Novým trenérem Levante se stal Pereira

07.10.2021, 11:36
Aktuality
Javier Pereira se stal oficiálně novým kouče španělského Levante. Klubu z Valencie se upsal do konce této sezony, ale jeho kontrakt se automaticky prodlouží, pokud Levante zůstane v nejvyšší soutěži. Pereira se do Španělska vrací z Číny, kde působil u týmu Henanu.

U mužstva nahradí pětapadesátiletý kouč Paca Lópeze, kterého vedení klubu odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům. Týmu patří po osmi kolech s pouhými čtyřmi body osmnáctá sestupová příčka.

Pereira už v Levante v minulosti jednou působil. V sezoně 2012/13 byl asistentem Juana Ignacia Martíneze. Na asistentské pozici prošel také Alavésem, Valladolidem, anglickými Watfordem a Fulhamem či izraelským Maccabi Tel Aviv. Naposledy vedl v Číně Henan Longmen, se kterým kvůli angažmá ve vlasti rozvázal smlouvu.

Od Levante dostal kontrakt do konce probíhajícího ročníku. Pokud se klub zachrání v LaLize, bude automaticky smlouva prodloužena o další sezonu. Totéž pak platí i pro léto 2023.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (1)

Přidat komentář
sejber

Ako sa darí Mustafimu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele