Levante po necelých dvou měsících znovu mění trenéra

30.11.2021, 10:03
Aktuality
Už třetího trenéra v průběhu letošní sezony bude mít Levante. Španělský klub se nadále trápí a zlepšení se nedostavilo ani po příchodu Javiho Pereiry, valencijský celek proto svolal schůzi vedení a na ní rozhodl o další rošádě na lavičce...

Pereira vedl Levante v sedmi zápasech a ve funkci vydržel jenom 53 dní. V polovině minulého měsíce začal remízou s Getafe a nerozhodné výsledky uhrál i proti Atléticu Madrid a Athleticu, vedle toho přišly porážky od Sevilly, Granady, Deportiva Alavés a Betisu.

Levante se nyní dočasně ujme Alessio Lisci a tým musí připravit na pohárový souboj s Huracánem Melilla, o víkendu pak na Levante čeká zápas proti Osasuně, v němž bude usilovat o první ligovou výhru v sezoně.

Pereira je pátým odvolaným trenérem v probíhajícím ročníku španělské nejvyšší soutěže. Před ním přišli o práci jeho předchůdce v Levante Paco López, Míchel (Getafe), Ronald Koeman (Barcelona) a Fran Escribá (Elche).

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Thundeus

Průměrný trenér.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele