Vedení Levante došla trpělivost, po dalším nezdaru končí trenér López

04.10.2021, 09:21
Aktuality
Letošní sezona španělské ligy za sebou má necelých osm kol a LaLiga zná jméno prvního odvolaného trenéra. Ve svých funkcích pokračují Ronald Koeman (Barcelona) a Míchel (Getafe), bez práce se naopak ocitl Paco López, s nímž se rozloučilo vedení Levante...

Levante na úvod sezony sice obralo Real Madrid (3:3), začátkem října ovšem stále čeká na první výhru a aktuálně se s ním táhne série tří porážek v řadě, během nichž navíc nedalo ani jednu branku. Hlavním problémem je neproduktivní ofenzíva, která zaznamenala jen šest branek, čtyři získané body stačí až na osmnácté místo tabulky.

López tým vedl od března 2018, kdy nahradil Ramóna Lópeze Muñize a celkem na lavičce seděl ve 147 soutěžních zápasech. Během tří a půl let stanovil několik rekordů a stal se například trenérem, který na lavičce menšího valencijského klubu posbíral nejvíce startů ve španělské nejvyšší soutěži, loni s ním sahal po postupu do finále Copa del Rey.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
sejber

ako to ide Mustafimu ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele