Levante už trenéra nehledá, vložilo důvěru do Lisciho

07.12.2021, 18:50
Aktuality
Alessio Lisci zůstane trenérem Levante. Bývalý kouč rezervy valencijského klubu byl v posledních dvou zápasech ve funkci dočasně a nyní si vysloužil stálou důvěru...

Teprve 36letý trenér je rodákem z Říma a ve španělském klubu nejprve působil u mládeže, odkud se přesunul k rezervě a nyní dostává šanci u prvního týmu v LaLize.

Lisci nahradil Javiho Pereiru a pod jeho vedením Levante postoupilo přes Huracán Melilla do druhého kola Copa del Rey a před týdnem se v lize rozešlo 0:0 s Osasunou, přesto zůstává s pouhými osmi body poslední. Granotes ztrácí na záchranu šest bodů.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmm 26 let

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam chybu, je mu 36 let ..

Reagovat
smazaný uživatel

Můj kolega, kamarád. Velký profesionál! Grande Alessio!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele