celkem jasný, co přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

inak sa to vyjadrit neda :

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele