Kapitán Henderson chce bodový rekord a ještě lepší příští sezonu

26.06.2020, 13:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (107)

Přidat komentář
Ranoth

Captain

Reagovat
smazaný uživatel

jasnééééé, hlavne že bude hrať B tím každý druhý zápas :) a uspokojenie príde určite

Reagovat
O.Giroud

Nema preco, akurat zrejme da viac sanci mladikom nech sa im ujde medaila

Reagovat
Luc-Luc

Hendo paradni kapitan moc jsem mu neveril, ale nakonec to byla spravna volba

Reagovat
avicii

Hendo

Reagovat
Salfovic

Se zase uklidníme.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, jaro už měli hodně bídný

Reagovat
LFC182

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak ho měli supr, jen vypadli z anglických pohárů a ligy mistrů... a že se ten namazanej stroj zadrhnul viděl každej.. jak herně tak výsledkově

Reagovat
Giwdul

Zrovna zápas s Atlety bych nedával za příklad. Měli snad 20 střel na bránu, totální dominance v tom zápase, vše měli pod kontrolou, pak ovšem přišla dementní chyba druhého gólmana a zápas šel do kopru. Samozřejmě, patří to k tomu, i druhý brankář je součástí týmu, ale nevím, jestli je tento zápas vhodný příklad toho, že se tým herně zadrhnul...

Jinak ale souhlas.

Reagovat
fenixLFC

v porovnani s jesenou ano

Reagovat
oli9

Ty to tady dnes slušně nezvládás.

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Příkladný kapitán a vůdce Před pár lety bych asi nikdy nevěřil, že tohle někdy napíšu, ale je to tak

Reagovat
PH8

On se neuvěřitelně chytil a naučil se (nebo možná jen dostal možnost) hrát dopředu. Před začátkem minulé sezony jsem si myslel, že tam je jen protože je to Angličan a Keita, Fabinho, Giny, Milner a než odešli tak Countinho a Can jsou lepší hráči.

Reagovat
O.Giroud

No 100 bodov by bol uspech, neviem ci si udrzia tu motivaciu uz po ziskanom titule este ked budu zapasy s ManCity, Chelsea a Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalom

Reagovat
Front hell

Včera celkem dojeb pro tebe že?

Reagovat
kilobyte

Otázka není jestli chtějí, ale co pro to udělají. Asi nikdo by neřekl: "Máme titul serem na to a jdem pařit".

Reagovat
Y.N.W.A

Neskutečný, napíšu to zas - Hendo zvedá poháry nad hlavu jako nedávno Puyol a Messi v Barce... když se stal po Gerrardovi kapitánem, tak si to nikdo nedovedl představit ...ještě před prohraným finále LM s Realem si pamatuju ty posměšky na srovnání záloh Millner, Wijnaldum, Henderson versus Modrič, Kroos, Kasemiro, že se to nedá měřit a že tam to Liverpool prohraje... no prohrál to golman, co si budeme povídat :) ...ostatní zůstali a momentálně vládnou klubovému fotbalu, já si to užívám

Reagovat
Y.N.W.A

teda Puyol a Xavi ...

Reagovat
Y.N.W.A

teda Casemiro ...já už asi myslel na toho Kariuse

Reagovat
pedroLFC

Ty slavíš už od včerejška vkuse ne?

Reagovat
Y.N.W.A

bohužel ne, jsem mimo z pracovních povinností

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónuby by tu stovku mohli udělat, otázka je jak to bude vypadat příští rok. Tohle léto pravděpodobně nikoho nekoupí a po takovém úspěchu jim ten hlad po vítězství ubude stejně jako se to stalo už v mnoha skvělých týmech.

Reagovat
fenixLFC

si skor myslim ze buduci rok motivacia nepadne uz len kvoli tomu aby pozdivhli pohar pred fanusikmi a vyrovnali united

Reagovat
fff

Tak nikoho sme nekupili ani minuly rok poriadne a dali sme sezonu aku sme dali. O motivaciu by som sa taktiez moc nebal.

Reagovat
Y.N.W.A

něco na tom je, sám nad tím přemejšlím... ale myslím, že Klopp dovede motivovat na každý zápas tak, že nikdo nebude mít v hlavách "titul už máme, nepředřeme se" ...otázka je, jak motivovány budou ostatní kluby... a Liverpool šlape a pod Kloppem šlapat bude dál, myslím si ale též, že nějaké oživení a zvýšení konkurence by to chtělo, líbí se mi ale prostoro pro mladý odchovance, který (asi teda nutně) ukázal v pohárech

Reagovat
Arnar Resmusonn

Pardon ale fanda Barcy a City píše o tom, že po titulu nebude hlad po úspěchu? Jakože fakt?? Vždyt budou nadržení být ještě lepší . Obhájit titul, zlepšit se v LM .

Reagovat
cristiano.K.

Ten bodový rekord by byl hřích nedokončit.

Jednou bude mít zaslouženou sochu na Anfieldu

Reagovat
Malresi

Kto by to bol povedal pred pár rokmi ?

Reagovat
fff

Este si pamatam Klippov prvy zapas. Frajerku som viezol do BB na skusku v sobotu a polku dna som hladal nejaky podnik, kde by som si ten zapas so Spurs pozrel. Zapas ako taky viac menej o hovne, ale to nadsenie a ocakavanie od Kloppa bolo neskutocne.

Uprimne, vtedy som bol nadseny, no ani som neveril, ze by z nas urobil az takto dobry tim.

Reagovat
Lacko_Boh

nenapinaj. Spravila?

Reagovat
fff

Tusim hej .

Reagovat
Kixi Syhimour

Vzpomínám si na ten začátek sezóny 17/18, kdy jsem Kloppa teda fakt nešetřil (snad i s vyhazovem jsem se oháněl), protože mi přišlo stupidní lpět na jednom konkrétním obránci, zvlášť když byl k dispozici Manolas s nízkou výkupkou. Krásné vzpomínky

Reagovat
Malresi

pockat, neni sezona 17/18 tá, pred ktorou k nam mal prist VVD, no nevyslo to kvoli tomu, ze sme porusili nejake pravidla ohladom jednania s hracom? ak sa nemylim, VVD mal prist prave pred tou sezonou, no kvoli tomu incidentu prisiel az v zime

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, narážím na van Dijka. Přišlo mi, že měl Klopp jít po někom jiném (právě Manolas, i za nižší cenu) a ne obětovat půlku sezony, protože si postavil hlavu a chce jenom tohohle stopera.

Reagovat
Malresi

Keby to tak bolo tak by sme mozno nevyhrali nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsme si asi nerozuměli. To bylo jak jsem si myslel, že to mělo být a ne můj současný názor. Ten se změnil na obdiv u jeho opodstatněné tvrdohlavosti . Rozhodně nakonec správný krok, jenom v té době jsem si říkal, že dělá chybu

Reagovat
Malresi

chapem, ja som zasa nevinil Kloppa, ale tých ludí, ktorí ten prestup v lete 2017 pokazili

Reagovat
Y.N.W.A

nechci se prsit, ale od doby, co jsem věděl, že přijde Klopp, jsem věděl, že bude dobře.. ale spíš jsem čekal takový to věčně druhý (jako prohraný finále EL a LM), ty poslední dvě sezóny jsou neskutečně magický, to jsem nečekal

Reagovat
Busby babes

budete spis rotovat, ne? ono i s tim, jak jsou ty zapasy docela rychle po sobe, pristi sezona zacne celkem brzy, tak by to bylo i chytry hrace setrit aby se nikdo nezranil na delsi dobu... v tomhle mate ted velkou vyhodu i pro pristi rok.

Reagovat
fff

Cital som, ze Klopp chce dat sancu hracom, ktori nehrali tak vela.

Mna osobne nejake rekordy az tak netrapia, titul mame a hotovo. Rad by som si pozrel hracov ako Jones, Williams, Elliot, nech sa zapracuje Minamino a Keita nech dostane snuru zapasov, aby sa snad konecne chytil.

Na druhej strane si tiez viem predstavit, ze ta kabina bude chciet viac a Klopp taktiez mozno bdue chciet sezonu zakoncit silnou snurou zapasov, co zas moze tiez byt dobre pre sebavedomie.

Reagovat
Busby babes

prave. Nevim jestli bude ted rozumne drzet hrace jako TAA nebo Salah ve fante... dilema.

Reagovat
fff

Ja osobne by som hracov setri, Lovrena strelil na mesiac, zohnadl nejakeho slusneho stopera, pracoval na backupe na LB a skusil popredavat hracov, aby sme vycarovali nejakeho kridelneho hrac a pripravoval sa pomaly na dalsiu sezonu.

Pokial nejakym zazrakom MC neuspeje s odvolanim, moze sa stat, ze ten tim nebude mat moznost nakupmi zaplatat tie diery v obrane a v buducej sezone mozme byt hlavny kandidat na titul pred nimi. Velka sanca pridat dalsi titul. Aj preto by som asi neriskoval Maneho, Salaha a pdo, zvlast ked potrebujeme, aby aj nadalej v dalsej sezpne hrali v podstate kazdy tyzden .

Reagovat
Busby babes

pristi rok vyhrajeme samozrejme my!!

Reagovat
fff

Ono Bruno a Pogba v zalohe mozu a zrejme urobia velky rozdiel. Na druhej strane ktovie ako sa vyspi Martial a ci sa Maguire nauci byt top obranca, ci sa DDG vyspi dobre alebo zle... U vas, ked si vsetko sadne, viete odohrat velmi dobre zapasy, ale pride mi tam strasne vela prvkov, ktore skratka nie su konzistentne do takej miery, aby ste mohli ist na titul.

Reagovat
Busby babes

Maguire je v pohode. DDG relativne porad taky. ten Bruno s Pogbou dela strasne velkej rozdil, ze ktereho pak tezi i ti utocnici. Jsem teda zvedavej co ten Sancho, ale pripadne Mason na tom pravem kridle vypada taky hodne slusne zatim.

Ono staci hrozne malo a z tech remiz jsou vyhry a najednou mas o spousty bodu vic. Uvidime...

Reagovat
vladis271

už nikdy viac.

Reagovat
Bandita_Harry

Ja ťa mám rád, ale chápem že ostatní nie

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah ještě bojuje o nejlepšího střelce (potřetí za sebou, one season wonder jeden), takže ten by si měl motivaci i nějaké minuty udržet.

Reagovat
fff

Tak on bude motivaciu mat urcite, no ked Klopp povie, ze treba setrit, tak sa bdue setrit.

Na druhej strane som si teraz uvedomil, ked sa bavime na temu setrenia a pod. Ved vsetci mali 3 mesiace volno a sice dalsia sezona zacne skor (z hladiska casu medzi dvoma sezonami) nez bezne, tak stale by nemali mat problem v tomto.

Asi jedine bude treba zvazit riziko zraneni v zapasoch, kedy fakt o nic nejde.

Klopp bude uz vediet co robit .

Reagovat
cristiano.K.

tak my začali rotovat už v zápase s Evertonem, takže určitá rotace proběhne, podle mě z té útočné trojky budou vždy dva základu. Zálohu rotuje pořád. Spíš krajní beci hlavně potřebují odechnout.

Reagovat
fff

Skoro by som zabudol.

Null and void my ass .

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
Y.N.W.A

mimochodem, podívejme se na předpovědi některejch ex(otů)pertů jako "čtyři roky tam ani nevydržíš" apod.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/verim-ze-muzeme-do-ctyr-let-vyhrat-titul-prohlasil-klopp-308057/?forum=1#forum

Reagovat
Kixi Syhimour

dextroza_m09.10.2015 15:12#

aby Vám zase pak dali čtverku?

Reagovat
fff

Citat stare clanky na EF je zabavne a miestami nebezpecne, niekedy clovek najde svoje vlastne predikcie a chce sa prefackat .

Kazdopadne je vlastne iba 5 rokov a dnes sme kde sme, no netreba zabudal ako daleko sme vtedy boli od naozaj top top timu. A nemali sme moznost skratka nakupit hracov ako MC ci PSG, aby sme to prekovali. Takze bolo dost otazne, ci nas Klopp dokaze spasit.

Reagovat
Y.N.W.A

jj, sám bych moh hodit kamenem ve spoustě věcí, ale v tomto ne, Kloppovi jsem věřil... a nijak se nechci posmívat těm, který ne, jen je hezký se nad tím pousmát, když se tehdy tolik smáli oni, proč ne

Reagovat
Y.N.W.A

právě, když si člověk veme, co nakupovalo PSG, co City, co Real, co Barca... Liverpool jen doplnil mezery, tak to má fungovat ... není to o hvězdách, je to o trenérovi, který jim dá systém, fotbal uměj hrát všichni, jen jim musí dojít, že je to týmovej sport.... mít tak Messi trenéra, kterýho už asi pět let v klubu nemá (a v repre nikdy)...

Reagovat
fff

Pamatam si, ze to bolo medzi Kloppom a Ancelottim.

Ked tam pozeram spatne, tak keby sme vtedy ziskali Ancelottiho, tak podla mna by sme na ten titul cakali nie 30 rokov ale mozno 40 ci viac. Carla mam velmi rad, no neviem si predstavit, ako by on prerobil tne tim tak ako to urobil Klopp.

Reagovat
Y.N.W.A

ano, je to kdyby, tak těžko hodnotit, ale nedovedu si představit, že by to dovedl někdo jiný než Klopp, ten by zvedl i současnej Arsenal... s Ancelottim by to byla jiná cesta a pochybuju, že by konkuroval Pepkovi

Reagovat
masly008

Bch chtěl vidět Kloppa jak by hrál s Luizem místo VVD.né každý umí hrát fotbal věř mi

Reagovat
O.Giroud

Neviem ci to nebolo myslene tak, ze to nie je o hviezdach ale skor o spravnych hracoch typu Wijnaldum ci Robertson, ktore ako nejake hviezdy neprichadzali. Ale co si budeme, Liverpool nie tim zlozeny z priemerakov

Reagovat
Busby babes

uf, jsem v klidu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jeden komentář v celé diskusi, prozíravé

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

dobry odhad na Maneho

Reagovat
Kixi Syhimour

na tohle se zrovna u tebe vzpomínám

Reagovat
fff

Hoci teda Mane ako desiatka...neviem.

Reagovat
nani92

ako klasicky sa nemám za čo hanbiť

Reagovat
vladis271

r.mrazik09.10.2015 13:25#

hendovi ani klopp nepomuze...kde nic neni,tam nic neni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Swarley

Tady opatrně pánové, bylo vás takových dost...

https://m.youtube.com/watch?v=5SkhitvD9I0

Reagovat
REPLIKATOR

Klidně se mohlo stát, že bez Kloppa by tihle hráči byli normálně nýmandové a nikdo by se nad tím nepozastavil.

Reagovat
r.mrazik

je to komik s titulem... takovych u nas taky par bylo

Reagovat
cristiano.K.

ty seš komik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

Heh sranda to dnes čítať, kiwii palec za Maneho vedel ze bude hviezda ale inak mufani

Reagovat
SunFells

To jo, když vidím Ola a jeho indykailu ...fakt ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy chvíľu (náhodne) tipli pár transferov, ktoré im vyšli. Ale je to fakt komické, uznávam.

Reagovat
Salfovic

Do čtyř let to nezvládl, zoufalec

Reagovat
rave
Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Reagovat
Minister

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Swarley

15:12 Pereira objektem zájmu Arsenalu

Andreas by byl levnější...

Reagovat
avicii

Keď som videl tu expresku tak som bol presvedčený ze chu práve jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp asked every member of staff to then introduce themselves, and describe their role at the club in front of the squad. This was designed to remind everyone present that each person had a responsibility to one another. Players were told they needed to learn the name of every employee at the training facility and warned that unless this happened the sort of togetherness which brings success is impossible.

Reagovat
fenixLFC

si si predplatil konecne athletic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Filip mi poslal na mesiac zadarmo a kamoš mi niekedy niečo postne.

Reagovat
vladis271
Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Thelvin

Maj to špatně, Audi Cup 2019

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Začni těžit Bitcoin!!!

https://cryptotabbrowser.com/12864184

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele